Verslag parenclub Eroroma

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In het kader van onze parenclub belevenissen zijn we naar Eroroma in Zwinderen afgereisd. Voor ons is dat gelijk 3 uur rijden, maar goed. Alles voor een mooi verslag toch?

We kwamen ruim voor de openingstijd aan en parkeerden ons VW busje op het parkeerterrein, de club is zoals gewoonlijk een omgebouwde boerderij. We bleven nog even zitten totdat de club open ging, er waren inmiddels om ons heen een tiental auto’s bijgekomen en de meeste mensen gingen al naar binnen, de voordeur was dus al los…Dat is wel even een andere welkomstvorm dan de Fun waar ze je rustig met gesloten hek op de weg laten staan in filevorm als het nog 3 seconden voor openingstijd is…

Binnen werden we onthaald door een knappe dame met lang blond haar in een paardenstaart, ze was gekleed in een sexy doorschijnende swingersoutfit. Dit bleek later Vera te zijn, de vrouw van Jan. Samen zijn zij de eigenaren van Eroroma.

De sleutel voor de kleedruimte kregen we na de 75 euro betaald te hebben, je kunt daar overigens gewoon pinnen. Daarna liepen we door met onze flinke weekendtas naar de kleedruimte met de lockertjes. Oeps, daar krijgen we onze enorme tas niet in! Dan maar een extra kluisje vragen, dat zal vast wel mogen! Nadat we een extra sleutel hadden gekregen (inclusief een verblindende glimlach) konden we alles goed kwijt.  In de kleedruimte werd gezellig gekletst door iedereen, er hing een ontspannen sfeer.

Eenmaal omgekleed (de dresscode gaat dus direct in) zijn we een rondje door het gebouw gaan maken, de relaxruimtes wel te verstaan. Deze ruimtes liggen deels boven op de 1ste etage en deels beneden aan de zijkant. Op de begane grond zijn enkele massageruimtes die overdag gebruikt worden door masseuses, wanneer de club open is zijn deze allang vertrokken natuurlijk. In deze ruimtes staan flinke massagetafels die je als stel ook kun gebruiken om elkaar eens te masseren. De hele avond hebben we niemand gezien die hier gebruik van maakte.

Daarna hebben we een kijkje genomen in de buffet/restaurant ruimte. Vanuit de gang kun je al een beetje naar binnen gluren door het megagroot aquarium wat deel uitmaakt van de scheidingswand. We zagen daar enkele swingers aan tafeltjes zitten te eten en kletsen. Voor de warme etenswaren was er een rvs warmhoud-buffetkar met friet, borrelballen, supermarkt nasi, mini loepiaatje enz. De gekoelde materialen stonden in een rvs gekoelde kar, hier vond je oa aardappelsalade en meer wat je uit een plastic bakje kunt halen. Op het aanrecht kon je nog stokbrood, koek, soep e.d vinden. De kwaliteit van het eten? Die was goed, maar verwacht niet dat je zoals in de classy clubs je ook ècht kunt dineren.  Vermoedelijk is de keuken nog in een verbouwingsstadium…

In het halletje brandde een mooie gashaard waar een paar flinke wegzakbanken stonden, hier zaten regelmatig mensen even lekker bij te komen bij het warme haardvuur. Alles is heel erg trendy gemaakt en ziet er heel erg mooi uit. Later kwamen we er achter dat Jan alles zelf maakt vanwege zijn vroegere werk als aannemer. Dat kun je overigens wel goed zien, alles is stevig en sterk gebouwd. Hij doet dus alles zelf…knap hoor! Ik ben zelf redelijk technisch en zag wel wat slimme oplossingen, zo heeft hij alle ruimtes voorzien van een eigen thermostaat mbv een groepsketel. Dat betekent dat ze per ruimte dus de temperatuur kunnen instellen. Ik weet niet of je wel eens bij een club bent geweest waar het in de ene ruimte bloedheet is en de andere je lul dr af vriest… nou hier niet, is gewoon opgelost…

Beneden is ook de bar met een DJ, deze speelt 1x per maand en dit zou dan gelijk ook de drukkere dag zijn volgens ingewijden. Op dat moment waren er 60 stellen binnen.

Helaas werd er zeer weinig gedanst, de muziek was goed genoeg.  Aan de bar, die in een U-vorm is gemaakt, stond een leuke jonge kerel te barkeepen. Super aardige gast trouwens, in de wandelgangen hoorde ik wel wat dames over hem praten, ik val niet op mannen maar ik begrijp wel wat ze bedoelen, Dirty girls….

Vlak voordat je dan naar buiten loopt kom je langs twee kleine koelkastjes waar de low-calory-ijsjes (raketjes/perenijsjes) en flesjes water in staan. Hier kun je zelf uit pakken wat je wilt. Boven staat overigens ook nog een koelkastje, maar dan alleen met water.

Buitengekomen kwamen we op een soort pleintje uit. Het deed met grote Romeinse stenen pilaren een beetje historisch aan. Ben benieuwd naar de zomer als het af is. Heerlijk in de zon…drankje dr bij…

Hier lag in het midden een groot buiten-bubbelbad voor misschien wel 20 personen. Eromheen was een overkapping langs de zijde van de boerderij. Hier stonden diverse banken en warme vuurelementen onder, hier en daar lagen dekentjes en de bank was volledig in beslag genomen door allerlei mensen die ook nog eens lekker tegen elkaar aanlagen, al rokend en kleumend. Grappig dat rokers zo aanhankelijk zijn hè…haha. Het was gewoon best koud buiten…

We zijn toen lekker in het warme bad gesprongen. Er zaten 8 swingertjes in dus dat kon wel gezellig worden. Terwijl ik er inzakte kreeg ik direct een vragenvuur met allerlei aparte vragen. Zoals: heb je een reanimatiediploma? want dat vinden wij heel belangrijk! Ik was echt even stilgevallen terwijl ìk altijd degene ben die dat soort opmerkingen maakt. Och, we hebben heerlijk gekletst met elkaar en iedereen hing heerlijk aan elkaar onder het kletsen, echt heel ontspannen. (Gert, als je dit leest. Mail even!)
Aan de overkant van het pleintje zag ik drie Duckouts in aanbouw waar al lekkere banken in gezet waren. Een soort eilandjes waar je in de zomer nog wel eens buitenseksruimtes van kunt maken, we houden het in de gaten! We hadden het inmiddels toch wel te koud gekregen en wisten dat er binnen ook nog een binnenbad zou zijn, misschien was dat wat warmer! De rokers waren inmiddels weer gevlogen en ergens wisten we een paar lekkere droge badjassen te scoren. In het binnenbad zaten op dat moment twee dames elkaar te plezieren, even erin gedoken voor de warmte en daarna onder de douches.

Eenmaal opgeknapt dronken we nog wat aan de bar en kletsten we wat met de mensen die we in het buitenbad hadden ontmoet, de DJ was inmiddels overgeschakeld op ritmische salsa muziek. Yes, al 3 dansers! Daar bleef het helaas bij, niemand sloot aan.
Daarna gingen we eens boven kijken, als je boven komt kun je loop je langs een drietal kleine ruimtes waar je met twee stellen goed in kunt vertoeven, aan het eind van die gang ligt de darkroom. De darkroom is eigenlijk een lange gang met aan de zijkanten matrassen voor wel 40 man ofzo. Huge. Daarna kom je in verschillende ruimtes, uitgerust met banken of matrassen, werkelijk een zee aan ruimte. en.. gelukkig….een SLING!

Wauw daar heb ik mijn meissie even in gelegd en me heerlijk geil laten pijpen waarna de G-kracht even flink getest werd op haar…G-Spot…haha. We zijn die nacht ook nog een keertje teruggegaan…. jeweetzelluf…

Tot slot kan ik je vermelden dat Eroroma van ons een dikke voldoende krijgt. Er zijn bijzonder veel leuke speelse ruimtes gemaakt en de wellness is dik in orde. De club doet zeer speels en trendy aan en is ruim opgezet. Alles is schoon en opgeruimd, over functionele zaken is erg goed nagedacht. Als ik wat trefwoorden mag noemen: goed gearrangeerd, gedurfd, passionele ondernemers, meedenkend, respectvol, mi casa su casa, relax, gedreven werknemers.

We komen graag nog eens terug, next summer…

Bedankt!

Lees hier ons verslag van Mystique in Rucphen.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1413 berichten.
Bijtje uit Groesbeek heeft geschreven op 25 oktober 2021 om 19:07
Iemand ervaring om als 24 jarige jonge vrouw alleen naar Azurra te gaan? Ik ben al lang nieuwsgierig hoe het is, maar vraag mij af of ik niet te jong ben. Daarnaast ook of het veilig is om als alleenstaande vrouw te gaan
Erik en chantal uit Denbosch heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 23:16
Vandaag weer azzurra geweest was weer topie topie
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 14:38
Woensdag weer een heerlijke avond gehad in Azzurra. Dank je, lieve tedere man die bij ons in het bubbelbad kwam en haar extra genot bezorgde. Je wilde nog verder afspreken, maar we troffen je niet meer ...
San uit Arnhem heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 13:03
Zijn er ook parenclubs zonder qr? 😬🎊🙄😉
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Nee helaas niet, je kunt beter bij de speeddates kijken op SDC en zelf wat afspreken met iemand of een thuisfeestje bezoeken. Klik hier voor een proefabonnement.
E&F uit Eindhoven heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 09:44
Hi allen hier, Wij willen heel graag samen eens naar Azzurra of Steamworks.. Alleen wat ons bezig houdt, wat draag je als vrouw? Is dat alleen een handdoek of is dit een sexy setje? Op de 1 of andere manier voelt alleen een handdoek wat raar. Maar nogmaals, nog helemaal geen ervaring en die willen wij wel gaan opdoen. We horen het graag. Oja, we gaan op een stellendag. Misschien dat dat ook nog anders is. Liefs E&F (44 en 48 jaar)
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Mijn lekkere Anita doet vaak een zwart doorschijnend jurkje aan, eentje met een langer uiteinde wat dan zo sexy meewaait wanneer ze loopt. Heerlijk!
Richard uit Zwolle heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 00:56
Dank voor je informatie @BoogieKnight. Meer info is uiteraard welkom! Zijn er woensdag nog stellen aanwezig? Laat even weten wie er gaan.
CuckStel60 uit Duiven heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 18:34
Woensdagmiddag en -avond a.s. weer Azzurra. We zijn een slank actief stel, dat zich niet verstopt. Tedere galante mannen zijn welkom om ons aan te spreken of dichterbij mag worden gekomen en haar langzaam samen op temperatuur te brengen. Maar slowly en met liefde, please, dan ben je welkom.
Maup uit Son heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 10:51
Ik ga vanaf een uur of zeven kijken bij Azzurra. Al veel leuke ervaringen gehad daar. Maar ook ook mindere… veel opdringerige mannen idd zoals Steef zegt uit een bepaalde bevolkingsgroep Maar ik heb er weer zin in!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dit is gewoon de doorsnede van de bevolking rond Arnhem. Ga dan op de stellendag.
BoogieKnight uit Eindhoven heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 07:24
@Richard Goed idee om eerst eens alleen te gaan kijken in Azzurrra, het is een te gekke plek “if you can take the heat”, voor een eerste stap binnen “het wereldje” met onervaren vriendin zou ik het niet per-se aanraden, maar dat ga je dan zelf wel zien. Als man alleen ga je je denk ik sowieso wel vermaken. Wat betreft tijd: Ik ga altijd zaterdags en dan is er vanaf een uur of 2 toch zeker wel genoeg actie, na etenstijd het meest. Hoe dat op woensdag is weet ik niet. Qua kleding: Dat is makkelijk, NIKS. Je krijgt een handdoek, die kun je ook gratis wisselen. In het kader van safe sex zou ik wel badslippers aanraden, het kan glad zijn 😜 wat betreft de rest, als de omstandigheden er naar zijn draag je natuurlijk een condoom, maar ook die zijn gratis verkrijgbaar aan de bar 😛 Mocht je Azzurra toch te heftig voor de eerste stappen van je vriendin vinden dan kan ik Steamworks aanraden, daar is het overdag heel rustig en kun je prima genieten van de ruime wellnessfaciliteiten (uiteraard kun je de actie zelf ook maken, dat wordt geapprecieeerd 😉 ). Rond een uur of 7 wordt het drukker met stellen en is er meer actie. Succes!
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 23:21
Donderdag zijn wij er om 16.00 uur. Ff lekker genieten van elkaar en van......wie o wie Groetjes E&R
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Veel plezier.
Richard uit Zwolle heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 12:46
Ik (jongen) loop al een tijdje met het idee in mijn hoofd om eens te gaan kijken bij Azzurra. Lees hier altijd super positieve verhalen dus wekt mijn interesses. Ik wil eerst eens zelf gaan kijken en daarna mijn vriendin eens meevragen. Althans ik probeer haar direct te overtuigen maar ik denk dat daar iets meer voor nodig is. Maar pfoe blijft lastig om de echte stap te maken. Wat trek ik aan? Ik wil graag op de woensdag gaan en hoe laat ga je dan? Ben van plan nu volgende week de 20e of 27e te gaan, wie nog meer? Gr J35
Floor en flip uit Den haag heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 04:16
Wij zijn gezellig stel en willen as zaterdag mystique bezoeken! Welk leuk stel is er ook? Even vooraf contact? Zie ons profiel op sdc floorflip
Lars uit Oss heeft geschreven op 12 oktober 2021 om 14:45
Hi T&N, Wij zijn er ook rond 3 uur, maar dan zullen jullie ons waarschijnlijk te oud vinden 🙂
Lars uit Oss heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:45
Wij (stel eind 40 en begin 50) gaan a.s. Donderdagmiddag voor de tweede keer naar de stellendag. Hoop weer veel leuke, spannende stellen tegen te komen!
T&N uit Brabant heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:28
Komende donderdag gaan wij voor de eerste keer naar Azzurra. Beide begin dertig. We zijn er vanaf een uur of drie. Zijn er nog meer leuke stellen die dan gaan?
Slankstel uit Den Bosch heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 20:32
Vanmiddag van 1 tot 6 bij azzura geweest was weer topie topie was weer lekker geil en leuk en niemand had probleem met qr code zo als het hoort ze hebben het daar goed voor elkaar 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 09:53
Zaterdag 9 oktober gaan we weer naar Azzurra. Heerlijk genieten van de bubbelbaden, lekker drankje, lekker eten.....enzovoort. Wie gaan we daar ontmoeten?...
R&J uit Enschede heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 08:20
Morgen gaan wij (m43, v34) voor het eerst naar Steamworks. Onlangs zijn wij bij Azzurro geweest. Dit was ons erg goed bevallen. Nu komt de stellendag op de woensdag ons wat beter uit en gaan we naar Armenen. Kan iemand vertellen of het vergelijkbaar is?
Wij uit Ergens heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 05:31
@Hans en Pamela het klopt dat je het niet kunt zien, wij zeggen al jaren wanneer zullen wij bekenden tegen komen tot nu toe was het alleen een collega van mijn vriendin. Voor twee weken terug echter onze overburen, was best even lachen. Je ziet maar weer hoe klein de wereld soms kan zijn.
B uit Etten Leur heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 12:41
Hoi, hier een leuke en verzorgde bi man van 59 jaar. Omgeving Etten Leur. Zaterdag ga ik graag naar Azzura in Beuningen. Eventueel kan ik ook thuis een gezellig swingers feestje organiseren. Zijn er dames die met mij mee naar Azzura willen gaan? Of zijn er stellen die wel zin hebben in een swingers feestje?
Steef uit Maastricht heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 22:00
Afgelopen woensdag na lange tijd als stel MV weer eens naar Azzurra geweest. Heerlijke en gezellige middag gehad. Groot voordeel van de controle op QR-code is dat een bepaalde vaak overlast veroorzakende bevolkingsgroep niet of nauwelijks aanwezig was hetgeen de sfeer zeer ten goede kwam!
Frank en Mery uit Eindhoven heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 12:13
Hey, Wij zijn straks te vinden in Berendonck en zijn wel in voor wat spelletjes met een ander stel of een dame die bi is... Wij zijn v39 m38 beide normaal postuur.. Zien we jou/ jullie straks? 13:30 zijn wij er X
Frank en Mery uit Eindhoven heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 11:16
Hey, Wij stel van v39 bi m38 zijn vanmiddag te vinden in Berendonck rond half 2... Iemand zin om ondeugende spelletjes met ons te spelen? Wij hebben beide een normaal postuur...
Hans en Pamela uit Amstelveen heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 12:44
Dankjewel Stel97! We zitten in de nieuwbouw volgens mij... Nu hopen op heerlijke buren ;). En idd, lastig om andere open minded mensen te herkennen maar wie weet...
Stel97 uit Gelderland heeft geschreven op 30 september 2021 om 22:18
Wij gaan geregeld met vrienden waarmee we swingen naar de sauna. Vragen ons dan wel eens af of er nog meer swingers zijn, is alleen lastig om een herkenningsteken te dragen in de sauna😂 Spa zuiver heeft wel een handige tussendeur in aangrenzende kamers in de nieuwbouw😇 Heel veel plezier!!
Stout Stel M&A uit Breda heeft geschreven op 30 september 2021 om 20:39
Hi! Mijn man en ik gaan naar BDSM avond in club Monique. Het is voor ons eerste keer zowel club als BDSM avond. Heeft er iemand ervaring mee?
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 30 september 2021 om 14:54
Afgelopen zaterdag weer naar Gaysauna Azzurra geweest. Gezellige drukte en iedereen in opperbeste stemming. Gelukkig was de anderhalve meter maatregel eraf. Prima vermaakt dus, op naar 7 okt couplesonly. Dat ook maar weer eens proberen. Tot dan!
Hans en Pamela uit Amstelveen heeft geschreven op 29 september 2021 om 20:51
Van vrijdag tot en met zondag in spa / hotel Zuiver. Stel rond de 40 waarvan de vrouw bi. Wie nog meer? Aantrekkelijk stel of dame alleen.
Lars & Laura uit Tilburg heeft geschreven op 29 september 2021 om 18:40
Dag lieve mensen, Morgen gaan we voor de eerste keer naar Azzurra, we hebben er zin in. Iemand een idee hoeveel stellen er op donderdag ongeveer komen. Wij zijn beiden 40 (en een beetje) en zijn erg avontuurlijk, slank & atletisch. Lars heeft alleen interesse in vrouwen, maar Laura is voor alles in. Wie zien we daar??
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 29 september 2021 om 18:07
Woensdag 6 okt is mijn behoeftige slanke en spuitende dame weer toe aan een heerlijk middagje/avondje met als extraatje een lekkere potente jongeman in Azzurra. Mannen met schuilnaam M hebben de voorkeur!
Stelemmen928 uit Emmen heeft geschreven op 29 september 2021 om 11:40
Hallo Koppel34/38 wij hadden de zelfde ervaring bij de EroRoma veel house en trance maar vooral kneiterhard. ook niet ons ding, persoonlijk snappen wij trouwens niet de nut van een Dj in een club waar wij komen voor de seks. Jammer want wij gingen voor de coroan bijna elk weekend wel eens maar dat wordt wel steeds minder. Veel plezier verder.
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 27 september 2021 om 21:10
Even een update... Afgelopen zaterdag naar Fata Morgana gegaan, was onze 2e keer. Zeer vriendelijk ontvangst, corona check gedaan. De sfeer was wel oke, maar totaal niet opwindend ondanks dat de dames in lingerie en heren in boxers rond liepen. De dansvloer was open en de DJ speelde tot 24u evenals het verkrijgen van alcohol. De muziek was niet onze smaak, is niet wat wij associëren met sexy en lust opwekkend. Keiharde house/trance werd er gedraaid. Soms een nummer R&B en zag gelijk iedereen tegen elkaar aan dansen, sexy moves kwamen tevoorschijn, maar vervolgens werd er weer een house plaatje in gegooid, vonden wij erg jammer. Qua leeftijd heel divers, van rond de 23 tot 60, zeer vriendelijk naar elkaar, geen zien en gezien worden, geen oordelende blikken. Je voelt je hier direct op het gemak. Boven wel wat actie gezien, maar de meeste stellen hielden het bij eigen partner. Om eerlijk te zijn keken wij ook beetje kat uit de boom. Wat ons tegenviel is de muziek, het volume met name, de style van de "disco" brengt geen sfeer met zich mee. De temperatuur boven in de kamertjes is echt niet te doen, hebben wij het niet eens over de geur die rond middernacht over de gangen dwaalt, echt goor! Pluspunten vinden wij de vriendelijke sfeer, bubbelbad was heerlijk, het oogt schoon. Verder vroegen wij ons nog af of er ooit gebruikt wordt gemaakt van het buffet, werkelijk niemand in het restaurant zien zitten. Zou denken dat bij het regelmatig rond gaan met luxe hapjes ipv buffet meer gebruik van wordt gemaakt. Het verschil tussen een vrijdag en zaterdag hebben wij niet gemerkt, ook als onervaren stel kan je op zaterdag prima uit de voeten. Conclusie leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar, andere stellen bezig zien en bekeken worden spreekt ons erg aan. Volgende keer gaan wij een andere club proberen om wat meer ervaringen op te doen. Tips zijn altijd welkom!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De Fata Morgana is een prettige parenclub en ik ben het zeker met je eens dat de DJ vaak jonge mannen zijn die eigenlijk hun eigen muziek draaien, wanneer je echt goede DJ's wilt kun je bij parenclub Showboat in Zaandijk gaan. De dansvloer is daar altijd gevuld!
Stel nieuw uit Eindhoven heeft geschreven op 27 september 2021 om 10:59
Wij (M51 en V41) trekken donderdag 7 oktober de stoute schoenen aan en gaan voor de eerste keer naar Azzurra toe. We laten ons verrassen wat het ons gaat brengen, we zijn overdag aanwezig.
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 22 september 2021 om 15:08
Wij gaan eind de middag, woensdag 22 september, naar Azzurra. Even lekker bubbelen... Wij gaan we treffen in het bubbelbad? We gaan het meemaken. In ieder geval hebben we er zin in.... Liefs FenM
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 21 september 2021 om 10:55
@ Twentsstel Wij zijn vorig jaar voor het eerst op een vrijdag naar Fata Morgana geweest. Het was toen heel rustig, maar prima om voor de eerste keer kennis te maken met een club. Wat ons daar aansprak is dat er geen alleenstaande mannen worden toegelaten wat al voor rust zorgt. De sfeer was uiterst vriendelijk, ongedwongen, geen zien en gezien worden gehalte, er loop inderdaad van alles wat rond. De vrijdag is daar mede voor nieuwe stellen, op de zaterdag zouden er meer ervaren stellen zijn, maar hebben wij vooralsnog geen ervaring mee. Vraag het mij komende zondag en ik kan het je vertellen haha.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De parenclub Fata Morgana is zeker een rustige en vooral veilige swingersclub. De Fun4two is ook grotendeels voor stellen. Wij zijn zelf ook begonnen in deze parenclubs en komen er nog steeds graag. Eventueel de stellendag bij gaysauna Azzurra of Steamworks wanneer jullie van warmte en water houden. Wellicht een nachtje hotel erbij en de afterparty organiseren😄
Twentsstel uit Enschede heeft geschreven op 20 september 2021 om 17:18
Hallo lieve mensen wij (ik 32 hij 32) zijn ons al een tijdje aan het rondkijken naar een leuke en gezellige parenclub voor de eerste keer. Wij zoeken een club die erg gezellig is, waar mensen niet te opdringerig zijn en die natuurlijk geschikt is of een avond heeft voor bezoekers die voor het eerst komen. Alvast bedankt en misschien tot dan.
Toet uit Zuid Holland heeft geschreven op 20 september 2021 om 07:26
Goeie morgen allemaal...hou goed de site in de gaten ...of je per zaterdag wel of geen qr code moet tonen....volgens mij bij azzurra wel per as zaterdag
J. en W. uit Zwolle heeft geschreven op 19 september 2021 om 15:35
Amsterdams stel die Afgelopen vrijdag 17 september ook op Bussloo waren, nogmaals bedankt. Fijn dat wij naast jullie mochten komen liggen. Jammer dat jullie eerder vertrokken. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes van ons
Sab uit Enschede heeft geschreven op 18 september 2021 om 19:00
Wie heeft tips? Morgenavond (zondag) willen we na een lange tijd weer eens een club bezoeken voor een heerlijke actieve avond. Heeft iemand tips waar het op zondag ook gezellig, druk en actief is? Wij zijn zelf begin 40. We horen het graag! Thanxx Sab
Richard uit Arnhem heeft geschreven op 18 september 2021 om 18:00
Wordt er daar ook geswingt dan??? Wij komen daar graag dus ik hoor het graag! Wij weet tot snel 😉
Lekker leuk stel uit Velp heeft geschreven op 17 september 2021 om 07:03
Hallo wij zijn vrijdag 24 sept en zaterdag 25 in thermen busloo . Welk leuk stel is dr dan ook ? Zijn benieuwd Groeten
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 16 september 2021 om 19:37
Zijn er recent nog stellen naar Fata Morgana geweest, zo ja hoe is het daar nu? Vorig jaar in Aug tussen de twee lockdowns door geweest, was toen zeer rustig, hooguit 20 stellen, weinig activiteiten. Staat op de site voorverkoop op zaterdag VOL=VOL, maar gaat het in deze periode ook echt vol raken? Mogelijk gaan wij za de 25e, wel de eerste dag zonder maatregelen binnen als het goed is!
Monique en Tonny uit Veenendaal heeft geschreven op 16 september 2021 om 12:17
Hallo Rob en Kirsten, Wat leuk dat jullie vandaag komen. Wij een stel,. Hij uit Zuid-Amerika en zij Nederlands komen rond 14.30 uur. Hoelaat komen jullie. Kunnen misschien een praatje maken. Hoe zien jullie eruit?
Inge en Peter uit Omgeving Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:58
Hoi Kirsten en Rob, en andere nieuwe stellen Met een drankje aan de bar, maar vooral ook buiten of je nu rookt of niet raak je, als je ervoor openstaat echt makkelijk in gesprek. Wij swingen niet snel maar hebben het mede door de vele leuke gesprekken en het uitwisselen van ervaringen altijd fijn. En wie weet... Ik blondje met altijd iets zwarts aan en hij grote brede vent met donkere haren en groene ogen, spreek ons gerust aan x
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:28
Leuk hoor Kirsten en Rob! En 1e keer altijd spannend. Lekker genieten en het komt goed. Groetjes E&R
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:27
Hey hallo, wij gaan morgen (donderdag) ook naar Azzurra. Denk rond 16.00 uur daar. Leuk om anderen te ontmoeten voor gezelligheid en wellicht meer. Groetjes E&R
Kirsten en Rob uit Utrecht heeft geschreven op 14 september 2021 om 20:20
Wij gelegenheidsstel gaan donderdag 16 september voor het eerst samen naar Azzurra. We zijn benieuwd wie er nog meer gaan. Reuze spannend zo voor de eerste keer.
Erik en chantal uit Omg den bosch heeft geschreven op 14 september 2021 om 15:53
Weet er iemand rustige buitensex plaats omg den Bosch waar weekend iets te doen is
Michel uit Doetinchem heeft geschreven op 13 september 2021 om 11:07
Klopt, op Stroombroek gebeurt er idd wel regelmatig iets 😉 maar ook in de Kruisbergse bossen... kleine hint... er zijn 2 vijvers in het bos
Wij uit Ergens heeft geschreven op 13 september 2021 om 10:24
Inmiddels heeft de waterplas bij de stort in Wijster de aandacht van de politie, de eerste bekeuring voor naaktrecreatie is er al gegeven en er zal nu ook meer gecontroleerd worden. Hier werd in het verleden in de late uren ook wel geswingd in de auto's.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
In de auto seksen is juridisch gezien heel slim!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Daisy schreef:

  Welke bi dame of jong stel wil eens keer mee naar club mystique,wij gaan eind november en half december.
  Ik ben bi met ervaring mijn vriend is hetero
  Zijn 32&43jaar oud en bijde modern ingesteld.
  (voorkeur gaat uit naar trio vvm,daar hebben we veel ervaring mee!)
  Groet Daisy x

 2. Stel20 schreef:

  Lisa niek.
  Wij een stel van 20 en ook op zoek naar jongeren. Heb je kik. Kunnen gerust keer samen ergens heen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.