Sexuele voorkeur

biWeten jullie van jezelf al welke seksuele voorkeur jullie hebben? Zijn jullie echt volledig hetero, of is het toch ook wel spannend om (tot op zekere hoogte?) met iemand van je eigen geslacht te spelen? Voor iemand echt helemaal 100% zeker kan zijn van zijn/haar geaardheid, is de enige echte manier daar achter te komen het eens te gaan ontdekken. Zoenen, voelen en strelen.. misschien nog wel stapjes verder als pijpen of likken en uiteindelijk kom je bij het (bijna ondenkbare?) laatste deel: neuken met iemand van je eigen sekse.

Voor de avontuurlijke ontdekkers onder de swingers hebben veel parenclubs de He/Ho/Bi avonden waarop er naar hartenlust geëxperimenteerd kan en mag worden. In onze ervaring zijn dat wel avonden waarop hier en daar wat actie te zien is tussen zowel vrouwen onderling als mannen. Uiteraard kan je ook in het datingcircuit met stellen afspreken om wat rustige eerste ervaringen op te doen, er zijn heus genoeg mannen en vrouwen voor wie het hele biseksuele gebeuren net zo nieuw is als voor jullie!

Binnen het swingen is gelukkig al een grote brug geslagen naar alle vormen en maten van seksuele voorkeuren. Er rust steeds minder een taboe op, en mannen lijken zich steeds meer uit te spreken over hun bi gevoelens. Hetero mannen weten zich wellicht ook steeds vaker en meer een houding te geven tegenover een bi georiënteerde man, op een date of in een club. Hierdoor lijkt de verbroedering een stuk makkelijker te verlopen. Net als bij hetero daten moeten er voor de biseksuele mannen EN vrouwen een klik zijn met alle swingpartners, je zal echt niet zo maar besprongen worden.

Ook op de erotische (kinky) feesten zie je dat er openlijk wordt gesproken over biseksualiteit en zoals bij Wasteland zelfs over een “pansexual experience”. De betekenis daarvan is: Panseksualiteit of omniseksualiteit is de seksuele, romantische of emotionele aantrekking of het verlangen naar personen van alle genderidentiteiten en biologische geslachten. Panseksualiteit omvat bijgevolg alle soorten seksualiteit:heteroseksualiteit, homoseksualiteit, biseksualiteit, transseksualiteit en transgenderisme.

hehobi2                                                                                        hehobi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *