Anaaldouche

anaaldouche1

Veel mensen weten wel wat een anaaldouche is toch?

Jammer genoeg nog niet iedereen, dus ook hier geven we graag informatie over.
Een anaal douche is, niet erg verrassend, een spoelmiddel voor in de anus om anale seks wat prettiger en hygiënischer te maken.

Er zijn bij de betere (online) erotiek zaken veel verschillende soorten anaal douches te koop. Van een klein bolletje dat met 1 kneep leeg is tot aan hele douche sets die op de douche slang gedraaid kunnen worden. Deze zijn zelfs als penis verkrijgbaar.

Wat is het belang van spoelen?
Als je een liefhebber bent van anale seks zal je waarschijnlijk samen met je partner ook al regelmatig spoelen. In de swingerswereld is het heel normaal dat zowel man als vrouw voor de date van start gaat even onder de douche staat en spoelt. Het handigste is om minimaal 30 minuten te wachten met anale seks na het spoelen, dit voorkomt gênante taferelen tijdens de anale seks.

douchekop penis

 

 

Houd er rekening mee dat je met het spoelen niet alleen eventuele nare restjes wegspoelt maar ook goede bacteriën. Pas goed op dat je geen wondjes veroorzaakt en dat je niet te warm water gebruikt. In je darmen wordt ook je weerstand door goede bacteriën geregeld, je lichaam heeft deze nodig om je spijsverteringsstelsel op gang te houden en te beschermen tegen infecties. Spoel je dit dagelijks weg dan kun je problemen verwachten.

 

 

Gebruiksaanwijzing Anaaldouche
Smeer de injecteerlans op de top in met wat vaseline. Vul de bol waar het water in moet met handwarm water af. Leg een handdoek op de grond neer ter hoogte van je middel en ga op de rug liggen of op de knieën zitten. Breng de lans in en spuit met een rustig tempo het water naar binnen. Als hij niet wil spuiten dan zit je iets te diep, trek de lans dan iets terug totdat je voelt dat de bol kleiner wordt bij het inknijpen. Je voelt warmte naar binnen gaan, het hoort van binnen geen pijnlijk gevoel te veroorzaken.

Sta voorzichtig op (billetjes bij elkaar) en ga op het toilet zitten. Je zult eerst veel water kwijtraken maar blijf toch nog rustig zitten. Tussen de 5 en 15 minuten gaat er nu goede productie komen. Als je het idee hebt dat je nog eens kunt spoelen kun je dat rustig doen.
Herhaal de stappen maar overdrijf niet met herhalen. 2 keer is normaal en 3 keer is wel de max.
Vooral het rustig blijven zitten levert het meest effect op.
Doe dit allemaal 1 uur voordat je seks gaat hebben want als je het te kort van tevoren doet, resorbeert de dikke darm het water niet helemaal en zal bij penetratie een fijn waterballet ontstaan. (wel een leuke joke overigens haha)

 

1 reactie

  1. Pieter schreef:

    Wie wil dit wel eens bij mij doen ? Zou dit best weleens willen ervaren !! Zelf doen ?? Nou – ik heb reuma . Zo lenig ben ik niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *