Club Mystique 15 JAAR! **verslag**

12472426_656403491165852_1615744025569163331_nClub Mystique 15 JAAR!

We zijn geweest hoor! Wàt een feest was het die zaterdagnacht dat we er waren…

Bij de ingang was er al een behoorlijke rij om naar binnen te mogen. Daar kregen we een goodiebag met allerlei leuke presentjes. Gauw de tas in de locker van de kelderkleedtuimte gemikt en lekker naar boven, even neuzen wat het restaurant te bieden had. Nou, dat was duidelijk een feestelijk menu, er stond van alles! Varkenshaasmedaillons ingerold in spek, kippenragout met cupjes, verschillende chinese stoofvleesgerechten, superlekkere vegetarische groenten-ovenschotel in ei. Ik kan echt niet alles opnoemen maar de kok heeft zijn best gedaan, hulde! Tot net voor sluitingstijd kon je nog terecht, zoveel was er over/ingekocht…

Het was druk in de club, iedereen zag er lekker swingy uit en tijdens ons eerste rondje door het pand had ik al een paar dames gezien waar ik al gelijk een klik mee had qua uiterlijk. We dronken nog wat aan de bar en je merkt echt dat de klanten met het personeel omgaan alsof het hun beste vrienden zijn. Er wordt wat afgezoend en handen geschud. Het respect straalt er gewoon vanaf. Tof.

Daarna hebben we ons omgekleed en in de kleedkamers flyers neergelegd van onze sites. Bij de spiegels, op de hockers waar je je op kunt omkleden, in de toiletten en in de rookruimte. Dat was wel leuk, de rokers vlogen er op af. Ik ben maar weggerend…met een vette knipoog naar een leuke blonde…xx

Het was warm binnen en we hadden gezien dat de tuindeuren gezellig waren opengezet, dus lekker een drankje gehaald en naar buiten!
Daar was genoeg ruimte en toch gezellig druk. Toen viel me eigenlijk op hoe gemêleerd het publiek is in Mystique. Echt àlles komt voorbij. We spreken iedereen aan en dan vragen we wat zij daar nou van vinden, het antwoord was gelijk aan het onze. Zij vonden het ook zo leuk. Grappig dat je allemaal uit je eigen sociale raampje zit te kijken en toch hetzelfde ervaart. Funny.

Een aantrekkelijk stelletje zat op de zonnestoeltjes lekker te knuffelen en te praten en aan de tafels zaten mensen te eten of te drinken. Naast ons zaten twee stellen druk te kletsen en te eten aan de aangrenzende tafel.  Ze leken alleen oog voor elkaar te hebben. We stonden op om naar binnen te gaan en wat te dansen want we hoorden goeie dancemuziek naar buiten komen…we liepen langs de tafel naast ons en mijn Anita haakte speels in op een opmerking die daar gemaakt werd. Nou, we werden gelijk honderduit gevraagd door het viertal en een leuke kerel sprong op en kwam naast ons staan. Hij was een beetje popie jopie, maar leuk brutaal. Daar houden wij wel van, mensen die wat te vertellen hebben! Dat gecombineerd met de juiste dosis aantrekkingskracht en je hebt onze aandacht volledig gewonnen…

Zij bleven nog buiten en wij gingen dansen…we zien jullie later misschien nog wel een keertje! Een paar vluchtige zoenen en op naar het volgende avontuur. Heerlijk dat je zo lekker kunt kletsen met gelijkgestemden, je hebt hetzelfde geheim en dat bindt. Je maakt zóveel makkelijker contact.

Eenmaal aangekomen bij de dansvloer was er geen dansen meer bij, de gigolo’s werden voorgesteld door de DJ. Dat kon hij goed zeg, vette muziek en een vette voice-over. Precies goed.

Totdat….mijn naam werd omgeroepen én Samenswingen werd genoemd. Of ik even naar voren wilde komen, gelukkig hoefde ik niet te dansen…ik heb wat buigingen gemaakt en ik kreeg applaus. Heel leuk. Ik had een rooie kop jôh… Niemand zag het denk ik…

Automatisch raak je daarna aan de praat met jan en alleman. Heel gezellig, we zagen al wat mensen hand in hand naar boven lopen dus wij kregen wel wat zin in dingetjes…*floep* wij er achteraan. Wat was het druk, een heuse orgie was daar gaande. Best leuk om naar te kijken maar we waren nog helemaal niet opgewarmd…Dan lukt het me echt niet om daar zo tussen te duiken.

Dus wij weer naar beneden…en wie staan daar…Dat leuke stel van die tafel. Hij biedt aan om wat te drinken te halen voor ons, zij hadden net gehaald zag ik. Wat netjes, dacht ik gelijk. Ondertussen weer wat kletsen met elkaar en ik ga naast zijn vrouw staan. Onopvallend bekijk ik haar nog eens goed, and I like what I see. Dus ik waag iets dichter tegen haar aan en dat wordt beantwoord. Ik laat zachtjes mijn handen over haar lichaam glijden en we beginnen wat met de muziek mee te dansen. We wrijven onze lichamen wat harder tegen elkaar aan en haar handen beginnen nu ook over mij te glijden…daarna op plekjes die ik ook heel leuk vind…
In een flits zakt ze naar beneden en tovert als de beste zakkenroller mijn ‘best friend’ tevoorschijn en begint me en public heerlijk te pijpen.
Mijn hand gaat door haar lange, bruine krullende haar. Mensen kijken toe, ik vind dat niet erg. Nee, een beetje geil zelfs…

Anita stelt voor een wat rustiger plekje op te zoeken met zijn vieren, het worden de loungebanken naast de dansvloer. Terwijl we daar lekker verder aan het rommelen zijn merk ik dat we niet meer met zijn vieren zijn, een knappe blondine is erbij gekomen. Haar man staat aan de andere kant van de bank Anita te bekoren.
Shit! Dat is dat leuke stel van de ligbankjes! Op de andere loungebank zat een stel naar ons te kijken, ze hadden geen zin in actie maar vonden het kijken blijkbaar genoeg. (ze waren leuk genoeg zei Anita de volgende dag tegen me, dus als jullie dit lezen…)

Het werd een geile mini-orgie. We zijn elkaar de rest van de avond/nacht op verschillende plekken tegengekomen en alsof we niet beter wisten doken we allemaal weer onbesuisd op elkaar. Zelfs tegen sluitingstijd moesten ze ons nog van elkaar trekken….Wat was het leukkk.

Op de dansvloer kwam ik zelf nog een prachtige dame tegen in een gaatjes catsuit. Ze was lang, mooie tanden, heerlijk lijf en een strak kapsel.
(weet je gelijk waar ik op let, haha). Haar man zat aan de bar, die aan de dansvloer grenst,  naar ons te kijken. Ik danste wat om haar heen en in het begin leek ze niet veel interesse in mij te hebben. Ze ging met haar heerlijke kont op de schoot van haar man zitten en keek me uitdagend aan terwijl hij haar borsten masseerde. Hmmm, ik was niet meer te houden en werd aan een virtueel touwtje door haar naar binnen gehengeld…

Ik ging dicht bij haar staan en zij zat tussen mij en haar man in. Een grappige positie, welke kant zou dit op gaan? Zou ze deze opgegeilde vis weer teruggooien in de danszee of mocht ik iets meer bij haar doen? Er was maar èèn manier om daar achter te komen, ik liet mijn handen zachtjes omlaag van haar middel tot ruim over haar heerlijke heupen glijden en kwam heel dicht bij haar staan. Zo dicht dat mijn gezicht naast het hare was, ik draaide mijn hoofd richting haar gezicht en onze lippen raakten elkaar vluchtig en speels aan. Dat voelde zo geil dat we alleen maar meer wilden van elkaar. Ik voelde beneden ook al wat groeien en groter worden. Dat merkte ze blijkbaar op want ze had hem in een nanoseconde gevonden.

Daarna vroeg ze me of ik mee wilde met haar, ik dacht met hun, dus ik zei dat ik dan Anita even moest gaan halen. Hoezo? Vroeg ze…ik wil jou mee hebben. Wij…samen…
Oops, zei ik. Dan moet ik even toestemming vragen aan Anita (zo hebben we dat afgesproken en ik houd me daar gewoon aan)
Anita zweefde ergens rond en ik vroeg het. “Als je haar leuk vindt moet je het doen” zei Anita tegen me terwijl ik een geile zoen van haar kreeg.
“Nou, ìk wil wel, maar is het okee?” Vroeg ik. “Ja hoor, ga maar.”
Als een kind rende ik terug naar ’the catch of the day’. Terwijl we hand in hand wegliepen spraken Anita en zij nog even kort met elkaar en je zag dat de dames elkaar mochten. Dat was dan voor mij weer belangrijk. Het moet voor iedereen goed voelen. Hoe het afliep? nou, lekker…haha, meer vertel ik niet…

Omdat het voor ons een flinke autoreis is naar Mystique, boeken we het liefst een hotel in de buurt via een prijzenslag site. We hadden een voucher bemachtigd maar de hotels in de buurt bleken achteraf geen plaats te hebben. Bummer!
Gelukkig hebben we een VW busje met laadruimte dus die hebben we achterin leeg en schoongemaakt waarna we er twee matrassen in hebben gelegd. Voordat we naar Mystique reden zijn we bij het avondlicht gaan kijken waar we de bus dan ’s nachts neer konden zetten. We zagen een geschikt plekje bij een supermarkt. Zo, dat was ook vast geregeld, I love hippies with vans!!.

Toen we het terrein van Mystique op reden zagen we tot onze verbazing (en vreugde) een tweetal campers staan, er liep een man die zijn stroomkabel aan het uitrollen was…Wat? Ook nog stroom hier?
We parkeerden onze bus expres naast de camper (afterparty, jeweetzelluf) en knoopten een gesprekje aan met de stroom ‘cable guy’.
Het bleek dat we even moesten melden dat we de nacht (kun je het ochtendgloren zo noemen?) daar zouden doorbrengen.

Dus nadat we als een van de laatsten het feestgedruis hadden verlaten lieten we ons heerlijk achterin onze mobiele slaapruimte vallen.
We hadden glazen en een fles wijn meegenomen van huis, onze camperburen sliepen al. Die wilden de volgende dag naar Oostende rijden met de camper, hadden ze later aan ons verteld. Nou ja, dan doen we de afterparty toch gewoon zelf?
We lieten een van de twee achterdeuren open staan en hingen heerlijk met onze goeie fles wijn over elkaar heen. Al pratend en lachend over de geweldige geile nacht die we hadden meegemaakt. Terwijl ik naar buiten keek zag ik de lucht al kleuren en enkele vogels begonnen te fluiten. Dan merk je hoe lekker je in de bossen zit daar want ze floten er lustig op los, die vogels. Haha.

We sloten de deur en onze ogen.

 

Een nacht om niet meer te vergeten…

 

xXx
Ray en Anita

 

Lees het Parenclub Test artikel over Mystique hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. S D schreef:

  Ik ben mijn kale lelijke man meer dan zat. Heb het een paar keer met mijn stagiaire gedaan, maar wil nu iets heel anders proberen, maar weet niet hoe. Welke jonge echtpaar kan mij daarbij helpen?

 2. Renatefred schreef:

  In het zuiden is Mystique leider, er komen niet voor niets zoveel Belgen op af.

 3. Zuiderlingen schreef:

  Mystique is gewoon Top!!!

 4. Friends schreef:

  We zijn er een paar maal geweest en de club is heerlijk ongedwongen.
  Voor ons de ideale club.
  Wat prettig is het weekend alleen paren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *