Verslag parenclub Eroroma

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In het kader van onze parenclub belevenissen zijn we naar Eroroma in Zwinderen afgereisd. Voor ons is dat gelijk 3 uur rijden, maar goed. Alles voor een mooi verslag toch?

We kwamen ruim voor de openingstijd aan en parkeerden ons VW busje op het parkeerterrein, de club is zoals gewoonlijk een omgebouwde boerderij. We bleven nog even zitten totdat de club open ging, er waren inmiddels om ons heen een tiental auto’s bijgekomen en de meeste mensen gingen al naar binnen, de voordeur was dus al los…Dat is wel even een andere welkomstvorm dan de Fun waar ze je rustig met gesloten hek op de weg laten staan in filevorm als het nog 3 seconden voor openingstijd is…

Binnen werden we onthaald door een knappe dame met lang blond haar in een paardenstaart, ze was gekleed in een sexy doorschijnende swingersoutfit. Dit bleek later Vera te zijn, de vrouw van Jan. Samen zijn zij de eigenaren van Eroroma.

De sleutel voor de kleedruimte kregen we na de 75 euro betaald te hebben, je kunt daar overigens gewoon pinnen. Daarna liepen we door met onze flinke weekendtas naar de kleedruimte met de lockertjes. Oeps, daar krijgen we onze enorme tas niet in! Dan maar een extra kluisje vragen, dat zal vast wel mogen! Nadat we een extra sleutel hadden gekregen (inclusief een verblindende glimlach) konden we alles goed kwijt.  In de kleedruimte werd gezellig gekletst door iedereen, er hing een ontspannen sfeer.

Eenmaal omgekleed (de dresscode gaat dus direct in) zijn we een rondje door het gebouw gaan maken, de relaxruimtes wel te verstaan. Deze ruimtes liggen deels boven op de 1ste etage en deels beneden aan de zijkant. Op de begane grond zijn enkele massageruimtes die overdag gebruikt worden door masseuses, wanneer de club open is zijn deze allang vertrokken natuurlijk. In deze ruimtes staan flinke massagetafels die je als stel ook kun gebruiken om elkaar eens te masseren. De hele avond hebben we niemand gezien die hier gebruik van maakte.

Daarna hebben we een kijkje genomen in de buffet/restaurant ruimte. Vanuit de gang kun je al een beetje naar binnen gluren door het megagroot aquarium wat deel uitmaakt van de scheidingswand. We zagen daar enkele swingers aan tafeltjes zitten te eten en kletsen. Voor de warme etenswaren was er een rvs warmhoud-buffetkar met friet, borrelballen, supermarkt nasi, mini loepiaatje enz. De gekoelde materialen stonden in een rvs gekoelde kar, hier vond je oa aardappelsalade en meer wat je uit een plastic bakje kunt halen. Op het aanrecht kon je nog stokbrood, koek, soep e.d vinden. De kwaliteit van het eten? Die was goed, maar verwacht niet dat je zoals in de classy clubs je ook ècht kunt dineren.  Vermoedelijk is de keuken nog in een verbouwingsstadium…

In het halletje brandde een mooie gashaard waar een paar flinke wegzakbanken stonden, hier zaten regelmatig mensen even lekker bij te komen bij het warme haardvuur. Alles is heel erg trendy gemaakt en ziet er heel erg mooi uit. Later kwamen we er achter dat Jan alles zelf maakt vanwege zijn vroegere werk als aannemer. Dat kun je overigens wel goed zien, alles is stevig en sterk gebouwd. Hij doet dus alles zelf…knap hoor! Ik ben zelf redelijk technisch en zag wel wat slimme oplossingen, zo heeft hij alle ruimtes voorzien van een eigen thermostaat mbv een groepsketel. Dat betekent dat ze per ruimte dus de temperatuur kunnen instellen. Ik weet niet of je wel eens bij een club bent geweest waar het in de ene ruimte bloedheet is en de andere je lul dr af vriest… nou hier niet, is gewoon opgelost…

Beneden is ook de bar met een DJ, deze speelt 1x per maand en dit zou dan gelijk ook de drukkere dag zijn volgens ingewijden. Op dat moment waren er 60 stellen binnen.

Helaas werd er zeer weinig gedanst, de muziek was goed genoeg.  Aan de bar, die in een U-vorm is gemaakt, stond een leuke jonge kerel te barkeepen. Super aardige gast trouwens, in de wandelgangen hoorde ik wel wat dames over hem praten, ik val niet op mannen maar ik begrijp wel wat ze bedoelen, Dirty girls….

Vlak voordat je dan naar buiten loopt kom je langs twee kleine koelkastjes waar de low-calory-ijsjes (raketjes/perenijsjes) en flesjes water in staan. Hier kun je zelf uit pakken wat je wilt. Boven staat overigens ook nog een koelkastje, maar dan alleen met water.

Buitengekomen kwamen we op een soort pleintje uit. Het deed met grote Romeinse stenen pilaren een beetje historisch aan. Ben benieuwd naar de zomer als het af is. Heerlijk in de zon…drankje dr bij…

Hier lag in het midden een groot buiten-bubbelbad voor misschien wel 20 personen. Eromheen was een overkapping langs de zijde van de boerderij. Hier stonden diverse banken en warme vuurelementen onder, hier en daar lagen dekentjes en de bank was volledig in beslag genomen door allerlei mensen die ook nog eens lekker tegen elkaar aanlagen, al rokend en kleumend. Grappig dat rokers zo aanhankelijk zijn hè…haha. Het was gewoon best koud buiten…

We zijn toen lekker in het warme bad gesprongen. Er zaten 8 swingertjes in dus dat kon wel gezellig worden. Terwijl ik er inzakte kreeg ik direct een vragenvuur met allerlei aparte vragen. Zoals: heb je een reanimatiediploma? want dat vinden wij heel belangrijk! Ik was echt even stilgevallen terwijl ìk altijd degene ben die dat soort opmerkingen maakt. Och, we hebben heerlijk gekletst met elkaar en iedereen hing heerlijk aan elkaar onder het kletsen, echt heel ontspannen. (Gert, als je dit leest. Mail even!)
Aan de overkant van het pleintje zag ik drie Duckouts in aanbouw waar al lekkere banken in gezet waren. Een soort eilandjes waar je in de zomer nog wel eens buitenseksruimtes van kunt maken, we houden het in de gaten! We hadden het inmiddels toch wel te koud gekregen en wisten dat er binnen ook nog een binnenbad zou zijn, misschien was dat wat warmer! De rokers waren inmiddels weer gevlogen en ergens wisten we een paar lekkere droge badjassen te scoren. In het binnenbad zaten op dat moment twee dames elkaar te plezieren, even erin gedoken voor de warmte en daarna onder de douches.

Eenmaal opgeknapt dronken we nog wat aan de bar en kletsten we wat met de mensen die we in het buitenbad hadden ontmoet, de DJ was inmiddels overgeschakeld op ritmische salsa muziek. Yes, al 3 dansers! Daar bleef het helaas bij, niemand sloot aan.
Daarna gingen we eens boven kijken, als je boven komt kun je loop je langs een drietal kleine ruimtes waar je met twee stellen goed in kunt vertoeven, aan het eind van die gang ligt de darkroom. De darkroom is eigenlijk een lange gang met aan de zijkanten matrassen voor wel 40 man ofzo. Huge. Daarna kom je in verschillende ruimtes, uitgerust met banken of matrassen, werkelijk een zee aan ruimte. en.. gelukkig….een SLING!

Wauw daar heb ik mijn meissie even in gelegd en me heerlijk geil laten pijpen waarna de G-kracht even flink getest werd op haar…G-Spot…haha. We zijn die nacht ook nog een keertje teruggegaan…. jeweetzelluf…

Tot slot kan ik je vermelden dat Eroroma van ons een dikke voldoende krijgt. Er zijn bijzonder veel leuke speelse ruimtes gemaakt en de wellness is dik in orde. De club doet zeer speels en trendy aan en is ruim opgezet. Alles is schoon en opgeruimd, over functionele zaken is erg goed nagedacht. Als ik wat trefwoorden mag noemen: goed gearrangeerd, gedurfd, passionele ondernemers, meedenkend, respectvol, mi casa su casa, relax, gedreven werknemers.

We komen graag nog eens terug, next summer…

Bedankt!

Lees hier ons verslag van Mystique in Rucphen.

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
630 berichten.
jordy uit zwolle schreef op 3 november 2019 om 19:45:
wij waren is gister ook weer eens na lange tijd. we hebben ons echt kapot geergerd aan de onbehoorlijke houding en gedragingen van de allochtone mannen. ze accepteren geen nee als antwoord, en worden soms zelfs agressief echt zonde, want het is een prachtig swingers oord
Eric uit Boxmeer schreef op 3 november 2019 om 19:26:
Ook wij waren er gisterenavond. Besloten dat het de laatste keer is. Veel, heel veel, single mannen. Wij gaan juist op gemengde dagen maar dit was niet goed. Heel opdringerige allochtone mannen met name. De discussie over die ghb-gast kregen wij ook mee. Hebben hem niet zien liggen gelukkig. Azzurra moet inzien dat ze bij een bepaald aantal bezoekers de club voor single mannen moeten sluiten. Het is te klein voor het aantal mensen wat er zaterdag was. Mijn vriendin voelde zich een prooidier. Geen Azzurra meer voor ons.
l uit e schreef op 3 november 2019 om 19:10:
Wat zijn jullie ervaringen met streamworks in Arnhem... we overwegen daar naar toe te gaan maar twijfelen... xxx
StelZHGLD uit Rotterdam schreef op 3 november 2019 om 15:16:
Nog ruim een maand en dan verhuizen wij, stel van 48 en 41 jaar oud, volslank en verzorgd, van een appartement naar een normaal huis. Dus nog 1,5 maand de kans om mooie herinneringen te maken... Wat wij zoeken is een volslanke bi dame of een stel waarvan de dame volslank is, voor trio en/of volledige PR. Reacties via kik ( stelzhgld ) mogelijk, maar als er alleen hoi staat, zullen we niet reageren. Dus zien graag leuke reacties tegemoet en wie weet genieten we snel met en van elkaar
Guus uit Goricnhem schreef op 3 november 2019 om 07:40:
Gisteren in Azzurra maar weer eens gebleken hoe inconsequent de huisregels met name op het gebied van drugsbeleid worden nageleefd. Een van de gasten heeft 4 uur bewusteloos gelegen door GHB. Het management vond de reputatie van de zaak echter belangrijker dan het leven van een van de gasten en heeft aldus geen hulp van buitenaf ingeroepen. De man kwam gelukkig uiteindelijk weer bij kennis en liep gewoon weer vrolijk rond. Lees de huisregels t.a.v. drugs er nog eens op na en merk op hoe hypocriet hiermee wordt omgegaan.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Heel heftig!
Blondstel schreef op 2 november 2019 om 22:33:
Damian, Zaterdag as zijn wij aanwezig tussen 12 en 16 uur en laat graag mijn mooie blonde vriendin door jongemannen.
Adje68 uit Net onder Nijmegen schreef op 2 november 2019 om 22:06:
Hoi Pat en Natas, lijkt ons leuk om eens met jullie te daten. Zin om via kik elkaar te leren kennen?
Theo uit Zevenaar schreef op 2 november 2019 om 18:54:
Ik had afgelopen donderdag, 30 oktober, een heel fijn contact met Bart en Anouk uit Utrecht. Ik zou graag in contact met hen komen en hoop dat dit wederzijds is. Indien jullie dit bericht leen mogen jullie het telefoonnummer van Winny bij het management opvragen en ons bellen! Ik hoop dat het gaat lukken. Groetjes van Theo & Winny.
Patrick uit Doetinchem schreef op 2 november 2019 om 15:13:
Zijn er nog mensen die vanavond naar Azurra in Beuningen gaan? Groet Pat en Natas
Eric en Ineke uit Doetinchem schreef op 2 november 2019 om 08:33:
Hoihoi,wij komen regelmatig op de stellendag,en zouden daarnaast via deze weg graag nieuwe stellen willen leren kennen. KiK: Eric22juni
Damian uit Nijmegen schreef op 2 november 2019 om 03:55:
Hee! Volgende week zaterdag gaan wij (drie mannen van begin 20 voor het eerst naar Azzura) wie wil ons daar ontmoeten en wat kunnen wij verwachten?
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 1 november 2019 om 18:01:
We snappen jullie opmerkingen. Het is natuurlijk ook persoonlijk wat je leuk vindt in een club. Zo geven wij meer de voorkeur aan een man erbij dan met een stel erbij. Het is overigens niet zo dat je verplicht met iemand iets te doen. Het staat wat ongelukkig omschreven op hun site, maar in de club is die sfeer er helemaal niet. Wij zijn ook al vele malen met plezier in Azzurra geweest, maar eerlijk gezegd gedragen de mannen zich in club Amai veel respect voller wat wel veel relaxter is. Ze zijn daar juist helemaal niet opdringerig. We wilden graag onze ervaring delen zodat anderen daar ook van kunnen profiteren.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Het staat er zowat met hoofdletters, dus ongelukkig is een understatement. Heel raar vind ik het.
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 31 oktober 2019 om 18:41:
Een tipje voor iedereen die een actieve club zoekt, waar de single heren zich niet meteen boven op je storten als je in een open ruimte ligt, probeer dan eens club Amai net over de grens in België. Ze laten het aantal single heren toe op basis van het aantal stellen en handhaven streng ongewenst gedrag. Wij sexen graag met een man of meerdere erbij maar wel respectvol. Dat vinden we in deze club prima in orde. Het is er ook heel netjes met veel leuke speelruimtes. Zeker eens het proberen waard.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Bij club Showboat of Partyplayers word je ook niet besprongen. Toch ben ik er geen fan van, mannen in een club. Starende nietszeggende zombies die met hun hand in de broek zitten. Brrrr horrible! Overigens is stel-man contact daar zo ongeveer verplicht bij Amai. Dat bepalen we ook liever zelf.
Dave en Anna uit Heerenveen schreef op 28 oktober 2019 om 19:25:
Wij geil stel 53 jr uit Heerenveen gaan zaterdagmiddag/avond naar Azzurra. Beiden bi schierig en enige ervaring. Welke leuke bi vrouw of stel komen we tegen. K.k is duikie1.
Wouter uit Eindhoven schreef op 28 oktober 2019 om 11:45:
Afgelopen zaterdag naar Azzurra geweest. Reuze gezellig vooral in de avond. Een stel had een doos geurtjes bij zich voor het opgieten, heerlijk. Avonds met 30 man buiten zitten onder de heaters, lekker kletsen en lol hebben. Binnen was het druk met stellen die zich vermaakte met bubbelen, liggen en stomen. Voor mij zelf vond ik het moeilijk om aansluiting te vinden. Miste een vrouw om me heen om samen te genieten van al dat alles wat Azzurra te bieden heeft. Daarom een oproepje aan een spontane vrouw om samen op een zaterdag naar Azzurra te gaan. Ben geen sociaal media figuur, houdt nog bij een mail adres. Mail me wouterjansen567@outlook.com Fijn als je contact met me wil opnemen. Hartelijke groet Wouter.
Patrick uit Doetinchem schreef op 26 oktober 2019 om 16:47:
Wij zijn een stel van midden 40 en zijn toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de zaterdagavond bij Azurra. Hoe is de verhouding mannen/vrouwen/stellen?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
verhouding mannen/vrouwen/stellen is 50/5/45
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 09:17:
Hoi Jimmy/Claudia en Blondstel misschien via Kik bigeilrdam contact leggen voor afspraak in sauna met ons ?
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 09:10:
Hier een spontaan vrolijk slank spannend stel (wij daten beide ook apart)van eind 40 gaan ook regelmatig naar de erotische sauna azzurra of naar de lovely girls avond in parenclub Mystique ( 13 December weer). Zijn er ook nog ondeugende dames stelletjes of gelegenheidstelletjes die doordeweeks overdags of op vrijdagavond willen daten? Voor meer info Kik Bigeilrdam
Hansie schreef op 25 oktober 2019 om 08:35:
Hé hallo, morgenavond (26 oktober dus) zijn wij in Amsterdam. Wie weet er een leuke tent waar ook nog eens erotische dingen worden uitgespookt? Roep maar, misschien kunnen we elkaar treffen ... 😉
R&Y schreef op 24 oktober 2019 om 19:10:
Vraagje, is deze site samenswingen.nl van Azzurra? Ik zie in het gastenboek vrijwel alleen maar die naam staan? En bv. niet de naam van iets anders ? Goed bedoeld hoor, maar viel ons dus op 😉
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Samenswingen heeft geen relatie met clubs of sauna's. Het is toeval.

 

You may also like...

2 Responses

 1. Stel20 schreef:

  Lisa niek.
  Wij een stel van 20 en ook op zoek naar jongeren. Heb je kik. Kunnen gerust keer samen ergens heen

 2. Daisy schreef:

  Welke bi dame of jong stel wil eens keer mee naar club mystique,wij gaan eind november en half december.
  Ik ben bi met ervaring mijn vriend is hetero
  Zijn 32&43jaar oud en bijde modern ingesteld.
  (voorkeur gaat uit naar trio vvm,daar hebben we veel ervaring mee!)
  Groet Daisy x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.