Feestjes

Wat verstaan swingers onder feestjes? Wordt er iets gevierd? Eigenlijk noemen sommige swingers al snel een date met vier personen een feestje. Wij vinden het pas een een feestje als er op een swingersafspraak meerdere stellen komen.
Eerst beginnen met een drankje en even kletsen om elkaar een beetje te leren kennen.
Dan komt meestal het moment van: Gaan we met elkaar door en kan het feestje beginnen? Onze ervaring is dat diegene die het feest organiseert vooraf wel goed kijkt naar de samenstelling van het type mensen dus dat zit meestal wel goed. Voelt het voor jullie op dat moment toch niet goed, wees dan eerlijk tegen jezelf en de organisator en vertrek. Even goede vrienden. Wij hebben er een keer voor gekozen om later, achteraf, de reden te mailen naar de organisator omdat we het stel wat er ook was uitgenodigd  niet wilden kwetsen en op die manier voor hen de avond te vergooien.
De avond, nacht moet voor iedereen leuk zijn.

Dus vaak zie je feestjes met wappers bij elkaar, of juist een wapvrij feest. Mensen die wat meer van extreme sexuele richtingen houden enzovoort.

Lekker met zijn allen bij elkaar op een groot matras knuffelen en zoenen. Langzaam aan trek je naar de mensen toe die je leuk en aantrekkelijk vind. Je schuift een beetje in de rondte op het matras en zoent met die en knuffelt even een andere man of vrouw, net waar je zin in hebt. Wij vinden niets lekkerder dan aan alle kanten omringd te zijn door mensen en lijven die zin hebben om geknuffeld en verwend te worden. Lekker likken, zoenen, knuffelen, pijpen, beffen, tietjes masseren, neuken en alles door elkaar heen. Je man/vriend omringd door meerdere leuke dames, je vrouw/vriendin met meerdere mannen om haar heen en meerdere gaten gevuld. maar wel regelmatig lekker op zoek naar je eigen man of vrouw om die ook even een heerlijke zoen of knuffel te geven….je SWINGT tenslotte SAMEN.
Laat je fantasie lekker gaan en geniet.

Dit is voor ons het ultieme swingmoment, doen jullie mee? ;-))

xxx

4 reacties

 1. Naut schreef:

  Heet natupop in Zeewolde. 28-30 juli

 2. Ray schreef:

  Ik hoor graag waar en wanneer het festival er is. Ik kom dan met mijn vriendin

 3. Marco schreef:

  Er komt een naturisten festival bij Flevonatuur aan. Leuk moment om met meerdere stellen drankje te doen? Wij zijn een stel van 40 en 45. Zij heeft subtiele piercings en ziet er prachtig uit. Ze valt wel op 😉

 4. JeCe schreef:

  Laat maar horen waar en wanneer. omgeving Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *