Leeftijd

leeftijdsverschilJong vlees of vergane glorie? Of is het, Hoe rijper hoe meer men geniet?
Ieder wat wils, maar er wordt wat af-gediscrimineerd in swingersland. Je ziet het af en toe wel staan in de profieltjes: Wij daten met mensen tussen de 30 en 50 jaar oud. Totdat je daar staat tegenover die bloedmooie vrouw op dat feestje. De endorfine raast door je lijf en je vraagt ietwat nieuwsgierig: “Hoe oud ben je”? Ze antwoordt: “51”. Nou, doeiii ik ga ervandoor want jij bent me te oud! Iedereen weet dat de vraagsteller dat niet heeft geantwoord…Ze hadden een geweldige avond, en hij heeft ook zijn profiel gewijzigd denk ik.

Stellen kunnen natuurlijk ook onderling zomaar 20 jaar in leeftijd schelen. Zij is 30 en hij is 50, wat dan?

Ik denk dat bij sex nog steeds het voortplantings-dingetje in het hoofd zit, je kiest je partner uit op basis van kracht, gezondheid en mogelijk succes. De mensen zijn geneigd te kijken naar gelijkwaardige sexpartners en dat betekent ook dat ze dus ook meer naar leeftijdsgenoten zullen neigen. Niets mis mee, iedereen moet zeker doen waar hij/zij zin in heeft.

Voor ons is het zo dat we juist met de wat oudere mensen de meest kinky avonden hebben beleefd, terwijl de jongeren meestal ver achterblijven als wij onze behoeften aan het inkleuren zijn.

 

 

5 reacties

 1. Ray en Anita schreef:

  Op SDC zit een stel wat feestjes voor jonge stellen organiseert en zij heten Party40down. Het is niet duur en in een club die zij afhuren, inclusief hapjes, ik dacht 65 euro per stel.

 2. j en p schreef:

  zie veel reacties over waar de ouderen terecht kunnen, maar denk dat veel jongere koppels zich ook meer uitgenodigd zouden voelen iets te doen als er meer jong vlees was. dus: kent iemand een bepaald themafeest bij bepaalde cljb waar wél iets meer jongeren op af komen

  dank j en p (25 en 35)

 3. Ray en Anita schreef:

  Wij organiseren zelf (nog) geen evenementen, je kunt als vijftiger goed terecht in de clubs hoor, kies een zondag. Lekker goedkoop en veel ouderen! Succes

 4. harry schreef:

  hebben jullie ook een middag voor ouderen of weet je een club waar dit wel mogelijk is van 50 jaar ongeveer

 5. creamontop69 schreef:

  is net zoals met wijn. Hoe ouder hij wordt des te beter smaakt hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *