De Palmpower vibrator getest!

swan-massager-palm-powerEen tijdje geleden kwam ik tijdens het surfen een bericht tegen waarin dames informatie aan het uitwisselen waren. Nu ben ik altijd wel extra getriggered als het iets sexueels is omdat ik dan een beetje kan luistervinken wat de dames onder elkaar nu vertellen.

Ze hadden het over de ideale vibrator, nu geloof ik daar niet zo in omdat ik van mening ben dat de vibrator meer uitgevonden is omdat het trilt en je die blijkbaar volgens de commercie dan maar tegen je geslachtsdeel aan moet houden, dus ze creëren hun eigen markt.
Vandaar dat ik dan altijd extra goed ga opletten als het over vibrationele apparatuur  gaat bij de dames onderling…

Om een lang verhaal kort te maken had 1 dame een budget oplossing (daar vertel ik later meer over in een ander onderwerp) en de rest deed het met een draadje…volle 220 volt…en gaan!

Ik heb een elektrotechnische achtergrond en weet dat alles wat met 220 te maken heeft niet eens in een badkamer mag komen, laat staan dat je dat tussen je benen moet houden….heeeel onveilige shit!

Het ging dus over de Hitachi, een flink kanon met een dikke stroomdraad en een power van heb ik jou daar. Ze zwoeren erbij die Hitachi…
Uiteindelijk gaan die andere dames dan vragen waar die vandaan komt en hoeveel die kost…

Dan begint de ellende (of heet het nostalgie?), ze worden niet meer gemaakt en waren best prijzig. Uiteindelijk is de vibratormarkt hier op gedoken en hebben ze mooie kleine oplaadbare varianten gemaakt van die Gouwe ouwe Hitachi.
Met als resultaat: Te zwak in trilvermogen, de plug èn de batterij gaan snel stuk. Niet zo handig op je hoogtepunt…(er is een fout opgetreden, start het apparaat opnieuw op in de veilige modus…haha)

Afgelopen weekend zijn wij bij Ray en Gé in de winkel gaan kijken of ze ook iets van die strekking hadden. Na de vriendschappelijke omhelzingen, zoenen en koffie hebben we heerlijk met een ander stel zitten kwekken over het swingen en we hebben natuurlijk gelijk ons reclame materiaal van swingrs uitgedeeld…werk gaat voor het plezier!

Ray was druk bezig met een knappe jonge meid die zich in een latexjurkje had gehesen en haar kinky plateuschoenen moesten er nog onder, wat hebben ze toch veel gespecialiseerd spul daar. Je kijkt je ogen uit…(ahem, de producten mensen, niet de stukken)

Maar goed, op een gegeven moment was het moment dat Ray even de tijd voor me had daar en ik vroeg hem naar een Palm vibrator. “Ik moet er wel eentje met een draad hebben, die schijnen harder te gaan” zei ik.

Ray pakte iets met een fel kleurtje uit het display bij de kassa en zei erbij dat dit was wat ik moest hebben. Hij liet het apparaat zien en tot mijn opluchting was het apparaat met zwakstroom gevoed, geen fragiel USB plugje maar een goede sterke ronde 9 volts adapterstekker. “hier zit geen accu in en dit ding gaat het hardst van allemaal” zei hij erbij. Maar doe voor de hygiene wel altijd een condoom er om…Dat is beter…

Ik hoorde van de tafel wat gemopper van Anita, ze beklaagde zich er over dat “ze ook niks meer in te brengen had”. Schatje, wacht maar tot we thuis zijn…Zei ik met een vette knipoog…

opzet-stukjes-voor-palm-powerRay vertelde verder dat er allemaal verschillende opzetstukjes bij gekocht kunnen worden, voor jou misschien ook wel leuk ray!? Ik krijg wel een beetje konijnen en kippen visioenen als ik die opzetstukjes zie, maar goed, ze zijn er…

Eenmaal thuisgekomen gaan de dingen dan weer zoals ze gaan en het anonieme tasje smokkel je langs de ‘kidstribune’. Gelukkig zitten die tegenwoordig zó diep met hun neus in de joe-tjoep filmpjes dat dat ook al geen uitdaging meer genoemd mag worden. Home-run voor RAYYYYY..haha. Gelijk heb ik ook een verlengsnoer naast/onder het bed aangesloten voor onze nieuwe aanwinst. Een goed voorbereide actie!

Later liggen de kids op bed en dan nemen we een lekker wijntje en schuiven we altijd even in onze lekkere hottub in, die ik in de achtertuin heb gemaakt. Dan zetten we een lekker muziekje aan en dan begint ons eigen leventje weer, heerlijk weer even met zijn tweetjes.

Op een gegeven moment zijn we lekker naar boven gegaan waar ik de kaarsjes en alle attributen al klaar had gelegd. Alleen de Palmpower, die kon ik niet vinden…komt wel…

Terwijl we een beetje heet aan het zoenen waren wilde ik de Palm erbij hebben en Anita zei tegen me dat hij in het stopcontact tegenover het bed alvast stond “op te laden”. Op te laden? Huh?

Waarop ik lachend antwoordde dat er helemaal geen accu in zit! “geen accu?” lachte Anita. “die op accu zijn niks schat, dat is zo kapot…zei ik.

Ik plugde de stekker in mijn nieuwe stroomaansluiting en zette hem aan. Als je de knop indrukt gaat hij op de laagste stand trillen, en geloof me, dat is niet voor mietjes! Als je de knop vervolgens weer indrukt gaat de snelheid verder verhogen en gaat ie flink tekeer.

We hebben verschillende manieren geprobeerd en Anita kwam keer op keer heftig klaar, wat ook erg handig is is dat de vorm van het apparaat slank is en zodoende kun je tijdens de samen-sex hem ertussen houden om de clit te verwennen. Dat geeft een goede ontlading merkten we al snel. Dat zou je met zo’n Hitachi niet lukken.
Ons advies is om wel een stapeltje handdoeken erbij te houden want je bed is anders al snel niet meer beslaapbaar…leipe shit ouwe!

De test van de Palm Power vibrator doen we regelmatig samen nog eens opnieuw.. haha!

Testoordeel: Zeer goed
De voordelen:
🙂 Prijs is zeer betaalbaar
🙂 Bouwkwaliteit is stevig
🙂 Krachtige actie
🙂 Lang snoer

De nadelen:
🙁 Het apparaat trilt hard, dus na lange tijd wat vermoeiend aan je hand
🙁 De knop is multifunctioneel en vereist wat oefening, als je meer power wilt bijdrukken gaat ie wel eens uit
🙁 Je moet een 220 stopcontact regelen
🙁 Je hebt veel handdoeken nodig 🙂

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *