Paydate

ImageGn

 

 

 

 

 

 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Betaalde seks…Het gebeurt, enerzijds kan het de economische situatie en anderzijds kan het een fetish zijn. Ook zijn er swingers die zichzelf (onwetend) verhuren aan single mannen. (dat kan dus ook in een club zijn waar single mannen ‘mogen’ komen voor een hoge prijs)

Het ene stel doet dat uit geiligheid en het andere uit financieel gewin en het laatste stel uit onwetendheid.

Uit eigen ervaring:
Het komt heel af en toe ook voor dat er privé seksfeestjes worden georganiseerd waar ook single mannen ‘mogen’ komen.  Dat kan best leuk of gewenst zijn, maar denk er altijd  aan dat er ook stellen komen die denken gewoon seks te hebben met een leuke single kerel, terwijl in werkelijkheid in het geniep bij de voordeur stiekem door de gastheer/vrouw de hand wordt opgehouden. Als de actie inmiddels in de woonkamer in volle gang is, schuift deze man er dan bij, net alsof hij wat later kwam.  Iedereen is toch al geil en de remmen zijn er dan af, they knew…you didn’t…

Als swinger ben je gewoon een kwetsbaar type, je doet het omdat je vrijdenkend bent in sex met anderen en een andere partij is bereid daarvoor te betalen. Maar ik vind wèl dat je zelf een duidelijke keuze moet kunnen maken of dit is wat jij wilt, op basis van wetenschap. Dat is toch veel geiler, zelf in control zijn?

Okay, genoeg gewaarschuwd

Wil je dit? Prima, jouw keus. Wil je het niet en word je opzettelijk in een handelssituatie gebracht? Dan was het dus niet jouw keus en daar wil ik toch echt voor waarschuwen. Het komt gelukkig niet heel veel voor, maar mensen kunnen jou dus inzetten als joker.

 

Er zijn dus meerdere varianten:

 • Stel/Single biedt zich aan op commerciele sexuele contactsite
 • Man benadert Single dame/stel met financieel voorstel op datingsite
 • Stel heeft fantasie “de hoer” te spelen als in een rollenspel zoals dogging
 • Het ‘onwetende’ lovercouple stel (loverboy formule) word misleid op privefeestje
  Heb je meer tips reageer dan anoniem mee via het reactie formulier onder deze pagina

In het geval van de fantasie-situatie is het stel meestal op een anonieme spannende plek zoals in een hotelkamer en geeft in een speeddate of contactadvertentie aan dat de vrouw (tegen betaling) gebruikt wil worden. Deze fetish komt ook voor bij sexbioscoop, parkeerplaatsen, naaktstranden en  bossen waar dogging of buitenseks met kijkers of doeners wordt bedreven.

Deze variant is dus meestal vrijwillig en zonder betaling. Sommige vrouwen of juist hun man, beleven een kick als er dan ook nog voor betaald wordt. Maar dat is meestal niet gebruikelijk. Dit zijn echt de hobbyisten.

De ware cmmerciele financiële paydaters staan vaak (hoe onvoorzichtig ook) met dezelfde profielnaam op de datingsite als op de sexdatingsite kinky.nl. Zij doen het om vlug geld te verdienen en/of hun druggebruik te bekostigen. Geen echte hobby naar mijn idee.

Ter illustratie: Ik was wat aan het lezen in een swingersforum en kwam een soortgelijk onderwerp tegen, op dit forum reageerden aardig wat mensen die hier wel wat over meegemaakt of gehoord hadden. Uit het onderwerp kwamen felle tegenstanders maar ook voorstanders naar voren.

De mensen die er wat op tegen waren, hadden voornamelijk principiële bezwaren geuit vanwege de financiele kant. De voorstanders konden zich er echter wel in vinden te doen wat toch eigenlijk al hun hobby was, geld krijgen is onderdeel van de waarde van het kinky spelletje. Wat wel naar voren kwam was het feit dat (een enkeling) wist te vertellen dat zij eens op een privéfeestje waren uitgenodigd waar single mannen bleken te komen die betaald hadden voor de aanwezigheid.

Een waar gebeurd verhaal, wat ik zelf heb ontrafeld: Een snuggere “sex-makelaar” die op een datingsite een dateverzoek had neergezet met de wervende tekst dat er een grote gangbang werd gehouden op een bepaalde datum op een bepaald adres. De prijs was een zogenaamde kostprijs voor stellen… het was maar 17 euro voor handdoeken, eten en drinken inbegrepen. Ik ben toen op internet omgekeerd gaan zoeken naar precies die datum en plek, en ja hoor… Ik kwam uit op hookerspuntnl waar heren mee mochten doen aan een geweldige gangbang met veel gewillige dames die veel deden: zoals pijpen zonder condoom.. prijs 170 euro pp…

Dus wees altijd op uw hoede!

Wijzelf daten niet met single mannen omdat dit een vage groep is waarvan niet te achterhalen is of het goedkope hoerenlopers zijn die thuis een nietsvermoedende vrouw op de bank hebben zitten. Met goedkoop bedoelen we dat swingers “het gratis” doen met anderen en daarmee zichzelf onbedoeld een doelgroep maken van deze opportunistische profiteurs.
Bovendien vinden wij dat het oldskool swingen iets is wat alleen voor stellen-met-stellen is voorbehouden en alle zelfbedachte varianten die met een een goedklinkend, en vooral aannemelijk, verhaal in het swingerswereldje worden verkocht, doen voor ons gewoon niet mee.

Wij willen liever samen swingen dus zoeken wij leuke gelijkgestemde stellen. Hoeven we niet moeilijk na te denken over risico’s en misbruik en kunnen we met volle overgave een nachtje doorgaan. Als er een feestje is informeren we van te voren of er single mannen komen, want dan komen we namelijk niet. Als we naar een parenclub gaan dan komen we alleen op de stellen-only avond en onze datingstie is alleen voor stellen.

(Niet iedereen zal mijn mening delen in dit artikel, ik heb liever dat ze me haten om mijn eerlijkheid dan dat ze van me houden om leugens…)

Conclusie: ik vind dit een schimmig gebied als je naar de belangen kijkt. Doe vooral wat jullie geil en spannend vinden. Laat je niet misbruiken op de verkeerde manier. Stay in control so the joy is yours.

9 reacties

 1. JP schreef:

  “Bovendien vinden wij dat het oldskool swingen iets is wat alleen voor stellen-met-stellen is voorbehouden”.
  Op die manier zou het ook moeten zijn, dus al die single dames zouden eigenlijk ook moeten worden uitgesloten, maar dat gebeurt niet in de praktijk!

  Het is in wezen van de zotte dat bijna elke club in die zin single mannen vrijwel geheel uitsluiten (uitzonderingen daargelaten), maar single dames wel consequent worden toegelaten, dat veelal voor €0 of slechts een habbekrats. Dat betreft gewoonweg je reinste hypocrisie!

  En ja, ikzelf ben (helaas weer) een single man en heb de afgelopen tijd wel eens met een schuin oog naar dit wereldje gekeken om eens te proberen.
  Echter, wat je dan moet gaan betalen zonder ‘garantie op’ en wat ik verder ook lees over de toch enigszins scheve verhoudingen in het swingerwereldje en zijn clubs, doe ik er niet aan mee. Als mijn goesting dan zo hoog is, ga ik wel naar een DVP toe, waar ik tenminste wel garantie op seks hebt (als je in ieder geval selectief en kritisch blijft).

  Conclusie: uitgaande van de definitie an sich, maar toch ook o.b.v. scheve verhoudingen/mentaliteit in dit wereldje, zouden single dames dus ook gewoonweg niet welkom moeten zijn bij dergelijke aangelegenheden.

 2. GeileVent schreef:

  @gsstel ik ben benieuwd

 3. GeileVent schreef:

  Hoi Gsstel,

  Is deze fantasie inmiddels in vervulling gegaan? En hoe vond ze het?

 4. Ron schreef:

  Hoi gsstel, hoe jullie het omschrijven, is precies wat ik zoek. De kick,…. De voorwaarden zijn ook geil. Ik heb nog nooit betaald voor sex, maar het is wel een fantasie van me.

 5. gsstel schreef:

  Ieder zijn ding , wij vinden het leuk als er een of meer echt leuke singel mannen bij zijn.
  Dat zij er en keer voor betaald krijgt hebben we nog niet gedaan maar staat zeer hoog op ons to do lijstje.
  Gewoon voor de kick!

 6. Y. H. schreef:

  Ik zou het heerlijk en opwindend vinden om samen met mijn vriendin heren te selecteren om dan af en toe haar een dag de hoer te laten zijn. Ik zou haar met plezier doe dag met liefde bijstaan

 7. dreamers schreef:

  Waarom wordt er bij het woord hoer altijd van een vrouw uitgegaan terwijl er ook zoveelmannen zich aanbieden voor geld. En dan nog vind ik er niets fout aan als men zich voor geld laat neuken…het is uiteindelijk het oudste beroep van de wereld. En het is idd waar dat Chatgirl steeds meer of een hoerensite gaat lijken….zolang men als V.I.P. daar inlogt mogen ze altijd commerciéel zijn.

 8. Joy schreef:

  Zoveel mensen, zoveel meningen. Ik ga bij de term hoer uit van wat er in het woordenboek staat: hoer, vrouw die zich tegen betaling aanbied voor seksuele handelingen.

  Het waarde oordeel is discutabel, de term niet.

 9. Stel schreef:

  Kinky een hoerensite noemen gaat te ver. Als je er op kikt dat een man ‘af en toe’ wat bijdraagt in de kosten dan ben je niet direct een hoer. Veel stellen op kinky doen het voor de kik. Wat meer een hoerensite gaat worden is de betaalde versie van chatgirl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *