XTC/MDMA

pf(bijnamen: pil, snoepje)

Deze drug is zeer populair tijdens wap feestjes. Het komt in pilvorm, maar ook in de vorm van mdma poeder die in een capsule wordt gedaan, of bij gebrek daaraan in een vloeitje wordt gevouwen en ingeslikt (een “bommetje”). Het euforische gevoel, het iedereen geweldig, aardig en leuk vinden en de energieboost maken deze drug heel geschikt voor seks. Je vrijpartij wordt intenser, je hele lichaam voelt als één grote erogene zone en remmingen vervagen. Je kan je geiler voelen dan ooit te voren. Massages die uit de hand lopen zijn nu nog lekkerder. Goed doseren is belangrijk. Dat is voor iedereen anders. Meer doseren wil niet zeggen dat je het geile gevoel nog verder kan vergroten. Leer je optimale dosering kennen. Om goed te doseren is het absoluut noodzakelijk om te weten hoeveel mg mdma je pil bevat. Je kunt hiervoor je pillen gratis en anoniem laten testen. Meten is weten! De trend is dat pillen steeds zwaarder worden. Hierdoor is een halve pil vaak al voldoende voor een gewenst effect. Mijn eigen (man, 85kg) optimum ligt rond de 100 mg. Vrouwen kunnen vaak met minder toe. Na 30 tot 60 minuten begint de werking. Voel je niks binnen een uur? Gewoon nog even wachten, wat je geslikt hebt gaat echt effect geven. Voor de mannen is er nog een belangrijk aandachtspunt. Ondanks het feit dat je heel geil bent en misschien wel heel lekker aan het neuken bent komt er een moment dat je erectie het opgeeft. Hoe hoger de dosering, hoe vaker en hoe langer zich dit voordoet. Bij de een speelt dit wat sterker dan bij de ander en de ene of de andere keer zijn niet hetzelfde. En dat is toch wel een grote min voor mdma/xtc. Klaarkomen is voor een man nauwelijks haalbare kaart onder invloed van mdma/xtc. Vrouwen daarentegen kunnen wel gewoon klaarkomen en vaak meer en intenser dan zonder gebruik. Lucky girls! Hoe minder je dit als probleem ziet of ervaart, hoe minder last je er van hebt. Mijn eigen oplossing daarvoor is om de dames een uurtje voorsprong te geven en dan pas zelf een pil te nemen.

Na zelf, met mijn partner Anita, ongeveer 8 keer samen een pilletje te hebben gebruikt. Begon ons iets op te vallen. Buiten de gebruikelijke  “dinsdagdip” kregen we last van tijdelijke lichamelijke klachten zoals: huiduitslag, oorontsteking, keelpijn etc. Allemaal afweer-gerelateerde kwaaltjes. Na een toevallig  gesprek met een internist kregen we te horen dat XTC een duidelijke kortstondige maar hevige afbraak doet aan je afweer. Als tip werd gegeven om de dosering zo laag mogelijk te houden zodat de fun en after not-fun het beste in balans zou raken.

Voor ons is het duidelijk. We pakken samen liever de vaporizer en “vapen” een wietje. Bijna net zo lekker en minder aggressief.

XTC/mdma staat in de Opiumwet en is niet legaal.

 

Wil je geen risico’s lopen? Gebruik dan geen drugs.

 

 

 

7 reacties

 1. play2play schreef:

  Volgens de specialisten kan je 1,5mg xtc per kilo lichaamsgewicht veilig gebruiken. En dan tussen de keren dat je gebruikt 6 a 8 weken pauze. Elke drug, dus ook roken en alcohol hebben net zoals medicijnen bijwerkingen. Die verschillen per persoon. Als je van jezelf al een slechtere afweer hebt zul je eerder last krijgen van kwaaltjes.
  Besef wel dat als je drugs gebruikt om ‘snachts ook langer door te kunnen gaan, je je fysieke batterij ook leger trekt. Zorg gewoon dat je het niet te laat maakt en voldoende rust, drinkt en eet.
  Overigens is xtc in tegenstelling tot roken en alcohol niet verslavend.

  Voor info:
  https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/welke-drug-is-de-gevaarlijkste/

  Laat je pillen testen zodat je weet wát je slikt en zorg dat drugsgebruik geen drugsmisbruik wordt !

 2. Ray en Anita schreef:

  Ik snap het, maar het mag gewoon niet van de wetgever. Welkom in NeeDerland.

 3. Dik schreef:

  Jammer , we willen het graag eens proberen.

 4. Ray en Anita schreef:

  Wij plaatsen geen info over verkrijgbaarheid, omdat dit harddrugs zijn. We raden mensen ten sterkste af om roofbouw op hun lichaam te plegen. Vooral omdat u wat ouder bent loopt u relatief meer risico op nevenschade.

 5. Dik schreef:

  Wij, ouder echtpaar, zouden graag een keer mdma willen proberen.
  Hoe kunnen wij dit doen?

 6. Jeroen schreef:

  Klopt Linda,
  Mij vrouw komt ook alleen vaginaal klaar als we MDMA gebruiken. Overigens kan ik bevestigen dat de dosering het allerbelangrijkste is! Dat wil zeggen; niet te veel nemen! Tenminste, als je sex wilt hebben. Wij doen dit al jaren, 1 tot 3 keer per jaar. Ik weet inmiddels precies hoeveel we moeten nemen en we komen iedere keer tegelijk (en zeer heftig) klaar. Mijn ervaring is dat ik het juist veel beter op kan houden. Als wij op MDMA 3 tot 4 uur vollop aan het sexen zijn, geeft mijn vrouw op een gegeven moment aan dat ze het niet meer houdt, waarna we neuken totdatzij klaar komt en ik kom dan direct daarna, echt fantastisch. Wat ook geweldig is aan MDMA, is dat je geen kater hebt. Wij zijn na 4 uur uiteraaard erg moe ;). Als je het goed doseert, kun je (weleenswaar iets onrustiger) gewoon slapen.

  Mijn conclusie; heerlijk om op MDMA te sexen, maar gebruik het met mate en voorzichtig met de dosering. Vanwege de dosereing gebruiken wij altijd MDMA in poedervorm.

 7. linda schreef:

  in het hierbovenstaande staat dat vrouwen wel klaarlomen onder invloed van xtc.
  ik wilde hier nog wel aan toevoegen dat dit vaginaal klaarkomen is en niet clitoraal..dit vrouwelijke orgaan word net als bij de man ook vaak uitgeschakeld onder invloed van…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *