S(w)ingles

Wat is nu een s(w)ingle? In feite betekent swingen niets anders dan partnerruil, als je deze betekenis op de letter bekijkt dan is in onze ogen is een single eigenlijk geen echte swinger. Want om te swingen heb je twee personen, een stel, nodig dat swingt. Een single heeft dus gewoon wisselende contacten.

Maar wat doen die singles nu tussen die swingers?

Wat bedoeld wordt is dat het vaak mensen zijn die zin hebben in sex met verschillende/meerdere personen. Natuurlijk kom je dat op een swingersite makkelijker tegen dan op een gewone datingsite. Daar zijn mensen toch meer op zoek naar een relatie. S(w)ingles hebben daar vaak minder behoefte aan.

Daarom is het begrip Swingle bedacht, treffend.

Er zijn in de swingerswereld ook singles die elkaar tegenkomen tijdens bijvoorbeeld een feestje en ontdekken dat ze een leuke klik met elkaar hebben, ze wisselen dan contactgegevens met elkaar uit en spreken af om samen als “gelegenheids-stel” verder te gaan. Het komt regelmatig voor dat ze met elkaar in een liefdevolle relatie uitkomen…Daar heb ik verschillende voorbeelden van gezien. Hartstikke leuk!