Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1411 berichten.
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 14:38
Woensdag weer een heerlijke avond gehad in Azzurra. Dank je, lieve tedere man die bij ons in het bubbelbad kwam en haar extra genot bezorgde. Je wilde nog verder afspreken, maar we troffen je niet meer ...
San uit Arnhem heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 13:03
Zijn er ook parenclubs zonder qr? 😬🎊🙄😉
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Nee helaas niet, je kunt beter bij de speeddates kijken op SDC en zelf wat afspreken met iemand of een thuisfeestje bezoeken. Klik hier voor een proefabonnement.
E&F uit Eindhoven heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 09:44
Hi allen hier, Wij willen heel graag samen eens naar Azzurra of Steamworks.. Alleen wat ons bezig houdt, wat draag je als vrouw? Is dat alleen een handdoek of is dit een sexy setje? Op de 1 of andere manier voelt alleen een handdoek wat raar. Maar nogmaals, nog helemaal geen ervaring en die willen wij wel gaan opdoen. We horen het graag. Oja, we gaan op een stellendag. Misschien dat dat ook nog anders is. Liefs E&F (44 en 48 jaar)
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Mijn lekkere Anita doet vaak een zwart doorschijnend jurkje aan, eentje met een langer uiteinde wat dan zo sexy meewaait wanneer ze loopt. Heerlijk!
Richard uit Zwolle heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 00:56
Dank voor je informatie @BoogieKnight. Meer info is uiteraard welkom! Zijn er woensdag nog stellen aanwezig? Laat even weten wie er gaan.
CuckStel60 uit Duiven heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 18:34
Woensdagmiddag en -avond a.s. weer Azzurra. We zijn een slank actief stel, dat zich niet verstopt. Tedere galante mannen zijn welkom om ons aan te spreken of dichterbij mag worden gekomen en haar langzaam samen op temperatuur te brengen. Maar slowly en met liefde, please, dan ben je welkom.
Maup uit Son heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 10:51
Ik ga vanaf een uur of zeven kijken bij Azzurra. Al veel leuke ervaringen gehad daar. Maar ook ook mindere… veel opdringerige mannen idd zoals Steef zegt uit een bepaalde bevolkingsgroep Maar ik heb er weer zin in!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dit is gewoon de doorsnede van de bevolking rond Arnhem. Ga dan op de stellendag.
BoogieKnight uit Eindhoven heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 07:24
@Richard Goed idee om eerst eens alleen te gaan kijken in Azzurrra, het is een te gekke plek “if you can take the heat”, voor een eerste stap binnen “het wereldje” met onervaren vriendin zou ik het niet per-se aanraden, maar dat ga je dan zelf wel zien. Als man alleen ga je je denk ik sowieso wel vermaken. Wat betreft tijd: Ik ga altijd zaterdags en dan is er vanaf een uur of 2 toch zeker wel genoeg actie, na etenstijd het meest. Hoe dat op woensdag is weet ik niet. Qua kleding: Dat is makkelijk, NIKS. Je krijgt een handdoek, die kun je ook gratis wisselen. In het kader van safe sex zou ik wel badslippers aanraden, het kan glad zijn 😜 wat betreft de rest, als de omstandigheden er naar zijn draag je natuurlijk een condoom, maar ook die zijn gratis verkrijgbaar aan de bar 😛 Mocht je Azzurra toch te heftig voor de eerste stappen van je vriendin vinden dan kan ik Steamworks aanraden, daar is het overdag heel rustig en kun je prima genieten van de ruime wellnessfaciliteiten (uiteraard kun je de actie zelf ook maken, dat wordt geapprecieeerd 😉 ). Rond een uur of 7 wordt het drukker met stellen en is er meer actie. Succes!
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 23:21
Donderdag zijn wij er om 16.00 uur. Ff lekker genieten van elkaar en van......wie o wie Groetjes E&R
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Veel plezier.
Richard uit Zwolle heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 12:46
Ik (jongen) loop al een tijdje met het idee in mijn hoofd om eens te gaan kijken bij Azzurra. Lees hier altijd super positieve verhalen dus wekt mijn interesses. Ik wil eerst eens zelf gaan kijken en daarna mijn vriendin eens meevragen. Althans ik probeer haar direct te overtuigen maar ik denk dat daar iets meer voor nodig is. Maar pfoe blijft lastig om de echte stap te maken. Wat trek ik aan? Ik wil graag op de woensdag gaan en hoe laat ga je dan? Ben van plan nu volgende week de 20e of 27e te gaan, wie nog meer? Gr J35
Floor en flip uit Den haag heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 04:16
Wij zijn gezellig stel en willen as zaterdag mystique bezoeken! Welk leuk stel is er ook? Even vooraf contact? Zie ons profiel op sdc floorflip
Lars uit Oss heeft geschreven op 12 oktober 2021 om 14:45
Hi T&N, Wij zijn er ook rond 3 uur, maar dan zullen jullie ons waarschijnlijk te oud vinden 🙂
Lars uit Oss heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:45
Wij (stel eind 40 en begin 50) gaan a.s. Donderdagmiddag voor de tweede keer naar de stellendag. Hoop weer veel leuke, spannende stellen tegen te komen!
T&N uit Brabant heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:28
Komende donderdag gaan wij voor de eerste keer naar Azzurra. Beide begin dertig. We zijn er vanaf een uur of drie. Zijn er nog meer leuke stellen die dan gaan?
Slankstel uit Den Bosch heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 20:32
Vanmiddag van 1 tot 6 bij azzura geweest was weer topie topie was weer lekker geil en leuk en niemand had probleem met qr code zo als het hoort ze hebben het daar goed voor elkaar 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 09:53
Zaterdag 9 oktober gaan we weer naar Azzurra. Heerlijk genieten van de bubbelbaden, lekker drankje, lekker eten.....enzovoort. Wie gaan we daar ontmoeten?...
R&J uit Enschede heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 08:20
Morgen gaan wij (m43, v34) voor het eerst naar Steamworks. Onlangs zijn wij bij Azzurro geweest. Dit was ons erg goed bevallen. Nu komt de stellendag op de woensdag ons wat beter uit en gaan we naar Armenen. Kan iemand vertellen of het vergelijkbaar is?
Wij uit Ergens heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 05:31
@Hans en Pamela het klopt dat je het niet kunt zien, wij zeggen al jaren wanneer zullen wij bekenden tegen komen tot nu toe was het alleen een collega van mijn vriendin. Voor twee weken terug echter onze overburen, was best even lachen. Je ziet maar weer hoe klein de wereld soms kan zijn.
B uit Etten Leur heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 12:41
Hoi, hier een leuke en verzorgde bi man van 59 jaar. Omgeving Etten Leur. Zaterdag ga ik graag naar Azzura in Beuningen. Eventueel kan ik ook thuis een gezellig swingers feestje organiseren. Zijn er dames die met mij mee naar Azzura willen gaan? Of zijn er stellen die wel zin hebben in een swingers feestje?
Steef uit Maastricht heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 22:00
Afgelopen woensdag na lange tijd als stel MV weer eens naar Azzurra geweest. Heerlijke en gezellige middag gehad. Groot voordeel van de controle op QR-code is dat een bepaalde vaak overlast veroorzakende bevolkingsgroep niet of nauwelijks aanwezig was hetgeen de sfeer zeer ten goede kwam!
Frank en Mery uit Eindhoven heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 12:13
Hey, Wij zijn straks te vinden in Berendonck en zijn wel in voor wat spelletjes met een ander stel of een dame die bi is... Wij zijn v39 m38 beide normaal postuur.. Zien we jou/ jullie straks? 13:30 zijn wij er X
Frank en Mery uit Eindhoven heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 11:16
Hey, Wij stel van v39 bi m38 zijn vanmiddag te vinden in Berendonck rond half 2... Iemand zin om ondeugende spelletjes met ons te spelen? Wij hebben beide een normaal postuur...
Hans en Pamela uit Amstelveen heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 12:44
Dankjewel Stel97! We zitten in de nieuwbouw volgens mij... Nu hopen op heerlijke buren ;). En idd, lastig om andere open minded mensen te herkennen maar wie weet...
Stel97 uit Gelderland heeft geschreven op 30 september 2021 om 22:18
Wij gaan geregeld met vrienden waarmee we swingen naar de sauna. Vragen ons dan wel eens af of er nog meer swingers zijn, is alleen lastig om een herkenningsteken te dragen in de sauna😂 Spa zuiver heeft wel een handige tussendeur in aangrenzende kamers in de nieuwbouw😇 Heel veel plezier!!
Stout Stel M&A uit Breda heeft geschreven op 30 september 2021 om 20:39
Hi! Mijn man en ik gaan naar BDSM avond in club Monique. Het is voor ons eerste keer zowel club als BDSM avond. Heeft er iemand ervaring mee?
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 30 september 2021 om 14:54
Afgelopen zaterdag weer naar Gaysauna Azzurra geweest. Gezellige drukte en iedereen in opperbeste stemming. Gelukkig was de anderhalve meter maatregel eraf. Prima vermaakt dus, op naar 7 okt couplesonly. Dat ook maar weer eens proberen. Tot dan!
Hans en Pamela uit Amstelveen heeft geschreven op 29 september 2021 om 20:51
Van vrijdag tot en met zondag in spa / hotel Zuiver. Stel rond de 40 waarvan de vrouw bi. Wie nog meer? Aantrekkelijk stel of dame alleen.
Lars & Laura uit Tilburg heeft geschreven op 29 september 2021 om 18:40
Dag lieve mensen, Morgen gaan we voor de eerste keer naar Azzurra, we hebben er zin in. Iemand een idee hoeveel stellen er op donderdag ongeveer komen. Wij zijn beiden 40 (en een beetje) en zijn erg avontuurlijk, slank & atletisch. Lars heeft alleen interesse in vrouwen, maar Laura is voor alles in. Wie zien we daar??
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 29 september 2021 om 18:07
Woensdag 6 okt is mijn behoeftige slanke en spuitende dame weer toe aan een heerlijk middagje/avondje met als extraatje een lekkere potente jongeman in Azzurra. Mannen met schuilnaam M hebben de voorkeur!
Stelemmen928 uit Emmen heeft geschreven op 29 september 2021 om 11:40
Hallo Koppel34/38 wij hadden de zelfde ervaring bij de EroRoma veel house en trance maar vooral kneiterhard. ook niet ons ding, persoonlijk snappen wij trouwens niet de nut van een Dj in een club waar wij komen voor de seks. Jammer want wij gingen voor de coroan bijna elk weekend wel eens maar dat wordt wel steeds minder. Veel plezier verder.
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 27 september 2021 om 21:10
Even een update... Afgelopen zaterdag naar Fata Morgana gegaan, was onze 2e keer. Zeer vriendelijk ontvangst, corona check gedaan. De sfeer was wel oke, maar totaal niet opwindend ondanks dat de dames in lingerie en heren in boxers rond liepen. De dansvloer was open en de DJ speelde tot 24u evenals het verkrijgen van alcohol. De muziek was niet onze smaak, is niet wat wij associëren met sexy en lust opwekkend. Keiharde house/trance werd er gedraaid. Soms een nummer R&B en zag gelijk iedereen tegen elkaar aan dansen, sexy moves kwamen tevoorschijn, maar vervolgens werd er weer een house plaatje in gegooid, vonden wij erg jammer. Qua leeftijd heel divers, van rond de 23 tot 60, zeer vriendelijk naar elkaar, geen zien en gezien worden, geen oordelende blikken. Je voelt je hier direct op het gemak. Boven wel wat actie gezien, maar de meeste stellen hielden het bij eigen partner. Om eerlijk te zijn keken wij ook beetje kat uit de boom. Wat ons tegenviel is de muziek, het volume met name, de style van de "disco" brengt geen sfeer met zich mee. De temperatuur boven in de kamertjes is echt niet te doen, hebben wij het niet eens over de geur die rond middernacht over de gangen dwaalt, echt goor! Pluspunten vinden wij de vriendelijke sfeer, bubbelbad was heerlijk, het oogt schoon. Verder vroegen wij ons nog af of er ooit gebruikt wordt gemaakt van het buffet, werkelijk niemand in het restaurant zien zitten. Zou denken dat bij het regelmatig rond gaan met luxe hapjes ipv buffet meer gebruik van wordt gemaakt. Het verschil tussen een vrijdag en zaterdag hebben wij niet gemerkt, ook als onervaren stel kan je op zaterdag prima uit de voeten. Conclusie leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar, andere stellen bezig zien en bekeken worden spreekt ons erg aan. Volgende keer gaan wij een andere club proberen om wat meer ervaringen op te doen. Tips zijn altijd welkom!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De Fata Morgana is een prettige parenclub en ik ben het zeker met je eens dat de DJ vaak jonge mannen zijn die eigenlijk hun eigen muziek draaien, wanneer je echt goede DJ's wilt kun je bij parenclub Showboat in Zaandijk gaan. De dansvloer is daar altijd gevuld!
Stel nieuw uit Eindhoven heeft geschreven op 27 september 2021 om 10:59
Wij (M51 en V41) trekken donderdag 7 oktober de stoute schoenen aan en gaan voor de eerste keer naar Azzurra toe. We laten ons verrassen wat het ons gaat brengen, we zijn overdag aanwezig.
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 22 september 2021 om 15:08
Wij gaan eind de middag, woensdag 22 september, naar Azzurra. Even lekker bubbelen... Wij gaan we treffen in het bubbelbad? We gaan het meemaken. In ieder geval hebben we er zin in.... Liefs FenM
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 21 september 2021 om 10:55
@ Twentsstel Wij zijn vorig jaar voor het eerst op een vrijdag naar Fata Morgana geweest. Het was toen heel rustig, maar prima om voor de eerste keer kennis te maken met een club. Wat ons daar aansprak is dat er geen alleenstaande mannen worden toegelaten wat al voor rust zorgt. De sfeer was uiterst vriendelijk, ongedwongen, geen zien en gezien worden gehalte, er loop inderdaad van alles wat rond. De vrijdag is daar mede voor nieuwe stellen, op de zaterdag zouden er meer ervaren stellen zijn, maar hebben wij vooralsnog geen ervaring mee. Vraag het mij komende zondag en ik kan het je vertellen haha.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De parenclub Fata Morgana is zeker een rustige en vooral veilige swingersclub. De Fun4two is ook grotendeels voor stellen. Wij zijn zelf ook begonnen in deze parenclubs en komen er nog steeds graag. Eventueel de stellendag bij gaysauna Azzurra of Steamworks wanneer jullie van warmte en water houden. Wellicht een nachtje hotel erbij en de afterparty organiseren😄
Twentsstel uit Enschede heeft geschreven op 20 september 2021 om 17:18
Hallo lieve mensen wij (ik 32 hij 32) zijn ons al een tijdje aan het rondkijken naar een leuke en gezellige parenclub voor de eerste keer. Wij zoeken een club die erg gezellig is, waar mensen niet te opdringerig zijn en die natuurlijk geschikt is of een avond heeft voor bezoekers die voor het eerst komen. Alvast bedankt en misschien tot dan.
Toet uit Zuid Holland heeft geschreven op 20 september 2021 om 07:26
Goeie morgen allemaal...hou goed de site in de gaten ...of je per zaterdag wel of geen qr code moet tonen....volgens mij bij azzurra wel per as zaterdag
J. en W. uit Zwolle heeft geschreven op 19 september 2021 om 15:35
Amsterdams stel die Afgelopen vrijdag 17 september ook op Bussloo waren, nogmaals bedankt. Fijn dat wij naast jullie mochten komen liggen. Jammer dat jullie eerder vertrokken. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes van ons
Sab uit Enschede heeft geschreven op 18 september 2021 om 19:00
Wie heeft tips? Morgenavond (zondag) willen we na een lange tijd weer eens een club bezoeken voor een heerlijke actieve avond. Heeft iemand tips waar het op zondag ook gezellig, druk en actief is? Wij zijn zelf begin 40. We horen het graag! Thanxx Sab
Richard uit Arnhem heeft geschreven op 18 september 2021 om 18:00
Wordt er daar ook geswingt dan??? Wij komen daar graag dus ik hoor het graag! Wij weet tot snel 😉
Lekker leuk stel uit Velp heeft geschreven op 17 september 2021 om 07:03
Hallo wij zijn vrijdag 24 sept en zaterdag 25 in thermen busloo . Welk leuk stel is dr dan ook ? Zijn benieuwd Groeten
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 16 september 2021 om 19:37
Zijn er recent nog stellen naar Fata Morgana geweest, zo ja hoe is het daar nu? Vorig jaar in Aug tussen de twee lockdowns door geweest, was toen zeer rustig, hooguit 20 stellen, weinig activiteiten. Staat op de site voorverkoop op zaterdag VOL=VOL, maar gaat het in deze periode ook echt vol raken? Mogelijk gaan wij za de 25e, wel de eerste dag zonder maatregelen binnen als het goed is!
Monique en Tonny uit Veenendaal heeft geschreven op 16 september 2021 om 12:17
Hallo Rob en Kirsten, Wat leuk dat jullie vandaag komen. Wij een stel,. Hij uit Zuid-Amerika en zij Nederlands komen rond 14.30 uur. Hoelaat komen jullie. Kunnen misschien een praatje maken. Hoe zien jullie eruit?
Inge en Peter uit Omgeving Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:58
Hoi Kirsten en Rob, en andere nieuwe stellen Met een drankje aan de bar, maar vooral ook buiten of je nu rookt of niet raak je, als je ervoor openstaat echt makkelijk in gesprek. Wij swingen niet snel maar hebben het mede door de vele leuke gesprekken en het uitwisselen van ervaringen altijd fijn. En wie weet... Ik blondje met altijd iets zwarts aan en hij grote brede vent met donkere haren en groene ogen, spreek ons gerust aan x
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:28
Leuk hoor Kirsten en Rob! En 1e keer altijd spannend. Lekker genieten en het komt goed. Groetjes E&R
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:27
Hey hallo, wij gaan morgen (donderdag) ook naar Azzurra. Denk rond 16.00 uur daar. Leuk om anderen te ontmoeten voor gezelligheid en wellicht meer. Groetjes E&R
Kirsten en Rob uit Utrecht heeft geschreven op 14 september 2021 om 20:20
Wij gelegenheidsstel gaan donderdag 16 september voor het eerst samen naar Azzurra. We zijn benieuwd wie er nog meer gaan. Reuze spannend zo voor de eerste keer.
Erik en chantal uit Omg den bosch heeft geschreven op 14 september 2021 om 15:53
Weet er iemand rustige buitensex plaats omg den Bosch waar weekend iets te doen is
Michel uit Doetinchem heeft geschreven op 13 september 2021 om 11:07
Klopt, op Stroombroek gebeurt er idd wel regelmatig iets 😉 maar ook in de Kruisbergse bossen... kleine hint... er zijn 2 vijvers in het bos
Wij uit Ergens heeft geschreven op 13 september 2021 om 10:24
Inmiddels heeft de waterplas bij de stort in Wijster de aandacht van de politie, de eerste bekeuring voor naaktrecreatie is er al gegeven en er zal nu ook meer gecontroleerd worden. Hier werd in het verleden in de late uren ook wel geswingd in de auto's.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
In de auto seksen is juridisch gezien heel slim!
Achterhoeksstel uit Doetinchem heeft geschreven op 11 september 2021 om 08:32
@Ferdy er gebeurt wel eens wat op Broamse gat/Stroombroek.
Daddylove uit Amsterdam heeft geschreven op 10 september 2021 om 05:43
Gaan er de komende dagen nog stellen, vrouwen en mannen naar het zilverstrand in almere. Ik vind het daar gezellig en er is wel wat te doen. Een beetje meer naar achter. Ik doe graag met jullie mee.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

  2. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  3. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  4. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.