Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik worden niet geplaatst.
796 berichten.
HenM6466 uit Emmen schreef op 23 januari 2020 om 09:42:
Hoi RMTC bedankt voor de reactie, De twijfel zit hem niet zozeer in sdc dan wel in het feit dat ik deze maand 56 wordt en altijd heb gedacht dat ik met 60 er wel klaar mee ben. Als ik om mij heen kijk in een club is dit maar een getal want wij komen ook stellen tegen van ruim in de zestig en zelfs tegen de zeventig. Die zien er echter nog wel leuk uit ( strak in het vel ) en dat kan ik van mijzelf niet zeggen. Komt ook denk ik door het horeca verleden, snackbar, waar wij inmiddels afscheid van hebben genomen. Mijn friemelding heeft daar blijkbaar geen last van want die heeft aan interesse niks te klagen. Daarom dus de vraag of het interessant zou zijn om een halfjaar te doen met verdubbeling dus een jaar om de kat uit de boom te kijken. Hier dus onze twijfel en dus ook de vraag of iemand ervaring heeft met deze verdubbeling en dat je die dus ook daadwerklelijk krijgt.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ja, die verdubbeling krijg je echt. Zoniet, dan kun je Dave van de Helpdesk mailen. Hij weet alles van lifetimes en half geld kortingsacties. Houd wel goed de verloopdatum van de actie in de gaten. Dat zou zonde zijn!
Niek uit Adam schreef op 23 januari 2020 om 07:35:
Wie zijn er donderdag avond aanwezig ??? (23jan)
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 22 januari 2020 om 22:07:
HenM6466, wij hebben toen we aan deze hobby begonnen meteen een Life-time abonnement genomen. Mocht je hobby langer dan 2 jaar duren dan zit je goed; dat is je break-even punt. Als betalend lid heb je toegang tot alle toeters-en-bellen. Aanrader.
HenM6466 uit Emmen schreef op 22 januari 2020 om 12:45:
Wie heeft ervaring met betalend lid bij sdc? Krijgen nu een aanbod om tijd te verdubbelen. Als het bevalt overwegen wij een lifetime lidmaatschap.
StelZHGLD uit Dordrecht schreef op 17 januari 2020 om 19:08:
Eindelijk Is het zover; aankomende zondag gaan we onze eerste parenclub bezoeken. Hebben gekozen om naar Mystique te gaan. Kijken er enorm naar uit... (SDC stelzhgld)
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Goede keus!
WABEN uit Ede schreef op 16 januari 2020 om 15:18:
Ik kom alleen 23 januari.Mijn vriendin heeft niet de behoefte een sauna als Azzurra te bezoeken.
Bi-stel uit Roermond schreef op 16 januari 2020 om 14:15:
Hallo Waben. Neem je je vriendinnetje ook mee donderdag?
Hipe uit Best schreef op 15 januari 2020 om 23:24:
Even een reactie op de vraag over Oase in Ammerzoden. Wij hebben goede ervaringen in deze club. Heel gastvrij leuke aktieve bezoekers. Wij gaan er graag heen maar morgen eerst weer genieten in Azzurra
WABEN uit Ede schreef op 15 januari 2020 om 15:36:
Ik (hetero man)heb het plan volgende week donderdagmiddag (rond 16:00)voor de eerste keer naar Azzurra te gaan. Wie heeft dit voornemen ook zodat ik me niet heel vreemd voel en wat aanspraak heb? Word ook goed opgevangen door het personeel las ik op de site maar lijkt me ook prettig vooraf te weten of er mensen zijn om contact mee te kunnen maken. Wie weet tot volgende week.
John uit Wateringen schreef op 14 januari 2020 om 22:07:
Wie gaat er donderdag 23 januari ook naar Azzura? Ik ben er rond 16:00 uur ik ben een man en bischierig
Swing2709 uit Emmen schreef op 13 januari 2020 om 23:21:
Heey lekkertjes, wij zijn een jong stel van 35 en 31 en komen graag in contact met leuke en vooral geile stellen of vrouwen. Wie hebben ook wel zin in een date met ons? Xxx s en c
Jgsg uit Kwintsheul schreef op 13 januari 2020 om 15:38:
Wij zijn een bi-sexueel stel We dachten zelf aan fatamorgana
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Dat is een prima club om te beginnen. Alleen stellen worden in deze club toegelaten, wij zijn hier in het begin veel geweest. Wat duurdere club maar daar krijg je ook wel wat voor. In bv Showboat, Mystique enz heb je speciale bisex evenementen. Hier komen wel single mannen op af. Vaak staat dit op de website vermeld in de evenementen kalender.
Bi-stek uit Eindhoven schreef op 13 januari 2020 om 15:35:
Hallo. Wat zijn jullie weetjes en/of ervaringen over club Devils&Angels in Susteren? We willen deze na enkele jaren weer eens gaan bezoeken, maar horen allerlei tegenstrijdige dingen...van leuk, geweldig, gezellig...naar gedateerd, achterstallig onderhoud, foto’s op site kloppen niet, prijs kwaliteit gaat scheef, niet schoon, minder gasten, sauna en bubblebad vaak stuk....
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Het bubbelbad heeft het dan nooit gedaan want wij zijn er jaren geleden geweest en toen was ie ook al stuk...de matrassen werden toen wel tussendoor verschoond, dat hebben we elders nooit gezien. De club is prima vertoeven, het is maar wat je er zelf van maakt denken we. De club met de gouden bel bestaat helaas nergens meer...zoveel clubs stoppen tegenwoordig!
jgsg uit kwintsheul schreef op 13 januari 2020 om 13:49:
45 en 46 jr en voor het eerst naar een parenclub welke club kunnen wij kiezen / welke avond
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Waar gaat uw voorkeur naar uit?
Bi_Ptje schreef op 12 januari 2020 om 13:15:
Hoi Wat zijn jullie ervaringen met Oase in Ammerzoden? Ben daar jaren geleden wel eens geweest maar was toen nog een heel ander concept dan nu, vandaar de vraag P.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
We zijn er niet eerder geweest, hard lopen zal het niet. Dit mondt vaak uit in achterstallig onderhoud omdat er weinig inkomsten zijn. Echter kun je waanzinnig geluk hebben dat je met die ene andere klant een geweldige avond hebt en vrienden voor het leven wordt. Wil je een review schrijven?
Papillon uit Beuningen schreef op 11 januari 2020 om 21:07:
Lieve kleine dame met enorme rugtattoo uit Horst. Ik mis je... groet Papillon( op SDC Gerrit340)
P&C schreef op 9 januari 2020 om 17:32:
Waben Als we naar Azzurra gaan laten we wel weten en als je vriendin ook meekomt is het niet noodzakelijk dat ze zich ook laat verwennen In Azzurra is nee nee Mocht ze het toch leuk vinden Geen probleem hoor. Zijn zat mannen altijd
SwingleEindje uit Eindhoven schreef op 9 januari 2020 om 09:02:
@SiWi bedankt voor de respons, die had ik inderdaad gemist. Ging er niet vanuit dat ze een gastenboek hadden (Steamworks & Azzurra niet). Klinkt allemaal wel positief, denk dat ik het er maar een keer op ga wagen, begrijp dat de zaterdag de drukste dag is en dat middag/avond daarin niet heel veel uitmaakt m.b.t. het ontmoeten van stellen. PS: Mag mezelf dan wel omschrijven als jong... maar +/- 30 haal ik toch al een hele tijd niet meer, haha.... alles is relatief.
SiWi uit Breda schreef op 8 januari 2020 om 17:07:
@SwingleEindje uit Eindhoven : een blik op het Ibiza gastenboek had je genoeg ervaringen en reviews over Ibiza opgeleverd. Wij hebben opzich positieve ervaringen bij Ibiza maar de laatste tijd hebben de single mannen Ibiza " ontdekt " voor de bi/mixdagen. Ze melden zich ook massaal op het Ibiza Gastenboek onder de noemer " Bi-man, +/- 30 jaar, zoekende naar vrouw of stel " ...
SwingleEindje uit Eindhoven schreef op 8 januari 2020 om 12:57:
Hoi, ik lees online weinig reviews of ervaringen over Ibiza in Tilburg... aangezien het bij mijn werkplek om de hoek is vind ik het wel heel interessant ... 😉 Zijn er mensen met ervaringen, is het daar voor mij als jongere Swingle Man interessant (stel/groep) ? Ik kan me zo voorstellen dat het in de zomer (Buiten/zwembad) wel leuker is dan in deze dagen, maar misschien vergis ik me?

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.