Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
150 berichten.
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 18 maart 2019 om 22:31:
Wijsamens. Als je boven aan deze pagina de zoekfunctie gebruikt en daar “Steamworks” invult kom je twee verslagen tegen. Een van die verslagen gaat over zo’n stellenavond.
wijsamens1976 schreef op 18 maart 2019 om 19:29:
he hallo allemaal, ook wij zijn wel eens in Azzura geweest en we zijn blij dat er een stellenavond is ingevoerd. op andere dagen veel viespeukjes die er rondlopen waar wij niks aan vinden. wie is er wel eens bij steamworks geweest op de stellendag en hoe moeten wij ons steamworks voorstellen, wat zijn de verschillen met Azzura?? bereik ons op wijsamens1976
Jowi uit Asten schreef op 18 maart 2019 om 13:03:
Hoi Lovers. Er zijn zeker meer stellen van jullie leeftijd. Zelf zijn we ook al 50+. Contact is er wel zeker te maken, alhoewel er natuurlijk geen garantie is tot sex. Op gewone dagen is sex met mannen gemakkelijk te krijgen. Het merendeel van de stellen komt dan voor sex met mannen. Maar ook sex tussen stellen komt op overige dagen gewoon voor. Vooral op zaterdag zijn er veel stellen.
Joenma schreef op 18 maart 2019 om 12:46:
Zijn er nog mensen van plan naar de kamasutrabeurs te gaan? Ja, nee? Wat zijn jullie redenen? En @lovers wij willen ook een keer gaan, nog steeds eerste keer (jaja) hij is 52 zij 32.
Stiefpat uit Arnhem schreef op 17 maart 2019 om 07:50:
Vandaag een dagje sauna heuvelrug in Veenendaal. Wie komen we er tegen? Zijn er rond 12:30 tot later op de avond. Wie weet tot later. Xxx (kik en SDC) Stiefpat
Lovers schreef op 17 maart 2019 om 02:13:
Wij zijn een stel van 55 jaar en willen graag een keer naar Azzurra gaan. Zijn er op de stellen avond meer gasten van onze leeftijd? Mag natuurlijk ook jonger. Is er interesse in onze leeftijd bij de overige gasten? Wij weten nl niet wat we kunnen verwachten, wordt voor ons de 1e keer.
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 14 maart 2019 om 07:38:
Sophie, in je woonplaats zit ook Steamworks, een sauna waar “iets meer mag”. Verschillende verslagen hier op de site. De 30e is er weer een avond voor stellen dus dan heb je geen last van jagende solisten. En je hebt gelijk, het leven is veel te kort. Nu doen.
Eindhoven999 schreef op 13 maart 2019 om 13:44:
Sophie, het gebruik van Kik messenger is heel makkelijk. Daarvoor hoef je eigenlijk alleen de app te downloaden. Verder werkt het zo'n beetje als Whatsapp alleen geef je bij Kik je telefoonnummer niet vrij aan andere gebruikers. Dat is het grote pluspunt. En drempelvrees is nergens voor nodig 😉 Veel mensen denken meteen aan een wilde orgie etc. Maar vaak blijft het de eerste keer bij seks met de eigen partner en een praatje hier en daar. En meer kan altijd maar hoeft niet. Het klinkt cliché maar het is echt het motto "niks moet, alles mag"
Sophie uit Arnhem schreef op 12 maart 2019 om 19:01:
@Eindhoven999. Thanks voor je reactie! Kik moet je een account voor aanmaken toch? Ik zal het binnenkort eens downloaden, hoop dat die verrekte drempelvrees eens weggaat😰. Het leven is veel te kort om niet met meer te genieten!😏
Guusje en nico schreef op 11 maart 2019 om 11:53:
Zaterdag weer in azzura geweest Super leuke ervaring met een trio mmv gehad. Hopelijk Volgende keer nog een stapje verder op bi gebied
Eindhoven999 schreef op 10 maart 2019 om 21:28:
Sophie uit Arnhem, wij zijn midden 30 (hij) en midden 20 (zij) en wij zouden de paren only avond in Azzurra aanraden. Ook een swingersclub op zaterdagavond zoals Circle club of Eroxx, beide in Belgie, vinden wij heel tof. Mocht je meer willen weten, stuur dan even een berichtje via Kik (gebruik de zoekfunctie van kik en vul daar onze gebruikersnaam die we hier gebruiken in 😉
Dame uit D-H schreef op 10 maart 2019 om 20:09:
Blond stel... bij de opening van de bar staan twee wijn koelers in de enne zit glijmiddel in de andere condooms.... die kan je gewoon pakken... veel plezier de volgende keer
Blond stel schreef op 10 maart 2019 om 11:23:
Hallo, wij gaan binnenkort weer naar Azzurra. Hopen op leuke nette mannen voor mijn vrouwtje voor meerdere mmv trio's . Wij doen het uiteraard alleen met condoom. Vorige keer dat wij er waren hebben wij geen condooms gezien. Wie kan ons vertellen waar deze zijn?
Sophie uit Arnhem schreef op 8 maart 2019 om 19:54:
Hi allemaal! Wij zijn een stel van 28 (v) en 32 (m), al lange tijd hebben we het over swingen en het uitproberen van een parenclub. De eerste stap zetten vinden we alleen heel lastig en we weten niet waar te beginnen. Wel ervaring met trio’s, maar niet meer nog dan dat. De grootste drempel vinden we dat we geen idee hebben of er mensen van onze leeftijd rondlopen, veel ouder dan wij voel ik mijzelf niet zo prettig bij om daadwerkelijk iets mee te doen. En naar welke ga je dan? Sfeer vind ik erg belangrijk. Of is zo’n speciale sauna dan een goed begin? Dat deden we zelf stiekem toch al weleens in een normale sauna..hihi. Hoop dat jullie tips voor ons hebben en dat we binnenkort de stap durven te zetten. Xx
Stiefpat uit Arnhem schreef op 8 maart 2019 om 17:50:
Vanavond weer eens naar Devils & Angels, het schijnt verbouwd te zijn en alles werkt weer. Wie komen we er tegen? SDC en Kik Stiefpat
H en s uit Gouda schreef op 7 maart 2019 om 19:53:
Wij gaan zaterdag 9 maart voor het eerst naar azzurra . Wij zijn 47 en 42 en zijn zeker bekend met het swingers wereldje wie gaan we daar tegenkomen
R en B schreef op 7 maart 2019 om 15:27:
Hoi, J en F leuk dat jullie ons ook via hier hebben gevonden het was zeker fijn en gezellig wat ons betreft tot snel
Tyro en deborah spaans uit Wormeveer schreef op 7 maart 2019 om 10:41:
Hallo wy zyn tyro 42 en deborah 46 wy willen een vrouw uitnodigen voor een trio in een romantische boot wat ik ga huuren voor een weekend onze stats 42 1.85 78kg 19cm 46 1.59 50kg .
J en F uit Almere schreef op 6 maart 2019 om 22:06:
Hoi R en B, wij hebben ook een hele fijne avond gehad afgelopen zaterdag met jullie in Azzurra en hopen jullie ook zeker een keer nog te ontmoeten.
Finn uit Amst schreef op 6 maart 2019 om 17:21:
Het was fijn om mee te maken.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.