Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik worden niet geplaatst.
708 berichten.
E & R uit Haarlem schreef op 12 december 2019 om 20:05:
Hey! Wij zijn een jong stel (26/27) en hebben langzaam een beetje de spanning ontdekt van clubs/extra dame. We zijn van plan 11 januari naar partyplayers te gaan. Zijn er nog meer hier die heen gaan? En evt ervaringen hebben? 🙂 XX
JanenWil uit Nijmegen schreef op 11 december 2019 om 12:04:
Hi, we like to visit Azzurra this saturday for the first time. Wil (41 yrs) likes young guys. Anyone experience?
minse uit Roermond schreef op 10 december 2019 om 13:00:
Do 9 dec as weer stellendag bij Azzurra in Beuningen. Wat een succes en wat fijn dat het in januari wordt uitgebreid naar 2 donderdagen. Wij verheugen ons nu al op een gezellige, drukke en vooral geile middag/avond. Wie gaan er nog meer?
HenM6466 uit Emmen schreef op 10 december 2019 om 08:59:
Zag een opmerking staan over budget club enz. Denk zelf dat dit ook een persoonlijke beleving is, wij stellen geen prijs op een bubbelbad. Leuk als het er is, maar voor ons geen must. Wij vinden Mystique nog steeds de beste club. # PenC zeker verwarrend zag aan de woonplaats dat het een ander was.
Achterhoekse schreef op 9 december 2019 om 20:00:
Vandaag, maandag, zalig genoten in sw. De yakoezie was wel weer gemaakt, maar het water was nog bbbrrr. Maar uit was GENIETEN, zowel in het zwembad als op de groooooote matras. 💋
Willie uit Waalwijk schreef op 9 december 2019 om 10:27:
Donderdag 12 december weer stellendag welke dame zin om s.avonds mee te gaan bubbelen ik 43 190lang 95kg kaal geschoren van boven en onder
Papillon uit Zwervend bestaan schreef op 8 december 2019 om 16:01:
Ik lees hier dat ik in middenklasse club/sauna’s kom. Kan ik me wel in vinden. Kom dr trouwens regelmatig topklasse mensen tegen. Komende vrijdag weer in Steamworks te vinden. Groet Papillon
PenC schreef op 8 december 2019 om 09:25:
@Eric, ik ben het wel met Ray eens hoor. Monique is weliswaar groot en heeft een redelijk luxe uitstraling, maar dat is alleen maar oppervlakte. Als je dat vergelijkt met een club als de Showboat bijvoorbeeld, die veel kleiner is, maar wel een goede keuken, sauna en bubbelbadje heeft, vind ik Monique echt geen luxe club. Een leuke club? Ja dat wel, maar dat is wat anders. P.S. Verwarrend een tweede P en C opeens..... dat zijn wij dus niet. Groeten Paul.
Eric uit Boxmeer schreef op 7 december 2019 om 20:06:
Ha Ray en Anita, Ik las jullie terechte opsomming over clubs in topklasse, middenklasse en budgetklasse. Echter jullie noemden Monique ook in de budgetklasse en daar doen jullie de club echt tekort mee. Hij hoort zeker in de middenklasse thuis. Vaak is het er gezellig druk, mooie speelmogelijkheden, goede bar, goed buffet en zeker geen kliekjesvorming. Helaas ligt hij wel enigzins geïsoleerd aan de rand van het IJsselmeer. Maar hij is zeker de moeite waard voor een geil en leuk bezoek.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Heeft Monique een wellness in de vorm van een lekker bubbelbad? Dit is ook iets wat je bij de premium clubs tegenkomt. En een buffet is iets anders dan een keuken met personeel. Ik begrijp dat het pijnlijk of oneerlijk over lijkt te komen, het gaat gewoon om faciliteiten en luxe waar ik de clubs in opdeel.
MenM uit Utrecht schreef op 7 december 2019 om 11:20:
Sowieso ons Anita en Chris. Mij herken je als een zenuwachtige brunette...
Anita en Chris schreef op 7 december 2019 om 00:16:
Zaterdagavond 7 december weer lekker naar Azzura in Beuningen. Wie zien we daar??
Minse uit Roermond schreef op 6 december 2019 om 22:23:
Lieve PenC uit Barendrecht. Meten is weten. Dus altijd checken. Er kunnen allerlei calamiteiten optreden waardoor de sauna plotseling gesloten is. Dat wil je toch graag vooraf weten. Vooral als je van ver komt. Wat een teleurstelling voor jullie om couples-day verwarren met gemengd entree en voor de mannen die dan terecht geweigerd worden. Wat een teleurstelling voor stellen als ze ook single mannen aantreffen. Er zijn op een couples-day genoeg lieve, geile, gezellige mannen om je vrouwtje wijntjes aan te bieden en te verwennen. Waar herkennen we jullie aan?
Stelletje44 uit Girinchem schreef op 6 december 2019 om 20:22:
Binnenkort willen we de sauna weer gaan bezoeken. Misschien is er nog een dame welke ons wil vergezellen. We horen het graag. Sdc stelletje44
Stiefpat uit Arnhem schreef op 6 december 2019 om 18:45:
@P en C Hou er rekening mee dat 12 december een extra stellendag is. Er zullen geen alleengaande mannen zijn bij azzurra. Dan weet je dat 😜 Check ook even de website van azzurra voor de aangepaste dagen tijdens de feestdagen. SDC en kik: stiefpat
Pen C uit Barendrecht schreef op 6 december 2019 om 16:42:
12 december willen we weer naar Azzurra Hopelijk zijn er weer mannen die aan de bar met mijn vrouw een gesprekje beginnen en na wat wijntjes, haar lekker willen verwennen. Zie dat het dan ook een extra dag voor alleen koppels is. Hoop wel dat alleengaande mannen er die dag ook nog in mogen. want niet iedereen leest de site. Zou treurig wezen als ze geweigerd worden. op reguliere koppels only is dat natuurlijk vanzelfsprekend. We zien er weer naar uit om te gaan.
T en m uit Oss schreef op 6 december 2019 om 12:38:
Bedankt voor jullie reacties we gaan binnenkort toch maar eens kijken en wie weet
Ray en Anita schreef op 6 december 2019 om 11:50:
Ik heb dat gedeelte over de kikgroepen weggehaald. Dit, omdat ik geen reclame ga maken voor groepen die alleen maar anderen uitsluiten. Dit heeft niets met vrije seks te maken.
MenM uit Utrecht schreef op 6 december 2019 om 11:20:
Morgen voor het eerst naar Azzurra.. Wat vind ik het spannend, maar we hebben er super veel zin in. Ik 33,hij 52 met een vriendschap plus zijn benieuwd hoe ontspannend en inspannend de avond gaat verlopen
Willie uit Waalwijk schreef op 6 december 2019 om 09:17:
Gisteren avond een heerlijk poesje met clitpiercing verwend in het bubbelbad voor herhaling vatbaar;-)
L uit e schreef op 4 december 2019 om 19:33:
hoi ik wil graag reageren op wilpenhof. wij gaan er enkelt een keertje heen als stel. overdag vinden wij de sfeer niet zo maar vinden de zaterdag avond erg gezellig en sfeervol. om de club laag neer te zetten , ach weet je je kan ook erdoor heen zien. wij vinden het een respect volle club , netjes en schoon. en eriks gehaktballen smaken heerlijk. de mensen die er komen zijn aardig en respecteren je om wie je bent, wat je bent, wat wij erg belangrijk vinden. de zaterdagavond is redelijk druk en wij zijn nog nooit weg gegaan zonder enige geiligheid te hebben gehad. wij gaan 21 of 28 december er weer heen. wij vinden de soort mensen dat er komen echt en lekker normaal, geen poespas en poeha. en eroroma is een mooie club. volop sfeer en netjes. xxx L&i uit enschede
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Bij budget klasse clubs heb je geen echte keuken, alleen opwarmvoer. Draait er geen professionele DJ, en wordt er vaak inferieure drank van bv de Aldi/lidl geschonken ipv merkdrank. Ik kan nog wel even doorgaan zoals de omschrijving van 'voetbalkantine' die we meermaals hebben aangehoord van een budgetclub. Het clubleven is stervende helaas, vandaar dat velen bij SDC gaan voor thuisdates.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.