Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
932 berichten.
Blond stel heeft geschreven op 6 juli 2020 om 09:48:
Hallo, Wij lezen dat Azzurra een verbouwing heeft ondergaan. Kan iemand vertellen wat er precies is verbouwd? Hopelijk kunnen we snel weer naar Azzurra.
Kinkystel uit Zwolle heeft geschreven op 4 juli 2020 om 17:14:
Meester met slavin MV zoekt leuk bistel en Spannende buiten locatie. Kunnen ook ontvangen maar denk bv aan publiek vernederen. bi contact voor v En spannende voorstellen welkom. Bijna vakantie nog 2 weken... of weekenden.. Beide in de 40
NVT uit Bussloo heeft geschreven op 4 juli 2020 om 09:58:
Voor diegene die denken dat Bussloo een goede swingplek is: Onzin. Het stuk links wordt binnenkort verkocht (lees de Stentor). Dit is onder andere omdat er teveel gedoe is geweest met swingers en politie in de afgelopen jaren. Dus dat het gedoogd wordt door Leisureland is totale onzin. Ze willen er door stellen zoals Wipstel er vanaf. Verder, lees dit: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2139405/Seks-op-naaktstrand-meekomen Je wordt gewoon opgepakt daar. Het is nou eenmaal een familiestrand. Dus ga niet op loopafstand van kinderen sex hebben, maar zoek een echt rustig plekje. Swingen buiten kan best! Maar wel met een beetje gezond verstand.
HenM6466 uit Emmen heeft geschreven op 3 juli 2020 om 05:51:
Zoals het er nu uit ziet gaat EroRoma in Zwinderen op zaterdag 11 juli weer open voor stellen.
Pauwluz uit Tilburg heeft geschreven op 1 juli 2020 om 17:44:
Iemand die nog gedetailleerde informatie over Sauna Ibiza in Tilburg kan geven ...?! Duidend op de huidige datum/situatie>> 2020>> juli + ..., >>
Ray en Anita heeft geschreven op 30 juni 2020 om 19:22:
Azzurra mag helaas nog niet open vd gemeente. Het wordt dus wachten.
Hans uit Heerlen heeft geschreven op 29 juni 2020 om 23:01:
Beste mensen, veel clubeigenaren weten blijkbaar niet dat alleen professionele SEKSWERKERS de 1,5 meter regel tijdens hun werk op de kamer mogen loslaten. Parenclubs mogen open maar hier geldt de 1,5 meter afstand zowel in de bar als boven,in bad,sauna,etc. Denk hierover na en voorkom hoge boetes of sluiting,want een uitbraak in een parenclub betekent het doodvonnis voor de branche. Blijf allemaal gezond!!!
HenM6466 uit Emmen heeft geschreven op 29 juni 2020 om 12:55:
Even inhaken of er wel of niet een club los gaat. De regel blijft anderhalf meter, aangezien dit eigenlijk niet te handhaven is , is hier, als wij de uitleg op Secret Dreams goed lezen. niet haalbaar. Wij gaan naar een club voor meer dan alleen maar een op een. Tegelijkertijd lezen wij dat de ho en bi party gewoon weer van start gaat. Krijgen dan ook de indruk dat dit ook nog wel eens per regio verschilt. Gewoon goed blijven opletten dus welke club weer los gaat en onder welke voorwaarden.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 29 juni 2020 om 10:33:
@Lear, De website van Azzurra loopt achter inderdaad. Normaal gesproken zou deze woensdag open mogen (van de overheid) maar ik heb begrepen dat het even afwachten is wat de gemeente hierover zegt en dat horen ze vandaag of morgen. De verbouwing van Azzurra is klaar dat dan weer wel. Steamworks zit nog druk in de verbouwing dus die gaan helaas nog niet open maar zodra het klaar is gaan de deuren weer open en hoelang dat gaat duren weet niemand 🙂 Voor sauna Ibiza in Tilburg geldt hetzelfde eigenlijk, die hebben al aangekondigd nog niet open te gaan maar wanneer wel is nog even de vraag. Wat betreft de clubs heb ik geen idee van aangezien die onder nachtclubs vallen als ik het goed heb.
Lear uit Brielle heeft geschreven op 29 juni 2020 om 08:14:
Vanaf woensdag 1 juli mogen sauna's weer open en sekswerkers weer aan het werk. Ook sommige parenclubs gaan weer open (jippie!!). Zo zag ik op de site van .le baron A2 dat ze vanaf woensdag weer open zijn, maar dat Saunaclub Azzurra nog aan het verbouwen is tot augustus. Fun4two is nog dicht en ook Mystique geeft op de website aan dat we nog even geduld moeten hebben. Hoewel ik het idee heb dat deze sites nog niet zijn bijgewerkt (of is het stille hoop? Hihi). Misschien is het een leuk idee, als de beheerders er tijd voor hebben, om hier een overzicht bij te houden? Want ik heb zo'n idee dat velen hier graag weer op pad willen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Let op dat Baron onlangs z'n toegangsprijs heeft verhoogd. Dit staat niet overal goed op de site. Het was 35 euro voor heren en het is nu 75.= excl drinken. Dames en stellen gratis toegang excl drinken. Houd ons gastenboek in de gaten wat er open of dicht is, kan ik je adviseren. Deze site is live!
Niek uit Almelo heeft geschreven op 24 juni 2020 om 00:41:
Wij gaan vrijdag middag/avond m/v 54/51 welk vrijdenkend stel ook? 2 ligbedjes, helemaal links, Thermen!!
Wipstel heeft geschreven op 23 juni 2020 om 12:23:
Het gaat lekker heet worden de komende dagen, ook op het mooiste naakstrand, De Kuiter-Bussloo. Erotiek in de openbare ruimte mag oficieel niet, maar swingeractiviteiten worden er gedoogd mits het niet “te opzichtig” wordt, aldus een medewerkster van Leisurelands. Te strenge controles in het verleden drukten de parkeerinkomsten blijkbaar teveel. Tentje/scherm mee dus naar het best bezochte strand van Bussloo en veruit beste strand-ontmoetingsplek voor swingers in NL. Men waarschuwt elkaar als er controles zijn, potloodvensters worden aangesproken op hun gedrag. Pure naturisten (met kinderen) vinden hun plek ter hoogte van de kiosk en rechts daarvan, de vrijelijken en swingers liggen links tot aan het hek tegen de Thermen aan, op grote ligweide met schaduwplekken aan het strand. Mooi geregeld nu, en alles op loopafstand (kiosk, wc, parkeerplaats).
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Klinkt top!☀️⛱️🌈
R&E heeft geschreven op 22 juni 2020 om 23:53:
Hey K&M, Wij overwegen om vrijdagavond en zaterdag middag naar bussloo te gaan. Zin in een ontmoeting?
Goki uit Noord Brabant heeft geschreven op 22 juni 2020 om 16:18:
Guzel fantaziler gecirmek icin çift ariyorlar herkese saygilar gorusmek uzere
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
o zaman sdc'yi kontrol ederseniz, lütfen sitedeki bağlantıyı takip edin
K&M uit Gelderland heeft geschreven op 12 juni 2020 om 20:26:
Wij zijn een leuk stel 33 en 35 jaar, welke ander lekker stel heeft er zin in een spannende date?
Geilstel4045 uit Groningen heeft geschreven op 11 juni 2020 om 11:03:
Wij, leuk open stel, gaan 12 juni en 13 juni naar naaktstrand Hoornse Plas. Hopelijk meerdere swingers op Corona afstand... 🙂 Zij lekkere volslanke dame, hij slank Gr. Annette en Roderick
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
11 juni 2020: Ik hoop dat het weer wat lekkerder zal worden! Pijpestelen hier!☔🌈 inmiddels is het de 12e en het ziet er beter uit buiten! Gooooood to goooooo
Michel uit Doetinchem heeft geschreven op 11 juni 2020 om 07:15:
Streekgenoten uit Zutphen. Mss leuk idee om bij Azzurra een x een drankje te doen en als de klik er is meer 😉 gr Michel uit Doetinchem
Couple uit Roosendaal heeft geschreven op 8 juni 2020 om 19:26:
Welke leuke dame wil met Ons een spannende date..???? Omgeving noord brabant
Fleurtje TV en Melissa TV uit Dordrecht heeft geschreven op 7 juni 2020 om 13:11:
Hallo we zijn op zoek naar een buitensexlocatie waar we flink afgeneukt worden in een straal van 50km van Dordrecht zoeken actieve tops
robenmarjan heeft geschreven op 2 juni 2020 om 14:03:
Wij willen bij deze een hart onder de riem steken aan alle Azzurra medewerkers om nog even vol te houden dat deze coronashit snel voorbij is zodat ook jullie weer gewoon jullie werk kunnen verrichten en wij ons weer als gasten vrij en heerlijk kunnen bewegen binnen Azzurra.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.