Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Voor onbepaalde tijd zijn Kik, mail en socials weer toegestaan. Single mannen worden beoordeeld op originaliteit en tact om de balans stel/man te behouden. Fijne, geile zomer, Ray&Anita
393 berichten.
Leuk stel uit Brabant schreef op 18 juli 2019 om 23:08:
Wij een leuk stel van 46 en 52 zouden graag eens een fijne avond met een leuke nette bi vrouw willen hebben. We hebben geen ervaring maar denken het heel geil te vinden een vrouw te ontmoeten die graag ons als stel verwend...natuurlijk zijn we ook lief voor jouw. We komen hoogstwaarschijnlijk zaterdagavond naar azzura hoe kunnen we je herkennen? We kiezen niet voor een stel...We wachten af xxx
Richard uit Enschede schreef op 18 juli 2019 om 20:20:
Wij zijn van plan om zaterdag naar een club naar een club in het zuiden te gaan. Zitten nu te twijfelen tussen Kasteel Waterloo en Bornedries in Belgie. Heeft iemand ervaring met deze twee clubs? Wat is de gemiddelde leeftijd en zal het er druk zijn? Wijzelf zijn 37 (V) en 43 (M) en hebben al wat ervaring met de Fun4Two en Fata, waarbij onze voorkeur uit gaat naar deze laatste. Groetjes, R & B
L&M uit Almere schreef op 18 juli 2019 om 01:02:
wij gaan vrijdag 19 juli en of zaterdag 20 juli voor de eerste keer naar Mystique wij zijn een sportief geschoren en niet rokend stel van 41 en 52. de vrouw is bi-nieuwsgierig en het zou geweldig zijn als er een stel komt dat haar in wil wijden in de vrouwen liefde. mijn partner gaat voor het eerst naar een parenclub ik heb enige ervaring. groetjes L&M
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wauw, dat klinkt supergeil. Er zijn regelmatig leuke stellen met dezelfde iedeeen en ook single dames. Heeeelll veel plezier. Xx en hi5, Ray
Wouter uit Eindhoven schreef op 17 juli 2019 om 09:51:
Vanmiddag ben ik weer in Azzurra te vinden. Morgen ook. Vrijdagavond wilde ik naar parenclub Inn4love in Wagenborger ( ben er al een paar keer geweest) dan is er een party "vrije seksavond", deze avond wilde ik niet alleen gaan. Vind jij, als vrouw, leuk om met mij mee te gaan ( kan je ook onderweg ergens oppikken) mail me dan naar wouterjansen567@outlook.com Ik weet het is kort dag maar dat maakt des te spannender. Groetjes Wouter
Erik schreef op 15 juli 2019 om 17:56:
Verjaardagsfeestje: deze maand ben ik jarig (ik word dan 36) en ik sla dit jaar een feest voor familie een keertje over. Het lijkt me leuk om mijn verjaardag te “vieren” in Azzura. Eerst gewoon even kennis maken en wie weet daarna.. Na afloop nog een drankje (op mijn rekening) als afsluiting. Wie heeft er zin om mee te feesten? Ik ben een Nederlandse bi man. Iedereen (m, v, m/m, m/v, v/v) is welkom. Mensen die wat ouder zijn heeft wel mijn voorkeur. Wél gelieve zelf de entree te betalen van de sauna 🙂 Stuur me gerust even een berichtje en wie weet kunnen we wat afspreken. Erik_d83@outlook.com Een bericht
Startters8284 uit Temse schreef op 15 juli 2019 om 03:23:
Beste Bedankt allemaal voor de reactie de eerste probeer avond is in september en we zijn daar aanwezig zijn. Zijn alle maten en gewichten ? Vrouw is 78 kg (34)en mezelf 88 (82)dus nen goeie pak aan.Wij email kunnen we ook andere starters leren kennen. starter8284@gmail.com
R&L uit Tilburg schreef op 15 juli 2019 om 01:26:
Dinsdag weer eens naar de mixdag in erotische sauna ibiza in tilburg, leuke ongedwongen sfeer, veel koppeltjes! Wie komt er ook?
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 13 juli 2019 om 10:55:
Startters, wat het tweede deel van jullie vraag betreft is Mystique in Rucphen een geschikte club. Ze hebben de zogeheten “Foxy probeeravonden”. Een kijkje in de keuken. Je krijgt een rondleiding waarin duidelijk wordt gemaakt dat “alles mag en niets moet”. (Behalve dan dat bommetje in het zwembad.) Als het omkleedmoment komt en het bevalt je niet krijg je gewoon je entreegeld terug.
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 13 juli 2019 om 09:59:
Hoi Startters, Jullie hebben geluk dat je hier als beginners geland bent. Op deze site staat zo’n beetje alles wat je wil weten. Wat het daten betreft vind je hier ook voldoende tips. SDC, Swingmembers, keuze te over. In Vlaanderen is ook Deccadent populair.
Startters8284 uit Temse schreef op 12 juli 2019 om 21:41:
Hey Wij zijn starters maar zijn eigenlijk ook opzoek naar startende koppels.welke site en welke club is hiervoor ideaal ? Wij zijn 34 en 36 die de eerste stappen willen nemen in het swingers milieu.
Charlie uit Nijmegen schreef op 12 juli 2019 om 00:49:
vanavond weer heerlijk bij azzurra geweest ! en een hele leuke avond gehad,met een dame van rond de 54. En het was top, maar een andere dame sprak me erg aan. Wat me opviel was dat ze vel gekleurde nagellak had (oranje) dus als je dit toevallig leest, zou ik het leuk vinden als je me bericht kik:ch.he_
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Beter omschrijf je jezelf ook.
Els en Daniël uit Doesburg schreef op 10 juli 2019 om 09:43:
Morgen, donderdag 11 juli, zijn wij (stel m/v eind 50) weer middag/avond bij Azzurra. Zou fijn zijn als we daar weer een paar jonge mannen, mag ook getint, aantreffen die teder zijn voor de vrouw en niet als een dolle stier erop willen, maar weten hoe je een vrouw aanraakt en genot schenkt. Je hoeft niet heel groot geschapen te zijn, liever niet zelfs. Als er klik is, gaan we graag intiem met z'n drieën met jou kennismaken morgen. Wij zijn net stel, houden van veilig en schoon, en teder en lief dus ....... aardige.vent@hotmail.com
Sven Wendy uit Tielen schreef op 9 juli 2019 om 07:00:
zaterdag 6 juli, leuk. Hadden een leuk koppel tegengekomen. Waar we bijna de hele avond hebben mee rondgehangen. Eerst samen in de zetels gezeten. Daarna als we elkaar gingen omkleden zagen we ze in het bubbelbad, sauna, koud zwembad 😁 samen in het gesloten kamertje. Kenmerken waren Hij:boven de 1'90m. Zij: heel mooie glimlach waarmee ze ons altijd aankeek Spijtig dat we geen namen of zo hadden doorgegeven om verder contact te houden. Vinden de klik goed. Mijn vriendin zou misschien nog eens graag met de man iets doen en ik met de vrouw. Dus hierbij. Moesten ze dit lezen en toch nog eens contact willen zoeken. Kom misschien even op de app kik messenger en zoek naar sfekke78 of Wendy1882. Of mail ons op sfekke78@gmail.com
Sven en Wendy uit Tielen schreef op 7 juli 2019 om 10:45:
Was gisteren, zaterdag 6 juli, leuk. Hadden een leuk koppel tegengekomen. Waar we bijna de hele avond hebben mee rondgehangen. Eerst samen in de zetels gezeten. Daarna als we elkaar gingen omkleden zagen we ze in het bubbelbad, sauna, koud zwembad 😁 samen in het gesloten kamertje. Kenmerken waren Hij:boven de 1'90m. Zij: heel mooie glimlach waarmee ze ons altijd aankeek Spijtig dat we geen namen of zo hadden doorgegeven om verder contact te houden. Vinden de klik goed. Mijn vriendin zou misschien nog eens graag met de man iets doen en ik met de vrouw. Dus hierbij. Moesten ze dit lezen en toch nog eens contact willen zoeken. Kom misschien even op de app kik messenger en zoek naar sfekke78 of Wendy1882. Of mail ons op sfekke78@gmail.com
Hilversum84 uit Hilversum schreef op 5 juli 2019 om 22:14:
Morgen Azzurra wie komen we overdag tegen?
T&E uit hilversum schreef op 5 juli 2019 om 21:37:
Morgen Azzurra zijn er overdag wie nog meer
Lovestel uit Emmen schreef op 5 juli 2019 om 21:14:
Hoi, Zijn er ook mooie jongere sportieve mensen (30-40 jr) die een stapje verder willen... en ons daarbij wil helpen om drempel over te gaan. kik; henri0604 Linda uit Hoogeveen: was het leuk?
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 5 juli 2019 om 18:23:
Zaterdagavond weer eens genieten in Azzurra. Eens kijken of er nog mannen zijn die zin hebben in lekkere sex spelletjes.
Patrick uit Brabant schreef op 5 juli 2019 om 15:38:
Hallo Iedereen! Ik ga morgen voor het eerst. Super spannend. Ben een 'mannetje' en ga alleen. Hopelijk zijn er nog leuke dames of stellen te vinden morgen. Bye!
henk schreef op 5 juli 2019 om 12:12:
Kan je daar ook alleen heen op een woensdag avond.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.