Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Voor onbepaalde tijd zijn Kik, mail en socials weer toegestaan. Single mannen worden beoordeeld op originaliteit en tact om de balans stel/man te behouden. Fijne, geile zomer, Ray&Anita
450 berichten.
Rens uit Heerlen schreef op 23 augustus 2019 om 14:56:
Dat zou kunnen Ray en Anita, maar ben nogal een verlegen jongeman van 38 haha. Maar wie weet...
Rens uit Heerlen schreef op 23 augustus 2019 om 14:02:
Hey Hallo, ik (single) ga dit weekend naar het naaktstrand in Bussloo. Misschien wil ik ook een parenclub bezoeken. Het zou mijn eerste keer zijn. Ik vindt het spannend maar ook eng. Wie heeft ervaring als single? Of wie is single en komt met mij mee? Groetjes Rens
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Regel nou gewoon iemand in Bussloo, dan ga je samen naar een club later.
Roos uit Doetinchem schreef op 23 augustus 2019 om 13:46:
Hoi, ik vroeg van de week naar de poolparty bij Fata.... maar weet iemand hoe de zondagmiddag bij de Fun is? Er het wordt erg zonnig dus..... of andere tips?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Het buitenzwembad is helaas niets meer dan een vijverachtig, klein, ondiep ding. We vonden het geen aanrader.
benb uit arnhem schreef op 21 augustus 2019 om 16:27:
wij stel gaan vanavond naar azzura zijn er meer stellen
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Als dat niet zo is heb je heeeel veel aandacht🖤
StelZktDate uit Enschede schreef op 20 augustus 2019 om 19:40:
Morgenavond willen mijn vrouw en ik naar Bussloo. De vriend van mijn vrouw gaat mee. Nu ben ik op zoek naar een leuke vrouw die mij wil vergezellen voor een leuke geile date. Wie heeft er zin om samen met mij (en vrouwlief+vriend) Bussloo te bezoeken. Wij zijn hier nog nooit geweest, maar schijnt wel leuk te zijn 😉 Wie wil mij alle hoekjes laten zien.... Stuur maar een berichtje als je interesse hebt naar kik : wilnow
GeilstelNH uit Haarlem schreef op 20 augustus 2019 om 08:50:
wij stel komen vrijdag 23 augustus weer naar de Wilpenhof. Nog meer stellen die gaan ? Tevens paar extra handjes voor haar gezocht, dus heren ook welkom. Zullen er omstreeks 16:00 zijn.
Wijsamen schreef op 19 augustus 2019 om 18:25:
@Roos, de zondag middag bij mooi weer in de Fata is echt heerlijk. Wees wel op tijd want bij mooi weer is het in de tuin gezellig druk. De buitenbar is open waar je jezelf kunt bedienen met een hapje en een drankje. Daarnaast rond 16:00 uur zijn er verschillende warme hapjes te verkrijgen. Op een warme middag is zo goed als iedereen buiten en bijna niemand binnen in de club. Heerlijke ruime bedden en ook nog eens op diverse plateau's. Is het te warm dan zijn er ook parasols. Kijk even naar de foto's op de site van de club 😉
M &S uit Alphen ad Rijn schreef op 19 augustus 2019 om 12:10:
Hoi S & S, Wij zijn wel eens op een maandag in Mystique geweest maar is dan toch echt rustig en daardoor weinig 'actie'. Onze voorkeur ligt nog steeds bij de vrijdagavond omdat er dan een thema is en dat geeft altijd wel een speciale draai aan de avond. Uiteraard is dit voor iedereen verschillend maar wij denken dat er het afgelopen jaar niet zo veel is veranderd. Veel plezier!
Roos uit Doetinchem schreef op 18 augustus 2019 om 19:33:
Hoi.... gisteren heerlijk avond bij de Fata gehad. Veaag: weet er iemand hoe de zondagmiddag bij mooi warm weer is bij de Fata?
S&S schreef op 18 augustus 2019 om 16:43:
Hoi leukerds, Morgen hopen wij, na een tussenpauze van ruim een jaar, weer naar Mystique te gaan. We vinden het spannend om te lezen welke mensen nog meer van plan zijn om morgen te gaan. Is er nog iets veranderd bij Mystique? Moeten we nog ergens rekening mee houden? Liefs San & Stefan
Ellen schreef op 18 augustus 2019 om 12:34:
Gisteren voor de eerste keer naar Azzurra geweest. Ik vond het heel spannend maar heb genoten. Fijne sfeer met leuke mensen. Ik was als single met een stel mee maar heb me heerlijk laten verwennen door verschillende mannen. Ga zeker nog wel eens terug komen. Groetjes
Theo uit Amsterdam schreef op 17 augustus 2019 om 21:13:
Hoi, dit stel (dame van in de 40 met volle borsten en sportieve slanke man) gaat morgen naar Spa zuiver. Zijn er stellen, dames of mannen die samen willen ontspannen en ook wat teasen bij klik? Reactie kan op kik: thee100. Groetjes
wijstel uit duiven schreef op 17 augustus 2019 om 15:08:
wij roos 21 mich 44 gaan vandaag naar azurra roos volledig nu actief als we nog meer stellen gaan spreek ons gerust aan dame heeft blond haar en blauwe ogen roken ook wel eens een sigaretje
Rick Janssen uit Ommen schreef op 17 augustus 2019 om 12:44:
Beste B&P zou graag contact met jullie willen opnemen, heb helaas geen KIK, zouden jullie contact met me willen opnemen via m’n mail? rickjanssen605@gmail.com Groet xxxxxxxxxx
BenP uit Etten-Leur schreef op 16 augustus 2019 om 22:03:
Hoi Rick Janssen, Zoals we al hebben geschreven gaan we zeker een 3e keer naar Azzura. Je mag best contact met ons opnemen via KIK. Onze KIK naam is bkpklk.
Nick schreef op 16 augustus 2019 om 17:52:
he hallo allemaal, we zijn al paar x bij azzurra geweest en was ons goed bevallen. we zijn nu op zoek naar een leuk spontaan Bi/stel (30 tot 50jaar ) of leuke spontane dame om eens mee te daten. je kunt ons bereiken op kik wijsamens1976 we horen graag van jou / jullie xxx
Buckcake stel uit Helmond schreef op 16 augustus 2019 om 16:48:
Hallo allemaal, wij, (man/vrouw) stel van 52 komen zaterdag 17/08 ook weer, Hij kaal en gespierd, zij normaal postuur donker haar. Wij zouden het leuk vinden als zij in de swing of in de hokjes met de glory holes door zoveel mogelijk mannen ondergespoten gaat worden.
Rick Janssen uit Ommen schreef op 16 augustus 2019 om 15:37:
Heerlijke ontspannen sfeer in Azzurra B&P bedankt voor de respons, graag zouden we het vernemen als jullie en of ook het stel uit Deventer weer aanwezig zullen zijn om het eens dunnetjes over te doen.
H&S uit Nijmegen schreef op 16 augustus 2019 om 15:11:
Hoi allemaal! Wij, knap stel uit Nijmegen (hij 33, zij 41) gaan op donderdag 29 augustus naar de stellendag in Azzurra. We zullen er vanaf ongeveer 18.30u zijn. Het is voor ons de eerste stellenavond. Spannend. We hebben er zin in. Welk stel / welke stellen zien we daar en maken ons wegwijs in het 'swingende leven'? Liefs, H&S
D&K uit Zaltbommel schreef op 16 augustus 2019 om 01:31:
Hoi lieve mensen, Wij stel rond de 30 willen deze zaterdagavond naar Azzurra gaan en waren heel benieuwd of er nog leuke andere mooie, gezellige,, spannende mensen komen van onze leeftijd? Seeyou...

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.