Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik worden niet geplaatst.
903 berichten.
Newcouple uit Brabant schreef op 8 april 2020 om 08:11:
Hallo, Wij een jong stel van 30 en 36 zijn compleet nieuw in deze wereld en zouden graag in contact willen komen met mensen die ons theoretisch weg wijs willen maken. Het internet wordt afgestruind op zoek naar informatie, maar wat wij merken is dat dit vooral oppervlakkig blijft. We hebben serieuze vragen en hebben niet de intentie om zomaar ergens mee te beginnen!
Admin-antwoord door: Ray en Anita
We doen niet in contact advertenties, hier zijn andere sites voor. Wanneer je een vraag hebt dan kun je deze hier stellen. Er zijn voldoende swingers die antwoord willen geven. Gebruik de zoekfunctie van deze site eens, vergrootglaasje rechts bovenin. Wellicht staat het antwoord op je vraag allang beschreven.
jan uit ede schreef op 6 april 2020 om 11:11:
Hi daar op deze leuke site . Hebben jullie ook een mail adres waar ik een leuk spannend ero mail naar toe kan sturen ? groetjes , Jan .
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Je kunt kopij naar ray@samenswingen.nl sturen. Ik plaats echter niet zomaar alles...het moet wel wat nieuwswaarde hebben en mag geen verborgen reclame bevatten.
C&P schreef op 5 april 2020 om 17:47:
Biegeilrdam. We zouden ook naar Azzurra gaan weer op een gemengde donderdag. Helaas nu even niet. Wellicht ellende over het hoogtepunt heen nu. Mocht je er ook zijn als weer open kan, mag je mijn vrouw tot een hoogtepunt brengen. Wij al wat ouder koppel echter mijn vrouw geniet volop in bubbelbad met andere mannen en daarna op grote matras Blijf gezond allemaal
Frans uit Elst schreef op 4 april 2020 om 16:17:
Goedemiddag, Kunnen jullie het allemaal nog volhouden of zijn er al wat mensen zoals ik met afkick verschijnselen?
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 1 april 2020 om 10:16:
Wil ook niet betekenen dat ik date hoor STIEFPAT,JUIST NU NIET,maar met iets ondeugends bedoel ik meer een geile ondeugende chat wat misschien tot een date kan komen over een paar maanden Groetjes Bigeilrdam
Stiefpat uit Arnhem schreef op 30 maart 2020 om 21:34:
Bigeilrdam als het niet verstandig is waarom doe je het dan toch? Zo`n test zegt niet veel net als een soa test. Op het moment van testen heb je het niet maar als je een uur of wat later iemand bent tegengekomen die jou toch besmet heeft hoe bewijs je dan dat je virus vrij ben? Gebruik je verstand en date niet voorlopig.
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 30 maart 2020 om 11:10:
Het is nu inderdaad misschien niet verstandig om te daten maar toch ben ik als Corona vrij geteste man beschikbaar voor wat ondeugends,zou wel fijn zijn als de erotische sauna's weer open mogen en we weer los kunnen gaan met z'n allen. Groetjes Bigeilrdam
Butterfly uit Kaag en Braassem schreef op 29 maart 2020 om 19:47:
Wij komen ook zeker nog een keer langs op de stellen avond hopelijk is die toestand gauw voorbij Be en Jo
Marco uit Groesbeek schreef op 29 maart 2020 om 14:11:
Lieve maar ook ‘stoute’ Azzurra gangers jullie moeten maar zo denken ... er komt binnenkort weer een dag dat we open gaan en gezien het lange ‘ophouden’ 😂we er weer een gezellig en heet avontuur van gaan maken !! Lieve groet barman Marco sauna Azzurra
Admin-antwoord door: Ray en Anita
We komen dan zeker weer eens een keer langs Marco! Groetjes Ray en Anita
Kersje schreef op 29 maart 2020 om 10:50:
Lieve mensen het lijkt mij niet zo verstanding om thuisfeestjes/prive af te spreken...Serieus? Wij krijgen te horen dat er ook via privesites koppels en mannen nog steeds worden uitgenodigd.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ja, thrillseekers zijn dat, komt van de drugs...
Ray en Anita uit Wifidijk schreef op 27 maart 2020 om 15:38:
Okay Gerrit en josé, op mijn site alleen plaats voor Positiviteit, dus ik plaats soortgelijke berichten niet meer. Jullie vechten je robbertje onmin maar lekker ergens anders uit. Ray
Papillon uit Zwervend bestaan schreef op 27 maart 2020 om 06:54:
Ja enorm lachuhhhh José.... Kan ik van deze tijd niet zeggen, best saai zo zonder sauna
Gelegenheidsstelletje uit Ja schreef op 26 maart 2020 om 14:28:
@ papillon, geweld en sex kun je wel aan, maar niet de warmte van een yakoezie zoals toen in azzurra, toen je moest worden weggedragen omdat je bevangen was?? Lachuhhh
Papillon uit Zwervend, alleen Brabant sla ik over schreef op 21 maart 2020 om 19:46:
Nu het neuken officieel afgelast is, heeft iemand nog een tip voor een goeie Netflix serie? Geweld en seks schuw ik niet. Hopelijk tot snel!
Nieuwsgierigkoppel uit Utrecht schreef op 20 maart 2020 om 21:42:
@stel 25 30. Wij zijn midden 30 en hebben nog geen profiel. Maar wat.niet is kan nog komen natuurlijk.
P en R uit Arnhem schreef op 20 maart 2020 om 16:13:
Zijn er nog feestjes in Gelderland waar we samen mee kunnen spelen en genieten we willen graag in contact komen met gezellige mensen waar we een leuke vriendschap met een plus kunnen opbouwen gr van ons 😊
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Over een maand zal het vast weer op gang komen.
Stel 25/30 uit Moordrecht schreef op 18 maart 2020 om 17:07:
Hoi nieuwschierig koppel Wij nodigen weleens koppels of alleenstaanden m/v uit. Of gaan weleens bij iemand thuis langs. Mits wij het echt vertrouwen. Meestal gaat er een video chat vooraf. Hoe oud zijn jullie?
PenC schreef op 18 maart 2020 om 16:41:
@Nieuwsgierigkoppel, persoonlijk vinden wij het anderhalve meter afstand houden en sociale contacten vermijden wel een hindernis bij het swingen. Die clubs gaan natuurlijk niet voor niets dicht. Maar misschien kan je mensen vinden om in een kringetje, op voldoende afstand, te masturberen ofzo?......
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 18 maart 2020 om 10:20:
Hoi Nieuwsgierigkoppel, Netflix, Videoland en Disney Plus zijn aanraders. Laten jullie nog even weten wat je SDC profielnaam is?
Nieuwsgierigkoppel uit Utrecht schreef op 17 maart 2020 om 17:31:
Wij zijn net begonnen aan onze mooie ontdekkingsreis op swingersgebied. Nu de clubs dicht gaan, zijn wij nieuwsgierig waar stellen elkaar nu ontmoeten, er komt vast een hoop creativiteit vrij. Heeft iemand nog leuke tips voor as zaterdagmiddag of avond of as zondag?

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.