Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Voor onbepaalde tijd zijn Kik, mail en socials weer toegestaan. Single mannen worden beoordeeld op originaliteit en tact om de balans stel/man te behouden. Fijne, geile zomer, Ray&Anita
277 berichten.
Stiefpat uit Arnhem schreef op 23 mei 2019 om 23:05:
@Frans wij gaan inderdaad komende zaterdag naar Azzurra toe de verjaardag van een goede vriendin vieren 🙂 We willen jullie met alle plezier wegwijs maken. Mochten er anderen stellen twijfelen om te komen laat het weten en we leiden jullie even rond zodat de eerste spanning er af is. KIK en SDC: Stiefpat
Frans uit Hengelo schreef op 23 mei 2019 om 13:50:
Mijn vriendin en ik gaan zaterdag voor het eerst naar azzurra, zijn er dan leuke stellen dat ons wegwijs willen maken?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wellicht is het Samenswingen Welkomst Team StiefPat er! (zij heeft een mooie vlindertattoo op de borst)
Gert uit Maastricht schreef op 22 mei 2019 om 20:15:
Hey Anna, leuk dat te horen van je... mss moeten we dat samen ontdekken 😊 je kan me mailen gertje69123 at hotmail punt com ... Tot snel x Gert
D&I uit Eindhoven schreef op 22 mei 2019 om 18:01:
Wij ( man 34 en vrouw 33) zijn 18-05-19 voor het eerst in Azzurra geweest zonder eerdere club o.i.d ervaring compleet groen dus in deze wereld , wij hebben vooraf gezocht naar revieuws zodat we ons een beeld konden vormen vandaar ook dit bericht. We hebben een geweldige middag en avond gehad, heel veel leuke gesprekken gehad met andere stellen! In het begin heb ik me wel even wat opgelaten gevoeld maar als je zelf duidelijk bent in wat je wel en niet wil respecteerd een ieder dit. (Ik heb daar wat moeite mee dus de fout lag bij mezelf) Ik raad het dus zeer zeker aan om (als groentje(s) ) hier te gaan ontdekken en beleven wat je wil! Voor ons is het zeker een Tot snel!!! Groetjes I van D&I
wijsamens1976 schreef op 22 mei 2019 om 16:55:
he hallo stellen en dames, wij gaan volgende week op stellendag richting azzura…..wie zien we daar??? kik ons op wijsamens1976 tot gauw misschien xxxx
Anna schreef op 22 mei 2019 om 16:12:
Hoi Gert Ik zelf ben ook vrij nieuw in dit wereldje. Ik ben 31j en 2 weken terug voor het eerst bij Azzurra geweest. Er is een hele wereld aan beleving voor mij open gegaan en zeker een aanrader om is te gaan doen. Succes en have fun met ontdekken. Xx
Gert uit Maastricht schreef op 22 mei 2019 om 14:35:
Hoi hoi , ik ben nieuw in dit wereldje, maar natuurlijk super nieuwschierig 🙂 Ik ben een jonge sportieve kerel van 30j , 1m90 , 80kg... ik ben op zoek naar nieuw avontuur , alles mag... niks moet... iemand tips of voorstellen ? Hopelijk tot snel ! X Gert
Anna uit Maarssen schreef op 22 mei 2019 om 10:23:
Hoi stef Ik zou graag in contact willen komen met jou je maakt mij nieuwsgierig dus ja wie ben jij. En wie weet als er een leuke klik is kunnen we afspreken bij Azzurra en van elkaar genieten. Xx Kik: Missladyan6
Frans1407 uit Hengelo schreef op 22 mei 2019 om 09:53:
Hoi, wij als stel gaan zaterdag 25-5 voor het eerst naar beuningen. Zijn er dan veel stellen of hoofdzakelijk mannen alleen?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik geloof dat de verhouding 50/50 is op zaterdag. Er is hier echter geen regelend beleid in.
Bbwmaastricht uit Maastricht schreef op 20 mei 2019 om 16:38:
Hey, Wij zijn een Maastrichts koppel waarvan zij (33) een volle vrouw is en hij (34) een man met normaal postuur. Wij zijn (nog) niet bekend met swingen of dergelijke, wel zijn we bekend met de buitenlucht op te zoeken voor wat extra spanning en avontuur. Zijn er hier in het zuiden mooie locatie voor wat buitenactiviteiten te verrichten waar nog meerdere mensen te vinden zijn? Momenteel gaan we nu geregeld richting kanne en meerssen, alleen zijn er nooit andere gegadigde gezien. Voor de toekomst willen we graag wel eens een bezoek brengen en een of andere sekslocatie zoals een bios of sauna of iets dergelijks, leuke tips zijn welkom zeker omdat het voor ons allemaal nieuw is.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik heb een kort artikel geschreven met de mogelijkheden. kijk op https://samenswingen.nl/beginnen-met-swingen-2019/
Squirtlover uit Waalwijk schreef op 20 mei 2019 om 13:59:
Hoi koppel hoe herken ik jullie 2 weken geleden ben ik ook geweest en was super relaxt daar en idd goed eten wil aankomende donderdagavond ook weer gaan Ik 190 lang 95kg kaal geschoren van boven en onder
Vivian schreef op 20 mei 2019 om 12:56:
Wij zijn een leuk goed uitziende stel die op zoek is naar een bi-schierige vrouw die samen met ons een leuk avontuur wil beleven. Wij zijn slank, sportief, goed verzorgd en hygiëne staat voorop. Zij 1.75, donker haar, mooi figuur, mooie borsten, kaal en verzorgd, een mooie verschijning. Hij 1.90, sportief, goed figuur, goed formaat. Spreekt je dit aan? Horen graag van jou met foto. Groetjes, Vivian77xx@outlook.com
Ray en Anita schreef op 19 mei 2019 om 20:45:
Voor onbepaalde tijd zijn Kik, mail en socials weer toegestaan. Single mannen worden beoordeeld op originaliteit en tact om de balans stel/man te behouden. Fijne, geile zomer, Ray&Anita
Koppel schreef op 19 mei 2019 om 15:00:
donderdag 23 mei willen we weer een keer naar Azzurra gaan. Welke alleenstaande man wil mijn vrouw daar verleiden en haar lekker verwennen in een van de darkrooms of op grote bed. Bied haar aan de bar een wijntje aan en wellicht heeft ze zin. ben een liefhebber om te zien hoe ze genomen wordt.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik wens jullie veel plezier, je bent een lieve man van koppel. Groot hart.👍
Theo uit Utrecht schreef op 19 mei 2019 om 02:51:
Geslaagd eerste bezoek gebracht aan Lamouret' te in Maarssen. Ontspannen sfeer, aardige gastheren. Ga zeker terug, hoop dan ook de Duitse E te ontmoeten. Vond haar erg sexy. Theo.
P&C schreef op 18 mei 2019 om 23:03:
Wij koppel zijn nu een paar keer naar Azzurra geweest. Is ons goed bevallen op Donderdag laat in de middag tot in de avond. Aan de bar werd vrouw aangesproken door paar mannen en ze gingen in bubbelbad lekker genieten . Na bubbelbad naar donkere kamer met nog twee mannen. Was genieten voor haar. Mannen waren niet opdringerig en wisten op goede manier de juiste snaar te raken. Na wat drankjes aan de bar nog lekkere massage gehad. Voor ons een fijne en nette sauna waar je ook lekker kunt eten. Fijne van de sauna is dat je overal naakt mag zijn en geen badjas nodig hebt. Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel en nette ruimtes. Donderdag maar weer eens buurten.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Leuk dat jullie nog zo lekker genieten met elkaar!🎀
Jerrel uit Nijmegen schreef op 18 mei 2019 om 18:35:
Goedenavond mensen, Ik ,43 jarige Surinaamse man ga straks rond een uur of 20.00. Wellicht als mijn vrouw op tijd terug is van haar uitje dat ze ook meekomt. Hopelijk zijn er meerdere koppels aanwezig voor de gezelligheid. Groetjes en tot straks, Jerrel
Renpsamen uit Flevoland schreef op 18 mei 2019 om 14:19:
Hi sexy stellen en bivrouwen, Mijn vriend en ik zijn donderdag 23 mei vanaf 12 uur waarschijnlijk in de sauna te vinden. Hangt ook beetje af of we hier een leuke bivrouw voor mij kunnen vinden (mijn vriend kijkt graag toe maar 2 vrouwen kan hij ook waarderen). Eventueel een stel voor full swing kan ook maar eigenlijk wil ik wel weer lekker kutje hebben 😉 Maar als je een heeeele leuke man van stel bent, niet te jong (30+)...dan wil ik misschien ook wel met je man. We doen niets met single heren, hoe knap of lief je ook bent dus bespaar je de moeite en we vallen op blank (geen discriminatie is gewoon smaak) en beetje opleiding en klasse zou fijn zijn. Hoe komen we in contact? We hebben gmail dus als je slim bent vind je ons
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Een hoop voorwaarden zeg...ik denk dat je het hele verhaal gewoon moet opschrijven: mits de klik er is. Scheelt uuuuuren typwerk😂 x Ray
A&S uit Amersfoort schreef op 18 mei 2019 om 09:19:
Goedemorgen , eind van deze middag ( 18 mei) gaan wij weer naar azzurra in beuningen . Uiteraard zijn wij het bekende goed uitziende stel met humor en die net iets meer willen dan elkaar.... Nou ja , het is dan gewoon ook zo , zij een prachtlijf en hetero , hij doet daar gezellig aan mee en vindt gereedschap van een andere heer ook zeer interessant... wie doet vandaag met ons mee ??
eindhoven999 uit Noord Brabant schreef op 17 mei 2019 om 14:58:
Klinkt goed Vivian. Misschien kunnen we jullie helpen in jullie zoektocht... Als jullie kik hebben: onze kik naam is hetzelfde als onze naam hier

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.