Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1291 berichten.
Skutsjepaar uit Lemmer heeft geschreven op 29 juli 2021 om 17:58
Wij (48. 55) komen volgende week donderdag (5 augustus) naar de stellenavond in Azzurra. Vorige keer in juni, zo'n geweldige middag/avond beleeft. Zin in😃 Wie komen er nog meer?
KoppelEnschede uit Enschede heeft geschreven op 29 juli 2021 om 00:53
Ben benieuwd of we nog actieve stellen aantreffen bij Azzurra op donderdag de 29e overdag / begin van de avond....
Bossies uit Overijssel heeft geschreven op 28 juli 2021 om 22:45
Hi Wij (hij 51 en hetero en zij 47 en Bi) gaan donderdag 29 juli voor het eerst naar de couple dag in Azzurra. Lijkt ons leuk om daar nieuwe, leuke, mooie stellen te ontmoeten en er samen een gezellige 😉 middag en avond van te maken. Hebben meer stellen dit plan morgen ?
Wijstel uit Horst heeft geschreven op 28 juli 2021 om 14:14
Hallo Wijstel, afgelopen zondag lagen wij niet in Cuijk. We zouden het ook leuk vinden om met jullie in contact te komen. Misschien een keer afspreken in Cuijk als het weer wat beter weer wordt? Helaas mogen we geen Kik account op het gastenboek achterlaten.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Als jullie mij beiden een mail sturen, dan wil ik jullie wel helpen met jullie meetup. Ray@samenswingen.nl Ivm strenge regelgeving via avg is het niet meer mogelijk om herleidbare informatie achter te laten, daarom geen digitale adressen meer.
evelien uit Harderwijk heeft geschreven op 28 juli 2021 om 09:03
op zondag 4 Juli 2021 naar Erorama in Zwinderen geweest we kwamen hier regelmatig doch door de covid even een time-out, en heel eerlijk viel het ons wat tegen eerst al een prijsverhoging van nu €90,- voor een stel oké maar wat nega opviel een goedbedoelde presentatie van lingerie met de opstelling in de doorgang naar boven miste wat ons betreft z'n doel, het lekkere bankje wat daar staat werd chronisch door de 2 verkopers bezet gehouden een nieuw bankje gesitueerd waar voorheen de dansvloer was miste het sfeertje en werd door niemand gebruikt, dan maar naar de relax ruimte tijdens het 'relaxen' rook je de vieze zweetluchten e.a. in de matrassen van vorige bezoekers dan maar naar buiten de voorheen gezellige ligbanken waren qua kussen niet meer compleet en in sommige kussens zaten brandgaten en rafels kortom het zag er allemaal was rommelig uit en achter de bar misten wij de spetter die er altijd stond en de leuke sexy dj was er ook niet en nu werd een digital bandje afgedraaid, jammer voorlopig maar even niet meer.
Bart uit Uden heeft geschreven op 27 juli 2021 om 16:42
Hallo Eric, Je zal niet het enige stel zijn op woensdag avond, Maar de meerderheid bestaat toch wel uit single mannen. Morgen avond ga ik er ook heen, hoop jullie te ontmoeten. Groeten, Bart
Eric uit Boxmeer heeft geschreven op 26 juli 2021 om 15:19
Wij zijn meerdere keren op zaterdag bij Azzura geweest. Wij houden er juist van als er single mannen rond lopen. Dus stellendagen zijn aan ons niet zo besteed. Nu willen we een keer een woensdag proberen. Weet iemand of er dan meerdere stellen zijn of lopen we de kans het enige stel te zijn?.
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 26 juli 2021 om 14:50
Hey hallo Leukstel uit Horst, waren jullie toevallig zondag 25-7 ook bij de Kraaijenbergse plassen? Wij lagen halverwege de beide ligweides. Hoe komen we in contact met elkaar? Groet E&R
Leukstel uit Horst heeft geschreven op 26 juli 2021 om 13:53
Hallo Wijstel (E&R), Gisteren waren wij niet aanwezig op de Kraaijenbergse Plassen in Cuijk. Wij komen daar overigens wel geregeld. Zal leuk zijn om jullie daar ooit een keer te treffen. Groetjes van ons
Lizzzz uit Beekbergen heeft geschreven op 26 juli 2021 om 12:39
Chrissy Wij zijn ook vd partij vanmiddag. Hoe kunnen we jullie/jou herkennen? Gezellig drankje aan de bar En wie weet wat er nog volgt….. 😉
Lizzz uit Beekbergen heeft geschreven op 26 juli 2021 om 10:37
Vanmiddag gaan wij naar Azzura maandag (26-7) De gemengde dag. Heel benieuwd!!! Ik kan een heerlijke Bi zijn. Heerlijk om een vrouwenlichaam te ontdekken en samen te spelen . Mijn man is overigens hetero. Wie oh wie sluit er vanmiddag ook gezellig aan bij ons…? Sowieso al gezellig om een drankje te drinken aan de bar. Wij zijn er 3 jaar geleden eens geweest. 1 van onze eerste keren in deze wereld. Heel benieuwd hoe we t nu zien als iets meer ervaren swingers. Lizzz blond 1.80 slanke spontane goedlachse meid (39)en W 43, goodlooking man, donker haar. Xxx
Krissie uit Rotterdam heeft geschreven op 26 juli 2021 om 09:54
Wat een weer, weer lekker naar Azzurra vanmiddag.. wie volgt voor een lekkere hete middag en avond..?
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 25 juli 2021 om 21:17
Vandaag was het weer heerlijk vertoeven op de ligweide bij de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk. Gezellige sfeer en lekker water. Wie waren er ook ? Groetjes E&R
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 24 juli 2021 om 18:48
Hey Mischa, we gaan een keertje naar Ibiza, en wel op 17/8. Zou fijn zijn je daar weer te zien. Azzurra doen we daarna weer!
jeroen uit Nieuwegein heeft geschreven op 24 juli 2021 om 13:19
volgende week zaterdag 31 juli te vinden in de sauna bij Azzurra. wie zijn daar ook. Leuke jongen van 30.
Lizzz uit Beekbergen heeft geschreven op 23 juli 2021 om 21:33
Heyy leukerds Zijn er nog leuke stelletjes die komende zaterdags 24 juli het naaktstrand in Bussloo bezoeken? Wij, good looking couple (zijn ook te vinden op sdc) vinden t leuk om het een middagje ‘gezellig’ te hebben met all the things open…. Laten ons graag wegwijs maken , newbies op naaktstrand Bussloo 😉 Xxx L en W
Lars uit Oss heeft geschreven op 22 juli 2021 om 22:52
We zijn voor het eerst bij de stellendag van Azzurra geweest. Wat een toptent is dat. Alles zag er netjes uit, eten smaakte prima, diversiteit aan mensen, veel leuke mensen en niet superdruk. Met verschillende stellen leuk contact gehad en leuke activiteiten beleefd. Helemaal top was in de sling met een stel uit Limburg. Een ontzettend mooie kleine, blonde dame en een hele leuke vent die helaas terug naar huis moesten omdat ze meereden met een ander stel die naar huis wilden. Ontzettend jammer. Hoop ze nog eens te zien.
Rick uit Friesland heeft geschreven op 19 juli 2021 om 17:34
Aankomende zaterdag van plan weer naar azzura te gaan heerlijk genieten flesje olie mee. Welke leuke dame stel tref ik daar. Of ga je ook gezellig Maureen je mag mee rijden. Liefs rick
Lars uit Oss heeft geschreven op 19 juli 2021 om 10:37
Wij gaan donderdag voor de eerste keer naar de stellendag in Azzurra. Zeer benieuwd na de vele positieve ervaringen hier. Wij zullen er zijn iets na 14.00 uur. Zijn er nog meer stellen van plan te gaan?
Leukstel uit Enschede heeft geschreven op 18 juli 2021 om 22:24
Wij willen 29 julli voor de eerste keer naar deze sauna is dit wel geschikt voor een eerste keer of zijn er dan ook alleengaande mannen waar we van hoorden Grxxx
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Alleen op donderdag stellendag, andere dagen gemengd of Gay only.
Eric uit Boxmeer heeft geschreven op 18 juli 2021 om 15:15
Wij zijn destijds voor de allereerste keer bij Monique geweest. Nooit spijt van gehad. Heerlijk relaxed daar. Verschillende leeftijden. Geen haantjes, veel gelegenheid boven tot spannende spelletjes.
Eerste keer uit Tilburg heeft geschreven op 18 juli 2021 om 08:09
Hoi allemaal, Mijn meisje en ik (M28/V29) willen komende week voor het eerst samen naar een parenclub. Heeft iemand tips voor leuke parenclubs waar misschien ook wat meer jongere stellen komen?
Wijsamen uit Zwolle heeft geschreven op 16 juli 2021 om 21:26
Morgen voor een week richting Julianadorp aan Zee om heerlijk te gaan genieten van zon, zee, strand en natuurlijk heerlijke sex. Lekker samen genieten op het strand in een gezellig duinpannetje. Volgens ons genoeg mooie gezellige plekjes te vinden. Zijn er volgende week ook leuke stellen in de buurt of kunnen jullie ons vertellen waar we heerlijk op het strand kunnen genieten van elkaar en anderen om ons heen.......
Fred&Linda uit Tiel heeft geschreven op 16 juli 2021 om 14:58
Naaktstrand Vrouwenpolder moet je een keertje proberen, daar is altijd wel actie met stellen. Vorige zomer was het wat minder omdat er normaal veel Belgische en Duitse gasten zijn, die door Corona niet konden komen. Camper op parkeerplaats 'Oranjezon' dan duinpad naar strand aflopen, eenmaal op het strand linksaf, eerste stuk naast Aloha Beach, daar zitten de gezinnen met kids, verderop is de actie tussen wat opgewaaide zandduintjes. Ook via Oostkapelle te bereiken, dan camper op parking 'de vier hoogten' duinpad naar strand weer aflopen, op het strand rechtsaf , doorlopen tot voorbij waar laatste strandhokjes staan. Er liggen houten vlonders in de zomer, zodat je makkelijk en stabiel loopt. Wij kiezen meest al voor Oranjezon, maar da's voor iedereen anders. Mooi en schoon strand met veel ruimte voor stoute dingen. Succes en veel plezier☀️
C n C uit Utrecht heeft geschreven op 12 juli 2021 om 07:14
Wij zijn een m/v stel en van plan om op de gemengde woensdag voor het eerst Azzura te bezoeken. Heel misschien willen we wat met anderen erbij, misschien niet. Is dit aan te raden of worden we dan alleen maar opgejaagd ?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Opgejaagd word je niet, je opgejaagd voelen mss wel. Dat ligt aan je eigen houding denk ik.
Remco uit Alkmaar heeft geschreven op 11 juli 2021 om 18:13
Gisteravond bij Azzura geweest,en het was een geslaagde avond,mede door 1 vrouw.. Een super mooie verschijning in het zwart,en je was er voor het eerst.. Lieve Suzanne uit Arnhem, als je dit leest,super bedankt voor de leuke,gezellige en spannende avond! Ik hoop je serieus nog eens te ontmoeten,en dat je hopelijk op dit bericht reageert...😇
Patrick uit Eindhoven heeft geschreven op 10 juli 2021 om 23:04
Nog mensen aanwezig deze week bij oranjezon/vrouwenpolder?
Utrecht stel uit Utrecht heeft geschreven op 10 juli 2021 om 14:45
Wij gaan vanavond naar amourette toe voor de eerste keer we zijn 38 en 39 en vinden het altijd leuk nieuwe mensen te leren kennen. Wie gaat er ook ?
Inge uit Wageningen heeft geschreven op 10 juli 2021 om 00:21
Jee lieve mensen, wat een nieuws weer allemaal, Laten we zaterdag azzura of andere fijne plekken steunen, kom genieten, ik ben dat altijd iets te drukke blonde ding in lingerie en op hakken met die brede man ernaast met donkere krullen en groene ogen die (bijna) altijd rustig blijft😘💋
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 6 juli 2021 om 15:35
Hallo, wij gaan a.s. 10 juli naar Mystique. Ben benieuwd wie we gaan ontmoeten. Actief stel, 51 en 53, beiden bi.
Maureen uit Arnhem heeft geschreven op 6 juli 2021 om 11:23
Afgelopen zaterdag bij Azzurra geweest. Heerlijk genoten van alle faciliteiten daar en alles was piekfijn voor elkaar daar. Eerst met Stief en Pat genietend van en met elkaar. Later in de middag eindelijk Ray en Anita weer in levende lijve ontmoet, werd hoog tijd! We vermaakten ons goed met elkaar en hadden een toevalstreffer met Rick erbij. Thnx allemaal, ik heb echt een geile dag gehad!😍
Toetje uit Zuid Holland heeft geschreven op 5 juli 2021 om 19:55
Super leuke zaterdag gehad en leuk jullie ontmoet te hebben... tot gauw weer
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Toet, je bent een geweldig leuke actieve dame, en we zien je graag weer😗 kus mee
Blond Stel M/V heeft geschreven op 5 juli 2021 om 12:03
Hallo, Wij zijn van plan om zaterdag 10 Juli, na 1,5 jaar, weer naar Azzurra te gaan, zijn er dan vanaf ±11uur tot ca 15uur. Wij lazen dat er e.e.a. veranderd is, kan men aangeven wat zoal?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wij zijn er afgelopen zaterdag geweest. Ze hebben alle binnenmuren opgeknapt en in de vroegere rookruimte hangt een beeldscherm en staan er tafeltjes om te eten, dus er is nu voldoende plek om lekker te tjappen. Veel plezier, het is een heerlijke plek🌼
Leukstel uit Horst heeft geschreven op 5 juli 2021 om 11:20
Hallo wijstel, wij liggen regelmatig op de Kraaijenbergse plassen en is een heerlijk naaktrecreatieplek. We hopen dat jullie het naar de zin hebben gehad. Helaas waren wij die dag niet aanwezig, maar wie weet.....
Rick uit Friesland heeft geschreven op 4 juli 2021 om 10:53
Gister maar dagje azzura gepland 3-7-2021. Ik was er vroeg in de middag nog lekker rustig genieten van een heerlijk bad sauna en de vele bekenden. Later kwam ik uit bad was een stel en dame heerlijk bezig op de warme plaat, een genot om naar te kijken, er was plek over dus ging daar heerlijk kijken hoe de chemie was, prachtig. Tot de dame van het stel mij aansprak en zei hallo leuke man ik had jou buiten al gespot en begroette mij met een heerlijke zoen en dwaalde over mijn lichaam, mooie borsten en billen had ze. Ze ging verder en haar lippen vonden mijn penis en verwende mij heerlijk. En haar man was ondertussen bezig met de andere mooie jonge dame en duurde niet lang voor we met ons 4en heerlijk bezig waren. Na onze welverdiende pauze en douche sessie kwamen we elkaar weer tegen dit x maar heerlijk in een privé kamer de denkbeeldige puntjes maar op de i gezet en gezamenlijk naar heerlijke meerdere hoogte punten gebracht. Bedankt voor de fijne dag lieve Marleen, Ray en antita, was heel erg gezellig. Xxx Rick
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Rick, het was leuk je te ontmoeten. Je bent een geweldig leuke kerel met 'gouden handjes'. Zoals dat in de swingers wereld heet. We hopen je bij Azzurra nog eens tegen te komen!
First timers uit Noord holland heeft geschreven op 3 juli 2021 om 23:18
Wij willen in de zomervakantie heel graag eens heen gaan. Het zou voor ons de eerste keer zijn dat we erheen gaan. Heel spannend dus. Maar wat kunnen we verwachten? En wat is een rustige dag om heen te gaan? Groetjes
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Azzurra is een flinke sauna met 4 baden erbij. Voor stoute dingen kun je in afsluitbare hokjes terecht, je kiest zelf of je deze afsluit. Soms laat iemand een deurtje open... Wat een rustige dag is kan ik je niet zeggen omdat ik andermans plannen niet kan voorspellen.
Stel doetinchem heeft geschreven op 3 juli 2021 om 01:40
Iemand nog naar Bussloo morgenmiddag?
Stel doetinchem heeft geschreven op 3 juli 2021 om 01:39
Idd wat is een mooie tijd? Avond of middag? En zijn er ook stellen? Ons eerste x voor geen stellendag.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
We kunnen niet voorspellen wie er zullen gaan komen maar stellen zijn er zeker!
jeroen uit Nieuwegein heeft geschreven op 2 juli 2021 om 21:10
Hier een leuke jongen die morgen 3 juli naar Azzurra gaat. Wie zijn er ook.
Dennis uit Nijmegen heeft geschreven op 2 juli 2021 om 18:13
Hoi wat is de beste tijd om op zaterdag morgen naar Azzurra te gaan?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Koffietijd?
Dennis uit Nijmegen heeft geschreven op 1 juli 2021 om 22:39
Hoi hoi wie gaat der zaterdag naar Azzurra 🙂 38 jaar leuke jonge man met.....
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 1 juli 2021 om 20:40
Wij zijn zaterdag ook weer aanwezig. Zijn wel weer toe aan een dagje ontspanning en inspanning 😍
Waben uit Ede heeft geschreven op 1 juli 2021 om 12:53
Hallo ,geldt nog het maximum van 30 personen? Is het nodig om voor a.s. zaterdag te reserveren of kan dat sowiezo niet?groet.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik hoorde van Stiefpat dat zaterdag er geen groepsgrootte meer geldt. Dus zonder reserveren binnen, als je geluk hebt natuurlijk.
Steldoetinchem uit Doetinchem heeft geschreven op 1 juli 2021 om 10:16
Heyy, helaas kunnen wij vandaag niet...maar zaterdag wel naar Beuningen...iemand anders nog? Nog nooit op een zaterdag geweest.....slank stel midden 40
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoe zijn jullie te herkennen?
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 1 juli 2021 om 10:08
Mischa, je was weer heerlijk gisteren in Azzurra. Dank! x
BenP uit Breda heeft geschreven op 1 juli 2021 om 00:01
Hoi, wij stel beiden 59 jaar willen zaterdag 10 juli naar Azzura gaan. Welke leuke stellen van onze leeftijd treffen we er nog meer? Wellicht kunnen we vooraf met elkaar al contact leggen. Wij zijn in 2019 voor het laatst geweest. Kan iemand ons vertellen wat er veranderd is bij de laatste verbouwing?
Erwin uit Arnhem heeft geschreven op 30 juni 2021 om 17:28
Hai stel FenM en Tammy en Mart, Ik sta op het punt om ook richting Beuningen te gaan. Ben een echte BiMan. Lang en voorzien van een leuke kop met krullen (rest is goed bijgewerkt hoor ;-). Lijkt mij leuk om een praatje te hebben... en wie weet wat nog meer. Vind vrijen met meer (niet alleen focus op de vrouw) echt superlekker.... Dus mocht je die lange krullebol zien rondlopen.... proosten dan? Tik me vooral aan.... Wie weet tot zo Erwin
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 30 juni 2021 om 13:56
Woensdag 30 juni, dus vandaag, naar Azzurra. Met wie gaan we gezellig drankje doen aan de bar?......... we zijn er rond 17.00uur
Stelutreg uit Utrecht heeft geschreven op 30 juni 2021 om 09:11
Donderdag gaan we weer naar stellendag in Azzurra. Lekker genieten van elkaar en van anderen. Zijn er al op tijd, zin in!!
Tammy en Mart D uit Rotterdam heeft geschreven op 29 juni 2021 om 18:46
30-juni gaan wij als pasgetrouwd stel onze huwelijksreis eens aanvullen met een 'hopelijk' hele gezellige dag in azzura. Als we de recensies kunnen geloven dan moet dat helemaal goed komen. Wij houden wel van een extra man erbij zowel voor hem als haar.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

  2. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  3. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  4. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.