Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
1080 berichten.
Mishel uit zaandam heeft geschreven op 27 september 2020 om 02:52:
we were there with my partner tonight. At the door we got a bad attitude from the guards, who just sat in a chair and ate. He didn't let us in because I don't speak Dutch, and I said I spoke German? Was he rude to us? .For the first time I agreed to go to a suite club, my partner has always dreamed of it
Cees en dees uit Dordrecht heeft geschreven op 26 september 2020 om 16:48:
Excuses. We hebben er inderdaad overheen gelezen. Ons laatste bericht dateerde alweer van een tijd geleden. Toen was het wel toegestaan. Dat we geen single vrouwen aan gaan treffen., is ons ook bekend. Toch hopen we een leuke bi vrouw te ontmoeten😊.
C uit e heeft geschreven op 25 september 2020 om 18:16:
Hallo Eij zijn een stel v46&m52 We willen graag as. Donderdag partyplayers bezoeken. Wie van jullie heeft dat zelfde idee. Zal onze eerste keer deze club zijn... x
Jolanda en Wim uit Noord Brabant heeft geschreven op 24 september 2020 om 22:04:
@Chantal en Ronald. Inderdaad dat de prijzen daar wel hoog liggen. Als je gewoon een tosti besteld dan betaal je al de hoofdprijs. Dat kun je eigenlijk ook wel merken. Er wordt niet zo heel veel eten besteld. Als wij tegen de avond gaan dan rijden we op tijd aan. Soms gaan we al ergens naar een lopend buffet. Zelfs als we snel naar de Mac gaan in Beuningen komen we mensen tegen die we later ook bij Azzurra zien. Terwijl je weet als je normale prijzen hanteert dat je de mensen binnen houd. Dus dat is echt wel een punt wat ze mee mogen nemen. Wat betreft de Corona maatregelen, dat doe je samen. Zeg gewoon tegen de mensen dat ze afstand houden. Voor ons is het zo dat we gewoon stoppen waar we mee bezig zijn. Dan is ook de show afgelopen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik heb er voor corona gegeten en vond het niet te duur. Heb wel iets behoorlijks genomen. Ik denk dat de mensen bij de McD zelfs meer geld kwijt zijn en dan fastfood gepresenteerd krijgen. Tis maar net waar je van houdt.
Cees en Dees uit Dordrecht heeft geschreven op 24 september 2020 om 21:24:
Donderdag 1 oktober willen wij naar azzurra en ondanks dat het stellendag is hopen wij daar een dame te treffen die net als ons geïnteresseerd is in een trio vvm, uiteraard bij de juiste klik. Voor vragen en reacties kun je ons vinden op kik onder ***
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Zal ik je de tip dan geven, dat op een stellendag geen single vrouwen én mannen zijn, maar wel veel prachtige bi-vrouwen van stellen! Oh ja, en ik plaats geen kik adres, had je vast overheen 🙃gelezen denk ik😇
Chantal & Ronald uit Zeist heeft geschreven op 24 september 2020 om 06:57:
Voor de 1e maal deze sauna bezocht. Prima voor elkaar, keurige en leuke mannen achter de bar, redelijke faciliteiten, schoon, alleen eenmaal de bar voorbij lapt iedereen de corona maatregelen aan haar laars wat ook wel te verwachten was en ook niet te handhaven valt. Het blijft een soort van Russische roulette..... Wij zijn redelijk Bourgondisch aangelegd en ook tussen de saunagangen door drinken en eten wij graag wat. Het is per slot van rekening een middag/avond uit. Dit doen wij dus niet meer.... Wat een bespottelijke prijzen!!! Dit was overigens de enige wanklank want verder was het perfect!
Henk en Els uit Amsterdam heeft geschreven op 23 september 2020 om 19:03:
Hoi blond stel. Goed om te horen dat er ook andere stellen zijn, die er zo over denken als wij. In een club mag iedereen toch doen waar die in zin in heeft zolang je andere maar niet tot last bent. Als je tegen de mannen zegt afstand te houden of iemand er niet meer bij wil hebben, dan respecteren ze dat altijd. Zo zorgen wij ervoor dat er geen dingen gebeuren die wij niet willen. Je mag in Azzurra door de Corona regel inderdaad niet met meer dan 3 in een jacuzzi dus dat zorgt er automatisch wel voor dat je niet wordt omringd door de mannen. Overigens zijn er ook afsluitbare ruimtes en dan kan je zelf makkelijk organiseren hoeveel en welke mannen je binnen laat.. Misschien zien we jullie volgende keer wel in actie 😉
Stefan uit Brabant heeft geschreven op 23 september 2020 om 13:28:
K&E Hoop jullie nog te treffen daar ...... ben er rond 19.30u Gr. Man 44jr normaal postuur
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik zou een gekleurde handdoek dragen ter herkenning. 🌈 (Of is dat niet C19 proof?)
Blond stel M/V heeft geschreven op 23 september 2020 om 12:45:
Hallo Henk en Els, Zo denken wij er ook over, alleen weten sommige mannen niet wat een vrouw lekker vind en gaan ze direct met hun vinger bij haar naar binnen of aan de tepel trekken. Hoe is het nu in Azzurra ivm de corona maatregelen? Wij vonden het een nadeel als je met een vrouw in een jacuzzi gaat dat dan direct de hele jacuzzi vol met mannen zit. Nu mag er dus eigenlijk maar 1 solo man bij in. Wij gaan binnenkort weer,
K&E heeft geschreven op 22 september 2020 om 15:02:
Hoihoi, wij zijn een redelijk jong stel (28 en 30) en hebben morgen een dagje vrij, dus willen we van de laatste zonnige dag komen genieten in Azzurra (morgen nog lekker 23 graden en daarna begint het herfstweer!). We zijn er in ieder geval ‘s middags en misschien nog vroeg in de avond. Zijn er nog leuke stellen die morgen rond dezelfde tijd gaan? Xx
Michel&laura heeft geschreven op 22 september 2020 om 13:31:
Oké Nice blondine we waren er inderdaad de hele dag. We hebben weer genoten. Met of zonder andere, sex in buitenlucht / openbaar is het allerfijnst!
Ray en Anita uit Server69 heeft geschreven op 22 september 2020 om 11:46:
Zoveel mensen, zoveel wensen, We hebben in al die jaren ontdekt dat naast het 'old skool' swingen er een 'new skool' groep is gekomen. Sommige swingers verwelkomen dit, en anderen weer juist niet. De oplossing ligt niet in verbieden maar in tolerantie, zonder je eigen principes te schaden. Je kunt dit dus niet tegenhouden in algemene zin maar wel in persoonlijke zin. Je zult ons bv niet tegenkomen op een gangbang, drugs'feestje' of club waar aan mannen neukmuntjes worden uitgedeeld. Dit gaat onze grens over maar wij laten dat gewoon zonder onze bemoeienis gaan. We geven dit (ook hier op de site) geen podium. Ons podium is wellicht beperkt, maar wel ons eigen eerlijke keus. Leven en laten leven🌈
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 22 september 2020 om 11:32:
Hans uit Ergens; ik word depri van jouw verhaal. Ik kom zowel alleen als met vriendin dus ik ken beide kanten. Mijn glas is altijd halfvol en ik ga door waar ik mee bezig ben. Plezier maken. En met respect idd.
Blondine heeft geschreven op 22 september 2020 om 07:35:
Michel & Laura zag jullie gister net auto in gaan bij Twiske , was dus te laat Spannend in me eentje wie weet komt hij keer mee
Hans uit Ergens heeft geschreven op 22 september 2020 om 07:26:
@ Henk en Els, wij vinden jullie het schoolvoorbeeld van het anti swingen. Doordat jullie niet van te voren een praatje willen, wekken jullie juist het idee dat het normaal is dat mannen te pas en te onpas op een vrouw mogen duiken, Zelfs bij een sekswerker is er een praatje vooraf over wat wel en wat niet heel normaal voordat er actie komt. Dit is respect voor een vrouw tonen, zit ook in onze opvoeding trouwens. Doordat jullie als stel dit signaal afgeven dat het wel oké is creëren jullie voor swingers een onveilige situatie. Subtiel signalen of niet, mannen alleen kunnen zich niet gedragen, enkele uitzondering daar gelaten. Om misverstanden te voor komen, wij komen niet in Azzurra of in welke seks sauna dan ook, ook komen wij niet in een erotisch café, omdat dit mannen bolwerken zijn. Wij komen ook niet op maandag in Mystique of op een vrijdag in EroRoma. Dan komen hier mannen en die willen wij niet. Geld ook voor alle andere clubs overigens, dus altijd de agenda's doorspitten is een taak waar wij tijd voor maken, het is prima dat er ruimte is voor deze groep die wel een man erbij willen maar laten wij de swinger niet vergeten. Veel plezier verder met jullie seks contacten.
Henk en Els uit Amsterdam heeft geschreven op 21 september 2020 om 19:02:
Om misschien ook eens een andere kant te laten horen. Wij waren afgelopen zaterdag ook in Azzurra en wij komen juist voor de single mannen. Wat is een echte swinger. Wij komen ook wel in andere clubs en vragen ons dan wel eens af waarom veel mensen naar een club gaan om te dansen maar verder niet sexueel actief zijn. Wij veroordelen dat niet, maar vragen het ons wel eens af. Zoals gezegd wij komen wel voor single mannen om lekker mee te sexen en voor ons hoeft een praatje vooraf juist niet. Gewoon lekker sexen en praten doen we dan vaak samen gezellig in de bar. Als je een man niet wilt is een simpel woord of gebaar vaak al voldoende al zijn sommige mannen soms wat te enthousiast. Wij denken dat als je naar een swingers club of sauna gaat je ook niet meteen in de stress hoeft te schieten als er even een los handje is, maar goed dat is natuurlijk persoonlijk. Wij zouden zeggen single mannen blijf vooral komen, maar om het voor iedereen gezellig te houden, schat even in hoe ver je kan gaan en hoe uitnodigend een stel is. De subtiele signalen zijn vaak al duidelijk genoeg 🙂
SB uit Veghel heeft geschreven op 21 september 2020 om 18:05:
Ik wil zondag a.s. gaan. Ben slanke, gewillige, gay guy 48 . Welke spannende mannen zijn er ook?
Vrouw/ man/stel uit Ergens heeft geschreven op 20 september 2020 om 15:47:
@Hans uit Ergens. Zo te lezen zijn jullie een " echt " stel, maar zit niet alleen de alleengaande mannen af te zeiken!! Geloof jij dat alle stellen ook in het " normale " leven bij elkaar horen? Vaak zijn dat ook getrouwde stellen die hun man en vrouw thuis laten. En of je dan jonge of oudere kinderen hebt, of helemaal ge e n kinderen, wat is het verschil?? En die " echte" stellen, vaak willen ze er 1 of meerdere extra mannen/ vrouwen bij. Geloof je zelf dat allemaal vrijgezelle mannen en vrouwen zijn? En ook de stellen d ie beweren dat ze een stel zijn. In dit ( swingers) leventje is de regel, dat je 10 % moet geloven .
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik merk op dat je je als single man benadeeld voelt, klopt dat en kun je onder woorden brengen hoe het volgens jou bekeken kan worden. Ik edit het wel naar de kern, als je dat wilt.
Michel & Laura heeft geschreven op 18 september 2020 om 21:30:
Blondine en stel-m waar blijven jullie nou? Hele week elke dag gehoopt erop. We gaan nu maandag waarschijnlijk nog heen . Geniet together ...
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
1 tip: vermeld hier waar je heen gaat, en hoe je te herkennen bent. Daar zie je wel wie je ontmoet. Zo worden verwachtingen geen uitgestelde teleurstellingen.
Harry uit Wierden heeft geschreven op 18 september 2020 om 17:44:
Couple 7275 wij gaan zondag middag mischien ook morgen nog hoe kunnen we jullie herkennen?

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.