Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1191 berichten.
Elien uit Breda heeft geschreven op 6 april 2021 om 13:37:
Is er iemand die kan bevestigen of er aan het Ritthemse strandje, in Ritthem (Vlissingen) swingers te vinden zijn? Het zou met name achterin de brede duinen te doen zijn, echter wijzelf hebben het nog niet gezien daar. Naakt wandelaars zijn er echter wel te vinden, maar nog geen actie gezien. Graag reacties.
Peter uit België heeft geschreven op 28 maart 2021 om 14:37:
Word tijd dat jullie weer open mogen Verheug me enorm om nog eens terugbrengen komen. Ook al vind ik het best spannend , zou toch graag eens een paar geile momenten willen meemaken met een rijpe dame of stel . Ann. Uit Horst ga jij vaker , lijkt me leuk om eens kennis te maken . Kom ook uit het Limburgse land Hopelijk tot snel
stel R & i uit Rotterdam heeft geschreven op 22 maart 2021 om 15:23:
hoop echt dat als wij straks naar sauna Azzurra dat er echt toch minimaal 2 tot 4 mannen zijn die groot geschapen zijn minimaal 21 cm die mijn vrouw de avond van haar leven gaan geven die haar overal helemaal opvullen 💘 ze is er aan toe dat ze genomen wordt en laat in de avond naar huis gaat met een vol gevoel en dat alles gevoelig is. Als je haar ziet dan wil je haar nemen
stel R & i uit Rotterdam heeft geschreven op 18 maart 2021 om 10:07:
Ik wil hier een keer met mijn vrouw heen, en hoop dat er dan 2 of 3 groot geschapen negermannen of groot geschapen blanke mannen zijn die haar heel veel aandacht geven. Weet dat mijn vrouw dit zeer spannend en uitdagend zal vinden, en door haar onderdanige aard aan alles zal toegeven.
Ray en Anita heeft geschreven op 10 maart 2021 om 16:19:
De z☀mer 2021 komt er weer aan! Dus het Buitenseks, dogging en naturisme seizoen gaat weer een opleving maken. Maximaal 4 personen lijkt me prima te passen in deze tijd. Daarom hebben we alvast maar op de Swingers Vraagbaak een buitenseks item aangemaakt. Heb je een tip over een mooi strandje of kondig je iets aan? Ik verwacht een zwoele zomer!😎Woohoooo
Wij uit emmen heeft geschreven op 5 februari 2021 om 08:04:
Wij missen met name Mystique inmiddels al ruim een jaar niet geweest. Hopen echt dat tweede helft dit jaar het weer een beetje normaal wordt.
Michel uit Doetinchem heeft geschreven op 2 februari 2021 om 16:52:
Ook ik kijk er naar uit om weer Azzurra te gaan.. hopelijk zo snel mogelijk. Groeten uit Doetinchem
EsGe uit Achterhoek heeft geschreven op 15 januari 2021 om 13:56:
In navolging van onze streekgenoten... sterkte en we komen zeker terug! Kunnen we carpoolen Firsttime 2015 😉
Firsttime2015 uit Doetinchem heeft geschreven op 13 januari 2021 om 11:08:
Beste Pero en team Azzurra, Wij hopen dat ook jullie diepe zakken hebben nu de COVID-19 maatregelen verlengd zijn. Sterkte en houd vol!! Wij komen.... terug zodra het kan, wij missen het!!! Maar met ons zo velen, toch?
Coco heeft geschreven op 7 januari 2021 om 20:34:
Dank R&A en Joenma! Fata en Fun zijn dus aanraders om eerst eens heen te gaan begrijp ik. Het gaat er denk ik wel van komen.
Joenma heeft geschreven op 7 januari 2021 om 19:49:
Hai coco, wij zijn nu een aantal keer in azura geweest. 1e keer is er wat actie geweest, maar merkte dat ik (v) daar nog niet helemaal aan toe was. Ook omdat dat eenzijdig was op een gemengde dag. Daarna nog wel een aantal keer terug geweest waarin we inderdaad keken en bekeken werden. Je kunt het zo ver laten gaan als je zelf wilt. Je grenzen worden echt (wat mij betreft) heel goed gerespecteerd!
Coco (m/v) heeft geschreven op 7 januari 2021 om 18:34:
Leuke site, veel info 🙂 Voor ons (haar) gaat het swingen wat te ver. Wel sex in sauna, op het strand, in het bos, overal. We hebben beide onze fantasie uitgesproken dat het ons geil lijkt sex te hebben in één ruimte met anderen of dat er iemand toekijkt. Hier is het helaas nog niet van gekomen. Een parenclub gaat haar te ver. Ze denkt dat iedereen daar opdringerig is. Wellicht gaat het er nog een keer van komen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De praktijk van een parenclub is dat mensen respectvoller met elkaar omgaan dan in een dorpskroeg. In de kroeg gebeurt het nog wel eens dat een man die er zogenaamd even langs wil, haar probeert aan te raken met hand of kruis. In een parenclub zal echt niemand dit flikken. Dat is een beetje het verschil. Ook maakt het uit of er alleen stellen of ook singles komen. Niet dat deze mannen zich opdringen, maar ze spreken je altijd aan met van die 'niks-gesprekken'. Daar heb ik nooit zin in. De Parenclub Fata Morgana en de Parenclub Fun4two zijn couples-only trouwens.
Heinz (niet m'n echte naam) uit Mijdrecht heeft geschreven op 4 januari 2021 om 14:37:
Hallo Lockdowners, Deze tijd biedt je mooi de gelegenheid eens eens een boek ter hand te nemen. Fictie of non-fictie, zoals Het Penisboek van Aaron Spitz. Ik vond het bij toeval in de bibliotheek bij de Nieuwe Aanwinsten. Het complete handboek over de penis. Op het binnenblad staat: Dit boek is voor iedereen die een penis heeft of iemand kent die een penis heeft. Het is een boek met om en nabij de driehonderd bladzijden. Het heeft twintig hoofdstukken. Enkele hoofdstuktitels: Komt u maar: ejaculatie en orgasme/De grootte doet er wel degelijk toe: hoe sta jij ervoor/Sex, lies and videotape:de harde feiten over porno/Pennispillen/Lege tank: laag testosteron/Sexercise:flex je seks. En nog een x-aantal hoofdstukken. Ik kwam er leerzame dingen in tegen. Het boek is geschreven door een uroloog en liefhebber. Deze week breng ik het boek weer terug naar de bibliotheek, dus als je in of in de buurt woont van Amstelveen ..... Groetjes, Heinz
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Heb je ook stiekem een klein briefje in het boek achtergelaten? hahaha
Coco (m/v) heeft geschreven op 3 januari 2021 om 06:52:
Weet iemand wat, vanaf Utrecht, de dichtstbijzijnde campings zijn waar net even wat maar mag en kan. Waar kan ik meer informatie vinden? Kom je al snel in Frankrijk zeker hé?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het zal inderdaad een 'Camping Libertine' in Frankrijk worden. Er zijn in Nederland wel naturistencampings maar die willen niks met swingers te maken hebben. Het gaat om het blootlopen en denken aan sex is not done volgens degene die ik aan de telefoon heb gehad. Over Frankrijk hebben we wel informatie. Volg dit onderwerp hier
Bert uit Kaag en braasem heeft geschreven op 2 januari 2021 om 16:33:
Allemaal de Beste wensen voor 2021 we gaan er vanuit dat 2021 een heerlijk jaar gaat worden waar knuffelen zoenen en veel meer ....weer kan en mag groetjes BeJo❤💋
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wat leuk om weer van jullie te horen! Ik denk ook dat het snel weer wat intiemer wordt. We kijken er zoooooo naar uit! Als alles dan goed gaat hopen we in de zomer 2021 het eerste SamenSwingen feestje te gaan organiseren! Xx
Ann uit Horst heeft geschreven op 23 december 2020 om 13:04:
Ja ....ergens in dit verhaal klopt er idd iets niet....want ik ben die bewuste dame...en heb geen idee wie het is....en in coronatijd 1 uurtje naar de sauna gaan terwijl de wachttijd vaak al langer is snap ik niet zo goed...maar dat kan ook aan mij liggen😉
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 20 december 2020 om 22:03:
@Will missen wij iets misschien? Je schreef op de 15de namelijk "Ik had het geluk de bekende dame te mogen verwennen. Nou dat was de moeite waard, ik heb de smaak weer te pakken ,.hoop je weer te zien ..." Op de 19de schrijf je dat je maar een uurtje geweest bent en haar wel gezien heb maar dat ze even druk was. Of je jokt in je eerste bericht of in het 2de bericht. Wij zijn benieuwd wat er nu waar is 😜
Wil uit Boven in het land heeft geschreven op 19 december 2020 om 17:38:
Hey ann.. Ja ik was er zaterdag, maar kon maar uurtje blijven ,heb nog andere verplichtingen. Ik zag je maar je was nogal druk ,zal ik maar zeggen .😉.
Ann uit Horst heeft geschreven op 17 december 2020 om 09:43:
Nou ja dat zou ik zomaar kunnen zijn.....maar ik heb geen idee wie je bent........ik was er zaterdag .....ben brildragend blond....zwarte doorschijnende blouse aan ..nooit een handdoek om....hoe oud is deze dame...en was jij er zaterdag ook?
Will uit Boven in het land heeft geschreven op 15 december 2020 om 20:00:
Hey ann.... Meer blond dan donker ,en beetje voller van postuur ,maar super lekker en actief .en heel lief karakter. Xxx
Ann uit Horst heeft geschreven op 15 december 2020 om 14:32:
Hoi wil ..... Is die dame van jou blond of donker want ik vraag me af of ik de dame ben die jij bedoeld.....gr ann
Will uit Boven in het land heeft geschreven op 15 december 2020 om 13:50:
Hey ann volgende week ben ik in hotel in de buurt.. Zin in hotel overnachting? Zou heerlijk zijn
Will uit Boven in het land heeft geschreven op 15 december 2020 om 11:36:
Zo wat klote , gelukkig vorige week na lange afwezigheid geweest wel teveel mannen ,die dichtbij kwamen en lak hadden aan de corrona. Maatregel . Ik had het geluk de bekende dame te mogen verwennen. Nou dat was de moeite waard, ik heb de smaak weer te pakken ,.hoop je weer te zien ...
Ann uit Horst heeft geschreven op 15 december 2020 om 09:18:
Hoi Wil boven uit het land.....ik was zaterdag bij azzurra....jammer dat het voorlopig weer de llaatste keer is geweest....xx Ann
Pieter heeft geschreven op 14 december 2020 om 14:46:
Alle sauna's dus ook Azzurra vanaf morgen weer dicht tot zeker 19-1-2021 door harde lockdown.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik weet het kerel, tis weer flink klote 👎
Stel uit Amersfoort uit Amersfoort heeft geschreven op 13 december 2020 om 23:06:
Ik heb bij Azzura op de website gekeken maar kan het nergens vinden Graag een reactie met antwoord op mijn vraag Want we zouden dan graag naar de stellendag gaan Groetjes van R&M uit Amersfoort 😍
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ze hebben het lijstje weggehaald...snif. bij de openingstijden staat dat de stellendag iedere laatste donderdag van de maand open zijn. Heb geen idee of er weer een lockdown aankomt, hoop het niet. Dus in theorie zijn ze op oudjaarsdag open. Maar let op: op dit moment maar 30 personen binnen. Wil je het zeker weten, bel dan dinsdag na de persconferentie naar Azzurra. Have fun lieverds xx
Stel uit Amersfoort uit Amersfoort heeft geschreven op 13 december 2020 om 14:28:
Hallo allemaal Wij hebben een vraag is Azzura de laatste donderdag van het jaar op 31 december open en is het dan stellen dag?? Groetjes uit Amersfoort
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wat een goede vraag, je kunt op hun website op stellendag klikken en dan zie je de data ook. Vr gr
N&E uit Achterhoek heeft geschreven op 12 december 2020 om 08:21:
Wij stel V35 M40 gaan vanavond naar azzura zijn er nog meer stellen die gaan.
Wil uit Boven in het land heeft geschreven op 11 december 2020 om 17:27:
Hey na lange afwezigheid ga ik morgen kijken. Hoop oude bekende tegen te komen. Vooral de vrouwelijke .😁. Schoonheud uit horst , ben je er morgen ook ? . Ann........... Xx wilfried
Pieter heeft geschreven op 11 december 2020 om 10:55:
Wij/stel gaan morgenvroeg nog eens naar Azzurra, voordat Nederland misschien weer in een volledige lockdown gaat volgende week. Vrouwtje is een mooie, sexy en geile Indo.😉
E&I uit Doetinchem heeft geschreven op 10 december 2020 om 15:11:
Hoihoi,wij zijn vanavond (10-12) rond 19u bij Azurra. Zijn er nog meer stellen die daar zijn of van plan zijn te gaan?
Waben uit Ede heeft geschreven op 9 december 2020 om 11:38:
Wie is er vanmiddag tussen 14:00 en 17:00 in Azzurra? Denk er over om te gaan maar wil graag weten of er mensen zijn die mij met mij weer over de drempel willen helpen.
M & S heeft geschreven op 8 december 2020 om 19:31:
Zojuist even gebeld met Azzurra maar reserveren is niet mogelijk. Denk goed om even te melden in dit gastenboek.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dankjewel, goede info!
R & E uit Arnhem heeft geschreven op 8 december 2020 om 00:03:
Wij gaan op 12 december naar Mystique, welk leuk en lief koppel komen we daar tegen ?
Michel uit Tilburg heeft geschreven op 6 december 2020 om 21:18:
Hoi allemaal, Ik ga met medeweten van mijn vrouw woensdag 9 december alleen naar de bi avond van mystique. Kan iemand mij vertellen hoe dat is. Ik heb nog geen ervaring met mannen maar wel behoefte intiem te gaan met een man. Zijn er toevallig mannen of stellen hier die woensdag ook gaan.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Zoek ook de darkroom eens op!
A&J uit Nijmegen heeft geschreven op 5 december 2020 om 14:41:
Hallo, wij willen vanavond eens naar Azzurra. Zijn een stel van 25 jaar en willen de sauna eens in een ongedwongen sfeer leren kennen. Wij lezen verschillende berichten over hoe zo’n avond er uit ziet. Wie weet er meer van? En maken we überhaupt kans op is het kansloos om rond 1800 nog te gaan? Groetjes
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er vertrekken tussendoor ook wel genoeg mensen. ℹ️ Ik raad je aan even te proberen te reserveren via de telefoon.
Jan uit Gent heeft geschreven op 5 december 2020 om 13:17:
Hallo zijn er soms koppels of vrouwen die nu maand 7 Dec naar mystique gaan ?
M & S heeft geschreven op 4 december 2020 om 12:27:
Hoi R & E, bedankt voor de tip. Wij wisten niet dat je kan reserveren. Gaan we zeker doen. Wie weet treffen we elkaar.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 4 december 2020 om 09:42:
Als je naar azzurra wilt gaan is het zeker handig om even te bellen en te vragen naar de wachttijd. Afgelopen zaterdag zat het om 11:30 al vol en was er sindsdien een wachttijd. Hoelang het duurt kunnen we nog niet zien in de glazen bol vandaar even bellen voordat je gaat vertrekken dan kun je er rekening mee houden.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dankje Stief! Die glazen bol moet zeker even opgewreven worden! 🤣
R & E uit Arnhem heeft geschreven op 4 december 2020 om 05:22:
Hallo M & S, wij gaan ook maar hebben toch maar even gereserveerd.
M &S heeft geschreven op 3 december 2020 om 19:53:
Volgende week zaterdagmiddag willen wij graag na lange tijd weer een bezoekje brengen aan Azzurra. We kijken er erg naar uit. Is het echt zo dat je soms buiten moet wachten omdat er al 30 bezoekers binnen zijn of valt dit reuze mee??
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik denk dat als je op tijd komt, er geen problemen zijn. Ze zijn ook telefonisch te bereiken. Dan kun je het vragen! @Stief. Weet jij het?
NickenMarcha uit Gr heeft geschreven op 1 december 2020 om 22:32:
Hallo allemaal Weet niet hoe ik hier kom, jaren geleden waren we regelmatige bezoekers van parenclubs, hebben veel clubs wel gehad van Frankrijk Belgie Berlin en natuurlijk de meeste in Nederland, soms bezochten we in een weekend meerdere clubs, we zijn gestopt toen we ons te oud vonden worden, nu 10 jaar later missen we het nog steeds.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wij missen het na een jaar ook enorm dus we begrijpen het wel. Ik weet niet of wij zullen stoppen wanneer we ouder worden. Zolang we kunnen zullen we door gaan🌼.
Lisa Michel uit Amsterdam heeft geschreven op 28 november 2020 om 17:30:
Donderdag waren we in Azzurra Top avond gehad met een leuke stel Gr l en m
E&G uit Arnhem heeft geschreven op 26 november 2020 om 09:10:
Aan Johan & Ella, tot straks 12.30 uur 😉
E&G uit Arnhem heeft geschreven op 25 november 2020 om 19:43:
Johan en Ella, het lijkt er op dat niet alle berichten geplaatst worden. Helaas hebben we geen SDC-account. Maar we zijn er, half 1 linkerzijde bar als je binnen komt.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Klopt, ik plaats geen linkjes of kikadressen ivm avg wetgeving.
E&G uit Arnhem heeft geschreven op 25 november 2020 om 18:44:
Aan kleding wordt lastig 😉, E donker haar, G bijna 2mtr. En hoe herkennen we jullie? Half 1 aan linkerzijde bar als je binnen komt?
Johan &Ella uit Brecht heeft geschreven op 25 november 2020 om 12:57:
Aan E&G Hoe herkennen we jullie...zal rond de middag zijn Groetjes
Sjors heeft geschreven op 24 november 2020 om 13:46:
Oase in Ammerzoden is geopend, Staat nergens vermeld, groeten.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Thank you💡
E&G uit Arnhem heeft geschreven op 24 november 2020 om 12:50:
Johan en Ella, Wij zijn er ook donderdag, vanaf opening om uur of 11. We zijn ervaren met couples-only dagen. Liefs Esther en Gert-Jan

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.