Foto op je profiel of niet?

8Jullie hebben een passende site gevonden of jullie hebben gewoon willekeurig op internet een site aangeklikt en daar alle gevraagde gegevens ingevuld. Maar wat doe je met de foto’s? Herkenbaar met gezichten, aangekleed of in lingerie, meteen maar geile actiefoto’s of alles volledig onherkenbaar?

Wanneer je absoluut niet eerlijk kan zijn over jullie (nieuwe?) hobby, is het raadzaam geen herkenbare foto’s te plaatsen. Jullie lopen altijd risico om door bekenden herkend te worden, hoe discreet jullie zelf ook met jullie hobby om gaan. Dat kan een reden zijn om jullie gezichten met een Photoshop programma te maskeren of eraf te knippen. Plus: Ondanks alle beloften van de betaalde datingsites dat foto’s niet gekopieerd kunnen worden, is dat in de praktijk toch vaak het geval! Het kopiëren van de foto’s voor verkoop in de erotische industrie, gebeurt echter vaak alleen bij mooi geschoten naakt foto’s of de foto’s met een bepaalde porno setting. Bij de foto’s waarop jullie beiden zijn aangekleed, kan je gerust met je gezicht open en bloot staan.

Voor de naaktfoto’s of ‘actie foto’s’ kunnen jullie beter een privé mapje aanmaken die op veel sites aangeboden worden. Een alternatief is om een soort watermerk in de foto’s te maken, foto’s die zijn aangepast zijn daarmee niet meer bruikbaar.
Een slimme truc is het gescheiden houden van bloot en gekleed. Als je bloot op een foto staat zorg dan dat het gezicht afgewend of net buiten beeld is. Heb je geklede foto’s dan kun je je gezicht gewoon laten zien want de foto is niet spannender dan een facebook foto. Het is onmogelijk het gezicht aan de blote foto te monteren. Op die manier hoef je niet al te bang te zijn dat je bloot en herkenbaar het internet over gaat. Waar je rekening mee moet houden is de kracht van Google om foto’s te herkennen. Als je een foto op facebook hebt staan en je zet diezelfde foto op je profiel dan is het voor de handige mensen mogelijk om een soort ‘fotomatch’ uit te voeren en op die manier meer informatie over jou te onthullen. Dus plaats enkel unieke foto’s op je profiel dan is er geen match.

Het voordeel van herkenbare foto’s is dat stellen sneller een goede indruk krijgen van hoe jullie eruit zien. Enkel foto’s van geslachtsdelen of een paar benen met mooie hakken aan zeggen lang niet zo veel over jullie als een glimlach of een paar mooie ogen. Het gezicht geeft emotie weer en kan daarmee andere stellen eerder over de streep trekken om jullie te benaderen. Veel sites hebben ook een bepaald policy voor wat betreft de foto’s, hou daar rekening mee bij jullie aanmelding.

Een leuke tip om mooie foto’s van jullie samen te krijgen is naar een (professionele) fotograaf te gaan voor een (erotische) fotosessie maar het kan ook een erg leuk onderdeel van een date of spannende avond samen zijn. De leukste indrukken krijgen andere mensen over jullie, wanneer jullie een mooi mengelmoesje maken van kleurenfoto’s, zwart/wit, samen op de foto, foto van hem en haar alleen, aangekleed en lingerie. Bedenk goed waarvoor je je aanmeldt op een site, de sfeer van de foto’s wordt een groot onderdeel van jullie eerste indruk op andere stellen!

1 reactie

  1. Nieuwsgierigstel schreef:

    Wij zorgen er inderdaad voor dat er geen gezichten op staan. Achtergronden worden geblurd en foto’s gewatermerkt. Sturen we een foto op naar iemand, dan komt daar in watermerk op te staan wanneer en voor wie de foto is gemaakt. Ook dan, geen gezicht en wederom geblurde achtergrond. Wordt de foto onverhoopt toch verspreid, dan weet je altijd wie dat heeft gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *