Parenclubs

 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Zowel in Nederland als in Belgie, Duitsland en de rest van Europa hebben jullie mogelijkheden om clubs te bezoeken. Er zijn een aantal grote en hele bekende clubs in Nederland te vinden waar bijna iedereen wel een keer van gehoord heeft als: Fata Morgana, Fun4two, Mystique, Party Players, de showboat en Monique. Zij bestaan al een groot aantal jaren en hebben strikte regels als het gaat om drugsgebruik, single mannen, thema avonden en/of gedragsregels.images

Voor veel stellen is een eerste ervaring met het swingen, het gaan naar een parenclub. Omdat er zo veel verschil zit tussen de clubs, kan het even zoeken zijn om de juiste plek voor nieuwe ervaringen en spanning te vinden. De grotere clubs zijn over het algemeen genomen wat meer op stellen gericht en houden rekening met de first-timers. Vaak bieden zij rondleidingen of zelfs speciale starters thema avonden maar vergeet de kleinere clubs ook zeker niet! Deze zijn vaak net zo gezellig en kunnen een passende service bieden om de onervaren swingers een zetje in de juiste richting te geven. Het is dermate smaak-specifiek dat wij echt niet kunnen zeggen welke club voor welk publiek het meest geschikt is.

Wat we wel kunnen doen, is een klein beetje de algemene informatie over het gaan naar een parenclub geven. Hoe gaat het er in z’n algemeen een beetje aan toe, wat zijn de algemene verwachtingen van een (nieuwe) clubganger en zijn er ook bepaalde standaardregels? Jazeker dat die er zijn!

Nee? Nee!
De hoofdregel waar niet alleen de club erg op let maar ook het publiek: heb respect voor elkaar en accepteer een nee als die gegeven wordt. Die nee kan heel subtiel zijn als; wegkijken bij oogcontact, een hand terugleggen waar die vandaan kwam, een drankje weigeren, met het hoofd schudden of een zinnetje als ‘Wij gaan even wat drinken aan de bar/verder rondkijken’. Maar ook wat boutere als “dank je wel maar we hebben geen klik/interesse”. In onze ervaring zullen stellen in een club nooit direct op jullie afspringen, het zogenaamde ‘bespringen’. Bij de clubs waar ook single mannen mogen komen, zal dat wellicht iets minder genuanceerd liggen. Wij hebben ook een aantal ervaringen in clubs waar de singles vrij spel hadden, de ene keer waren ze wat opdringerig en de andere keer werden wij juist met alle respect benaderd.
Met een bepaalde houding cq gedrag kan je in een club heel goed aangeven wat jullie eigen bedoeling is. Komen jullie alleen om te dansen, teasen, kijken en bekeken te worden? Dan is een afstandelijke houding voldoende om een avond heerlijk op julliezelf door te kunnen brengen. Komen jullie voor wat meer actie? Stel jezelf dan vooral heel open op, maak oogcontact en een praatje, ga lekker aan de bar staan sjansen en nodig mensen uit mee te gaan naar een bubbelbad of relaxruimte!

Drugs:
Nog even verder over de clubregels… Drugsgebruik is bij ELKE club verboden. Het behoeft vast geen verdere uitleg waarom dit niet is toegestaan. De ene club houdt daar meer rekening mee dan de ander, er zijn clubs bekend die een oogje dichtknijpen als wordt gesignaleerd dat iemand onder invloed is, dit gebeurt veelal omdat een club niet kan aantonen of de klant het voor het betreden van de club ingenomen heeft of tijdens zijn/haar bezoek. In de “spelregels” van elke club kan je hun beleid omtrent drugs terugvinden.

Wat betaal je nu aan entree?
Dat verschilt per club, de toegangsprijs ligt grofweg tussen de 60 tot 135 euro per stel. De verschillen leg ik zo uit. Met name de grotere, en dus  populaire clubs, zoals de Fata en de Fun kosten het meest. Zij hebben dan wel een ruim restaurant met alles er op en er aan, de dranken zijn allemaal merk-artikelen en er staat meestal wel een wat betere DJ te draaien (smaken verschillen).

Dan heb je de wat minder uitgebreide clubs die een eenvoudig buffet hebben en op een andere manier met hun budget omspringen. Deze zijn automatisch wat goedkoper maar aan een 90 euro op een drukke zaterdagavond moet je echt wel denken.

Sommige clubs hebben het verhaal omgedraaid, ik noem het het ‘suikeroompjes-systeem’. In deze clubs worden single mannen toegelaten die 90 euro betalen en de stellen 50. Op die manier sponsort de single het stel. Vrijwillige prositutie? Ik doe effe niet mee…

Tenslotte zijn er clubs die in tegenstelling tot de ‘all-inclusive’ clubs per drankje afrekenen en daardoor de entreeprijs het laagst kunnen houden, dat is meer voor de mensen die vaker willen gaan en dan niet zo veel aan de entree kwijt willen zijn. 135 piek is best veel…ook voor ons…

Gangbangs:
Om het hoofd boven water te houden organiseren sommige clubs waar meestal single mannen worden toegelaten ook gangbangs, zij maken hiervoor reclame op hun website. Daar moet je niet van schrikken, want zo’n gangbang wordt meestal toch door de week en overdag gehouden. Dat is gewoon een doelgroep waar ze goed geld aan kunnen verdienen. Wij, swingers hebben daar geen last van tijdens het weekend. Dus nogmaals, schrik niet als je dat ziet op een site.

Openingstijden:
De meeste parenclubs zijn alleen in het weekend open, een enkeling ook (overdags) door de week. Bijvoorbeeld Partyplayers is de hele week geopend, de helft daarvan overdag. Showboat weer ’s avonds Do-Vr-Za-Zo, Fata & Fun Za-Zo.
Kijk op de betreffende website voor de juiste openingstijden. Het gros is van 2200 uur tot 0400 uur open.

Single mannen toegestaan?
Zoals ik al eerder schreef zijn er clubs die single mannen binnenlaten, dit staat op hun website duidelijk vermeld dus zoek dat even op.
Wat ik wel handig vind is dat er nu ook clubs zijn die polsbandjes bij de entree uitdelen aan de dames. Deze zijn er om aan te geven of je wel of juist geen contact wilt met singles. Op een andere club is er weer een andere regel dat op de eerste verdieping geen single mannen mogen komen.
Nog een variant is een club die alleen door de week single mannen toelaat, en in het weekend juist alleen stellen.
Tenslotte heb je dan ook de ‘stellen-only’ clubs. Zoveel wensen, zoveel smaken.

Veel swingers gaan naar parenclubs om andere swingers te ontmoeten, een deel doet dat omdat ze daar anoniem kunnen blijven. Een ander deel heeft daar weer geen moeite mee en wil toch liever een ander stel leren kennen om vaker sex te hebben. Zij zullen dan ook wel lid zijn van een datingsite.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
3367 berichten.
Rogier de Vries uit Zutphen schreef op 8 december 2023 om 10:42
Hi dames, Mijn naam is Rogier. Ik ben 38. Zondag 17 december ga ik naar de sauna de Bronsbergen in Zutphen. Heeft een van jullie zin om elkaar daar te ontmoeten? Groetjes Rogier
JimSofie uit Wijchen schreef op 8 december 2023 om 07:24
Voor de laatste keer de oproep 27 december of 2 januari nog leuke koppels die in Mill naar de boot gaan? Wij willen wat ontdekken en zijn jong, zien er goed verzorgd uit.
M&A uit Breda schreef op 7 december 2023 om 23:59
Hoi hoi kunnen we als koppel morgen op een vrijdag naar Azzura? En zijn er leuke mannen aanwezig liefst tussen de 25 en 38 jaar?
Jan uit Genk schreef op 7 december 2023 om 10:13
Hoj Robin en karen, ik ben Jan en ben zaterdag 09/12 de ganse dag ook in Mill op de boot. Je kan me herkennen aan groene handdoek met blauwe rucanor slippers. Spreek me gerust aan als je me ziet, en we doen samen heel leuke en spannende dingen. Tot zaterdag
Ondeugend stel uit Enschede schreef op 7 december 2023 om 08:49
Wij gaan vrijdag 15 december naar de sauna Veluwse Bron. Zijn er nog meer stelletjes die het leuk vinden om te teasen?
Leon & Ilja uit Tubbergen schreef op 7 december 2023 om 07:39
Hoi hoi , wij Ilja en Leon gaan straks naar azzurra en zijn er om 11 uur welke stelletjes gaan nog meer ?
Bas uit Wilp schreef op 6 december 2023 om 23:59
Morgenavond 6/12 wil ik hetero man naar Sauna azzura. Welke dame wil mee? 😉 Zelf ben ik 40 en goed gebouwd.
Peter uit Den Bosch schreef op 6 december 2023 om 21:18
Gaat er iemand 7-12 naar Mystique in Rucphen?
Vruiteindhoven uit Eindhoven schreef op 6 december 2023 om 15:23
Hoi “ thermen Goirle” Kunnen jullie iets meer over jezelf vertellen … en vanaf Hoelaat zijn jullie er vanavond Hoe herken ik jullie .. Zin om te komen ! Liefs
RobenKarin uit Andelst schreef op 6 december 2023 om 10:09
Hoi Jason we gaan donderdagmiddag 07-12 ook tot sluit en zaterdagmiddag 09-12 ook tot sluit Karin is te herkennen aan witte badjas met zwarte stippen en teenslippers met gekleurde bandjes....wanner zien we je en hoe te herkennen?
Roy uit Zwolle schreef op 5 december 2023 om 15:32
Welk stel heeft er voor volgende dinsdag overdag plannen om naar een sauna te gaan? Liefst in Overijssel of Gelderland. Ik ben 1.85, net geen 90 kg en een jong uitziend uiterlijk met een goed figuur.
Frits29 uit Lelystad schreef op 5 december 2023 om 12:01
hallo allemaal, Hier een man van 29jr die wat extra spanning zoekt in de buitenlucht. Zijn er in deze tijd van het jaar nog dames/stellen actief op parkeerplaatsen etc? En waar? Hoor het graag en wie weet tot dan!
Thermen Goirle uit Goirle schreef op 4 december 2023 om 23:29
Woensdagavond gaan we naar Thermen Goirle. Wie ook? Stiekem kijken en bekeken worden!
Joost uit Den haag schreef op 4 december 2023 om 11:51
Wij (verzorgd, goed uitziend stel, volledig geschoren, beide tweede helft 40) gaan woensdag einde middag en avond naar Elysium. Wie heeft er zin om samen beetje spanning op te zoeken, kijken en bekeken worden en misschien wel meer?
Jason uit Nijmegen schreef op 2 december 2023 om 18:30
Beste Rob en Karin, Wat leuk om te horen 😉 Wat zijn de uiterlijke kenmerken waar aan ik jullie kan herkennen en wat is ongeveer de leeftijd dan weet ik waar ik op moet letten haha 😉 Spannende groet, Jason
Modd0 uit Helmond schreef op 2 december 2023 om 10:12
Welke leuke dame of stel heeft er zin om een sauna te bezoeken of hotel ik zit ook op sdc : modd0 bekijk m’n profiel en bericht me misschien zien we elkaar snel
RobenKarin uit Andelst schreef op 1 december 2023 om 16:34
Hoi Jason uit Nijmegen, wij zijn het weekend van 9/10 December te vinden op de wellness boot in Mill, waarschijnlijk zaterdag de 9e december de hele dag. Heerlijk kijken en bekeken worden en wie weet.....
Jason uit Nijmegen schreef op 30 november 2023 om 11:24
Beste allemaal, Ik ben een single man van 22 jaar, en opzoek naar wat spanning ;). Welk stel of andere zijn er in het weekend van 9/10 december te vinden op Welnessboot Mill en mag ik af en toe bij aansluiten ;)) ?
Ron uit Rotterdam schreef op 29 november 2023 om 20:05
Wij stel rond 55 jr gaan donderdag 30 november naar Azzura, wij zijn er rond 11 uur. Wie zijn er.mog meer?
Stef uit Utrecht schreef op 29 november 2023 om 13:07
Morgenavond 30/11 ben ik hetero man in de Saunaboot in Mill. Zin in een leuke babbel/flirt met een dame/stel.... 😉 Zelf ben ik 52, draag witte badjas. Benieuwd....
Geilstel 50+ uit Hoogland schreef op 29 november 2023 om 12:51
Welk geilstel gaat zondag naar sauna in Putten wij zijn er en gaan lekker in de grot spelen wie nog meer
H uit Beuningen schreef op 29 november 2023 om 09:58
Nature 1969 Waar is die parkeerplaats?
Stel Rotterdam uit Rotterdam schreef op 29 november 2023 om 09:11
@jan Leuk mss treffen we elkaar ergens in een ruimte of bubbelbad gezellig Vanaf hoe laat zijn jullie daar ongeveer ? En waar herkennen wij jullie aan !
JimSofie uit Wijchen schreef op 29 november 2023 om 07:23
Het zal toch niet zo zijn dat wij geen gelijk gestemden treffen op 27 december of 2 januari op de sauna boot in Mill. Wij zijn een jong maar ambitieus verzorgd stel die gewoon wat willen flirten, sauna bezoeken en wat bubbelen met een ander koppel. Hopelijk zijn er plekjes in Mill waar we tot wat verder kunnen komen. We dachten er toch wel op tijd bij mee te zijn, een maand van te voren.
Jan uit Wierden schreef op 28 november 2023 om 22:06
Aan Stel Rotterdam. Je gaat ons er aanstaande donderdag tegen komen. Wij zijn een goed uitziend stel van hij 53, normaal postuur en zij 42 niet al te groot maar stevige borsten.
berst uit Zeeland schreef op 28 november 2023 om 20:01
Hier ook optie voor een eerste bezoek aan Azzurra op donderdag 7 december as. Loop vd middag is de planning. M49/V44. Wie weet tot dan 😊!
Dylan uit Beunigen schreef op 28 november 2023 om 16:52
Hey, ik jongen van 25 gaat vnv eerste keer na eroworld. Zijn er vnv vrouwen of stellen aanwezig of is eroworld nooit zo druk in de avond? Groetjes dylan
J en M uit Zevenaar schreef op 28 november 2023 om 10:14
@M en M, wij zullen er rond 15 uur zijn de 7de. Hebben een grote oranje handdoek mee. Aan de bar is met handdoek om heb ik ergens gelezen.
marcel uit Houten schreef op 27 november 2023 om 21:22
Hoi allemaal, Ik ben van plan morgen eind middag begin avond (28-11-2023) na de sauna te gaan wie ga ermee?
Nature 1969 uit Grave schreef op 27 november 2023 om 21:17
Morgenavond een dogging date of kijken naar stellen op.parking in de reek. Tussen 19.00-22.30 Jullie zijn welkom
Danny uit Teteringen schreef op 27 november 2023 om 16:44
Hoi allemaal, donderdag as ga ik naar Thermen Goirle. Iemand interesse om kennis te maken en misschien wel meer? Ik ben een 40 jarige bi man en sta overal voor open.
Stel Rotterdam uit Rotterdam schreef op 25 november 2023 om 18:54
V 35 m 43 gaan gezellig voor een-twee-drie keer aanstaande donderdag naar azurra 1e keer een heerlijke ervaring met een leuk stel in t bubbelbad en daarna samen nog even genoten van elkaar in de bioscoop zaal en van alle ogen die keken. Wie gaan wij tegenkomen donderdag de 30e ?
Mike uit Groningen schreef op 24 november 2023 om 16:37
Cuckhold stel indomilf Ik zou graag met jullie in contact komen Groet Mike
Stel Rotterdam uit Rotterdam schreef op 24 november 2023 om 16:01
Hi wij stel v 35 m 43 zijn voornemens om donderdag aanstaande naar azzurra te gaan. Voor ons de 2e keer en de eerste keer hebben we een leuke ervaring gehad met een stel in t bubbelbad . Wie gaan wij mss tegenkomen donderdag en mss treffen we elkaar aan de bar of in een bubbelbad 😉 We zijn er vanaf 13.00 uur
Erox uit Nijmegen schreef op 24 november 2023 om 15:13
Hey mensen, 7 december ben ik in de Thermen Berendonck. Welk stel/vrouw is er ook en vindt het leuk om wat te flirten?
Stel M en M uit Zoetermeer schreef op 24 november 2023 om 09:07
@ J en M; wat leuk, wij m48 v30 gaan 7 december ook voor het eerst naar Azzurra ‘couples only’, het lijkt ons leuk om jullie te ontmoeten! aan de bar? Hoe herkennen we jullie?We zijn er van 12-17, hopelijk wordt het een gezellige middag met spannende momenten. Ik zie overigens nergens kledingvoorschriften.. naakt in de sauna lijkt me logisch, maar aan de bar met badjas of clubkleding, shirt oid? We hebben er zin in😃
Ton en maria uit Helmond schreef op 24 november 2023 om 08:49
Ik reageer op t berichtje van indomilf. Bare laten neuken is gewoon Russisch roulette voor jullie zelf en voor de heren die meedoen. Dit is jullie eigen keus maar kogels kunnen alle sekspartners daarna of eigen partner van deze heren ook raken. Als wij iemand zouden zien die meedoet blijft die voor altijd van ons af
D uit Rotterdam schreef op 23 november 2023 om 23:40
Cuckhold stel indomilf Laat maar weten van/hoelaat jullie er zijn😏
J en M uit Zevenaar schreef op 23 november 2023 om 14:56
Hey hallo allemaal, we gaan donderdag 7 december voor het eerst naar Azzurra rond 16 uur zijn we er. Wij 44 en 37 jaar. Welk leuk stel of stellen treffen we daar? J en M
Stiefpat uit Arnhem schreef op 23 november 2023 om 12:01
Vandaag lekker naar Azzurra genieten van alle natte ruimtes. Wie komen er ook spelen? Zwembroek of badpak is niet nodig maar je word wel nat 😍 XXX Stiefpat
P en P uit Nijmegen schreef op 22 november 2023 om 14:47
Hi geilerds, Wij gaan morgen naar Azzurra. Zij herkenbaar aan grote tattoo op haar schouderblad en haar grote borsten die ze het liefst ondergespoten ziet hebben. Heeft het liefst harde en geile kaalgeschoren pikken van goed verzorgde mannen. Hij getint en heeft er nu al zin in om een geile dame te verwennen. Wie gaan we dus deze donderdag treffen? Spreek ons gerust aan, we bijten niet (niet hard in ieder geval) 😉 P en P
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 22 november 2023 om 07:30
Hoi wij cuckhold stel gaan aanstaande zaterdag weer naar azurra in Beuningen vorige week was onze eerste keer een top sauna zij een volslanke onderdanige indomilf mega grote dikke zware hangtieten cup h Kale strakke natte kut blijft achter elkaar klaar komen en squrten ze wil zich bij de sling bare laten gangbangen door 20 jongens en dat jullie haar achter elkaar volspuiten
RobenKarin uit Andelst schreef op 21 november 2023 om 23:00
Hey Joel Wij zijn er ook woensdag 22 november op de wellness boot in Mill en wel vanaf 12u tot 22u lekker kijken en bekeken worden en wie weet.....
Twan uit Veldhoven schreef op 21 november 2023 om 20:40
Slanke jongeman 32 gaat donderdag naar Helmond. Wie zie ik daar nog meer?😉
Joel uit Nijmegen schreef op 21 november 2023 om 18:16
Ik ben een hetero man van 32 jaar en ga morgen 22/11 lekker naar de saunaboot in Mill. Welke dame of stel lijkt het leuk om elkaar daar te ontmoeten? Lijkt me leuk om wat gelijkgestemden te leren kennen die het leuk vinden om te kijken en bekeken te worden en wie weet bij de juiste klik de spanning wat op te zoeken. Ben er rond 18uur, wie weet treffen we elkaar!
Sander uit Utrecht schreef op 20 november 2023 om 22:54
Leuke man 30 jaar, slim, fit en knap gaat woensdagmiddag naar azzurra. Is er een dame die zin heeft om mee te gaan? Toch fijn om samen te gaan
JimSofie uit Wijchen schreef op 20 november 2023 om 12:57
Wij gaan zeker de 27e december en 2 januari van het nieuwe jaar naar Mill. Hopelijk zijn we beetje op tijd om een ander koppel daar te spreken. Wij willen gewoon wat zwemmen en bubbelen en mss wat spannends doen onder water. Wie zien wij 27 december of 2 januari 2024 in Mill op de sauna boot.
Peter uit Amsterdam schreef op 20 november 2023 om 10:35
Wij gaan komende zondag voor het eerst naar Fun4Two (35 jaar oud). We zijn benieuwd of we meer stellen van ongeveer 30-40 jaar oud tegen gaan komen.
RvdH uit Eindhoven schreef op 20 november 2023 om 09:47
Is het de bedoeling dat je een badjas meeneemt naar Azzurra? Eerste keer dat ik ga. Welke dame gaat vandaag toevallig ook? Ik ben er rond 11.00 uur.
JMJay uit Amsterdam schreef op 19 november 2023 om 23:08
Hallo allen, ik ben een jonge man met al wat leuke ervaringen met stellen. Ik ben alleen nog niet eerder naar club of sauna geweest. Welke zouden jullie kunnen aanraden?
Rens uit Eindhoven schreef op 19 november 2023 om 22:34
Ik wil morgen (maandag) vanaf 11.00 uur Azzurra voor het eerst bezoeken. Welke dame heeft er zin om samen te gaan en een gezellige ochtend / middag te hebben? Ik ben 37 en met mijn normaal figuur, spontane uitstraling en Brabantse gezelligheid hoop ik dat jij morgen met mij mee gaat. De eerste keer is toch spannend hè 🙂
K&M uit Gouda schreef op 18 november 2023 om 07:08
Wij zijn een stel van begin 50 en gaan zondag 26 november naar Fun in Moordrecht. Welk bi-schierig stel is in voor een spontane ontmoeting?
Patrick & Isa uit Eindhoven schreef op 17 november 2023 om 19:47
Goedeavond, Wij zijn een gelegenheidsstel 53 en 50 jaar, beide beschierig, we willen overdag op een donderdag een keer naar club ***** gaan. Kan iemand mij hun ervaring delen van daar, is het overdag druk met stellen? Is het leuk, geil? Enz.. We zijn erg benieuwd... Gr Patrick en Isa xxx
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hey, dit is geen parenclub maar een sexclub. Dus hier loop je als swinger tussen de hoertjes. Er is nog een club overdag open en die is van dezelfde eigenaar. Ze rijden er een leuke auto van.
JimSofie uit Wijchen schreef op 17 november 2023 om 11:15
Hoi stel uit Nijmegen. Het is voor ons zeker dat wij eind december na de feest dagen gaan, zeker de vrijdag de gehele dag. Wij willen rustig aan wat beginnen, dus kijken hopelijk in het zwembad of bubbelbad en wat plagen. Wij zijn zeer verzorgd en normaal postuur. Wanneer het donker is wellicht een plekje zoeken. Wie treffen we die dag woensdag 27 of vrijdag 29 december de laatste week van dit jaar in Mill.
Marloes uit Zwolle schreef op 17 november 2023 om 09:55
Iemand dit weekend nog naar Thermen Bussloo?
EenH uit Beuningen schreef op 17 november 2023 om 08:36
Wij (stel 60+) gaan maandag naar Azzurra. Hopen daar leuke en gezellige mensen te ontmoeten. Wij zijn er uiterlijk 13.00 uur. Misschien ontmoeten we jullie (ander leuk stel) wel om samen iets te "ondernemen". Spreek ons gerust aan. Wij zitten vaak aan de bar.
RobenKarin uit Andelst schreef op 17 november 2023 om 00:22
Hoi Jason wij gaan woensdag 22 november van 16u tot 22u naar Mill, herkenbaar allebei aan de blauw witte badslippers....kom maar flirten gr van ons
Marjon uit Almelo schreef op 16 november 2023 om 22:51
Hoi Limbostel, Helaas lees ik bij thuiskomst pas jullie reactie, we gaan volgende maand weer naar Azzurra op de stellendag misschien zien we elkaar dan wel. Groetjes Ramon&Marjon
Limbostel uit Venlo schreef op 16 november 2023 om 09:23
Hallo Marjon en (ook) Saunastel. Wij zijn 50gers en gaan vandaag in het begin vd avond eveneens naar AZZURRA. Het is niet onze eerste keer, maar het blijft altijd weer spannend. We ontmoeten een van jullie graag aan de bar of in de whirlpool. Hoe herkennen we jullie?
Jason uit Nijmegen schreef op 16 november 2023 om 00:21
Hallo Rob en Karin, Ik ben vandaag 16 november te vinden in Mill, hoe herken ik jullie? Groet Jason
StelUitNijmegen uit Nijmegen schreef op 15 november 2023 om 12:16
Hi Jim en Sofie. Ja, met een beetje creativiteit en lef is er op zich wel wat te doen in Mill, vooral in de avond. Wij hebben er niet veel van gezien in ieder geval. Maar we gaan dit jaar nog wel een keer, misschien de 29e wel. Zijn trouwens (net) buiten je leeftijdsgrens. Wellicht zien we jullie dan, allicht gezellig praten en wie weet...
RobenKarin uit Andelst schreef op 14 november 2023 om 18:27
Hallo Jason uit Nijmegen wij wat ouder stel zoeken ook beetje spanning in de sauna en leuke jonge kerel altijd fijn.... misschien van de week in Mill? Liefs Rob en Karin (andere mannen stellen vrouwen uiteraard ook welkom)
J&N uit Breda schreef op 13 november 2023 om 18:15
Gaan er nog leuke jonge stellen (Max 40) woensdagavond 15/16 naar de Sauna in Bussloo? Wij (M41 V34) hebben er een mooie kamer met privé Bubbels geboekt. Hopelijk komen we een leuk stel tegen aan de bar en misschien wat meer later die avond op onze kamer? Wij zijn beginners (kinky M=D V=O) en het lijkt ons leuk eens wat met een ander knap stel te proberen.
Henk uit Middelstum schreef op 13 november 2023 om 11:28
Wij zijn een leuk stel dat opzoek is naar een sauna in de buurt van Groningen. Waar ook spannende dingen gebeuren. Wie oh wie kan ons helpen Groetjes ons
Marjon uit Almelo schreef op 13 november 2023 om 10:15
Hoi, Wij stel 53v57m gaan in loop van donderdagmiddag naar Azzurra Hij vind een contact voor het bubbelbad wel leuk Misschien tot dan. Groetjes M&R
JimSofie uit Wijchen schreef op 13 november 2023 om 08:18
Hoe was het nog in Mill? Zijn er plekken waar iets mogelijk is? wij konden helaas niet komen. Wel staat vast dat wij na de feestdagen woensdag en vrijdag 27 en 29 december hier zullen zijn. Hopelijk zijn we op tijd en treffen we een stel tussen de 25 en 40 die ook graag iets wat willen zien en bekeken worden in bv bubbelbad of zwembad s avonds.
Leukstel40 uit Utrecht schreef op 12 november 2023 om 20:34
Hoi allen, wij gaan zondag 19 november naar sauna Bussloo. Nog gelijkgestemden die we daar kunnen ontmoeten?
Jong stel 23 uit Alkmaar schreef op 12 november 2023 om 12:51
Hallo, wie is er dinsdag in elysium voor wat extra spanning?
Lucas&mary uit Duiven schreef op 12 november 2023 om 12:09
Goedemorgen lekkere stelletjes! Wij zoeken voor vanmiddag een leuk stel(len) die ons bij de hand neemt en een beetje wegwijs maakt in het hele gebeuren. Locatie hoeft niet perse Azurra te zijn. Tot vanmiddag? Xxjss L (M38yrs) en M (F37yrs) beiden gezond en gewillig.
Stel40sauna uit Utrecht schreef op 12 november 2023 om 06:23
Dag allen, wij, spannend stel van beide 40jr, gaan zondag 19 november naar thermen Bussloo. Nog andere leuke speelse stellen, mannen of vrouwen die daar dan ook zijn?
Joe Ilse uit Baarle Hertog schreef op 11 november 2023 om 20:17
Hi Wij kinky stel zij 54 dik grote tieten hij 52 dikke pik zoeken gelijk gestemden koppels voor kinky wap avond en nacht met toys bondage porno kijken etc
Henkie uit Zutfpen schreef op 11 november 2023 om 17:59
Morgen sauna busloo graag geil stel bekeken worden en bekeken worden en erotisch dingen
Jason uit Nijmegen schreef op 11 november 2023 om 14:20
Beste iedereen, Ik ben een 22 jarige single man, en door alle spannende verhalen hier ben ik ook wel beniewud geraakt. Welk stel kan ik bijkomen zitten of liggen ;( in de sauna? Sauna's bussloo, boot mill of andere suggesties vanuit jullie? Zie data: Maandag 13 november Dinsdag 14 november Donderdag 16 november
StelUitNijmegen uit Nijmegen schreef op 10 november 2023 om 19:10
Hey Jim en Sofie uit Wijchen. Wij zijn zondag ook op/in de boot te vinden in Mill. Hoe herkennen we jullie?
Stel2527 uit leiden schreef op 9 november 2023 om 21:38
Hallo allemaal Wij zijn een stel van M27enF25. Wij gaan morgen vrijdag 10-11-2023 naar de blue welness in leiden. We willen graag kijken en bekeken worden (geen seksuele handelingen). Maar zoals een ieder dat toch doet een beetje bekeken worden in de sauna. Wie wil dat doen? Wie zien we daar tegemoet? We hebben beide tattoo's en dragen blauwe en witte badjas. 1.78m en normale posturen. Tot wellicht morgen. Groetjes
Annie uit Nijkerk schreef op 9 november 2023 om 20:14
Zijn er nog stellen die zaterdag naar azzurra gaan. Het is onze eerste keer. Ik las dat er veel mannen zijn op zaterdag. Iemand ervaring of er meer stellen zijn?
Tima uit Sneek schreef op 9 november 2023 om 07:15
Hi sunshine wij stel van ongeveer 50 jaar gaan vanmiddag ook voor het eerst naar azzura. Welke leeftijd hebben jullie? Wie weet treffen we elkaar in een bubbelbad
SaunaStel(m53V52l uit ARNHEM schreef op 8 november 2023 om 19:54
Wij gaan donderdag 16november voor de 2e x naar de stellendag bij azzurra. We vinden het heerlijk om te kijken en bekeken te worden. De stap verder vindt zij nog heel spannend. Welk stel heeft geduld en wil eerst wat kletsen om te kijken of het klikt?
Martinus uit Oosterhout schreef op 8 november 2023 om 07:31
Gaan er vandaag 8/11 nog stellen of dames naar Azzurra?
Wellness liefhebbers uit Uden schreef op 7 november 2023 om 20:51
Zijn er toevallig nog meer (wellness) liefhebbers die zaterdag 11 november naar Zwaluwhoeve gaan? Wij zijn een leuk en relaxed stel van 51 en 47 jaar.
Téo uit MvhL schreef op 7 november 2023 om 20:20
Beste bezoekers, Voor het eerst hier op samenswingen.nl en lees het één en ander over verschillende sauna's. In het verleden ben ik wel eens enkele keren bij Azzurra geweest maar dat vond ik niet echt een sauna, eerder een seks ontmoetingsplek niet wat ik zocht. Ik ben namelijk een liefhebber van een goede sauna accommodatie met meerdere faciliteiten in goede hygiëne. En dan zou het leuk zijn als je iemand ontmoet waar je een beetje ondeugend ter plaatste mag zijn en bij een wederzijdse klik de avond elders spannend afsluit. Ik lees hier regelmatig sauna Bussloo, en dat lijkt mij een zeer mooie en heerlijke sauna om eens iemand te ontmoeten. Ik ben een Hollandse man van middelbare leeftijd met een normaal postuur. Wie gaat er binnenkort naar Sauna Bussloo voor een heerlijke wellness dag en een spannende ontmoeting?
John uit Nijmegen schreef op 7 november 2023 om 19:04
Hoi hoi, ik ben van plan om binnenkort naar de sexbioscoop van eroworld in Nijmegen te gaan. Zijn er mensen die daar ervaring mee hebben, met betrekking tot sex met andere stellen of bezoekers?
Sunshine uit Roermond schreef op 7 november 2023 om 12:04
Hallo allemaal. Wij gaan donderdag naar de couples dag. Spannend. Ben benieuwd met wie we een gezellige middag gaan hebben. Voor ons de eerste keer in Beuningen.
Storm uit Venlo schreef op 7 november 2023 om 11:42
Hoi donderdag 9 nov voor het eerst naar de stellen dag. Ik ga met een vriendin. Vriendin midden 40 ik 53. Is voor ons de eerste keer. Welk leuk stel wil ons begeleiden en wie wat meer? We zijn er omstreeks 16 uur
Nieuwsgierig stel uit Den Bosch schreef op 7 november 2023 om 09:50
Nee s en t wij gaan wss weer naar azzurra donderdag
Marloes uit Zwolle schreef op 6 november 2023 om 07:27
Hallo Jong Stel uit Apeldoorn. Hoe herkennen wij jullie de volgende keer?
S en T uit Rosmalen schreef op 4 november 2023 om 23:32
Hoi nieuwsgierig stel uit Den Bosch ….. zo dicht bij elkaar en elkaar nog missen ….. zien we jullie 27/11 in devarana?
JimSofie uit Wijchen schreef op 4 november 2023 om 08:36
Ook wij willen eens naar de sauna boot in Mill, beginnend stel die het stiekem gewoon leuk vinden om te kijken en bekeken te worden. Een beetje onder water spelen en daarna de sauna in. Volgende week zondag willen wij gaan, tegen openingstijd tot een uur of 9 in de avond. M33v31. Wie zien wij ook de 12e november in Mill?
Jongstel uit Apeldoorn schreef op 3 november 2023 om 19:50
Hoi marloes, wij denk ik ook thermen bussloo. Of eventueel veluwse bron. Beide leuk. Wij vinden een man alleen ook spannend. We gaan morgen zaterdag4/11
Rick en Roos uit Den Bosch schreef op 3 november 2023 om 16:10
Hi, Rick (33) en Roos (25) hier. Nu aantal keer op couples day geweest. We willen nu voor de eerste keer op een maandag gaan (gemengde dag) we hopen dat er ook leuke stellen en alleengaande dames aanwezig zijn, naast de vele alleengaande mannen. Wat is de gemiddelde verhouding op maandag? (of is er iemand die wil afspreken daar?)
Ed&ka uit Arnhem schreef op 3 november 2023 om 15:27
Hey lisamichael, De kans dat jullie ons dan tegenkomen is heel erg klein aangezien wij niet kunnen die😂 wellicht dat we elkaar een andere keer tegen het lijf lopen. Zijn er trouwens nog mensen actief op de swinghub app?
Marloes uit Zwolle schreef op 3 november 2023 om 12:58
Mijn man en ik gaan morgen naar Thermen Bussloo. Welke stoute speelse stellen nog meer?
Lisamichael uit Flevoland schreef op 3 november 2023 om 10:18
Hallo Ed&KA Goedemorgen We gaan het wel mee maken komen vast leuke stellen. We zien wel van er van (klaar) komt 😉😉😉 Misschien zijn we jullie wel. 🤗
Piet uit Rotterdam schreef op 3 november 2023 om 06:53
De zogenaamde gemengde zaterdag bij Azzurra is de laatste tijd meer een single mannen dag met een paar koppels geworden. Denk dat de verhouding nu ongeveer op 90% mannen en 10% koppels ligt. Het continue en respectloos jagen op de vrouwen was altijd al een ding hier, maar is nu toch wel behoorlijk ergerlijk aan het worden. Na 18.00 uur verandert Azzurra bovendien in een onophoudelijke jacht van met name de bekende vervelende allochtone mannetjes. Vele vaste gasten zie je daarom jammer genoeg steeds meer afhaken. Dit komt de sfeer zeker niet ten goede. Misschien een idee om de stellendag naar de zaterdag te verhuizen en van de donderdag een gemengde dag te maken. Denk dat het dan stervensdruk wordt op de zaterdag, maar wel weer in een goede en gezellige sfeer.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het is overal kut piet. Clubs die draaien op de toegangsprijs voor single mannen (die nog komen ook). Clubs die op sexjobs adverteren met swingers, tussen de hoeren in. Nu ook weer een leuke stellendag weg bij een sauna en een soort gangbang organisatie die daar nu tickets verkoopt. De harddrugs in het wereldje, lekker van het padje af. Ik denk er hard over zelf iets te beginnen wat terug naar de basis gaat. Wij zijn begonnen met swingen vanuit een gelijkheidsbeginsel maar de werkelijkheid is helaas andersom
R&M uit Zwolle schreef op 2 november 2023 om 18:33
Hoi, Wij stel 50+ gaan zondagmiddag naar de saunaboot in Mill, kijken of we daar wat kunnen opwarmen.😜
Geilekoppeltilburg uit Tilburg schreef op 2 november 2023 om 10:33
Hoi wij gaan vanavond naar koppeldag we zullen er rond half 6-6 uur er zijn ik ben brunet met tattoo op me been slank en mijn vriend gespierd en 23 cm spreek ons aan alleen mooie koppels en jong koppel
stel 50 uit meijerij schreef op 2 november 2023 om 07:02
Hallo, Wij stel 50+ gaan as zondag middag naar de saunaboot in Mill, zijn er stellen welke hier ook zijn, en ook een beetje ondeugend zijn ?? Groeten stel 50+
Ed&Ka uit Arnhem schreef op 1 november 2023 om 10:10
Hey lisamichael, Wij zijn 2 weken geleden ook voor het eerst gegaan naar een ero sauna. Donderdag was een prima dag daarvoor bij Azzurra. Leuke ruimtes, gezellige mensen en heerlijk onstpannen sfeer. Alleen jammer dat het buitenpleintje een beetje een rokerspleintje was. Maar aan de andere kant, prima plek om een praatje te maken. Al met al was het voor ons een heerlijke eerste ervaring en we gaan zeker vaker. Ben benieuwd hoe jullie het gaan ervaren, veel plezier alvast.👌
Hansengrietje uit Arnhem schreef op 1 november 2023 om 09:42
Wij leuk stel van 51 en 53 gaan vanmiddag om 16u naar de wellness boot in Mill, zijn er nog leuke stellen/mannen/vrouwen die met ons willen flirten en teasen,herkenbaar aan de zwarte badjassen. Tot vanmiddag en vanavond?
Jongstel uit Apeldoorn schreef op 31 oktober 2023 om 20:04
Hallootjes wij willen zaterdag 4/11 naar een sauna gaan. Gaan er nog meerdere? Mannen alleen ook leuk. Wij zijn 33 en 35