Anale seks en hygiëne

Sorry, there are no polls available at the moment. Seks is leuk en lekker, maar wat gaan we doen met dat andere gaatje wat daar net naast zit? Het blijft een enorme aantrekkingskracht uitoefenen. Dat (soms) “verboden” gaatje…
Sommige meiden rukken je oren eraf als je alleen maar wijst, maar sommige vinden het helemaal prima als je er een beetje mee speelt. Dat is soms een erg moeilijk in te schatten situatie. Ikzelf ben van mening dat als je er een beetje onderzoekend in de buurt komt met je vingers, je al snel een No! of een Ohhh.. Yeah! krijgt. Het ligt er maar net aan hoe geil de situatie op dat moment is natuurlijk.

Ik had een hele leuke meid die gezellig op een speeddate reageerde en super zelfverzekerd was. Ze kwam langs en we waren heet en de dingen “gebeurden” zoals dat zo mooi heet. Op een gegeven moment duwde ik em tegen dr andere gaatje aan en ik hoorde geen bezwaar. (normaal hoor je dat eerst te vragen gents!) Ik verzorgde veel glijmiddel (huismerk Etos) en draaide wat … hij ging er in als boter. Na een goeie flow kwam ze gewoon heerlijk klaar. En toen… kwam het beste compliment wat je op zo een moment kunt krijgen: “normaal kom ik niet zo heftig klaar op anale seks”. Dan weet je dat je het goed hebt gedaan. Een vervolgafspraak zit er duidelijk in, we hebben beiden een grens verlegd. Wauw!

Heb je tips ’n tricks? Vertel ze onderaan de pagina!

Hoe ga je op een date of feestje nu met een anale situatie om?

Je zult eerst wat veldwerk moeten doen want hem er zomaar even in steken bij een dame die je misschien net hebt ontmoet is wat bruusk. Houdt ze er wel van? Heeft ze zich voorbereid? zijn er genoeg handdoeken?
Als jullie samen tot overeenstemming zijn gekomen dat anale seks helemaal okee is moet de dame/heer in kwestie vooraf gespoeld hebben. Als dat niet het geval is zul je een aardige “toiletgeur” verspreiden. Hier moet ik denken aan een dame in de Fata. Ze vroeg aan me of ik het “erg” vond om het anaal met haar te doen want ze was de pil vergeten en was enorm bang om zwanger te worden. Lachend antwoordde ik dat dat he-le-maal geen probleem was. hahaha.
Schijnbaar was ze niet zo goed voorbereid op haar eigen plannetje want toen we eenmaal klaar waren konden ze zo ongeveer het halve gebouw luchten. Dus voorbereiden is echt heel erg fijn voor jullie omgeving.

-analHet is tevens aan te raden om op een feestje of in de club, als je het met je eigen partner doet, een condoom te gebruiken. Waarom een condoom met je eigen partner? Als je op de club of feestje bent vindt er nog wel eens een partner wissel plaats. Dus ook tijdens de sex kan er iemand bijspringen. Heel gezellig allemaal, dus is het handig om je condoom even af te laten glijden waardoor je piemel niet eerst helemaal door de wasstraat moet. Het is wel fijn om hem te wassen maar je bent heel even wat flexibeler mocht het op een trio uitdraaien.

 

De penetratie! Auw?

Een anus is niet iets waar je hem zomaar even in kunt stoppen. Je moet dat ding goed voorbereiden en vooral even laten wennen. Gebruik VEEL glijmiddel. Liefst op siliconenbasis want glijmiddel op waterbasis droogt snel op. Masseer voorzichtig met 1 vinger in en rond het gaatje. (je kun het als je alleen bent ook eens bij jezelf doen, dan weet je gelijk zelf ook hoe dat voelt als je te wild bent). Later kun je opbouwen tot twee vingers. Je gaat een beetje heen en weer en rekt zeer rustig de kringspier wat op. Let goed op je partner, deze zal je sturen door het proces.

Daarna kun je voorzichtig proberen je piemel er in te stoppen. Hooooo! Niet de hele piemel ineens! Alleen de eikel…rustig er in en er uit. Geen klachten? je kunt een centimetertje verder…voeg weer wat glijmiddel toe en eventueel kun je tijdelijk even terugkeren naar de twee vingers. Speel maar een beetje met haar.

Als het nou niet goed wil lukken kunnen jullie twee dingen doen: Zij kan naar jou toe komen als de eikel er eenmaal in zit en zodoende de snelheid bepalen òf ze gaat gehurkt boven jou zitten en stopt hem er zelf in. Daardoor is ze ontspannen en kan ze tevens de snelheid maar ook de diepte bepalen.

 

anaalseks anaalsex anale sex anale seks kontneuken

 

2 reacties

 1. gsstel schreef:

  Ja oude post maar toch! Klopt wat hierboven staat goed spoelen en het kan heerlijk zijn anale sex.
  Wij, mijn vrouw en ik kunnen er beiden heel erg van genieten zowel om te geven als krijgen.
  Ik de man kan als mijn prostaat goed bewerkt word zelfs meerder keren achter mekaar klaarkomen.
  Mijn vrouw ook trouwens we zijn dan wel wap hebben dan dus een pilletje gebruikt.
  Dit klaarkomen is zeker zo heftig als normaal klaarkomen maar nog in intenser en dat geld voor beiden.

 2. Angela schreef:

  Belangrijk is dat je vooraf goed spoelt. Dus dat vraagt een goede voorbereiding als je beiden anaal wilt. Het schoon zijn is niet alleen anaal van belang, dus heerlijk douchen vooraf is voor beide partijen een heerlijke begin van de vrijpartij. Het verhoogt het genot en blijft alles schoon.
  In de ontlasting laten roeren is voor meestal niet lustverhogend.
  Het spoelen kun je eenvoudig met een slangetje vanuit de wastafel of douche als je op het toilet zit. Breng het langzaam naar binnen met lauw water en je zult zien dat het vrijen een stuk aangenamer wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *