Ketamine

ketamine2(K, tante K, keta)

Waar je al snel tegenaan loopt is ketamine die vaak in het laatste deel van een wapfeestje tevoorschijn komt. Ketamine is een verdovend middel dat door veeartsen wordt gebruikt. Doorgaans wordt het gesnoven. Ketamine is er van variabele sterkte en kwaliteit. Kijk dus goed uit met keta die je nog niet kent. De bijdrage die ketamine levert kan een heel geil lichamelijk gevoel zijn. Hogere doseringen geven trip effecten. Nog hogere doseringen zorgen er voor dat je wel bij bewustzijn bent maar letterlijk geen vinger meer kan bewegen terwijl je hard aan het trippen bent, de zgn. K-hole. Zelf zijn we geen keta liefhebber en vinden we dat het niet veel bijdraagt aan een feestje. Het is een weinig sociale drug. Dat gezegd hebbende kennen we genoeg mensen die zweren bij een snuifje keta in de late nacht. Ketamine valt onder de geneesmiddelenwet.

Wil je geen risico’s lopen? Gebruik dan geen drugs.

 

2 reacties

  1. play2play schreef:

    De lijnensnuivers zitten in een andere wereld. Maar in elk neusgat een afgestreken lepeltje combineren met een ballonnetje…..zalig

  2. Jason schreef:

    Misschien ook nog ff goed om te vermelden is dat je nooit dezelfde hoeveel aan moet houden dat met coke. Soms zijn mensen geneigd dezelfde lijnen te snuiven, maar dat gaat niet goed want dan ben je wel ff onderweg nog met jezelf. Dus bij Keta, begin met een heel klein lijntje/puntje en kijk hoe het valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *