Trio mvm vmv

Het itrio2s de fantasie van vele mannen; 2 Hete dames die hém verwennen en bij voorkeur elkaar ook nog even stevig te lijf gaan. De zoenende dames trekken langzaam hun kleding uit en strelen elkaars lichaam met spanning en verrukking op hun gezichten. Je mag tegelijkertijd heerlijk een vreemde vrouw neuken, terwijl jouw vertrouwde geliefde op een paar centimeter afstand door de dame oraal wordt bevredigd. In plaats van boos worden, kreunt en steunt ze met je mee op het ritme van je eigen hartslag. Een warm idee en intense belevenis waarvan mening man even de ogen moet sluiten en zijn pik voelt kloppen.

Of zijn jullie toch meer van de 2 mannen die de dame verwennen? Twee harde kloppende pikken waar ze haar handen één voor één omheen sluit, zachtjes knijpt ze in de glanzende paarse koppen en als ze er één in haar mond stopt, gaat haar hand over de schacht van de ander. Gebiologeerd kijkt de echtgenoot toe hoe op het ritme van het stoten van de andere man zijn eigen pik dieper in de mond van zijn vrouw verdwijnt, haar ogen gesloten en gezicht verwrongen van geil genot. Is een dubbele penetratie misschien iets waar jullie over fantaseren?

Heerlijke trio seks heb je uiteraard met mensen waarbij het vertrouwen hoog is en de aantrekkingskracht tussen alle partijen goed zit. In een trio is 1 persoon niet verbonden aan de andere twee dus is het heel belangrijk om goede afspraken te maken. Voor welk soort trio kies je? MVM staat uiteraard voor Man Vrouw Man, al betekent het niet direct dat de dame altijd het middelpunt hoeft te zijn. Wanneer de mannen beiden bi gevoelens hebben (of nog in de ontdekkingsfase zitten) kan dit een hele fijne manier zijn om met elkaar op ontdekkingstocht te gaan. Bij Vrouw Man Vrouw wordt natuurlijk bedoeld dat er een extra vrouw aan toegevoegd wordt.

Er zit wezenlijk geen verschil tussen beide trio’s, het basis principe blijft altijd dat een stel bij elkaar hoort en er een extra persoon aan toevoegt. De ‘extra persoon’ behoort dit dan ook hoog in het vaandel te houden om een (langere?) trio-relatie goed te houden. Respect voor elkaar en de grenzen is cruciaal, gedane zaken nemen geen keer. Toch is een klein beetje jaloezie tijdens een trio heel normaal, praat hier goed over met elkaar en erken dat er een klein groen monstertje in deze mooie wereld vol vrije seks mag wonen. Je wil immers als stel nog langer samen blijven genieten, de single is uiteindelijk vervangbaar.

Als je toch een keer een trio of een DP wilt beleven, en het lukt je niet om een single dame of heer te strikken voor deze klus, dan is het natuurlijk ook mogelijk om twee andere stellen voor je eigen thuisfeestje uit te nodigen. Binnen deze setting kan er voldoende geswitcht en geruild worden om het gewenste resultaat te bereiken!

 

trio1

2 Responses

  1. Bruno en Ingrid schreef:

    ik vind het ontzettend moeilijk om een geschikte vrouw te zoeken voor een trio relatie. Heb het ook een tijdje al opgegeven. Na 3 jaar zoeken zijn wij het wel een beetje zat om nog verder iets te zoeken wat er niet is.

  2. Bert schreef:

    ik weet dat een man erbij makkelijker is , dat bleek in Mistique maar ze hebben daar ook avonden met Loversgirls is dat geen optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.