Huisvriendje/vriendinnetje

Soms duurt het even voor jullie de meest geschikte partner hebben gevonden voor een trio. Het klikt prima tussen jullie drietjes en naast heerlijke seks is er een vriendschap ontstaan. Veel stellen vinden het fijn om de man of vrouw op regelmatige basis te ontvangen of ontmoeten en spreken dan van een huisvriend/huisvriendin.

Zoals met alles in het swingen is het raadzaam om hier hele goede afspraken over te maken en de relatie van het stel te respecteren. Swingen doe je sámen, binnen de afspraken die jullie samen maken tenslotte.

Ervaringen van een swinger met huisvriendje:
Wij hebben als stel al ongeveer een jaar hetzelfde huisvriendje en de laatste 6 maanden heeft hij zelfs bij ons ingewoond. Veel mensen hebben altijd gedacht dat wij dagelijks seks met elkaar hadden of dat ik als vrouw van het stel zijnde overdag seks met hem zou hebben. Maar zo zit de vriendschap niet in elkaar, wij hebben vanaf dag 1 goede afspraken met elkaar gemaakt. Een huisvriendje komt samen met huisregels en daar hebben wij ons altijd aan gehouden. Wij daten met hem zoals we daten met andere stellen: op afspraak in de agenda. Alleen wanneer onze date zelf aangaf dat hij erbij mocht zijn, hebben we hem gevraagd aan te sluiten. Het voordeel van een huisvriend hebben, is dat je elkaar goed leert kennen en veel vertrouwen in elkaar hebt. Als wij een date hadden gehad waarbij er nog niet voldoende geilheid geblust was en hij kwam op zondagavond thuis, was een blik voldoende om nog even met z’n drietjes een stevige vrijpartij te beginnen. Nu hij weer een eigen woning heeft gevonden zal het wennen worden om elkaar minder te zien maar we blijven zeker heel regelmatig met elkaar afspreken. Hij is een hele dierbare goede vriend geworden waar ook nog eens heerlijke porno mee te maken valt!

8 reacties

 1. Pierre schreef:

  Hallo ‘G’

  Mochten jullie een huisvriend voor regelmatig contact zoeken; stuur gerust een berichtje via Kik. Mijn account daar is. Verneem graag.

  Liefs Pierre

  Beste Pierre, ik verwijs je met liefde door naar SDC
  Kusjes Ray

 2. Anoniem schreef:

  ede

 3. P schreef:

  Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar een leuk koppel dat een huisvriend zoekt. Ik heb echter nog niet de juiste mensen gevonden.

 4. P schreef:

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel dat een huisvroend zoekt maar dikwijls zijn de motieven dubieus.

 5. Aad schreef:

  @anoniem zoeken een vaste huis vriend jullie mogen mij mailen leeftijd is niet belangrijk groetjes

 6. G schreef:

  @anoniem; zoeken een vaste huisvriend
  Jullie mogen me mailen, welke regio komen jullie? En welke leeftijdscategorie?

 7. john schreef:

  Goede avond zijn er mss nog mensen die die samen met mij een keer naar azzura te gaan, word voor mij de eerste keer , maar het lijkt me bijzonder leuk

 8. Anoniem schreef:

  wij zoeken reeds lang een vaste huisvriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *