Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1406 berichten.
Maup uit Son heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 10:51
Ik ga vanaf een uur of zeven kijken bij Azzurra. Al veel leuke ervaringen gehad daar. Maar ook ook mindere… veel opdringerige mannen idd zoals Steef zegt uit een bepaalde bevolkingsgroep Maar ik heb er weer zin in!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dit is gewoon de doorsnede van de bevolking rond Arnhem. Ga dan op de stellendag.
BoogieKnight uit Eindhoven heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 07:24
@Richard Goed idee om eerst eens alleen te gaan kijken in Azzurrra, het is een te gekke plek “if you can take the heat”, voor een eerste stap binnen “het wereldje” met onervaren vriendin zou ik het niet per-se aanraden, maar dat ga je dan zelf wel zien. Als man alleen ga je je denk ik sowieso wel vermaken. Wat betreft tijd: Ik ga altijd zaterdags en dan is er vanaf een uur of 2 toch zeker wel genoeg actie, na etenstijd het meest. Hoe dat op woensdag is weet ik niet. Qua kleding: Dat is makkelijk, NIKS. Je krijgt een handdoek, die kun je ook gratis wisselen. In het kader van safe sex zou ik wel badslippers aanraden, het kan glad zijn 😜 wat betreft de rest, als de omstandigheden er naar zijn draag je natuurlijk een condoom, maar ook die zijn gratis verkrijgbaar aan de bar 😛 Mocht je Azzurra toch te heftig voor de eerste stappen van je vriendin vinden dan kan ik Steamworks aanraden, daar is het overdag heel rustig en kun je prima genieten van de ruime wellnessfaciliteiten (uiteraard kun je de actie zelf ook maken, dat wordt geapprecieeerd 😉 ). Rond een uur of 7 wordt het drukker met stellen en is er meer actie. Succes!
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 23:21
Donderdag zijn wij er om 16.00 uur. Ff lekker genieten van elkaar en van......wie o wie Groetjes E&R
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Veel plezier.
Richard uit Zwolle heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 12:46
Ik (jongen) loop al een tijdje met het idee in mijn hoofd om eens te gaan kijken bij Azzurra. Lees hier altijd super positieve verhalen dus wekt mijn interesses. Ik wil eerst eens zelf gaan kijken en daarna mijn vriendin eens meevragen. Althans ik probeer haar direct te overtuigen maar ik denk dat daar iets meer voor nodig is. Maar pfoe blijft lastig om de echte stap te maken. Wat trek ik aan? Ik wil graag op de woensdag gaan en hoe laat ga je dan? Ben van plan nu volgende week de 20e of 27e te gaan, wie nog meer? Gr J35
Floor en flip uit Den haag heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 04:16
Wij zijn gezellig stel en willen as zaterdag mystique bezoeken! Welk leuk stel is er ook? Even vooraf contact? Zie ons profiel op sdc floorflip
Lars uit Oss heeft geschreven op 12 oktober 2021 om 14:45
Hi T&N, Wij zijn er ook rond 3 uur, maar dan zullen jullie ons waarschijnlijk te oud vinden 🙂
Lars uit Oss heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:45
Wij (stel eind 40 en begin 50) gaan a.s. Donderdagmiddag voor de tweede keer naar de stellendag. Hoop weer veel leuke, spannende stellen tegen te komen!
T&N uit Brabant heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:28
Komende donderdag gaan wij voor de eerste keer naar Azzurra. Beide begin dertig. We zijn er vanaf een uur of drie. Zijn er nog meer leuke stellen die dan gaan?
Slankstel uit Den Bosch heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 20:32
Vanmiddag van 1 tot 6 bij azzura geweest was weer topie topie was weer lekker geil en leuk en niemand had probleem met qr code zo als het hoort ze hebben het daar goed voor elkaar 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 09:53
Zaterdag 9 oktober gaan we weer naar Azzurra. Heerlijk genieten van de bubbelbaden, lekker drankje, lekker eten.....enzovoort. Wie gaan we daar ontmoeten?...
R&J uit Enschede heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 08:20
Morgen gaan wij (m43, v34) voor het eerst naar Steamworks. Onlangs zijn wij bij Azzurro geweest. Dit was ons erg goed bevallen. Nu komt de stellendag op de woensdag ons wat beter uit en gaan we naar Armenen. Kan iemand vertellen of het vergelijkbaar is?
Wij uit Ergens heeft geschreven op 5 oktober 2021 om 05:31
@Hans en Pamela het klopt dat je het niet kunt zien, wij zeggen al jaren wanneer zullen wij bekenden tegen komen tot nu toe was het alleen een collega van mijn vriendin. Voor twee weken terug echter onze overburen, was best even lachen. Je ziet maar weer hoe klein de wereld soms kan zijn.
B uit Etten Leur heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 12:41
Hoi, hier een leuke en verzorgde bi man van 59 jaar. Omgeving Etten Leur. Zaterdag ga ik graag naar Azzura in Beuningen. Eventueel kan ik ook thuis een gezellig swingers feestje organiseren. Zijn er dames die met mij mee naar Azzura willen gaan? Of zijn er stellen die wel zin hebben in een swingers feestje?
Steef uit Maastricht heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 22:00
Afgelopen woensdag na lange tijd als stel MV weer eens naar Azzurra geweest. Heerlijke en gezellige middag gehad. Groot voordeel van de controle op QR-code is dat een bepaalde vaak overlast veroorzakende bevolkingsgroep niet of nauwelijks aanwezig was hetgeen de sfeer zeer ten goede kwam!
Frank en Mery uit Eindhoven heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 12:13
Hey, Wij zijn straks te vinden in Berendonck en zijn wel in voor wat spelletjes met een ander stel of een dame die bi is... Wij zijn v39 m38 beide normaal postuur.. Zien we jou/ jullie straks? 13:30 zijn wij er X
Frank en Mery uit Eindhoven heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 11:16
Hey, Wij stel van v39 bi m38 zijn vanmiddag te vinden in Berendonck rond half 2... Iemand zin om ondeugende spelletjes met ons te spelen? Wij hebben beide een normaal postuur...
Hans en Pamela uit Amstelveen heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 12:44
Dankjewel Stel97! We zitten in de nieuwbouw volgens mij... Nu hopen op heerlijke buren ;). En idd, lastig om andere open minded mensen te herkennen maar wie weet...
Stel97 uit Gelderland heeft geschreven op 30 september 2021 om 22:18
Wij gaan geregeld met vrienden waarmee we swingen naar de sauna. Vragen ons dan wel eens af of er nog meer swingers zijn, is alleen lastig om een herkenningsteken te dragen in de sauna😂 Spa zuiver heeft wel een handige tussendeur in aangrenzende kamers in de nieuwbouw😇 Heel veel plezier!!
Stout Stel M&A uit Breda heeft geschreven op 30 september 2021 om 20:39
Hi! Mijn man en ik gaan naar BDSM avond in club Monique. Het is voor ons eerste keer zowel club als BDSM avond. Heeft er iemand ervaring mee?
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 30 september 2021 om 14:54
Afgelopen zaterdag weer naar Gaysauna Azzurra geweest. Gezellige drukte en iedereen in opperbeste stemming. Gelukkig was de anderhalve meter maatregel eraf. Prima vermaakt dus, op naar 7 okt couplesonly. Dat ook maar weer eens proberen. Tot dan!
Hans en Pamela uit Amstelveen heeft geschreven op 29 september 2021 om 20:51
Van vrijdag tot en met zondag in spa / hotel Zuiver. Stel rond de 40 waarvan de vrouw bi. Wie nog meer? Aantrekkelijk stel of dame alleen.
Lars & Laura uit Tilburg heeft geschreven op 29 september 2021 om 18:40
Dag lieve mensen, Morgen gaan we voor de eerste keer naar Azzurra, we hebben er zin in. Iemand een idee hoeveel stellen er op donderdag ongeveer komen. Wij zijn beiden 40 (en een beetje) en zijn erg avontuurlijk, slank & atletisch. Lars heeft alleen interesse in vrouwen, maar Laura is voor alles in. Wie zien we daar??
CuckStel60 uit Arnhem heeft geschreven op 29 september 2021 om 18:07
Woensdag 6 okt is mijn behoeftige slanke en spuitende dame weer toe aan een heerlijk middagje/avondje met als extraatje een lekkere potente jongeman in Azzurra. Mannen met schuilnaam M hebben de voorkeur!
Stelemmen928 uit Emmen heeft geschreven op 29 september 2021 om 11:40
Hallo Koppel34/38 wij hadden de zelfde ervaring bij de EroRoma veel house en trance maar vooral kneiterhard. ook niet ons ding, persoonlijk snappen wij trouwens niet de nut van een Dj in een club waar wij komen voor de seks. Jammer want wij gingen voor de coroan bijna elk weekend wel eens maar dat wordt wel steeds minder. Veel plezier verder.
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 27 september 2021 om 21:10
Even een update... Afgelopen zaterdag naar Fata Morgana gegaan, was onze 2e keer. Zeer vriendelijk ontvangst, corona check gedaan. De sfeer was wel oke, maar totaal niet opwindend ondanks dat de dames in lingerie en heren in boxers rond liepen. De dansvloer was open en de DJ speelde tot 24u evenals het verkrijgen van alcohol. De muziek was niet onze smaak, is niet wat wij associëren met sexy en lust opwekkend. Keiharde house/trance werd er gedraaid. Soms een nummer R&B en zag gelijk iedereen tegen elkaar aan dansen, sexy moves kwamen tevoorschijn, maar vervolgens werd er weer een house plaatje in gegooid, vonden wij erg jammer. Qua leeftijd heel divers, van rond de 23 tot 60, zeer vriendelijk naar elkaar, geen zien en gezien worden, geen oordelende blikken. Je voelt je hier direct op het gemak. Boven wel wat actie gezien, maar de meeste stellen hielden het bij eigen partner. Om eerlijk te zijn keken wij ook beetje kat uit de boom. Wat ons tegenviel is de muziek, het volume met name, de style van de "disco" brengt geen sfeer met zich mee. De temperatuur boven in de kamertjes is echt niet te doen, hebben wij het niet eens over de geur die rond middernacht over de gangen dwaalt, echt goor! Pluspunten vinden wij de vriendelijke sfeer, bubbelbad was heerlijk, het oogt schoon. Verder vroegen wij ons nog af of er ooit gebruikt wordt gemaakt van het buffet, werkelijk niemand in het restaurant zien zitten. Zou denken dat bij het regelmatig rond gaan met luxe hapjes ipv buffet meer gebruik van wordt gemaakt. Het verschil tussen een vrijdag en zaterdag hebben wij niet gemerkt, ook als onervaren stel kan je op zaterdag prima uit de voeten. Conclusie leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar, andere stellen bezig zien en bekeken worden spreekt ons erg aan. Volgende keer gaan wij een andere club proberen om wat meer ervaringen op te doen. Tips zijn altijd welkom!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De Fata Morgana is een prettige parenclub en ik ben het zeker met je eens dat de DJ vaak jonge mannen zijn die eigenlijk hun eigen muziek draaien, wanneer je echt goede DJ's wilt kun je bij parenclub Showboat in Zaandijk gaan. De dansvloer is daar altijd gevuld!
Stel nieuw uit Eindhoven heeft geschreven op 27 september 2021 om 10:59
Wij (M51 en V41) trekken donderdag 7 oktober de stoute schoenen aan en gaan voor de eerste keer naar Azzurra toe. We laten ons verrassen wat het ons gaat brengen, we zijn overdag aanwezig.
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 22 september 2021 om 15:08
Wij gaan eind de middag, woensdag 22 september, naar Azzurra. Even lekker bubbelen... Wij gaan we treffen in het bubbelbad? We gaan het meemaken. In ieder geval hebben we er zin in.... Liefs FenM
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 21 september 2021 om 10:55
@ Twentsstel Wij zijn vorig jaar voor het eerst op een vrijdag naar Fata Morgana geweest. Het was toen heel rustig, maar prima om voor de eerste keer kennis te maken met een club. Wat ons daar aansprak is dat er geen alleenstaande mannen worden toegelaten wat al voor rust zorgt. De sfeer was uiterst vriendelijk, ongedwongen, geen zien en gezien worden gehalte, er loop inderdaad van alles wat rond. De vrijdag is daar mede voor nieuwe stellen, op de zaterdag zouden er meer ervaren stellen zijn, maar hebben wij vooralsnog geen ervaring mee. Vraag het mij komende zondag en ik kan het je vertellen haha.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De parenclub Fata Morgana is zeker een rustige en vooral veilige swingersclub. De Fun4two is ook grotendeels voor stellen. Wij zijn zelf ook begonnen in deze parenclubs en komen er nog steeds graag. Eventueel de stellendag bij gaysauna Azzurra of Steamworks wanneer jullie van warmte en water houden. Wellicht een nachtje hotel erbij en de afterparty organiseren😄
Twentsstel uit Enschede heeft geschreven op 20 september 2021 om 17:18
Hallo lieve mensen wij (ik 32 hij 32) zijn ons al een tijdje aan het rondkijken naar een leuke en gezellige parenclub voor de eerste keer. Wij zoeken een club die erg gezellig is, waar mensen niet te opdringerig zijn en die natuurlijk geschikt is of een avond heeft voor bezoekers die voor het eerst komen. Alvast bedankt en misschien tot dan.
Toet uit Zuid Holland heeft geschreven op 20 september 2021 om 07:26
Goeie morgen allemaal...hou goed de site in de gaten ...of je per zaterdag wel of geen qr code moet tonen....volgens mij bij azzurra wel per as zaterdag
J. en W. uit Zwolle heeft geschreven op 19 september 2021 om 15:35
Amsterdams stel die Afgelopen vrijdag 17 september ook op Bussloo waren, nogmaals bedankt. Fijn dat wij naast jullie mochten komen liggen. Jammer dat jullie eerder vertrokken. Wellicht tot een volgende keer! Groetjes van ons
Sab uit Enschede heeft geschreven op 18 september 2021 om 19:00
Wie heeft tips? Morgenavond (zondag) willen we na een lange tijd weer eens een club bezoeken voor een heerlijke actieve avond. Heeft iemand tips waar het op zondag ook gezellig, druk en actief is? Wij zijn zelf begin 40. We horen het graag! Thanxx Sab
Richard uit Arnhem heeft geschreven op 18 september 2021 om 18:00
Wordt er daar ook geswingt dan??? Wij komen daar graag dus ik hoor het graag! Wij weet tot snel 😉
Lekker leuk stel uit Velp heeft geschreven op 17 september 2021 om 07:03
Hallo wij zijn vrijdag 24 sept en zaterdag 25 in thermen busloo . Welk leuk stel is dr dan ook ? Zijn benieuwd Groeten
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 16 september 2021 om 19:37
Zijn er recent nog stellen naar Fata Morgana geweest, zo ja hoe is het daar nu? Vorig jaar in Aug tussen de twee lockdowns door geweest, was toen zeer rustig, hooguit 20 stellen, weinig activiteiten. Staat op de site voorverkoop op zaterdag VOL=VOL, maar gaat het in deze periode ook echt vol raken? Mogelijk gaan wij za de 25e, wel de eerste dag zonder maatregelen binnen als het goed is!
Monique en Tonny uit Veenendaal heeft geschreven op 16 september 2021 om 12:17
Hallo Rob en Kirsten, Wat leuk dat jullie vandaag komen. Wij een stel,. Hij uit Zuid-Amerika en zij Nederlands komen rond 14.30 uur. Hoelaat komen jullie. Kunnen misschien een praatje maken. Hoe zien jullie eruit?
Inge en Peter uit Omgeving Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:58
Hoi Kirsten en Rob, en andere nieuwe stellen Met een drankje aan de bar, maar vooral ook buiten of je nu rookt of niet raak je, als je ervoor openstaat echt makkelijk in gesprek. Wij swingen niet snel maar hebben het mede door de vele leuke gesprekken en het uitwisselen van ervaringen altijd fijn. En wie weet... Ik blondje met altijd iets zwarts aan en hij grote brede vent met donkere haren en groene ogen, spreek ons gerust aan x
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:28
Leuk hoor Kirsten en Rob! En 1e keer altijd spannend. Lekker genieten en het komt goed. Groetjes E&R
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:27
Hey hallo, wij gaan morgen (donderdag) ook naar Azzurra. Denk rond 16.00 uur daar. Leuk om anderen te ontmoeten voor gezelligheid en wellicht meer. Groetjes E&R
Kirsten en Rob uit Utrecht heeft geschreven op 14 september 2021 om 20:20
Wij gelegenheidsstel gaan donderdag 16 september voor het eerst samen naar Azzurra. We zijn benieuwd wie er nog meer gaan. Reuze spannend zo voor de eerste keer.
Erik en chantal uit Omg den bosch heeft geschreven op 14 september 2021 om 15:53
Weet er iemand rustige buitensex plaats omg den Bosch waar weekend iets te doen is
Michel uit Doetinchem heeft geschreven op 13 september 2021 om 11:07
Klopt, op Stroombroek gebeurt er idd wel regelmatig iets 😉 maar ook in de Kruisbergse bossen... kleine hint... er zijn 2 vijvers in het bos
Wij uit Ergens heeft geschreven op 13 september 2021 om 10:24
Inmiddels heeft de waterplas bij de stort in Wijster de aandacht van de politie, de eerste bekeuring voor naaktrecreatie is er al gegeven en er zal nu ook meer gecontroleerd worden. Hier werd in het verleden in de late uren ook wel geswingd in de auto's.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
In de auto seksen is juridisch gezien heel slim!
Achterhoeksstel uit Doetinchem heeft geschreven op 11 september 2021 om 08:32
@Ferdy er gebeurt wel eens wat op Broamse gat/Stroombroek.
Daddylove uit Amsterdam heeft geschreven op 10 september 2021 om 05:43
Gaan er de komende dagen nog stellen, vrouwen en mannen naar het zilverstrand in almere. Ik vind het daar gezellig en er is wel wat te doen. Een beetje meer naar achter. Ik doe graag met jullie mee.
Sexy3135 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 8 september 2021 om 14:25
Wij willen binnenkort een keer Azzurra bezoeken op donderdag. Nu zijn wij regelmatig in een wellness te vinden, ook een keer naar een club geweest. Maar wat voor kleding wordt er gedragen bij Azzurra? Is het te vergelijken met een wellness, dus handdoek/badjas, of meer te vergelijken met een club dus sexy lingerie? Tnx alvast voor de info
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het is een Sauna, dus bij binnenkomst krijg je een polsbandje waarmee je je locker weet en je krijgt ook een witte medium handdoek. Het staat je vrij om een badjas of mooi jurkje of jasje aan te trekken. Mijn lieve Anita heeft een soort jurk-jasje wat doorschijnend is en mooi waait wanneer ze loopt. Ze krijgt hier vaak complimentjes over. Gaysauna Azzurra is niet te vergelijken met een club omdat er ook geen dansvloer is, het is dus echt een sauna met witte handoekies mits je zelf wat leuks bedenkt. Alles mag!
koppel 28 m/58 v uit nijmegen heeft geschreven op 8 september 2021 om 08:26
wij gaan vandaag vandaag naar azzura 10.30 aanwezig wie komt ons vergezellen..
m v 28 48 uit nijmwgen heeft geschreven op 8 september 2021 om 07:44
wie komt er deze ochtend naar azzura ik man licht getint en spontaan en vrouw is bi beiden zin in een avontuur vanaf 10.30 aanwezig!!
Ferdy uit Doetinchem heeft geschreven op 7 september 2021 om 12:57
Ik ben nieuwsgierig naar het naaktstrand van stroombroek, is dat een strand waar het weleens spannend wordt ? Ik wil daar vrijdag 10 sept graag gaan kijken. Kan iemand me daar meer over vertellen of misschien gezellig samengaan.
Benieuwd uit Enschede heeft geschreven op 5 september 2021 om 21:31
Hallo Komen er ook aanstaande vrijdag nog stellen of bi vrouwen op de gemende dag van steamworks?

11 reacties

 1. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 2. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx elrostel@gmail.com

 3. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers. oorbel7711@gmail.com

 4. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 5. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 6. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 7. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 8. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 9. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R. singlevak@outlook.com

 10. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 11. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.