Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1485 berichten.
fandango uit Gelderland heeft geschreven op 6 januari 2022 om 19:01
kwamen deze web site per toeval tegen. leuke site en Ray heeft dezelde creatieve ideen als het om spreidstangen gaat. Las ook het stukje over erotische fotografie op de site . wij hebben zelf daglicht lampen en flitsers die 2.4ghz gestuurt zijn en en zwarte achterwand . Daarmee al diversen mooie foto's gemaakt. om een paar mooie foto's te maken moet je erg veel foto's schieten. Het gaat om de lol als het leuk is dan is het ontspannen en als het ontspannen is dan worden de foto's mooi.
Starterkit uit Friesland heeft geschreven op 3 januari 2022 om 10:23
Toevallig in gesprek gekomen op de sdc chat met Ray. Over kortzichtige mensen en kut harley’s. 😄 Leuke site. 😊 Groetjes😘
Hellemonder uit Helmond heeft geschreven op 24 december 2021 om 21:48
Goede dag Las voor her eerst dit gastenboek Mij valt er op dat alleen azzurra wordt genoemd als ero sauna. Maar wat dacht je van Steamworks of Sauna Joe of in Tilburg ibiza. Ieder voor elke wat men mogenlijk leuke dingen op erotisch gebied of je homa bi of hetero bent vrouw of stel of man alleen. Bezoek zelf ibiza en heb het altijd goed naar mijn zin. Het komt wel eens voor dat men vandaaruit in contact komt voor privé feestjes . Je moet gewoon geluk hebben . Wens alle Fijne feestdagen en naast een gezond ook een erotisch 2022
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
We mogen nog blij zijn dat er Erotische Sauna's of Gaysauna's zijn.Het is beter dan een parenclub these days. We zijn alleen nooit op Sauna Ibiza geweest. Sauna Steamworks vond ik enorm groot en hokkerig tov weinig mensen. Dus dat was de reden waarom ze in de Parenclub Fata Morgana in Muiden de zolder 'op slot' deden bij te weinig gasten, je moet het cosy houden. Nu heb ik bij Sauna Ibiza zelf weer het marketing gevoel, wat totaal niet bij onze vrije gedachte van swingen hoort. Dus ja, dan weet ik dat Sauna Azzurra totaal niet voor de marketing gaat. Dan heeft dat mijn voorkeur, en omdat ik er geen fluit aan verdien adviseer is dan Sauna Azzura in Beuningen. Ik denk dat er wel meer zijn die dat gevoel zullen delen. Want helaas helaas, er zijn al collega Parenclub !onderneemsters! die ontdekt hebben dat sex sells. Wij swingers zijn op zoek naar een omgeving waar wij ons thuis, gewaardeerd voelen en vooral niet verkocht worden! We kopen privacy, en geen etalage met stokstaartjes, die op hoerensites worden geworven als goedkoop alternatief. Jwz. Eigenlijk, als ze een Gangbang of het eufenisme Huisvrouwen middag in het pakket hebben, kun je er van uit gaan dat jij het product zult zijn. Daarom adviseer ik swingers in 2022 naar mixdagen van een leuke Gaysauna te gaan of via onze favo datingsite zelf leuke thuisfeestjes binnen te slepen. Kijk gewoon uit ok?
J V uit Alkmaar heeft geschreven op 24 december 2021 om 14:43
Hallo wij zijn een stel (hetro) uit alkmaar. 48 en 47 albij slank. Wij willen ook graag wat meer ontdekken op sex gebied met andre stellen. Of ik alleen of mijn vrouw met een ander. We hebben de stap nog niet durven zetten naar een PARENCLUBS. Gr anoniem
Stellimburg uit Sittard heeft geschreven op 17 december 2021 om 21:21
Gisteren naar de koppeldag van Azzurra geweest, wat een heerlijke ervaring! Lekker met mijn partner bij de swing op de martrasjes sex gehad met een aantal kijkende koppels er om heen. Maar wie was het stel waar de man een ringbaardje had en de vrouw een kort kapsel met zwarte haren had? Volgende keer mogen jullie wel komen meedoen 😇
Kees uit Rotterdam heeft geschreven op 17 december 2021 om 07:05
Hi, we gaan morgenvroeg lekker weer naar Azzurra... Benieuwd wie mijn mooi Aziatisch vrouwtje wil verwennen. Wel met respect he!
Stel_Lim uit Heerlen heeft geschreven op 15 december 2021 om 14:55
Afgelopen maandag weer een heerlijk dagje Azzurra gehad. O.a. lekker geil gespeeld in het doolhof. Zullen snel weer een keertje gaan op een gemengde dag.
Stel uit Rotterdam heeft geschreven op 14 december 2021 om 19:41
Zijn er aanstaande vrijdag nog leuke stellen tot 30 jaar in steamworks. Wij Nederlands v knap 28 slank cup d man 31 sportief. We zitten ook op Sdc.
Stelgroningen uit Groningen heeft geschreven op 13 december 2021 om 15:54
Bedankt voor jullie reacties! Leuk om te lezen en we zullen zeker dan ook eens een andere dag naar Azzura gaan. Lien leuk dat je het zo gezellig hebt gehad misschien komen we elkaar er een keertje tegen. Volgende week donderdag 23 dec eerst nog naar een stellendag want die valt toevallig op onze vrije dag. Wie zijn er nog meer van plan om te gaan? Wij trouwens 45 en 43.
Jelle uit Purmerend heeft geschreven op 13 december 2021 om 10:02
Vandaag weer een dagje naar mijn favoriete club Azzurra. Helaas kan mijn mooie vriendin weer niet mee. Ik hoop dat ik dat leuke gezellige stel van vorige Week weer tref. Heerlijk stel. Prachtige mooie blonde vrouw hij kaal en lang. Misschien kunnen jullie hier een reactie geven of Vraag Ray en Anita om mijn mail adres bij interesse. Nog meer vrouwen of stellen die vandaag gaan?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik ben jouw datemachine niet hoor, gewoon lekker zelf doen. Moet ik ook als ik solo ben.
Lien uit Amsterdam heeft geschreven op 13 december 2021 om 07:44
Hoi Stel Groningen Ik ben een single dame en ga graag naar Azzurra.Ik ben nu meerdere keren geweest en altijd nog op Zaterdag.Ik vind het er dan erg gezellig en ik voel me er goed op me gemak.Het zal zeker anders zijn dan op stellendag maar ik vind het gemengd met de single mannen ook heerlijk.Het heeft me goed geleerd om grenzen te stellen maar ik ervaar dat niet als vervelend maar dat is uiteraard persoonlijk dus wat mij betreft is zaterdag een aanrader.Volgende maand ga ik een woensdag proberen want dat blijkt de drukste dag met single mannen te zijn.Ik ben benieuwt😉
K en J uit Tilburg heeft geschreven op 12 december 2021 om 20:54
Wij waren ook bij mystique helaas wat rustig idd maar wij komen zeker nog eens terug….
M & S uit Leiden heeft geschreven op 12 december 2021 om 18:59
Hoi R & E, Dank voor jullie advies. Gisteren (zaterdag) zijn wij geweest en het viel idd niet tegen. Best nog wel wat bezoekers en actie. Uiteraard niet te vergelijken met de avonden van voor corona maar dat is nu eenmaal zo. Xx M&S
Stelgroningen uit Groningen heeft geschreven op 11 december 2021 om 20:42
Hallo allemaal, Wij zijn op een stellen dag geweest bij Azzura wat een heerlijke relaxte dag hebben we gehad! Nu kunnen we niet altijd op de donderdag en zijn nieuwsgierig hoe het de andere dagen is? Wie kan ons wat meer vertellen of een dag aanraden?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Gisteren was ik (ray) op de gemengde dag, het was druk en er waren veel mannen. Geen last van gehad, ze houden afstand. Verder een heerlijke middag gehad met 2 mooie meiden en een stel.
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 9 december 2021 om 18:06
Hallo M & S uit Leiden, het lijkt idd een gekke tijd maar wij zijn laatst ook naar Mystique geweest en een meer dan heerlijk middag en avond gehad. Eenmaal binnen merk je middag, avond of nacht niet. Gewoon lekker gaan en genieten. Xxx R&E
R&M uit Haarlem heeft geschreven op 8 december 2021 om 12:32
Hallo, Wij zijn een leuk stel van eind 40 die donderdag 9 december een bezoek willen gaan brengen aan de Showboat. Zijn er meer stellen en/ of dames die komen? We zijn benieuwd!!
Zuid-Amerika uit Flevoland heeft geschreven op 7 december 2021 om 21:16
Hoi. Wij zijn een koppel 45/47 jaar oud en nieuwsgierig in zon feestje. 😉🤗
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Voor privefeestjes kun je het beste in de speeddates van SDC kjjken. Alvast veel plezier! klik hier voor 10 dagen proef
M & S uit Leiden heeft geschreven op 7 december 2021 om 06:47
Hallo allemaal, A.s Zaterdag willen wij graag weer een keer naar Mystique. Wel heel vreemd om overdag naar een club te gaan. Zijn er inmiddels al stellen in de middag geweest? En hoe is dit bevallen? Wij zijn bang voor flink minder bezoekers dan voorheen in de avond.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wij zijn ooit in een parenclub geweest waar maar twee andere stellen waren, we hebben de leukste avond ever gehad....1 stel nog steeds contact mee. Gewoon gaan!
Koppel 34/38 uit Zuid-Holland heeft geschreven op 6 december 2021 om 23:09
Beste agapios, Misschien is het voor jullie wel een leuk idee om eerst eens contact met andere te maken via Kik. Dan kunnen jullie daar elkaar leren kennen en wie weet als het klikt, dat het over gaat tot real life date. Het is maar een idee..... 😊
M&N uit Oosterhout heeft geschreven op 6 december 2021 om 17:13
Hoi , Wij leuk spontaan verzorgd stel willen woensdag middag 8.12 een paar uurtjes naar Azzura gaan. Zijn er nog meer stellen die dan ook gaan ? Hopen op een hete leuke middag 😊
Joost uit ergenshuizen heeft geschreven op 4 december 2021 om 17:29
Beste Anna, goed verhaal heeft u geschreven. En inderdaad, alleen is maar alleen. Ik houd mij aanbevolen u te vergezellen naar een club of gelegenheid. En ook uw man mag mee. Da's vermoed ik zeker zo prettig voor hem. Ik zie uit naar een reactie, groetjes, Joost
stel5653 uit brabant heeft geschreven op 2 december 2021 om 22:59
Wij zijn er zaterdagmorgen ook, misschien ook nog voor het ontbijt.
Geilstel 50+ uit Hoogland heeft geschreven op 2 december 2021 om 19:45
Wij gaan zaterdag ontbijten bij Azzura, wie zijn er ook? Groetjes geilstel 50+
W en J uit Kootijk heeft geschreven op 1 december 2021 om 13:10
Wij gaan morgen naar azzurra,wie gaan we daar zien.
stel5653 uit brabant heeft geschreven op 29 november 2021 om 18:26
@Ray. Hebben jullie een vrij actuele lijst met parenclubs? We zouden graag een goede club voor ons willen zoeken maar komen vooral bij de bekende groep uit. Misschien leuk om die eens hier te plaatsen, zullen best meer mensen blij mee zijn.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De huidige trend is dat nieuwe parenclubs een marketing concept hebben bedacht dat de swingers worden neergelegd voor de inkomsten van de single mannen. Het idee van stellenruil in een parenclub is hiermee totaal ondersteboven gezet. De swinger als sekskoe! Daarom adviseer ik mensen vanaf nu gewoon een erotische sauna, buitenseks of met elkaar afspreken via onze favo datingsite. Dus Back to Basic!
Achterhoeksstel uit Doetinchem heeft geschreven op 24 november 2021 om 18:58
Vandaag voor de 4e keer naar Azzurra geweest. 3 keer stellen dag en vandaag naar de gemengde dag. Het was weer genieten. Dankjewel voor de gastvrijheid. Hopelijk tot gauw.
Marjon uit Zwolle heeft geschreven op 24 november 2021 om 10:32
Hi, Wij midlifers denken er over om morgen de stellendag te gaan bezoeken, wie komen we tegen op deze verkorte openingtijden dag.
Kees uit Rotterdam heeft geschreven op 24 november 2021 om 07:28
Hallo, Jan. Wij waren er ook. Hoe zag die dame eruit?
M&R uit Blaricum heeft geschreven op 23 november 2021 om 15:05
@leuk stel uit Den Bosch Ons plannetje om met zijn vieren Steamworks te ontdekken woensdag gaat helaas niet lukken, Steamworks heeft besloten op woensdag de deuren te sluiten voor de couples. Laten jullie het ons hier in het gastenboek weten wanneer jullie weer naar Azzurra gaan?! Wil wel graag mijn elastiekje terug...😉
Wijstel uit Arnhem heeft geschreven op 23 november 2021 om 05:36
Aanstaande zaterdag gaan wij weer eens naar Mystique in Rucphen. Heerlijk genieten van elkaar en anderen. Wie o wie mogen we daar ontmoeten. Bi mag, echter geen must. Wij zijn lage 50tigers, alles in proportie en actief. Staan open voor contacten.
Jan uit Den bosch heeft geschreven op 22 november 2021 om 21:24
Vandaag was er een opvallend stel een mooie slanke jonge dame met een heer van denk ik de dubbele leeftijd. Wow wat waren hunnheerlijk bezig. Komen hun meer bij de sauna azzurra. Hoor graag die waren zo heet. Gr jan.
Jonger stel 26-32 uit Eindhoven heeft geschreven op 22 november 2021 om 18:12
Hee hee, Wij zijn een jonger stel van 26 & 32 jaar. We zouden eens bij een sexsauna of parenclub willen gaan kijken. Onze fantasie start met het gezien worden wanneer wij sex hebben. Eventueel later als het bevalt met uitbreiding naar een man erbij. Waar kun je het beste heen als beginners? Sexsauna, of parenclub? En welke clubs zijn aan te raden voor beginners? Tevens willen we wel graag op een stellendag aangezien we lezen dat het er anders meestal opdringerig aan toegaat.. We hopen wat leuke tips te krijgen!😁
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik zou de sexsauna willen aanraden omdat dit nog vrij is van marketing modellen zoals bij parenclubs. Ook hoorde ik van een parenclub die een stellendag organiseert maar in de avond bosjes mannen toelaat. Het lijkt de kermis wel...ik zou zeggen hou het lekker basic, dan blijf je het dichtst bij jezelf.🌼
Stelemmen829 uit Emmen heeft geschreven op 22 november 2021 om 13:52
Ook wij hebben al eens een thuisdate gedaan bij een ander stel, persoonlijk vonden wij er niet veel aan. Misten de sfeer van een club, stellen die rondom ons bezig zijn. Ligt er ook aan wie het organiseert denken wij, wij kwamen binnen en er was even kopje koffie daarna een hapje en drankje maar ondertussen journaal gekeken en hart van Nederland, prima programma's hoor maar dan niet op een thuis date. Wij hadden er een porno opgezet en bijpassende muziek voor de sfeer. Wie weet nog een keer op herhaling.
finn uit Arnhem heeft geschreven op 22 november 2021 om 10:05
opvallend is de aandacht voor Azzurra! ik wil de eresauna niet afvallen , het is een leuke sauna. Maar waar blijven de uitnodigingen voor de kleine parenclub als x en y? deze staan niet aangeschreven als bonafide clubs maar zijn zeker super gezellig. laat hier eens wat gedachtes over rondgaan, lijkt me leuk te lezen. groetjes Finn
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er bestaan parenclubs en sexclubs. In sexclubs werken prostituees. Deze sexclubs adviseren wij niet aan swingers omdat dan de vrouw het product is. Tijdens covid mochten sexclubs wel open en parenclubs niet. Zodoende zijn wij er achter gekomen, wie nu wie is in clubland. Er vielen zo al 3 clubs af en er is indertijd een club bijgekomen met jawel, een sexclub vergunning. Ook deze zal de top 100 bij ons niet gaan halen, omdat swingers keihard doorverkocht worden, terwijl deze swingers denken in een eerlijke parenclub te zijn. Ps ik heb de namen vd 'clubs' weggehaald ivm hun 'privacy'
Bert uit Waalwijk heeft geschreven op 21 november 2021 om 16:00
afgelopen donderdag voor t eerst stellendag bezocht en we weten zeker dat t voor herhaling vatbaar is. Zowel samen als met een ander leuk koppel op t matras voor de spiegel gespeeld. Fijne atmosfeer daar!
Henri uit Drenthe heeft geschreven op 21 november 2021 om 08:51
Hey Agapios Wij hebben hetzelfde ( zonder frustratie overigens) maar komen er ook niet echt verder mee, uitnodigen in privé sfeer.. is een drempel blijkt. Henri
Lars uit Oss heeft geschreven op 19 november 2021 om 16:16
Ik denk dat ze dat moeten. Contactberoepen en jiet essentiële winkels is tot 18.00. Nu is dat wel geen beroep maar kan me voorstellen dat als musea etc. ook zo laat dicht moeten, Azzurra ook zo laat dicht moet.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 19 november 2021 om 12:34
Hoi Slankstel, Kijk even op de website van Azzurra, daar staat het haarfijn op de homepage uitgelegd tot hoe laat ze open zijn. www.azzurra.nl XXX Stiefpat
M uit Arnhem heeft geschreven op 19 november 2021 om 12:06
Wij zijn een stel van m42 en v40 en overwegen om club azzurra te bezoeken zijn erg nieuwsgierig of het wat voor ons is
Slankstel uit Den Bosch heeft geschreven op 18 november 2021 om 21:05
Klopt het dat azzurra om 18.00 sluit?? Wij dachten 20.00 weet iemand hoe laat zaterdags??
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 17 november 2021 om 17:10
Agapios, fijn stukje info. Hier kunnen we verder mee!
Agapios uit Zwolle heeft geschreven op 17 november 2021 om 08:58
Beste allen, mijn vriendin en ik zijn een tijdje geleden naar een parenclub geweest op een vrijdag. Ondanks de vele single mannen was het wel een leuke ervaring en hebben wij, buiten onze eigen bubbel, sex gehad naast een ander stel waar een leuke klik mee was. De algehele ervaring was beter dan verwacht en voor herhaling vatbaar. Nu lijkt het mij, man, leuk om dit ook in de privé sfeer te doen met een ander stel, enkel ziet mijn vriendin dat niet zitten i.v.m. ongemakkelijkheid. Bang dat die klik er niet is en de sfeer met daarin de overgang van ''wanneer starten wij''.. Het lijkt haar een ongemakkelijke ervaring, om te gaan ''daten'' met een ander stel. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een, wellicht ongezonde, drang heb om mensen in zo'n situatie aan te raken. Enkel in dergelijke situaties overigens hahaha. Ik geniet daar van, evenals van het feit als ik mijn vriendin zie genieten.. Ik kan helemaal opgaan in de euforie van aanraking en genot. Nu klinkt het alsof mijn vriendin mij dit niet kan bieden maar dat is niet waar, het is meer mijn drang naar meer meer en nog is meer.. De conclusie van het verhaal; Ik kan mij prima inhouden, maar ik wil meer ontdekken. Mijn vriendin weet dit en ik weet dat ik haar niet moet pushen en dat wil ik ook niet. Maar ergens voel ik mij tegengehouden in mijn verlangen. We maken alles wel bespreekbaar, maar dat laatste wil ik haar niet zeggen omdat ik haar niet het gevoel wil geven dat ze het moet doen/proberen voor mij. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik niet weet wat ik nu eigenlijk met dit bericht wil bereiken, ik denk dat het meer iets is om even mij hart te luchten, mijn frustraties en verlangen uit te kunnen spreken.. Dank daarvoor
FenM uit Arnhem heeft geschreven op 16 november 2021 om 09:45
Zaterdag 20 november weer naar Azzurra. Ze waren zaterdag 13 november om 9.00 geopend maar alleen toen was het druk met een gratis ontbijtje. Nu gaan ze weer gewoon om 10.00uur open omdat er niet veel mensen komen doordeweeks. En het ontbijtje kost vanaf nu 5 euro met heel veel lekkers. Dus wij gaan weer genieten deze dag.... wie gaan er zaterdag nog meer? Laat het hieronder weten... Liefs Miranda en Frank.
Anthony uit Lisse heeft geschreven op 13 november 2021 om 21:02
Het is gezellig als het klikt met vrouw of stel Om leuk middag of avond! Ik ben morgen aanwezig.
Nicky uit Culemborg heeft geschreven op 12 november 2021 om 14:23
Iemand enig idee of de parenclub's ook weer dicht moeten als de horeca vanaf morgen om 19uur moet sluiten? We hebben kaartjes voor de Fata morgen 13 november maar dat wordt vast spannend 😅 Alvast bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik zou het echt niet weten. Enorm rot voor iedereen weer. Hou je taai
stel5653 uit brabant heeft geschreven op 11 november 2021 om 21:41
@Anna. Mijn vrouw was tot een jaar of 8 geleden heel timide. Heeft zichzelf ook gewoon aangeleerd dat er niemand haar aanraakt als ze zelf niet wil. Zij beslist wat er gaat gebeuren. Nu kijkt ze er naar uit dat we 1x per 3-4 weken naar Azzurra gaan. Daar waar ik wat op de achtergrond laat zij zichzelf gaan.
Anna uit Utrecht heeft geschreven op 11 november 2021 om 15:34
Hi Toet Wij hebben elkaar wel is ontmoet in Azzurra ik vind de mannen daar erg irritant 🙈 voor mij is het echt continu blijf van me lijf blik en dat vind ik jammer. Ben nu paar keer bij Amouret geweest hoorde dat jij daar ook wel is geweest bent. Daar is het goed te doen voor een single vrouw alleen.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het nadeel vam Amouret is dat je nergens een deur achter je op slot kunt draaien. Alles is open en dat vonden wij onprettig, we willen zelf bepalen wie wel/niet aanschuift
Toetje uit Zuid Holland heeft geschreven op 10 november 2021 om 20:11
Anna, ik zou gewoon naar azzurra blijven gaan.... zodra de mannen je vaker zien en ze weten dat je nee blijf zeggen..gaat ze op zoek naar andere dames... ik kom er nu zo'n 8a9 jaar en heb waarschijnlijk zo.n bitch BLIK... want heb eigenlijk al lang geen problemen meer]
Lars uit Oss heeft geschreven op 10 november 2021 om 15:58
Hallo stel3634, Als je wilt kan ik eventueel een keer samen met je naar Azzurra gaan als stel, mocht de klik er tussen ons zijn.
Anna uit Utrecht heeft geschreven op 10 november 2021 om 07:48
Hoi Toet Wat lief dat je een reactie geeft op mijn berichtje🥰 en inderdaad even je hart luchten kan soms fijn zijn. Heb jij aanraders waar je naar toe kan gaan als single vrouw zonder al te veel overvallen worden door de vele mannen? Ik kan duidelijk genoeg zijn maar naar 10x nee zeggen is de pret wel over. 💋 Anna

11 reacties

 1. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 2. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx

 3. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers.

 4. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 5. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 6. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 7. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 8. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 9. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R.

 10. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 11. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.