Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
4041 berichten.
Stef uit Nijmegen schreef op 13 april 2024 om 08:07
Hoi Nudistenkoppel, ik probeer er dan ook rond die tijd tr zijn. Zie ik jullie aan de bar wel, en dan lekker samen naar het bubbelbad en ......
Jim en els uit Kelmond schreef op 13 april 2024 om 07:50
Vandaag bij 24 graden naar kelmonderhof op gemengde dag. Lekker naakt rondlopen en spelen in de tuin. Zijn er nog koppeltje of lekkere mannen die vandaag gaan. Stel van 45 jaar
M&L uit Nijmegen schreef op 12 april 2024 om 23:19
Wij zijn een leuk slank stel van 59/61, Hij 188cm, Zij 165cm., volle D-cup en lekker strak kutje. Wij zoeken een leuke man voor een spannende hoteldate.., eerst even iets drinken aan de hotelbar en dan een flesje op de kamer. Evt. bij van de Valk in Apeldoorn, daar zijn leuke stille zithoeken om kennis te maken... Gr. M&L
Danny & Lisanne uit Waalwijk schreef op 12 april 2024 om 19:08
Hi Biman uit Dussen. Hier een speelsstel uit Waalwijk en we zouden mogelijk graag naar Best komen op vrijdagmiddag 19 april voor een sensuele meeting😋 We zijn een goed uitziend stel begin 50 en sociaal en ook uiterst speels , fris en fruitig. Komende maandagmiddag zijn we bij Azzurra mocht je nader kennis willen maken. 😉🥂
Nudistenkoppel uit Rotterdam schreef op 12 april 2024 om 18:48
Stef We proberen er om drie uur te zijn Vrouw weet niet van oproepen wil dat zo houden We zitten dan naakt aan de bar. Bij eerdere bezoeken, heeft ze in bubbelbad genoten van de betastingen Ook in a derde ruimtes We hebben het altijd naar ons zin in AZZURRA vinden het een fijne sauna Meestal eten we daar ook wat rond uur of 6
Stef uit Nijmegen schreef op 12 april 2024 om 13:04
Hoi nudistenkoppel, lijkt me goed idee om dan ook te komen ja en samen aan de bar eerst wat te drinken en dan lekker het bubbelbad in. Tot woensdag dan...hoe heten jullie en hoe oud zijn jullie?
Nudistenkoppel uit Rotterdam schreef op 11 april 2024 om 22:50
Nudistenkoppel gaan 17 april weer naar Azurra we gaan in de middag en gaan om een uur of 3 eerst naakt aan de bar zitten. Daarna gaan we in grote bubbelbad Wie wil de vrouw in bad lekker verwennen? Haar borsten en vagina betasten. Zij wil dan graag pijpen en tongen Wellicht iets voor STEF uit Nijmegen
Eciruam uit Goes schreef op 11 april 2024 om 21:27
@Stelnbr58 Na de heksenjacht op Oranjezon bij Vrouwenpolder door BOA's is het thans wachten op herhaling van zetten bij NJ. Liever geen ruchtbaarheid op soc media geven aan deze plek/ activiteiten........
Stelnbr58 uit Omgeving Breda schreef op 11 april 2024 om 17:38
Hallo, Zaterdag prachtig weer voorspeld 24 Gr, wij gaan naar het ( naakt ) strand, Neeltje Jans. Welk stelmv staan open voor een date in de duinen ? We vernemen het graag. Gr Stel
Stiefpat uit Arnhem schreef op 11 april 2024 om 11:05
Na een lange tijd weer eens op pad en we hebben besloten naar Azzurra te gaan. Lekker relaxen en genieten van alle faciliteiten en wie weet komen we jullie tegen. Wie gaan er ook en hebben zin om kennis te maken met ons? Laat het ons weten zodat we kennis kunnen maken.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Veel plezier, lieve vrienden!
Stef uit Nijmegen schreef op 11 april 2024 om 09:53
Hoi, leuke Bourgondiër van 58, ziet er uit als eind 40, zoekt een dame of bi stel, om samen naar azzura of andere sauna te gaan. Daarna kunnen we nog eventueel iets gaan eten en/of bij mij thuis verder genieten.
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 11 april 2024 om 08:48
Welke lekkere bbc Black of knappe jonge jongen is aanstaande zaterdag vanaf 15.00 tot sluitingstijd in bronnen bad bad Nieuweschans ik volslanke onderdanige indomilf zal daar in het bubbelbad buiten zitten
Stel m29 v26 uit Zwolle schreef op 11 april 2024 om 06:04
Zondag gaan wij naar sauna Mill en 20 April zoeken wij nog een leuke date met een jong stel, wie heeft zin 🙈
Willem uit Cuojk schreef op 11 april 2024 om 01:24
Geil stel 39 jr. + 53 jr. gaat vrijdag naar Mill. Willen graag ander stel ontmoeten in stoomcabine. Wij hebben blauw en rood dopje van fles. Wij zijn niet gecompliceerd en ruim denkend. Afterparty? Uiteraard!
jorein uit leiden e.o. schreef op 10 april 2024 om 22:18
Wij (beide 60+, normaal postuur en beetje ervaring, eerlijk en goed opgeleid) zoeken een leuk ander stel. Heel leuk als de vrouw ook bisexueel is. Heel spannend en het lijkt ons een echt avontuur. Liefst een stel dat kan ontvangen in de Randstad. Wij willen vrijdagmiddag 19 april zoiets ondernemen. Bij wie oh wie mogen wij aansluiten?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Indien u een sdc profielnaam hebt, dan kunt u deze hier gewoon vermelden. We laten alleen geen andere adressen door ivm avg wetgeving.
Lenv van ism uit Naarden schreef op 10 april 2024 om 21:17
Hallo, wie gaan we zaterdag zien en wellicht ook heel even voelen in de fata morgana muiden? Kom lekker naast ons in t zwembad alwaar we om 22 uur meer dan benieuwd zijn naar hetgeen de rest vd avond ons bieden gaat. X
Erik uit Heerenveen schreef op 10 april 2024 om 19:55
Hoi BerendAstrid, Ik ga morgen ook naar de Veluwse bron, Lijkt me leuk jullie te bekijken. Hoe laat zijn jullie daar.
BerendAstrid uit Tiel schreef op 10 april 2024 om 16:39
Leuk 50+ stel gaat op donderdag 11 april naar de Veluwse bron in Emst, welke leuke vrouwen mannen of stellen hou ook van kijken en bekeken worden en hebben een tip waar je daar de spannendste plekjes hebt....
Dennis uit Boxmeer schreef op 10 april 2024 om 14:16
Hoi saunavrienden, Vanavond 10 april van 17.30tot sluitens leuke vent van 45 gaat naar de sauna in Mill😄 Welke vrouw of stel zie ik daar ook?
Stel lies uit Zundert schreef op 10 april 2024 om 13:00
M&N. Zou idd volgende week donderdag zijn. Dat we daar in de buurt logeren. We gaan nog zien ….
M&N uit Bergen schreef op 9 april 2024 om 23:00
@stel lies, excuses, ik zat een week mis. Het zou voor ons niet om volgende week donderdag gaan maar donderdag over twee weken. Hoor graag van jullie!
N&M uit Bergen schreef op 9 april 2024 om 21:35
@stel lies ; wat zijn wij blij (stiekeme meegluurders op deze pagina) met de vragen die jullie stellen 😊 en de antwoorden die jullie krijgen. Wij (begin en half 30) zijn ook helemaal nieuw in deze wereld, en al weken aan t twijfelen of we durven te gaan. Als we durven willen we volgende week dan eindelijk toch echt gaan. Hoe zouden jullie het vinden om samen naar binnen te gaan zodat het misschien net wat minder spannend is. Of gaan jullie pas een week later? (Dan kunnen wij niet.. en misschien willen jullie ook liever gewoon met zijn tweeën gaan) Liefs M&N
Theo uit Roermond schreef op 9 april 2024 om 20:02
Beste Marc & lies Ik ben 46 en 173 groot . Ik hen wel intressen om zondag overdag lekker jullie te ontmoeten als het jullie wat lijkt hoor ik het wel weet alleen even niet hoe we contact leggen hier
Stelletje 5053 uit Arnhem schreef op 9 april 2024 om 19:19
Zaterdag zijn wij bij de sauna in Putten benieuwd of daar nog spannende dingen gebeuren. Wij stel begin 50 houden van kijken en bekeken worden. Wie gaan we daar zien misschien?
L & J uit Utrecht schreef op 9 april 2024 om 19:10
Wij zijn van plan donderdag 2 mei naar Azzurra te gaan. Stel van begin 30, normaal postuur. Dit zal onze eerste keer zijn in een erotische sauna. En überhaupt onze eerste ervaring met zo iets dergelijks. Iemand tips? Hoe laat bijvoorbeeld aan te komen? Zijn er andere (jonge) stellen?
Stef uit Beuningen Gld schreef op 9 april 2024 om 19:06
Hoi Sander, misschien een idee om morgen, woensdag 10 april met je vriendin te komen. Kunnen we lekker met z'n drieën genieten. Laat maar weten😉
R & N uit Nijmegen schreef op 9 april 2024 om 17:58
Valt er op zaterdag wat spanning te vinden in sauna drome in putten? Of zijn er andere suggesties
Stel Lies uit Zundert schreef op 9 april 2024 om 17:49
Kan je bij Azzura goed eten? Of beter op voorhand een restaurantje boeken 😀. Zit er iets incl. de inkomprijs?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Je betaalt apart voor eten en drinken. Het menu is eenvoudig, geen frituur. Wil je full options dan kun je een restaurant opzoeken, azzurra is een beetje bistro kwaliteit. Als je dan begrijpt wat ik bedoel, en eet netjes je sla op! Haha veel plezier!
M uit Beek en Donk schreef op 9 april 2024 om 15:09
Jonge man 24 wie heeft er zin om samen wat leuks te doen? Mill of azzurra of misschien wel n hotel date ik val op oudere dames 😉
Marc & Lies uit Nijmegen schreef op 9 april 2024 om 13:52
Wij zijn een leuk slank stel van 60, Hij 188, Zij 165, mooie volle D-cup, we zoeken volgende week een leuke potente man voor een geile hotel date... Gr. M&L
Marc uit Nijmegen schreef op 8 april 2024 om 22:13
Bi man uit Dussen, wij hebben misschien wel zin in een spannende date en horen graag iets meer... Gr. M&L
Theo uit Roermond schreef op 8 april 2024 om 19:16
Hé hallo even vraag wel stel zou er zo willen afspreken in de buurt van roermond om te kijk of er een klik is en dan samen naar de sauna te gaan Ik ben 46 jaar woon in roermond . Ik hoop op reactie
Sander uit Apeldoorn schreef op 8 april 2024 om 17:31
Wie gaan er morgen(dinsdag 9 april) ook naar azzurra? Is mijn 1e keer. Bi man 47 bttm Kan ook met vriendin komen!
Rik33 uit Den Bosch schreef op 8 april 2024 om 17:30
Wie O wie ? Ik heb zin om eens naar Mill te gaan gewoon een dagje lekker relax in de sauna.. Zijn er leuke stellen die zin in vermaak hebben en een gezellige babbel ik ben 33 1,78 76kg en de rest zul je daar zien .. Groetjes
Jim&Sofie90 uit Wijchen schreef op 8 april 2024 om 15:45
Wij gaan op 5 mei (Bevrijdingsdag) naar de sauna in Wijchen, berendonck. Zijn beginnend en willen graag wat spannends samen doen in eerste instantie, en wat kijken en bekeken worden.. M34v30 beide slank en verzorgd uiterlijk. Houden van sauna’s maar zijn ook veel in jacuzzi te vinden.
Peter uit Breda schreef op 8 april 2024 om 15:12
Iemand een suggestie voor een ontspannen avondje met leuke dame ( s )in de buurt van Heerhugowaard/ IJmuiden gr Peter 38
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 8 april 2024 om 10:54
Aanstaande zaterdag 13 april zijn wij cuckhold stel aanwezig in sauna azurra Beuningen zij een onderdanige volslanke indomilf 44 Mega grote dikke zware hangtieten cup h Kale strakke kut die achter elkaar blijft klaar komen en squrten zij zal in het bubbelbad bij de grote douche zitten om volledig uitgewoond te worden in een bare gangbang
Bi man uit Dussen schreef op 7 april 2024 om 17:23
19 April verblijf ik bij van de Valk Best. Welk stel zou graag verwend willen worden? Ben je alleen en op zoek naar wat spanning, je bent welkom. Ik heb zin in een spannende erotische date
StelGR uit Groningen schreef op 7 april 2024 om 15:13
Zaterdag a.s. 13 april willen wij naar Azzura. Wij zijn een leuk, gezellig stel v50/m54 en op zoek naar andere leuke stellen voor een heerlijke middag/avond. Wie treffen we daar zaterdag?
Knap stel uit Rotterdam schreef op 7 april 2024 om 13:03
Wij gaan nu naar buiten lekker op zoek naar buitensex locaties hebben jullie nog tips ? En als er een ander stel wilt aansluiten leuk!..
Bi man uit Dussen schreef op 7 april 2024 om 12:48
Bi man op zoek naar spannend moment op 19 April bij van de Valk Best. Iemand interesse om hier samen lekker van elkaar te gaan genieten? Zou graag een stel lekker verwennen maar een persoon alleen is ook opwindend
Stel uit Gld schreef op 6 april 2024 om 21:21
Sexy jongen, nog beschikbaar?
Ton en maria uit Helmond schreef op 6 april 2024 om 20:30
Stel lies . Hoe komen jullie erbij dat steamworks de eerste 14 dagen dicht is .Ik zie daar niets van in hun agenda
Henk uit Zundert schreef op 6 april 2024 om 13:06
Hoi stel lies. Bij Azurra is normaal naakt maar men krijgt twee handdoeken die men om kan slaan. Het is verstandig om slippers en evt een grote handdoek of sauna doek mee te nemen. Een badjas ziet men bijna nooit. Meeste komen rond twaalf en twee en dan is de aflossing waar nieuwe mensen komen zo rond zes uur. Gr Henk
Es uit Zwolle schreef op 6 april 2024 om 12:31
@stel lies Het is heel wisselend hoe laat mensen aankomen. Sommigen komen bv echt alleen in de middag en anderen heel de dag of alleen in de avond. De meeste mensen dragen de handdoek die je bij Azzurra krijgt als je binnenkomt en af en toe dragen mensen ook eigen badjas of bv kanten kimono. Bijna iedereen loopt op normale slippers. Wij zijn half de 40 en zijn van plan om donderdag over een week of de week erna weer te gaan, afhankelijk van of het werk het toelaat. Mocht het heel toevallig dezelfde dag zijn als jullie willen we jullie als we gaan wel (zonder enige bijbedoeling!) kort wegwijs maken. Laat maar weten.
BDBB uit Amsterdam schreef op 5 april 2024 om 22:19
Gaan er nog mensen naar naaktstrand Bussloo morgen (zaterdag)? Of is het net ietsjes te koud daarvoor?
M&S uit Uden schreef op 5 april 2024 om 21:53
Hoi hoi, wij gaan morgenavond na sauna in Helmond. Stel van 35/36, vinden het leuk om bekeken te worden en beetje te teasen. Meer mensen zin in ?
stel lies uit Zundert schreef op 5 april 2024 om 20:56
@Es, Wij net 40. Vanaf hoe laat komen de meeste aan bij Azzura? Steamworks is niet open binnen 14 dagen zien we net,...dan logeren we daar in de buurt. Dus wordt Azzura 😬 of niets. Is er een dresscode zoals in een club, lingerie, of lopen de meeste naakt? of sexy kleeding, of neem je een badjas mee zoals in een publieke sauna ?? Sorry veel vragen,
Sexyjongen uit Drachten schreef op 5 april 2024 om 18:23
Spontane bi jongen van 43 jaar. Ik ben woensdag 10 april 2024 voor werk in Nijmegen. 's avonds heb ik een kamer geboekt in hotel Van der Valk Nijmegen (Lent). Wie heeft er zin in een geile avond op mijn hotelkamer ?
Stel010 uit Rotterdam schreef op 5 april 2024 om 14:53
@Wijsamen uit Zwolle, dankjewel wat lief dat jullie er aan gedacht hebben, tot een volgende keer 😘
Es uit Zwolle schreef op 5 april 2024 om 10:49
@stel lies aanvulling; Azzurra trekt ouder publiek dan steamworks (onze ervaring) Veel 50+. Wat is jullie leeftijd?
Es uit Zwolle schreef op 5 april 2024 om 10:48
@stel lies, steamworks is een stuk groter dan Azzurra echter ook een stuk rustiger is onze ervaring. Steamworks biedt qua ruimtes meer mogelijkheden en Azzurra biedt meer drukte en actie. Als jullie het spannend vinden om te gaan dan is Steamworks wat minder heftig voor een eerste keer omdat je de actie meer op moet zoeken terwijl je hier in Azzurra zeker niet aan ontkomt. Voor een eerste keer misschien fijn om je te laten begeleiden door ervaren bezoekers. Er reageert hier bijna altijd wel iemand op een oproep. Zag dat jullie al reactie hadden van iemand uit jullie eigen woonplaats die jullie dat aanbood voor Azzurra dus misschien is dat fijn voor jullie.
Jeroen uit Wijchen schreef op 5 april 2024 om 00:14
Lieve mensen, ik zie heel wat interessante berichten voorbij komen! Ik wil woensdag 10 april voor het eerst Azzura bezoeken maar vind het kei spannend! Ik ben een jongenman, 28 jaar oud , hetero en sportief! Iemand die mij weg wil wijzen in Azzura?
Wijsamen uit Zwolle schreef op 4 april 2024 om 23:03
Hallo Stel010, elkaar vanavond niet gezien in Azzurra maar morgen 5 April een hele leuke en gezellige dag toegewenst als 50-jarige😘. Een volgende keer zien we elkaar als Sarah😉.
Ceni uit T gooi schreef op 4 april 2024 om 20:04
Zaterdag 6 april na de fata, wij zijn 37 en 38 jaar. Wie treffen we daar😊
Piet en Johanna uit Workum schreef op 4 april 2024 om 18:05
@Love2Sail Ook wij zeilen op het IJsselmeer rond, een sdc vlaggetje in het wand zie je ons zeilen spreek ons gerust aan. Ons profiel op een bekende site is leukstel40
Stel lies uit Zundert schreef op 4 april 2024 om 11:41
Is er een verschil tussen Sauna Azzura en Sauna Steamworks. Verschil in grootte, gemiddelde leeftijd, aantal bezoekers om koppeldagen … Dank voor de info bij voorbaat,😘
Love2Sail uit Dronten schreef op 4 april 2024 om 08:54
Wij gaan deze zomer weer twee weekjes met onze zeilboot eropuit. Ons zeilgebied is voornamelijk IJsselmeer, Markermeer en Ketelmeer, maar we denken eraan om (mits het weer het toelaat) het wad op te gaan. Zijn er misschien zeilers op deze site die tips voor ons hebben qua ankerplaatsen/haventjes waar we lekker bloot en ongedwongen kunnen zijn?
Stel 60+ zo drenthe uit Emmen schreef op 4 april 2024 om 06:46
Wij 60+stel uit zo drenthe gaan vandaag naar azzurra en zijn er rond 12.00 uur welk stel of stellen mogen we ontmoeten.
Es uit Zwolle schreef op 3 april 2024 om 18:28
@Stel lies uit Zundert Azzurra zien wij niet als echte welness. Bij een welness gaat het er heel anders aan toe. Het enige welnessachtige wat er is, zijn een paar kleine simpele sauna’s en enkele bubbelbaden. Hierin wordt echter volop gesekst om het zo maar te zeggen 🙂 Verder zijn er veel open seksruimtes en enkele gesloten.
BerendAstrid uit Tiel schreef op 3 april 2024 om 17:51
Leuk 50+ stel op donderdag 4-4 in sauna Drome Putten van 14u tot sluitingstijd houden van kijken en bekeken worden, ook vaak apart te vinden in de verschillende sauna's of stoomcabine of hete plaat, zij gekleurde handdoek en zwarte slippers hij blauwe slippers en polsbandje omgedraaid om de pols, hoe kunnen we jullie herkennen? Reageer of kom maar mannen vrouwen stellen
Stel 40 plus uit Grave schreef op 3 april 2024 om 14:50
Sauna strand stel Nijmegen, kennen jullie het strandje op de laatste plas aan de krayenbergse plassen tussen beers en gassel bij cuijk. Daar kun je relaxed en legaal bloot zonnen en genieten komen van allerlei mensen en leeftijden. Mvg h%g
Henk uit Zundert schreef op 3 april 2024 om 13:03
Hoi stel lies uit zundert. In Azurra zijn gemiddeld tussen 20 en 40 koppels als wij daar waren. Gaat heel gemoedelijk daar en er is een erotica sauna waar kijken en bekeken worden met een vleug sex erbij. En is altijd nee is nee. De leeftijden variëren tussen 20 en 70 plus. Voor ons is het altijd goed bevallen daar en wij komen een keer in de twee maanden daar. Als jullie zin hebben kunnen we een keer gezamenlijk gaan als er interesse is van jullie kant. Laat maar bericht achter zodat we kunnen contacten
Piet uit Middelstum schreef op 3 april 2024 om 11:42
Hé Erik uit Groningen Jullie een x zin om met een stelletje uit de provincie Groningen af te spreken in een sauna of ergens anders. Laat het ons maar weten. Dikke 💋💋van ons
Stel lies uit Zundert schreef op 3 april 2024 om 11:41
Hoeveel koppels zijn er ongeveer op een donderdag bij Azzura. Een tiental of een honderdtal? Wat is de gemiddelde leeftijd? Zou voor ons de eerste keer zijn. Is dit eerder een erotische wellness, of heeft het sex gebeuren de overhand.
Lucas uit Den Haag schreef op 3 april 2024 om 08:30
Hallo iedereen:)! Ik ben een 33 jarige man die zin heeft in ondeugende dingen 😜.. Ik ben nog nooit in Azzurra geweest en ben van plan om daar maandag 8 april heen te gaan. Komen er dan ook vrouwen alleen of stellen? Het is een gemengde dag. Of zijn er over het algemeen toch alleen maar mannen? Ik zie vaak sauna Mill voorbij komen. Hebben jullie het dan over de Blue wellness boot in Mill? Of bedoelen jullie een andere sauna:)?
Emmenaar85 uit Emmen schreef op 2 april 2024 om 22:47
Donderdag gaan wij naar Peize, komen we wellicht nog iemand tegen?
Strand sauna stel uit Nijmegen schreef op 2 april 2024 om 21:34
Zaterdag 6 april wordt het mooi weer. Wie weet er een leuk strandje omgeving Nijmegen waar ook andere geile stellen komen? Wij, M52, V48, fit.
BNB59 uit Rotterdam schreef op 2 april 2024 om 19:53
@W&A. Wij zijn ook een stel van 60+ en hebben in Azzurra meestal wel contact, soms ook niet. Kijk eens naar ons profiel op SDC (BNB59). Misschien kunnen we eens afspreken
Erik uit Groningen schreef op 2 april 2024 om 19:40
Afgelopen vrijdag hebben wij (stel midden 40) een super leuke sauna avond gehad met een hetero man. We ontmoetten hem al vroeg in de avond en zijn de hele avond met hem opgetrokken. Mijn vrouw blijft het opwindend vinden…
Rik33 uit Den bosch schreef op 2 april 2024 om 19:31
Goede avond aanstaande maandag ga ik weer lekker een avondje naar devarana in Den Bosch.!! Zijn er meerdere mensen vanhier aanwezig .. Doe me badje om me enkel;)
Man 34 uit Amersfoort schreef op 2 april 2024 om 19:24
Gaan er mensen binnenkort naar sauna soesterberg?
Koen uit Antwerpen schreef op 2 april 2024 om 19:11
Hoi, Wij (stel, M46 V47) gaan nu zaterdag nog eens naar een club, waarschijnlijk de Fun4two. We zijn er nu enkele malen geweest, maar zijn nog vrij beginnend. We merken dat we eigenlijk niet zo goed weten hoe we best contact leggen met andere stellen. Hebben jullie tips hoe we dat kunnen aanpakken? ps: het is niet onze intentie om direct volledig te swingen, we willen verkennen tot hoever we willen gaan. Tips zijn welkom!
Schuinmarcheerder uit Nijmegen schreef op 2 april 2024 om 14:41
Hoi Peter en André, Ik doe altijd het polsbandje binnenstebuiten, en succes gegarandeerd! Vooral bij de sauna in Mill, maar ook in de stoomcabine in sauna berendonk.
E&R uit Arnhem schreef op 1 april 2024 om 21:37
Aanstaande zaterdag 6 april heerlijk naar de sauna in Mill. Het schijnt ook nog eens lekker weer te worden. Lekker genieten en relaxen. Wie gaan ook?
Strand sauna stel uit Nijmegen schreef op 1 april 2024 om 21:31
Vrijdagavond 5 april zijn we (M52, V48) bij de saunaboot in Mill. Welk stel zien we daar? Kijken en bekeken worden in het bubbelbad of stoombad.
Hugo uit Zwolle schreef op 1 april 2024 om 17:03
Wie is er woensdagavond 3/4 ook in de Zwaluwhoeve en in voor wat spanning? Ik (man 47, lang) ben er in ieder geval, waarschijnlijk samen met m’n vrouw (44) afhankelijk nog van haar rooster. Hoop jullie te treffen!
Timo krista uit Nijmegen schreef op 31 maart 2024 om 18:04
Hoi leuk stel 37/40 wij zijn dit weekend met andere dingen bezig, maar leuk om elkaar toch te ontmoeten 🙂 wij zijn voornemens om eens contact te maken..m maar hoe ??
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 31 maart 2024 om 15:01
Wat was het zaterdag de hele dag weer heerlijk in sauna azurra Beuningen ben 22 keer volgespoten over de hele dag heb twee keer een gangbang gehad 1 x in de sling en een keer en de bubbelbad bij de grote douche het zaad liep mij nog uit mn kut toen we weg gingen om 24.00 uur heerlijk was het ben de milf met hele grote dikke zware hangtieten cup h
Avonturiers uit Putten schreef op 31 maart 2024 om 12:42
Hoi geilstel 50+, Wie weet treffen wij elkaar, wij hebben ook het avondarrangement op 31-03 😜😊😘
Leuk stel 37/40 uit Twente schreef op 31 maart 2024 om 09:14
Hoi Timo en Krista, Voor ons ook alles nieuw. Waar ontmoeten we jullie vandaag? 🙂 Xx
Timo Krista uit Nijmegen schreef op 30 maart 2024 om 19:41
Wij zijn voornemend om gezellig te genieten met een ander stel, en eens proberen of onze gedachtes ook echt zo fijn zijn in de realiteit 😉 leuk stel van 38 en 40. Maar in een sauna is sex niet toegestaan en alleen wat handwerk is niet alles haha hoe ontmoeten wij een leuk stel van 30+ tot 50.
Leukstelbegin40 uit Epe schreef op 30 maart 2024 om 19:36
Hoi Wij zijn starters en gaan 02-04 naar de veluwsebron. We zouden het leuk vinden om een stel te ontmoeten. En elkaar te bekijken. En misschien iets meer.
P&J uit Geldermalsen schreef op 30 maart 2024 om 18:03
@ StelSittard jullie hoeven echt niet bang te zijn dat Azzurra te heftig is voor een eerste keer. Kom alleen wel op donderdag (stellendag) Die dag is super relaxed en bijna iedereen gaat zo ook met elkaar om. Je hoeft niet bang te zijn om belaagd te worden oid en zal je er waarschijnlijk al snel thuis voelen verwacht ik.
Johan uit Ergens schreef op 30 maart 2024 om 17:58
@ W&A wij zitten zo nu en dan op de zondagmiddag in Mystique en vinden daar best vaak stellen van 55+. Misschien dat eens proberen en anders een groepje zoeken middels een oproep op bv SDC om wat af te spreken. Even zoeken de swingers van onze leeftijd zijn er nog steeds wel.
Mike uit Kampen schreef op 30 maart 2024 om 12:25
Hallo goedemiddag zijn er misschien dames of dame die zin heeft om naar de sauna te gaan vandaag maar niet net zoals ik alleen wilt gaan. Zou je zin hebben om samen te gaan.....genieten van de warmte en lekker zwemmen...... . Ik ben man 49 jaar, getint........ Hoor graag van jou.....
Geilstel 50+ uit Hoogland schreef op 30 maart 2024 om 08:57
Hallo allemaal wij zijn morgen vanaf 16uur in sauna Putten wie zien we daar om lekker in de grot of bubbelbad te spelen Geile groetjes R&M
Twentestel uit Enschede schreef op 29 maart 2024 om 21:25
1e paasdag gaan wij in de middag naar Sauna Huize Holterhof in Enschede, welk stel of jonge man/dame komt ons een beetje opwarmen met een ondeugend praatje in het bubbelbad 😁 bij een klik misschien wel stapje verder..
Douwe uit Drachten schreef op 29 maart 2024 om 20:21
Even een vraagje nog: wat mij opvalt is dat er veel stellen aangeven dat de vrouw bi is, maar ik zoek juist een stel waarvan de man bi is. Zijn die hier te vinden of zit ik op de verkeerde site ?
Douwe uit Drachten schreef op 29 maart 2024 om 13:15
Zijn er hier nog leuke, gezellige stellen uit Fryslan die op zoek zijn naar een extra man ? Mijn stats: 43 175 70 17x4 Oh ja, ik ben bi maar kan me ook netjes als hetero man gedragen. Mijn kernwaarden zijn: eerlijk, respectvol en gelijkwaardig. Ik heb een hekel aan: zelfingenomenheid en arrogantie. Verder ben ik best aardig hoor !
Piet uit Middelstum schreef op 29 maart 2024 om 11:16
Hé hallo Wij zijn een leuk bi schierig stelletje,dat opzoek is naar een leuk stel die komende maandag mee willen naar een sauna. Lekker elkaar daar een beetje opgeilen. Liefst een sauna in de provincie Groningen Wie gaat ee met ons mee??
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 29 maart 2024 om 09:47
Aanstaande zaterdag komen wij cuckhold stel naar azurra Beuningen vanaf 11.00 tot sluitingstijd zij een onderdanige volslanke indomilf mega grote dikke zware hangtieten cup h Kale strakke kut die achter elkaar klaar blijft komen en squrten zij zal op de rand van de bubbelbad zitten bij de grote douche om goed bare gegangbangd te worden en ze wil helemaal volgespoten worden door jonge jongens en bbc Blacks
Wij uit Eindhoven schreef op 29 maart 2024 om 09:29
Wij zijn vooral opzoek naar de spanning van kijken en bekeken worden, beide geen interesse in seks met andere. Is Azzurra dan de juiste plek voor ons? We begrijpen dat we vrij zijn om nee te zeggen, maar vragen ons af of er al vanuit gegaan wordt dat er seks met andere plaats zal vinden.
Piet uit Middelstum schreef op 28 maart 2024 om 20:36
Wij leuk stel gaan paasmaandag naar de sauna in Midwolda. Welk leuk stel ontmoeten we daar voor een spannend afspraakje .
Peter uit Assen schreef op 28 maart 2024 om 06:46
Wat werkt nu echt om elkaar in een reguliere sauna te herkennen? Polsbandje binnenste buiten, of polsbandje om een van de enkels? En werkt dat? Is er geen eenduidig signaal? Is het mogelijk bij ontbreken daarvan wat af te spreken? Zou het voor iedereen eenvoudiger maken.
Peet uit Muiden schreef op 28 maart 2024 om 06:45
Wie zijn er zaterdag 30 maart in Elysium Bleiswijk?
Maureen en Jos uit Zwolle schreef op 27 maart 2024 om 22:00
Zaterdag 6 april gaan wij overdag naar Azzurra. Welk leuk stel komen we daar tegen? Laat het weten en we gaan genieten in een jacuzzi en hopelijk nog veel meer lekkere geile acties. Mijn schatje geniet ook graag in de sling. 😋 sdc : leukstel2022
40 plus stel uit Grave schreef op 27 maart 2024 om 20:59
60 plus stel leeftijd zegt niks. Ik h man van dit stel heb pas een massage gegeven bij een stel thuis dat was 64,/68 jr jong en t was erg (geil) zellig.
StelNBr5859 uit Omgeving Breda schreef op 27 maart 2024 om 16:37
Hallo, We hebben een nachtje geboekt van 2de paasmaandag op dinsdag bij Fletcher Blue Wellnes Kamperland. Welk stel houd ook van sauna + wat spannends in de jacuzzi. En eventueel later wat na borrelen op de kamer, mits we een klik hebben samen. Gr stel
W&A uit Utrecht schreef op 27 maart 2024 om 16:17
Hoi wij zijn ruimdenkend 60+stel en zijn nu in een aantal clubs geweest maar vonden maar weinig respons met onze leeftijd,iemand suggest.ie wat wel wat voor ons is of thuisdate

15 reacties

 1. D en P schreef:

  Wij gaan vrijdag 8 mrt naar Elysium. Gebeuren daar spannende dingen? Wij, 42, onervaren, maar bi-curious stel staan open voor een gezellig gesprek en wie weet meer. Een simpele knipoog is voldoende…

 2. Anoniem schreef:

  Zaterdag 9 12 gaan wij naar sauna woudfennen, met overnachting.
  Zijn er nog stellen die het weekend (met) ons willen delen?

 3. Henk O schreef:

  Hoy lieve leuke stellen wij zijn een stelletje van ver in de vijftig en weinig ervaring ,maar wel heel nieuwsgierig om over de drempel te stappen ,actief in de sport en nog goed uitziend ,we zouden graag wat uitnodigingen ontvangen ,zodat we nog veel plezier mogen mee maken .dikke knuffels van R en H.

 4. Stel 30/42 schreef:

  Wij zijn druk aan het nadenken over een eerste bezoek aan eroroma! Super spannend en toch ook opwindend idee. Welk stel zou het leuk vinden om van te voren wat te chatten en evt af te spreken daar??

 5. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 6. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx

 7. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers.

 8. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 9. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 10. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 11. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 12. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 13. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R.

 14. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 15. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *