Thuisfeestje

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Jullie zijn misschien al eens in een parenclub geweest of bij een stel thuis geweest voor een date. Jullie hebben dan vast ook wel eens opgevangen dat er thuisfeestjes worden georganiseerd. Hoe kom je op zo’n feestje en wat kun je verwachten? Bij een parenclub kun je rondlopen en een stel uitkiezen wat je leuk lijkt, dat is vrijblijvend. Als je 1 op 1 afspreekt kan dat wel eens tegenvallen.

fileHoe zit dat met de klik op een thuisfeestje? Bepalen de gastheer en-vrouw wanneer iedereen in lingerie omkleedt, net zoals in de parenclub? Liggen de matrassen al klaar als je binnenkomt?

Op een thuisfeestje kom je niet zomaar, je moet hiervoor uitgenodigd worden want het is een besloten feestje. Degenen die het organiseren (hosts) zijn meestal mensen die dat wel vaker doen en proberen de gasten een beetje te laten matchen. Het is handig om op een datingsite te staan met een profiel want zo kunnen zij op basis van jullie profiel een keus maken of jullie erbij passen of niet. In je profieltekst of speeddate kun je aangeven op zoek te zijn naar feestjes. Ze zullen kijken naar leeftijd, type mensen, spontaniteit, druggebruik en jullie sexuele voorkeur. Het is bijvoorbeeld niet handig om in een groep van dertigers ook een stel van rond de zestig te laten komen, dat zul je zelf ook begrijpen. Dat gaat niet werken.

Feestjes vinden meestal spontaan plaats en er zijn ook mensen die een zolder hebben omgebouwd of zelfs een tuinhuisje met jacuzzi er op na houden, dit zijn de veeldaters. De mensen die komen zijn vaak bekenden of swingers die in een privé-whatsapp groepje zitten. Om de diversiteit te stimuleren nodigen ze dan naast de vaste groep wisselend, als extra, een paar nieuwe gasten uit via de speeddates.

Tip
Je kunt een presentje meenemen of een bijdrage in de kosten doneren aan de organisator, dat is niet verplicht maar wel zo netjes. Soms staat er een pot waar je geld in kunt stoppen. Een kado-idee is bijvoorbeeld enkele flessen wijn/cava en wat zoutjes, snoepjes, kant en klaar fruitbakjes, slagroompatronen of een fles Xman/Eros olie

Thuisfeestjes worden door veel mensen als intiemer ervaren dan een parenclub, het is ook een stuk goedkoper dan 120 euro aftikken in de parenclub en op een feestje zijn de mensen sneller intiem met elkaar. In een grote parenclub lopen de mensen als kippen in een hok langs elkaar heen en weten niet meer op wie ze hun aandacht kunnen richten, dat probleem heb je in de privésfeer veel minder.

Hoe verloopt zo’n avond dan?

1Jullie zijn uitgenodigd en hebben de badkamer thuis goed bezocht, zijn netjes geschoren op de juiste plekjes, nageltjes gelakt en hebben een weekend tasje ingepakt met eventuele lingerie, condooms, glijmiddel en/of speeltjes. Je glijdt in je mooie pumps en stapt in de auto. Je ziet er sportief gekleed uit maar niet veeeel te sexy. De buren van de hosts hoeven niet te weten wat er zich allemaal afspeelt en door de week moeten die mensen ook nog in hun eigen buurt kunnen wonen… Jullie bellen aan en de deur gaat open, in de deuropening staat een man die je herkent van de profielfoto’s en ietwat zenuwachtig begroeten jullie en na drie klapzoenen ga je de gang door. In de woonkamer staat de gastvrouw (god, wat is ze leuk) en op de bank zitten drie stellen relaxed met een wijntje. De mensen staan enthousiast op en stellen zich voor. Terwijl je groet voel je aan de warmte van het begroeten al met wie je meer en met wie minder een klik is. Geen nood, we moeten nog praten. Iedereen gaat rustig zitten en het gesprek gaat verder waar het gebleven was. Opeens stelt iemand van de bank een vraag aan jullie, jullie antwoorden en het ijs is al een beetje gebroken. Daarna gaat de bel en er komt een ander stel binnen. Je vraagt je af: hoeveel komen er eigenlijk? De host voelt dat al aan en zegt uit zichzelf al: “We verwachten hierna nog 1 stel”. Een mooi getal…schiet er door je hoofd. Op een gegeven moment is iedereen binnen en geacclimatiseerd, de gastheer vraagt dan of iedereen een klik heeft met elkaar. Het kan zijn dat iemand het totaal niet ziet zitten.

Tip
Als je weggaat zeg dan dat je de klik niet zo hebt, geef en-public niet de echte reden op: dit kan erg kwetsend overkomen.

 

Nadat iedereen overeengekomen is dat het een “gezellige avond” gaat worden met elkaar gaan vaak de dames zich eerst omkleden. Vaak heeft de host een logeerkamertje waar je je spullen kwijt kunt, laat echt waardevolle dingen in de auto of thuis. De mannen hoeven niet echt om te kleden dus die schieten een knappe boxer aan en eventueel een sexy gaashemdje. De host pakt een stapel matrassen van de eerste verdieping en de mannen bouwen vervolgens gezamenlijk de huiskamer om naar een groot matrassenparadijs.

Eenmaal omgekleed komen de dames sexy de kamer binnenlopen en trekken degenen die elkaar al een beetje hadden uitgekozen naar elkaar toe. Sommige stellen vinden het prettiger eerst elkaar een beetje op te warmen en dan gaan al snel handen voelend over en weer en vindt er partnerruil plaats (dit heeft onze voorkeur overigens). Als de eerste ronde is geweest na een half uur tot een uur gaan meestal de mensen roken of drinken lekker wat, sommige dames kleden zich even om of gebruiken de badkamer om kort op te frissen. Daarna gaat iedereen het matras weer op en wisselt men vaak van partner. Sommige dames halen hun hart op met een dp-tje want er zijn meerdere mannen….overigens kan het zo zijn dat er ook naast alleen stellen ook single mannen zijn uitgenodigd, maar dat kun je vooraf even vragen als je daar liever niet mee wilt, dan ga je natuurlijk niet naar dat feestje, maar expliciet naar een stellenfeestje.

Dit brengt me ook op het feit dat single mannen vaak succes hebben als ze zelf een blokhut in de achtertuin bouwen of de zolder functioneel in te richten. Wanneer je op SDC zit en jij thuisparties organiseert komen daar genoeg stellen met een tekort aan feestruimte op af.

Hoe lang een feestje duurt kan ik je niet zeggen. We hebben ze om 1 uur zien eindigen, om 4 uur en de volgende dag pas. Dat ligt geheel aan de sfeer, het type mensen en het drank/drugsgebruik.

Voor thuisfeestjes kun je het beste lid worden van een goede datingsite zoals SDC. Exclusief via onze link krijg je 10 dagen toegang en kun je het even uitproberen.

Heel veel succes en misschien tot ziens!

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
2407 berichten.
RoMa uit Eindhoven heeft geschreven op 31 januari 2023 om 09:46
Wij stel vragen ons af of er nog meer stellen zijn die woensdag middag 1/2 lekker komen genieten in Azurra?
Raymond uit Betuwe heeft geschreven op 30 januari 2023 om 23:57
@Lisa uit Ede. Lisa goed om te horen dat je een heerlijke dag hebt mogen beleven in Azzura. Zou je onder het genot van een drankje beter leren kennen en wie weet heb je weer een geweldige dag b.v a.s zaterdag de 4de. Zou leuk zijn als je een reactie achter laat op het gastenboek.
Leukstel uit Zaltbommel heeft geschreven op 30 januari 2023 om 15:49
Hallo, Wij een leuk stel van eind 40 en begin 50 gaan a.s. vrijdag naar fun4two. Wat wij zoeken is een leuk stel of een vrouw voor een bi-contact vr/vr. Het zou leuk zijn als we een gelijk gestemd contact kunnen vinden. Wij horen het graag.
Ton en maria uit Helmond heeft geschreven op 30 januari 2023 om 14:40
Wij zijn altijd op zaterdag naar azzura geweest altijd goed bevallen. Door carnaval kunnen we deze tijd alleen door de week. Is er op maandag of woensdag middag of vroege avond al wat spannends te beleven
Stel30&33 uit Rotterdam heeft geschreven op 30 januari 2023 om 12:29
Goedemiddag, wij zijn een stel van 30/33 en willen op woensdag naar de stellendag in steamwork gaan. Wij vroegen ons alleen af wat een beetje de gemiddelde leeftijd is dat daar komt. We zijn van plan om daar in de voorjaarsvakantie naartoe te gaan. Gr.
Tommie uit Antwerpen heeft geschreven op 30 januari 2023 om 12:18
Zijn er stellen die komende zondag naar mill Sauna gaan? Graag komen wij on contact met stellen tussen 20 en 50 jaar oud. We gaan de gehele dag ttm 1800 uur 🙂
Tim uit Rotterdam heeft geschreven op 29 januari 2023 om 20:13
Komende woensdag ga ik weer eens naar Azzurra. Ben zelf begin veertig en het lijkt me heerlijk om er met een dame of stel een spetterende middag van te maken 💦 Kan mij niet nat genoeg zijn
MeCup stel uit Tiel heeft geschreven op 28 januari 2023 om 16:57
Hoihoi, wij zijn nog onbekend met erotische sauna's en vroegen ons af wat de dresscode is voor Azzura (en wat jullie zelf aandoen) en wat de beste tijden zijn voor een bezoek. Wie weet trekken wij de stoute schoenen nog aan... 😉
Lientje uit Amsterdam heeft geschreven op 28 januari 2023 om 09:10
Hoi RiBa Ik ben wel geen stel maar wil jullie best een rondleiding geven in Azzurra vandaag(zaterdag) Ik ben er al vroeg op de dag.
Tommie uit Antwerpen heeft geschreven op 28 januari 2023 om 09:01
Hi Jeroen wij zijn wel op zoek naar stellen m v niet enkel de man. Te herkennen aan 1 tattoo op rechter been man.
Erwin uit Zwolle heeft geschreven op 27 januari 2023 om 17:54
Hallo, Nog een stel of dame die gaat genieten bij Azzura maandag overdag. Ben benieuwd.!!
jeroen uit Arnhem heeft geschreven op 27 januari 2023 om 12:39
Hoi Tommie uit Antwerpen Ik ben daar ook de zondag de 5 de (weet genoeg leuke plekjes😉) Ben 41 ned slanke man met ..... Zal een rood wit blauw laken meenemen val ik beter op 😉jullie verder nog herkenbaar tattoos of ?
Tommie uit Antwerpen heeft geschreven op 27 januari 2023 om 07:58
Wij (stel m32 v26) slank gebouwd komen volgende week zondag 5 februari naar de wellness boot In Mil. Geen ervaring maar veel interesse in partner ruil dwz aanraken en wellicht meer in bubbelbad en zwembad. Wij verzorgen onszelf goed te herkennen aan de felle kleur handdoeken wie komen er nog meer? Wij zijn de gehele dag daar. Aub laat ons iets weten
Jack72 uit P&M heeft geschreven op 26 januari 2023 om 22:34
Ik (man, 50 jaar) denk er al een tijdje aan om voor het eerst naar een sexsauna te gaan. Ik wil dan naar Azzurra gaan. Is er een vrouw die mij bij die stap wil helpen?
RiBa uit Duiven heeft geschreven op 26 januari 2023 om 20:22
Welk stel wil ons een rondleiding geven in Azzura. Wij zijn van plan om ons eerste bezoek te brengen, as zaterdag 28 jan 23.
PenN uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 januari 2023 om 13:17
Hier ene stel waarvan hij bi en zij hetero. We zijn al een keer naar Steamworks geweest op een gemengde dag maar helaas niet gevonden wat we zoeken. We zoeken een man (top) voor hem. Zij zal wel meedoen maar alleen pijpen. We vragen ons af of een stellendag in Azzurra of Steamworks geschikt voor ons is. Wij willen dus niet dat een vrouw van een stel meedoet.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Biseksuele mannen zijn overal, het is alleen de kunst ze te vinden. Ik denk dat als je aan de bartender vraagt tot wie je je kunt richten, je meer beeld zult krijgen. Veel succes en houd je visie breed, versmallen kun je pas na wat ervaring. Ps ze hebben ook gloryholes, wellicht ook even proeven? Kijk wel uit voor je oog🤡 niet in kijken dus😁
Peter uit Sint-Michielsgestel heeft geschreven op 26 januari 2023 om 10:39
Hoi, ik ben een 65 jarige man. Is er voor mij, gelet op de leeftijd ook wat te beleven? Ik kom graag een keer langs op een zaterdag.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wanneer je er aantrekkelijk en verzorgd uitziet, maak je best kans op een leuke dag. Niemand zal dan je leeftijd vragen.
Stel 33 jaar uit Den Bosch heeft geschreven op 26 januari 2023 om 00:19
Hallo allemaal, Wij als stel van 33 jaar willen 04/02 naar club Eroxx in België. Heeft iemand daar ervaring mee en wat kun je daar verwachten? Is dat echt swingers club? Of kunnen we dan beter naar Fata Morgana in Muiden? Hoor graag jullie ervaring Bedankt!
Funkoppel uit Maastricht heeft geschreven op 25 januari 2023 om 22:18
Hoi, ondeugend koppel gaat voor 1e keer naar Azzurra stellendag op 26 jan. Wie komen we daar tegen?
Fenm uit Arnhem heeft geschreven op 25 januari 2023 om 20:53
Oja... enne Wij2 uit Haps. Wij hebben nog steeds de portie bitterballen in de vriezer liggen. We zijn na maanden nog steeds nieuwsgierig wie jullie zijn 😊.
LenM uit Rotterdam heeft geschreven op 25 januari 2023 om 17:39
Donderdag lekker met mijn vrouw naar Azzurra, wie komen we daar tegen?
Fenm uit Arnhem heeft geschreven op 25 januari 2023 om 17:26
Donderdag naar de stellendag in Azzurra. Drankje aan de bar, hapje eten, heerlijk bubbelen en eens kijken we gaan ontmoeten.
SplusH uit Zoetermeer heeft geschreven op 25 januari 2023 om 15:01
Heyheey, Valt er nog wat te beleven in sauna Bleiswijk? Gr S en H
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 24 januari 2023 om 21:26
Donderdag 26-1-2023 weer eens lekker genieten bij Azzurra, het is alweer veel te lang geleden. Lekker genieten van en in de warme sauna, bubbelbaden en matrasjes of misschien wel de sling? Welke stellen komen er ook en treffen wij? xxx StiefPat
JJ uit Utrecht heeft geschreven op 24 januari 2023 om 19:11
Wij mooi verzorgd getint stel waarvan de vrouw bisex gaan 27 januari naar Fun4two. Welk stel of vrouw zien wij daar?
Rob uit Nijmegen heeft geschreven op 24 januari 2023 om 12:54
Ik ben van plan woensdagmiddag naar Azzurra te gaan. Is een dame die met mij mee wil? Ik ben 52 jaar, sportief, 1,96 m lang en fors geschapen
LG uit Rotterdam heeft geschreven op 24 januari 2023 om 08:33
Hi, wij willen een keer naar de Veluwse bron. Nog nooit eerder geweest. In welke sauna gedeelten is er wat mogelijk?
Bram en Lauren uit Hengelo heeft geschreven op 23 januari 2023 om 18:52
@ Stel EdSA wij zijn een normaal uitziend stel van 52, Bram donker en Lauren blond kort haar, niet superslank geen tattoo's of pierings, en jullie?
M en L uit Rotterdam heeft geschreven op 23 januari 2023 om 17:21
Aanstaande zaterdag Mystique 😋 Wie komen we tegen?
Lisa uit Ede heeft geschreven op 23 januari 2023 om 15:52
Vandaag voor het eerst bij sauna Azzurra geweest. Personeel is zeer vriendelijk. Instructie als vrouw alleen: Nee = Nee werd er gezegd. Dan kan ik veel plezier maken. Nou dat heb ik daar gehad. Het was heerlijk! Super verwend door de aanwezige heren. Helemaal niet opdringerig. 1 knikje is genoeg om samen los te gaan. Met dank aan Ad die mij wegwijs heeft gemaakt. Ik heb ook heerlijk van hem genoten. Respectvol en ook samen gelachen. Mooie sauna's, schoon en heerlijk warme bubbelbaden. Ik kom zeker weer terug.
Tim uit Turnhout heeft geschreven op 23 januari 2023 om 15:46
Woensdag nog eens lekker borrelen in namiddag in Azzurra. Nog leuke koppels of singles die gaan? Lijkt altijd leuk om kennis te maken . Ben 40 jarige sportieve man, tattoos en gezonde dosis humor. Wie weet tot dan!
Martijn uit Cuijk heeft geschreven op 23 januari 2023 om 10:26
Ik was er met mijn geliefde een tijdje geleden en deze sauna vond ik een mooie ervaring om mee te maken. Nu is de relatie over maar zou het toch spannend vinden om een keer alleen nog eens te gaan. Mischien 28-1 wel . Zijn er dan Mischien ook leuke dames om mee te kletsen en ook wel meer 😉
C&W uit Boom België heeft geschreven op 23 januari 2023 om 09:08
Aanstaande zaterdag 28 Jan terug naar Azzura. Voor men vrouwtje haar 2x . Het beviel haar 2 weken terug heel erg en menige heren genoten van haar uithoudingsvermogen. Toch is ze kieskeurig. Het personeel is heel correct en houdt alles nauwlettend in de gaten. 4 heren van een andere afkomst werden de deur gezet wegens ongepast gedrag, maar ook een iet wat oudere heer Belgisch , heeft het bij men vrouw duchtig verworven. Terwijl andere heel beleefd vroegen drong deze zich op. Ondanks alles gaat ze terug mee, maar hou ik het nauwlettend in de gaten. De gemoedelijke sfeer vond ze heel aangenaam. Enige toen teveel Chloride waardoor ze een week last had van de ogen. Ze zal dit keer niet gehuld zijn in een korte kimono maar iets geheel anders ....(bloesem op de rug en deel dij)
Stel dh uit Den haag heeft geschreven op 22 januari 2023 om 23:58
Wie komen er as zaterdag ?
Laura uit Hengelo heeft geschreven op 22 januari 2023 om 23:41
Hi, zaterdagavond weer naar Azzurra. We zoeken voor mij een extra man erbij. Liefst tussen 33 en 50 jaar. Ik hou erg van bare dus da's misschien wel een overweging. Ben herkenbaar aan lang roodbruin haar, slank, 1.76 m, E-cup en clithood piercing. Mensen die vaker in Azzurra komen zullen mij/ons wel kennen. Ben benieuwd naar julllie reacties. xx Laura en Chris.
Lisa uit Ede heeft geschreven op 22 januari 2023 om 23:08
Hi Bart uit Schaijk, Ik ben er morgen vanaf 11 uur. Tot dan! Groetjes Lisa
Bart uit Schaijk heeft geschreven op 21 januari 2023 om 16:23
Hoi Lisa uit Ede, deze man is ook van plan om maandag naar Azurra te gaan. Enig idee hoe laat je daar zal zijn zodat ik er mede voor kan zorgen dat je voldoende verwend wordt. Groetjes, Bart
Ramon uit noord brabant heeft geschreven op 21 januari 2023 om 14:54
Hallo Yoran Nousra, Bedankt voor jullie leuke en duidelijke reactie, wegens omstandigheden [collega ziek gemeld] werk gerelateerd is mijn planning noodgedwongen anders en kan ik helaas niet komen, maar vanzelfsprekend wens ik jullie een hele fijne avond, en ga jullie berichten hier zeker in de gaten houden, en hopelijk snel tot ziens, en nogmaals geniet ervan vandaag!
Yoran Nousra uit Arnhem heeft geschreven op 21 januari 2023 om 13:18
Achterin de grot. Achterin bij de opgiet sauna’s. Bubbelbad achteraan waar amper licht is. En zo nog wat meer plekken. Stel of man maakt niets uit. Tot straks misschien
Ramon uit noord brabant heeft geschreven op 21 januari 2023 om 12:20
Hallo Yoran en Nousra , zoeken jullie alleen een stel of mag een leuke man alleen ook komen kijken/bekijken en wie weet meer bij een klik!|? Groetjes Ramon
Lovers uit Alkmaar heeft geschreven op 21 januari 2023 om 11:56
Goedemorgen, Waar kunnen wij spannende plekjes vinden in de veluwse bron? We komen hier af en toe! Maar een spannende ontmoeting gaan wij niet uit de weg 😜 Dus als iemand info heeft !😉
Stel EdSa uit Rotterdam heeft geschreven op 21 januari 2023 om 09:34
@bram en Lauren Hoe zijn jullie te herkennen ? 😉
BBW#fun uit Almere heeft geschreven op 21 januari 2023 om 04:57
Vrijdag is er een big and beautiful avond.... Waarom de dag pas om 20 uur beginnen. Deze blonde BBW is er om 12 uur en mijn fantasie is een man extra 4 fun...lekker ondeugend in het zwembad en bij een klik .......
Marijke uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 januari 2023 om 17:27
Yes, eindelijk weer morgen naar Azzurra, met vrienden die ik ken van Bussloo naaktstrand
Bram en lauren uit Hengelo heeft geschreven op 20 januari 2023 om 16:52
Hoi Stel Edsa, leuk zeg dat kan wel gezellig worden, zijn jullie toevallig ook bi ontdekkend? Groetjes
Lisa uit Ede heeft geschreven op 20 januari 2023 om 16:02
Hi, maandag as wil ik voor de 1e keer naar Azurra als vrouw alleen. Is dat te doen? Ga ik dan goed verwend worden? En wat is de entree voor vrouw alleen?
Raylon uit Tilburg heeft geschreven op 20 januari 2023 om 12:35
Hoi ik ben 27 ik wil morgen middag naar azzura komen ik ben gespierd en tattoos ik heb ook 23 cm ik zoek vrouw of koppel. Vrouw gericht spreek me gerust aan
Stel edsa uit Rotterdam heeft geschreven op 20 januari 2023 om 11:17
Hi Bram en Laura Wij zijn voornemens om ook de 26e in de middag een kijkje te gaan nemen in azzurra 😉
Bram en lauren uit Hengelo heeft geschreven op 19 januari 2023 om 16:23
Hoi wij willen op 26 januari naar stelllendag azurra. Zijn er nog leuke stellen die er die dag ook naar toe gaan? Wij zijn er vanaf 11 uur tot 16 uur.
Yoran en Nousra uit Arnhem heeft geschreven op 18 januari 2023 om 21:32
Hallo allemaal, Wij stel van beide 35 jaar gaan aankomende zaterdagavond de 21e naar sauna Veluwse Bron. Genoeg leuke plekjes daar. Zijn er nog mensen die ook gaan? Vrouw word graag bekeken en wie weet meer!
Patrick & Isa uit Eindhoven heeft geschreven op 18 januari 2023 om 17:45
Hoi dj, Gezellig dat jullie komen. Hoe laat komen jullie? Wij rond 11.30 tot 15 Kun je wat over jullie vertellen?
Dj uit Alkmaar heeft geschreven op 18 januari 2023 om 13:13
Hey Patrick en isa, mijn man en ik komen morgen ook. Is onze tweede keer….. eerste keer goed bevallen. Beide ook erg bischierig maar ook Dat best spannend ☺️
LekkerStelArnhem uit Arnhem heeft geschreven op 18 januari 2023 om 09:42
Actief seniorstel met gulzige slanke vrouw staat vanmiddag/avond in Azzurra open voor liefdevolle aanrakingen (en bij klik meer) van een fijne man die naast seks ook een babbeltje waardeert.
C en Werner uit Boom België heeft geschreven op 18 januari 2023 om 02:01
Aanstaande zaterdag gaan we terug naar Azzura. Voor men 1x is het me daar uitstekend bevallen. Aangename drukte en aangename workout gekregen lol
Stoer30 uit Denhaag heeft geschreven op 17 januari 2023 om 07:55
Hey, dacht eerder aan azzura.. Of kan ik jou tegen komen ray in maze den haag..
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wie weet! Veel plezier
Stoer30 uit Denhaag heeft geschreven op 16 januari 2023 om 23:42
Hallo, Ik stoere gozer opzoek na spanning. Wil op een woensdag gaan en genieten met een stel waar de man bi van is. Misschien neem ik wel me geile vriendin mee om samen een geile kerel te zuigen. Wie o wie
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ga ook eens naar de Maze in Den Haag!
Jens uit Muiden heeft geschreven op 16 januari 2023 om 12:22
Hi Wie heeft er morgenochtend zin in een sauna meet & greet in omgeving Amsterdam/Weesp? Ik, 40jr, normaal postuur en zin in gezelligheid. Open minded vibe
Tommieke uit Amsterdam heeft geschreven op 16 januari 2023 om 10:31
Hoi hoi, Laatste weekend van januari is dit stel op citytrip Amsterdam. We maken er graag kennis met de stad maar liefst nog in fijn gezelschap. Wij zijn normaal Vlaams stel, hoger opgeleid maar met zin voor avontuur en zieke leuke gidsen en programma voor een ontspannen tijd, iemand zin om af te spreken?
Zeeuwsstelletje uit Regio bergen op zoom heeft geschreven op 15 januari 2023 om 23:21
Vrijdag aanstaande zijn wij in de Veluwse bron en het weekend in Amsterdam. Wie heeft een leuk voorstel, geen mannen alleen Wij stel van 37 en 42 Ps onze naam is ook ons profiel op sdc
C en Werner uit Boom België heeft geschreven op 15 januari 2023 om 15:07
Gisteren 1x voor mij naar Azzura met men man. Nooit erosauna gedaan. Staf heel correct en super vriendelijk, het is er zeer netjes. Ik voelde me er zeker op men gemak. Leuke mensen ontmoet zowel koppels als singels . Hele fijne avond beleefd. Het is niet zoals een club zelfs aangenamer. Gewoon doen.
G&B uit Heerenveen heeft geschreven op 14 januari 2023 om 15:39
Na eerst Ibiza & steamworks te hebben gehad donderdag 16 februari voor het eerst naar azzurra, stellendag. Wij (43&48) zijn zeer nieuwsgierig 😉 Wie meer die dag? Wij zijn met de wel bekende klik voor veel in, wie komt er friemelen in de jacuzzi? 😘
M en L uit Rotterdam heeft geschreven op 14 januari 2023 om 15:00
Vanavond lekker naar Mystique, wie komen er nog meer?
Erwin uit Zwolle heeft geschreven op 14 januari 2023 om 11:53
@nstwa Hoi tijdje terug gereageerd op elkaars berichtje. Nu ben ik van plan om Morgenavond( zondag) naar de sauna te gaan Zuidwolde. Jullie toevallig tijd en/of zin.
john uit malden heeft geschreven op 13 januari 2023 om 20:43
@ E en S Prima, ik zoek jullie wel op. Met tact, beetje verleiden en respect komen we een heel eind. Tot dan groet John
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Vertel wel even waar je aan te herkennen bent John want als we aan de bar 'John uit Malden' omroepen, komen er nu tien mannen aanlopen...
hilda uit gouda heeft geschreven op 13 januari 2023 om 16:59
#g uit Bergschenhoek, Zoals ik al schreef. Gewoon gaan. Buiten onder de overkapping altijd mensen die Azzurra een goed hart toedragen en graag een praatje maken. Daar ben ik dus ook te vinden. 👍☕️
Stel dh uit Den haag heeft geschreven op 13 januari 2023 om 15:58
Wij gaan zaterdag 28 jan weer naar azzura wie komen er nog meer? Gr
G uit Bergschenhoek heeft geschreven op 13 januari 2023 om 09:42
Hida misschien wil je een keer met ons afspreken bij azzurra
E en S uit Goes heeft geschreven op 12 januari 2023 om 20:32
Hoii John uit Malden, wij zijn in de loop van de middag er,is nu een beetje moeilijk om een tijd te noemen. Vrouw heeft zwart haar en op haar beide boven benen een vrij grote tatoo. Ze weet niet dat ik dit met jou regel ,verrassing, dus gewoon gezellig aanspreken,drankje aanbieden,en met ons drieën naar het bubbelbad. Mocht het klikken kunnen we evt ook andere ruimtes opzoeken. En daarna veder gaan in de hotelkamer....wel massage olie meenemen 😄
Ronald&Miranda uit Apeldoorn heeft geschreven op 12 januari 2023 om 20:02
Bestaan er ook cafés clubs met een vleugje erotiek? wij zijn 2 keer in Sameplace in Amsterdam geweest was leuk maar zoeken iets sjiekers kwa aankleding. Grt Ronald & Miranda
Patrick & Isa uit Eindhoven heeft geschreven op 12 januari 2023 om 19:46
Hoi wie gaan er donderdag 19 januari rond de middag ook naar de stellendag in azzurra. Wij zij stel van 52 en 50. Voor ons is dit de eerste keer. Zijn beide bi schierig, vinden het spannend. We kijken er naar uit!
Hilda uit Gouda heeft geschreven op 12 januari 2023 om 19:45
#G.uit Bergschoek...ieder heeft eigen ervaringen. Er zijn mensen die regels niet zo goed hanteren. Die worden na melding bij het team eruit gezet. Zelf ervaar ik geen last omdat ik duidelijk ben in wat ik wel of niet wil. Ik bezoek Azzurra alleen en amuseer me prima. Iedereen let op iedereen zonder opdringerig te zijn. Op zaterdag gezellige drukke sfeer met meestal 4 opgietingen met muziek in de grote sauna. Ik zou zeggen ga het zelf ervaren. En doe niets wat je niet wilt maar geniet samen met je partner
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 12 januari 2023 om 17:19
G uit Bergschenhoek, echt, dit verhaal is zo overdreven… ja d’r lopen Noord-Afrikanen. Zelfs mensen uit Noord-Brabant…. Als ik daar met een dame naartoe ga, is d’r nooit iets aan de hand. Kwestie van hardop zeggen wat je wel of juist niet wil. Hoop dat je toch een keer de zaterdag probeert want dat is leuk. Nou ja, ik ga wel😁 Inshallah, Papillon
Jayden uit Wageningen heeft geschreven op 12 januari 2023 om 09:53
Hoi dames en heren Ik zie jullie graag vrijdag de 13e BDSM avond bij steamworks, ben zelf geen homo, geil jong vent 32j van aziatische afkomst, hou je van BDSM ? Dan wil ik jou wel verwennen.
G uit Bergschenhoek heeft geschreven op 12 januari 2023 om 07:57
Ik en mijn partner zijn al 2x naar azzurra geweest op donderdag en dat beviel prima😉!Nu is mijn vraag hoe het op een zaterdag is gemengd ik hoor namelijk(bij azzurra zelf)dat je vaak lastig wordt gevallen voornamelijk door noord afrikanen klopt dat want we xouden graag zaterdags willen gaan
John uit Malden heeft geschreven op 11 januari 2023 om 16:13
@e & s Goes . Hi ik kan ook maar azzurro komen maar op een zaterdag lopen daar 50 alleenstaande mannen rond .En aangezien er 8 bubbelbaden zijn wordt het dan een beetje een zoekplaatje .zullen we een tijd afspreken aan de bar ? Groetjes John
Senior met Girlfriend uit Amersfoort heeft geschreven op 11 januari 2023 om 12:39
Vraag aan beheerder: Senior wil met zijn oogverblindend sexy blonde Girlfriend 1 febr op bezoek komen. Wij houden ervan als zij veel bekeken en ook benaderd wordt door zowel goodlooking mannen als bi-Lady’s . Zij zou graag in begin willen paraderen in een zeer sexy outfit voordat we gaan badderen. Is het dragen van mooie sexy outfit toegestaan?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik ben de beheerder niet, maar het is zeker toegestaan om mooi gekleed te gaan.
E&P uit Nijmegen heeft geschreven op 11 januari 2023 om 01:06
Wie komen donderdag (12 januari) trek krijgen in sauna Berendonck om vervolgens ergens te gaan eten;)
Tim uit Rotterdam heeft geschreven op 10 januari 2023 om 16:58
Woensdag 18 januari ga ik weer eens naar sauna Azzurra. Zijn er nog leuke stellen of dames met dezelfde plannen? Ben een jonge veertiger met normaal postuur en vanaf begin van de middag zal ik er zijn.
Rich uit 's-Heerenberg heeft geschreven op 10 januari 2023 om 09:51
Ben afgelopen zaterdag voor het eerst in de sauna geweest en ontvangen door een dame die er elke zaterdag is. In de avond een leuk stel uit Rotterdam ontmoet. Met ons drieën een bubbelbad opgezocht. Wilde daarna een bed opzoeken met wat privacy zonder kijkers. Helaas was die telkens bezet en hebben we nog een lekker drankje gedaan aan de bar.
Boogie1973 uit Eindhoven heeft geschreven op 8 januari 2023 om 15:54
Goed om te weten dat jullie daadwerkelijk controleren op KIK naam, maar waarom eigenlijk? En wat gewone Sauna’s (of naakstranden) betreft, alleen kijken/bekeken worden klinkt onschuldig genoeg, maar de meeste mensen komen juist op die plekken om niet bekeken te worden. Met die intentie naar een sauna (of zwembad, strand, etc.) gaan vind ik persoonlijk redelijk grensoverschrijdend. Hou het dan a.u.b. bij verborgen spelletjes met je partner.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Geen kik/mail/web adressen om avg wetgeving. Ik vermeld het regelmatig. Je mening is prima, maar mensen mogen ook hun mening hebben, al is deze anders dan de jouwe. Haal een badmeester erbij als je iets geks ziet, of een boa. Meer kun je niet doen.
JoelEsmee1982 uit Wijchen heeft geschreven op 8 januari 2023 om 13:52
Wij komen de 12e februari naar sauna Mill welk stel wil samen met ons bubbelen sauna en wellicht meer. Wij zijn beginnend swingers stel van eind 30 slank gebouwd. We willen de hele dag gaan van 10 tot 22.00 uur ongeveer. Samen bubbelen en zwemmen in het buiten bad wellicht kan er wat spannends gebeuren. Zondag 12 februari.
Ray en Anita uit Swingersland heeft geschreven op 8 januari 2023 om 11:55
Berichten met kik adres er in, worden niet geplaatst.
Boogie1973 uit Eindhoven heeft geschreven op 8 januari 2023 om 08:03
Hallo iedereen, ik lees de laatste tijd regelmatig berichten over stellen die in de “gewonemensensauna” op avontuur willen. Iedereen moet natuurlijk doen wat hij zelf wil, maar ik vind dat eigenlijk not done. Ik ga naar gewone saunas en naar stoute, en vind het heel raar om die twee dingen met elkaar te vermengen. Gewoon bloot bij elkaar zijn heeft voor mij (en veel andere bezoekers, naturisten of nudisten) niet met sex te maken, en het wordt door glurende blikken of geile avances een beetje bezoedeld. Ik ben ook wel eens met dit soort gedrag geconfronteerd toen ik met een vriendin naar de sauna ging, ik kon het wel handelen maar zij werd er zo ongemakkelijk van dat we uiteindelijk vroegtijdig naar huis zijn gegaan. Zoals gezegd, doe wat je niet laten kunt, maar hou het discreet en hou in ieder geval rekeningen met andere mensen die hier niet op zitten te wachten.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Je hebt zeker gelijk, alleen schrijven de meesten dat ze kijken of bekeken willen worden. Dat is gelukkig nog niet verboden in nee-derland. Wil je volgende x je kiknaam niet meer vemelden? Normaal wis ik deze berichten direct.
P43 en g43 uit Gouda heeft geschreven op 7 januari 2023 om 01:26
Hallo allemaal, zou Azzura voor een beginnend stel leuk om daar heen te gaan. We zouden op de zaterdag willen gaan. Maar als de donderdag beter is hoor ik dat graag.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dat ligt er helemaal aan wat je precies zoekt! Rust + stellen = donderdag. Bijenkorf + m/v/stel = zaterdag
Gast Zevenaar uit Zevenaar heeft geschreven op 6 januari 2023 om 18:09
Hallo Gast uit Dalfsen, Hebben idd gezellig in het bubbelbad gezeten met jullie en later een drankje gedaan. Misschien komen we elkaar op een donderdag in Azzurra weer tegen.
Mark uit Amsterdam heeft geschreven op 6 januari 2023 om 16:01
goed verzorgde respectvolle open minded man ( van surinaamse komaf) wil een keer naar azzurra(eerste keer wel spannend) wil al heel lang naar een sex sauna maar de eerste stap moet nog ik nog zetten welke dagen voor de stellen/dames kom graag in contact met jullie lijkt mij zo wie zo spannend naakt rond te lopen met andere bezoeker reageer als er interesse is heb ook een profiel op sdc vriendelijke groet M...
Ronnie uit Tilburg heeft geschreven op 6 januari 2023 om 11:43
Hoi morgen 7 januari ga ik naar azzura rond 5 uur ik zoek heerlijke dame of koppel vrouw gericht ik ben gespierde jongen van 27 jaar met tattoo op mijn borst ik ben ook grote geschapen zoek liefst vrouw tussen de 19-35 ik doe alles safe spreekt jou dat aan tik me even aan zit ook vaak in de bubbelbad
Dennis uit Nijmegen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 11:02
Hoi Stel2126 ik ben de zondag de 15 op de sauna boot (42 jaar ned kort bruin haar slank mooie gr /d ....) Zin in spanning 😉evt interesse 😉
J en G uit Malden heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:37
Hi, wij zijn een stel tegen gekomen ( 5 januari parendag ) uit Amsterdam, blonde vrouw, man grijs haar, later nog gesproken aan de bar. Jullie waren de eerste keer in Azzurro. Deze dame ook en zouden jullie graag nog eens zien. groetjes
J en G uit Malden heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:35
5 januari naar Azzurro geweest, een bijzondere ervaring gehad rond 16.00 uur met twee stellen in het bubbelbad bij de douches. Mochten jullie dit lezen dan horen we graag iets van jullie. Hert was een hele drukke middag met wel 80 stellen maar erg relaxt en genoten. Top middag gehad.
JoelEsmee1982 uit Wijchen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:24
Wij willen 19 of 26 feb. ook naar Mill, bubbelen en s avonds in het zwembad welke stellen hebben 1 van deze dagen ook zin en tijd te komen? Wij zijn gedurende de hele dag aanwezig stel circa 40 jaar oud beide slank gebouwd
Stel2126 uit Roelofarendsveen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 00:56
Hoi Stel90 Wij M28 V21, vrouw Perzisch. Wij zijn hier ook in geïnteresseerd. Laatst nog wat leuks gehad in zwaluwhoeve beetje kijken etc. Zijn jullie er beide dagen en hoe evt te herkennen? Groetjes ons.
Gast uit Dalfsen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 00:02
Vandaag een leuke dag gehad in azzura. Leuk stel ontmoet uit Zevenaar was gezellig in het bubbelbad. Jammer elkaar niet weer gezien
E en S uit Goes heeft geschreven op 5 januari 2023 om 23:12
Hoii John uit malden,de planning loopt iets anders. Wij gaan zaterdagavond naar Azzurra voor een lekkere avond....wie nog meer ....en zondag zijn we op de saunaboot waar we zaterdag en zondag slapen.
Sexycouple#2 uit - heeft geschreven op 5 januari 2023 om 19:29
Hey allemaal! Wij gaan morgen voor het eerst naar de probeeravond bij club Mystique in Rucphen, zijn er nog mensen die er toevallig ook heen gaan? We vinden het wel spannend en hopen tenminste wat leeftijdgenoten tegen te gaan komen! Wie weet tot morgen!
Wij een stel 49&53 uit mooie twente heeft geschreven op 5 januari 2023 om 11:14
Sorry wij zijn niet in azurra de griep heeft ons te pakken. Veel plezier vandaag kussssss
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Beterschap!
Roel uit Utrecht heeft geschreven op 5 januari 2023 om 11:10
Wij gaan donderdag de 12e einde middag en avond voor de eerste keer naar Azzura. Wie zien we daar? Voor ons is het allemaal nieuw, kijken er enorm naar uit. Gemiddeld 40 jaar , zij wat jonger ik wat ouder, maar allebei sportief / slank en met goed uithoudingsvermogen hehe 😉
Stel29 uit Uden heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:37
Wie gaan er morgen naar de sauna? En welke? Wij zoeken gezellig contact 😉
Stel3 uit Nijmegen heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:30
Wie zien we morgen 5 januari in de Mill?
Hans uit Rotterdam heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:29
Vorige week wo middag 28 dec super leuke middag in Azzurra beleefd met een prachtig stel. Eerst ons lekker vermaakt met een mooie slanke blonde dame met bril in de afsluitbare ruimte met bubbelbad in gezelschap van een andere heer. Haar man of vriend keek op een gegeven moment heerlijk toe vanuit de infrarood kabine. Later nog even naast elkaar gezeten in de bioscoop. Maar absolute hoogtepunt was toch wel de buitensauna. Zowel hij als ik trokken ons lekker af. De prachtige slanke dame keek geil toe en spreidde haar benen om zich heerlijk te vingeren. Geil om elkaar zo bezig te zien. Kort daarna nog lekker afgetrokken door haar. Ik wil jullie allebei heel hartelijk danken voor deze middag waar ik met veel plezier aan terugdenk. Stiekem hoop ik jullie nog eens te ontmoeten op een woensdagmiddag in Azzurra! Heel veel dank.

11 reacties

 1. Dennis schreef:

  Zijn er ook feestjes waar intieme piercings centraal staan? Gelijkgestemden met een voorliefde voor metaal..

 2. E&R schreef:

  Hoi lieve mensen, wij zijn een zeer verzorgd goed uitziend stel van beiden 53 jaar jong. Beiden oraal bi (geen must) en intiem kaal. We gaan regelmatig naar clubs maar zoeken nu naar een prive sexfeestje. Wij houden van full pr (safe) en orale verwennerij en kunnen een man of vrouw meer situatie waarderen. Beiden zijn we actief, hebben geen ijzerwaren en geen tattoos en roken niet. Wel een wijntje en zij draag graag lingerie (lak, laarzen, high heels,) Wij worden graag gevonden voor feestjes in de regio ZW NL. xxx

 3. Oorbel schreef:

  Wij zijn een stel van allebei 40. Zij bi schierig man 100% hetero. Partnerruil en alles er rond omheen. We willen veel we genieten van het leven en tussen elkaar is het liefde en de rest is lust en puur genot. Een sexfeestje lijkt ons tevens ook leuk. Ben benieuwd. Wonende regio rijnmond en zijn geen rokers.

 4. Stelletje schreef:

  Hallo Bart,
  Wij zijn een stel van 44 en 36 en zijn ook op zoek naar een leuk stel voor swap. Misschien kunnen we contact leggen?

 5. bart schreef:

  Hoi allemaal ,
  Wij ( koppel 36/42)zouden dit ook graag eens doen , maar vinden het moeilijjk om contact te leggen in een parenclub .
  Hoe pak je dit het beste aan om aantegeven dat je openstaat voor een swap of leg je contact door bij aanteschuiven bij de tafel in het restaurant

 6. Bert schreef:

  wij zijn stel van 54/51 en zijn ook op zoek naar thuis feestjes , we zijn regelmatig naar een club geweest.
  het weekend van 11/12 november zijn wij in een hotel vlak bij Enschede , dat zou een mooie gelegenheid zijn om een stel te ontmoeten
  we zijn in voor mmv vvm en mvmv
  we wonen zelf in regio Leiden
  groetjes B en J

 7. Jootanja@hotmail.com schreef:

  Wij zijn parenclub bezoekers maar willen ook graag een thuis feestje uitproberen. Wie heeft contacten? Wel stijlvol, geen gangbang. Met of zonder wap. Xxx

 8. Tayra schreef:

  Hallo,
  Ik ben in het verleden betrokken geweest bij zulke prive feesten. Omdat mijn exman zich niet kon vinden in dit ‘wereldje’ heb ik er de afgelopen jaren afstand van gehouden. Sinds mijn scheiding heb ik weer een paar keer privé feesten mogen bezoeken (werd uitgenodigd via een vriend). Ik heb nu een nieuwe partner die ook openstaat hiervoor en zich helemaal kan vinden hierin. Alleen weten we niet waar we de contacten ervoor kunnen opbouwen. Ik zag dit schrijven en trok mijn aandacht dus dacht ik ga jullie eens ‘hallo’ zeggen ?
  Wij zijn op zoek naar privé feesten waar mooie leuke gezellige jonge mensen met klasse komen. Geen fetisj/latex feesten. Tuurlijk heeft elk leeftijd zn eigen mooiheid, maar wij willen toch een beetje in onze leeftijds kategori… bijvoorbeeld tussen 25-45 is voor ons een voorkeur. Kunnen jullie ons een beetje wegwijs maken de goede richting op?
  Groeten Tayra

 9. Rb schreef:

  Kom deze week graag in contact met leuk couple. Openminded representatieve kerel, humor, niveau, single, goed geschapen, slank, bloedgeil in de juiste setting, ervaren en potent, ontmoet graag een idem leuk veertigplus stel voor onze gezamenlijke geile gewenste uitspattingen. Voorkeur heeft een vrouwgericht menage a trois, doch wanneer de Dame in kwestie het voor haar turn on het ook geil vindt om de beide Heren elkaar te zien “blowen” voldoe ik graag ook aan die wens. Hetgeen ik als credo wil stellen is Geil in Stijl, niets plats of vulgairs. Een spannende ontmoeting begint met een mooi glas en een leuk gesprek. Kan goed ontvangen en verplaatsen. Foto’s bij mailcontact en dan bij wederzijdse interesse gewoon afspreken. Lees graag jullie serieuze reactie in de mail. R.

 10. vertel ik nog schreef:

  Dag Marc, wij zoeken contact met je voor een vrije avond met barbecue op zaterdag 17 september in Appelscha. Wij zijn een stel en een extra man die jou er graag bij willen hebben, want zij is erg…… juist. Mail ons op het onderstaande adres.

 11. Marc v g schreef:

  Lieve swingers,,, heel toevallig vond ik jullie site , googelen. Naar camping swingen,,, singel zijnde is het zeer moeilijk om met swingers in contact te komen …. Via een wacht site op afroep ??? Waar een volledig profiel en fotos , aanwezig zijn, zodat de uitnodigende swingers, singels kunnen oproepen om aanwezig te zijn…. Goh wat zou ik het fijn vinden op zo een prive feestje aanwezig te zijn…. Weten jullie hoe beginnen?? Lieve knuffel,,, marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *