7 Tips: Nooit meer afzakkende holdups!

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Je kent dat wel, mooie Holdup panties met zo’n doorzichtig strookje aan de binnenkant. Handig idee, maar ze zakken regelmatig bij je af als je ze aanhebt bij je swingfeestjes, met als effect dat je in de kousenla een aantal leuke maar onbruikbare kousen hebt liggen. Want wie wordt er nou geil van slappe kousen? Tot vandaag!

Dat bandje aan de binnenkant is van siliconentape. Het voelt wat plakkerig aan als je de sexy kousen uit de verpakking haalt. De eerste keer houden ze het een avondje uit maar daarna verdwijnen ze in de la omdat ze beginnen af te zakken.

Dat is vanaf nu niet meer nodig!

Tipparade

Tip1: Maak met een handwarm vochtig washandje de siliconenstrip schoon na gebruik, zo veeg je opgehoopt stof en haren eenvoudig weg.

Tip2: Bevochtig de siliconenstrip matig bij het aantrekken, door het drogen van het water krijg je een natuurlijke sluitende plakverbinding.

Tip3: Gebruik op die plek geen bodylotion of andere vette conditioners, dit laat de holdup bij transpiratie wegglippen

Tip4: Trek de kousen aan en sla de rand om naar buiten, pak een washandje en bevochtig circulair de siliconenrand, sla de rand nu terug.

Tip5: De meeste cheap-ass kousen meten in schoenmaat en niet in beenlengte. Wanneer je langer bent dan gemiddeld dan neem je beter een grotere schoenmaat dan jouw maat, ben je korter vice-versa. Een te korte kous kan ook afzakken door verkeerde pasvorm.

Tip6: Kijk bij het kopen van de panty of er een extra brede of zelfs dubbele siliconenrand in zit. Meer siliconen is meer fixatiekracht.

Tip7: Noodprocedure: Vinger in je mond en steek de wat vochtige vinger tussen been en kous waar de rand zit,  50% kans op succes wanneer het ‘even niet uitkomt’

Dames, veel plezier and look sharp tonite.

XxX

Ray

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *