Wasteland

Wasteland! Het verdorven land….

Het prachtige gedicht van TS Elliott gaat over verspilling, verval, eenzaamheid en de dood. Het gaat in essentie over twijfel en ontkenning. Het is uiteraard ook de naam van het grootste fetish fantasie evenement. Sinds 1994 heeft Wasteland de fetish scene meer en meer uit de donkere underground scene gebracht. Door de combinatie van house muziek, shows en spectaculair entertainment is dit een groot feest voor volwassenen met een open mind!

Wasteland was een van de eerste kinky feesten die de stap van underground naar mainstream maakte. Ontstaan in de Amsterdamse homoscene, maar nadrukkelijk toegankelijk voor iedereen die wil en durft.
Tijd voor Angelina en Bratt om hiervan te gaan genieten. Porno is het motto en seks ons favoriete tijdverdrijf. We hebben ons in de “dark fairy” outfit gehesen en nemen de taxi vanaf ons hotel. Dit is ideaal, geen parkeerproblemen. In de rij begint het feest van mensen kijken. Heerlijk! Een grote jas over mijn bijna blote lijf beschermt me tegen de kou in de rij. Eenmaal binnen begint een heus drama van verkleden in een ijskoude tent en een veel te volle ruimte. Bovendien is de locker miniformaat. Ik gooi snel m’n jas boven op de lockers in ’t vertrouwen dat ie niet gejat wordt.
De “doorbitch” is blij met onze outfitjes. Het is niet zo dat alleen lak, leer en rubber goed is. Ook uniform of andere dark fairy outfit is oké. Hier moet je dus goed over nadenken. De thema looks zijn echt prachtig. Een lust voor het oog dat iedereen z’n best heeft gedaan. De uniformen vind ik niet aansluiten bij ’t dark fairy thema.
Mijn rode pruik en tribal hoofdband, lak rok en Lak-lieslaarzen zijn perfect. Ik krijg zomaar spontaan complimenten. Je ben mooi… En een lekkere zoen of klap op m’n heerlijke kont… Altijd leuk! Ook Bratt krijgt spontaan klapjes met de zweep… De sfeer is jummie.
In de hoeken van de verschillende zalen zijn door stalen schotten ruimtes gecreëerd waar je doorheen loopt en staat en hangt… Hier is het echte werk. Zoenen, slaan, vingeren, pijpen, neuken… noem ’t maar op. Tegen een hekje, op een bidstoel, vast in de boeien, in de sling. Mannen, vrouwen, en alles er tussen in. Een heerlijke belevenis als je geen rem voelt en je erin op kan laten gaan. Wel,  hier geldt ook: nee=nee. Voel je je niet lekker, dan ook niet doen! Bij een man waar ik me echt niet prettig bij voelde was een blik en hint van Bratt genoeg om aan te geven dat het einde oefening was. Ok. No problem.
Ook in de chill ruimtes is het een mengelmoes van mensen die een sigaretje roken, een vriendje pijpen, een biertje drinken of flink genomen worden.
Billen, borsten en piemels in alle soorten en maten wandelen voorbij. Sommige bezoekers hebben zich volgens een thema of een specifieke fetih uitgedost. SM-stijl: kettingen, boeien, beuls-kap. Ook de fairy fetish doet het goed: van engeltjes in strakke witte rokjes met subtiele  kruisjes op hun blote borsten tot ezels in leer met functionele uitsparing in het kruis.

Het was een geweldige vrijheidsbelevenis. Zoveel mensen en mooie shows en lekkere muziek. Een aanrader om je eigen grenzen weer eens op te zoeken. Enneh….

Kom je bekenden tegen?
Onthou dan dat je blijkbaar een gemeenschappelijke hobby hebt.

Geen zorgen…

Wil je meer van Angelina lezen kijk dan Hier