Verslag parenclub Eroroma

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In het kader van onze parenclub belevenissen zijn we naar Eroroma in Zwinderen afgereisd. Voor ons is dat gelijk 3 uur rijden, maar goed. Alles voor een mooi verslag toch?

We kwamen ruim voor de openingstijd aan en parkeerden ons VW busje op het parkeerterrein, de club is zoals gewoonlijk een omgebouwde boerderij. We bleven nog even zitten totdat de club open ging, er waren inmiddels om ons heen een tiental auto’s bijgekomen en de meeste mensen gingen al naar binnen, de voordeur was dus al los…Dat is wel even een andere welkomstvorm dan de Fun waar ze je rustig met gesloten hek op de weg laten staan in filevorm als het nog 3 seconden voor openingstijd is…

Binnen werden we onthaald door een knappe dame met lang blond haar in een paardenstaart, ze was gekleed in een sexy doorschijnende swingersoutfit. Dit bleek later Vera te zijn, de vrouw van Jan. Samen zijn zij de eigenaren van Eroroma.

De sleutel voor de kleedruimte kregen we na de 75 euro betaald te hebben, je kunt daar overigens gewoon pinnen. Daarna liepen we door met onze flinke weekendtas naar de kleedruimte met de lockertjes. Oeps, daar krijgen we onze enorme tas niet in! Dan maar een extra kluisje vragen, dat zal vast wel mogen! Nadat we een extra sleutel hadden gekregen (inclusief een verblindende glimlach) konden we alles goed kwijt.  In de kleedruimte werd gezellig gekletst door iedereen, er hing een ontspannen sfeer.

Eenmaal omgekleed (de dresscode gaat dus direct in) zijn we een rondje door het gebouw gaan maken, de relaxruimtes wel te verstaan. Deze ruimtes liggen deels boven op de 1ste etage en deels beneden aan de zijkant. Op de begane grond zijn enkele massageruimtes die overdag gebruikt worden door masseuses, wanneer de club open is zijn deze allang vertrokken natuurlijk. In deze ruimtes staan flinke massagetafels die je als stel ook kun gebruiken om elkaar eens te masseren. De hele avond hebben we niemand gezien die hier gebruik van maakte.

Daarna hebben we een kijkje genomen in de buffet/restaurant ruimte. Vanuit de gang kun je al een beetje naar binnen gluren door het megagroot aquarium wat deel uitmaakt van de scheidingswand. We zagen daar enkele swingers aan tafeltjes zitten te eten en kletsen. Voor de warme etenswaren was er een rvs warmhoud-buffetkar met friet, borrelballen, supermarkt nasi, mini loepiaatje enz. De gekoelde materialen stonden in een rvs gekoelde kar, hier vond je oa aardappelsalade en meer wat je uit een plastic bakje kunt halen. Op het aanrecht kon je nog stokbrood, koek, soep e.d vinden. De kwaliteit van het eten? Die was goed, maar verwacht niet dat je zoals in de classy clubs je ook ècht kunt dineren.  Vermoedelijk is de keuken nog in een verbouwingsstadium…

In het halletje brandde een mooie gashaard waar een paar flinke wegzakbanken stonden, hier zaten regelmatig mensen even lekker bij te komen bij het warme haardvuur. Alles is heel erg trendy gemaakt en ziet er heel erg mooi uit. Later kwamen we er achter dat Jan alles zelf maakt vanwege zijn vroegere werk als aannemer. Dat kun je overigens wel goed zien, alles is stevig en sterk gebouwd. Hij doet dus alles zelf…knap hoor! Ik ben zelf redelijk technisch en zag wel wat slimme oplossingen, zo heeft hij alle ruimtes voorzien van een eigen thermostaat mbv een groepsketel. Dat betekent dat ze per ruimte dus de temperatuur kunnen instellen. Ik weet niet of je wel eens bij een club bent geweest waar het in de ene ruimte bloedheet is en de andere je lul dr af vriest… nou hier niet, is gewoon opgelost…

Beneden is ook de bar met een DJ, deze speelt 1x per maand en dit zou dan gelijk ook de drukkere dag zijn volgens ingewijden. Op dat moment waren er 60 stellen binnen.

Helaas werd er zeer weinig gedanst, de muziek was goed genoeg.  Aan de bar, die in een U-vorm is gemaakt, stond een leuke jonge kerel te barkeepen. Super aardige gast trouwens, in de wandelgangen hoorde ik wel wat dames over hem praten, ik val niet op mannen maar ik begrijp wel wat ze bedoelen, Dirty girls….

Vlak voordat je dan naar buiten loopt kom je langs twee kleine koelkastjes waar de low-calory-ijsjes (raketjes/perenijsjes) en flesjes water in staan. Hier kun je zelf uit pakken wat je wilt. Boven staat overigens ook nog een koelkastje, maar dan alleen met water.

Buitengekomen kwamen we op een soort pleintje uit. Het deed met grote Romeinse stenen pilaren een beetje historisch aan. Ben benieuwd naar de zomer als het af is. Heerlijk in de zon…drankje dr bij…

Hier lag in het midden een groot buiten-bubbelbad voor misschien wel 20 personen. Eromheen was een overkapping langs de zijde van de boerderij. Hier stonden diverse banken en warme vuurelementen onder, hier en daar lagen dekentjes en de bank was volledig in beslag genomen door allerlei mensen die ook nog eens lekker tegen elkaar aanlagen, al rokend en kleumend. Grappig dat rokers zo aanhankelijk zijn hè…haha. Het was gewoon best koud buiten…

We zijn toen lekker in het warme bad gesprongen. Er zaten 8 swingertjes in dus dat kon wel gezellig worden. Terwijl ik er inzakte kreeg ik direct een vragenvuur met allerlei aparte vragen. Zoals: heb je een reanimatiediploma? want dat vinden wij heel belangrijk! Ik was echt even stilgevallen terwijl ìk altijd degene ben die dat soort opmerkingen maakt. Och, we hebben heerlijk gekletst met elkaar en iedereen hing heerlijk aan elkaar onder het kletsen, echt heel ontspannen. (Gert, als je dit leest. Mail even!)
Aan de overkant van het pleintje zag ik drie Duckouts in aanbouw waar al lekkere banken in gezet waren. Een soort eilandjes waar je in de zomer nog wel eens buitenseksruimtes van kunt maken, we houden het in de gaten! We hadden het inmiddels toch wel te koud gekregen en wisten dat er binnen ook nog een binnenbad zou zijn, misschien was dat wat warmer! De rokers waren inmiddels weer gevlogen en ergens wisten we een paar lekkere droge badjassen te scoren. In het binnenbad zaten op dat moment twee dames elkaar te plezieren, even erin gedoken voor de warmte en daarna onder de douches.

Eenmaal opgeknapt dronken we nog wat aan de bar en kletsten we wat met de mensen die we in het buitenbad hadden ontmoet, de DJ was inmiddels overgeschakeld op ritmische salsa muziek. Yes, al 3 dansers! Daar bleef het helaas bij, niemand sloot aan.
Daarna gingen we eens boven kijken, als je boven komt kun je loop je langs een drietal kleine ruimtes waar je met twee stellen goed in kunt vertoeven, aan het eind van die gang ligt de darkroom. De darkroom is eigenlijk een lange gang met aan de zijkanten matrassen voor wel 40 man ofzo. Huge. Daarna kom je in verschillende ruimtes, uitgerust met banken of matrassen, werkelijk een zee aan ruimte. en.. gelukkig….een SLING!

Wauw daar heb ik mijn meissie even in gelegd en me heerlijk geil laten pijpen waarna de G-kracht even flink getest werd op haar…G-Spot…haha. We zijn die nacht ook nog een keertje teruggegaan…. jeweetzelluf…

Tot slot kan ik je vermelden dat Eroroma van ons een dikke voldoende krijgt. Er zijn bijzonder veel leuke speelse ruimtes gemaakt en de wellness is dik in orde. De club doet zeer speels en trendy aan en is ruim opgezet. Alles is schoon en opgeruimd, over functionele zaken is erg goed nagedacht. Als ik wat trefwoorden mag noemen: goed gearrangeerd, gedurfd, passionele ondernemers, meedenkend, respectvol, mi casa su casa, relax, gedreven werknemers.

We komen graag nog eens terug, next summer…

Bedankt!

Lees hier ons verslag van Mystique in Rucphen.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1186 berichten.
Arnold en usha heeft geschreven op 21 november 2020 om 12:40:
We vallen wel op. Zij is van origine Indisch. Ik NL heb ooit brandwonden opgelopen . Hoe herkennen we jullie?
Arnold en Usha heeft geschreven op 21 november 2020 om 10:15:
we zouden vanavond kunnen. dan zouden we er 20:15 kunnen zijn, wegens oppas, maar dan kunnen we nog 2,5 uur genieten. Moet dan nog wel even reserveren omdat er maar beperkt aantal mensen zijn toegestaan, maar er zijn nu nog 14 vrije plekken. Ons herken je heel gemakkelijk.Usha is van Origine Indisch en ik heb ooit brandwonden opgelopen. Ik ben slank/normaal van postuur, Usha normaal/ietjes steviger maar zeker niet dik. We roken niet en gebruiken geen drugs en matig alcohol. Hoe kunnen we jullie herkennen ?
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 20 november 2020 om 19:35:
Oke dat wisten wij dus niet. Wat jij zegt over dat opstapje is bij ons ook het geval. Leeftijd is niet heel belangrijk. Wij beide 31, normaal postuur. Wij gaan morgen zeker in ieder geval. Als we de tijd vinden voor morgen avond om een profiel te maken doen we dat zeker. Mochten jullie ook gaan, waaraan te herkennen? Wij zoeken eigenlijk gewoon een koppel om mee af te tasten in de sauna en zien hoever het gaat. Geen specifieke wensen. Greetz
Arnold en Usha uit Woonplaats heeft geschreven op 20 november 2020 om 17:22:
Hoi Hoi, Wij zijn hier verder ook redelijk nieuw in. 1x naar erotische sauna geweest maar verder niets gedaan we zouden in februari naar club Monique maar toen kwam corona shutdown paar dagen voor we zouden gaan. Momenteel is de vrouw minder happig dus in een ongedwongen sfeer wat spannends doen lijkt me wel een leuk opstapje en houden zo wie zo van Sauna en is wellicht ook een beter/kleiner opstapje. Hoe zouden we verder kunnen communiceren zodat we inderdaad foto's van elkaar kunnen zien, wensen kunnen bespreken en wellicht wat kunnen afspreken. Je kunt op sdc een gratis account aanmaken en het sdc nummer doorgeven, dan kunnen we van daaruit verder communiceren. wij zijn wel iets ouder maar nog niet bejaard. v39/m47
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Je kunt met deze kortingscode, SDC kosteloos een week uitproberen! Klik hier en je code staat al ingevuld
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 20 november 2020 om 14:52:
Hey Arnold nee we zijn net nieuw hierin en nog niet op SDC maar wel opzoek naar wat leuke avonturen. Wij gaan waarschijnlijk morgenavond naar Sauna heuvelrug. En jullie?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik denk dat ze willen weten hoe jullie er ongeveer uitzien en wat jullie wensen zijn. Dit kun je meestal in een datingprofiel terugvinden en van daaruit verder communiceren.
Arnold en Usha uit Purmerend heeft geschreven op 20 november 2020 om 13:19:
Jeroen en Anne staan jullie op sdc ?
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 19 november 2020 om 23:29:
Hallo, niemand die dit weekend 21/22 november naar sauna de heuvelrug gaat of wellicht een andere? Wij gaan in de avond beide 31jr Jeroen en Anne
Jeroen en Anne uit Winsum heeft geschreven op 18 november 2020 om 14:20:
Ik ben benieuwd of er aankomend weekend 21/22 november nog mensen naar sauna de heuvelrug gaan in Veenendaal. We horen graag iets Jeroen en Anne
Michel&laura heeft geschreven op 18 november 2020 om 12:20:
Heerlijk weer om helemaal naakt op strandje Twiske te zijn, maar dit keer gaan we naar Alkmaar. Misschien wel even het ijskoude water in. En als er niemand is even heerlijk laten gaan voor een vrij partij
SubSingleGirl uit Arnhem heeft geschreven op 11 november 2020 om 12:13:
Ray&Anita; hartelijk dank voor jullie antwoord, ik ga me daarin verdiepen! Bedankt!
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 11 november 2020 om 12:01:
Subsinglegirl uit Arnhem, goed verhaal! Sluit ook goed aan bij mijn fantasie dus ik ga het overleggen thuis. Blijf gezond en hopelijk tot ziens in clubs/sauna’s Met vriendelijke groet, Papillon
SubSingleGirl uit Arnhem heeft geschreven op 11 november 2020 om 07:21:
Ik ben een single dame van 28 met al een tijdje een kinky soft pain en sletjes fantasie. Zou het liefst in een club of bar setting een keer onder handen genomen worden, door een dominant stel, of man en vrouw die niet bij elkaar horen. Leeftijd totaal onbelangrijk. Met een paar toeschouwers eromheen (minimaal 3 of 4, vrouwen ook zeker welkom! Maar meer uiteraard ook welkom). die op verzoek van de meester en/of meesteres "gebruik" of een beetje "misbruik" van mij maken. Niet te harde SM gelijk, een beetje opbouwend mijn grenzen zoeken. Ben vooral geïnteresseerd in bondage, liefst ook in een swing, spanking(handen, zweepjes, paddles,rietje) tepelklemmen, tieten/uiers afbinden. Beschik over een goede hand vol qua tieten en als mijn tieten afgebonden worden, ben ik direct zeiknat, een echt sletje/teefje wat dat betreft, direct klaar voor gebruik. Die kickt op naampjes als teefje; sletje, hoertje, uiers en tieten etc. Behandeld worden alsof ik daar enkel ben om gebruikt te worden en er verder niet toe doe. Dat jullie genieten van mijn lichte pijn geluiden tijdens een harde spanking en je al aan het nadenken bent hoe je me gaat neuken. Ik vind het geil om bij mn haar gepakt te worden en echt door/afgeneukt te worden (denk aan de ex die je haat als je me pakt 😉 En vooral als mensen dan toekijken, ik ben sowieso vrij exhibitionistisch, maar zo machteloos met publiek heeft iets speciaals. Ook aan een kruis hangen wil ik wel proberen, zodat iedereen me uitgebreid kan betasten etc. Verder heb ik geen hele uitgebreide SM ervaring, wel vastgebonden geweest, hard gespankt, klemmen op tepels, tieten afgebonden en geblindoekt doggystyle genomen door een vreemde man. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar een vrouw....dus eigenlijk eerst een beetje gekeurd/vernederd/gepijnigd worden met toeschouwers die graag meedoen en ervan genieten om even gemeen hard in mijn tepels te knijpen/draaien, me te betasten, mijn ronde ass een harde tik geven en doorglijden naar mijn inmiddels zeiknatte kutje voelen, me vingeren, mijn clit bewerken....zodat iedereen de geile hoer gelijk al kan horen kreunen .en me een beetje vernederen, als sletje/hoertje, omdat mijn gaatjes allemaal zichtbaar en toegankelijk zijn, mijn uiers uit mijn lingerie hangen en ik zeiknat ben....terwijl ik gekeurd en betast wordt door allerlei vreemden. En vooral omdat iedereen weet dat ik gebruikt ga worden voor ieders genot en dominante/licht gemene trekjes. Dat ik er niet toe doe en dat iedere toeschouwende man en de doms sowieso mijn keel of kutje gaan doorneuken terwijl ik daar machteloos hang en er van geniet. Dat ik ongeduldig lig te draaien omdat ik een pik, dildo of vingers in mijn kut wil. Waarbij ik bijvoorbeeld hard afgeneukt wordt en een toekijkende vrouw (of man) uitgenodigd wordt mij even aan te pakken door met mijn tepels te "spelen"., knijpen en draaien, pijn en genot dus. Of om me met een zweepje te bewerken als straf voor iets, op mijn ass, boobs of zachtjes tussen mn benen Safe sex is nr 1 voor mij. en een dame met een strap-on die me bij mn haar pakt en hard afneukt in keel en kut zou ik ook heel graag ervaren. Ik merk aan mijn tekst dat ik best wat wensen heb en ik wil dus eigenlijk een beetje in het middelpunt van de belangstelling staan. Een minuut of 20 tot een uur of iets langer, afhankelijk van de situatie. Daar staat tegenover dat iedere man wel minimaal 1 beurt krijgt om echt even los te gaan, keihard doorneuken...me uitschelden, spanken terwijl je me pakt. Je mag alles zeggen wat je wil als je me neukt. Als je voelt dat je gaat komen, mag dat uiteraard in mijn nu nog heel strakke kutje in het condoom die je daarna over mijn kont of tieten mag smeren. Je mag ook stoppen en je aftrekken om daarna te spuiten op een plek naar keuze. (Over mijn ass, uiers, in mijn gezicht). Gewone avonden deed ik met mijn ex wel in parenclubs, maar hij wilde mijn fantasie nooit een kans geven. Iemand tips qua clubs? Of moet ik een prive feestje zoeken hiervoor? Is er überhaupt wel interesse/animo voor wat ik zoek? Ben nu een tijdje uit deze scene, dus probeer me even goed te oriënteren, want wellicht wil ik veel teveel en moet ik gewoon een keer weer een normale avond bezoeken. Maar deze fantasie knaagt al jaren aan me...dus wil toch even informeren. Alvast bedankt.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Deze fantasie gaat richting BDSM. In een club zou je op een gangbang terecht kunnen, maar ik denk niet dat je daar je dingetje in kwijt kunt. Omdat amateurhoertjes uiteindelijk toch geld mogen ophalen van hun Dom (ik loop al een tijdje mee) ga ik je uiteindelijke financiële fantasie hier niet ondersteunen, maar verwijs ik je door naar een bdsm site zoals Fetlife. Veel succes⛓️
harry uit wierden heeft geschreven op 10 november 2020 om 12:28:
hoi X&Y wij zouden ook evt wat kunnen afspreken via deze weg of via massenger als je dat goed vind . Hoor graag van jullie
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ivm de privacywet plaatsen we geen contact gegevens.
Y uit h heeft geschreven op 9 november 2020 om 19:52:
#harry Jaaaa dat ben ik/wij ik had al zo’n gevoel dat jij/jullie dit was/waren😁
Harry uit Wierden heeft geschreven op 9 november 2020 om 19:01:
Dan ben jij zeker x&y die er op gereageerd hebben ik heb wel eens gereageerd namelijk
harry uit wierden heeft geschreven op 9 november 2020 om 09:46:
Harry uit wierden, nee zijn we nog niet geweest in Hengelo. mijn vriendin vind het een beetje eng en raar ze is wat dat betreft een beetje verlegen.
ceesendees uit Dordrecht heeft geschreven op 8 november 2020 om 09:31:
A.s. zaterdag gaan wij heerlijk een avondje genieten in sauna Berendonck. Graag willen we deze avond gezellig doorbrengen met een leuke dame en bij de juiste klik er nog een spannende nacht van maken in het hotel dat wij geboekt hebben. Voor vragen of interesse kun je ons vinden op SDC: ceesendees
Harry uit Wierden heeft geschreven op 5 november 2020 om 20:07:
Justacouple probeer van der valk in Almelo eens is meestal niet zo druk als jullie willen kunnen wij daar ook eens naar toe komen
Justacouple uit Betuwe heeft geschreven op 5 november 2020 om 01:47:
We zijn benieuwd of nu alles op slot zit of er mensen zijn die bv in hotels afspreken, en welke hotels dat zijn in de omgeving midden Nederland.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De van der Valk hotels worden vaak gebruikt door swingers. Ik weet niet of men nu date (wij niet in ieder geval). Probeer een hotel te kiezen waarbij je een eigen opgang hebt en niet langs de receptie hoeft. Ze letten, zeker nu, wel heel erg op de bewegingen op de gang (videocamera's). Want een overtreding kost hen 4000.
Y uit e heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 12:48:
hey benjamin wat vond je van club moniqeu... over thuisfeestjes horen wij alleen maar negatieve verhalen., veel gebruik van ghb ed. niet ons ding, wij houden van puur natuur en je bent zoals je bent.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Drugs zijn helaas overal, ik zag een meisje een slokje uit een 'water'flesje nemen toen ze bij haar locker stond, dit was in een club. Ze zag er heel bleek uit en haar huid was vlekkerig. Getver😿. Niet doen, houd het bij natuurlijke middelen!
Benjamin uit Leeuwarden heeft geschreven op 25 oktober 2020 om 09:11:
hallo, wij hebben een paar keer club monique bezocht, maar we willen graag een keer op een thuisfeestje komen. Sdc staan we ingeschreven, maar vlot het nog niet zo. weet jij hoe we bijvoorbeeld in z'n whats app groep kunnen komen of misschien zelfs op zo'n avond?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wij daten op dit moment niet, er zijn ook weinig thuisfeestjes in deze tijden. Whatsapp en kik groepjes zijn alweer oud. Vandaag de dag zijn het Discord groepen. Welke dat precies zijn, kunnen we je helaas niet vertellen.
josbergen uit maastricht heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 14:44:
goedemiddag uit maastricht
Y uit e heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 13:09:
Wij gaan zaterdag 31 okt club Moniqeu, (tenzij lock komt) Wie nog meer
Ricard0 uit ede heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 14:16:
@Ray en Anita Dat had ik door ja 🙂 Maar bedankt voor jullie antwoord. Hier kan ik iets mee. En wat betreft jullie verhaal van de slingers: ik snap dat je daar wat moeite voor moet doen. Een klik is toch wel leuk 🙂
Ricardo uit ede heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 13:09:
@Ray en Anita, hahahaha.... ok, misschien moet ik iets duidelijker zijn 😉 Ik ga voor de eerste keer naar een locatie zoals deze, ik heb daar nul ervaring mee. Dus ik ben nieuwsgierig wat voor een verhouding ik kan verwachten bij Steamworks op een vrijdagavond (gemengde avond). Komt de verhouding die jullie hier schetsen regelmatig voor, of komt de verhouding 'hoofdzakelijk alleenstaande mannen' hier vaker voor? Misschien kunnen jullie me helpen @Ray en Anita en anders heeft wellicht iemand anders hier ervaring mee? groetjes
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoihoi, we houden van een lolletje hoor. Om kort te zijn, je weet nooit hoe druk het ergens zal worden. Qua man/vrouw verhouding weet je het ook niet. Ga statistisch uit van 50/50. Alleen is de hamvraag of je contact weet te leggen. Werk je je tussen de lemmingen door en steek je je pik door de haag heen in de hoop dat het een vrouw was die hem beetpakte? Of maak je een praatje in de wandelgangen en word je meegevraagd? Wellicht ga je in een hoekje zitten met je 7up? Met andere woorden, je moet de slingers zelf ophangen en durven gaan.
Ricardo uit Ede heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 14:40:
Hi, in tegenstelling tot samenopavontuur ben ik een single man die naar steamworks wil op een vrijdag. De vraag is wel hetzelfde 😁. Zijn er ook stellen (of wellicht single ladies) of alleen mannen?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er komen 8 stellen, 12 single mannen en 1 vrouw. Die andere vrouw weet het nog niet zeker omdat het nog moet plaatsvinden. Ze weet dan niet of ze eigenlijk wel kan.🔮
Foxyfeet uit Nijmegen heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 01:46:
Wij stel van v 24 en m 33 zoeken een gloryhole of sauna die nog regelmatig bezocht word. We wilde deze week voor t eerst naar azzurra, maar hij is dicht. We willen alles veilig doen. We zijn beide bi schierig. Wie heeft suggesties? Buurt van Nijmegen
Samenopavontuur uit Utrecht heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 14:39:
Hallo, wij, stel van 44 jaar, dachten eraan om steamworks te bezoeken op een gemengde dag ( er is geen couples only dag?). Wat zijn de ervaringen nu tijdens corona? Zijn er ook stellen, of bijna alleen single mannen?
Cindy uit Haarlem heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 09:11:
Hoi hornypedro lijkt mij gezellig om ergens wat af te spreken in een sauna maar wel op eigen vervoer. Zoals ray en Anita al zeggen niet bij vreemden instappen.. Verder zien we wel hoe het loopt en hoe spannend het wordt.
Michel&laura heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 07:18:
Leuk op voet volgen stel-m maar laat je wel even weten als jullie elkaar weer is verwend hebben.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 9 oktober 2020 om 10:36:
@Joenma Ja we hebben veel plezier gehad. Het was niet heel druk ongeveer 23 stellen aanwezig zodat iedereen genoeg afstand kon bewaren. Lekker gebubbeld, sauna sessies gehad, hapje, drankje en gekletst uiteraard. Was leuk en voor herhaling vatbaar.
Sophie uit GRONINGEN heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 21:44:
Hoi, zijn er ook twintigers actief in dit wereldje? Wil het graag eens proberen met mijn vriend, maar vindt 35/40ers al te oud. En zo ja, waar kunnen we dan het beste terecht? Alvast bedankt voor jullie reacties! Kusje Sophie
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ook jullie leeftijd wordt vertegenwoordigd op datingsites en parties. Soms zijn er evenementen bij clubs. Het merendeel is 40 dus ja, jullie zijn jonkies en bijvoorbeeld Ultimate Young is dan een idee. Veel plezier hoor!
Joenma heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 17:46:
@stiefpat wij wachten even tot de after corona party. Teveel mensen in onze omgeving die tot een risicogroep behoren, die 2e nog graag willen blijven bezoeken de komende tijd! Veel plezier gehad?
Hornypedro uit Amsterdam heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 12:55:
Hay Cindy ..misschien wil je met mij mee naar een club .of sauna .kom uit Amsterdam, ik kan je altijd oppikken.om mee te rijden .laat maar horen..
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 20:13:
8 oktober weer eens naar een stellendag bij azzurra. Wie gaan er nog meer? Xxx Stiefpat
AJ heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 13:39:
Hallo, wij zijn een stel van, zij 51 hij 50, Wij zijn zo ver dat wij binnenkort naar een erotische sauna willen. Wij hebben het er allebei naar om haar, samen met hem, door nog een tweede man erbij, op een erotische manier te verwennen en wel in een sauna. Dit is voor ons helemaal nieuw en wij willen weleens horen/lezen hoe jullie dit hebben ervaren en uiteraard zijn ook tips en adviezen welkom. Groetjes AJ
Cindy uit Haarlem heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 21:10:
Rick misschien idee om samen te gaan.? Ik kom nl ook uit Haarlem. Daar ontmoeten kan ook. Hoe herken ik je dan? Zijn wel veel meer lange mannen. Nog meer geïnteresseerden in leuk dagje azzurra? X cindy
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Pas op dat je niet bij iemand in de auto stapt die je niet kent, lieve dame.
Bbw vrouw heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 15:42:
Hoi aardappeltje, kom je morgen ook genieten bij azzurra? Ik ben alleen en verwacht je xxxx, laat hier even wat achter aub,
SexyStel uit Amsterdam heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 15:13:
Wij zijn er woensdag tussen 15:30 en 16:00uur
Rick uit Haarlem heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 13:28:
Hier lange atletisch man, gaat ook woensdag naar azurra, vanaf uur of 1300 genieten
coupletony uit soesterberg heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 13:08:
Wij gaan zaterdag 10 okt naar Mystique. Wie gaan we tegen komen?
SexyStel uit Amsterdam heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 08:07:
Wij (v39,m50) gaan morgen (woensdag, 7 oktober) naar Azzurra. Hebben er veel zin in. We zijn vaker in Azzurra geweest. We staan open voor cuckold ervaringen. De vrouw is actief op zoek naar andere, liefst sexy mannen
Ard uit Kortbij heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 08:00:
Klopt ook wëer Eri. Maar laat ze toch....Mss moeten wij gewoon afsppreken dan hebbeb we ook geen last v hen. Mss ook Lars erbij betrekken of alleen....
Eric uit Boxmeer heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 21:16:
Wat een gezever Michel en Laura. Kunnen we het niet gewoon over neuken hebben in plaats van deze psychologie van de kouwe grond ? 😉
Michel & Laura heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 07:53:
Stel-m goed om van je te horen Laat ook weten als jullie eerst samen weer is in buitenlucht intiem zijn geweest Komt dan iets overtuigender over en voor jullie samen ook goed om daarna grotere stap te zetten dat is goed voor afwisseling ook samen spannende dingen ondernemen ipv meteeen met andere Is belangrijk dat tussen jullie goed zit qua intimiteit anders gaat t niet met anderen als jullie elkaar niet waarderen en niet elkaar beminnen We gaan ook soms naar een club. Of in de auto. Nu t weer slechter wordt. We hebben de blondine nu 2x gezien bij Twiske hoor. Ze is nog afwachtend, snap ik wel in der eentje...
Lars uit Oss heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 21:08:
Ard, Ik denk rond een uur of 1, 2 ‘s middags tot ‘s avonds laat.
Ard uit Kortbij heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 10:16:
Hé Lars, hoe laat gaan jullie?
Lars uit Oss heeft geschreven op 3 oktober 2020 om 23:18:
Wij zijn uiteindelijk niet geweest afgelopen donderdag. Het is voor ons de eerste keer dus we zouden het leuk vinden om ook zeker andere stellen tegen te komen, met hen in contact te komen en misschien samen plezier te maken. We hopen te gaan op 15 oktober, 29 oktober of 5 november. Misschien leuk om af te spreken? Wij zijn een slank stel van eind 40, begin 50. Wie gaat er op 1 van deze data? Misschien kunnen we met een aantal stellen gaan?
Stel-m heeft geschreven op 2 oktober 2020 om 17:59:
Helaas nog veel op pad volg het op de voet. Zodra de omstandigheid er is even buurten op twiske. M en L hou ons op de hoogte Blondine komt graag ook als Ik even niet kan.
Lyn uit Maastricht heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 23:09:
Het was een heerlijke ervaring. Leuke mensen, goede sfeer. Ziet er allemaal netjes en vooral schoon uit, lekker rustig op donderdag avond. Echt een avond samen genieten

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Stel20 schreef:

  Lisa niek.
  Wij een stel van 20 en ook op zoek naar jongeren. Heb je kik. Kunnen gerust keer samen ergens heen

 2. Daisy schreef:

  Welke bi dame of jong stel wil eens keer mee naar club mystique,wij gaan eind november en half december.
  Ik ben bi met ervaring mijn vriend is hetero
  Zijn 32&43jaar oud en bijde modern ingesteld.
  (voorkeur gaat uit naar trio vvm,daar hebben we veel ervaring mee!)
  Groet Daisy x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.