Cannabis

leafWiet en hasj worden door sommigen gebruikt tijdens wapfeestjes. Het effect van cannabis kan zijn dat je er extra geil van wordt op een wat lome manier, je relaxter voelt en remmingen weggenomen worden. Dat hoeft niet, er zijn genoeg mensen die cannabis geen wap middel vinden. Het is maar net hoe je reageert op cannabis en wat voor soort je rookt (of eet). Bijvoorbeeld een Texelse bioweed is een lekkere “couchlocker” maar een White widow is een psychedelische tripper. Het mag duidelijk zijn dat de eerste het meest romantisch zal zijn maar dat verschilt uiteraard met het incasseringsvermogen per persoon.

De combinatie met GHB kan goed, mits goed gedoseerd. De combinatie met mdma ligt wat minder voor de hand omdat het de energie van de mdma wat afvlakt en de ervaring minder zuiver maakt. Ook kennen wij mensen die het met alleen een jointje prima naar hun zin hebben op een wapfeestje. Veel gevaar kan het allemaal niet in onze beleving, maar let er op dat ook jointjes soms onverwacht uit de hoek kunnen komen in combinatie met andere drugs. Rook niet veel in één keer, een paar trekjes is zat. Na een minuut of tien bijnemen kan altijd, andersom en je moet de rit uitzitten.

Het is bij weed aan te raden om dit puur (dus zonder tabak) te roken. De weed geeft een vaatverwijdend effect dus als je dit met tabak rookt, wat een vaatvernauwer is, word je erg sloom en stoned zoals dat heet. Rook je de wiet puur dan wordt het een upper. Wil je dan ook nog zo gezond mogelijk roken dan kun je een zogenaamde vaporizer aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat je zelfs kunt roken waar anderen bij zijn en ze zullen het niet ruiken. Bovendien komen de rokersgiften zoals koolwaterstoffen en rook bijproducten niet in je longen. Het hittespoeltje wat hier in zit verwarmt de weed zodat de THC zal verdampen maar niet verbranden.
Vaporizers heb je in soorten en maten, ze zijn er van een bloedstollende 400 euro tot een chinese 17.50. Als je een vaporizer wilt die redelijk tot goed is ben je 50-100 piek kwijt. Combineer dit met biologische weed uit de coffeeshop en je zit helemaal goed.

Wil je geen risico’s lopen? Gebruik dan geen drugs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *