Verslag parenclub Eroroma

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In het kader van onze parenclub belevenissen zijn we naar Eroroma in Zwinderen afgereisd. Voor ons is dat gelijk 3 uur rijden, maar goed. Alles voor een mooi verslag toch?

We kwamen ruim voor de openingstijd aan en parkeerden ons VW busje op het parkeerterrein, de club is zoals gewoonlijk een omgebouwde boerderij. We bleven nog even zitten totdat de club open ging, er waren inmiddels om ons heen een tiental auto’s bijgekomen en de meeste mensen gingen al naar binnen, de voordeur was dus al los…Dat is wel even een andere welkomstvorm dan de Fun waar ze je rustig met gesloten hek op de weg laten staan in filevorm als het nog 3 seconden voor openingstijd is…

Binnen werden we onthaald door een knappe dame met lang blond haar in een paardenstaart, ze was gekleed in een sexy doorschijnende swingersoutfit. Dit bleek later Vera te zijn, de vrouw van Jan. Samen zijn zij de eigenaren van Eroroma.

De sleutel voor de kleedruimte kregen we na de 75 euro betaald te hebben, je kunt daar overigens gewoon pinnen. Daarna liepen we door met onze flinke weekendtas naar de kleedruimte met de lockertjes. Oeps, daar krijgen we onze enorme tas niet in! Dan maar een extra kluisje vragen, dat zal vast wel mogen! Nadat we een extra sleutel hadden gekregen (inclusief een verblindende glimlach) konden we alles goed kwijt.  In de kleedruimte werd gezellig gekletst door iedereen, er hing een ontspannen sfeer.

Eenmaal omgekleed (de dresscode gaat dus direct in) zijn we een rondje door het gebouw gaan maken, de relaxruimtes wel te verstaan. Deze ruimtes liggen deels boven op de 1ste etage en deels beneden aan de zijkant. Op de begane grond zijn enkele massageruimtes die overdag gebruikt worden door masseuses, wanneer de club open is zijn deze allang vertrokken natuurlijk. In deze ruimtes staan flinke massagetafels die je als stel ook kun gebruiken om elkaar eens te masseren. De hele avond hebben we niemand gezien die hier gebruik van maakte.

Daarna hebben we een kijkje genomen in de buffet/restaurant ruimte. Vanuit de gang kun je al een beetje naar binnen gluren door het megagroot aquarium wat deel uitmaakt van de scheidingswand. We zagen daar enkele swingers aan tafeltjes zitten te eten en kletsen. Voor de warme etenswaren was er een rvs warmhoud-buffetkar met friet, borrelballen, supermarkt nasi, mini loepiaatje enz. De gekoelde materialen stonden in een rvs gekoelde kar, hier vond je oa aardappelsalade en meer wat je uit een plastic bakje kunt halen. Op het aanrecht kon je nog stokbrood, koek, soep e.d vinden. De kwaliteit van het eten? Die was goed, maar verwacht niet dat je zoals in de classy clubs je ook ècht kunt dineren.  Vermoedelijk is de keuken nog in een verbouwingsstadium…

In het halletje brandde een mooie gashaard waar een paar flinke wegzakbanken stonden, hier zaten regelmatig mensen even lekker bij te komen bij het warme haardvuur. Alles is heel erg trendy gemaakt en ziet er heel erg mooi uit. Later kwamen we er achter dat Jan alles zelf maakt vanwege zijn vroegere werk als aannemer. Dat kun je overigens wel goed zien, alles is stevig en sterk gebouwd. Hij doet dus alles zelf…knap hoor! Ik ben zelf redelijk technisch en zag wel wat slimme oplossingen, zo heeft hij alle ruimtes voorzien van een eigen thermostaat mbv een groepsketel. Dat betekent dat ze per ruimte dus de temperatuur kunnen instellen. Ik weet niet of je wel eens bij een club bent geweest waar het in de ene ruimte bloedheet is en de andere je lul dr af vriest… nou hier niet, is gewoon opgelost…

Beneden is ook de bar met een DJ, deze speelt 1x per maand en dit zou dan gelijk ook de drukkere dag zijn volgens ingewijden. Op dat moment waren er 60 stellen binnen.

Helaas werd er zeer weinig gedanst, de muziek was goed genoeg.  Aan de bar, die in een U-vorm is gemaakt, stond een leuke jonge kerel te barkeepen. Super aardige gast trouwens, in de wandelgangen hoorde ik wel wat dames over hem praten, ik val niet op mannen maar ik begrijp wel wat ze bedoelen, Dirty girls….

Vlak voordat je dan naar buiten loopt kom je langs twee kleine koelkastjes waar de low-calory-ijsjes (raketjes/perenijsjes) en flesjes water in staan. Hier kun je zelf uit pakken wat je wilt. Boven staat overigens ook nog een koelkastje, maar dan alleen met water.

Buitengekomen kwamen we op een soort pleintje uit. Het deed met grote Romeinse stenen pilaren een beetje historisch aan. Ben benieuwd naar de zomer als het af is. Heerlijk in de zon…drankje dr bij…

Hier lag in het midden een groot buiten-bubbelbad voor misschien wel 20 personen. Eromheen was een overkapping langs de zijde van de boerderij. Hier stonden diverse banken en warme vuurelementen onder, hier en daar lagen dekentjes en de bank was volledig in beslag genomen door allerlei mensen die ook nog eens lekker tegen elkaar aanlagen, al rokend en kleumend. Grappig dat rokers zo aanhankelijk zijn hè…haha. Het was gewoon best koud buiten…

We zijn toen lekker in het warme bad gesprongen. Er zaten 8 swingertjes in dus dat kon wel gezellig worden. Terwijl ik er inzakte kreeg ik direct een vragenvuur met allerlei aparte vragen. Zoals: heb je een reanimatiediploma? want dat vinden wij heel belangrijk! Ik was echt even stilgevallen terwijl ìk altijd degene ben die dat soort opmerkingen maakt. Och, we hebben heerlijk gekletst met elkaar en iedereen hing heerlijk aan elkaar onder het kletsen, echt heel ontspannen. (Gert, als je dit leest. Mail even!)
Aan de overkant van het pleintje zag ik drie Duckouts in aanbouw waar al lekkere banken in gezet waren. Een soort eilandjes waar je in de zomer nog wel eens buitenseksruimtes van kunt maken, we houden het in de gaten! We hadden het inmiddels toch wel te koud gekregen en wisten dat er binnen ook nog een binnenbad zou zijn, misschien was dat wat warmer! De rokers waren inmiddels weer gevlogen en ergens wisten we een paar lekkere droge badjassen te scoren. In het binnenbad zaten op dat moment twee dames elkaar te plezieren, even erin gedoken voor de warmte en daarna onder de douches.

Eenmaal opgeknapt dronken we nog wat aan de bar en kletsten we wat met de mensen die we in het buitenbad hadden ontmoet, de DJ was inmiddels overgeschakeld op ritmische salsa muziek. Yes, al 3 dansers! Daar bleef het helaas bij, niemand sloot aan.
Daarna gingen we eens boven kijken, als je boven komt kun je loop je langs een drietal kleine ruimtes waar je met twee stellen goed in kunt vertoeven, aan het eind van die gang ligt de darkroom. De darkroom is eigenlijk een lange gang met aan de zijkanten matrassen voor wel 40 man ofzo. Huge. Daarna kom je in verschillende ruimtes, uitgerust met banken of matrassen, werkelijk een zee aan ruimte. en.. gelukkig….een SLING!

Wauw daar heb ik mijn meissie even in gelegd en me heerlijk geil laten pijpen waarna de G-kracht even flink getest werd op haar…G-Spot…haha. We zijn die nacht ook nog een keertje teruggegaan…. jeweetzelluf…

Tot slot kan ik je vermelden dat Eroroma van ons een dikke voldoende krijgt. Er zijn bijzonder veel leuke speelse ruimtes gemaakt en de wellness is dik in orde. De club doet zeer speels en trendy aan en is ruim opgezet. Alles is schoon en opgeruimd, over functionele zaken is erg goed nagedacht. Als ik wat trefwoorden mag noemen: goed gearrangeerd, gedurfd, passionele ondernemers, meedenkend, respectvol, mi casa su casa, relax, gedreven werknemers.

We komen graag nog eens terug, next summer…

Bedankt!

Lees hier ons verslag van Mystique in Rucphen.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
912 berichten.
Butterfly uit Leimuiden heeft geschreven op 15 februari 2020 om 10:03:
Wij zijn er vanavond we hopen op een gezellige avond Stiefpat heb ik een foto gezien op SDC dus die zal ik wel herkennen Tot vanavond Bert en Jolanda Bert heeft een tattoo aan de binnenkant van zijn rechterarm kompasroos met pijl er door heen
Ray en Anita uit Beuningen heeft geschreven op 15 februari 2020 om 09:47:
Vandaag zijn wij samen met Stiefpat te vinden bij Azzurra🦋 Welke actieve stellen komen wij tegen? Xxx R+A
StelZHGLD uit Dordrecht heeft geschreven op 14 februari 2020 om 20:53:
Aankomende zondag gaat het weer lekker stevig waaien, voor ons een mooie dag om eens stevig te genieten in Mystique; onze eerste bezoek aan een parenclub, maar wel een waar wij al lang naar uitkijken. Wij zijn 48 en 41, niet de slankste (wat ons tikkeltje onzeker maakt), maar hoorde al uit betrouwbare bron vernomen dat wij ons daar niet druk over moeten maken. Dus wij gaan heerlijk genieten van alles wat er op ons pad mag komen. Zin in! (Sdc stelzhgld )
Ishan uit Eindhoven heeft geschreven op 14 februari 2020 om 19:42:
Hey Anita and Ray, I have my SDC id as 'ishan' with all the description on how i look. 🙂 I read your blog about single men and first timers.. but i am still not sure should i make it to Azzura tomorrow or not..
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
I read your question too late. I hope you went and had a good time. There were many nice people.🦋
Michel uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 14 februari 2020 om 18:38:
HI, komen jullie ook weleens bij natuurgebied Vikinghof bij Wijk bij Duurstede? Zou jullie weleens keertje willen ontmoeten .
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 14 februari 2020 om 12:04:
Lieve Ray en Anita, maak je geen zorgen, een vlinder fladdert graag van de ene plek naar de ander. Wil er iemand met me mee fladderen? Stuur een bericht naar Gerrit340 op SDC hahaha
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Aaahhhh goedzo! 🦋
Ishan uit Eindhoven heeft geschreven op 13 februari 2020 om 22:25:
Hi, I am 30+ man who want to visit Azzurra sauna for the first time.. someone who could accompany me? I would love to take along a lady who is interested .. I will be visiting the place after 15:00 until 21:00
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
My friend, how do you look? #stats
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 12 februari 2020 om 20:23:
Butterfly, zaterdag 14.00-20.00u is naar mijn smaak het leukst.... gezellig druk. Veel plezier daar!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi Papillion, ik lees dat je een zwervend bestaan leidt. Wanneer het niet jouw keuze is: God bless you.
Butterfly uit Kaag&Braassem heeft geschreven op 11 februari 2020 om 15:31:
wij gaan aanstaande zaterdag (15 feb) naar Azzura, de gemengde avond. wij zijn benieuwd , stellenavond hebben wij hier al eens meegemaakt. wij zijn 56/54. hopelijk zijn de mannen respectvol, dat verhoogt de kans op slagen. tot zaterdag wij zijn er waarschijnlijk begin van de avond, welke tijden zijn het beste? we hebben vlak bij een overnachting geboekt, dus we hebben de tijd
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Nou, jullie laten je een topdag niet afnemen! I love that spirit. Wellicht ontmoeten we elkaar ooit ergens😘! Fijne dag!
Mb uit Apeldoorn heeft geschreven op 10 februari 2020 om 02:45:
Hai wij zijn jong koppel en een sex relatie met me geile dame en heb haar overgehaald om mee te gaan naar parenclub wij willen zatedag eentje bezoeken waar nieuwe mensen op hun gemak zijn en altijd leuk om via deze weg contackt te zoeken die het ook eerste keer is die naar parenclub gaat nou mischien tot zaterdag
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi MB, Azzurra is een Gaysauna waar zaterdags ook stellen worden toegelaten. Een parenclub is meer een uutgaansgelegeheid met dansvloer, bar etc. De setting is dus iets anders. Ik hoop dat jullie een leuke plek zullen vinden en ik vind het tof dat je anderen aanmoedigt ook te gaan swingen of vrij-seksen whatever it may be..for anyone. Tell them!
Lekker stel 18/19 uit Amstelveen heeft geschreven op 10 februari 2020 om 02:28:
Waar is dat stellen avondje dan de 27e?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Azzurra Beuningen❇️
Hans + Ursula uit DenBosch heeft geschreven op 10 februari 2020 om 00:48:
Stel , begin vijftig, gaan 12/02/20 naar l, amourette in maarssen.....Gaan er nog meer stellen daarheen.....of komen er alleen mannen
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Gek genoeg worden alleen de woensdagen daar druk bezocht.
Erg geilstel 52 / 60 uit nvt heeft geschreven op 9 februari 2020 om 16:34:
wij willen donderdag 27 febr naar de middag voor koppels m/v 12-17 u Wie komen dan ook ??? Hoe meer stellen , hoe meer seks ..... 😜 Lol !!!
Nieuwjongstel26 uit Drenthe heeft geschreven op 8 februari 2020 om 22:44:
Swing stel gezocht voor azzura sauna op een couple dag dag (donderdag). Samen een hoekje zoeken.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
En? Is dat gelukt? 📸
Stel 55+ regio Arnhem uit Duiven heeft geschreven op 8 februari 2020 om 10:34:
Zaterdag 15 feb zijn we weer in Azzurra. We hopen dat dat fijne stel uit Den Haag er weer is (hij heeft zo'n prachtige pik) en ook M uit de regio Nijmegen (hij kan maar doorgaan!). Els heeft weer zin in een apk en ik kijk graag en doe beslist ook mee.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Bam! 🏁 Doe Els de groeten van me! Heerlijk actief. Super! Fijne dag jullie!!!😘
H uit T heeft geschreven op 7 februari 2020 om 07:51:
Fata Morgana prima club om te bezoeken. Goed alternatief is Fun4Two op zondagavond, goed publiek niet te druk en gezellige sfeer
Stel55 uit Hoorn heeft geschreven op 4 februari 2020 om 20:25:
Wij willen vrijdagavond 14 of zondgmiddag/avond naar Fata Morgana gaan. Het wordt voor ons de eerste keer, wat dus best spannend zal zijn. Zijn er nog meer stellen die voor de eerste keer gaan en misschien iets willen afspreken?
Justin uit Kesteren heeft geschreven op 3 februari 2020 om 10:01:
Wie is er vandaag op de BI try-out dag te vinden in de middag?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Weet je al of je top-versa-bottom bent? Antwoorden is niet verplicht overigens...
Marmir uit Rotterdam heeft geschreven op 2 februari 2020 om 20:42:
Wij zijn een spontaan en open minded stel en op zoek naar een bi dame voor een gezellig gesprek en misschien wel een spannende date. Ons sdc account is marmir8388
l uit e heeft geschreven op 2 februari 2020 om 19:13:
hoi wilpenhof zaterdags best redelijk veel stellen en nieuw deurbeleid voor alleen gaande mannen... die mogen zich aan melden. lekker genieten op die avonden. gr. stel wij zijn we 8 febr. weer

 

You may also like...

2 Responses

 1. Stel20 schreef:

  Lisa niek.
  Wij een stel van 20 en ook op zoek naar jongeren. Heb je kik. Kunnen gerust keer samen ergens heen

 2. Daisy schreef:

  Welke bi dame of jong stel wil eens keer mee naar club mystique,wij gaan eind november en half december.
  Ik ben bi met ervaring mijn vriend is hetero
  Zijn 32&43jaar oud en bijde modern ingesteld.
  (voorkeur gaat uit naar trio vvm,daar hebben we veel ervaring mee!)
  Groet Daisy x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.