Thema Feesten

dominatrix

Er is een groot aanbod van dance/trance feesten en de welbekende kinky/fetish feesten waar veel swingers naartoe gaan. Het is uiteraard niet zo dat wanneer deze feesten op een openbare plek of in een openbare gelegenheid wordt georganiseerd, er ook seks bedreven mag worden. Hou daar rekening mee en vraag dat goed na bij organisatie of bekenden die naar deze feesten zijn geweest.

Bij de kinky/fetish feesten is het aandeel swingers/party people redelijk gelijk verdeeld; ongeveer 45% om 55% waarbij het van het feest afhangt welke groep het meest vertegenwoordigd is. Denk hierbij aan feesten als:

Batch (merendeel party people)
Dominatrix (merendeel party people)
Wasteland (merendeel swingers)
Toxic (merendeel swingers)
Be-Shameless (merendeel swingers)
Kinky Paradise (merendeel swingers, bij de normale editie merendeel party people)
Alter Ego (merendeel party people)
Boudoir Bizarre (merendeel swingers)
etc.

Bij de dance feesten is het merendeel aanwezige mensen party people en kan je een stuk minder ‘actie’ verwachten. Denk hierbij aan feesten als:

Eyes wide shut die weer is onder te verdelen in een aantal verschillende thema’s (Madamme Homard bijvoorbeeld)
Little sins
Execptionnel
etc.

Ondanks dat deze feesten stuk voor stuk als erotisch feest worden aangeprezen, is het zeer zeker in géén geval een grote orgie! Er zijn feesten waarbij de bezoekers de relax/speelruimten te klein vinden en ook op de wat meer openbare plekken spannende dingen met elkaar doen maar dat is zeer zeker niet bij alle feesten geoorloofd! Grote uitzonderingen zijn oa Wasteland en BeShameless, waar het officieel nog steeds niet mag maar het wel wordt gedoogd. Er zijn bij deze feesten zogenaamde dark rooms ofwel speelruimtes waar je je met je partner en/of dat ene leuke stel even kan terugtrekken. Ook worden er veelvuldig speeddates geplaatst op de datingsites voor after party’s na deze feesten waar lekker kan worden nagenoten van elkaar en anderen.

bizarre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *