Speed

indexAmfetamine (speed) komt meestal in poedervorm, maar de laatste tijd is er ook een vloeibare variant op de markt. Speed in poedervorm wordt dus ook vaak verkocht als “natte” speed. Wat je dan geleverd krijgt is iets wat een klein beetje op een stevige witte pap lijkt. Natte speed leg je op een bord en je laat eerst al het vocht verdampen voordat je het gebruikt. Hiermee hou je ongeveer de helft van het oorspronkelijke gewicht over in poedervorm. Speed in poedervorm kun je snuiven, of slikken in een capsule, bommetje of in een drankje roeren. Vloeibare speed doe je ook in een drankje. Er gaan fabeltjes over dat natte speed langer houdbaar is en het in de vriezer moet maar hier is echter vrij weinig van waar. Je kan je droge speed jaren in de la leggen en dan werkt het nog prima. Vaak is speed versneden met cafeïne, dat is zeer onprettig om te snuiven.

Zoals de naam al zegt zorgt speed er voor dat je wakker en alert blijft. Je voelt geen vermoeidheid en je voelt je energiek. Speed kan daarom handig zijn op een dancefeest. Bij een wap thuisfeestje kan speed ook zijn nut hebben om de hele nacht door te kunnen gaan. Een combinatie met GHB ligt dan voor de hand. Als je de 2 middelen juist combineert hou je de geilheid van GHB, zonder dat het slaperige effect optreedt. Speed werkt vrij lang, tot wel 8 uur aan toe. GHB veel minder lang, met 2 uur is het wel gedaan. Maak vooral niet de fout om meer GHB te nemen dan je normaal zou doen. Als de speed uitwerkt en je hebt nog teveel GHB binnen dan ga je alsnog out. Teveel speed zorgt voor erectieproblemen. Gebruik in combinatie met seks nooit meer speed dan strikt noodzakelijk om lekker alert en wakker te blijven. Als we de keuze hebben gaat onze voorkeur uit naar vloeibare speed. Het lijkt wel of de vloeibare speed veel minder kaakkramp problemen geeft en een erectie minder in de weg zit. Maar goed, dat is slechts op basis van persoonlijke en dus beperkte ervaring. Van vloeibare speed doseer je maar heel weinig, 0,2 ml is al voldoende voor een volwassen man van 85 kg. Dat is dus nog veel minder dan een GHB dosering. Een goed spuitje met een inhoud van 1 ml is heel erg handig om te doseren. Hou vooral rekening met de lange werkingsduur van speed. Na inname is in slaap vallen de eerste 6-8 uur bijna niet mogelijk. Als je goed combineert en doseert is de combi geweldig voor hele actieve, langdurige en geile seks. Speed combineren met MDMA vinden we een afrader. Ook van MDMA blijf je wakker en actief, de speed trekt het fijne love gevoel weg uit de ervaring. Bovendien is de combinatie erg belastend voor je hart en hersenen. Speed wordt genoemd in de Opiumwet en is verboden.

Wil je geen risico’s lopen? Gebruik dan geen drugs.

4 reacties

 1. Willem Snelle schreef:

  Amfetamine, speed, is de ideale boost voor een geile ervaring. Langdurige geilheid met een beetje anders dan anders sexueele intresses, kijk uit dat je geen dingen doet waar je nuchter spijt van hebt. Niet te vaak doen omdat je anders geen sex zonder kan voorstellen en ook niet maar door blijven gaan…. Op ’n gegeven moment bij hogere doseringen kan ’t vervelend en mentaal verstorend worden die zowat eindeloze geilheid en vaak niet klaar kunnen komen. Niet combineren met teveel alcohol of ghb.

 2. Knuggets schreef:

  Als je het op je anus smeert wel denk ik !

 3. Robby schreef:

  Als speed droog is kan je het dan weer nat maken?

 4. henk schreef:

  0,2 ml is wel heel weinig? 2ml?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *