Squirten

Dit artikel is geschreven door Anita, wil je het laatste artikel maar dan van van Ray zijn hand (haha) lezen dan moet je hier zijn.

slide3

De eerste keer dat ik aan het squirten was, was heel bijzonder. Ray en ik waren lekker thuis voor de open haard aan het teasen en opeens terwijl Ray mij heerlijk vingerde had ik het idee dat ik aan het plassen was. Ray riep verrast hé schatje, je bent aan het squirten. Op dat moment was dat een heel bijzonder en speciaal gevoel. Het was mij nog nooit overkomen. Eindelijk deed ik het ook eens.

Het is heerlijk om squirtend klaar te komen. Maar gewoon klaarkomen vind ik ook heerlijk. Het is beide een ander gevoel en zou beide niet willen missen of tussen willen kiezen.

Het lukt mij ook niet altijd o te squirten maar dat maakt het juist zo speciaal. Soms denk ik dat ik spuit maar dan blijjkt het helemaal niet zo te zijn, maar geen nood gewoon lekker genieten is het belangrijkst,

Ook heerlijk is om tijdens de sex te squirten, dat vinden Ray en ik super geil, heerlijk om hem tijdens het neuken lekker nat te spuiten, ultiem genot.

Maar wat is nu squirten? Het is klaarkomen door het aanraken van de G-spot. Als je opgewonden bent dan vult de ruimte tussen de urinebuis en de vagina zich met vocht. Dit wordt tijdens het klaarkomen via de G-spot door de klieren naar buiten geperst. Dit lijkt op spuiten.
Het vocht is reukloos en kleurloos.

In het begin hadden Ray en ik ook moeite om tot squirten te komen. We kregen toen een tip van iemand om de vrouw te laten staan, je kunt dan makkelijker de G-spot raken. Samen zo geoefend en ondertussen is Ray zo handig dat hij het snel voor elkaar heeft.

Zelf vind ik het lekker om stevig gevingerd te worden om tot squirten te komen maar ook weer niet te ruw. Ik merk dat mannen denken dat daar vrouwen op gaan squirten en lopen te stootten alsof ze aan het verbouwen zijn, dit is niet geheel aan mij besteed. Doe maar met beleid en lekker. Vraag wat de ander lekker vind.

Denk eraan om handdoeken in de buurt te hebben want het kan wel eens nat worden.

We zjin wel eens op een feestje geweest, dat bij binnenkomst gevraagd werd of ik een emmer nodig had. Ray en ik keken elkaar aan en vroegen ons af wat ze bedoelden. Later die avond hebben we ons verbaasd. Er waren een aantal dames die konden squirten op commando en squirten bijna een emmer vol.

Veel plezier!

Anita

4 Responses

 1. Jef schreef:

  Super

 2. Lekkersamen schreef:

  Is er ook een goede “handleiding” of video over hoe een vrouw te laten squirten ?

 3. Ray en Anita schreef:

  Dat denk ik niet, het is iets wat je vooral moet leren aanvoelen. Weten wanneer je gas bij geeft of juist ietsje rustiger kunt doen. Leer ‘spelen’ met elkaar. Praat en geniet.

 4. Ketelbinki schreef:

  Voor beiden een mooie nieuwe ervaring dus. Heerlijk, ook voor de man…
  Een extra gevoel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.