Squirten

Dit artikel is geschreven door Anita, wil je het laatste artikel maar dan van van Ray zijn hand (haha) lezen dan moet je hier zijn.

slide3

De eerste keer dat ik aan het squirten was, was heel bijzonder. Ray en ik waren lekker thuis voor de open haard aan het teasen en opeens terwijl Ray mij heerlijk vingerde had ik het idee dat ik aan het plassen was. Ray riep verrast hé schatje, je bent aan het squirten. Op dat moment was dat een heel bijzonder en speciaal gevoel. Het was mij nog nooit overkomen. Eindelijk deed ik het ook eens.

Het is heerlijk om squirtend klaar te komen. Maar gewoon klaarkomen vind ik ook heerlijk. Het is beide een ander gevoel en zou beide niet willen missen of tussen willen kiezen.

Het lukt mij ook niet altijd o te squirten maar dat maakt het juist zo speciaal. Soms denk ik dat ik spuit maar dan blijjkt het helemaal niet zo te zijn, maar geen nood gewoon lekker genieten is het belangrijkst,

Ook heerlijk is om tijdens de sex te squirten, dat vinden Ray en ik super geil, heerlijk om hem tijdens het neuken lekker nat te spuiten, ultiem genot.

Maar wat is nu squirten? Het is klaarkomen door het aanraken van de G-spot. Als je opgewonden bent dan vult de ruimte tussen de urinebuis en de vagina zich met vocht. Dit wordt tijdens het klaarkomen via de G-spot door de klieren naar buiten geperst. Dit lijkt op spuiten.
Het vocht is reukloos en kleurloos.

In het begin hadden Ray en ik ook moeite om tot squirten te komen. We kregen toen een tip van iemand om de vrouw te laten staan, je kunt dan makkelijker de G-spot raken. Samen zo geoefend en ondertussen is Ray zo handig dat hij het snel voor elkaar heeft.

Zelf vind ik het lekker om stevig gevingerd te worden om tot squirten te komen maar ook weer niet te ruw. Ik merk dat mannen denken dat daar vrouwen op gaan squirten en lopen te stootten alsof ze aan het verbouwen zijn, dit is niet geheel aan mij besteed. Doe maar met beleid en lekker. Vraag wat de ander lekker vind.

Denk eraan om handdoeken in de buurt te hebben want het kan wel eens nat worden.

We zjin wel eens op een feestje geweest, dat bij binnenkomst gevraagd werd of ik een emmer nodig had. Ray en ik keken elkaar aan en vroegen ons af wat ze bedoelden. Later die avond hebben we ons verbaasd. Er waren een aantal dames die konden squirten op commando en squirten bijna een emmer vol.

Veel plezier!

Anita

9 reacties

 1. John4Bi2 schreef:

  Sorry voor de spoiler allert. . . . het squirten is gewoon urine. Plassex kan dus ook gewoon lekker spannend zijn 😉

 2. Rudy schreef:

  Hallo SQUIRTERTJES
  Wat er ook heel belangrijk is dat de vrouw heel ontspannend is en haar eigen gewoon is en ze moet er zich wilen voor open stellen he dan komt het SQUIRTEN van zelf he gewoon zalig he ik als man geniet zelf als de vrouw begint te SQUIRTEN dan zijn wij alle twee VOLDAAN van wegens loveke1972

 3. Anita schreef:

  Dankjewel Lau, je hebt het goed verwoord! Het moet genieten zijn voor beide, dat ontstaat na het ontspannen. denk vooral aan geile dingen…

 4. Lau schreef:

  Ooh en idd er is geen handleiding, maar het is wel een techniek die je kunt oefenen. Je vinger toppen moet je iets omhoog buigen, dan voel je een soort sponsig weefsel en die vooral masseren. De manier van masseren (zacht/hard/veel of weinig druk/ constant tempo of afwisselen) is per vrouw wisselend. Daarnaast moet de vrouw ook echt ontspannen zijn en durven “loslaten”. Het gevoel van plassen, kan er voor zorgen dat ze juist alle spieren aanspant. Eigenlijk en dat klinkt heel raar, maar moet je als vrouw op dat moment juist je spieren ontspannen zoals je ook doet als je moet plassen. Het is vaak fijner om voor de tijd naar de wc te gaan, zodat je ook echt weet dat je blaas leeg is.

  Mijn eigen ervaring is dat het makkelijker wordt als het een paar keer is gebeurd of is gelukt. Ik dacht altijd dat ik het niet kon, maar het zat hem voor mij echt in het loslaten en vertrouwen hebben. Hoop dat je hier wat mee kunt?

 5. Lau schreef:

  Hahaha, wat schrijf je dit heerlijk direct. Vooral dat mannen denken dat ze de boel eens goed moeten verbouwen. Mijn complimenten 🙂

 6. Ketelbinki schreef:

  Voor beiden een mooie nieuwe ervaring dus. Heerlijk, ook voor de man…
  Een extra gevoel…

 7. Ray en Anita schreef:

  Dat denk ik niet, het is iets wat je vooral moet leren aanvoelen. Weten wanneer je gas bij geeft of juist ietsje rustiger kunt doen. Leer ‘spelen’ met elkaar. Praat en geniet.

 8. Lekkersamen schreef:

  Is er ook een goede “handleiding” of video over hoe een vrouw te laten squirten ?

 9. Jef schreef:

  Super

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.