De verdwaalde hand

handBerucht en beroemd is ‘ie…de verdwaalde hand! We weten allemaal dat handen niet kunnen verdwalen en dat de eigenaren van de zogenaamde “verdwaalde handen” heel goed weten wat ze doen. Binnen het vraagstuk van biseksualiteit is er (voornamelijk bij mannen) vast wel eens sprake van het per ongeluk steunen, leunen of strelen van een lichaam waar dat niet de bedoeling was. Máááárrr… Zit er toch een stukje nieuwsgierigheid achter? Dan spreken we niet meer van per ongeluk maar de intentionele verdwaalde hand.

Ook op de profielen lees je regelmatig een stukje over het verdwaalde-handen-verhaal. Omdat niet iedereen volledig open of eerlijk kan zijn over zijn/haar seksualiteit, of gewoon omdat iemand het nog niet heeft ontdekt, is die gekke verdwaalde hand wel een mooie manier om te ontdekken waar je grenzen liggen. Veel van onze bekende stellen waarbij de man nu openlijk durft toe te geven dat hij ook biseksuele gevoelens heeft, zijn begonnen met een handje op de billen van een andere man. Soms even voelen aan de borstkas, tot hoever durven beide mannen de handen uiteindelijk te laten gaan?

Hoewel het voor veel vrouwen een stuk meer ingeburgerd is dat er biseksuele gevoelens kunnen zijn, zie ook alle reclames voor dames-datingsites, is het ook voor de dames een enorme zoektocht naar wat ze nog prettig vinden en waar ze de grens trekken. Heren een kleine waarschuwing is op z’n plek: Hoe mooi jullie 2 spelende dames ook vinden, jullie willen ook niet “gedwongen” worden om iets te ontdekken… toch?!

Geef elkaar binnen jullie eigen vastgestelde grenzen alle ruimte en tijd om op onderzoek uit te gaan. Verdwaal soms eens in de ogen van hetzelfde geslacht en laat je handjes gewoon gaan waar ze naartoe durven gaan… Je weet maar nooit waar het uiteindelijk toe leidt. Zolang je alles sámen doet want swingen doe je sámen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *