Buitensex/Dogging

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

zomerHet is zomer! T-shirtje, korte broekjes en wapperende spannende zomerjurkjes. De wereld lacht je toe en iedereen heeft er zin in…

Met z’n tweeën lekker vozen in de vrije natuur, waar het risico dat je betrapt kunt worden het extra spannend maakt,

of juist een plek waar ook andere mensen komen die op zoek zijn naar een avontuurtje in de buitenlucht.

Let goed op dat je niet ongemerkt gefilmd kunt worden. Het grootste risico is overigens niet om gefilmd te worden, maar om betrapt te worden door een bos/duinwachter, politieagent of een BOA. Dan ga je namelijk echt een bekeuring krijgen…Dit heet: Schennis van de eerbaarheid en wordt tweedegraads of derdegraads betiteld. Bijvoorbeeld sex op een naaktstrand waar kinderen onder de 16 vertoeven is tweedegraads en ergens in een bosje, onttrokken aan het zicht, valt onder derdegraads. Het ligt dus aan bromsnor hoe hard je aangepakt wordt. Je moet aan een boete tussen de 100-200 euro denken.

 

Sites op internet met ‘buitensexlocaties’ lopen over het algemeen zo’n 10 jaar achter. Op vrijwel alle geijkte buitensexlocaties bestaat het leeuwendeel van het publiek uit alleengaande ‘rare snuiters’. Niet dat deze direct gevaarlijk zijn, maar door de manier waarop ze een m/v-koppel benaderen zul je je als stel niet snel op je gemak voelen. Niet echt de spanning waar je naar op zoek bent dus, en vaak funest voor de geilheid. Sommige van die ‘rare snuiters’ zijn zelfs dermate gestoord dat ze m/v-koppels proberen naar huis te volgen. Hou je achteruitkijkspiegel dus goed in de gaten bij het wegrijden van een buitensexlocatie.

Ik weet het: klinkt allemaal niet echt aanlokkelijk, maar het is helaas de realiteit. Om die reden zijn m/v-koppels een zeldzaamheid geworden op de geijkte buitensexlocaties. Die zoek-sites op internet worden niet voor niets al ruim 10 jaar niet meer geüpdatet.

Een stel schreef dit en ik ben het daar roerend mee eens!
Tip voor de heren: zorg dat je ook lekker naakt bent als je staat te kijken, wij hebben niks met rukkers met alleen hun broek op hun knieën 😉 We kijken liever naar lekkere naakte lijven met een lekkere stijve pik…

Bovendien is het zo dat je beter op een locatie kunt zijn waar niemand van af weet en die zijn er in het duingebied genoeg te vinden. Dus als je ‘iets’ via internet gevonden hebt ben je niet de enige…dus van echte privacy is dan geen sprake meer getuige de ijsberende single mannen die denken even een geil momentje mee te pikken.

Als jullie kicken op een regiment van meekijkende mannen dan is de Erotic Cinema of een bezoek aan de sexsauna misschien iets voor jullie.

 

 

 

Maar goed, voor de diehards hier een klein lijstje:


De duintjes van het naaktstrand van Rockanje, lekker druk en niet alleen stokstaartjes


De Bisonbaai bij Ool/Nijmegen. Het eerste stuk is families en echte naturisten maar als je verder loopt langs de baai vindt er ook meer actie plaats. In het bosje achteraan tussen de baai en de waal vind je vrijwel alleen mannen, deze kunnen wat opdringerig zijn is gemeld. Op de waalstrandjes voorbij de maas weer vooral stellen zonder kinderen. Het gedeelte tussen de baai en de waal en de 2e helft van het strand aan de baai trekken vooral een heel gemengd publiek.


Zevenhuizense plas (hoewel al lang geen actie meer meegemaakt)


Naaktveldje aan de NoordAA in Zoetermeer, er zijn twee naaktstrandjes gewoon en gay. Op beide veel stellen te vinden.


Bloemendaal de duinpannetjes


Strandje Oesterdam, vlak bij Bergen op Zoom is een mooie plek, veel mannen (aan het eind van het strand) halverwege vaak veel stelletje. gratis parkeren noordkant vd sluis.


Laakse strand, Als je vanaf de betaalde parkeerplaats komt is het voorbij het gedeelte waar honden mogen komen. Het is een stuk lopen van af de parkeerplaats.


Omgeving Drenthe. Groene ster Leeuwarden (ook bekend van Promised land) en Sneek op de Potten, laatste veldje langs het water.


Naakstrand Meerwijk Kropswolde vlakbij het paviljoen Meerwijk.


Strand Bussloo heeft een naaktgedeelte waar veel swingers komen, als de zon daar ondergaat is er veel actie. Soms ook overdag als het weer goed is. Parkeerplaats links oprijden, loop naar het water en houd links aan, daar is een veldje waar wel eens wat gebeurt.


Naar Vrouwenpolder ,voorbij de catamaran-verhuur en net achter het laatste paviljoen Aquarius …wel wat verder lopen , maar na de 10 strandhuisjes 800 meter volledig vrij naakstrand (tot Oranjezon) zonder gluurders en leuke nestjes vlak erboven in het duin. Rust , helder water en geen kat in het zicht! mauw!

Pas op: hier worden tegenwoordig veel bekeuringen uitgedeeld door groep van 6 boa’s. Kosten: 95€


Vam-plassen bij Wijster. Als alternatief voor De Moere in Grolloo wat nu gesloten is wegens overlast. Het meertje ligt aan het eind van de Weegbrugweg. Vlak voorbij het brandoefencentrum. Hmmm spuitgasten in uniform…


De Vlietlanden tussen Leidschendam en Leiden. Er zijn verschillende parkeerplaatsen: voor homo’s (op T-splitsing naar rechts dan eerst P links) en voor hetero’s: bij T-splitsing naar links en door rijden tot het eind. En als je helemaal rond rijdt is er ook nog een parkeerplaats aan de achterzijde. Als het weer het toelaat kan het druk zijn na zonsondergang.


Het officiële homo cruising gebied de Nieuwe Meer bij Amsterdam (A4, afrit 1)/ Dit gebied staat zelfs op borden aangegeven. Je krijgt hier gegarandeerd geen bekeuring als je buitensex bedrijft, vrij uniek voor Nederland. Mits je binnen het aangegeven gebied blijft.


Bij lekker strand weer op het naaktstrand tussen Zandvoort en IJmuiden in de duinen, lekker in de zon


Paterswoldse meer en Hoornse plas. (Lake Horney)


Lauwersoog bij de vogel uitkijktoren


In het Engels wordt buitensex ook wel Dogging genoemd.

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik worden niet geplaatst.
903 berichten.
Newcouple uit Brabant schreef op 8 april 2020 om 08:11:
Hallo, Wij een jong stel van 30 en 36 zijn compleet nieuw in deze wereld en zouden graag in contact willen komen met mensen die ons theoretisch weg wijs willen maken. Het internet wordt afgestruind op zoek naar informatie, maar wat wij merken is dat dit vooral oppervlakkig blijft. We hebben serieuze vragen en hebben niet de intentie om zomaar ergens mee te beginnen!
Admin-antwoord door: Ray en Anita
We doen niet in contact advertenties, hier zijn andere sites voor. Wanneer je een vraag hebt dan kun je deze hier stellen. Er zijn voldoende swingers die antwoord willen geven. Gebruik de zoekfunctie van deze site eens, vergrootglaasje rechts bovenin. Wellicht staat het antwoord op je vraag allang beschreven.
jan uit ede schreef op 6 april 2020 om 11:11:
Hi daar op deze leuke site . Hebben jullie ook een mail adres waar ik een leuk spannend ero mail naar toe kan sturen ? groetjes , Jan .
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Je kunt kopij naar ray@samenswingen.nl sturen. Ik plaats echter niet zomaar alles...het moet wel wat nieuwswaarde hebben en mag geen verborgen reclame bevatten.
C&P schreef op 5 april 2020 om 17:47:
Biegeilrdam. We zouden ook naar Azzurra gaan weer op een gemengde donderdag. Helaas nu even niet. Wellicht ellende over het hoogtepunt heen nu. Mocht je er ook zijn als weer open kan, mag je mijn vrouw tot een hoogtepunt brengen. Wij al wat ouder koppel echter mijn vrouw geniet volop in bubbelbad met andere mannen en daarna op grote matras Blijf gezond allemaal
Frans uit Elst schreef op 4 april 2020 om 16:17:
Goedemiddag, Kunnen jullie het allemaal nog volhouden of zijn er al wat mensen zoals ik met afkick verschijnselen?
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 1 april 2020 om 10:16:
Wil ook niet betekenen dat ik date hoor STIEFPAT,JUIST NU NIET,maar met iets ondeugends bedoel ik meer een geile ondeugende chat wat misschien tot een date kan komen over een paar maanden Groetjes Bigeilrdam
Stiefpat uit Arnhem schreef op 30 maart 2020 om 21:34:
Bigeilrdam als het niet verstandig is waarom doe je het dan toch? Zo`n test zegt niet veel net als een soa test. Op het moment van testen heb je het niet maar als je een uur of wat later iemand bent tegengekomen die jou toch besmet heeft hoe bewijs je dan dat je virus vrij ben? Gebruik je verstand en date niet voorlopig.
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 30 maart 2020 om 11:10:
Het is nu inderdaad misschien niet verstandig om te daten maar toch ben ik als Corona vrij geteste man beschikbaar voor wat ondeugends,zou wel fijn zijn als de erotische sauna's weer open mogen en we weer los kunnen gaan met z'n allen. Groetjes Bigeilrdam
Butterfly uit Kaag en Braassem schreef op 29 maart 2020 om 19:47:
Wij komen ook zeker nog een keer langs op de stellen avond hopelijk is die toestand gauw voorbij Be en Jo
Marco uit Groesbeek schreef op 29 maart 2020 om 14:11:
Lieve maar ook ‘stoute’ Azzurra gangers jullie moeten maar zo denken ... er komt binnenkort weer een dag dat we open gaan en gezien het lange ‘ophouden’ 😂we er weer een gezellig en heet avontuur van gaan maken !! Lieve groet barman Marco sauna Azzurra
Admin-antwoord door: Ray en Anita
We komen dan zeker weer eens een keer langs Marco! Groetjes Ray en Anita
Kersje schreef op 29 maart 2020 om 10:50:
Lieve mensen het lijkt mij niet zo verstanding om thuisfeestjes/prive af te spreken...Serieus? Wij krijgen te horen dat er ook via privesites koppels en mannen nog steeds worden uitgenodigd.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ja, thrillseekers zijn dat, komt van de drugs...
Ray en Anita uit Wifidijk schreef op 27 maart 2020 om 15:38:
Okay Gerrit en josé, op mijn site alleen plaats voor Positiviteit, dus ik plaats soortgelijke berichten niet meer. Jullie vechten je robbertje onmin maar lekker ergens anders uit. Ray
Papillon uit Zwervend bestaan schreef op 27 maart 2020 om 06:54:
Ja enorm lachuhhhh José.... Kan ik van deze tijd niet zeggen, best saai zo zonder sauna
Gelegenheidsstelletje uit Ja schreef op 26 maart 2020 om 14:28:
@ papillon, geweld en sex kun je wel aan, maar niet de warmte van een yakoezie zoals toen in azzurra, toen je moest worden weggedragen omdat je bevangen was?? Lachuhhh
Papillon uit Zwervend, alleen Brabant sla ik over schreef op 21 maart 2020 om 19:46:
Nu het neuken officieel afgelast is, heeft iemand nog een tip voor een goeie Netflix serie? Geweld en seks schuw ik niet. Hopelijk tot snel!
Nieuwsgierigkoppel uit Utrecht schreef op 20 maart 2020 om 21:42:
@stel 25 30. Wij zijn midden 30 en hebben nog geen profiel. Maar wat.niet is kan nog komen natuurlijk.
P en R uit Arnhem schreef op 20 maart 2020 om 16:13:
Zijn er nog feestjes in Gelderland waar we samen mee kunnen spelen en genieten we willen graag in contact komen met gezellige mensen waar we een leuke vriendschap met een plus kunnen opbouwen gr van ons 😊
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Over een maand zal het vast weer op gang komen.
Stel 25/30 uit Moordrecht schreef op 18 maart 2020 om 17:07:
Hoi nieuwschierig koppel Wij nodigen weleens koppels of alleenstaanden m/v uit. Of gaan weleens bij iemand thuis langs. Mits wij het echt vertrouwen. Meestal gaat er een video chat vooraf. Hoe oud zijn jullie?
PenC schreef op 18 maart 2020 om 16:41:
@Nieuwsgierigkoppel, persoonlijk vinden wij het anderhalve meter afstand houden en sociale contacten vermijden wel een hindernis bij het swingen. Die clubs gaan natuurlijk niet voor niets dicht. Maar misschien kan je mensen vinden om in een kringetje, op voldoende afstand, te masturberen ofzo?......
RMTC uit Noord-Brabant schreef op 18 maart 2020 om 10:20:
Hoi Nieuwsgierigkoppel, Netflix, Videoland en Disney Plus zijn aanraders. Laten jullie nog even weten wat je SDC profielnaam is?
Nieuwsgierigkoppel uit Utrecht schreef op 17 maart 2020 om 17:31:
Wij zijn net begonnen aan onze mooie ontdekkingsreis op swingersgebied. Nu de clubs dicht gaan, zijn wij nieuwsgierig waar stellen elkaar nu ontmoeten, er komt vast een hoop creativiteit vrij. Heeft iemand nog leuke tips voor as zaterdagmiddag of avond of as zondag?

137 Responses

 1. secret schreef:

  Zwijndrecht

  als je op het parkeerplaats ben dan ga je rechts het paadje in loop dat uit dan kom je bij een schuur achter die schuur ben je beschut bij bosjes en de schuur

  als je de Dordrechtse/Zwijndrechtse brug heb ga pak je de eerste rotonde rechts dan stoplicht rechts rotonde links en dan eerste straat weer links dan de eerste hof rechts ga je in

  het is bij huizen dus niet te al teveel lawaai anders word je misschien gespot

 2. secret schreef:

  vergat te zeggen parkeerplaats Veldslahof

  ook is er een gooie spot bij

  Burgemeester Doornplein in zwijndrecht

  als je vanaf dordrecht kom dan ga je eerste rontonden rechts stoplichten links dan stoplichten rechts dan rotonde rechts dan weer rechts dan rij je die tot je een bocht nader naar rechts rij iets door en pak die naar rechts dan zij je aan je rechter kan een paadje naast een garage als je daar inga kan kan niemand je zien als je goed staat

 3. Chris schreef:

  Is er niets in de regio Eindhoven ?

 4. beterespot schreef:

  in zwijndrecht

  adress schoutweg

  https://www.google.nl/maps/place/Schoutweg,+3331+Zwijndrecht/@51.821114,4.6304836,19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c42eed89527241:0x54a62d5672599f4e

  top plek waar de boom staat als je links kijk kan je in het is afgelegen niemand die je ziet best in avond.

 5. Andre schreef:

  Ik ben een gezonde hetero kerel die graag wil gaan buitensexen of doggen.
  Wie weet een leuke plek in Gelderland (achterhoek), daar waar ik zo kan aansluiten.
  Het wordt dan wel mijn 1e keer.

 6. Jong stel schreef:

  Wij zijn een jong slank stel (m:24, v:26) en het lijkt ons geil om een keer met iemand (man,vrouw stel) ergens af te spreken om tijdens de sex bekeken te worden.

  Het liefst wel in regio zuid-holland.
  Lijkt dit je wat stuur dan een mailtje met wat info over jezelf naar: smcouple2@hotmail.com

 7. Erwin schreef:

  Is er wel eens wat te doen in de regio Zwolle meppel,hoogeveen

 8. Stelletje schreef:

  Wij zijn m27 v26 uit Den helder.
  We zoeken een leuke locatie bij ons in de omgeving die nog een beetje actief is.
  Voor leuke tips mag je ons ook mailen karperboy@hotmail.nl

 9. Eric schreef:

  Ik ben een gezonde hetero man(50) uit Friesland die graag wil gaan buitensexen of doggen.
  Wie weet een leuke plek in Friesland, daar waar ik zo kan aansluiten.
  Het wordt dan wel mijn 1e keer. watergolfje11@hotmail.com

 10. De marokkaan schreef:

  Leuke dame gezocht omg amsterdam buitensex

 11. Ray schreef:

  zonder mailadres ga jij geen reactie krijgen vrees ik…

 12. Thom schreef:

  In de buurt van bergen op zoom? Mail me Despecial792@hotmail.com

 13. jesse schreef:

  jonge man zkt maturestel voor lkkre sex en om te expirimenteren mail me jessespaarnwoude@hotmail.com

 14. Freak schreef:

  Veluwsebron voor swingers. Swingers onley morgen dinsdag 29 dec. Alleen tussen 20 en 50 welkom. Geen mannen alleen. Freak@gmail.com

 15. Veluwsebrom schreef:

  Veluwsebron heeft veel leuke plekjes waar van alles kan…. Zaterdag veel gesekst met vriendin. In de tonnetjes in het stoombad bij het binnen zwembad….. Volgende keer weer.

 16. Excellen schreef:

  Jongen 25j zoekt vrouw voir dogging in regio amsterdam. Excellen@outlook.com

 17. andries schreef:

  ik man zou graag bij stel toekijken omgv eindh den bosch helmond
  peer1340@hotmail.com

 18. Delano schreef:

  Goedendag deze lekkere jonge Nederlandse kerel van 30 jaar is op zoek naar vrouwen en of stelletjes die aan buitensex doen waarbij ik Lekker mee mag gluren en of meedoen… Ben vrij nieuw hierin dus hoop op leuke reacties en hopelijk tot snel.. Contact mij via xlollypop30@hotmail.com

 19. Tim schreef:

  Leuke jonge man opzoek aar oudere vrouw! Voor leuke dag/nacht of uurtje! Mail me tloops@hotmail.com

 20. Gerko schreef:

  Zoek een spannende buiten sex plaats om samen met een vrouw Of man stiekum aan elkaar te zitten Met man is eerste keer maar lijkt me ook spannend

 21. Will schreef:

  Limburgse man (50) zoekt leuke vrouw voor spannende ontmoeting . Leeftijd onbelangrijk Limbocam@hotmail.com

 22. Rob schreef:

  Ik ben een man (50) die graag wil afspreken met een vrouw om een gezellige dag naar het naaktstrand van Bloemendaal te gaan. Heerlijk samen genieten van het bloot zijn. Leeftijd niet belangrijk. Roblint14@gmail.com

 23. Norman schreef:

  Ik ben een hetero man op zoek naar een vrouw of stel om samen van buitensex te genieten. Ik wil graag kijken en ook wel meedoen. Afstand geen probleem. Ik heb daar wel een beetje ervaring mee maar niet met vreemden. sohot75@hotmail.com

 24. gerrie schreef:

  Gewoon in omgeving Nijmegen lekker genieten van mekaar mmv of wat dan ook .alleen kijken is ook goed alles in overleg.In om nijmegen lekker genieten. Ik, man alleen.
  mail naar: pauwelsengerrie@gmail.com

 25. Gio schreef:

  Is er in de regio Roosendaal, Breda, bergen op zoom nog wat leuks te beleven. Stellen bekijken etc… Laat me ff weten

  Groetjes giovanni

  Giowielemans@gmail.com

 26. Samlen schreef:

  Stel wil bekeken worden, Vlietlanden, Leiden/Leidschendam vandaag..door stellen bij voorkeur.. Wij beiden 42 jr

 27. penb schreef:

  Hij samlan wij ook een stel gaan vanavond ook zin om ook tekomen

 28. Erwin en Anissa schreef:

  Geil stelletje met mooie dagen ..En vandaag op t strandje in t Larserbos bij Lelystad.zou gezellig zijn als er meer leuke stelletjes zijn.

 29. ons schreef:

  Hoi iemand zin in een afspraakje stelletje rockanje duinen?

 30. nudist schreef:

  hoi hier een verwend nudist 58 zijn er ook leuke bi stellen uit omgeving den bosch

 31. Marco schreef:

  Hoi,

  Spontane en verzorgde man op zoek naar leuk stel tot 50 jaar. Ikzelf 44 jaar en sportief type.
  Ik kan ook doordeweeks en overdag afspreken omgeving Bergen op Zoom maar is geen probleem om een stukje te rijden.
  Ben benieuwd naar jullie reacties.

  Marco.

 32. Dennis schreef:

  Jonge (33) atletisch gebouwde vent zoekt een gezellig stelletje voor een middagje plezier op de bizonbaai.

 33. Dennis schreef:

  Correctie Bisonbaai…?
  Reacties mogen ook naar sandersmaal@outlook.com

 34. P&S schreef:

  Wij….lekker geil stel van bijna 50 zijn op 8,9 en 10 juli in rockanje…. Zou leuk zijn als er meerdere stellen voor n leuk strandfeestje zouden zijn….

 35. Daniella en Mike schreef:

  Wij leuk stel gaan morgen kijkje nemen op vlietlanden… in groene auto … welk stelletje gaan we daar ontmoeten?
  Xx Daniella en Mike
  Chermike@hotmail.com

 36. Vararijder schreef:

  Hoi hoi weet iemand een stelletje voor in Brabant aftespreken liefst voor buiten seks wij zijn een stelletje 30/36 jaar zij bi hij hetro allebei intiem geschoren en willen graag een keertje afspreken met een ander stel voor buiten seks in de omg. Tilburg Waalwijk den Bosch iemand een idee???
  Rasr@hotmail.nl

 37. Ethen schreef:

  Welke leuke meid wil mijn vrouwtje verwennen???
  35 gezet en geil
  Mail ons Jelleverhuizingen@icloud.com
  Man doet mee of kijkt toe wat zij het liefst zelf wil

 38. Steggel schreef:

  Buiten-binnen-buiten-binnen, ik heb vanavond wel de tijd. 47jr normaal-ok, Leiden. nosoyjosemaria@gmail.com als je zin hebt om een leuke hetero-man vast te pakken.

 39. ons schreef:

  Deze ochtend rockanje iemand?

 40. Jay schreef:

  Vrouw/stel die wil afspreken met een jonge gespierde licht getinte man van 25 jaar uit haarlem?
  Jayjawsonn@gmail.com

 41. Ran schreef:

  Getinte Surinaams Indisch man 31 zoekt oudere dame voor warme natte zwoele zomerse nachten. Leeftijd geen punt . Discreet auto sex lijkt mij het spannends. Locatie Noord-Holland.
  Wees vrij en onbeschaamd….
  Surindisch84@gmail.com

 42. M schreef:

  regio doetinchem, halfbloedje goed lichaam verzorgd en kriebels door dit lekkere warme weer, stelletjes/dame alleen die zin heeft in iets stouts. gelderland achterhoek doetinchem ?? handy87man@gmail.com

 43. Jos schreef:

  Stelletje uit Zuid-Limburg zoekt locatie om te sexen? Weet iemand van jullie nog plekken/plaatsen in Zuid-Limburg m.b.t. dogging? jos12345@hotmail.nl

 44. Bart schreef:

  Zou graag een vrouw of stel ontmoeten die buiten sexen. Om mee te doen of te kijken… Mail me: feetbart@hotmail.nl

 45. Lekkers schreef:

  Lekkere man 40 zoekt spannend geil stel om mee te geilen bij vlietlanden. ..mail me… d.v1975@Yahoo.com

 46. Jan schreef:

  Jan Leeuwarden

  Leuke jongen op zoek naar spanning.
  Welk stel wil graag bekeken worden.
  Omgeving Leeuwarden.
  Ben verzorgd en netjes

 47. Liza schreef:

  Zou heel graag met een paar of meer mannen willen afspreken voor buitensex/dogging in de buurt van Beverwijk/Uitgeest/Spaarnwoude tot 40 jaar.
  Ben zelf 55 jaar, volslank, 160cm en vriend gaat mee voor de handhavingof doet misschien ook mee. nomsa1994@gmail.com

 48. Liza schreef:

  Ik had wat duidelijker moeten zijn. Het contact die wij zoeken is met mensen van uiterlijk 40 jaar. Heb al een paar reacties gehad en hoop op meer. ;))

 49. Scotty schreef:

  Is er ergens niet te ver weg van omg nijmegen waar vrouwen of stellen komen???

 50. Hannes schreef:

  Goedemiddag ik ben een 33 jarige man op zoek naar dames om lekker buiten mee te sexen in zuid holland mijn mail is hannesdiego@hotmail.com

 51. johnny schreef:

  hi, I am 33 yrs old back male living in leiden, I am straight man looking for female or couples for nice fun feliyinks@hotmail.com

 52. Henryx schreef:

  Man van 20 jaar zoekt mooie vrouw/ meid om elkaar te bekijken en evt klaar te komen. Het liefst in de regio van Arnhem- Doetinchem. Mail joostgroten@gmail.com voor meer.

 53. Lorenzo schreef:

  Goedemorgen allemaal!

  Morgen gaan mijn vriendin en ik (26 & 28) weer lekker naar de Noord AA in Zoetermeer, wij zullen vanaf 13:00 uur aanwezig zijn. Hopelijk komen er nog andere stelletjes ( tot 55 jaar) waarmee we het gezellig kunnen maken!!!
  Iedereen een fijne dag en geniet van het weer!

 54. Tim schreef:

  Jongen van 24 zoekt vrouw / stel om mee af te spreken in de buurt van Dordrecht. t1992im@hotmail.com

 55. schreef:

  Lekker warm hè?
  Is er nog enige(he) activiteit bij de oesterdam? later op de avond of… na zonsondergang? 🙂
  vuurtoren1969@hotmail.com

 56. Michel schreef:

  Wie wil in het openbaar naar mijn vrouw ze kutje kijken …..beentjes wijd met korte rokje op een terras…. windowsocto@gmail.com

 57. ons schreef:

  Hoi! Iemand in de buurt van rockanje vnvnd? Leuk stel om mee te spelen? nathaliebloem070@gmail.com

 58. dennis schreef:

  Wie(man,vrouw of stel)heeft er zin om eind juli begin augustus,mij en mn vrouw bezig te zien,en misschien zelfs meedoen, in de duinen van het naaktstrandje in rockanje.mannen tussen de 18 en 50 jaar kunnen reageren met een recente foto.geen machotypes.wijzelf zijn 36 jaar. milan0006@gmail.com

 59. Eric schreef:

  Goede dag iedereen, ik man van 51 zoekt spanning met stel of vrouw in de natuur ik sta voor veel Open ben in de weekenden altijd in de omgeving van Apeldoorn en vooral in de bossen daar , stuur mij jullie of jou voorstel. eric64@online.nl

 60. Francis schreef:

  Welke vrouw heeft zin om zaterdag 23 Juli samen met mij af te spreken op het naaktstrand te Zandvoort. Samen genieten van de zon, elkaar insmeren, zwemmen, massage en dat alles of meer heerlijk in de buitenlucht. Ik ben een slanke man van 49 jaar die een lekker spannende dag op het strand wil hebben met een spontane vrouw. Leeftijd maakt mij niet zoveel uit maar hygiene is wel belangrijk. Als er interesse is stuur mij dan een mailtje met wat lijk fijn zou vinden en ik reageer dan naar je met mijn telefoonnummer zodat je mij kunt bellen. francisforfun@outlook.com

 61. Hajo schreef:

  Hallo, is er een leuke vrouw of stel die het leuk vindt om een keer (misschien voor het eerst?) samen naar het Laaksestrand nabij Zeewolde te gaan? Ik ben een leuke 50plusser
  chocoboontje@gmail.com

 62. Wij57samen schreef:

  Hallo zijn komende week op het strand van vrouwenpolder te vinden.
  Zijn er nog koppels die ook kunnen genieten van een lekkere buitenvrij partij in deze week.
  Wij zijn koppel begin 50 die nog kunnen genieten van elkaar.
  Wat is de beste plek op het strand? wij57samen@Gmail.com

 63. Jan schreef:

  welk leuk stel is er van zondag op maandag in hotel van der valk goes? jaka6165@zeelandnet.nl

 64. Rick schreef:

  Hoi ook zo aan het genieten van de zomer?
  Relaxte discrete 35 jarige single man uit Amsterdam, HBO niveau, zoekt wat spanning door met een leuk stel of vrouw af te spreken
  op een spannende discrete plek. Ik hou van gluren, meedoen, de vrouw verwennen, alles is mogelijk.
  Leeftijd 30/60 volslank geen probleem!
  Het lijkt me leuk wat van je/jullie te horen!

  rickbergsma224@hotmail.com

 65. sjef schreef:

  hoi is er een leuke vrouw die een keer met me wil afspreken omg eindhoven ik ben man van 35. sjefkwinten@live.nl

 66. Hans schreef:

  Welke 60 plus man of vrouw heeft zin om mee te gaan naar het naaktstrand van Rockanje, voor wat aanspraak, gezelligheid, massage en zwemmen en genieten van een dagje strand en duin. Desgewenst haal ik je op en kun je meerijden en word je ook weer teruggebracht. Als je belangstelling hebt laat dat dan even weten. Ik stuur je dan mijn telefoonnummer en kun je me bellen. hans5212@outlook.com

 67. Anthony schreef:

  Hallo, ik ben jonge, slanke, clean, geschoren nederlandse man van 28 uit den haag. Kom graag met vrouwen / stellen in aanraking uit de buurt om samen te geilen en spannende dingen te doen. anthony.timmermans@Yahoo.com

 68. Stel ZH schreef:

  Hi,

  Wij gaan vrijdagavond of zaterdag overdag lekker de duinen van Rockanje in.
  Wij zijn een leuk en goed verzorgd stel, en houden van kijken en bekeken worden. Bij een juiste klik sluiten we contact niet uit..
  Wij zijn zelf half 30j en zoeken een leuk stel waarmee die ook lekker wil genieten van spanning in de duinen..
  Lijkt het jullie leuk, mail dan even naar ons..
  Daarna kunnen we kijken of er een klik is en misschien nog wel een fotootje uitwisselen
  Gezelligstelletje1983@gmail.com

 69. Anoniem schreef:

  Hoi, stelletje wil vanavond graag iets leuks doen. Leuk , slank stel van 52 en 48. Wij zoeken mannen die een leuke locatie weten waar ze komen toekijken . Omgeving Zevenhuizen Genotvoormijnvrouw@gmail.com

 70. Ryan schreef:

  Hoi,

  Hier een getinte jongeman van 30, 1m75, 85kg en sportieve bouw die graag in contact wil komen met open minded stellen/vrouwen die ook zo van buitensex houden.. lekker naar elkaar kijken, bekeken worden en… lijkt het jou/jullie wat om met elkaar in contact te komen laat het maar weten! Omg 010/zuid-holland ry4n69@hotmail.nl

 71. Stel ZH schreef:

  Wij hebben ons spannende avondje verplaatst naar zondagavond. Zijn jullie een leuk stel die zin hebben om buiten met een ander stel op een spannend plekje een leuke avond te hebben? Mail ons dan op gezelligstelletje1983@gmail.com

 72. Henk schreef:

  Sportieve en verzorgde man van 35 jaar zou dolgraag eens een keer een avondje willen genieten van een ander stel in Zuid-Holland zuid. Kijken is voor mij in eerste instantie voldoende. Meedoen is geen noodzaak, mag uiteraard wel. Maar dat laat ik graag volledig aan het stel over!

  Willen jullie graag bekeken worden? Mail me op deboerh@outlook.com

 73. Anoniem schreef:

  Stel zoekt mannen om mee te doen.. Omgeving Groningen. Anoniemstelgroningen@outlook.com

 74. M en R schreef:

  Stel gezocht welke vanavond evt zou willen afspreken
  Dus een stel waarbij de vrouw ook bi mag zijn
  Gewoon ergens lekker buiten sex hebben met ze 4e wij zijn beide 36
  Liefst reageren tot leeftijd van max 50 jaar
  Liefst omgeving Utrecht of noord en Zuid Holland mikerenate@hotmail.com

 75. D schreef:

  Ik ben een 33 jarige man op zoek naar buitensex met een vrouw of stel in de provincie gelderland.
  195cm, sportief gebouwd. satyrgrubneppolk@gmail.com

 76. Haarlem1970 schreef:

  Welk stel zou zich graag willen laten bekijken / meedoen door of met een man van 46? Deze fantasie heb ik al zolang, lijkt me heerlijk. Alleen kijken is voldoende, ook naar mij uiteraard. Meer is mogelijk uiteraard. In de omgeving van Haarlem. Thuis bij iemand mag natuurlijk ook. haarlemmermeer1970@gmail.com

 77. Ryan schreef:

  Zaterdag as ben ik in den haag ivm werk en ik wil graag in contact komen met likeminded mensen die in of rondom den haag/rotterdam buiten gaan spelen.. Elkaar bekijken en evt meedoen zou lekker zijn.. lijkt het jou/jullie wat dan hoor ik het graag. Ik ben zelf 30 jaar oud, 1m75, 85kg sportief gebouwd en besneden.. ry4n69@hotmail.nl

 78. Lambert schreef:

  Zijn er nog dames/ stellen waar deze hetro man opdrachten voor mag doen buiten in de omgeving van Emmen
  Lambert-1970@hotmail.com

 79. memphis breukhoven schreef:

  is er vandaag nog een leuk stel dat wat spannends gaat doen,en het spannend vindt om te kijken en bekijken,
  in overleg kan ik natuurlijk ook mee doen,maar vanzelfsprekend alles met respect,lijkt het jullie wat ,dan hoor ik het graag!
  memphisbreukhoven@hotmail.com

 80. Gert schreef:

  Is er een geile, vrij denkende vrouw, die in het buitengebied van Elburg een keer sex wil hebben met mij, een 65+’er, naturist, die er nog zeer goed uit ziet en nog steeds heel viriel is. Stuur dan een mailtje naar opa6500@outlook.com.

 81. geil stel 30 schreef:

  Vrijdagavond zijn wij, een jong en lekker stel van beiden 30 zomers jong van plan om ergens actief in de buitenlucht van elkaar te gaan genieten. Is er een ander heerlijk jong stel die met ons mee wil? Alles mag, niets moet! Dame bij ons is bi.
  Mail ons gerust: body2body29@outlook.com

 82. Henupia schreef:

  Ik (man, 42 en aantrekkelijk) ben vanaf vanavond t/m donderdag avond 25-08 op zoek naar een leuk stel of een leuke dame(s) voor een heerlijk avontuurtje buiten. Regio Utrecht. We kunnen elkaar op een, door jullie te bepalen, locatie ontmoeten. Ik sta voor veel open. Ik hou van een rollenspel, lekker meedoen of alleen kijken. Mail mij gerust op henupia@outlook.com.

 83. Memphis breukhoven schreef:

  is er deze week of vandaag nog een leuk stel dat wat spannends gaat doen,en het spannend vindt om te kijken en bekijken,
  in overleg kan ik natuurlijk ook mee doen,maar vanzelfsprekend alles met respect,lijkt het jullie wat ,dan hoor ik het graag!
  memphisbreukhoven@hotmail.com

 84. Bad Things schreef:

  Man van 33 zoekt vrouwen of stellen om te bekijken tijdens de sex of om eventueel mee te doen. Interesse? Badthings@hotmail.nl

 85. Ron Janssen schreef:

  Man van 29 zoekt vrouw voor buitensex in omgeving van het brielse meer of de maasvlakte 2.
  leeftijd onbelangrijk.
  ronjansssen@hotmail.com

 86. David schreef:

  Man van 51 jar, zou dolgraag eens een keer een avondje willen genieten van een ander stel in Gelderland, Arnhem, Kijken is voor mij in eerste instantie voldoende. Meedoen is geen noodzaak, mag uiteraard wel. Maar dat laat ik graag volledig aan het stel over!

  Willen jullie graag bekeken worden? Mail me op x2255@hotmail.com

 87. Jeroen schreef:

  Is er nog een vrouw of stel omgeving Groningen die graag bekennen willen worden, ik man 44 lijkt dat super geil.
  Respect en discreet Jeroentjekc@live.nl

 88. Peter schreef:

  Man van 45 op zoek naar lekker avontuurtje ergens buiten (met dit mooie weer..)
  In de buurt van Borne
  Leeftijd onbelangrijk.
  mail me op: dolcevitanaturalis@gmail.com

 89. Erwin schreef:

  Hier in de buurt van Zwolle/ meppel wel eens wat te doen? Erwinbi@hotmail.com

 90. Mike schreef:

  Hoi, 33 jarige vent met sportief lijf zoekt spanning met dames, stellen of heren. Alles behoort tot de mogelijkheden. Nieuw hiermee. uit_mijn_dak@hotmail.com

 91. Pierre schreef:

  Zij 37 bi-schierig ,hij 44. Beide slank intiem kaal zoeken stel of stellen om samen naar elkaar te kijken tijdens Sex in de buitenlucht Wij verplaatsen. Alleen wij kunnen door diverse omstandigheden niet echt vaak. Dus als we gaan dan moet het ook 100% zeker zijn. Zij wil graag nog eens Sex met een vrouw. Partners ruilen is nog niet aan de orde. Mannen reageer niet daar heeft ze niets mee. Stellen die alleen willen kijken ook zeer welkom. Wij komen uit omgeving Den Bosch Popstelten@europe.com

 92. John schreef:

  Oma en opa of oma alleen (min 40+) gezocht die samen met een 33 jarige Hollandse biman uit Rotterdam Zuid in een park op Zuid willen afspreken en lekker van elkaar te genieten. Ben geschoren, hygienisch. discreet en respectvol en gek op beffen. Ik kick erop een vrouw zo vaak mogelijk klaar te laten komen en zeker als je een spuitkutje hebt blijf ik likken. Voorkeur gaat uit naar een geil 60+ stel waarvan vrouw volslank is en man bi. Maar vrouw of stel van 40+ moeten zeker ook reageren.
  Mail me maar snel als jij degene bent die ik zoek…. gekopbeffen30@outlook.com

 93. Inkel&Eef schreef:

  Stel 40+ zoekt stel /vrouw /man om eens mee te doen als we buiten heerlijk samen zijn. We pakken vaak onze momentjes buiten. Omgeving Almere.
  Je mag kijken, en als het bevalt ook meedoen. Alleen serieuze kandidaten reageren we op. inkel.eef@gmail.com

 94. Pierre schreef:

  Zojuist gemaild naar jullie inkel Eef

 95. Alexander schreef:

  Als een vrouw met zich zelf speelt en zich laat bekijken door mannen, betasten, en zelf pijpen en zich laat neuken door vreemde mannen dan heet dat dogging.( soms 1 voor een , soms 2 tegelijk etc) Nu dacht ik slanke man , om dit eens om te draaien.Ik ga in mijn auto zitten ne vrouwen komen naar mij kijken.Raampje of deur open betekend dat ze mij mogen betasten en natuurlijk zal ik hun op verzoek, de borsten masseren, tepels likken en als ze stapje verder willen , hun vingeren en heerlijk klaar beffen.Ook hier is het dan mogelijk dat ik een aantal vrouwen echter elkaar klaar lik. Ik heb 2 handen en 1 tong dus 3 tegelijk, afwisselend vinger, beffen, is mogelijk..Zijn er vrouwen, als dan niet onder begeleiding van hun partner die dit omgekeerd dogging eens willen mee maken, mail me dan.Ik ben netjes, geen haren op borst en buik.Intiem lekker fris en kaal( dames ook graag) 185 lang en 74 kilo.GEEN bierbuik, geen baard geen snor, kort haar blauwe ogen, en nu nog een mooi vakantie kleurtje.
  Ik ben zeer benieuwd of er reacties komen.( ik heb een eenmalige leuke ervaring al gehad) en dat maak letterlijk en figuurlijk naar meer.
  Uiterlijk is totaal niet van belang voor mij, zolang je maar fris en netjes bent.Eventueel stuur ik een foto via de mail dan weet je ongeveer wat en wie je kunt verwachten.Ik woon omgeving Den Bosch Eindhoven maar kan op elke lokatie komen.

  Geachte fakers, aub niet doen, zonde van mijn tijd en het schrik de goed willende alleen maar af. alexanderzalm@lycos.com

 96. Ben schreef:

  Zoek vrouw of stel voor een heerlijke sexdate. Ik ben een man van 46, 1m90 en gladgeschoren. Omgeving Limburg.
  ben.verstraeten69@gmail.com

 97. Jan schreef:

  Ben slanke man 59j die graag wil toekijken naar hetero, bi, homo, ander kinky of perverse buitensex wil toekijken.
  Daarbij zal ik mij dan NAAKT aftrekken of zelfs meedoen met het spel.
  Leuke en geile reacties naar
  doemaaralsof@yahoo.co.uk

 98. Bike schreef:

  Wie wil met deze 50 jarige biman morgen naar het naaktstrand bij wijk aan Zee en daar met mij genieten van heerlijke Buitensex man, vrouw of stel laat me maar weten. 65bikeboy@gmail.com

 99. steef schreef:

  steef vind het fijn om betrokken te worden bij een ouder ervaren stel die geniet van aandacht en bekeken worden,
  ik geniet en wacht af wat de opdracht zal zijn ,de spanningsboog van het meemaken is voor mij geweldig
  welk stel doet een voorstel om een mooie hete ontmoeting te realiseren .
  deze aankomende week is perfekt om te doen.
  ik wacht op aanwijzingen om te dienen
  steef pack-666@hotmail.com

 100. duck schreef:

  Mooie locatie aan het water, Drenthe, Een, zandafgraving Amerika. watervriend@outlook.com

 101. Scott schreef:

  Hallo allemaal…ik ben een leuke uitziende 46 jarige man opzoek naar vrouwen en of stellen die lekkee wil sexen in her buitenlucht. Weet iemand iets niet al te ver weg van regio nijmegen? Schrijf mij aub topdawg_102@hotmail.com

  Gr
  Scotty

 102. M schreef:

  welk lekker ding heeft zin om morgenmiddag (14-9) samen met mij de bloemen buiten te gaan zetten in de Ooijpolder. ik ben een vlotte en sportieve vent (he) van 46. mail me voor foto en overige info op mersimers@gmail.com

 103. Meester.Tornado(skype) schreef:

  Welke leuke jonge dame valt op oudere mannen en wil morgen met mij mee naar een parenclub of lekker aan het strand
  lekker samen geilen en als je als onderdanige vrouw een Meester zoekt, reageer dan Mr_tornado@live.nl

 104. Meester.Tornado(skype) schreef:

  Ik bedoelde dus op 14 september niet op de 15e Mr_Tornado@live.nl

 105. Jürgen&Renate schreef:

  Wij willen trekkend en spuitend publiek zien! Kom ons bekijken; we zijn vanaf half 10 vanavond in de Reek! Maar alleen als het respectvol kan! J&R

 106. Hans schreef:

  Hoi., ik zoek een leuk ruimdenkend stel dat in is voor een gezellige opwindende geile alles kan niets moet avond…,,, zowel binnen als buiten., omgeving noord Brabant Gelderland of Limburg foto na mail verkeer. hansdive1@yahoo.com

 107. clamar schreef:

  Wij zoeken een leuke plek en graag een leuk stel (of hele leuke niet te oude 30-35 man) om vanavond buiten sex mee te kunnen hebben in omgeving van Schoorl. clamar148@hotmail.com

 108. Inoxys schreef:

  Hello,

  I’m from France, I stay in Breda till thursday evening, i’m looking for a dogging area nearby Breda or a nice couple for having fun/drinks..

  I’m DD free, no drugs and very open minded.

  I can host too in a 4 stars hotel in Breda. kareemshg@yahoo.fr

 109. John schreef:

  Man van 52 wil graag toekijken bij stel en eventueel meedoen.
  Ik ben bischierig, pijp en neuk wel maar ben nog nooit geneukt.
  Met man alleen wil ik ook wel proberen om te kijken hoever ik kan gaan.
  Reactie alleen als je serieus bent. johnbischierig@gmail.com

 110. Robb schreef:

  Man 40 jaar blank en slank wil graag eens kijken naar een stel wat lekker bezig is…ik hou afstand als dat moet of doe mee indien gewenst.
  Voor mij eerste keer liefste tussen Den helder en alkmaar in. robino75@outlook.com

 111. Dennis078 schreef:

  Dus er zijn ook mensen die in Zwijndrecht buitenseksen, en in mijn buurt(station omg.) Stuur me eens een berichtje als iemand er een keer is of ambacht, dordt ook goed. pinkelmans1@hotmail.com (man/vrouw of stel allemaal goed!)

 112. frieslanders schreef:

  vandaag naar bussllo geweest heerlijk daar. frieslanders@hotmail.com

 113. Kees klok schreef:

  Iemand in Tilburg omgeving vanavond?
  30 jarige jongen wil enkel toekijken!
  Eerste keer!
  Keesklok1@hotmail.com

 114. Robenbea schreef:

  Hoi,wij leuk en geil stel willen met ander stel buiten spelen,omg.Amersfoort,,evt foto s maken voll,pr zij bi hij ni. hinderdael001@gmail.com

 115. Liaenjohn schreef:

  Zijn er locaties in de buurt van Amersfoort waar stellen van elkaar (fysiek en/of op afstand) kunnen genieten? Lijkt ons spannend maar we hebben geen idee waar de aktie te vinden is.

 116. jor schreef:

  Zijn er dames die verwent willen worden, lekker genieten van ongeremde seks.Bwn wwn goed uutziwnde man van 44..sportief uiterlijk. jordimx@live.nl

 117. Jessiapres schreef:

  Hallo,
  Ik en me vriend zijn opzoek naar mannen die mee willen doen aan dogging.
  Waar in Groningen en omgeving kunnen wij daarvoor terecht? DUs buiten plaatsen maar ook sex clubs?
  Graag reactie via de mail? jessicapres@outlook.com

 118. steef schreef:

  hoi ook lokaties in de drechtsteden ??
  sixpackzurk@gmail.com

 119. Rob schreef:

  Omgeving Apeldoorn, dame gezocht. Leeftijd en uiterlijk niet belangrijk. Ik wil je gewoon graag verwennen. Mail me! bijnaaaweekend@gmail.com

 120. Richard schreef:

  Vanavond richting Vlietlanden, nog een leuke dame of stel daar aanwezig? Ik wil graag kijken en indien gewenst, een beetje meedoen.
  Sportieve vent van 47 jaar hier….. dogginghetero@gmail.com

 121. Terereli schreef:

  Ik Ben een hetero van 48 jaar en wil graag een keer geile buitensex met geile vrouw in de omgeving Dordrecht ! Graag reactie mano.war@live.nl

 122. Henkie schreef:

  Wil graag in contact komen met een leuke vrouw of man om samen af te spreken op een parkeerplaats omgeving groningen
  henkie2211@hotmail.com

 123. Henkie schreef:

  Ter aanvulling ben een man van 36 en zoek zelf stellen of vrouw tussen 20 en 60 jaar oud ben een sportiefe goed uitziende man

 124. Mark de Boer schreef:

  Hallo ik ben Mark, ik ben 57 jaar heb wel een relatie maar die is hartstikke platonisch. Ik ben op zoek naar een stel m/m of v/v of m/v die het leuk vind om zich te laten bekijken wanneer ze de liefde bedrijven. En als jullie het willen zou ik ook graag aan het spel mee willen doen, alleen als jullie willen uiteraard, toezien ben ik ook al hartstikke blij mee. graag omgeving Groningen. geileversa@outlook.com

 125. moi schreef:

  hoiii, welk stel/vr/man/jongen/ meisje vind het ook spannend om buiten sex te hebben. lijkt het je leuk? , reageer dan , oja ik m xxxx

 126. Chris schreef:

  Ben op zoek naar oudere dame’s voor lekkere buitensex in omgeving Zwolle. Ben zelf 37 jaar.
  chaddy36@outlook.com

 127. Daniel schreef:

  Hallo ik ben Daniël, ik ben 33 jaar en van Surinaamse komaf, heb wel een relatie maar die is behoorlijk platonisch.
  Ik ben een sportieve goed uitziende man, (foto’s na serieuze reactie).
  Ik ben op zoek naar gewillige bbw en ssbbw vrouwen om lekker te geilen en te sexen, veilig en met respect (geen extremen), leeftijd en uiterlijk niet belangrijk, hygiene wel.
  Graag omgeving Den Haag/Rijswijk
  Assworshipper@hmamail.com

 128. wilhelmjansen schreef:

  wilhelmjansen@msn.com zoekt in noordholland hetro contact

 129. Havalo schreef:

  Ik zou graag in contact komen met een stel die van buitenseks / dogging houdt. Wil jullie dan graag een keer ontmoeten op het Laakse strand (Zeewolde), Zandenbos (Nunspeet A28) of Kootwijkerzand (Kootwijk A1). Ben zelf 60 jaar en hetero. Graag reageren op havalo27@hotmail.com.

 130. TrioTeam schreef:

  Op zoek naar een vrouwgericht Trio+? 2 nette, potente heren 28 en 40, Anoniem en Discretie gevraagd en geboden. Kik: Trioteam of Trioteam@mail.com. Tevens potente mannen gezocht om ons team te versterken! Mail/kik foto + motivatie

 131. Omgeving Amsterdam, man 27 schreef:

  Het is warm, en daar moeten we ’s avonds lekker van gaan genieten! Hier een 27 jarige Amsterdammer die op zoek is naar een heerlijk stel om samen te geilen in de omgeving. Spannende plekjes helemaal prive, of ergens bekeken en betrapt worden, heerlijk buiten in ieder geval! Vanavond en vannacht heerlijk de tijd om te kunnen genieten. Sturen jullie een berichtje? Kik: mandronten1992

 132. Luckeylove schreef:

  Hoi hier een berichtje van een single man. Binnenkort een date met een ladyboy, willen onze spannende rendez vous in het vliegtuig overdoen. We staan open voor een mv stel waar pr mogelijk is en de man goed geschapen. Mijn oog wil zeker ook wat dus graag serieus contact via kik luckeylove76 gelieve niet via sdc daar is mijn profiel niet actief.

 133. Stel Z-H schreef:

  Hoi hoi, morgen gaan wij (stel 29/37) voor het eerst naar azzura. We zijn erg nieuwschierig,maar mijn vriendin vind het ook erg spannend/eng. Iemand tips? Hoe kunnen we dit het beste doen?
  Misschien een gekke vraag maar moet je je eigen badslippers/badjas meenemen of is dat daar niet nodig?
  Ps. Het lijkt ons leuk om af te spreken met een ander stel om ons daar wegwijs te maken. Maar verwacht van ons geen wonderen! We willen eerst gewoon lekker met zn 2e en als Mn vriendin het aangeeft zou er meer kunnen gebeuren.

 134. Stel Z-H schreef:

  Bovengenoemde je kunt ons contacten via kik (henky666 of MdievamM)

 135. Anoniem schreef:

  Iemand ervaring met Camping Libertin La Rosaiere in Frankrijk?

 136. MORI LUK schreef:

  KOPPELTJE OPZOEK REGULIERE DOGGING EN BEKIJKPLEKKEN OMG RETIE

 137. Ray en Anita schreef:

  Provincie Antwerpen dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.