Optie daters

angerIn de swingerswereld is het vraag en aanbod. Dit kan per moment sterk wisselen. Als je met een stel afspreekt dan geldt er een soort gentlemen’s agreement dat je elkaar ook daadwerkelijk gaat ontmoeten.

Stel je voor: jullie hebben een date met een stel en je zorgt dat je fris gebadderd bent en op de juiste plaatsen hygiënisch geschoren. Soms kun je een leuk kadootje of een lekkere fles bubbels meenemen. Je bent helemaal mooi opgemaakt en je schoenen zijn gepoetst…opeens gaat je telefoon/je krijgt een mailtje.

De dochter van het stel waar je mee hebt afgesproken is met spoed opgenomen in het ziekenhuis! De date gaat niet door!!!

Daar sta je dan, opgetut en alles….Jullie kennen een ander stel wat een swingfeestje geeft, je appt ze even en gelukkig! Jullie zijn welkom…
Eenmaal daar aangekomen maak je kennis met de stellen die daar ook zijn uitgenodigd..Maar een stel herkennen jullie…

Dàt is dat stel wat net heeft afgezegd!

Op dat moment zijn jullie slachtoffer van Optie-daters geweest. Dat zijn mensen die jou als optie neerzetten en ondertussen op zoek gaan naar iets beters. Als ze dat gevonden hebben zeggen ze de date doodleuk af.

Bovenstaand voorbeeld is ècht gebeurd, niet bij ons maar wel bij een ander stel. En geloof me: ze zijn niet de enige…of de laatste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *