Uiterlijk belangrijk?

clubJullie hebben de stoute schoenen aangetrokken en willen voor de eerste keer naar de parenclub. Tot dat moment had je je niet eens zo kritisch afgevraagd hoe je er nu uitziet voor een ander. Ben ik te dik of juist te dun, was dat wel zo’n goed idee om mijn haar af te knippen en rood of geelblond te verven, wat de kapper “gewaagd en moet kunnen” noemde…

Je hebt waarschijnlijk al een lange relatie met je partner en hebt misschien de afgelopen 20 jaar niet meer serieus nagedacht of je nog wel aantrekkelijk genoeg bent. Je was bezig de ballen van het gezinsleven hoog te houden en de kinderen eisen ook hun tol van je vrije tijd…

Ik heb goed nieuws voor je, in de parenclub lopen alleen maar mensen zoals jij en ik. Kortom: dik, dun, lang haar, kaal, buikje, gespierd (dat ben ik dan hè!), jong en oud. Het is gewoon een doorsnee van de maatschappij. Nu is het wel zo dat swingers wat meer om hun uiterlijk geven dan niet-swingers. We hebben namelijk wel een reputatie hoog te houden. Dus je zult zien dat dames soms in een leuk, kinky, slankmakend korsetje lopen of een strak zwart latex pakje aan hebben om wat rimpeltjes weg te werken. Maar dat is niet erg, we zijn allemaal ongeveer van dezelfde lichting dus er wordt niet snel raar opgekeken van wat tekenen des levens. Je rent al snel de week er op naar de lingerie speciaalzaak om jouw oplossing te halen! No worries…

Uiterlijk is ook iets meer dan lijven zien, het is ook hygiëne en natuurlijk uitstraling. Zorg dat je haar schoon is, je tanden gepoetst, trek wat leuks aan en maak je leuk op. Trek wat spannends aan, zorg ervoor dat je zelf met trots naar je in de spiegel kunt kijken.

We hebben al meerdere keren meegemaakt dat we een date hadden en wij leuk aangekleed en opgetut op weg. Dan kom je bij de date en zit er iemand onderuit gezakt op de bank in het oudste T-shirt van zijn werk of er doet een dame open met haar kniekousen en pantoffels aan. We willen niet veel zeggen maar dan is het libido snel gedaald naar -10.

Dus voor ons is uiterlijk zeker belangrijk, maar zit ook in de uitstraling en hoe er met mensen wordt omgegaan.

Als laatste, de uitstraling…da’s een moeilijke… of nee…toch niet! Neem je goede humeur mee, geniet van de omgeving en de dingen die om je heen gebeuren. Als je iemand ziet die je leuk vindt, zeg hoi! Hou je van dansen? Ga dansen, de DJ is geweldig! De mensen zien jullie als een energiek swingersstel die weten hoe je een feestje bouwt.

Nou, kom op. De kids lekker bij opa en oma parkeren. Zet die stap en spring er in.

You will love it!

 

4 reacties

 1. Ray en Anita schreef:

  Alles in het leven is risico, er wordt bedoeld dat regelmatig testen de onwetende gevallen er tussenuit haalt. Je hebt gelijk dat dat nooit haalbaar kan zijn wanneer niet iedereen test.
  Wij hebben nog nooit iets opgelopen, dus je kunt via gezond leven ook afweer opbouwen, een test is dus niet heilig.

 2. M schreef:

  Hallo,
  En hoe zit het met de ziektes die je kunt oplopen Soa enz enz, want als je getest bent en negatief bent bevonden en je komt in zo’n club en je doet het met anderen, wie zegt dat zij negatief zijn. We willen ook graag dingen ondernemen, maar dat houd ons wat tegen.

 3. d en j schreef:

  Hey hallo waarvandaan jullie wij uit venlo 46-50 wat zoeken jullie ?

 4. Bruno en Ingrid schreef:

  wel zo te horen zijn jullie een fantastisch koppel hoor. Zoeken jullie nog een leuk koppeltje van 55jaar voor intieme avonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *