1 op 1 dates

Een 1 op 1 date kan op twee manieren gezien worden; Meestal wordt daarmee stel-stel bedoeld maar er zijn ook swingers die apart van elkaar kunnen/mogen daten. Dan zal een 1 op 1 date gezien kunnen worden als een normale date tussen twee s(w)ingles. Ik ga even uit van het stel-stel daten, waaruit uiteraard ook weer een aantal verschillende swing statussen zijn ontstaan.

Weten jullie al hoe jullie het liefst een date beleven? Zij is bi en hij niet, of allebei bi? Of juist allebei helemaal niet? Wanneer jullie van elkaar goed weten wat jullie seksuele voorkeur is, is het veel makkelijker stellen selecteren waarmee jullie aardig zeker kunnen zijn van een fijne avond. Wat er exact gebeurt op een date is geheel aan jullie zelf en het stel waarmee is afgesproken maar ter verduidelijking enkele swingstatussen op een rijtje:

hetero stel
hetero man met bi vrouw
hetero vrouw met bi man
biseksueel stel
soft swap
full swap

Overleg als partners goed met elkaar waar jullie grenzen liggen en geef dat ook duidelijk aan bij jullie date. Een fijne avond valt of staat met communicatie, zowel verbaal als non verbaal, en de verwachtingen die jullie hebben bij een avond.

3 reacties

 1. Alice schreef:

  Dagggg geilerds

  Wij zijn een jongen stel van 30 36 zijn opzoek naar een leuke stel of een heerlijke samen met zn 3e trio.

 2. Ozie schreef:

  Hoi priscilla ik ben 25 jaar turkse knap man

 3. Priscilla schreef:

  Hallo wij stel Bijde. 25 jaar oud zoeken een stel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *