Verliefdheid

verliefdAls je swingt doe je hele intieme dingen met iemand anders, je komt heel dicht bij elkaar. Soms bespreek je met een swinger dingen die je nooit met zelfs je beste vriend(in) zou bespreken. Daarbij kan het ook nog zo zijn dat er een sfeerverhogend pilletje is genomen waardoor je nog gevoeliger wordt voor een loverush. Het kan dan gebeuren dat je dan diepe gevoelens voor een swinger gaat koesteren en iets in je zegt dat dat niet goed is, maar het is zo lekker! Je plant het niet, het overkomt je gewoon, hier wat tips om het te voorkomen dat iemand anders verliefd op je dreigt te worden.

 • Zeg nooit dingen als : Ik hou van je. Gebruik woorden als: koesteren, genegenheid, begeren.
 • Neem een swing telefoonnummer, geef je echte nummer niet.
 • Las een adempauze in en zoek even geen contact
 • Blijf doorswingen met andere stellen, blijf niet hangen bij dezelfde persoon op een swingfeestje
 • Vertel niet te veel privézaken
 • Vertel niet waar je woont, noem desnoods een stad in de buurt als er doorgevraagd wordt
 • Hou privé en swingen strikt gescheiden, dus geen swingers in je facebook/whatsapp
 • Vertel je partner van de beginnende band, samen sta je sterker…ècht
 • bewaar de intiemste dingen voor je partner, geef niet teveel weg

(Hierbij denken wij zelf bijvoorbeeld aan anale seks, veel mannen willen dat graag omdat ze dat thuis met hun eigen vrouw niet mogen. Ik heb Anita de tip gegeven tegen een man te zeggen dat dat “alleen maar iets voor thuis” is als daar om gevraagd wordt. Tijdens het swingen hoef je namelijk niet verder te gaan dan je wilt. Mannen zijn vaak dominant en vrouwen geven daar dan toch aan toe terwijl ze er zelf eigenlijk niet achter staan. Daarom is deze tekst een krachtig “NEE” voor hen)

Het beste is om bij verliefdheid het contact helemaal af te kappen, hoe hard dat ook is. Wanneer je je eigen relatie niet op het spel wilt zetten dan kun je een mix van bovenstaande tips gebruiken.

 

Het gebeurt toch wel eens dat mensen verliefd worden…

Ik sprak enkele weken geleden een stel op een feestje. Als twee singles op de datingsite hebben ze met elkaar gedate. Over een maand zijn ze drie jaar getrouwd. In de trouwringen hebben ze naast hun namen en trouwdatum ook hun nieuwe profielnaam, als stel, gegraveerd! Lief!

Mijn vriendin sprak een stel en ik ging erbij zitten, ik hoorde het stel vrolijk vertellen dat ze een afspraak met een ander stel hadden en dat over en weer verliefdheid optrad….ze zijn beide van partner geswitcht (dàt is pas partnerruil… haha). We zaten dus met het ‘nieuwe’ stel te praten. Grappig, maar heel raar om te horen, iedereen was blij.

We hadden een afspraakje met een ervaren stel van een datingsite, zij is een heel knappe vrouw die qua gevoel heel dichtbij kan komen, ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze was zo innemend dat ik de foute dingen tegen haar zei zoals: ik hou van je…het bleek dat ik niet de enige man was die voor haar viel. Ze is verliefd geworden op een andere man en heeft een tijdje een relatie gehad. Haar eigen man is daar achter gekomen en ze zijn uit elkaar. Ze swingt niet meer en is, vind ik, beschadigd achtergebleven in haar eentje.

1 reactie

 1. play2play schreef:

  Wij zijn van mening dat je het helemaal niet zo plat en afstandelijk hoeft te houden. Juist die diepere connecties kunnen heel lekker zijn. En verliefdheden, prima. Maar verliefd zijn is 1, de keuze om je goede relatie te breken is 2. Als je verliefd wordt op een ander kan je gewoon bij je eigen partner blijven hoor. Geniet gewoon van die verliefdheid. Deel die ook met je partner. Dan wordt de “spanning” al een stuk minder. Besef dat je samen swingt….en deel dan ook alles en besef hoe goed je het hebt met je eigen partner. Pas als je dingen stiekem gaat doen kom je in de gevarenzone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *