Contact maken met swingers

Hoe je contact maakt met andere swingers is in het gewone leven een hele kunst. Sommigen zien het direct dat jullie swingers zijn en maken een doorzichtige opmerking, de ander is daar wat terughoudender in. Ikzelf ben niet zo jumpy om aan de hele wereld te verkondigen dat ik swing. Het is iets wat ik liever privé houd. Als ik op mijn werk zou vertellen dat ik een geweldig weekend heb gehad met een aantal prachtige vrouwen dan gelooft niemand dat. Bovendien ga ik er niet van uit dat andere niet-swingers zitten te wachten op al die smeuïge verhalen. Je vertelt toch ook niet op je werk dat je geweldig hebt gewipt met je eigen vrouw? Daarom!

 

Toch is het leuk om contact te maken met gelijkgestemden. Je weet van elkaar hoe de vork in de steel zit en dan hoef je daar in ieder geval niet moeilijk over te doen. Je maakt het makkelijkst contact via internet, het is lekker anoniem dus keihard op je bek gaan is er niet bij. Je kunt een drankje inschenken en lekker op de bank of een warm aanvoelende zitzak relaxed met de laptop surfen. Misschien ben je lid van een datingsite waar je op kunt rondneuzen of misschien heb je al wat whatsapp contacten opgedaan in de loop der tijd.

Maar voor dat het zover is zou je bijvoorbeeld eens kunnen proberen om met andere swingers in contact te komen via een chatsysteem. Je kunt dan eens proeven waar de onderwerpen over gaan en als je geluk hebt kun je ook een foto van jullie zelf uploaden zodat anderen kunnen zien hoe leuk jullie er ongeveer uitzien. Het is wel handig om evt blotere foto’s zonder hoofd te uploaden. Een gezellig kiekje waar jullie samen op staan is niet zo erg natuurlijk. Wees er wel van bewust dat als je een foto ergens plaatst (datingsite, internet, wherever) dat google heel snel een duplicaat van je foto opduikelt (Facebook) en de link naar je facebookaccount in 10 seconden is gemaakt. Gebruik daarom altijd aparte foto’s die NERGENS anders staan.

 

2 reacties

  1. Anoniem schreef:

    Kijk een vrouw met karakter

  2. gerard en monique schreef:

    hoi ik monique wil je een berichtje stuuren van wat ik lekker vind ik vind beffen . pijpen neuken opzitten . anus likken vingeren masseren tongzoennen .En wat vind ik niet lekker fist fucking haren trekken wurgsex slaan opmijn billen geen poepses en ook geen plassex maar voor de rest vind ik sex wel lekker geile grtjes monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *