Getest! Swingersday Erosauna Javali Heerhugowaard

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Update 1 november 2023: er zijn helaas geen stellendagen meer bij Javali. Azzurra en Steamworks nog wel.

In ons gastenboek verscheen het bericht dat EroSauna Javali in Heerhugowaard tegenwoordig een stellendag organiseert. De stellendag heet bij Javali ´Swingers Day´.

Omdat wij oldskool swingers zijn en het heerlijk vinden om met stellen te daten, in een ontspannende omgeving van warmte in deze koude winterdagen, leek het ons een idee om daar eens poolshoogte te gaan nemen. Voor ons is Erosauna Azzurra in Beuningen of Steamworks best ver rijden, daarom was ik al een tijdje op zoek naar iets leuks dichterbij.
De stellen dag van Javali is op zaterdag om de week, dus een tweewekelijks terugkerend evenement. Kijk eventjes op de website van Javali wat het ritme is. De overige zaterdagen zijn gemixt.

Wij zijn naar de stellendag op 11 maart 2023 geweest en deze was van 1600 uur tot 0200 uur. De kosten zijn 40 euro per stel, je krijgt daar 1 consumptie bij, die kun je zelf pakken uit de koelkast. Je krijgt ook een lekkere kop soep als je dat wilt, ze hadden gisteren tomaten-groentesoep. Verder gaan ze regelmatig rond met hartige hapjes en gefrituurde snacks. Je kunt er ook eten en de saté op de kaart schijnt erg lekker te zijn, zeker voor 10 euro.
Ben je vegetarisch, zeg het ze. Dan houden ze daar ook rekening mee, zag ik.

Erosauna Javali zit op een rustig industrieterreintje naast een woonwijk, Het pand is qua grootte vergelijkbaar met Azzurra. Je komt eerst binnen in een gangetje met een loketje wat communiceert met de bar, heel grappig,  nadat je je kluissleutel krijgt wordt er geinformeerd of je voor het eerst komt, want dan krijg je een rondleiding van het personeel. Er wordt ook gevraagd of je een eigen handdoek mee hebt of er eentje wilt huren, wij hadden twee grote strandhanddoeken meegenomen. Ook een beetje voor het zomerse idee haha.

Naast het wellness gedeelte bevat Javali diverse loungekamers , de muziek staat gezellig aan met mellow dance/trance. Alles is netjes en verzorgd en het viel me op dat er zoveel aandacht is besteed aan leuke kleurige verlichting en het club-achtige interieur wat de loungekamers uitstralen. Een mix tussen een Erosauna en een Parenclub. Er is ook een dansvloer met DJ Booth. De geluidinstallatie is zeer goed en ik vond de muziek erg lekker. Er werd door een verdwaald stel gedanst, ik voelde harmonie.

In vergelijking met Azzura en Steamworks, waar de nadruk ligt op wellness en Trespa zwembadhokjes, is Javali een heel verschil. Dat was voor ons een welkome verrassing. De dresscode is lingerie en ik zag dat de dames voornamelijk een doorschijnend lang sexy jurkje aanhadden en de heren een een leuke boxer of Dominator rok aanhadden. Ook zag ik een mooie vrouw op pumps en een harnas van lerenbandjes, heel leuk vind ik dat.

Ik heb die avond 11 stellen geteld en de sfeer was heel erg gezellig, de mensen spraken elkaar actief aan en voordat we het wisten zaten we met 4 stellen in een loungekamer te kletsen. Hoe lang swingen jullie al, welke clubs gaan jullie naar toe, Cap dÁgde, echt van alles werd besproken.
Daarna ging iedereen weer uit elkaar om te gaan wellnessen. De een ging naar de natte sauna en de ander naar de droge sauna.
Wij waren met zijn tweetjes al in de droge sauna geweest, dus we gingen de natte sauna in wat een doolhof bleek te zijn met veel rode sfeerlampen en stoom, een beetje grotachtig. Lekker glibberen op de stenen haha.

Toen we terugliepen om even te douchen hoorden we al veel gekreun en gesex om de hoek, daar was een ruimte met twee kamertjes waar in ieder een groot bed met matras stond, waar je ook naast kunt staan op de goed hoogte, zeg maar….Het fijne was dat iedereen de deur wagenwijd open lieten staan terwijl ze aan het sexen waren op deze parenavond, heel uitnodigend en vrij.

We liepen door en kwamen nu bij een ouderwets biechthokje waar we veel gegiegel uit hoorden komen. Anita deed een deurtje open en er kwam een lachende man van een stel lachend uit en nodigde Anita vooral uit om even te komen biechten, de andere deur zwaaide open en zijn vrouw ontdekte de gloryholes die er in zaten. Echt heel leuk gedaan vind ik.

Daarna gingen we lekker op de Hammamsteen liggen, dat is een grote verwarmde steen van 3 bij 3 meter, denk ik. We hoorden om de hoek uitbundig, heerlijk gekreun van een dame die in de sling lag, zij werd door haar partner goed verwend. Dat klonk voor ons wel uitnodigend, het genieten van de geluiden was al genoeg…Terloops sprak ik iemand van het Team Javali dat ze bezig zijn om een groot matras te laten maken, de levering is vertraagd maar als dat matras er is dan krijg je een heerlijk orgie matras, waar wij zeker te vinden zullen zijn. Dit maakt ook de kans op contact veel groter omdat iedereen zich nu in ruimtes terugtrekt, wel met de deur open hoor, maar vol is vol en met een groot matras lukt het tot je eraf valt, haha. Ik zeg stapelen en spaghettiseks!

We hadden gehoord dat er ook een rookruimte is, dit is een blokhutje in de achtertuin. in de rookruimte hangt een bordje: “Geen gefuck in de rookruimte” (dus dan weet je dat hahahaha)

Buiten is er een ruime achtertuin, er staat een hoge heg die het uitzicht voor buitenstaanders onmogelijk maakt, er stonden veel aluminium stapelbedjes op het ruime grasveld, ik zie mezelf al helemaal zitten met mn chocomel en mn teentjes in het koele gras! Nu nog een beetje zon… haha….

Hierna gingen we een lekker kopje koffie drinken en sloten ons aan bij dat leuke stel met die leren bandjes, prachtige vrouw en een man die mn beste vriend had kunnen zijn. We hebben heerlijk onstpannen met elkaar gekletst in de loungeruimte bij de bar. Hier kun je ook even zitten wanneer je soep bestelt, heel gezellig.
Uiteindelijk ging ieder weer verder en wij waren klaar voor die avond, nadat we ons hadden omgekleed in de ruime lockerruimte met stadionstoeltjes gingen we weer op huis aan. Allebei een ervaring rijker en thuis hebben we het nog eens lekker afgemaakt met zn tweetjes. We gaan zeker terug op de stellen avond, Team Javali Bedankt!

Zaterdag 29 july 2023 is de eerstvolgende stellendag bij Javali.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
27
28
29
31
1
2
3
4
5
7
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
28
29
30
30 mei
30/05/2024    
11:00 - 23:59
Deze koppeldag is exclusief voor M+V Dit betekent dat zij op andere dagen singles M & V verwelkomen
06 jun
06/06/2024    
11:00 - 23:59
Deze koppeldag is exclusief voor M+V Dit betekent dat zij op andere dagen singles M & V verwelkomen
08 jun
08/06/2024    
Hele dag
Op deze heerlijke dag zijn exclusief koppels en dames welkom. Swingers Day Time for a Relaxing Day in our Sauna with Music, Food and Drinks [...]
13 jun
13/06/2024    
11:00 - 23:59
Deze koppeldag is exclusief voor M+V Dit betekent dat zij op andere dagen singles M & V verwelkomen
20 jun
20/06/2024    
11:00 - 23:59
Deze koppeldag is exclusief voor M+V Dit betekent dat zij op andere dagen singles M & V verwelkomen
22 jun
22/06/2024    
Hele dag
Op deze heerlijke dag zijn exclusief koppels en dames welkom. Swingers Day Time for a Relaxing Day in our Sauna with Music, Food and Drinks [...]
27 jun
27/06/2024    
11:00 - 23:59
Deze koppeldag is exclusief voor M+V Dit betekent dat zij op andere dagen singles M & V verwelkomen
Events on 30/05/2024
30 mei
Events on 06/06/2024
06 jun
Events on 08/06/2024
Events on 13/06/2024
13 jun
Events on 20/06/2024
20 jun
Events on 22/06/2024
Events on 27/06/2024
27 jun

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Ray en Anita schreef:

  Het klopt half wat je zegt: ze gaan daar sluiten ivm nieuwbouw en hebben een nieuw pand toegewezen gekregen, waar ze de allermooiste erosauna van Nederland gaan neerzetten. En wij gaan ze daar flink bij helpen! Wij willen dat deze swingerstak overleeft namelijk, dat is ons enige belang.

 2. Moi schreef:

  Ze gaan definitief sluiten, hou daar rekening mee, er komen flatgebouwen . Dat wordt de gasten niet verteld.

 3. swingers schreef:

  Hoe is de parenavond in Javali? Is het gezellig en druk bezocht?

 4. TenS schreef:

  Na het lezen van jullie review zijn we, samen met nog een koppel, van plan om zaterdag 6 mei naar Javali te gaan. We zijn heel benieuwd. Al een paar keer zijn we naar Azzurra geweest, we vinden het jammer dat het daar alleen op donderdag Couples Day is. Hier eens in de twee weken Couples Day op zaterdag, komt ons beter uit.

 5. J&J schreef:

  Wij willen op zaterdag 8 april gaan. We hebben nu een paar keer Azurra op de donderdag bezocht en Fun4two op de vrijdag. We zijn benieuwd en hebben er veel zin in.

 6. J&J schreef:

  Het klinkt heel aantrekkelijk en wat wij lezen bevalt ons wel. Wij gaan binnenkort ook naar de stellen avond.

 7. BeJo schreef:

  Ray en Anita,
  Leuk dat jullie sauna Javali ook getest hebben wij waren er twee weken daarvoor, volgens mij was dat de eerste avond dat het een couple avond was.
  We gaan er zeker nog een keer naar toe, wij vonden het daar gemoedelijk en leuker als Azzura.
  Het is voor ons ook niet zo ver rijden, en we willen zeker die matras even uitproberen.

  Groetjes BeJo

 8. Ray en Anita schreef:

  Ha wat leuk om jullie hier dan weer te treffen. Wij aten de soep en we hebben even gekletst met elkaar. Ik zat/stond naast jou. Was een leuke sfeer, we gaan vaker komen als we geen verplichtingen hebben. Leuk!

 9. StagVixen schreef:

  Yep

 10. Ray en Anita schreef:

  Jij zwarte blouse en blonde dame met splitjurkje. Haar naam begint met P?

 11. StagVixen schreef:

  Nee, zij blond halflang haar. Zwart jurkje maar die was snel uit.
  Hij 1 tattoo..
  We zaten in (was voorheen) binnen rokersruimte bij de bar en later op de avond met aantal stellen op de lagere loungebank (naast dansvloer)

 12. Ray en Anita schreef:

  Goede vraag StagVixen, hadden jullie tattoo’s? Vrouw donker halflang haar en prachtige billen? Ik had zwart tshirt+glimmende zwarte boxer en Anita een lang zwart jurkje aan. We zaten met een zooitje in de loungekamer naast de bar.
  Waren jullie dat?

 13. StagVixen schreef:

  Leuk zo te lezen, zo komt het ook iets beter onder de aandacht.
  Nu vroegen wij ons alleen wel af of we elkaar gesproken hebben?

 14. Ray en Anita schreef:

  Hoi Jack, ja op zowel de dames- als de herentoilet hangen spoelslangen. We hadden het er nog over onderling. Best handig!

 15. StiefPat schreef:

  Zeer uitnodigende review van de stellendag. We hopen er snel ook eens naar toe te gaan maar de afstand is voor ons eigenlijk net te ver maar een hotel of B&B is zo geboekt.

 16. Jack schreef:

  Weet u of er een anaal spoelslang hangt, omdat het van oorsprong een Gaysauna is vroeg ik me dat af. Ik stel dat zelf op prijs omdat ik bi ben. Groetjes Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *