Erotic Sauna Azzurra **verslag**

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

img_0360

 

Er is een nieuwere review over de stellendag, je kunt deze hier lezen.

Wat een belevenis! Als je van markante, extravagante, rustige, dunne, volle, jonge of oudere mensen houdt moet je bij Azzurra zijn. Werkelijk alle soorten en maten lopen door elkaar. De sfeer is zeer ontspannen te noemen.

De entree komt direct uit op een soort middenplein en deze bestaat uit een bamboe ‘strandhuisje’ in Macedonië. Achter de bar hollen drie mannen heen en weer om de drankjes, het eten en de handdoeken uit te reiken. Het is druk, dat kan ook niet anders want je merkt dat de service goed is hier en als je goede service levert moet je je best doen als ondernemer…

Rond de strandkiosk staan gezellige barkrukken waar verscheidene stellen alvast elkaar een beetje staan te bekijken op een versierende manier.
Om de kiosk heen staan dan weer tafels waar even rustig wat gegeten kan worden. Het eten wordt geserveerd in klassiek bruine stenen stoofpotjes. Pero, de eigenaar zelf dus afkomstig uit Macedonië maakt het eten zelf klaar en kan dus lekker koken. Ik kijk namelijk bij een restaurant of de borden leeg zijn bij het afruimen, en dat is hier dus het geval. Nuff said.
Pero heeft er bovendien voor gekozen geen vette patat te serveren wat als bijkomend voordeel heeft dat je niet in de frituurlucht rondwandelt. Een verademing!

De kleedruimte was een beetje rommelig maar dat komt doordat ze in een verbouwing zitten. Het pand naast Azzurra is nu ook gehuurd en daar komt de kleedruimte straks in. Kun je nagaan hoe druk een zaterdagavond daar is!

Het gebouw bestaat uit verschillende bubbelbaden (wel 7 stuks!) Enkele sauna’s van heet naar zeer heet, stoomcabine, warme steen van 3×2 waar je met 3 stellen op kunt liggen en een ‘doolhof’.

Het doolhof is een zwak verlicht gangenstelsel gemaakt van horizontale planken met gluur en ligplekjes. ik moet een beetje denken aan een schutting waarvan de planken dubbel zo ruim zijn geschroefd. Het is open maar toch dicht. Je moet zelf even gaan kijken. Dan zul je het begrijpen, hoop ik…

Het was erg druk en er liepen veel mensen rond met een witte badhanddoek omgeslagen, deze zouden wel in 2 maten mogen komen in de toekomst. De dames dragen de handdoek natuurlijk een kwart slag gedraaid ten opzichte van de mannen dus die hebben dan automatisch ‘de korte kant’ die net niet toereikend kan zijn. Een andere oplossing is natuurlijk zelf een fijne handdoek of omslagdoek mee te nemen. Kleuradvies: Wit… hahaha

We hebben met onze vrienden Stief en Pat een aantal keren heerlijk in de bubbelbaden gezeten. We verbaasden onszelf over de single mannen die heen en weer schoten om te kijken of er ergens actie plaatsvond met als doel er snel bij te gaan zitten. De een kijkt op een afstandje toe en de ander kwam bij Stief echt bijna op schoot zitten inmiddels heb ik via Stief vernomen dat hem de toegang misschien wordt ontzegd, een goede zaak dus. Maar op dat moment een hele vreemde gebeurtenis kan ik je vertellen.

Toen we met zijn tweeën later lekker op de warme plaat gingen liggen vertelde een ander stel ons dat de mannen op deze avond juist rustig waren en classificeerden deze avond als een ‘lekkere en rustige’ avond. “Normaal jagen die mannen dan meer” vertelde de man van het stel naast ons. Oh jee, dachten we…helemaal niks voor ons.
Toen begon hij uit te leggen wat ze nou in Azzurra deden, “mijn vrouw houdt van aandacht van mannen, dus het is haar avond. Mijn avond is volgende week, in Mystique, dan kan ik daar zelf weer lekker mijn gang gaan, dat is dan mijn avond”
Ze laten elkaar duidelijk vrij in hun belevenissen gezekerd door een duidelijke afspraak.

De vraag die we geregeld krijgen van onze bezoekers is: Wat kunnen wij verwachten in Azzurra? Laat ik beginnen met uit te leggen dat een Gaysauna heel iets anders is dan een Parenclub. In de gaysauna is het meer om de actie te doen dan om de love, dance and romance zoals in de meeste clubs het geval is. Dus hou je van actie en ben je wat minder geïnteresseerd in persoonlijk contact dan is een gaysauna misschien iets voor jullie. Wanneer jullie het swingen meer met gevoel en passie doen dan is een club juist weer wat beter geschikt. In de Gaysauna komen ook veel single mannen die toch echt voor de dames komen, kun je daar niet mee omgaan, ga dan vooral niet en hou het bij een club. Een andere vraag is: Wanneer kan ik het beste gaan? Wanneer je single man of stel bent wat vooral geïnteresseerd is in extra mannen dan kun je beter overdag gaan, ben je meer geïnteresseerd in stel-stel dan kun je beter in de avond gaan. Dit is een richtlijn die je ongeveer aan kunt houden.

img_0383Uiteindelijk zijn we ook even in de rookkamer geweest, als je huiskamer had gezegd had ik het ook geloofd. Aan de rookkamer grenst de achtertuin, daar kun je in de zomer lekker buiten zitten. Volgens Stief zit men daar tot diep in de nacht super gezellig te kletsen.

Toen we weggingen vroeg Pero aan ons hoe we de avond hadden beleefd. Ik bedacht me achteraf dat hij dat vast aan iedereen vraagt, hij wil weten wat er in de zaak speelt als hij keihard aan het werk is. Zijn betrokkenheid verraste me eigenlijk zo dat ik mijn onverdroten mening gaf. Waarop hij antwoordde dat hij volgend jaar, na de verbouwing af en toe ook paren-only avonden wil organiseren. Dat klonk me als muziek in de oren, dan gaan ze ons namelijk vaker zien daar! Top!

Conclusie, Erotic Sauna Azzurra is een buitengewone uitgaansgelegenheid waar je je geheel naar eigen wijze kunt ontspannen in een relaxte sfeer. Het is er schoon, ruim opgezet en niks is er te gek.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
2407 berichten.
RoMa uit Eindhoven heeft geschreven op 31 januari 2023 om 09:46
Wij stel vragen ons af of er nog meer stellen zijn die woensdag middag 1/2 lekker komen genieten in Azurra?
Raymond uit Betuwe heeft geschreven op 30 januari 2023 om 23:57
@Lisa uit Ede. Lisa goed om te horen dat je een heerlijke dag hebt mogen beleven in Azzura. Zou je onder het genot van een drankje beter leren kennen en wie weet heb je weer een geweldige dag b.v a.s zaterdag de 4de. Zou leuk zijn als je een reactie achter laat op het gastenboek.
Leukstel uit Zaltbommel heeft geschreven op 30 januari 2023 om 15:49
Hallo, Wij een leuk stel van eind 40 en begin 50 gaan a.s. vrijdag naar fun4two. Wat wij zoeken is een leuk stel of een vrouw voor een bi-contact vr/vr. Het zou leuk zijn als we een gelijk gestemd contact kunnen vinden. Wij horen het graag.
Ton en maria uit Helmond heeft geschreven op 30 januari 2023 om 14:40
Wij zijn altijd op zaterdag naar azzura geweest altijd goed bevallen. Door carnaval kunnen we deze tijd alleen door de week. Is er op maandag of woensdag middag of vroege avond al wat spannends te beleven
Stel30&33 uit Rotterdam heeft geschreven op 30 januari 2023 om 12:29
Goedemiddag, wij zijn een stel van 30/33 en willen op woensdag naar de stellendag in steamwork gaan. Wij vroegen ons alleen af wat een beetje de gemiddelde leeftijd is dat daar komt. We zijn van plan om daar in de voorjaarsvakantie naartoe te gaan. Gr.
Tommie uit Antwerpen heeft geschreven op 30 januari 2023 om 12:18
Zijn er stellen die komende zondag naar mill Sauna gaan? Graag komen wij on contact met stellen tussen 20 en 50 jaar oud. We gaan de gehele dag ttm 1800 uur 🙂
Tim uit Rotterdam heeft geschreven op 29 januari 2023 om 20:13
Komende woensdag ga ik weer eens naar Azzurra. Ben zelf begin veertig en het lijkt me heerlijk om er met een dame of stel een spetterende middag van te maken 💦 Kan mij niet nat genoeg zijn
MeCup stel uit Tiel heeft geschreven op 28 januari 2023 om 16:57
Hoihoi, wij zijn nog onbekend met erotische sauna's en vroegen ons af wat de dresscode is voor Azzura (en wat jullie zelf aandoen) en wat de beste tijden zijn voor een bezoek. Wie weet trekken wij de stoute schoenen nog aan... 😉
Lientje uit Amsterdam heeft geschreven op 28 januari 2023 om 09:10
Hoi RiBa Ik ben wel geen stel maar wil jullie best een rondleiding geven in Azzurra vandaag(zaterdag) Ik ben er al vroeg op de dag.
Tommie uit Antwerpen heeft geschreven op 28 januari 2023 om 09:01
Hi Jeroen wij zijn wel op zoek naar stellen m v niet enkel de man. Te herkennen aan 1 tattoo op rechter been man.
Erwin uit Zwolle heeft geschreven op 27 januari 2023 om 17:54
Hallo, Nog een stel of dame die gaat genieten bij Azzura maandag overdag. Ben benieuwd.!!
jeroen uit Arnhem heeft geschreven op 27 januari 2023 om 12:39
Hoi Tommie uit Antwerpen Ik ben daar ook de zondag de 5 de (weet genoeg leuke plekjes😉) Ben 41 ned slanke man met ..... Zal een rood wit blauw laken meenemen val ik beter op 😉jullie verder nog herkenbaar tattoos of ?
Tommie uit Antwerpen heeft geschreven op 27 januari 2023 om 07:58
Wij (stel m32 v26) slank gebouwd komen volgende week zondag 5 februari naar de wellness boot In Mil. Geen ervaring maar veel interesse in partner ruil dwz aanraken en wellicht meer in bubbelbad en zwembad. Wij verzorgen onszelf goed te herkennen aan de felle kleur handdoeken wie komen er nog meer? Wij zijn de gehele dag daar. Aub laat ons iets weten
Jack72 uit P&M heeft geschreven op 26 januari 2023 om 22:34
Ik (man, 50 jaar) denk er al een tijdje aan om voor het eerst naar een sexsauna te gaan. Ik wil dan naar Azzurra gaan. Is er een vrouw die mij bij die stap wil helpen?
RiBa uit Duiven heeft geschreven op 26 januari 2023 om 20:22
Welk stel wil ons een rondleiding geven in Azzura. Wij zijn van plan om ons eerste bezoek te brengen, as zaterdag 28 jan 23.
PenN uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 januari 2023 om 13:17
Hier ene stel waarvan hij bi en zij hetero. We zijn al een keer naar Steamworks geweest op een gemengde dag maar helaas niet gevonden wat we zoeken. We zoeken een man (top) voor hem. Zij zal wel meedoen maar alleen pijpen. We vragen ons af of een stellendag in Azzurra of Steamworks geschikt voor ons is. Wij willen dus niet dat een vrouw van een stel meedoet.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Biseksuele mannen zijn overal, het is alleen de kunst ze te vinden. Ik denk dat als je aan de bartender vraagt tot wie je je kunt richten, je meer beeld zult krijgen. Veel succes en houd je visie breed, versmallen kun je pas na wat ervaring. Ps ze hebben ook gloryholes, wellicht ook even proeven? Kijk wel uit voor je oog🤡 niet in kijken dus😁
Peter uit Sint-Michielsgestel heeft geschreven op 26 januari 2023 om 10:39
Hoi, ik ben een 65 jarige man. Is er voor mij, gelet op de leeftijd ook wat te beleven? Ik kom graag een keer langs op een zaterdag.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wanneer je er aantrekkelijk en verzorgd uitziet, maak je best kans op een leuke dag. Niemand zal dan je leeftijd vragen.
Stel 33 jaar uit Den Bosch heeft geschreven op 26 januari 2023 om 00:19
Hallo allemaal, Wij als stel van 33 jaar willen 04/02 naar club Eroxx in België. Heeft iemand daar ervaring mee en wat kun je daar verwachten? Is dat echt swingers club? Of kunnen we dan beter naar Fata Morgana in Muiden? Hoor graag jullie ervaring Bedankt!
Funkoppel uit Maastricht heeft geschreven op 25 januari 2023 om 22:18
Hoi, ondeugend koppel gaat voor 1e keer naar Azzurra stellendag op 26 jan. Wie komen we daar tegen?
Fenm uit Arnhem heeft geschreven op 25 januari 2023 om 20:53
Oja... enne Wij2 uit Haps. Wij hebben nog steeds de portie bitterballen in de vriezer liggen. We zijn na maanden nog steeds nieuwsgierig wie jullie zijn 😊.
LenM uit Rotterdam heeft geschreven op 25 januari 2023 om 17:39
Donderdag lekker met mijn vrouw naar Azzurra, wie komen we daar tegen?
Fenm uit Arnhem heeft geschreven op 25 januari 2023 om 17:26
Donderdag naar de stellendag in Azzurra. Drankje aan de bar, hapje eten, heerlijk bubbelen en eens kijken we gaan ontmoeten.
SplusH uit Zoetermeer heeft geschreven op 25 januari 2023 om 15:01
Heyheey, Valt er nog wat te beleven in sauna Bleiswijk? Gr S en H
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 24 januari 2023 om 21:26
Donderdag 26-1-2023 weer eens lekker genieten bij Azzurra, het is alweer veel te lang geleden. Lekker genieten van en in de warme sauna, bubbelbaden en matrasjes of misschien wel de sling? Welke stellen komen er ook en treffen wij? xxx StiefPat
JJ uit Utrecht heeft geschreven op 24 januari 2023 om 19:11
Wij mooi verzorgd getint stel waarvan de vrouw bisex gaan 27 januari naar Fun4two. Welk stel of vrouw zien wij daar?
Rob uit Nijmegen heeft geschreven op 24 januari 2023 om 12:54
Ik ben van plan woensdagmiddag naar Azzurra te gaan. Is een dame die met mij mee wil? Ik ben 52 jaar, sportief, 1,96 m lang en fors geschapen
LG uit Rotterdam heeft geschreven op 24 januari 2023 om 08:33
Hi, wij willen een keer naar de Veluwse bron. Nog nooit eerder geweest. In welke sauna gedeelten is er wat mogelijk?
Bram en Lauren uit Hengelo heeft geschreven op 23 januari 2023 om 18:52
@ Stel EdSA wij zijn een normaal uitziend stel van 52, Bram donker en Lauren blond kort haar, niet superslank geen tattoo's of pierings, en jullie?
M en L uit Rotterdam heeft geschreven op 23 januari 2023 om 17:21
Aanstaande zaterdag Mystique 😋 Wie komen we tegen?
Lisa uit Ede heeft geschreven op 23 januari 2023 om 15:52
Vandaag voor het eerst bij sauna Azzurra geweest. Personeel is zeer vriendelijk. Instructie als vrouw alleen: Nee = Nee werd er gezegd. Dan kan ik veel plezier maken. Nou dat heb ik daar gehad. Het was heerlijk! Super verwend door de aanwezige heren. Helemaal niet opdringerig. 1 knikje is genoeg om samen los te gaan. Met dank aan Ad die mij wegwijs heeft gemaakt. Ik heb ook heerlijk van hem genoten. Respectvol en ook samen gelachen. Mooie sauna's, schoon en heerlijk warme bubbelbaden. Ik kom zeker weer terug.
Tim uit Turnhout heeft geschreven op 23 januari 2023 om 15:46
Woensdag nog eens lekker borrelen in namiddag in Azzurra. Nog leuke koppels of singles die gaan? Lijkt altijd leuk om kennis te maken . Ben 40 jarige sportieve man, tattoos en gezonde dosis humor. Wie weet tot dan!
Martijn uit Cuijk heeft geschreven op 23 januari 2023 om 10:26
Ik was er met mijn geliefde een tijdje geleden en deze sauna vond ik een mooie ervaring om mee te maken. Nu is de relatie over maar zou het toch spannend vinden om een keer alleen nog eens te gaan. Mischien 28-1 wel . Zijn er dan Mischien ook leuke dames om mee te kletsen en ook wel meer 😉
C&W uit Boom België heeft geschreven op 23 januari 2023 om 09:08
Aanstaande zaterdag 28 Jan terug naar Azzura. Voor men vrouwtje haar 2x . Het beviel haar 2 weken terug heel erg en menige heren genoten van haar uithoudingsvermogen. Toch is ze kieskeurig. Het personeel is heel correct en houdt alles nauwlettend in de gaten. 4 heren van een andere afkomst werden de deur gezet wegens ongepast gedrag, maar ook een iet wat oudere heer Belgisch , heeft het bij men vrouw duchtig verworven. Terwijl andere heel beleefd vroegen drong deze zich op. Ondanks alles gaat ze terug mee, maar hou ik het nauwlettend in de gaten. De gemoedelijke sfeer vond ze heel aangenaam. Enige toen teveel Chloride waardoor ze een week last had van de ogen. Ze zal dit keer niet gehuld zijn in een korte kimono maar iets geheel anders ....(bloesem op de rug en deel dij)
Stel dh uit Den haag heeft geschreven op 22 januari 2023 om 23:58
Wie komen er as zaterdag ?
Laura uit Hengelo heeft geschreven op 22 januari 2023 om 23:41
Hi, zaterdagavond weer naar Azzurra. We zoeken voor mij een extra man erbij. Liefst tussen 33 en 50 jaar. Ik hou erg van bare dus da's misschien wel een overweging. Ben herkenbaar aan lang roodbruin haar, slank, 1.76 m, E-cup en clithood piercing. Mensen die vaker in Azzurra komen zullen mij/ons wel kennen. Ben benieuwd naar julllie reacties. xx Laura en Chris.
Lisa uit Ede heeft geschreven op 22 januari 2023 om 23:08
Hi Bart uit Schaijk, Ik ben er morgen vanaf 11 uur. Tot dan! Groetjes Lisa
Bart uit Schaijk heeft geschreven op 21 januari 2023 om 16:23
Hoi Lisa uit Ede, deze man is ook van plan om maandag naar Azurra te gaan. Enig idee hoe laat je daar zal zijn zodat ik er mede voor kan zorgen dat je voldoende verwend wordt. Groetjes, Bart
Ramon uit noord brabant heeft geschreven op 21 januari 2023 om 14:54
Hallo Yoran Nousra, Bedankt voor jullie leuke en duidelijke reactie, wegens omstandigheden [collega ziek gemeld] werk gerelateerd is mijn planning noodgedwongen anders en kan ik helaas niet komen, maar vanzelfsprekend wens ik jullie een hele fijne avond, en ga jullie berichten hier zeker in de gaten houden, en hopelijk snel tot ziens, en nogmaals geniet ervan vandaag!
Yoran Nousra uit Arnhem heeft geschreven op 21 januari 2023 om 13:18
Achterin de grot. Achterin bij de opgiet sauna’s. Bubbelbad achteraan waar amper licht is. En zo nog wat meer plekken. Stel of man maakt niets uit. Tot straks misschien
Ramon uit noord brabant heeft geschreven op 21 januari 2023 om 12:20
Hallo Yoran en Nousra , zoeken jullie alleen een stel of mag een leuke man alleen ook komen kijken/bekijken en wie weet meer bij een klik!|? Groetjes Ramon
Lovers uit Alkmaar heeft geschreven op 21 januari 2023 om 11:56
Goedemorgen, Waar kunnen wij spannende plekjes vinden in de veluwse bron? We komen hier af en toe! Maar een spannende ontmoeting gaan wij niet uit de weg 😜 Dus als iemand info heeft !😉
Stel EdSa uit Rotterdam heeft geschreven op 21 januari 2023 om 09:34
@bram en Lauren Hoe zijn jullie te herkennen ? 😉
BBW#fun uit Almere heeft geschreven op 21 januari 2023 om 04:57
Vrijdag is er een big and beautiful avond.... Waarom de dag pas om 20 uur beginnen. Deze blonde BBW is er om 12 uur en mijn fantasie is een man extra 4 fun...lekker ondeugend in het zwembad en bij een klik .......
Marijke uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 januari 2023 om 17:27
Yes, eindelijk weer morgen naar Azzurra, met vrienden die ik ken van Bussloo naaktstrand
Bram en lauren uit Hengelo heeft geschreven op 20 januari 2023 om 16:52
Hoi Stel Edsa, leuk zeg dat kan wel gezellig worden, zijn jullie toevallig ook bi ontdekkend? Groetjes
Lisa uit Ede heeft geschreven op 20 januari 2023 om 16:02
Hi, maandag as wil ik voor de 1e keer naar Azurra als vrouw alleen. Is dat te doen? Ga ik dan goed verwend worden? En wat is de entree voor vrouw alleen?
Raylon uit Tilburg heeft geschreven op 20 januari 2023 om 12:35
Hoi ik ben 27 ik wil morgen middag naar azzura komen ik ben gespierd en tattoos ik heb ook 23 cm ik zoek vrouw of koppel. Vrouw gericht spreek me gerust aan
Stel edsa uit Rotterdam heeft geschreven op 20 januari 2023 om 11:17
Hi Bram en Laura Wij zijn voornemens om ook de 26e in de middag een kijkje te gaan nemen in azzurra 😉
Bram en lauren uit Hengelo heeft geschreven op 19 januari 2023 om 16:23
Hoi wij willen op 26 januari naar stelllendag azurra. Zijn er nog leuke stellen die er die dag ook naar toe gaan? Wij zijn er vanaf 11 uur tot 16 uur.
Yoran en Nousra uit Arnhem heeft geschreven op 18 januari 2023 om 21:32
Hallo allemaal, Wij stel van beide 35 jaar gaan aankomende zaterdagavond de 21e naar sauna Veluwse Bron. Genoeg leuke plekjes daar. Zijn er nog mensen die ook gaan? Vrouw word graag bekeken en wie weet meer!
Patrick & Isa uit Eindhoven heeft geschreven op 18 januari 2023 om 17:45
Hoi dj, Gezellig dat jullie komen. Hoe laat komen jullie? Wij rond 11.30 tot 15 Kun je wat over jullie vertellen?
Dj uit Alkmaar heeft geschreven op 18 januari 2023 om 13:13
Hey Patrick en isa, mijn man en ik komen morgen ook. Is onze tweede keer….. eerste keer goed bevallen. Beide ook erg bischierig maar ook Dat best spannend ☺️
LekkerStelArnhem uit Arnhem heeft geschreven op 18 januari 2023 om 09:42
Actief seniorstel met gulzige slanke vrouw staat vanmiddag/avond in Azzurra open voor liefdevolle aanrakingen (en bij klik meer) van een fijne man die naast seks ook een babbeltje waardeert.
C en Werner uit Boom België heeft geschreven op 18 januari 2023 om 02:01
Aanstaande zaterdag gaan we terug naar Azzura. Voor men 1x is het me daar uitstekend bevallen. Aangename drukte en aangename workout gekregen lol
Stoer30 uit Denhaag heeft geschreven op 17 januari 2023 om 07:55
Hey, dacht eerder aan azzura.. Of kan ik jou tegen komen ray in maze den haag..
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wie weet! Veel plezier
Stoer30 uit Denhaag heeft geschreven op 16 januari 2023 om 23:42
Hallo, Ik stoere gozer opzoek na spanning. Wil op een woensdag gaan en genieten met een stel waar de man bi van is. Misschien neem ik wel me geile vriendin mee om samen een geile kerel te zuigen. Wie o wie
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ga ook eens naar de Maze in Den Haag!
Jens uit Muiden heeft geschreven op 16 januari 2023 om 12:22
Hi Wie heeft er morgenochtend zin in een sauna meet & greet in omgeving Amsterdam/Weesp? Ik, 40jr, normaal postuur en zin in gezelligheid. Open minded vibe
Tommieke uit Amsterdam heeft geschreven op 16 januari 2023 om 10:31
Hoi hoi, Laatste weekend van januari is dit stel op citytrip Amsterdam. We maken er graag kennis met de stad maar liefst nog in fijn gezelschap. Wij zijn normaal Vlaams stel, hoger opgeleid maar met zin voor avontuur en zieke leuke gidsen en programma voor een ontspannen tijd, iemand zin om af te spreken?
Zeeuwsstelletje uit Regio bergen op zoom heeft geschreven op 15 januari 2023 om 23:21
Vrijdag aanstaande zijn wij in de Veluwse bron en het weekend in Amsterdam. Wie heeft een leuk voorstel, geen mannen alleen Wij stel van 37 en 42 Ps onze naam is ook ons profiel op sdc
C en Werner uit Boom België heeft geschreven op 15 januari 2023 om 15:07
Gisteren 1x voor mij naar Azzura met men man. Nooit erosauna gedaan. Staf heel correct en super vriendelijk, het is er zeer netjes. Ik voelde me er zeker op men gemak. Leuke mensen ontmoet zowel koppels als singels . Hele fijne avond beleefd. Het is niet zoals een club zelfs aangenamer. Gewoon doen.
G&B uit Heerenveen heeft geschreven op 14 januari 2023 om 15:39
Na eerst Ibiza & steamworks te hebben gehad donderdag 16 februari voor het eerst naar azzurra, stellendag. Wij (43&48) zijn zeer nieuwsgierig 😉 Wie meer die dag? Wij zijn met de wel bekende klik voor veel in, wie komt er friemelen in de jacuzzi? 😘
M en L uit Rotterdam heeft geschreven op 14 januari 2023 om 15:00
Vanavond lekker naar Mystique, wie komen er nog meer?
Erwin uit Zwolle heeft geschreven op 14 januari 2023 om 11:53
@nstwa Hoi tijdje terug gereageerd op elkaars berichtje. Nu ben ik van plan om Morgenavond( zondag) naar de sauna te gaan Zuidwolde. Jullie toevallig tijd en/of zin.
john uit malden heeft geschreven op 13 januari 2023 om 20:43
@ E en S Prima, ik zoek jullie wel op. Met tact, beetje verleiden en respect komen we een heel eind. Tot dan groet John
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Vertel wel even waar je aan te herkennen bent John want als we aan de bar 'John uit Malden' omroepen, komen er nu tien mannen aanlopen...
hilda uit gouda heeft geschreven op 13 januari 2023 om 16:59
#g uit Bergschenhoek, Zoals ik al schreef. Gewoon gaan. Buiten onder de overkapping altijd mensen die Azzurra een goed hart toedragen en graag een praatje maken. Daar ben ik dus ook te vinden. 👍☕️
Stel dh uit Den haag heeft geschreven op 13 januari 2023 om 15:58
Wij gaan zaterdag 28 jan weer naar azzura wie komen er nog meer? Gr
G uit Bergschenhoek heeft geschreven op 13 januari 2023 om 09:42
Hida misschien wil je een keer met ons afspreken bij azzurra
E en S uit Goes heeft geschreven op 12 januari 2023 om 20:32
Hoii John uit Malden, wij zijn in de loop van de middag er,is nu een beetje moeilijk om een tijd te noemen. Vrouw heeft zwart haar en op haar beide boven benen een vrij grote tatoo. Ze weet niet dat ik dit met jou regel ,verrassing, dus gewoon gezellig aanspreken,drankje aanbieden,en met ons drieën naar het bubbelbad. Mocht het klikken kunnen we evt ook andere ruimtes opzoeken. En daarna veder gaan in de hotelkamer....wel massage olie meenemen 😄
Ronald&Miranda uit Apeldoorn heeft geschreven op 12 januari 2023 om 20:02
Bestaan er ook cafés clubs met een vleugje erotiek? wij zijn 2 keer in Sameplace in Amsterdam geweest was leuk maar zoeken iets sjiekers kwa aankleding. Grt Ronald & Miranda
Patrick & Isa uit Eindhoven heeft geschreven op 12 januari 2023 om 19:46
Hoi wie gaan er donderdag 19 januari rond de middag ook naar de stellendag in azzurra. Wij zij stel van 52 en 50. Voor ons is dit de eerste keer. Zijn beide bi schierig, vinden het spannend. We kijken er naar uit!
Hilda uit Gouda heeft geschreven op 12 januari 2023 om 19:45
#G.uit Bergschoek...ieder heeft eigen ervaringen. Er zijn mensen die regels niet zo goed hanteren. Die worden na melding bij het team eruit gezet. Zelf ervaar ik geen last omdat ik duidelijk ben in wat ik wel of niet wil. Ik bezoek Azzurra alleen en amuseer me prima. Iedereen let op iedereen zonder opdringerig te zijn. Op zaterdag gezellige drukke sfeer met meestal 4 opgietingen met muziek in de grote sauna. Ik zou zeggen ga het zelf ervaren. En doe niets wat je niet wilt maar geniet samen met je partner
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 12 januari 2023 om 17:19
G uit Bergschenhoek, echt, dit verhaal is zo overdreven… ja d’r lopen Noord-Afrikanen. Zelfs mensen uit Noord-Brabant…. Als ik daar met een dame naartoe ga, is d’r nooit iets aan de hand. Kwestie van hardop zeggen wat je wel of juist niet wil. Hoop dat je toch een keer de zaterdag probeert want dat is leuk. Nou ja, ik ga wel😁 Inshallah, Papillon
Jayden uit Wageningen heeft geschreven op 12 januari 2023 om 09:53
Hoi dames en heren Ik zie jullie graag vrijdag de 13e BDSM avond bij steamworks, ben zelf geen homo, geil jong vent 32j van aziatische afkomst, hou je van BDSM ? Dan wil ik jou wel verwennen.
G uit Bergschenhoek heeft geschreven op 12 januari 2023 om 07:57
Ik en mijn partner zijn al 2x naar azzurra geweest op donderdag en dat beviel prima😉!Nu is mijn vraag hoe het op een zaterdag is gemengd ik hoor namelijk(bij azzurra zelf)dat je vaak lastig wordt gevallen voornamelijk door noord afrikanen klopt dat want we xouden graag zaterdags willen gaan
John uit Malden heeft geschreven op 11 januari 2023 om 16:13
@e & s Goes . Hi ik kan ook maar azzurro komen maar op een zaterdag lopen daar 50 alleenstaande mannen rond .En aangezien er 8 bubbelbaden zijn wordt het dan een beetje een zoekplaatje .zullen we een tijd afspreken aan de bar ? Groetjes John
Senior met Girlfriend uit Amersfoort heeft geschreven op 11 januari 2023 om 12:39
Vraag aan beheerder: Senior wil met zijn oogverblindend sexy blonde Girlfriend 1 febr op bezoek komen. Wij houden ervan als zij veel bekeken en ook benaderd wordt door zowel goodlooking mannen als bi-Lady’s . Zij zou graag in begin willen paraderen in een zeer sexy outfit voordat we gaan badderen. Is het dragen van mooie sexy outfit toegestaan?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik ben de beheerder niet, maar het is zeker toegestaan om mooi gekleed te gaan.
E&P uit Nijmegen heeft geschreven op 11 januari 2023 om 01:06
Wie komen donderdag (12 januari) trek krijgen in sauna Berendonck om vervolgens ergens te gaan eten;)
Tim uit Rotterdam heeft geschreven op 10 januari 2023 om 16:58
Woensdag 18 januari ga ik weer eens naar sauna Azzurra. Zijn er nog leuke stellen of dames met dezelfde plannen? Ben een jonge veertiger met normaal postuur en vanaf begin van de middag zal ik er zijn.
Rich uit 's-Heerenberg heeft geschreven op 10 januari 2023 om 09:51
Ben afgelopen zaterdag voor het eerst in de sauna geweest en ontvangen door een dame die er elke zaterdag is. In de avond een leuk stel uit Rotterdam ontmoet. Met ons drieën een bubbelbad opgezocht. Wilde daarna een bed opzoeken met wat privacy zonder kijkers. Helaas was die telkens bezet en hebben we nog een lekker drankje gedaan aan de bar.
Boogie1973 uit Eindhoven heeft geschreven op 8 januari 2023 om 15:54
Goed om te weten dat jullie daadwerkelijk controleren op KIK naam, maar waarom eigenlijk? En wat gewone Sauna’s (of naakstranden) betreft, alleen kijken/bekeken worden klinkt onschuldig genoeg, maar de meeste mensen komen juist op die plekken om niet bekeken te worden. Met die intentie naar een sauna (of zwembad, strand, etc.) gaan vind ik persoonlijk redelijk grensoverschrijdend. Hou het dan a.u.b. bij verborgen spelletjes met je partner.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Geen kik/mail/web adressen om avg wetgeving. Ik vermeld het regelmatig. Je mening is prima, maar mensen mogen ook hun mening hebben, al is deze anders dan de jouwe. Haal een badmeester erbij als je iets geks ziet, of een boa. Meer kun je niet doen.
JoelEsmee1982 uit Wijchen heeft geschreven op 8 januari 2023 om 13:52
Wij komen de 12e februari naar sauna Mill welk stel wil samen met ons bubbelen sauna en wellicht meer. Wij zijn beginnend swingers stel van eind 30 slank gebouwd. We willen de hele dag gaan van 10 tot 22.00 uur ongeveer. Samen bubbelen en zwemmen in het buiten bad wellicht kan er wat spannends gebeuren. Zondag 12 februari.
Ray en Anita uit Swingersland heeft geschreven op 8 januari 2023 om 11:55
Berichten met kik adres er in, worden niet geplaatst.
Boogie1973 uit Eindhoven heeft geschreven op 8 januari 2023 om 08:03
Hallo iedereen, ik lees de laatste tijd regelmatig berichten over stellen die in de “gewonemensensauna” op avontuur willen. Iedereen moet natuurlijk doen wat hij zelf wil, maar ik vind dat eigenlijk not done. Ik ga naar gewone saunas en naar stoute, en vind het heel raar om die twee dingen met elkaar te vermengen. Gewoon bloot bij elkaar zijn heeft voor mij (en veel andere bezoekers, naturisten of nudisten) niet met sex te maken, en het wordt door glurende blikken of geile avances een beetje bezoedeld. Ik ben ook wel eens met dit soort gedrag geconfronteerd toen ik met een vriendin naar de sauna ging, ik kon het wel handelen maar zij werd er zo ongemakkelijk van dat we uiteindelijk vroegtijdig naar huis zijn gegaan. Zoals gezegd, doe wat je niet laten kunt, maar hou het discreet en hou in ieder geval rekeningen met andere mensen die hier niet op zitten te wachten.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Je hebt zeker gelijk, alleen schrijven de meesten dat ze kijken of bekeken willen worden. Dat is gelukkig nog niet verboden in nee-derland. Wil je volgende x je kiknaam niet meer vemelden? Normaal wis ik deze berichten direct.
P43 en g43 uit Gouda heeft geschreven op 7 januari 2023 om 01:26
Hallo allemaal, zou Azzura voor een beginnend stel leuk om daar heen te gaan. We zouden op de zaterdag willen gaan. Maar als de donderdag beter is hoor ik dat graag.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dat ligt er helemaal aan wat je precies zoekt! Rust + stellen = donderdag. Bijenkorf + m/v/stel = zaterdag
Gast Zevenaar uit Zevenaar heeft geschreven op 6 januari 2023 om 18:09
Hallo Gast uit Dalfsen, Hebben idd gezellig in het bubbelbad gezeten met jullie en later een drankje gedaan. Misschien komen we elkaar op een donderdag in Azzurra weer tegen.
Mark uit Amsterdam heeft geschreven op 6 januari 2023 om 16:01
goed verzorgde respectvolle open minded man ( van surinaamse komaf) wil een keer naar azzurra(eerste keer wel spannend) wil al heel lang naar een sex sauna maar de eerste stap moet nog ik nog zetten welke dagen voor de stellen/dames kom graag in contact met jullie lijkt mij zo wie zo spannend naakt rond te lopen met andere bezoeker reageer als er interesse is heb ook een profiel op sdc vriendelijke groet M...
Ronnie uit Tilburg heeft geschreven op 6 januari 2023 om 11:43
Hoi morgen 7 januari ga ik naar azzura rond 5 uur ik zoek heerlijke dame of koppel vrouw gericht ik ben gespierde jongen van 27 jaar met tattoo op mijn borst ik ben ook grote geschapen zoek liefst vrouw tussen de 19-35 ik doe alles safe spreekt jou dat aan tik me even aan zit ook vaak in de bubbelbad
Dennis uit Nijmegen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 11:02
Hoi Stel2126 ik ben de zondag de 15 op de sauna boot (42 jaar ned kort bruin haar slank mooie gr /d ....) Zin in spanning 😉evt interesse 😉
J en G uit Malden heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:37
Hi, wij zijn een stel tegen gekomen ( 5 januari parendag ) uit Amsterdam, blonde vrouw, man grijs haar, later nog gesproken aan de bar. Jullie waren de eerste keer in Azzurro. Deze dame ook en zouden jullie graag nog eens zien. groetjes
J en G uit Malden heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:35
5 januari naar Azzurro geweest, een bijzondere ervaring gehad rond 16.00 uur met twee stellen in het bubbelbad bij de douches. Mochten jullie dit lezen dan horen we graag iets van jullie. Hert was een hele drukke middag met wel 80 stellen maar erg relaxt en genoten. Top middag gehad.
JoelEsmee1982 uit Wijchen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:24
Wij willen 19 of 26 feb. ook naar Mill, bubbelen en s avonds in het zwembad welke stellen hebben 1 van deze dagen ook zin en tijd te komen? Wij zijn gedurende de hele dag aanwezig stel circa 40 jaar oud beide slank gebouwd
Stel2126 uit Roelofarendsveen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 00:56
Hoi Stel90 Wij M28 V21, vrouw Perzisch. Wij zijn hier ook in geïnteresseerd. Laatst nog wat leuks gehad in zwaluwhoeve beetje kijken etc. Zijn jullie er beide dagen en hoe evt te herkennen? Groetjes ons.
Gast uit Dalfsen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 00:02
Vandaag een leuke dag gehad in azzura. Leuk stel ontmoet uit Zevenaar was gezellig in het bubbelbad. Jammer elkaar niet weer gezien
E en S uit Goes heeft geschreven op 5 januari 2023 om 23:12
Hoii John uit malden,de planning loopt iets anders. Wij gaan zaterdagavond naar Azzurra voor een lekkere avond....wie nog meer ....en zondag zijn we op de saunaboot waar we zaterdag en zondag slapen.
Sexycouple#2 uit - heeft geschreven op 5 januari 2023 om 19:29
Hey allemaal! Wij gaan morgen voor het eerst naar de probeeravond bij club Mystique in Rucphen, zijn er nog mensen die er toevallig ook heen gaan? We vinden het wel spannend en hopen tenminste wat leeftijdgenoten tegen te gaan komen! Wie weet tot morgen!
Wij een stel 49&53 uit mooie twente heeft geschreven op 5 januari 2023 om 11:14
Sorry wij zijn niet in azurra de griep heeft ons te pakken. Veel plezier vandaag kussssss
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Beterschap!
Roel uit Utrecht heeft geschreven op 5 januari 2023 om 11:10
Wij gaan donderdag de 12e einde middag en avond voor de eerste keer naar Azzura. Wie zien we daar? Voor ons is het allemaal nieuw, kijken er enorm naar uit. Gemiddeld 40 jaar , zij wat jonger ik wat ouder, maar allebei sportief / slank en met goed uithoudingsvermogen hehe 😉
Stel29 uit Uden heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:37
Wie gaan er morgen naar de sauna? En welke? Wij zoeken gezellig contact 😉
Stel3 uit Nijmegen heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:30
Wie zien we morgen 5 januari in de Mill?
Hans uit Rotterdam heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:29
Vorige week wo middag 28 dec super leuke middag in Azzurra beleefd met een prachtig stel. Eerst ons lekker vermaakt met een mooie slanke blonde dame met bril in de afsluitbare ruimte met bubbelbad in gezelschap van een andere heer. Haar man of vriend keek op een gegeven moment heerlijk toe vanuit de infrarood kabine. Later nog even naast elkaar gezeten in de bioscoop. Maar absolute hoogtepunt was toch wel de buitensauna. Zowel hij als ik trokken ons lekker af. De prachtige slanke dame keek geil toe en spreidde haar benen om zich heerlijk te vingeren. Geil om elkaar zo bezig te zien. Kort daarna nog lekker afgetrokken door haar. Ik wil jullie allebei heel hartelijk danken voor deze middag waar ik met veel plezier aan terugdenk. Stiekem hoop ik jullie nog eens te ontmoeten op een woensdagmiddag in Azzurra! Heel veel dank.

Dit vind je misschien ook leuk...

218 reacties

 1. Mark schreef:

  goed verzorgde jonge uitziende surinaamse open-minded man uit amsterdam wil een keer naar sauna azzura wordt mijn eerste keer best wel spannend welke dagen voor stellen voor een onmoeten let wel is mijn eerste keer dus ik zal waarschijnlijk eerste de kat uit de.boom kijken is trouwens een hrote wens van mijn een sex sauna te bezoeken wie? ik heb trouwens ook een profiel op sdc

 2. Delano schreef:

  Hallo wij man en vrouw wij zoeken man en vrouw samen leuks te doen rond malaga

 3. Bijtje schreef:

  Iemand ervaring om als 24 jarige jonge vrouw alleen naar Azurra te gaan? Ik ben al lang nieuwsgierig hoe het is, maar vraag mij af of ik niet te jong ben. Daarnaast ook of het veilig is om als alleenstaande vrouw te gaan

 4. N&R schreef:

  Lieve mensen,
  Wij leuk stel ‘m 37 en v 34 willen al zo lang naar Beuningen. Helaas weer een lockdown. Hopelijk na 19 januari eindelijk een keer naar een stellendag. Samen hebben we het heerlijk, maar dat extra mag ook wel weer eens keer. Wij lezen graag nog meer spannende ervaringen van de stellendagen Liefs N & R

 5. EDENJO schreef:

  Wij gaan donderdag 10 sept a.s. naar Azzurre. Gewoon in de middag. Dus stellen sluit je bij ons aan.

 6. RMTC schreef:

  Ray en Joost, complimenten voor jullie openheid. Wij hebben de hoop om bij Azzurra ooit een gemengde dag te bezoeken inmiddels opgegeven. De commentaren op deze site (en andere sites) spreken boekdelen. Met Antillianen, Surinamers, Vietnamezen, Chinezen en Koerden in onze vrienden- en kennissenkring moeten we constateren dat bij bepaalde andere bevolkingsgroepen de (culturele) integratie na 2 á 3 generaties nog niet echt gevorderd is. Net als Ray hebben we hoop maar we zien de zelfverpreutsing van de Nederlandse cultuur met lede ogen aan. Alles voor “het deugen”, zo lijkt het.

  Terug naar Azzurra. De stellenavonden zijn een doorslaand succes. De gemengde avonden zullen zonder consequent deurbeleid Azzurra doen vervallen in een afwerkplek. Sommigen van de huidige bezoekers zijn al zover en menen dat ze recht hebben op seks omdat ze betaald hebben voor de toegang. De spelregel ‘de vrouw is de baas’ is aan dovemansoren gericht. Het handhaven van de spelregels lijkt bij deze club niet te lukken. Kan ook onwil zijn, als die groepen mannen veel omzet genereren is handhaven natuurlijk niet je prioriteit. Boerenslimheid, lijkt ons.
  Wij wensen de eigenaar en zijn portiers veel succes met het vaststellen van een nieuw succesvol deurbeleid. We lezen het later wel.

 7. Ray en Anita schreef:

  Ik vind het prima dat je je mening geeft, die ik grotendeels deel. Maar mensen kneuzig noemen enzo is op de man spelen en geen taal voor opperhoofden.

 8. Joost schreef:

  Stop, tot hier en niet verder. Ophouden met die zalvende woorden van “dat mensen zich tegenwoordig verbaal verzetten”…???… Houd op mensen met die onzin. Kom in actie. Nu, ahora . Die ”haatbaarden” , zoals ik ze noem. Daar moeten we tegen in opstand komen. ‘Mij is geleerd door ‘n eigenaresse van ‘n club in Susteren, ‘dat in ‘n club zijn de vrouwen de baas. In Azzurra ook, verdorie !! En ‘t is niet “nee is nee.” Zoals die ‘kneuzinge’ Teun beweert.
  De vrouwen zijn de baas. En dat moet zeer duidelijk zijn. In ‘n gezonde relatie is de vrouw de baas en de man ‘t opperhoofd. Dat betekent: dat de vrouw initiatieven bedenkt en overlegt met haar man. Als hij ermee instemt dan gaat ‘t door. Er is dus altijd samenspraak. Samen 1, is zeer belangrijk . En zo moet ‘t ook in Azzurra zijn. Vrouwen zijn de baas. En wij mannen moeten ze daarbij helpen. Oftewel: we spreken ( bij voorbeeld) middels whatsapp af wanneer we met ‘n grote groep gaan koppels/singel mannen , prima. Maar met ‘n nadrukkelijke zorg voor elkaar. En de vrouwen hebben ‘n bindende taak, zeker ook naar de alleen gaande mannen. Die mannen moeten zich ook welkom bij de groep voelen. Zodat zij als man zich ook beschermend/ wakend gedragen naar de groep. Belangrijk voor de vrouwen, heb geen oordeel over de deelnemende mannen, maar juist ‘n bindende houding . En mannen ervaar je dreiging, handel, samen bijvoorbeeld. Die haatbaarden komen nooit alleen, want dan staan ze te zwak. Maar wat als wij ons georganiseerd hebben? Dan hebben zij ‘n enorm probleem. Mannen bescherm uw vrouwen opdat we een fijne tijd hebben bij Azzurra . Joost 0615688307

 9. Ray en Anita schreef:

  Ach, Steef. Je roept al jaren dat je nooit meer gaat. Ik vind het wel erg goed dat jullie je inmiddels verbaal verzetten. Ik laat het echter bij dit ene bericht, want ik wil geen polarisatie/discriminatie maar verbinding. Ik respecteer je mening hierover maar laat dergelijke berichten niet meer door.

 10. Steef schreef:

  Vanmiddag zijn we naar Azzurra geweest. Gezellig tot een uur of 4 toen er meerdere groepen bebaarde mannen binnenkwamen, die door Teun de barman al werden verwelkomd met een NEE is NEE waarschuwing. Blijkbaar dus lui die al eerder voor problemen hebben gezorgd want anders ontvang je zo je gasten niet. Je hoeft vanaf dat tijdstip niet meer met vakantie want je waant je in Beuningen al in Marokko, Turkije en Albanie. Wij MV zitten in een badje en dan komen er dus gewoon 5 van die hanige mannetjes a la NVT (zie hierboven) binnen met de instelling van: “we zullen die blanke slet wel eens gaan uitwonen”. Maar na wat resoluut optreden middels stemverheffing onzerzijds en van hun kant gespeeld onbeholpen doen dropen ze af waarschijnlijk naar een minder mondige bezoekster.
  Nee, dit is geen goede ontwikkeling. Wij hebben in ieder geval besloten zaterdag niet meer naar Azzurra te gaan. Helaas.

 11. Steef schreef:

  Uiteraard…en dat is een goede zaak. Maar wel op een respectvolle en beschaafde manier en indachtig onze Westerse normen en waarden.

 12. Ray en Anita schreef:

  Ik plaats dit ter leering ende vermaeck. Naïviteit heb ik volop, dat geef ik toe. Ik noem het echter hoop op beter. Er wordt van veel kanten heftig misbruik gemaakt van mensen die vrije erotiek als een waardevol gedachtegoed zien. Dit zie je in clubs, thuisparties waar drugs de boventoon voeren, en bij mensen die een sterk lager IQ hebben+Sub zijn. Zij kunnen minder voor zichzelf opkomen.

  Zo gaat het leven…toch houd ik hoop, hier wil ik MJ aanroepen en zet ik zijn werk op mijn manier voort. Heal the world, make this world a better place (en daar zijn andere culturen welkom bij)

 13. Steef schreef:

  Ray, omdat jij in je naieviteit altijd uitgaat van het goede in de mens snap ik niet dat jij zo’n onrespectvolle reactie plaatst. Erg denigrerend naar vrouwen toe namelijk die reactie van NVT. Maar dat is wel hoe deze mannen over Nederlandse vrouwen denken. Wij zeggen altijd ga je eigen vrouw maar neuken tegen dit soort types of neem je eigen vrouw maar eens mee…..

 14. Ray en Anita schreef:

  Je hebt een zeer aparte voorstelling van de werkelijkheid. Het komt allemaal erg onrespectvol over naar de dames toe. Schaam je

 15. NVT schreef:

  Ben op deze hete dagen naar azzurra geweest. Veel mannen weinig vrouwen. Die paar vrouwen hebben de mannen afgeijpt en voor de rest niet veel te doen. Het komt er op neer dat de dames allemaal sletten zijn die zogenaamd klaarkom en als je ze neukt. Het is allemaal fake. Maar voor een paar uur plezier is het best vertoeven.

 16. Joost schreef:

  Aan “een jeugdig overkomende 52 -jarige vrouw” die een leuke verzorgde en slanke vent zoekt.
  ‘Op ‘n donderdag meegaan naar Azzurra weet ik niet of dat lukt? Wellicht wel op ‘n zaterdag. Maar ik houd mij aanbevolen. Ik ben ‘n jeugdig overkomende 42-jarige man.

 17. Alias schreef:

  Ik ben een jeugdig overkomende 52-jarige vrouw die een leuke verzorgde en slanke vent zoekt om donderdagavond met me mee te gaan naar Azzurra. Niet om perse aan elkaar verplicht vast te houden, maar als het super klikt, dan natuurlijk wel!

 18. geert schreef:

  ik ben een 59 jarige biman die eindelijk een wil ervaren hoe het is om te genieten in azzurra. zoek daarom een leuke dame, leeftijdgenoot die met mij mee wil gaan die middag .

 19. NiceCouple30 schreef:

  Hoi StiefPat

  Dat leest heerlijk weg en in zo’n soort avond hebben wij wel interesse . We gaan eens kijken wanneer het precies is enne wie weet treffen jullie ons binnenkort wel. Bedankt voor jullie spontane reactie

 20. Stiefpat schreef:

  Hoi Nicecouple30 probeer deze url eens https://samenswingen.nl/stellendag-azzurra-beuningen-door-stiefpat/ of de site van Azzurra zelf.
  Elke laatste donderdag van de maand is er een couples only dag.

 21. NiceCouple30 schreef:

  Wij, leuk stel van 41-46 zouden het wel geil vinden om een x een bezoek te brengen aan Azzura. Is er ook een avond voor alleen stellen? Ik lees uit alle reacties dat bij een gemengde avond het wemelt van de allochtone mannelijke bezoekers die zich enorm onbeschoft gedragen. Daar zitten wij dus echt niet op te wachten en mochten wij dat mee gaan maken dan stappen wij ook gelijk op en vertrekken. Dus is er hier een avond voor alleen stellen???

 22. Hugo40 schreef:

  Goedemorgen, ik ben een gebonden man van 40 uit Brabant: donkerblond blauee ogen slank/sportief. Ik zou graag eens met een leuke dame (rond 30-40) naar de sauna willen. Wel prettig om eerst keer drankje te doen. Gezellig? Stuur me een bericht op Kik (Hugobrabant78). Ik heb er zin in. Tot snel? X

 23. rene schreef:

  wij gaan de 31 ste even een kijkje nemen. zijn er nog meer stellen die naar de stellen avond gaan. voor ons de eerste keer en hebben er zin in. Toevallig nog iemand tips

  Kikadressen niet toegestaan.mvg Ray.

 24. Eindhoven999 schreef:

  @singlelady, wij zijn 27 (v) en 35 (m) dus de mensen zijn zeker niet allemaal 40 tot 50. Jonger komt daar ook zeker over de vloer.
  Waarschijnlijk gaan wij 28 februari. We gaan dan voor het eerst de stellenavond proberen en eens kijken of mijn vriendin eindelijk weer een vv ervaring op kan doen.
  De laatste paar keer gemengde dagen beviel ons niet zo goed. Teveel mannen waarvan sommige iets te opdringerig waren.

 25. Stiefpat schreef:

  @Singlelady de gemiddelde leeftijd ligt inderdaad tussen de 40 en 50 jaar maar er zijn redelijk wat uitzonderingen.
  Steeds meer “jonge” stellen tussen de 25 en 40 weten de weg inmiddels te vinden en ook redelijk wat jonge mannen alleen zie je er.

  Het is maar net wat je zoekt 🙂

 26. Singlelady schreef:

  Hallo,
  Ik ben een single dame van 31 jaar. Nu lijkt het me het heerlijk spannend om alleen te gaan, maar hoe zit het met de leeftijd hier. Lees met name eind 40/50..

 27. Dick schreef:

  Antaki gen moet natuurlijk aanrakingen zijn.
  Autocorrect maakt soms hele rare woorden

 28. Dick schreef:

  Wij zijn voornemens om een keer in Beek Limburg op een gemengde dag te gaan kijken. Zijn er mensen die ervaring hebben met gaysauna Maastricht.
  We willen graag contact met andere saunagangers vinden we gezellig en als daar wat antaki gen enz bij zit is dat prima. Maar het moet geen stampvolle sauna zijn waar je absoluut niet normaal kan genieten.
  Ooit in steamworks geweest en dat was gezellig maar eind van de dag erg veel zwaan kleefaan tavrelen. Wellicht iemand nog een goede tip voor een gezellige sauna. We komen uit Rotterdam

 29. Piet schreef:

  Hoi vanavond nog leuk mensen bij azzurra club ik als eerste keer daar vroeg me dat of Gr Piet

 30. M & C schreef:

  Leuk nieuws op hun site. Vanaf november elke laatste donderdag van de maand alleen stellen.

 31. rik schreef:

  @nieuwsgierig Aagje, Ben ook regelmatig in Azzurra. Helaas nog nooit het genoegen gehad om je te ontmoeten. Maar zoals jij het zegt werkt het dus blijkbaar wel. Goed om te horen naast alle negatieve verhalen die hier ook geplaatst worden over Azzurra.

 32. nieuwsgierig Aagje schreef:

  Ik ben een single alleengaande vrouw, en ik ben recentelijk een aantal keren in Azzurra geweest, op alle drie de dagen. Er waren heel veel alleengaande mannen, en dat kan een beetje overweldigend zijn. Ik hou het daarom simpel, en voor mij werkt het. Ik selecteer eerst op gedrag. Mij ongevraagd aanraken: Acute afwijzing. Mij zwijgend achtervolgen: Acute afwijzing. Mij aanspreken: ik geef altijd en vriendelijk antwoord. En als we dan aan de praat raken schuif ik vanzelf wel een beetje dichterbij…Andersom werkt het ook: als ik vraag of ik bij ze mag komen zitten, dan heb ik interesse. En ik vind het helemaal niet stom als ik gevraagd word of ik wel eens vaker kom, waar ik vandaan kom, of hoe het komt dat ik alleen ben. Ik snap ook wel dat sommige mannen niet goed weten wat ze moeten zeggen. Voor mijn part beginnen ze over het weer…maar spreek me eerst even aan! Mijn advies voor dames alleen: gewoon gaan. Ik ben voornamelijk hele aardige, leuke, en hoffelijke mannen tegen gekomen. Wordt het je even te veel, ga dan aan de bar zitten, daar word je met rust gelaten. En er is ook nog sprake van een zekere zelfregulering, de heren aldaar zeggen er echt wel wat van als er een vervelende kerel rondloopt. Want als de vrouwen worden weggejaagd, is er voor niemand meer iets aan….

 33. cin4177 schreef:

  Tot morgen.

 34. Ray en Anita schreef:

  Ik ben gek op vrouwen met lef. Go girl. X Ray

 35. cin4177 schreef:

  Ik ga het ook gewoon doen morgen. Klein beetje last van drempelvrees.

 36. Ray en Anita schreef:

  Je zult veel aandacht krijgen😀 Badjas is toegestaan.

 37. cin4177 schreef:

  Ik wil morgen overdag alleen gaan. Is dit wat voor een vrouw alleen. En zijn kleine badjassen toegestaan?

 38. Piet schreef:

  Hallo gaan er vanavond nog mensen van uit regio Doetinchem naar sauna azzurra meschien samen gaan Gr Piet

 39. Eric schreef:

  kik ericcc09

 40. Eric schreef:

  Welk leuk stel wil samen met mij een parenclub bezoeken. Ik ben een man van 38 jaar d.blond haar en bl.ogen.

 41. Ron schreef:

  Wij gaan zaterdagavond! Hebben er heel veel zin maar vinden het ook wel heel spannend….We zien er allebei goed uit en hebben zin in een leuk avontuur. Ik ben 46 en mijn vriendin 43. Wel mensen nodig om ons op ons gemak te stellen..

  Gr. Ron en José

 42. Ronald schreef:

  Hallo allemaal,
  Heb een vraag aan iedereen die wat meer ervaren is. Mijn vriendin en ik hebben ook wil zin om een keer naar jullie toe te gaan. Lijkt ons ook doodeng maar ook wel heel geil. Weet eigenlijk niet hoe ik ga reageren als er iemand aa mijn vriendin zit. Kan zich iemand hier in herkennen?

 43. Ed en Miranda schreef:

  Zo is dat. Wij waren er zaterdagmiddag en natuurlijk proberen de heren lichamelijk contact te maken. Wij maken ons er niet te druk om en moeten idd af en toe voor de tweede keer nee zeggen. Maar over het algemeen altijd een geslaagde dag. Ook afgelopen zaterdag dus.

 44. Anoniem schreef:

  Anoniem 15 maart 2018 om 10:21
  Hi, weet heeft de afgelopen maanden die kleine hete en bloedmooie Aziatische vrouw gezien in de sauna? Zou graag met haar in contact komen.

  Hi, volgende week zaterdag gaan we weer. Wie wil haar verwennen?

 45. rene schreef:

  Wie gaat er aanstaande donderdagmiddag 20-09 naar Azzurra?
  Wij gaan als stel voor de eerste keer onze grenzen verleggen. zijn benieuwd of dit bevalt.

 46. robenmarjan schreef:

  Afgelopen woensdag middag waren we ons alweer aan het aankleden toen er een leuk stel (dame blauw jurk- man kleding onbekend) binnenkwam…Wij konden jammer genoeg niet langer blijven, maar hopen jullie zeker een keer op de woensdag of donderdag tegen te komen. robenmarjan

 47. Sun schreef:

  Hoi
  Welke dame wil op woensdag middag/avond met mij naar azzura? Ben een sportieve 47 jarige goed verzorgde Limburgse man. Geen baar, geen snor, verder alles zeer netjes.
  Ben jij die leuke dame?
  Meer weten? Kik sunshineclubbin

 48. fotograaf1964 schreef:

  hallo ik ben Henk beter bekend hier als fotograaf1964 en het lijkt mij wel leuk en lekker om je mooie vrouw te verwennen . respect zeker belangrijk
  ik hoor graag of er interesse is

 49. Anoniem schreef:

  Wie wil mijn kleine, sexy en mooie Aziatische vrouw morgen eens lekker verwennen? Graag wel met respect.

 50. fotograaf1964 schreef:

  Gisteravond ( woensdag) weer heerlijk met een vriendin naar Azzurra geweest en we hebben daar bij binnenkomst eerst heerlijk in het bubbelbad gezeten . na dat we een beetje zijn bij gekomen begon het eerste genot al en hebben daar heerlijk genoten. sauna gepakt en toen gegeten. de mannen achter de bar maken van de salade altijd weer een feestje . daarna de hele avond nog genoten in deze heerlijke locatie.het is dus wel een aanrader

 51. Jowi schreef:

  Met bovenstaand stuk ben ik het niet helemaal eens, Als de vrouw al met 2 mannen bezig is dan laat ze even verder gaan in het spel.
  Vraag of je mee mag doen. Ze moet ook zelf plezier blijven hebben in het spel.
  Niet dat ze alleen gebruikt moet worden als een spermakut.
  Het is een samenspel, niet alleen een genot voor de man om zijn kwak te lozen.
  Zeker weten als de vrouw geniet dat het voor de man ook fijner is.

  En ja, wij genieten ook als we bij Azurra zijn.

 52. Stel 24/28 schreef:

  Wij lezen hier voornamelijk slechte recensies maar we geloven best dat er zat mensen zijn die het wel gezellig daar hebben.
  Volgende week zaterdag gaan we het zelf voor het eerst meemaken. Zelf gaan we vaak genoeg naar kinky feesten zoals wasteland en bitch. Wij zijn het wel \’\’gewend\’\’ dat er soms ongevraagd aan je wordt gezeten maar consequent nee zeggen is vaak al genoeg ongeacht ras/religie etc. Je weet dat het risico van ongewenst aanraken kan voorkomen als je naar dit soort plekken gaat wat natuurlijk zeer vervelend is. Als je 100% er zeker van wilt zijn dat dit niet gebeurt dan adviseer ik je gewoon om naar een normale sauna te gaan.

  Zij 163 blond cup c hij 170 bruin haar allebei atletisch hopen een stel/man te vinden die blank of halfbloed is. Max leeftijd die we preferen is 48 uitzondering hiervan kan altijd gemaakt worden.

 53. Anoniem schreef:

  Correctie op bovenstaande reactie: lees allochtone i.p.v. autochtone. Mijn excuses.

 54. Anoniem schreef:

  De eigenaar moet een veel stricter en consequenter beleid voeren in deze discussie. Vervelende mannetjes eruit gooien en dan weken daarna weer toelaten helpt zeker niet. Discriminatie of niet feit is dat het vnl. steeds de autochtone mannen zijn die overlast bezorgen. Zie de vele reacties hierboven. Dit heeft niks met moslim-bashen te maken, dit zijn gewoon de feiten. Overigens als je op de site van de club kijkt staat er onder de huisregels niets vermeld van het principe nee is nee. Dat moet je zoeken onder het kopje Een eerste bezoek. Slecht en onduidelijk. Ook hier weer een taak van de eigenaar. Zal hem bij een volgend bezoek hierover een rustig aanspreken. Wellicht helpt dat.

 55. Ray en Anita schreef:

  @anoniem
  Discriminatie komt bij kleurlingen net zo goed als bij blanken voor. Het is een menselijk trekje om anderen uit te sluiten. Het wordt dus gebruikt om een paadje schoon te vegen. Mijn mening blijft dat je zelf melding moet doen bij Azzurro of je moet je voegen in de situatie. Moslim-bashen mag je van mij op geenstijl doen, want morgen hebben ze je auto mss ook wel gejat en dan staat het hier ook. Kortom het is een eindeloze discussie die wij echt niet voor je kunnen oplossen.

 56. Anoniem schreef:

  Wie discrimineert wie zou je je moeten afvragen. Bovendien heb ik daar nog nooit een swingend moslim stel gezien.

 57. rik schreef:

  Hogere entree voor single mannen zou zeker een deel van het probleem oplossen denk ik

 58. Anoniem schreef:

  Het thema respectloos behandelen van vrouwen door allochtone mannen loopt toch als een rode draad door de vele reacties. Gisteren weer zo’n mannetje duidelijk moeten maken van mijn vrouw af te blijven nadat mijn vrouw 3 keer had aangegeven niet betast te willen worden. En dan ook nog een grote bek opzetten! Nota bene hebben we deze man al een eerdere keer aangegeven ons met rust te laten. Kort van geheugen blijkbaar. Er zit toch iets in die cultuur van die gasten dat vrouwen minderwaardig en ondergeschikt zijn aan de man en als een stuk vlees behandeld mogen worden. Wat hier aan te doen? In principe zijn er duidelijke huisregels. Nee is nee. Maar wie handhaaft dit? Als iedereen steeds zelf naar de bar moet gaan om dit soort incidenten te melden, ben je alleen maar de hele avond voor politie-agent aan het spelen. Minder single mannen toelaten? Hogere entree voor single mannen? Beperkt aantal allochtone mannen toelaten (riekt naar discriminatie maar gebeurt wel al in sommige clubs). Gesprek met de eigenaar? Iemand anders nog suggesties? Vorige week zaterdag geweest toen het niet druk was, geen enkele allochtone man, 3 respectvolle autochtone mannen mijn vrouwtje lekker genomen, prima avond gehad. Het kan blijkbaar dus wel!

 59. Jowi schreef:

  Afgelopen donderdag zijn we weer bij Azurra geweest.
  We hebben altijd duidelijkheid naar elkaar. Jo geeft aan mij aan als het genoeg mannen zijn.
  Mijn vrouw is met 2 andere mannen aan het spelen. Komt er een 3e man bij en zit meteen aan mijn vrouw.
  Ik zeg hem niet doen, laat ze met zijn drieën spelen.
  Enkele minuten later zit hij weer aan haar.
  Ik geef nogmaals aan, NEE IS NEE. Hij druipt af, maar loopt ons wel de halve avond achterna.

  Ondanks dat ik helemaal geen bi-gevoelens heb, heb ik mijn idee voor de volgende keer klaar.
  Mocht er iemand ongevraagd aan mijn vrouw zitten dan pak ik die man bij zijn pik.
  Kijken of hij het leuk vind als er iemand zomaar tussen zijn benen grijpt.
  Volgens mij denk ik dat ik dit bij de meeste mannen niet mag doen.
  Dan weten ze meteen wat ongewenste intimiteiten zijn.

 60. StiefPat schreef:

  @RayenSam onze ervaring is dat het de woensdag een stuk rustiger is qua stellen en dat is ook wat we horen van anderen.
  Wij gaan meestal op de zaterdag omdat er dan veel meer stellen zijn en het is er gezelliger omdat het drukker is.
  Ja ook dan dan zijn er singel mannen maar Nee is Nee en niet willen luisteren is even melden bij de bar dan is het met een paar minuten opgelost en heb je verder een hele fijne avond 🙂

 61. Ray en Anita schreef:

  Eis je plek op in de wereld, moslim, katholiek of Jood. Dus geloof doet er echt niet toe, het is gewoon een menselijk trekje, opportunisme. Heeft met overleven te maken.

 62. Anoniem schreef:

  Het is erg politiek correct en tevens naief om te stellen dat geloof er niet toe doet. Het tegendeel is echter waar. De meeste allochtone moslim mannen hanteren totaal andere normen en waarden bijvoorbeeld ten aanzien van vrouwen. Dat merk je ook soms bij Azzurra op de momenten dat er veel moslims aanwezig zijn. De sfeer is dan ook totaal anders. Duidelijk, resoluut en zonodig hard optreden is de remedie. Ook ik ga met mijn 1.92 lengte en stevige lichaamsbouw voor vrijwel geen enkele moslim opzij maar ik ben en blijf wel continue waakzaam. Ik zou zeggen geniet maar blijf immer alert.

 63. Anoniem schreef:

  Ik en mijn kleine hete en bloedmooie Aziatische vrouw gaan morgen weer naar de club. Wie gaat er mee?

 64. RayenSam schreef:

  Thanks voor de tip! Gaan we ons zeker eens in verdiepen dan!

 65. Ray en Anita schreef:

  Superbedankt!!!
  Mochten jullie een club zoeken met single mannen dan is Showboat een aanrader want daar loopt een soort bewaker bij de erotische ruimtes.

 66. RayenSam schreef:

  Ja ben zeker benieuwd naar reacties van andere Azzurra gangers. Bedankt voor je snelle reacties in ieder geval en onze complimenten voor de mooie website.

 67. Ray en Anita schreef:

  Daar heb je 100% gelijk in maar 1 afwijzen is de hele groep afwijzen, monkey see monkey do heet dat in de psychologie. (No pun intended dus)
  In deze thread zitten meer Azzurrogangers die vast zullen reageren!

  Mochten jullie een club zoeken met single mannen dan is Showboat een aanrader want daar loopt een soort bewaker bij de erotische ruimtes.

  Vast veel plezier wherever xxx

 68. RayenSam schreef:

  Bedankt voor je reactie. Nee geloof doet er zeker niet toe maar die hebben wel vaak andere normen en waarden. Vinden het echt niet erg om nee te zeggen maar niet de hele middag/avond. Willen daar naar toe voor een relaxte en ontspannen dag en geen zin in opdringerige mannen de hele tijd moeten afwijzen. We zoeken ze liever zelf uit dan ze constant te moeten afwijzen.

 69. Ray en Anita schreef:

  Hoi Ray&Sam, er zijn daar naast Nederlandse, ook buitenlandse mannen zoals overal in NL. Welk geloof doet er niet toe naar mijn mening. Wees duidelijk, want nee=nee. Gaan ze toch door, zeg dan dat je anders een klacht gaat indienen bij de eigenaar. Ze bedenken zich dan wel. Het ligt dus aan je eigen opstelling. Wees resoluut en maak gebruik van Ray zn bijna 2 meter lengte…of vraag of ie bi is…dan gaan ze rennen!

 70. RayenSam schreef:

  En klopt het wat men schrijft over de vele allochtone gasten met een moslim achtergrond?

 71. RayenSam schreef:

  Wij stel van zij 34 1m67 lang donker haar mooie vrouwelijke rondingen en goed figuur en hij 1m95 normaal postuur willen volgende week woensdag 15 aug voor het eerst naar Azzurra gaan. Wat kunnen wij verwachten? Is het rustiger ivm de vakantieperiode?

 72. Piet schreef:

  Hallo ik had een vraagje of morgen ook nog stellen gaan naar sauna club Gr piet

 73. Tim Voorthuizen schreef:

  Ik ben een goed uitziende en verzorgde man, hbo niveau, 1,82 m, donkerblond kort haar, groene ogen, 46 jr, normaal postuur en lekker geschapen die houd van: buitensex, spannende date, een lekkere massage geven of gewoon lekker geil genieten van elkaar. k i k TimVoorthuizen

  Wat ik zoek is een leuke en opwindende vrouw of stel voor een heerlijke langdurige vrouwgerichte massage met trio waarbij wederzijds respect en hygiene voorop staan. Indien het wederzijds klikt voor vaker.

 74. Ray en Anita schreef:

  Opgepast! Er is een hele vervelende drugsdealer op onze site actief. Koop NIETS het is een oplichter!

 75. Avezaath schreef:

  Hoi mensen.
  Ben een man alleen midden 50-tig goed voorkomen ruimdenkend en tolerant. Wil morgenmiddag voor eerste keer naar Beuningen gaan. Zowel interesse in stel of vrouw alleen voor leuke contact respectvol en met humor.
  Zijn er nog leuke mensen die ook gaan ??

  Jullie kunnen mij ook bereiken via KIK avezaath59

 76. Kaan schreef:

  Welke dame of stel gaat woensdag toevallig ook naar azzura. Mijn kik is kaaan1977

 77. Oostplas schreef:

  Voor wie nog rustige plaats zoekt om naakt te recreëren in de buurt van Tilburg en goirle is de oostplas aan te raden, lekker in de natuur, mooie plas water veel privacy, regelmatig ook stellen aanwezig.
  Beste te bereiken via lage wal, daar bij het bruggetje linksaf naar overkant van de oostplas

 78. Ano schreef:

  Zou wellicht een oplossing zijn om op de woensdag, donderdag en zaterdag een hogere entree mannen alleen te vragen

 79. Anoniem schreef:

  Gisteren toch maar weer een keer de stoute schoenen aangetrokken en naar de club gegaan. Prima avond gehad, niet al te druk, bijna geen allochtone gasten, maar 1 mannetje 3 keer moeten uitleggen ons met rust te laten en verder werd mijn lekker Aziatisch vrouwtje 3 keer heerlijk genomen in een vd whirlpools. Het kan dus wel degelijk gezellig zijn, mits…..

 80. Steeff schreef:

  Als ik eigenaar zie bespreek ik t gewoon. Dit soort dingen kun je beter bespreken dan schrijven.

 81. Anoniem schreef:

  Site ligt eruit, geen email bekend dus een beetje lastig om de eigenaar een brief te schrijven.

 82. Steeff schreef:

  Uiteraard. Maar een recensie kan ook kritiek inhouden die je wil delen met meelezers.

 83. Ray en Anita schreef:

  Ik begrijp jullie probleem. Maar het heeft weinig zin je hier te beklagen omdat de eigenaar hier niet meeleest. Ik adviseer jullie naar hem te gaan of hem een brief te schrijven. Groetjes Ray

 84. Anoniem schreef:

  Steeff, dit is precies ook onze ervaring in deze club. We hebben besloten om voorlopig niet meer te komen zolang dit soort gasten menen zich alles te kunnen permitteren. Sowieso is de verhouding man-vrouw helemaal zoek maar ook de verhouding allochtone-autochtone mannen. Zie hierboven onder het kopje Anoniem van 17 juni onze ervaringen van de laatste maanden. In principe is dit een hele gezellige en spannende club, maar de sfeer wordt helaas grondig verpest door die respectloze en gefrustreerde allochtone mannetjes.

 85. Steeff schreef:

  Vandaag als stel MV sauna Azzurra weer bezocht. Op zich prima tijd gehad. Maar je moet continue blijven opletten. Wij lagen in de videoruimte beetje te doezelen, mijn V was zelfs even met een grote handdoek om in slaap gevallen. Ik zie een grote behaarde man plaatsnemen op de punt van de bank naast mijn V terwijl hele ruimte verder leeg is. Enfin, ik doezel verder maar op gegeven moment zie ik tussen mijn wimpers door deze moslim-allochtoon steeds dichter naar mijn V schuiven. Net op het moment dat hij haar wilde aanraken werd ik alert en moest ik verbaal stevig ingrijpen. Sputterend en mopperend verliet hij de ruimte, nadat hij mij met ogen vol haat had aangekeken. Niet fijn dus, niet ontspannend. Vorige week woensdag kreeg je helemaal een ultiem vakantiegevoel daar…. je waande je in een sauna in Rabat of Ankara. Vrijwel alle mannen waren Marokkaans of Turks, ongelofelijk en dat in Beuningen…soms is de verhouding helemaal zoek helaas.

 86. Jornhotbody schreef:

  Goed verzorgde afgetrainde jong wil vanmiddag voor eerste x gaan nog dames of stelken die gaan ?

 87. Tom schreef:

  Gisteren dus naar Azzurra geweest voor de eerste keer. Ik was er rond 1/2 8. Ik vond het, als sauna liefhebber, zeker de moeite waard. Daarnaast kun je je hier ook nog verlekkeren aan het vrouwelijk schoon. Wel met respect uiteraard.
  Vond het erg gemoedelijk en ga zeker nog eens.

 88. Tom schreef:

  Goedemorgen, ik wil graag vanmiddag (woensdag) naar de sauna. Is het een drukke dag? Voor mij de eerste keer.

 89. Steeff schreef:

  Gisterenmiddag prima middag gehad in Azzurra. Donderdagmiddag 5 juli zijn wij er weer, leuk mv stel, eind 40. Aantrekkelijke blonde vrouw wil graag een aantal aantrekkelijke fors geschapen jonge blanke mannen verwennen dus we zijn benieuwd….. KIK: Steeff48

 90. Anoniem schreef:

  A.Noniem, bedankt voor de reactie echter onze ervaringen van de afgelopen maanden zijn toch echt anders in die zin dat wij duidelijk verschil zien in de manier van benadering tussen alleenstaande mannen, die netjes vragen of ze bij ons mogen komen zitten in bijvoorbeeld de whirlpool, en mannen die zich in een al overvolle whirlpool ongevraagd en op een lompe manier er tussen proppen. Over het algemeen behoren de mannen van buitenlandse afkomst tot de laatste categorie. Overigens wanneer mijn vrouw gewoon rustig op haar buik ligt te relaxen en dan van achter wordt aangeraakt door een man heeft dit weinig te maken met nee uitstralen lijkt mij. In ieder geval wij zijn het zat om elke avond meerdere keren (soms wel 10 keer) nagejaagd en lastig gevallen te worden en met name door mannen van buitenlandse afkomst, onbeschoft (zal hier niet herhalen wat er soms gezegd wordt) aangesproken te worden. Respect is helaas ver te zoeken bij deze gasten.

 91. edie schreef:

  Is er een leuk stel wat zaterdag middag/avond naar azurrra wiik gaan en met mij een leuke avondwllen hebben. 123easyadress@gmail.com ik ben 54 jaar voor veel in geschoren en een doener liefhebber van veel oraal geven aan de vrouw

 92. A. Noniem schreef:

  Als reactie op Anoniem 17-06 moet ik toch wel kwijt dat ik deze mening niet in zijn geheel deel. Er is toch wel een overgrote meerderheid van met name blanke mannen van middelbare leeftijd die soms in een lange stoet een vrouw of een stelletje volgen, ongevraagd je aanraken, maar ik hoef maar eenmaal nee te zeggen. Heeft niets met cultuur, ramadan of afkomst te maken. Er zijn een aantal vaste bezoekers die hun roots elders hebben en die weten zich prima te gedragen. Het is ook hoe je jezelf opstel, duidelijk nee uitstralen en je wordt de hele avond niet lastig gevallen is mijn ervaring. En ik herken ook meerdere stellen die regelmatig komen en zo hun eigen regels hebben die lijken daar weinig moeite mee te hebben om die op iedereen over te brengen. Wees duidelijk en anders vraag je het eens aan een ander stel “hoe doen jullie dat nou eigenlijk?” want die negativiteit over die paar mensen van buitenlandse afkomst is mijns inziens onterecht.

 93. LimburgsStel schreef:

  Mijn vrouw en ik zijn van plan zaterdag de 23e naar Azzurra te gaan. Wat is de mooiste/lekkerste tijd om daar te zijn als mijn vrouw van mannen wil genieten en ook af en toe van een vrouw. Ik geniet wel als ik haar smile zie die dag.

 94. Anoniem schreef:

  Ik wil graag woensdag ook graag voor de eerste keer gaan zustertje.
  Man 51
  Misschien tot woensdag

 95. Ray en Anita schreef:

  Ik denk dat jullie je vertier beter ergens anders kunnen zoeken.

 96. Anoniem schreef:

  Gisteren weer een bezoekje gebracht en dit is voorlopig de laatste keer helaas. De sfeer wordt wat ons betreft steeds opnieuw verpest door zwaar gefrustreerde mannetjes die niets anders schijnen te kunnen dan onbeschoft te jagen op vrouwen. Sommige presteren het om zelfs na een paar keer afgewezen te zijn ons te blijven achtervolgen van de ene whirlpool naar de andere. Totdat wij dit soort gastjes heel duidelijk moeten maken hiermee op te houden. En dan nog…Vooral de categorie medelanders toonde gisteren weer eens weinig tot geen respect richting mijn vrouw. Hebben zich natuurlijk een maand moeten inhouden vanwege de Ramadan en dat was te merken. Het agressieve en respectloze gedrag en de vunzige opmerkingen van dit soort gasten is ronduit schandalig. Hier zou het management toch eens over moeten nadenken, want wij vinden de club op zich heel gezellig maar als je op 1 avond 5 keer een man moet duidelijk maken ons met rust te laten en mijn vrouw uit een groepje van een paar man moet halen die om haar heen staan en allerlei schunnige opmerkingen naar haar maken dan wordt er wat ons betreft een grens overschreden. Overigens het ongevraagd betasten van mijn vrouw zonder dat ze dit zelf kan zien/wil is in de normale wereld en dus ook in een erotische sauna juridisch gezien gewoon een vorm van aanranding en dus strafbaar. Het wordt misschien een keer tijd om duidelijkere huisregels op te stellen en deze op de website kenbaar te maken. Gezien de gebrekkige Nederlandse taalbeheersing en het in de cultuur ingebouwde respectloze gedrag van een groot deel van onze medelanders t.o.v. vrouwen zal er vrees ik helaas niet veel veranderen. Daarom zien ze ons niet meer terug hier.

 97. edie schreef:

  Hallo ik wil zaterdag naar de sauna azurra in Bueningen en zoek nog leuke personen die ook gaan om kennis te maken en daarna zien we wel of er iets meer kan dan aleen een praatje er moet tenslote wel een klik zijn om het lekker te maken.

  Ik ben 54 jaar bi in voor heel veel en ja mag me altijd een mailtje sturen met vragen of wat dan ook. dus stellen dames maar ook heren mogen reageren. 123easyadress@gmail.com

  hopelijk tot as zaterdag middag/avond

 98. edie schreef:

  Hoi Ik ben een bi man 54 jaar die graag de sauna eens will bezoeken in het weekend van 15 /16 juni Ik ben geen verlegen typetje en doe graag een trio of MM waarbij ik ook hel graag beiden lekker wil verwennen met tong en paal Ik ben goed geschapen 18cm geschoren en een APKtje erop

  wel stel of bi/gay man nodigd mij uit om mij op mijn eerste bezoek te ontvangen en wie weet voor veel lekkere sex.

  123easyadress@gmail.com hoop op een serieuze reactie van een leuk bi stel of man leeftijd onbelangrijk als het maar gezlig is

 99. Nick schreef:

  Jongeman van 30 jaar, licht gespierd doet alles wat een stel maar wilt, ik ben er voor jullie mijn kik is Nick291987

 100. Mario Bos schreef:

  hoi, ik ben dus Mario en ik ben gek op seks, mannen of vrouwen, seks is altijd lekker, je mag ook bij me thuis komen hoor, iedereen in Azzurra kent mij onderhand wel , ik hoop echt iets te horen ..

 101. stan schreef:

  Dank je voor je reactie. Nee, ik ben nog nooit in de club geweest. Ik zie er een beetje op tegen om alleen te gaan. Daarom lijkt het me ook zo leuk en gezellig om met jou te gaan. Ik ben een 42 jarige nederlandse man, 1.78, sportief uiterlijk, en al zeg ik het zelf een aardig persoon. Ik hoop van je te horen, XXX Stan

 102. Anoniem schreef:

  Hoi Stan, bedankt voor je reactie. Heb je mij al eens eerder gezien in de club?

 103. stan schreef:

  Hoi Aziatische vrouw, ik zal wel je met je willen afspreken a.s. zaterdag. Als je wilt kom je ophalen met mijn auto.
  Groet,
  Stan

 104. voor de gelegenheid schreef:

  Hoi Roos, wil je wel een keer meenemen naar Azzurra. Heb je kik?

 105. Steeff schreef:

  Voor de volledigheid onze KIK: Steeff48
  Wij komen dus graag in contact met leuk stel voor morgenmiddag in Azzurra….

 106. Anoniem schreef:

  Hi, volgende week zaterdag gaan we weer naar Azzurra. Ik, kleine Aziatische vrouw, zoek een gezellige en sexy man om samen mee te relaxen en meer…Wie heeft er interesse.

 107. Steeff schreef:

  Afgelopen weken op de woensdagmiddag naar Azzurra geweest als stel MV. Heerlijke tijd gehad met andere stellen en voor mijn V met andere mannen. Aanstaande woensdagmiddag 6 juni zijn wij er weer….

 108. Roos schreef:

  Hoi Ik ben een getrouwde vrouw die erg nieuwsgierig is om hier heen te gaan. Zijn er meer vrouwen alleen

 109. willy schreef:

  Hoi Adac, vandaag is een mooie dag om te gaan. Wellicht ontmoet ik jullie daar.

 110. Anoniem schreef:

  Hoi,
  Welk leuk stel gaan wij morgenavond zien m45/v43. Hij hetro zij bi.
  Zin een leuke en spannende avond bij klik veel mogelijk.

 111. Bboy schreef:

  Oke, thanks voor je reactie..
  We gaan binnenkort voor een oriënterend bezoekje..
  Eerst even de poes uit de boom kijken😂

 112. Ray en Anita schreef:

  Hoi Bboy,
  Leuke spannende ideetjes hebben jullie!
  Het is van oorsprong een GaySauna. Er lopen daardoor dus veel mannen rond, vele geïnteresseerd in de dame van het stel. Hier moet je mee om kunnen gaan. Het kan een fetisj zijn voor iemand maar de ander heeft er weer totaal niets mee. Kortom: gewoon gaan en hier op de site schrijven wat je er eerlijk van vond en vooral onderbouwd waarom. Daar helpen we mensen mee. Succes en xxx van Anita

 113. Bboy schreef:

  Hoi. Wij (mv) 39 hetero. Willen binnenkort een kijkje gaan nemen bij Azzurra.
  Onze nieuwsgierigheid is gekomen doordat we toch next level willen wat betreft erotiek in een sauna. We gaan vaak naar een sauna, en het is toch jammer dat je niet aan elkaar mag en kan zitten.
  Zijn wij op onze plek bij Azzurra?
  Is het een uit de hand gelopen sauna? Of echt een parenclub waar echt gejaagd wordt?
  En komen er veel stellen op een zaterdag?
  Alvast bedankt voor je reactie

 114. Anoniem schreef:

  Hi gasten van Azzurra. Vanaf vanmiddag zal die kleine, hete en bloedmooie Aziatische vrouw weer te bewonderen zijn. Komen jullie ook om haar eens goed te verwennen? Tot straks.

 115. Ray en Anita schreef:

  Lekker in de zon chatten? Neem dan een kijkje op onze gratis swingerschat! https://samenswingen.nl/chat1/

 116. Ray en Anita schreef:

  Roerend met de aanrandingstheorie eens! Bij mijn eigen privédates met dames vraag ik ook alles, en dan hadden we elkaar al uitgekozen…niet meer dan klasse vind ik. Succes jullie! 💋

 117. Anoniem schreef:

  Ray en Rita bedankt voor jullie tip. We gaan het proberen. Ons punt is gewoon dat we gemerkt hebben dat het ook heel anders kan. Soms zitten we in de whirlpool en dan komt er een man die netjes vraagt of hij erbij mag komen zitten en vervolgens vraagt of hij mee mag doen. Zo kan het dus blijkbaar ook. Dit zou in feite de algemene regel moeten zijn. Iemand zomaar ongevraagd tegen zijn/haar wil betasten staat juridisch bijna gelijk aan aanranding wat ons betreft ook in een sexsauna.

 118. Ray en Anita schreef:

  Heel veel sterkte, kijk eens bij Gaysauna Steamworks, mss is dat meer iets voor jullie? Maar single mannen die niets willen snappen en opportunistisch te werk gaan heb je overal. Jouw houding naar hen bepaalt hoe ver ze durven gaan. Bij mij kijken ze naar mijn meisje, kijken vervolgens naar mij, en lopen vervolgens zelf weg. Hou ze kort, maar laat ze in hun waarde. Bij mij werkt dat.

 119. Anoniem schreef:

  Jazeker, dit is informatie die ik uit directe hand van de bar heb ontvangen. Ik noem geen namen. Gasten die er eerst uit gezet zijn en daarna toch weer worden toegelaten dat kan maar vanwege 1 reden. Mijn klacht is zeker niet zinloos want ook al met andere gasten besproken en daarna met het management. Verandert er niets aan dit beleid dan zien ze ons niet meer terug. We accepteren het gewoon niet steeds opnieuw lastig gevallen te worden door die vervelende, gefrustreerde allochtone mannetjes.

 120. Ray en Anita schreef:

  Beste anoniem, je aanname financieel gewin, kun je dat onderbouwen? Je haalt er een groep klagers bij, als die bestaat, ga met hen naar het management en haal je gelijk. Om bij een review je klacht te deponeren is dus zinloos.

 121. Stiefpat schreef:

  Beste anoniem dit kun je het beste aangeven bij de bar mocht je dit niet gedaan hebben.
  Deze info site word helaas niet gelezen door de eigenaar en medewerkers.
  Als wij wat opmerken en we geven dit door word er altijd direct iets aan gedaan.

 122. Anoniem schreef:

  Gisteren weer een keer een avondje Azzurra gedaan. Op zich weer prima naar onze zin gehad. Blijft echter schandalig om te zien hoe die gefrustreerde mannetjes en dan met name die allochtone gastjes respectloos met vrouwen omgaan. Blijkbaar zit dit op de een of andere manier in hun cultuur en begrijpen ze niet wat de huisregels zijn of interesseert het hun gewoon niet. Probeer je van ze af te komen dan word je de hele tijd achterna gezeten. Het enige wat dan nog helpt is die gasten duidelijk maken te stoppen met achtervolgen. Gisteren komt er een vent in de whirlpool zitten, we geven duidelijk aan op een afstand te blijven, en toch probeert dat mannetje mijn vrouw aan te raken. Hem erop aangesproken. Staart hij me met een verbaasd gezicht aan en zegt maar ik heb haar nog niet aangeraakt!? Verstand van een varken. Ander voorbeeld. Mijn vrouw ligt lekker relaxed in de sauna, komt er weer zo’n allochtoon zowat bovenop haar zitten!? Mijn vrouw geeft aan hier niet van gediend te zijn en desondanks toch weer aandringen. Ondanks dat er wel eens vervelende bezoekers de tent worden uitgegooid komt het regelmatig voor dat ze enkele weken daarna gewoon weer worden toegelaten. Slap beleid van het management, waarbij het financiele gewin blijkbaar belangrijker is dan de gezellige sfeer. Jammer. Samen met vele andere bezoekers, die we de afgelopen tijd gesproken hebben zijn we een groot voorstander van minder single mannen toelaten en zeker minder allochtone single mannen, want die verpesten grondig de sfeer. Hoop dat het management zich hier wat van aantrekt….

 123. Mario schreef:

  Hoi allemaal, ik ben dus Mario, ik ben een supergeile bisexuele jongen met ’n heerlijk lijf, ik ben op zoek naar lekkere mannen on af te spreken , zalige sex te hebben, in Azzurra of thuisfeestjes, ik ben echt overal voor in – ik ben gek op sperma en ik vind het zalig om warme, sappige anussen uit te likken.Ik hoop echt op reacties.

  Liefs,

  Mario xx

 124. Mich schreef:

  Wat een heerlijke zaterdag ….

  De zon hoog aan de hemel bij het opstaan en een mooie dag voor de boeg. Vol enthousiasme rij ik eerst naar het Westen van het land voor een 4x4event, als ik daar rond 13.30uur uitgekeken ben vertrek ik rustig aan richting Amersfoort voor een kort maar heftig bezoek aan de EroticCinema. Daar bereik ik mijn eerste orgasme van de dag, wow E wat kan jij toch lekker pijpen!

  Na het bliksem bezoek naar huis om even lekker bij te komen en mezelf voor te bereiden op mijn eerste bezoek aan Azzurra. Ik heb er al veel over gelezen, maar ben er tot op heden niet aantoe gekomen een bezoek te brengen. Vandaag is de dag dat het er maar van moet komen, haha.
  Eenmaal ter plaatse parkeer ik mijn auto en aan de hoeveelheid auto’s op de parkeerplaats te zien is het er al een lekker drukke bedoeling, gelukkig ik ben er tenslotte pas tegen 21 uur. Binnen wordt ik vriendelijk begroet en krijg ik vrij vlot 2 handdoeken en de sleutel voor de kluis in mijn hand gedrukt. Een beetje onwennig kijk ik rond en vraag de dame achter de bar waar ik me kan omkleden. Die reageert direct en wijst me in de juiste richting. Een beetje apart vind ik het wel binnenkomen in de bar waar je direct tussen het schaars geklede publiek staat.

  Ik kleed mezelf rustig uit en sla een handdoek om mijn middel, tijd voor een verkenningsrondje. Ik loop de kleedkamer uit door de bar de hal door. In de hal trekken de gordijnen rechts van me de aandacht, voorzichtig kijk ik even en ontdek een donkere hal langs allemaal kleine en minder kleine ruimtes. Spannend het heeft iets van de EC weg en dat bevalt me goed. Ik loop rustig door het “doolhof” want ik wil graag eerst even douchen. Eenmaal uit het “doolhof” spot ik een eindje verderop rechts van me een grote douche ruimte. Snel besluit ik dus die kant op te lopen. Langs aan de ene hand een soort van bed (ik kom er later achter dat dit een verwarmde steen is waar je heerlijk op kan relaxen) en aan de andere hand een redelijk ruime stoomcabine nader ik de hal richting de douches. Net voor de douche ruimte 2 aparte ruimtes met hierin een bubbelbad en ook een sauna ruimte loop ik de douche ruimte in. Het is hier een gezellige drukte er staan een aantal mensen te douchen en in de bubbelbaden in deze ruimte zitten lekker vol met diverse heren en dames. Vlug ontdoe ik mezelf van mijn handdoek en ga onder de douche. In de tussentijd komt er een plekje vrij in een van de bubbelbaden en na gedouchet te hebben vraag ik de inzittenden of ik het plekje in mag nemen. Geen punt! Kom erbij. Gezellig het ijs is gebroken de eerste contacten worden gelegd, maar verder gebeurt er weinig (voor zover ik boven de bubbels kan waarnemen dan, haha).

  Na een kwartiertje besluit ik nog even verder te gaan kijken en ga eerst even terug naar het “doolhof” hier had ik een aantal ruimtes met bedden en een sling gezien en ik ben zeer nieuwsgierig of hier inmiddels gebruik van word gemaakt? Sommige ruimtes zijn afgesloten en aan de geluiden die achter de deuren vandaan komen is duidelijk dat er mensen zijn die er dankbaak gebruik van maken … Als ik eenmaal in de ruimte met de sling kom zie ik op het bed in deze ruimte een stelletje dat heerlijk van elkaar en een aantal andere mannen geniet. Van een afstand aanschouw ik het spektakel en langzamerhand weet ik mezelf op het bed te werken en is het eerste lijfelijke contact een feit. De dame laat zich graag betasten en ik richt me op haar heerlijke borsten terwijl haar partner haar likt. Ze geniet overduidelijk. Als haar partner uitgelikt is veranderen ze even van positie, ik probeer even of ik haar natte grotje mag voelen (dom niet gevraagd maar inmiddels vanuit gegaan dat ook dat goed zou zijn) dit is blijkbaar niet de bedoeling en daarvan wordt ik duidelijk maar op een zeer correcte manier op de hoogte gebracht. Dan nog maar even met haar borsten spelen en door haar haren kriebelen. Het stel blijkt al even hier bezig te zijn geweest en gaat even pauzeren in de bar. Zelf besluit ik ook even verder te kijken, ik ben zeker nog niet overal geweest tenslotte. Via de bar loop ik langs een ruimte met wat banken en een scherm waarop een xxx filmpje draait. Er zitten 2 heren. Ik zie aan de andere kant een rokersruimte dus besluit even terug te lopen naar de kluisjes en ook even een rokertje te gaan doen. In de rokersruimte is het ook gezellig druk en er wordt ronduit gekletst. Erg leuk om als alleengaande man zo toch een gezellige avond te kunnen hebben, ik ben aangenaam verrast.

  Lang genoeg gerookt nu verder op onderzoek. Ik besluit even in de stoomruimte te gaan kijken. Hier trekt een dame die rustig een man zit te pijpen direct mijn aandacht. Er staan wat mannen omheen de vrouw wordt betast door één van de omstanders terwijl ze er lustig op door pijpt maar verder gaat het er redelijk kalm aantoe. Ik kom er rustig bijstaan en vraag de dame of ik haar mag aanraken (vlot geleerd, haha)? Geen punt. Hmm heerlijk, het is een slanke jongemeid met bruin haar, prachtige borsten ik verwacht cupje b misschien net c en een heerlijk kaal kutje. Haar partner blijkt voyeuristisch ingesteld te zijn. Hij vond het heerlijk haar te zien pijpen en liet dat ook duidelijk blijken. Inmiddels heb ik een mooie plek aan de zijde van deze schoonheid gevonden en laat ik mijn handen op ontdekkingsreis gaan. Ik betast uitgebreid haar heerlijke borsten en vind het heerlijk om door de haren van dames heen te woelen. Als ik kans zie betast ik haar kale grotje, hmmm wat is ze lekker vochtig. Nu kan ik (al zeg ik het zelf) redelijk vlot de gevoeligste plekjes vinden bij dames en al vlot voel ik het eerste orgasme van deze schoonheid. Ze geniet er zichtbaar van en ik krijg een bedankende blik. Ze aait me zacht over mijn armen en trekt voorzichtig aan mijn inmiddels fier opstaande pik. Helaas is de stand waarin we bij elkaar staan niet heel handig voor haar om mij te kunnen pijpen. Nogmaals laat ik haar squirten en dan besluit het stel even een korte pauze in te gelasten. De blikken bij het verlaten van de stoomruimte vragen wat mij betreft zeker om meer. Ik laat het stel rustig hun ding doen en ga zelf ook even een rokertje doen. Als ik terugkom zit het stel nog in de barruimte. Ik begeef me naar het doolhof en kijk her en der of er iets “lekkers” gaande is. Even meegenieten van een stelletje dat heerlijk in elkaar opgaat en dan zie ik het stel van zojuist de ruimte inkomen. Direct probeer ik weer contact te leggen, dat gaat gelukkig heel makkelijk. We gaan gedrieén op een bed liggen en ik vraag de dame of ik haar mag likken? Prima! Fijn dat laat ik me geen twee keer zeggen en snel begeef ik met tussen haar benen. Langzaam begin ik haar te likken en al vlot voel ik haar vochtiger worden en proef ik de heerlijke nektar van deze schoonheid. Ik neem uitgebreid de tijd voor haar en lig zo ruim een kwartier te likken met af en toe een vinger die helpt. Ze komt diverse keren (ik ben de tel kwijtgeraakt) klaar en ik laat haar nog een paar keer squirten. Ze geeft enigzins verbaasd aan dat het haar niet eerder gelukt was om twee keer zo vlot achterelkaar klaar te komen …….. Hmm dat is een mooie uitdaging en ik laat haar nog een paar keer komen ……… Ondertussen vermaakt de dame zich ook met links en rechts wat mannen die haar hun pikken aanbieden. Ik kan daar ook van genieten (kijken) en laat haar rustig haar gang gaan. Dan is er iemand die haar wel even wil neuken dus maak ik netjes ruimte en kom naast haar op bed liggen. Ze wordt heerlijk geneukt en laat zich over haar liggen onderspuiten, ondertussen pijpt ze me heerlijk en moet ik enorm mijn best doen niet al klaar te komen. Nu geeft ze aan dat ze graag heeft dat ik in haar mondje kom, ik zeg haar het te komen halen en ondanks dat ze hiervoor enorm haar best doet lukt het mij nog niet mijn kruid te verschieten (ik zit niet heel gemakkelijk waardoor de verkeerde spieren zich aantrekken en een orgasme blijft helaas uit).

  Het stel besluit wederom even te pauzeren, waarop ik besluit even lekker te douchen nog even te bubbelen en dan hoop ik ze terug te zien in één van de ruimtes om het nog even af te maken ….. Even later loopt het stelletje weer door de gangen, we praten nog wat maar dan besluit hij dat het tijd is om naar huis te gaan “jammer” zeg ik nog maar helaas hij is niet meer over te halen te blijven waarbij ik denk op te merken dat de dame dit ook wel erg jammer vind. Helaas wie weet een volgende keer. Ik weet inmiddels dat jullie uit de omgeving van Beuningen komen en met enige regelmaat in de Azzurra zijn, helaas wilden jullie geen gegevens uitwisselen, mocht je mij willen benaderen kan dat via KIK kabloemba is mijn chatnaam daar.

  Inmiddels is het ruim na twaalven en de sauna sluit om 2 uur. Het is merkbaar rustiger aan het worden. Ik loop nog wat heen en weer en kom bij een af te sluiten ruimte. De deur gaat open en er zitten 2 heren en een leuke dame in het bubbelbad. Ik vraag vriendelijk of ik erbij mag komen zitten. Dit is goed. Er ontstaat een leuk gesprek en op enig moment stapt de partner van de dame uit het bubbelbad om even later terug te komen met een flesje olie. Hmm. Direct wordt er voorgesteld een bed op te zoeken waarop de dame haar kunsten kan vertonen. De partner vind het geil om te zien hoe zijn vrouw andere mannen de zevende hemel in helpt door ze een pik massage te geven. De dame begint met de andere man. Hij geniet hoor- en zichtbaar. Dan is het mijn beurt. Het loopt al tegen twee uur maar jonge jonge wat kan die vrouw masseren. De lampen gaan inmiddels aan wat nog een klein beetje afbreuk doet aan de ervaring maar dan weet ze me toch naar een heerlijk hoogtepunt te brengen.

  De personen hierboven genoemd, bedankt! Mochten jullie nog eens de Azzurra bezoeken zou ik het prettig vinden dit te vernemen via KIK kabloemba. Dames of stellen die een leuke spontane normale jongeman bij hun bezoek op prijs stellen mogen dit uiteraard ook kenbaar maken ……..

  De Azzurra heeft er een bezoeker bij wat mij betreft! XXX

 125. P schreef:

  Stiefpat, bedankt voor je reactie. Maar ik heb gewoon raar gevoel nu om te komen. Omdat ik weet dat ik zo’n meneer even paar minuten onder water hou….want buiten vechten slaat nergens op. En 1 reactie kan nog wel, 2 ook, maar ik zie er meerdere. Daarbij zie ze “zulke” mannen toch binnen komen? Die hebben daar niets te zoeken!
  Dus kom op voor jezelf en je club, en laat je niet op internet afbranden door een paar van die enge mannen binnen te laten. Zonde!

 126. Ray en Anita schreef:

  Ideeenbus: Een ‘beveiliger’ die continue rondgaat en rare jongens er uit pikt werkt prima.(net zoals bij de Showboat)

 127. Stiefpat schreef:

  @P dat is ook moeilijk omdat je veelal op het internet negatieve reacties leest itt positieve.

  Er komen op een zaterdag tussen de 100 en 150 mensen en niet iedereen zal tevreden zijn. Er is nog nooit een kok gevonden die kan koken naar alle monden.
  Maar als je dan 1 of misschien 2 negatieve reacties leest van 1 dag blijven er nog heel veel over die je niet hoort om maar aan te geven dat er ook veel positieve reacties zijn maar welke je niet altijd terug leest op het internet.

  Gr
  Stiefpat

 128. P schreef:

  Wij willen graag een keer komen kijken. Maar als ik dit zo lees denk ik…. laat maar. Mis ook een reactie vanuit de sauna zelf. Want dit soort reacties wil je toch niet?

 129. Anoniem schreef:

  Reactie op anoniem: 15 maart 2018
  Hi, weet heeft de afgelopen maanden die kleine hete en bloedmooie Aziatische vrouw gezien in de sauna? Zou graag met haar in contact komen.
  Hoe zag die Aziatische vrouw eruit?

 130. Bixxie schreef:

  Zaterdag ga ik voor de eerste keer, ik zal wel zien hoe het bevalt. Ik ga in de middag en bij teveel alpha mannetjes uit het rif gebergte ben ik zo weer weg. Zijn er meer mensen die zaterdag voor het eerst gaan?

 131. Stag schreef:

  Als stel mv zijn wij ietwat verbaasd dat een aantal allochtone mede-saunabezoekers wel zelfstandig de weg naar de sauna in Beuningen weet te vinden en blijkbaar tevens in staat is de entree en bijkomende consumpties te betalen. Maar als wij in een jacuzzi zitten en de vrouw aangeeft niet gediend te zijn van ongewenste aanrakingen wordt er niet-begrijpend lacherig gedaan met als verklaring: “iek hierrr voorrr eerrst”. Na een eerste vriendelijke uitleg dat het hier niet zo is dat je zomaar ongevraagd aan iemand kunt zitten blijkt na enige tijd dezelfde ‘Nederlander met migratie achtergrond’ een hernieuwde poging te wagen tot (voor ons ongewenst) lichamelijk contact. Het woord “nee” is blijkbaar lastig te begrijpen voor deze personen. Daarna volgen wederom nieuwe pogingen. Vanwege dit respectloze gedrag richting de vrouw moet ik als man met enigermate van stemverheffing duidelijk maken maken hoe de huisregels zijn in de sauna en/of hoe het werkt in onze cultuur. De consequentie van dit alles is dat ik als man veel te waakzaam moet blijven terwijl ik daar kom voor mijn ontspanning. Een lastig te managen probleem dunkt ons, maar als de stelletjes op een gegeven moment wegblijven om genoemde redenen hebben de alleengaande mannen daar ook weinig te zoeken vermoeden wij.

 132. Vixen schreef:

  Azzurra is een heerlijke sauna om samen, als stel te genieten mits de aanwezige single mannen die komen eens wat meer respect zouden tonen. Ik heb de huisregels er eens op na gelezen en het staat er toch echt duidelijk vermeld dat ongewenste intimiteiten niet gewenst zijn. Het grootste probleem zal zijn dat de mannen die een nee kennelijk niet snappen geen Nederlands begrijpen of kunnen lezen? De meesten beschouwen de aanwezige vrouwen als lustobject en lopen in grote getallen er constant achteraan. Het is echt een zeer storende factor voor ons wat eigenlijk een heerlijk erotisch middagje zou moeten zijn.

 133. Donny schreef:

  Hoi, ik zou graag met oudere mensen willen rommelen in de sauna, liefst 65 plus en graag aan de mollige kant. Dikke oma’s en dikke opa’s dus. Welke dag (en tijd) heb ik dan een grote kans om die doelgroep te ontmoeten? Of is er iemand die weet heeft van een andere plek om senioren te ontmoeten?
  Ik 39jaar, 70kg. 1.70m

 134. Paul schreef:

  Hou moni ik paul
  Heb wel zin in nette sex en ook in azzurra Sauna
  Wie weet vind je het leuk
  Contact paul204@live.nl

 135. Moni schreef:

  Hoi lieve mensen,
  Zou zo graag eens een keer alleen naar azurra willen gaan genieten.
  Is dit mogelijk.? En Is er nog een nette man, die gewoon, net als mij heerlijk wil genieten? Dok op nette sex.Ik nette mollige vroyw 49 jr.

 136. marc schreef:

  Beetje jammer afgelopen zaterdag naar Azurra geweest, op zich was het best gezellig maar de sfeer werd grondig verpest door een aantal buitenlandse en nederlandse mannen die als een stelletje gefrustreerde kippen in de rondte liep. Het woord respect kennen zij absoluut niet. Tot twee keer toe zaten ze tot op ons rug en als je er wat van zegt krijg je een grote bek. Nu heb ik daar niet zo een probleem mee en de haantjes, stokstaartjes had ik rap het bad uit. Maar de sfeer is verpest door dit soort mongolen, die denken dat alles kan en mag.
  Toppunt waren een viertal heren die dachten dat ze jezus waren en lekker met onderbroek onder hun handdoek liepen deze vier buitenlanders liepen eerder op de avond reeds met een telefoon de sauna in iets wat door Marco de barkeeper meteen werd aangepakt.
  Voorlopig houden we het hier even voor gezien, bedankt eikeltjes dat jullie voor de paren de sfeer zo grondig kunnen verpesten met jullie gedrag. Ik hoop dat Perro en zijn team hier hard tegen op gaan treden dat zou de club ten goede komen. groetjes M&B

 137. Eric jan schreef:

  Hallo David
  Ik vond dit ook al opvallend. Ik was er ook. Die snorde als een gefrustreerd loops geval overal achteraan. Mij ging de zin over en ben naar huis gegaan, ik was graag bij jullie komen zitten hoor. Mischien is het beter om savonds te gaan. Zitten de meeste bij het vrouwtje op de bank.

 138. David schreef:

  Goed concept, fantastische eigenaar en medewerkers en een steeds fraaier wordende inrichting. Maar wij als stel willen wel opmerken dat er op bijvoorbeeld een woensdagmiddag na een uur of 4 relatief teveel allochtonen rondlopen. Deze mannen zijn vaak opdringerig en vertonen onwenselijk gedrag. Vandaag hadden we er 1 die ons dacht te komen vergezellen en stiekum de deur van de ruimte op slot draaide. Of we zitten met twee stellen in een kleinere jacuzzi wat al vrij krap is en plonst er een zeer zwaar behaarde zeer dikke allochtoon het water in, die kort daarvoor in de doucheruimte nog zwaar gorgelende en keelschrapende geluiden aan het produceren was. Voor ons is dat bepaald niet lustopwekkend. Wij snappen dat het voor de eigenaar of leiding lastig is hoe je dit moet managen maar wij ervaren het als een serieus probleem. Het doet helaas afbreuk aan wat een leuke dag moet zijn.

 139. Eric jan schreef:

  Morgen 28 mrt ben ik vanaf ca 13 uur in azzura. Ik Zoek nog een leuke dame die met me mee wil gaan. Ikzelf ben een 48 jarige sportieve goed verzorgde hetero man. Heb ik je Interesse gewekt? Mail me dan en wie weet maken we er dan een hete middag van. Mail maar naar azzura1970@gmail.com

 140. jenj6067 schreef:

  Ben een man van in de vijftig en wil donderdag 29 maart eens gaan kijken in Azzurra. Ben nog nooit in een gelegenheid als deze geweest, maar wil graag eens kijken of ik mijn vrouw hier mee naar toe kan nemen, meer de sfeer proeven zeg maar, niet om meteen van alles te gaan doen… Is de donderdagmiddag hier een geschikte middag voor? Is het druk genoeg om inderdaad sfeer te kunnen proeven? Is er iemand die hier iets over kan zeggen?
  jenj6067

 141. marc schreef:

  wij zijn nu een paar keer geweest in Azurra en altijd naar ons zin , voor elk wat wils. Teun is een wereldgozer achter de bar. wij gaan as donderdag 29 maart en op zaterdag 31 maart. En hebben er weer echt zin in.
  Misschien een leuk bi-stel wat ook komt wij beidde eind veertig en bi.
  couple libertin

 142. hscholte schreef:

  zaterdag avond voor het eerst geweest met vrouwtje ,allebij genoten en vrouwtje heerlijk verwend door aardige rasta man ,voor herhaling vatbaar, leuk stel

 143. Henk schreef:

  He
  Bixxie
  Ik wil ook zaterdag 7-4 voor het eerst gaan
  Lijkt mij spannend zeker
  Wat zal de beste tijd zijn om te Gaan ??
  Heb jij ervaring met zulke sauna s ??
  Gr henk

 144. GennepCuckold schreef:

  Wij zoeken een professionele masseur voor haar: 27, slank en aziatisch. Graag reacties naar: gennepcuckold@gmail.com

 145. Bixxie schreef:

  Zaterdag 7 april ga ik voor de eerste keer, ik ben absoluut geen “jager” zijn er nog do’s en don’t’s voor deze nieuweling?

 146. Twan schreef:

  ben biman helemaal geschoren en ik wil woensdag 21.03 gaan.
  zijn er koppels of geschoren bimannen die heelijke sex met me willen?
  mail: flid1965@outlook.com

 147. Johan schreef:

  Gaan er nog leuke damens vanavond?

 148. Sunshineclubbin schreef:

  Heerlijke avond gehad in azzura. Alleen jammer dat er meer mannen als vrouwen zijn. Maar ondanks dat toch een top avond gehad met twee leuke dames. Eentje met gips oeps.

 149. Anoniem schreef:

  Hi, weet heeft de afgelopen maanden die kleine hete en bloedmooie Aziatische vrouw gezien in de sauna? Zou graag met haar in contact komen.

 150. Sunshine schreef:

  Hoi. Helaas heeft er nog niemand op mijn oproepje gereageerd. Dus maar weer een poging. Is er misschien een leuke dame die met mij morgen 15 mrt mee wil? Ik komt uit Blerick en indien je langs de route woont mag je ook met mij mee rijden. Voeg me maar toe op kik messenger. Sunshineclubbin of mail me maar op squirter1970@gmail.com

 151. Anoniem schreef:

  Ik wil graag voor de eerste keer op 15 maart naar de sauna gaan.
  Ben een man van 52. Is er meschien een dame die me wegwijs kan maken?

 152. PenC schreef:

  Erg geslaagd dagje gistermiddag. Prima sfeer, druk genoeg om gezellig te zijn, maar niet te druk. Het enige wat een beetje tegen viel was dat we niet gepland hadden wat langer te blijven. De volgende keer toch maar daar een hapje eten (zag er goed uit) en blijven hangen dus.
  Erg leuk ook dat we even gesproken hebben met StiefPat die we al tijden hier en op het swingstart forum zien posten. Zo zie je ook eens de gezichten die er bij horen.
  Ook nog gezellig met een ander stel staan praten toen we af stonden te koelen buiten na de sauna. Nog even samen een drankje gedaan aan de bar. Maar natuurlijk weer vergeten te vragen of jullie hier of op swingstart ook zaten. Wie weet zien we jullie nog in Cap waar jullie ongeveer op dezelfde tijd zouden zitten met een camper dit jaar.
  Alles bij elkaar een zeer geslaagde middag en over het algemeen gedroegen de heren zich uitstekend gedurende de tijd dat wij er waren, dat mag ook wel eens gezegd worden.

 153. Saunaatje schreef:

  Jowi, lijkt me leuk! Hoe laat gaan jullie??

 154. PenC schreef:

  Wij misschien ook. Het is voor ons echt een tijd geleden. Wel eerst nog even wakker worden hoor voor we dat zeker weten. We bedenken ons nog wel eens als we er te lui voor zijn op zo’n zaterdag 😉
  Als we gaan zal dat in de loop van de middag worden en niet in de avond.

 155. Jerry schreef:

  Hey wij stel grote lichtgetinte man en kleine lolita blonde dame zijn er vanavond voor het eerst. Welke dame doet met ons mee?

 156. Anoniem schreef:

  Hoi wij als stel gaan vandaag voor het eerst hiernaar toe. Wat is de beste tijd om te gaan? In de middag of in de avond of maakt dat niet uit? En komen er op zaterdag veel stellen of zijn er alleen maar vervelende opdringerige mannen?

 157. Snarf schreef:

  Ik ook morgen naar Azzura. Jonge man van 37! Wie lijkt het leuk om met mij gezellig te kletsen en misschien meer daar??

 158. StiefPat schreef:

  Wij gaan morgen ook weer eens richting Beuningen.
  We zijn al even niet geweest maar we zijn benieuwd wie er nog meer gaan komen 🙂

 159. Ray en Anita schreef:

  Leuk dit te lezen, veel dateplezier jullie! Xx Ray&Anita

 160. jowi schreef:

  Hoi Anoniem. We verwachten er rond 2 uur-half 3 te zijn. Zou leuk zijn om elkaar daar te treffen.

 161. Sunshine schreef:

  Hoi ik ben op zoek naar een leuke dame die met mij naar azzura wil. Ik ga donderdag 15 mrt, ik ben er vanaf ca 17uur tot tegen 22 uur. Ben er al een paar keer geweest maar dan als man alleen en nu wil ik eens met een dame er naartoe en een paar stoute hete momenten beleven. Iemand intresse? Voeg me maar toe op kik sunshineclubbin

 162. Anoniem schreef:

  10 3 gaan wij stel 43 45 ook naar sauna wie weet zien we jullie daar jowi

 163. Toonz schreef:

  14 maart ga ik voor het eerst hier naar toe, zijn er nog mannen of stellen die mij wegwijs willen maken in alles?

 164. Toonz schreef:

  Woensdag 14 maart ga ik voor het eerst als biman naar de sauna, zijn er nog leuke mannen of een bistel die ook gaan en mij wegwijs willen maken in alles?

 165. jowi schreef:

  Op zaterdag 10-3 gaan wij, stel van 50-53 naar deze sauna.
  Mochten er leuke stellen of heren ook gaan dan horen we het graag.

 166. Jean schreef:

  Gaan er vanavond 21-02-2018 nog stellen naar Azzurra?

 167. Roel schreef:

  Zijn er ook avonden, alleen voor stellen?

 168. Richjo schreef:

  Wij gaan 10 feb. Mijn rijpe vrouw wil met een donkere fors geschapen man wat beleven. Meerdere is ook een wens. Komen er nog donkere mooie mannen

 169. Chris en Marc schreef:

  Kortgeleden voor het eerst samen met mijn man op een zaterdagavond naar Azzurra geweest. Wij zijn zeker niet onbekend in het wereldje, bezoeken geregeld sexsauna’s, parenclubs en in de zomer swingercampings maar in Azzurra waren we nog nooit geweest……
  Nu moet ik zeggen dat wij beiden niet vies zijn van veel aandacht en eerlijk is eerlijk, die kregen we ook. Er waren veel paren (altijd leuk) maar zeker ook heel veel lekkere mannen. Zelf ben ik niet vies van (veel) mannen en mijn eigen biseks man ook niet dus wij zijn behoorlijk aan ons trekken gekomen. Heerlijk gevreeën met koppels, vrouwen en veel mannen. Heel veel sperma over ons lijf gekregen, mmmmm. Echt een enorm geile avond. De warme steen is heerlijk om een gangbang op te houden en je helemaal vol te laten spuiten zodat je heerlijk plakkend van het gouden goedje kunt rondlopen. Daarna even naar de donkere ruimte waar mijn man en ik samen op ons knieën veel mannen naar een hoogtepunt gezogen hebben. Heerlijke avond gehad. We komen snel weer……………..liefs bikoppel

 170. nick schreef:

  ik 27 z.u vanavond langs azzurra willen gaan, het is voor mij de eerste keer.
  iemand nog tips voor me? of mensen die vanavond ook gaan en mij een rondleiding zou willen geven?

 171. Paul schreef:

  Ben biman van 57 en wil voor de eerste keer komen,wie zou mij willen rondleiden.zijn er ook leuke dames voor exotische contact

 172. ron schreef:

  Hallo,

  Ik ben een slanke single (49) Hetero man en van plan om zaterdag 20 januari naar Beuningen te komen.

  Tenminste als er een leuk stel is dat prijst stelt op een helpende massagehand 🙂

  Kan ik iemand een plezier doen?

 173. Jantje schreef:

  Welke leuke vrouwen gaan er as woensdag ???

 174. David schreef:

  Wij zijn een leuk en representatief stel MV van rond de 50, vrouw is bi, slank, kort blond haar en mooie borsten cup c en heeft een zeer hoge sexdrive, man is 1.90 en fors geschapen. Wij komen graag in contact met leuke stellen om af te spreken in Azzurra. Aanstaande woensdagmiddag 10 januari zijn wij er weer! davidfirth@live.nl

 175. Rob schreef:

  Gisteren weer in Azurra geweest, was gezellig druk maar niet te, wat het ook wel eens kan zijn begrepen we. Mijn vrouw weer heerlijk verwend met wat andere mannen!
  Jolanda is best selectief, en nee is ook nee, en daar nog nooit problemen mee gehad.
  Gaan zeker weer binnenkort.
  Kik: robjolanda

 176. Jan schreef:

  Gaan er morgen nog vrouwen of stellen naar Azzurra
  Ben man 53 jaar en voor mij eerste keer om tegaan

 177. Ad schreef:

  zijn er op de gay dagen ook stellen (M/V) aanwezig?
  ik wil 12 januari komen!

 178. Anon schreef:

  Zaterdag voor het eerst geweest, was een geweldige ervaring. Gemoedelijk, respectvol en gezellig, een enkele man die teveel verwachtte en een schreeuw om.aandacht waagde, maar ‘nee’ respecteerde. Wel merk je heel erg een kliek, veel mensen kennen elkaar, maar zijn wel heel open. We gaan zeker nog eens!

 179. Johan schreef:

  Allereerst wil ik iedereen het beste toewensen voor 2018 !
  Mijn eerste goede voornemen is om op woensdagavond 3 januari naar Azzurra te gaan. Ik ben nog nooit in een sexsauna geweest en het lijkt me best spannend.
  Zijn er nog leuke stellen of dames die ook van plan zijn om te gaan ? Ik ben een slanke jongeman van 46 jaar. Mail: johanhoudtvansex@hotmail.com.

 180. Anoniem schreef:

  We zijn vaker geweest op zaterdag en hebben goeie ervaringen. Nee is nee en we zijn altijd respectvol behandeld. Ook als ik alleen in ruimtes was en mijn man aan de bar. Wees duidelijk en je hebt een leuke avond.

 181. mgpm schreef:

  Geen idee hoe het er zal zijn wij gaan zaterdag 30-12-2017 ook voor het eerst. Zijn niet uit op mannen alleen gezien mijn vrouw erg benieuwd is naar de vrouwen liefde.
  Hopen op een leuke middag en avond, gaan het meemaken.

 182. Theo schreef:

  Ben zeer benieuwd en zou graag vanmiddag eens willen meemaken om sex met andere te hebben . Komen er vanmiddag 28-12 ook vrouwen?

 183. ijsselstein stel schreef:

  wij willen komende zaterdag 30-12 naar Beuningen gaan , bericht van ronald doppenburg van 18-8-2017 precies waar wij naar op zoek zijn maar lees hier ook andere berichten , hoe zit het nu echt in deze sauna ? wij zijn als stel op zoek naar zoveel mogelijk sex voor haar op een avond maar ik heb geen zin de hele avond politieagentje te gaan spelen , ik kan haar dus niet alleen laten gaan terwijl ik aan de bar zit ofzo ?

 184. Geilstel schreef:

  Hoi
  Wij stel V 29 en M 32 willen keer sexs met een andere koppel tussen de 25 en 40
  Is dit daar mogelijk is voor ons allemaal de eerste keer maar willen geen sexs met alleen mannen wil kan ons de weg wijzen voeg ons toe op kik Geilstelvrouw

 185. Piet schreef:

  Zondag, 26 nov kom ik voor het eerst naar Beuningen, ben er rond 13.00.
  Wie wil mij opvangen en wegwijs maken,en ……..
  Heb rode lendedoek om en links multicolor armband

 186. Ray en Anita schreef:

  Als er geen evenement is dan is er voldoende ruimte zonder te hoeven reserveren.

 187. Piet schreef:

  Is reserveren nodig? Voor 25 november?

 188. B schreef:

  Wij willen voor de eerste keer komen. Eind 40. Zijn er meer 40ers morgenavond . Staan open voor experimenteren

 189. B schreef:

  Hoi. Wij, man en vrouw eind 40, willen voor de eerste keer maar deze sauna. Willen graag beiden experimenteren. Wat kunnen we verwachten

 190. Jantje schreef:

  Welke leuke vrouwen dames Meiden gaan er morgen

 191. F en M schreef:

  Hoi R. … Een berichtje van M ( tattoowoman) en F . We hebben afgelopen zaterdag 3x seks gehad met een fantastisch hoogtepunt de laatste keer. We willen heel graag “op herhaling” een keer… Enig idee hoe we in contact kunnen komen? xxx F en M .

 192. Anita schreef:

  Heerlijke middag en avond gehad. Verwend door twee “toyboys”. Oma heeft genoten, zeker door toedoen van de “kabeltrekker” van een jonge dekhengst. ????. Gaat zeker nog een volgende keer volgen. Hmmmm.

 193. marc schreef:

  goedendag, zij er nog mensen die morgenavond de 15e november naar Azzurra gaan?

 194. antwan schreef:

  ik man 34 jaar sportief uitziend .
  ik zou morgenavond ook graag willen gaan is er een vrouw of stel die me rond zou kunnen leiden mijn kik is antwan2501

 195. B&B schreef:

  Hoi, wij, v46 m47 zijn nu 2 keer geweest. Eerste keer viel wat tegen omdat er wel erg veel single mannen waren. Afgelopen zaterdagavond 29 okt zijn we geweest en was helemaal top, gezellige stellen en met de buitenzit onder de parasol heerlijk gezeten. De Jacuzzi s stonden wat ons betreft behoorlijk warm. Heerlijke opgieting gehad in de mooie sauna en ons vermaakt in het doolhof 🙂 we komen snel weer een keer terug. Bart en Babette

 196. Tom schreef:

  Hallo,

  ik wil morgen overdag (woensdag) naar de sauna. Is er dan wel iets te beleven?

  Groet
  Tom,

 197. Marcel schreef:

  Wij (stel 45 en 45 jaar) gaan donderdag as naar Azzura en het is de eerste keer voor ons. Zijn de donderdagen een beetje druk bezocht door stellen dan wel te verstaan.

 198. Otto schreef:

  @anoniem: vrouw van 46 jaar ik man van 50 wil wel met jou naar sauna azzurra in beuningen

 199. R&E schreef:

  Hoi zijn een stel waarvan (ik) lekker dik/gezet ben en verslaaft aan echte seks met zoveel mogelijk mannen terwijl mijn man toekijkt, Maar hebben niets met opdringerige mannen (Grrrr), nu willen wij a.s zaterdag langskomen voor een geil sauna bezoek, Is dit iets voor ons of kunnen wij beter naar onze vertrouwde club gaan ?

 200. Tonie schreef:

  Ik wil 4 oktober naar Azurra. Is er een vrouw die een tantrische massage van mij wilt. Deze massage duurt minimaal 1 uur.

  Veel warmte

 201. Ronald Doppenberg schreef:

  Hoi Kees je hebt ook bubbelbaden en een infrarood sauna in de afgesloten ruimtes..en ik moet zeggen dat het heel lekker is om daar eens lekkere sex in te hebben

 202. Schatjes36 schreef:

  Hoi hoi,

  Wij willen vanavond 30 september voor het eerst gaan. Zijn er nog meer stellen die gepland hebben om hier heen te gaan?
  We horen het graag!
  Schatjes36

 203. Anoniem schreef:

  Ik wil wel eens zo.n spannende middag beleven. Zijn er smiddags/savonds ook vrouwen alleen. Of is dat niks om als vrouw alleen hier te zijn. Ben een vrouw van 46 jaar

 204. Irma en Aad schreef:

  Geile mannen gezocht sauna/jacuzzi

  Nederlands stel zij 42 slank normale borsten lange zwarte krullen geschoren meisjeskutje gewillig kontgaatje
  woensdag en donderdag avond 27/28 sept zijn wij vanaf 20.00u tot 2.00u in Sauna Azzurra Beuningen voor vrouwgerichte seks, zij is in voor neuken ook anaal pijpen aftrekken tongzoenen trio of met een groep tegelijk, pijpen en slikken neuken met condoom verder alle standjes en spelletjes die je kunt verzinnen als het maar lang en veel is, naar mate de avond vordert en de bacootjes er in gaan krijgt ze steeds meer zin en lef dus mannen kom op pakken wat je pakken kunt je verwent haar ermee, wij kunnen ivm werk helaas maar 2 avonden per maand,
  Tot gauw
  Irma en Aad

 205. Anoniem schreef:

  Is het op de zaterdag ook voor bi contacten

 206. Wijtwee schreef:

  Hoi, wij gaan as zaterdag ook eens kijken, wij 44 en 38, hopen op een geile avond met een leuk stel waar man bi van is of een leuke bi man en geen opdringerige types….tot zaterdag B&B?

 207. kees schreef:

  zijn er ook bubbelbaden in een ruimte die je kunt afsluiten of is het op zondagmiddag daarte druk voor?

 208. B&B schreef:

  Hoi Wij stel van 47 en 48 willen aanstaande zaterdag ook gaan, hopen niet op de ervaring van Petra en Dean. we zijn benieuwd

 209. Angel&hugo schreef:

  Hoi
  Wij stel van 51 jaar willen zaterdag 16 sep naar azzuro gaan . Is er een stel dat ook intresse heeft.
  Kik; hugopeters

 210. Petra en Dean schreef:

  Helaas op alle zeven (7) zaterdagavond dat wj daar als stel zijn geweest extreem veel brutale opdringerige vervelend jagende allochtone mannen en met allochtoon bedoelen wij, Noord-Afrikaans en Arabisch jammer!!!!!!!!!!!! bloednerveus wordt je van dat volgen betasten en zeuren.

 211. Bistel achterhoek schreef:

  Komen er vanavond 19 augustus nog leuke bi stellen in azurra?

 212. Nick schreef:

  Hoi Ronald ik was de gelukkige die je meisje mocht verwennen, misschien voor herhaling vatbaar? Voeg me toe op kik nick291987

 213. Ronald Doppenberg schreef:

  Afgelopen zaterdag met mijn vrouw geweest..was onze eerste keer en meteen een geweldig avontuur..als stel word je echt overal gevolgd door mannen..en in het doolhof kwam je in een kamer met een groot bed ..mijn vrouw en ik begonnen een beetje met elkaar te rommelen en meteen kwamen er allemaal mannen om ons heen liggen en vroegen of ze haar aan mochten raken..dat mocht van ons en ik vond het geweldig hoe ze haar streelden en beften en vingerden..en na goed keuring van ons beiden mochten ze haar ook (met condoom natuurlijk) neuken..later in het bubbelbad gebeurde precies het zelfde weer met meerdere mannen tegelijk en werd ze heerlijk op de rand van het bad genomen..later zijn we nog even met een man die zij leuk vond nog een privé kamer met infrarood sauna en bubbelbad ingegaan en hééft die man haar eerst in de sauna en toen in het bubbelbad lekker genomen terwijl ik toe keek..ook is ze in de grote sauna door meerdere genomen..een mooie dag en kunnen niet wachten tot de volgende keer

 214. j en m schreef:

  Hey,wij stel (44 en 46) zijn gisteren naar Azzurra geweest en het was SUPER!
  WE hebben heerlijk genoten van de sauna en bubbelbad,maar ook van een bistel en daarna nog even
  lekker geneukt met een hetero man.
  Enig nadeel het was (maar dat is onze mening) vrij klein plus er hadden wel wat meer grote afsluitbare speelruimtes mogen zijn.
  Wij gaan zeker weer dit was echt puur geil genieten.

  Gr J en M

 215. Wij2 schreef:

  Hoi,Stel 40+ wij (stel 45+)willen binnenkort ook eens gaan kijken daar,hoe was jullie ervaring?

 216. Anoniem schreef:

  Hoi, wij een stel 40 + willen zaterdag 10 juni gaan naar azzurra. Zijn er meerdere stellen die dan gaan. Zij is bi hij bischierig.

 217. stel50+ schreef:

  altijd lezen we dat iedereen enthousiast word ontvangen door de mensen achter de bar maar dat is ons nog nooit overkomen. Wij komen voor ons zelf en vele mannen weten ons ook altijd te vinden maar het personeel kijkt ons liever weg. Waarom zo’n verschil? Wij weten het antwoord maar mag dat gezegd worden? *knip*
  Antw redactie: Nee, dat mag niet, dus strafbaar. http://www.iusmentis.com/meningsuiting/smaad-laster-belediging/

 218. sumsteef schreef:

  Ik zoek een sauna date
  Een vrouw we gaan samen naar de sauna en we zien wel
  Hoe hetdaarverloopt ik ben normale man
  Zeker vind ik het interessant. pack-666@Hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *