Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
912 berichten.
Henkie uit Gennep heeft geschreven op 5 maart 2020 om 20:19:
Hoi, kan iemand in het kort (of lang) beschrijven hoe een gemengde dag op maandagen bij Steamworks er uit ziet. Vanaf hoe laat komt het op gang, hoeveel stellen komen er gemiddeld, enzovoorts. Met Azzurra hebben we al ervaring, met Steamworks niet.
Richardenpriscella uit Arnhem heeft geschreven op 4 maart 2020 om 18:28:
Hoi effe een reactie op Feer ik denk dat azzura in Beuningen ook wel wat voor jullie is de stellen dagen en de bi dagen veel plezier als jullie toevallig een keer gaan geile gr
Feer heeft geschreven op 4 maart 2020 om 15:26:
dank voor de tip! We zijn 'gewoon' gegaan afgelopen maandag. Was niet superdruk. Bij binnenkomst moesten we even wennen, maar na een rondje te hebben gelopen om te zien hoe het er uit zag zijn we het bubbelbad in gaan. Erg snel zat het wel erg vol met verder alleen mannen. Dus er uit en naar boven gelopen. Eerst de sauna in gegaan.... even genoten van de warmte en toen na een drankje te hebben gedronken in die hoek bij de witte bedden/banken gelegen.... vooral relaxed gelegen met soms wat gefriemel aan elkaar... en toen dat ene leuke stel er naast kwam liggen.... en vooral ons begon te leasen door uitdagend aan elkaar te zitten werd het in eens heel gezellig met zn vieren... Waarbij de mannen alle ruimte hadden om mee te kijken... En wat wij nog niet wisten, maar nu dus wel... de man van ons beide vond een hand (en later zelfs een mond) om bepaalde onderdelen van zijn lichaam totaal geen probleem...Ofwel ,dit neigt om nog heel vaak te gaan!
Multiplayer heeft geschreven op 3 maart 2020 om 16:33:
Hallo, Ik wil donderdag in de namiddag naar Azzurra gaan. Echter ben ik een alleengaande hetro jongeman van 24 die helemaal nieuw is in dit concept. Is dit is geschikte dag om te gaan en zijn er meerdere 'jonge mensen'?
Stef&Sal uit Den Bosch heeft geschreven op 1 maart 2020 om 19:58:
Afgelopen donderdagavond op de stellendag hebben wij voor het eerst Azzurra bezocht. Dit was voor ons de eerste kennismaking met het bezoeken van een erotische sauna / swingen. In het begin een beetje de kat uit de boom gekeken, in de sauna en stoomcabine gezeten en daarna wat gedronken. Vervolgens zijn we bij andere stellen gaan kijken en van het een op het andere moment waren ook wij onderdeel van een erotisch tafereel. Het was heel spannend maar we voelden ons op ons gemak. Karinenjordy bedankt voor deze ‘ontgroening’ 😉 Vervolgens gingen we weer wat drinken en daar schoof een leuk stel bij ons aan waarmee het goed klikte. Ook met hen hebben wij een erg spannende en leuke avond gehad 😀 Azzurra heeft een goede indruk achtergelaten bij ons. Het is er schoon, de eigenaren werken keihard en zijn erg vriendelijk. Voor ons is het voor herhaling vatbaar.
Feer uit Brabant heeft geschreven op 1 maart 2020 om 16:08:
Hoi allemaal. Wij zijn een beginnend stel van 43/47 jaar. Zij bi, hij niet. Inmiddels de clubs bezocht en willen nu de volgende stap vanuit nieuwsgierigheid gaan maken. De sauna. Wij zagen op sdc dat morgen de gemengde dag in Steamworks is. Is de maandag voor een beginnend stel de juiste? We zouden het best leuk vinden met een ander stel, maar Oo zich is een man extra niet erg (lees: dat zouden we best fijn vinden waarschijnlijk), alleen de drempel die we voelen is dat het erg overweldigend kan zijn met mannen. Komt ook omdat we dus echt totaal geen idee hebben. De recensies ed geven ons ook nog niet het goede beeld... Wie O wie kan ons helpen? Groetjes van Feer
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Volgens mij kunnen jullie al je wensen wel waar maken. Op een gemengde dag zijn beide partijen aanwezig. Gewoon gaan dus!
karinenjordy uit zwolle heeft geschreven op 29 februari 2020 om 15:12:
we zijn donderdag naar de stellendag geweest en hebben n geweldige leuke middag/avond gehad. we ontmoetten ondermeer stef en sel en hebben het heel gezellig gehad met hun. dit gaan we in de toekomst vaker doen. xxx
Stel 54 uit Helmond heeft geschreven op 29 februari 2020 om 12:39:
Andre, ik moet zeggen & zeer tot mijn genoegen, ook bij de AzzurA nemen de dames (en ook wel eens een heer) het initiatief om leuke lingerie aan te doen! Wij zijn er straks in ieder geval en ik zal tevens weer enkele opgietingen gaan verzorgen voor wie daar zin in heeft!
RMTC uit Noord-Brabant heeft geschreven op 29 februari 2020 om 12:19:
Ardré, Steamworks is een prima keuze. De handdoeken die je er krijgt zijn wat aan de kleine kant. En omdat het jullie eerste keer is voelt je vrouw zich misschien wat comfortabeler in een wat grotere handdoek: zelf meenemen dus. Vanavond is het thema Sexy Red dus wat rode lingerie kan geen kwaad. Maar of het ook gedragen wordt ligt aan jullie zelf, meestal blijven na een uurtje of 2 toch alleen maar de handdoeken over...of niets... Veel plezier en tot straks! 😉 P.S. Het restaurant is goed maar alleen open van 18-20 uur. Mocht je willen eten, kom op tijd.
Ardré heeft geschreven op 28 februari 2020 om 15:06:
morgen met mijn vrouw voor het eerst naar een sexsauna / parenclub , wat is het kledingadvies of word het meest gedragen in steamworks ?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Niet veel, in een sauna een handdoek en in een club draag je lingerie of clubwear
MenM uit Utrecht/den haag heeft geschreven op 28 februari 2020 om 10:32:
Hoi, wij zijn een gelegenheidsstel van 51 en 56 jaar. Wij zijn op zoek naar een leuk stel om overdag mee af te spreken, liefst in de buurt van Den Haag of Utrecht. wij zijn bereikbaar op SDC: MenM542
Rob uit Hoogland heeft geschreven op 27 februari 2020 om 20:13:
Wij stel 48 jaar waren er om 12 uur tot 14 uur was heel lekker veel in het bubbelbad gezeten en gespeeld
Julie30 uit Eindhoven heeft geschreven op 27 februari 2020 om 18:37:
Hi, wij zijn een jong koppel (27) die graag een keer een stellendag in azzurra willen bezoeken. Nu stel ik mezelf de vraag of we misschien te jong zijn? X
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Nee hoor, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd.
Rene uit Heesch heeft geschreven op 27 februari 2020 om 13:25:
Wij gaan vanmiddag ook naar Azzurra maar hebben nog geen ervaring. Zijn benieuwd.
Koppel uit Geldermalsen heeft geschreven op 27 februari 2020 om 09:23:
Vanmiddag lekker naar de stellendag Wie gaan we daar zien.
Martin uit Rotterdam heeft geschreven op 26 februari 2020 om 20:22:
Hallo, morgenmiddag kom ik voor het eerst naar Club Mystique. Ik ben 50+ en wil graag kennis willen mkaken met een leuke vrouw en/of stel. Wie wil mij even wegwijs maken in de Mystique?
Henk uit Zutphen heeft geschreven op 25 februari 2020 om 19:34:
Goeden avond Ik ben vanplan morgenavond tekomen, is voor mij eerste keer ik ben 56 of ben ik teoud daarvoor.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
56 is oké
Butterfly uit Leimuiden heeft geschreven op 25 februari 2020 om 11:38:
Stel53, Als jullie Fata in de zomermaanden overwegen, Dan zou ik op een zondag gaan in de tuin is genoeg actie, iedereen ligt hier bloot en een praatje is zo gemaakt. Groetjes B&J
Marv heeft geschreven op 24 februari 2020 om 23:13:
22-02 bij Azzurra geweest. Wat een teleurstelling. Een boel eenzame mannen die zich te pas en te onpas lopen af te rukken op het beperkt aantal stellen dat er rond liep. Het typische jaag gedrag dat wij vaker hebben gehoord en gelezen. Wij zijn een relatief jong stel qua swingen maar hebben een aantal clubs van binnen gezien waarbij de sfeer gezellig was. Er werd gepraat, even een moment om het ijs te breken, om daarna tot actie over te gaan. Bij Azzurra is het helemaal anders. Er wordt geen woord gewisseld. Je wordt ijzig aangekeken, zelfs wanneer je een praatje probeert te maken om de wederhelft op haar gemak te stellen. Wanneer je met elkaar zoent staan er al zes man om je heen, hevig te rukken op wat ze zien van het blote lichaam. Kans-loos! Alleengaande mannen bij Azzurra op de gemenge dag, lees dit goed en prent dit goed in je achterhoofd. Een vrouw heeft tijd nodig, zij moet in de stemming komen met complimentjes, liefkozende woordjes. Je piemel vol in haar gezicht duwen werkt niet. Dat komt pas na het op het gemak stellen. Helemaal als zij nee zegt moet je haar niet gaan omhelzen en knuffelen in de bar (met je blote pik vol tegen haar aan). Azzurra is wat ons betreft afgeschreven. Wij zijn niet vies van een avontuurtje, maar dit was gewoon vies.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Jullie hebben het tenminste geprobeerd, ergens ben ik blij te horen dat jullie ook weten wat jullie wél willen. Ik veronderstel dat een club wellicht meer iets voor jullie is. Zoveel mensen zoveel wensen.
Stel53 uit Helmond heeft geschreven op 24 februari 2020 om 21:39:
Thnx Ray, Anita & RMTC, de vrouw opperde de Fata en dat overwegen wij nu voor zaterdag 14-07. Ook de Fun zullen we te zijnertijd eens aandoen denk ik. In ieder geval, de Showboat is goed bevallen en we willen dan ook maandelijks een club gaan bezoeken. Voor wie er nog suggesties heeft, wij horen t graag.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.