Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
627 berichten.
StelZHGLD uit Rotterdam schreef op 3 november 2019 om 15:16:
Nog ruim een maand en dan verhuizen wij, stel van 48 en 41 jaar oud, volslank en verzorgd, van een appartement naar een normaal huis. Dus nog 1,5 maand de kans om mooie herinneringen te maken... Wat wij zoeken is een volslanke bi dame of een stel waarvan de dame volslank is, voor trio en/of volledige PR. Reacties via kik ( stelzhgld ) mogelijk, maar als er alleen hoi staat, zullen we niet reageren. Dus zien graag leuke reacties tegemoet en wie weet genieten we snel met en van elkaar
Guus uit Goricnhem schreef op 3 november 2019 om 07:40:
Gisteren in Azzurra maar weer eens gebleken hoe inconsequent de huisregels met name op het gebied van drugsbeleid worden nageleefd. Een van de gasten heeft 4 uur bewusteloos gelegen door GHB. Het management vond de reputatie van de zaak echter belangrijker dan het leven van een van de gasten en heeft aldus geen hulp van buitenaf ingeroepen. De man kwam gelukkig uiteindelijk weer bij kennis en liep gewoon weer vrolijk rond. Lees de huisregels t.a.v. drugs er nog eens op na en merk op hoe hypocriet hiermee wordt omgegaan.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Heel heftig!
Blondstel schreef op 2 november 2019 om 22:33:
Damian, Zaterdag as zijn wij aanwezig tussen 12 en 16 uur en laat graag mijn mooie blonde vriendin door jongemannen.
Adje68 uit Net onder Nijmegen schreef op 2 november 2019 om 22:06:
Hoi Pat en Natas, lijkt ons leuk om eens met jullie te daten. Zin om via kik elkaar te leren kennen?
Theo uit Zevenaar schreef op 2 november 2019 om 18:54:
Ik had afgelopen donderdag, 30 oktober, een heel fijn contact met Bart en Anouk uit Utrecht. Ik zou graag in contact met hen komen en hoop dat dit wederzijds is. Indien jullie dit bericht leen mogen jullie het telefoonnummer van Winny bij het management opvragen en ons bellen! Ik hoop dat het gaat lukken. Groetjes van Theo & Winny.
Patrick uit Doetinchem schreef op 2 november 2019 om 15:13:
Zijn er nog mensen die vanavond naar Azurra in Beuningen gaan? Groet Pat en Natas
Eric en Ineke uit Doetinchem schreef op 2 november 2019 om 08:33:
Hoihoi,wij komen regelmatig op de stellendag,en zouden daarnaast via deze weg graag nieuwe stellen willen leren kennen. KiK: Eric22juni
Damian uit Nijmegen schreef op 2 november 2019 om 03:55:
Hee! Volgende week zaterdag gaan wij (drie mannen van begin 20 voor het eerst naar Azzura) wie wil ons daar ontmoeten en wat kunnen wij verwachten?
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 1 november 2019 om 18:01:
We snappen jullie opmerkingen. Het is natuurlijk ook persoonlijk wat je leuk vindt in een club. Zo geven wij meer de voorkeur aan een man erbij dan met een stel erbij. Het is overigens niet zo dat je verplicht met iemand iets te doen. Het staat wat ongelukkig omschreven op hun site, maar in de club is die sfeer er helemaal niet. Wij zijn ook al vele malen met plezier in Azzurra geweest, maar eerlijk gezegd gedragen de mannen zich in club Amai veel respect voller wat wel veel relaxter is. Ze zijn daar juist helemaal niet opdringerig. We wilden graag onze ervaring delen zodat anderen daar ook van kunnen profiteren.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Het staat er zowat met hoofdletters, dus ongelukkig is een understatement. Heel raar vind ik het.
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 31 oktober 2019 om 18:41:
Een tipje voor iedereen die een actieve club zoekt, waar de single heren zich niet meteen boven op je storten als je in een open ruimte ligt, probeer dan eens club Amai net over de grens in België. Ze laten het aantal single heren toe op basis van het aantal stellen en handhaven streng ongewenst gedrag. Wij sexen graag met een man of meerdere erbij maar wel respectvol. Dat vinden we in deze club prima in orde. Het is er ook heel netjes met veel leuke speelruimtes. Zeker eens het proberen waard.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Bij club Showboat of Partyplayers word je ook niet besprongen. Toch ben ik er geen fan van, mannen in een club. Starende nietszeggende zombies die met hun hand in de broek zitten. Brrrr horrible! Overigens is stel-man contact daar zo ongeveer verplicht bij Amai. Dat bepalen we ook liever zelf.
Dave en Anna uit Heerenveen schreef op 28 oktober 2019 om 19:25:
Wij geil stel 53 jr uit Heerenveen gaan zaterdagmiddag/avond naar Azzurra. Beiden bi schierig en enige ervaring. Welke leuke bi vrouw of stel komen we tegen. K.k is duikie1.
Wouter uit Eindhoven schreef op 28 oktober 2019 om 11:45:
Afgelopen zaterdag naar Azzurra geweest. Reuze gezellig vooral in de avond. Een stel had een doos geurtjes bij zich voor het opgieten, heerlijk. Avonds met 30 man buiten zitten onder de heaters, lekker kletsen en lol hebben. Binnen was het druk met stellen die zich vermaakte met bubbelen, liggen en stomen. Voor mij zelf vond ik het moeilijk om aansluiting te vinden. Miste een vrouw om me heen om samen te genieten van al dat alles wat Azzurra te bieden heeft. Daarom een oproepje aan een spontane vrouw om samen op een zaterdag naar Azzurra te gaan. Ben geen sociaal media figuur, houdt nog bij een mail adres. Mail me wouterjansen567@outlook.com Fijn als je contact met me wil opnemen. Hartelijke groet Wouter.
Patrick uit Doetinchem schreef op 26 oktober 2019 om 16:47:
Wij zijn een stel van midden 40 en zijn toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de zaterdagavond bij Azurra. Hoe is de verhouding mannen/vrouwen/stellen?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
verhouding mannen/vrouwen/stellen is 50/5/45
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 09:17:
Hoi Jimmy/Claudia en Blondstel misschien via Kik bigeilrdam contact leggen voor afspraak in sauna met ons ?
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 09:10:
Hier een spontaan vrolijk slank spannend stel (wij daten beide ook apart)van eind 40 gaan ook regelmatig naar de erotische sauna azzurra of naar de lovely girls avond in parenclub Mystique ( 13 December weer). Zijn er ook nog ondeugende dames stelletjes of gelegenheidstelletjes die doordeweeks overdags of op vrijdagavond willen daten? Voor meer info Kik Bigeilrdam
Hansie schreef op 25 oktober 2019 om 08:35:
Hé hallo, morgenavond (26 oktober dus) zijn wij in Amsterdam. Wie weet er een leuke tent waar ook nog eens erotische dingen worden uitgespookt? Roep maar, misschien kunnen we elkaar treffen ... 😉
R&Y schreef op 24 oktober 2019 om 19:10:
Vraagje, is deze site samenswingen.nl van Azzurra? Ik zie in het gastenboek vrijwel alleen maar die naam staan? En bv. niet de naam van iets anders ? Goed bedoeld hoor, maar viel ons dus op 😉
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Samenswingen heeft geen relatie met clubs of sauna's. Het is toeval.
Blond stel schreef op 24 oktober 2019 om 15:05:
Zaterdag 9 november begin van de middag gaan wij weer heerlijk genieten in Azzurra. is voor ons de 3e keer. Wij mooi blond stel van midden 40. Komen er nog meer mooie stellen of mooie jonge mannen? Groetjes blon stel.
Relaxstel2 uit Cuijk schreef op 24 oktober 2019 om 10:41:
Hey Adje68, eens nader kennismaken via chat? kik is norrie1963
Charlie uit Nijmegen schreef op 23 oktober 2019 om 15:24:
ik ben op zoek na een stel die er afgelopen zaterdag waren (19/10) zij was wat gezet met donker haar en een aantal tatoeages wat ik me ook nog herinner van haar ze had zwarte nagellak op haar teentjes hij was wat getint en ze kwamen uit Den Haag. En haar naam was volgens mij Maaike mochten jullie dit toevallig lezen we hebben die dag 2x van elkaar mogen genieten en ik hoop dat we in contact kunnen komen met elkaar misschien herkent iemand dit leuke stel en kan je me helpen of lezen jullie het zelf.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.