Meerdere keren klaarkomen

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In onze swingende mailbox kreeg ik het volgende mailtje:

Hi Ray,
Na jaren twijfelen hebben we vorige week de sprong gewaagd en zijn we naar een club geweest. We vonden het best spannend, zoals je begrijpt.
Wat we niet hadden verwacht is dat we allebei razend enthousiast naar buiten liepen. Het was echt geweldig!!
Omdat het de eerste keer was, spraken we af dat we alleen met elkaar zouden spelen. Dat is ook gebeurd, maar wel liggend tussen andere seksende stellen in. Zo geil!
We zijn het erover eens dat we dit leuk vinden en dat er ermee verder willen. Een nieuwe hobby is geboren. ?
Eigenlijk hebben we 2 vragen, ome Ray:
1. Je leest vaak dat mensen hun ‘prikjes gehad’ hebben. Welke zijn dat dan, hoe regelen we dat en is dat ook echt nodig?
2. Ik (man) kan met paalpil heel lang doorgaan. Voor mijn vrouw is het na haar orgasme toch echt over en uit en tijd om naar huis te gaan. Jammer…  Hoe gaan jullie daar mee om?
Groeten van Happyzone.

Hoi Happyzone,
Ten eerste vind ik het superleuk dat jullie de grote stap samen hebben gewaagd, en tot de ontdekking zijn gekomen dat jullie meer willen.
Daarom ook deze site, swingen stimuleren, het is zo bevrijdend èn schept een band. Ons seksleven is veel rijker sinds wij swingen.

De antwoorden:

 1. De ‘prikjes’ zijn eigenlijk de vaccinaties Hepatitus A en B, deze komen voor je eigen kosten en worden niet vergoed. De prijs voor een combinatieprik A+B= €62.95.
  Dit bestaat uit 3 injecties en een na-meting of het genoeg antistoffen heeft opgeleverd. Deze prikken gaan 25 jaar mee en daarna moet er een bloedtestje gedaan worden of er voldoende antistoffen in het bloed waarneembaar zijn. maar het kan ook ‘levenslange’ bescherming opleveren. Ik adviseer jullie met klem deze goedkope injecties te nemen.  Je kunt dit doen via de anonieme Soa-Poli of je huisarts. Verder kun je je niet inenten voor de andere overdraagbare ziekten zoals: hiv, gonorroe, chlamydia, syfilis. Hier moet je met condoomgebruik en handenhygiëne verantwoord mee omspringen.Handenhygiëne? Jazeker! Wist je, dat als je een dame vingert, en zij draagt een besmettelijke aandoening bij zich en jij stopt die vinger in de andere naastgelegen dame dat je op deze manier aan het overbrengen bent?
  Door tijdens een feestje regelmatig met zeep je handen tussendoor te wassen kun je deze kruisbesmetting tegengaan.
 2.  Jij en ik kunnen met de paalpil gelukkig de hele avond actief meedoen. Dat is handig, maar we komen er niet 10 keer van klaar. Dat lukt overigens maar bij weinig mannen, we hebben zo’n 30 minuten nodig om weer up and fucking te zijn na een zaadlozing.
  Maar dan nog…je moet wel heel geil zijn om dat voor elkaar te krijgen.
  Vrouwen hebben deze limiet niet, zij kunnen meerdere keren achter elkaar of zelfs nà elkaar klaarkomen. Mijn Anita komt ongeveer 40 keer heftig klaar als we samen een uurt of 3 bezig zijn thuis, ze heeft dit geleerd door…oefening.
  Het heeft een beetje met de mindset te maken, je vrouw moet weten dat het kan, maar wil ze het ook? Voor de ene vrouw is klaarkomen het signaal dat ‘het gedaan’ is en dat kan genoeg voor haar zijn. De ander wil meer…
  Hiermee probeer ik aan te geven dat je moeilijk aan iemand kunt zeggen dat ze nog 39 keer te gaan heeft, want Anita…

Kijk, er spelen wat meer factoren mee bij zo’n eerste bezoek en klaarkomen op een vreemde plek kan voor iemand heel intiem en groots overkomen. Dat ze klaarkwam was al een goed signaal, maar jullie kunnen thuis nog wat oefenen zodat ze leert vaker achter elkaar te komen.
Overleg dit samen en begin gewoon met twee keer, de volgende keer wat meer enz enz. Bouw het op en blijf in overleg wat ze erg lekker vindt. Zij moet klaarkomen dus zij mag het zeggen! (vind ik)

Wij beginnen zelf meestal met knuffelen, pijpen en likken. Hier lik ik Anita al 3 keer klaar, daarna gaan we aan de slag en komt ze per standje meermaals klaar, dan voeg ik daarna mijn vingers erbij op heel gevoelige plekjes en dan komt de rest. Tussendoor laat ik haar ook regelmatig squirten wat ook een vorm van klaarkomen is. Dat is wat ik bedoel met een sexleven 2.0!!!

Ik hoop dat jullie zo voldoende informatie hebben en misschien komen we elkaar nog eens tegen!

 

xXx en hi5

Ome Ray

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Ray en Anita schreef:

  Je kunt er hier meer over lezen!

 2. Nieuwsgierigstel schreef:

  Paalpil? Nog nooit van gehoord. Wij zijn nieuwsgierig. Waar te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *