Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
1184 berichten.
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 8 september 2020 om 16:34:
Regels regels..... in m’n dagelijks leven heb ik die al veel te veel. Ik kom bij Azzurra om lekker buiten de lijntjes te kleuren.... had ik al gezegd dat ik zaterdag vanaf 14.00u weer aanwezig ben? Die met die info wat je wil.... Sdc; Gerrit340
C uit e heeft geschreven op 8 september 2020 om 16:10:
@Anoniem je hebt je state mint gemaakt ga gewoon lekker naar Ibiza.
Anoniem heeft geschreven op 8 september 2020 om 13:16:
Mijn punt is heel simpel. Maak duidelijke regels en handhaaf die regels dan ook. Dan is het voor iedereen duidelijk en kunnen we weer gewoon relaxen bij Azzurra zoals voor het Corona-tijdperk. De mogelijkheid om te reserveren zou ook een hoop frustratie wegnemen bij de gasten, die nu maar op goed geluk komen en hopen dat ze naar binnen mogen. Neem een voorbeeld aan Sauna Ibiza, waar je per email kan reserveren, maximaal 50 gasten. Duidelijk.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik zie nog steeds het punt niet, handhaven (dus straffen) en mensen uitsluiten via reserveringslijsten zijn zo 2019. Ik vind dat ze het juist meer doordacht doen dan al die volgzame, niet autonome, 'feelgood' (stay vooral safe en 'we geven om de klanten en ons personeel') bedrijven die er in werkelijkheid geen moer om geven. U kijkt alleen naar het gras vd buren. Nou ik kan u zeggen dat dat lekker kort gemaaid is.🍎🐛
Hidmar uit Eindhoven heeft geschreven op 8 september 2020 om 10:53:
Hoi, Wat fijn om de ervaringen en tips van anderen te lezen. Daardoor zijn we een stuk wijzer geworden. Onze interesse gaat uit naar het delen van onze sexuele fantasieën. Maar dan in een setting die wat vriendelijker oogt dan wat we vinden op de websites van clubs. Het uitgaan, omkleden etc trekt ons niet. Terwijl we wel graag in contact komen met gelijkgestemden voor leuke avonturen. Als we samen erop uitgaan, is niet te zien wie er voor open staat. We denken alleen niet dat wij op onze plek zijn in de clubs zoals we hier lezen. Iemand tips die begrijpen wat bedoelen?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er zijn (wellicht) twee mogelijkheden: Werk via een datingsite zoals Sdc of ga naar een sexsauna. Dit lijkt dan het minst op uitgaan, als je dat bedoelt.
Anoniem heeft geschreven op 8 september 2020 om 08:05:
@Jolanda en Wim. Niet alleen heb ik deze opmerking gedeeld met het barpersoneel sterker nog ik hoorde eerder op de dag precies dezelfde berichten van het barpersoneel zelf. Er zaten vaak meer mensen in bepaalde ruimtes dan volgens hun eigen Corona maatregelen was toegestaan. Bovendien gaf het barpersoneel zelf toe dat het chaos was bij de ingang en dat de Corona maatregelen zoals op hun eigen site staat vermeld totaal niet overeenkomen met de stickers op de deuren. De sticker op de deur van het stoombad bijvoorbeeld geeft aan maximaal 4 personen, terwijl er op de site staat dat er maximaal 8 personen in mogen!? En trouwens wij komen daar niet om te scoren maar om te relaxen....
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Startproblemen dus, maar wat is je punt dan toch anoniem? Ze kunnen het nooit goed doen, als je dat niet wilt zien. Think positive🌈
Jolanda en Wim uit Helmond heeft geschreven op 7 september 2020 om 23:44:
@Anoniem. Misschien was het netter geweest als je dezelfde opmerking die je hier geplaatst hebt even bij het barpersoneel had gegeven. Er blijkt in heel Nederland problemen te zijn met het afstand houden. Ik kan me indenken dat zij zulke informatie willen hebben dat mensen zich niet aan de regels houden. Dan was je pas netjes geweest, nu lijkt het net alsof je niet hebt kunnen scoren.
Toet uit den haag heeft geschreven op 6 september 2020 om 18:40:
gisteren voor het eerst weer naar azzurra geweest.... de zaak is mooi opgeknapt en de loop route werd goed aangegeven en ook netjes na geleefd... in de tuin...restaurant en bij de bar is afstand houden ze goed te doen en niet hinderlijk... de barmannen en eigenaar doen echt hun best.
Michel en Laura heeft geschreven op 6 september 2020 om 16:00:
Hey blonde meid, kunnen we je nog verwachten op Twiske dit keer met je partner ? Het word komende weken nog wel goed weer donderdag, vrijdag maandag of dinsdag We hebben vakantie dus kunnen vaak. Zijn benieuwd naar jullie ...
Anoniem uit Gorinchem-Oost heeft geschreven op 6 september 2020 om 10:11:
Gisteren voor het eerst weer eens naar Azzurra gegaan. laat ik voorop stellen dat we ons super vermaakt hebben. Echter het feit dat er maar 75 gasten worden toegelaten en er niet van te voren gereserveerd kan worden veroorzaakte nogal wat chaos bij de ingang. Mensen moesten soms lang buiten wachten voordat ze naar binnen konden. Eigenaar wil blijkbaar toch proberen zoveel mogelijk mensen naar binnen te krijgen. Daarnaast zijn de corona maatregelen wat betreft het maximum aantal mensen per ruimte zoals op de site staat erg onduidelijk. Dan hangen er stickertjes op deuren en muren, die in het donker totaal onleesbaar zijn. In het begin van de middag werd er weliswaar nog door de barmensen gecontroleerd hoeveel gasten er in een ruimte zaten, maar later op de avond zaten er wel 10 mensen in een van de ruimtes met bubbelbad en ligplaat. M.a.w. Azzurra management speelt met vuur op deze manier. Als ze open willen blijven zullen ze toch eens de koppen bij elkaar moeten steken en de regels, die ze zelf in overleg met de gemeente hebben opgesteld, strikter moeten naleven.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
U had bij de politie moeten solliciteren. De mensen zijn 4 maanden dicht geweest dan is het logisch dat je een maximum aan moet houden. Gezien het feit u hier als anoniem schrijft zegt ook dat u uw naam nooit zou opgeven bij reserveren van de sauna. Probeer toch eens positief te kijken naar wat er WEL goed gaat...
sexstel uit Geel heeft geschreven op 5 september 2020 om 17:52:
vanavond vanaf 19hr30 doggingsletje 46j slank , bare voor grote spuitende pikken , grenspaal , kreekrak oesterdam .... op de parking geen woorden maar daden
FLB heeft geschreven op 5 september 2020 om 15:07:
Hallo, vanavond nog mensen ergens naar de sauna? Berendonck Bussloo Mill?
Bert heeft geschreven op 5 september 2020 om 14:02:
Groot Matras klinkt spannend maar dat roken niet. Neuken of pijpen met een peuk in je mond? Maar we hebben wel zin om er weer naar toe te gaan .
Tijger en Muis uit Denbosch heeft geschreven op 5 september 2020 om 06:32:
Hoi Tom, Leuk, misschien zien we jullie daar wel.@ Stiefpat we laten wel even weten hoe het is gewwest. Wij weten ook niet zo goed wat we kunnen verwachten qua drukte (hopenlijk lekker druk)..
F heeft geschreven op 4 september 2020 om 23:24:
Wij nu hotel thermen bussloo
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 4 september 2020 om 16:57:
@Papillon klopt dat wel dat er nu binnen gerookt word? Kan het bijna niet voorstellen aangezien dat alleen maar buiten mocht ivm de anti binnen rook wet of hoe die wet ook mag heten. We zijn benieuwd of het al een beetje aantrekt qua bezoekers zo na de weder opening. @Tijger en Muis wij zijn ook benieuwd hoe het nu is op de stellendagen. Schijnt nu elke donderdag te zijn volgens de website.
Tom heeft geschreven op 4 september 2020 om 14:50:
@Tijger en Muis Misschien gaan m'n vriendin en ik die dag ook.
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 4 september 2020 om 14:12:
Hebben afgelopen woensdag de heropening verricht bij Azzurra. Flink opgepoetst daar. Schilderen, betegeling aangepakt. Alle bubbelbaden deden het. Filmkamer en rookhok is verbouwd. Daar is nu een hele grote matras zodat je met z’n allen liggend kan roken nu. Gewoon gaan. Echt leuk.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Klinkt goed, koele ruimte met groot matras! Sauna kan zo heet zijn.
Tijger en Muis uit Denbosch heeft geschreven op 4 september 2020 om 12:51:
Azzurra is gelukkig weer open 😊😊 wij willen volgende week naar de stellen dag. Welke leuke stelletjes gaan ook ?
Blondjes4fun heeft geschreven op 4 september 2020 om 09:28:
Hallo, Is er iets bekend of Azzurra alweer open is, volgens de site vanaf 2 september. Weet iemand misschien meer, wij hebben weer zin om er heen te gaan.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hou onze site in de gaten, wij zijn de enige site die altijd Live is🇳🇱
Toet uit den haag heeft geschreven op 4 september 2020 om 08:00:
Ron... jij heb het over iets anders dan azzurra. Was het een camping?
Ron uit Alkmaar heeft geschreven op 3 september 2020 om 13:31:
Single mannen worden niet toegelaten wat nergens te lezen is.( Misschien staat het wel ergens als je de franse taal matig bent) Na een hele dag op de motor gereden te hebben, op doorreis, wilde ik 1 nacht op deze camping verblijven. Ik had contact met een onvriendelijke vrouw die vroeg waar mijn partner was. Aangezien die niet mee was werd mij resoluut de toegang geweigerd. Mijn advies : ga er niet heen.
Stel heeft geschreven op 2 september 2020 om 20:32:
Die meid met blonde lokken die schrijft inderdaad onder de naam stel. Mijn partner kon niet mee, ik was alleen inderdaad. Jullie genoten zeker, zag er goed uit
Stiefpat uit De werkplaats heeft geschreven op 2 september 2020 om 20:23:
Ideeën opdoen voor een speelkamer of zelf sex meubels en accessoires maken of heb je zelf iets gemaakt en wil je dit delen met anderen? Check het forum en discusseer mee. Uiteraard ook voor alle andere vragen over het swingen is dit forum geschikt. Kijk op https://samenswingen.nl/forum/index.php en registreer gratis een account 🙂
K uit Tilburg heeft geschreven op 2 september 2020 om 18:01:
Leuke site
Michel Laura heeft geschreven op 2 september 2020 om 16:04:
Geile seks gehad Wel even afgelegen plekje gezocht wie mee liep prima Maar het was erg druk. Was overigens prettige sfeer. Er viel ons al meteen jonge meid op. Prachtig lijf , mooie blonde lokken. En der ogen gaven licht met volle wimpers erom heen. We spraken haar heel even kort aan of zij mee wilde gaan. Haar antwoord was als mijn partner er was geweest dan wel. We vroegen waar hij was. Maar ze vertelde dat die niet meer mee zal komen. Ik weet niet of zij het was die als stel hier schrijft. Want ik zag verder geen stel. Maar de man die is knettergek. Zoiets laat je niet lopen. Weet je hoe mooi.... al zou ik me daar maar 1x per jaar mee mogen vermaken zou ik t doen. Ze straalde ook lief uit. Jammer hopelijk zijn jullie snel weer gewoon samen in voor spannende dingen en hoef je niet meer alleen te kijken!
Ab uit Oss heeft geschreven op 2 september 2020 om 14:51:
Ok. Dank voor het antwoord. En de bi avond? Is dat interessant voor ons als alleen mijn vriendin bi is?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De meeste dames zijn al biseksueel hebben we ontdekt, deze komen dus niet op een bi-avond maar liever op een dames-avond. Daarom denk ik dat het meer op biseksuele mannen slaat. Je kunt vooraf niet inschatten of het gezellig wordt en dat kan dus op elk thema gebeuren want de mensen maken het feestje zelf.
Ab uit Oss heeft geschreven op 2 september 2020 om 14:38:
Zijn er op gemengde dagen ook single vrouwen of is het echt 9 vd 10 single mannen die zich opdringen aan de vrouw van het stel? Mijn vriendin is bi maar ik niet. Is de bi avond dan slim om te doen of juist niet?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er is veel mannelijk animo voor de dames, je moet stevig in je schoenen staan. Niemand dringt zich echt op als in toe-eigenen. Dit geldt in eender welke club. Het is wel fijn als je wat dominant bent en zodoende de leiding kunt houden bij onverwachte situaties.
DB.3074 uit Den Ilp heeft geschreven op 1 september 2020 om 22:04:
Michel en Laura... das bij mij om de hoek..... klinkt spannend....
Michel en laura heeft geschreven op 1 september 2020 om 20:07:
Gelukkig reageert er een stel anders hadden we denk niet gegaan. We gaan rond middag uur. 2 a 3 uur We willen niet omschrijven hoe we eruit zien. Je ziet ons vanzelf bezig zijn. Dan kan je er naast liggen. Fout maar daarom is het super spannend en dat je het elke keer weer wil.
Stel heeft geschreven op 1 september 2020 om 17:39:
Michel en Laura hoe laat morgen dan? Geïnteresseerd in kijken maar nog beter in het doen!
Tom heeft geschreven op 1 september 2020 om 13:08:
@Stiefpat, dankjewel voor het verhaal. Deze had ik inderdaad nog niet gelezen. Bedankt voor het delen. @Ray en Anita, bedankt voor de reactie. Wie weet komen we jullie nog eens tegen.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 31 augustus 2020 om 17:14:
@Tom ik weet niet of je dit verhaal al hebt gelezen van ons? https://samenswingen.nl/stellendag-azzurra-beuningen-door-stiefpat/ Is al een wat oudere review maar nog steeds gangbaar voor dit moment.
Tom heeft geschreven op 31 augustus 2020 om 12:25:
M'n vriendin en ik willen in september op een couples only dag naar Azzurra komen. Zijn er mensen hier die hun ervaring willen delen op z'n dag/avond voordat de sauna dicht moest vanwege corona? We zijn benieuwd hoe de sfeer is. Op andere plekken op deze website lees ik ervaringen over stellen die gaan en dat er dan ook mannen zijn, maar het is dan iet duidelijk of ze op een gemengde dag zijn gegaan of op een couples only dag.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Op een couplesdag komen er vanzelfsprekend geen alleenstaanden (dus ook geen single dames). De sfeer is prima en het is op zo'n dag wat gemoedelijker omdat er geen gejaag plaatsvindt. Wij willen ook een keer op de stellendag gaan komend jaar. Veel plezier!🌈
Marijr uit Hengelo heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 20:04:
@Stef. Hoi Stef, hoe was het. Ben erg benieuwd!
Michel en Laura heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 18:38:
Wij gaan woensdag misschien naar strandje Twiske zijn er andere kijkers of doeners aanwezig dan?
Stiefpat heeft geschreven op 29 augustus 2020 om 14:32:
Afgelopen week is de website van Azzurra bijgewerkt nadat ze toestemming hebben gekregen om weer open te gaan. Het is alleen nog even afwachten wanneer dit precies zal zijn, dit kan tussen nu en 4 weken zijn maar ze hopen 01-09-2020. Ook is er het een en ander gewijzigd: Nu elke maandag gemengd ipv 1x in de maand dus voortaan zijn de gemengde dagen Maandag, Woensdag, Donderdag en de Zaterdag. De toegang prijs is verhoogd naar € 40 per stel, Vrouwen alleen niet meer gratis maar nu € 10 en single mannen ook € 40 op de gemengde dagen. Corona maatregelen welke zijn genomen vind je hier: http://www.azzurra.nl/corona-maatregelen-azzurra-faciliteiten
Tina uit Almelo heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 19:17:
Hoi! Een vraag van ons: wat is jullie advies? Wij (44/51) gaan voor de 1e x naar een club op een zaterdag. Wat raden jullie aan? Fata Morgana of Eroroma? Veel gelezen online maar we komen er niet uit waar wij onze 1e x deze ervaring willen ontdekken... xxx
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het maakt niet echt uit naar welke club je gaat. Ze zijn beide expliciet voor stellen en hebben DJ en bar. Het eten is wat beter in de Fata vind ik persoonlijk. De toegangsprijs van Eroroma is weer iets lager. Kijk maar wat je wilt!
m l uit Bakel heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 14:17:
het lijkt er wel op of de gemeente azzurra weg wil hebben . overal zijn de sauna,s al open ,waarom daar niet ? Ook laat azzurra niets niets zien op de site . Wij staan op springen om er weer naar toe te gaan fijne club. Alhoewel wij nu al 2 x naar ibiza zijn geweest, en dat bevalt net zo goed ,of zelfs nog beter ,zeer aan te raden sauna
Stef uit Hoorn heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 20:33:
@Marije. Zondag kan ik je vertellen hoe het bij Fata Morgana was. Wij gaan namelijk aanstaande zaterdag 29 augustus 2020 heen.
Stiefpat uit Arnhem heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 17:26:
Laatste bericht van Azzurra is dat ze open mogen maar de vraag is nog even wanneer precies. Ze hebben aangegeven vanuit de gemeente binnen nu en 4 weken dus dat kan binnen nu en 1 week zijn maar ook nog 4 weken duren. De vermelde 1 September was een streefdatum vanuit de overheid maar helaas hebben gemeentes het laatste woord.
Tijger en Muis uit Denbosch heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 13:44:
Hoi, Weet iemand of Azzurra 1 sept ook echt open gaat ? Wij willen er weer dolgraag naar toe. Alvast bedankt voor jullie hulp
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er is in deze tijden niets zeker...
Marije uit Hengelo heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 17:32:
Hallo allemaal, Weet iemand hoe de situatie bij parenclubs nu is een dan met name bij Fata Morgana of bij Partyplayers? Is er iemand daar geweest de laatste tijd? Wij willen binnenkort misschien op een vrijdag of zaterdag een bezoekje brengen, maar vragen ons af of er wel genoeg andere bezoekers zullen zijn voor een gezellige avond. Alvast bedankt voor jullie reacties. X
J uit Nijmegen heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 22:25:
Ik kom al zeker 15 jaar bij de waalstrandjes in ooij bij Nijmegen, de laatste 2 jaar word deze plek compleet verpest door swingers die denken dat op deze plekken maar alles kan zonder remmingen zoals overdag midden op het stand met 20 rukkers er omheen, er gebeurd op elk naaktstrand wel wat dat begrijp ik maar dit loopt echt uit de hand vooral door stellen die er pas komen maar het begin met de handhaving is gemaakt ... ze gaan nu regelmatig controleren, ook in burger en er worden nu al boetes uitgeschreven, dus .... swingers ga lekker naar een club of sauna en laat deze standen met rust, dan blijft deze plek bestaan en kan iedereen rustig genieten van een mooie zomerdag
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Door dit te schrijven komen er juist meer mensen op af denk ik...wij houden zelf meer van de matrasjes in onze playroom, dus ik adviseer je de mensen ter plaatse dan zelf maar aan te spreken of aangifte te doen.
Anoniem uit Helmond heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 16:13:
Anoniem uit bakel van tot hoe laat is er daar de meeste actie bij berkendonk
Anoniem uit bakel heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 13:19:
pffffffff was weer een leuke avond op berkendonk. Fijn met ander stel ,flink van bil gegaan , jammer dat de singele man al klaar kwam voordat hij iets bij ons deed , mocht je jezelf hierin herkennen , kom je morgen avond op plaats waar we elkaar het eerst tegenkwamen, daar bij brugje ? Dan kunnen we wellicht verder gaan
Harry uit Wierden heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 22:39:
Was vanavond gezellig op bussloo heb een vrouw tegen gekomen die heeft klaar getrokken hartelijk dank er voor hoop je nog eens weer tegen gekomen mijn vriendin vond het niet erg dus als je dit leest stel uit Rotterdam
peelstel uit Someren heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 08:36:
Goede morgen, Vorige week bij Engelenmeer geweest maar weinig "actie"gezien. Waar gebeurd het als er actie is daar???
Arie1997 uit Almelo heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 07:29:
Hey mensen! Jonge vent hier die helemaal nieuw is hierin, je kan me vinden op sdc onder dezelfde naam! 🙂
peter uit schijndel heeft geschreven op 18 augustus 2020 om 16:11:
wie weet of er bij engelermeer nog iets te doen is. afgelopen week 2 keer geweest en erg rustig met stellen. Voor gays is er voldoende activiteit.
Harry uit Wierden heeft geschreven op 17 augustus 2020 om 17:01:
Oostelingen als het mee zit kwa weer gaan wij donderdag of vrijdag tegen de avond tot het donker wordt wij zijn gisteren ook geweest we hebben ons prima vermaakt super geile avond gehad tot het begon te onweren kunnen wel wat afspreken?

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.