Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
912 berichten.
Butterfly uit Leimuiden heeft geschreven op 15 februari 2020 om 10:03:
Wij zijn er vanavond we hopen op een gezellige avond Stiefpat heb ik een foto gezien op SDC dus die zal ik wel herkennen Tot vanavond Bert en Jolanda Bert heeft een tattoo aan de binnenkant van zijn rechterarm kompasroos met pijl er door heen
Ray en Anita uit Beuningen heeft geschreven op 15 februari 2020 om 09:47:
Vandaag zijn wij samen met Stiefpat te vinden bij Azzurra🦋 Welke actieve stellen komen wij tegen? Xxx R+A
StelZHGLD uit Dordrecht heeft geschreven op 14 februari 2020 om 20:53:
Aankomende zondag gaat het weer lekker stevig waaien, voor ons een mooie dag om eens stevig te genieten in Mystique; onze eerste bezoek aan een parenclub, maar wel een waar wij al lang naar uitkijken. Wij zijn 48 en 41, niet de slankste (wat ons tikkeltje onzeker maakt), maar hoorde al uit betrouwbare bron vernomen dat wij ons daar niet druk over moeten maken. Dus wij gaan heerlijk genieten van alles wat er op ons pad mag komen. Zin in! (Sdc stelzhgld )
Ishan uit Eindhoven heeft geschreven op 14 februari 2020 om 19:42:
Hey Anita and Ray, I have my SDC id as 'ishan' with all the description on how i look. 🙂 I read your blog about single men and first timers.. but i am still not sure should i make it to Azzura tomorrow or not..
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
I read your question too late. I hope you went and had a good time. There were many nice people.🦋
Michel uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 14 februari 2020 om 18:38:
HI, komen jullie ook weleens bij natuurgebied Vikinghof bij Wijk bij Duurstede? Zou jullie weleens keertje willen ontmoeten .
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 14 februari 2020 om 12:04:
Lieve Ray en Anita, maak je geen zorgen, een vlinder fladdert graag van de ene plek naar de ander. Wil er iemand met me mee fladderen? Stuur een bericht naar Gerrit340 op SDC hahaha
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Aaahhhh goedzo! 🦋
Ishan uit Eindhoven heeft geschreven op 13 februari 2020 om 22:25:
Hi, I am 30+ man who want to visit Azzurra sauna for the first time.. someone who could accompany me? I would love to take along a lady who is interested .. I will be visiting the place after 15:00 until 21:00
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
My friend, how do you look? #stats
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 12 februari 2020 om 20:23:
Butterfly, zaterdag 14.00-20.00u is naar mijn smaak het leukst.... gezellig druk. Veel plezier daar!
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi Papillion, ik lees dat je een zwervend bestaan leidt. Wanneer het niet jouw keuze is: God bless you.
Butterfly uit Kaag&Braassem heeft geschreven op 11 februari 2020 om 15:31:
wij gaan aanstaande zaterdag (15 feb) naar Azzura, de gemengde avond. wij zijn benieuwd , stellenavond hebben wij hier al eens meegemaakt. wij zijn 56/54. hopelijk zijn de mannen respectvol, dat verhoogt de kans op slagen. tot zaterdag wij zijn er waarschijnlijk begin van de avond, welke tijden zijn het beste? we hebben vlak bij een overnachting geboekt, dus we hebben de tijd
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Nou, jullie laten je een topdag niet afnemen! I love that spirit. Wellicht ontmoeten we elkaar ooit ergens😘! Fijne dag!
Mb uit Apeldoorn heeft geschreven op 10 februari 2020 om 02:45:
Hai wij zijn jong koppel en een sex relatie met me geile dame en heb haar overgehaald om mee te gaan naar parenclub wij willen zatedag eentje bezoeken waar nieuwe mensen op hun gemak zijn en altijd leuk om via deze weg contackt te zoeken die het ook eerste keer is die naar parenclub gaat nou mischien tot zaterdag
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Hoi MB, Azzurra is een Gaysauna waar zaterdags ook stellen worden toegelaten. Een parenclub is meer een uutgaansgelegeheid met dansvloer, bar etc. De setting is dus iets anders. Ik hoop dat jullie een leuke plek zullen vinden en ik vind het tof dat je anderen aanmoedigt ook te gaan swingen of vrij-seksen whatever it may be..for anyone. Tell them!
Lekker stel 18/19 uit Amstelveen heeft geschreven op 10 februari 2020 om 02:28:
Waar is dat stellen avondje dan de 27e?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Azzurra Beuningen❇️
Hans + Ursula uit DenBosch heeft geschreven op 10 februari 2020 om 00:48:
Stel , begin vijftig, gaan 12/02/20 naar l, amourette in maarssen.....Gaan er nog meer stellen daarheen.....of komen er alleen mannen
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Gek genoeg worden alleen de woensdagen daar druk bezocht.
Erg geilstel 52 / 60 uit nvt heeft geschreven op 9 februari 2020 om 16:34:
wij willen donderdag 27 febr naar de middag voor koppels m/v 12-17 u Wie komen dan ook ??? Hoe meer stellen , hoe meer seks ..... 😜 Lol !!!
Nieuwjongstel26 uit Drenthe heeft geschreven op 8 februari 2020 om 22:44:
Swing stel gezocht voor azzura sauna op een couple dag dag (donderdag). Samen een hoekje zoeken.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
En? Is dat gelukt? 📸
Stel 55+ regio Arnhem uit Duiven heeft geschreven op 8 februari 2020 om 10:34:
Zaterdag 15 feb zijn we weer in Azzurra. We hopen dat dat fijne stel uit Den Haag er weer is (hij heeft zo'n prachtige pik) en ook M uit de regio Nijmegen (hij kan maar doorgaan!). Els heeft weer zin in een apk en ik kijk graag en doe beslist ook mee.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Bam! 🏁 Doe Els de groeten van me! Heerlijk actief. Super! Fijne dag jullie!!!😘
H uit T heeft geschreven op 7 februari 2020 om 07:51:
Fata Morgana prima club om te bezoeken. Goed alternatief is Fun4Two op zondagavond, goed publiek niet te druk en gezellige sfeer
Stel55 uit Hoorn heeft geschreven op 4 februari 2020 om 20:25:
Wij willen vrijdagavond 14 of zondgmiddag/avond naar Fata Morgana gaan. Het wordt voor ons de eerste keer, wat dus best spannend zal zijn. Zijn er nog meer stellen die voor de eerste keer gaan en misschien iets willen afspreken?
Justin uit Kesteren heeft geschreven op 3 februari 2020 om 10:01:
Wie is er vandaag op de BI try-out dag te vinden in de middag?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Weet je al of je top-versa-bottom bent? Antwoorden is niet verplicht overigens...
Marmir uit Rotterdam heeft geschreven op 2 februari 2020 om 20:42:
Wij zijn een spontaan en open minded stel en op zoek naar een bi dame voor een gezellig gesprek en misschien wel een spannende date. Ons sdc account is marmir8388
l uit e heeft geschreven op 2 februari 2020 om 19:13:
hoi wilpenhof zaterdags best redelijk veel stellen en nieuw deurbeleid voor alleen gaande mannen... die mogen zich aan melden. lekker genieten op die avonden. gr. stel wij zijn we 8 febr. weer

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.