Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
630 berichten.
PenA schreef op 17 oktober 2019 om 11:11:
De dame is wel bi ... de man hetero mijn partner wil ook met de vrouw seksen , dus niet alleen de manlijke persoon vh jullie ... 😜😉
Sopa uit Midden limburg schreef op 16 oktober 2019 om 23:32:
Wij willen graag op de stellendag oktober komen. Geen ervaring maar wel benieuwd. Nog meer onervaren stellen aanwezig? Wie helpt ons over de drempel?
StelZHGLD uit Rotterdam/Arnhem schreef op 16 oktober 2019 om 23:22:
Stel van 48 en 41 jaar oud,zijn op zoek naar volslanke bi-dame of stel waarvan de dame volslank is...zijn net lekker uitgerust in Spanje, en hebben zin in een leuke avond. Kunnen ontvangen, en moeten tzt echt eens naar club of sauna toe... serieuze reactie mogen naar kik: stelzhgld
ErCa6165 uit Oosten schreef op 16 oktober 2019 om 22:50:
@PenA, wij stel 58 en 54 zijn 28 november ook bij Azzurra. We zijn er smiddags al, is voor ons de 1e keer, wij vinden het ook spannend. Misschien treffen we elkaar.
Duo pennoti uit Gouda schreef op 16 oktober 2019 om 16:58:
Zijn er nog stellen die morgen naar Azzurra gaan??
PenA uit nvt schreef op 16 oktober 2019 om 14:06:
Leuklangslank STEL ( vm ) 51/60 willen “ het diepe in ” , op 28 nov middags , tijdens de dag voor alléén mv couples ....!! we houden nl niet van opdringerige solo rukkers om ons heen ... Komen meer leuke goodlooking stellen die middag ?? Wij willen het ervaren ... spannend voor ons
PenC schreef op 15 oktober 2019 om 10:11:
Wat StiefPat zegt, vooral dat deel over de glazen bol 😉
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Dankje Paul, ik zie deze verhouding ook op SDC en andere clubs zoals Showboat terug.
StiefPat uit Arnhem schreef op 14 oktober 2019 om 22:37:
Verhouding op zaterdag bij Azzurra is ongeveer 50% Man alleen, 40% Stel en 10% vrouw alleen maar dat kans soms net even anders uitvallen. Het is maar net hoe de maan staat en wat de glazen bol aangeeft 😀
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Dankjewel StiefPat, wij krijgen ook wel de vraag of het ergens lekker druk gaat worden, dat is natuurlijk ook niet te voorspellen.
Ben uit omgeving Ede schreef op 14 oktober 2019 om 20:33:
Ik ben 56 jaar en heb al langere tijd de wens weer eens een sauna als Azurra te bezoeken. Mijn vriendin ziet dit samen niet zitten dus dan alleen.Ben al eens bij een club geweest en een gangbang meegemaakt Dit is inmiddels een paar jaar geleden. Ik denk er aan om a.s.donderdag 17 okt.in de middag een paar uur te komen naar Azurra. Zijn er misschien mensen die donderdagmiddag ook van plan zijn om te gaan en mij over de drempel willen helpen.Vind het nml.best spannend. om de stap weer te zetten. Ik ben volledig hetero.
Relaxstel uit Cuijk schreef op 14 oktober 2019 om 17:07:
Zaterdag samen naar Azzurra geweest. Een heerlijk geile avond gehad. We hebben nog twee andere stellen leren kennen en samen in de achterste grote afsluitbare ruimte lekker bezig geweest. Was wel warm, knus en klein met 7 mensen maar dat kon de pret niet drukken! Vrouwtje is nog heerlijk verwend door twee heerlijke mannen. Zelf met een van de stellen nog heerlijk in de whirlpool liggen spelen, was verrukkelijk! Het was super gezellig in Azzurra en hebben de lampen nog uit gemaakt, hahaha.
StelZHGLD uit Rotterdam/Arnhem schreef op 14 oktober 2019 om 16:26:
Zijn 15 en 16 Oktober in Malaga (Spanje), mss is er een leuke dame/stel die ons wil ontmoeten 😊 Kik: stelzhgld
Leukste uit Geldermalsen schreef op 14 oktober 2019 om 13:53:
hoi Zaterdag avond willen we naar de sauna komen. Zijn er dan ook dames of alleen maar mannen ? Kik leukstelletjezoekt
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Stiefpat of Paul: wat zijn de verhoudingen ongeveer? gokje op afstand>>>m:50% St:40% vr:10%?
ErCa6165 uit Oosten des lands schreef op 14 oktober 2019 om 08:13:
Wij gaan Donderdag 28 november voor het eerst naar Azzurra. Lezen er positieve berichten over. Is voor ons de eerste keer, spannend.
Joro uit Breda schreef op 13 oktober 2019 om 18:33:
Gloryholes gezocht.....wie weet ze met afsluitbare cabines
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Maze, Den Haag
Joro uit Breda schreef op 13 oktober 2019 om 18:31:
Hallo,wij stel joro die regelmatig naar mistique gaan,zijn benieuwd wat sauna azurra te bieden hebt voor ons of kan iemand dat uitleggen.We zijn op ishotmyself te vinden onder joro,regioswingers onder joro6765 en sdc onder joro6765.......kik is m49v51 Genoeg plekken om te reageren.Geef onderwerp azurra door we deleten veel op de sites.xxx Joro
Duo44 uit Dordrecht schreef op 13 oktober 2019 om 15:50:
Hoi. Maartje. Nee we zijn er nog nooit geweest. Ook hebben we geen ervaring. Op kik zijn we te vinden vrouwvoorstel
Rick schreef op 13 oktober 2019 om 15:33:
Hoi Daisy, wij hopen morgen aanwezig te zijn vanaf een uur of 16:00. We zijn een ervaren koppel die graag in Mystique komt. We zijn vaak te vinden in de whirlpool😄 Heb jij, of anderen, vragen dan kan je via kik een bericht sturen. Groet, JsvdN
Floor uit Gouda schreef op 13 oktober 2019 om 14:52:
Wij zijn afgelopen vrijdag met 2 stellen naar Mystique geweest. Het was ronduit slecht! Geen DJ, overal echt bloedheet, chagrijnige medewerksters, halverwege de avond geen redbull meer en om 2.45 wordt de club schoongeveegd. Er wordt dan een zaklamp op je gericht en er wordt gezegd dat er een tijd van komen en van gaan. Nee, ik heb me hier absoluut niet op m'n gemak gevoeld. En dit was niet m'n eerste clubbezoek!
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Wauw Floor, dit herken ik niet. Ik hoop dat diegene dit leest en je kritiek ter harte zal nemen. Dank voor je bericht. Ray
Daisy schreef op 13 oktober 2019 om 12:50:
Wie gaat er binnenkort naar club mystique. Wij gaan eind november en half december er naar toe. Voorkeur gaat uit naar een bi dame of jong stel. Ervaring met trio vvm. Zijn 32&43jaar oud. Groetjes daisy
Maartje uit Arnhem schreef op 13 oktober 2019 om 10:19:
@Stiefpat, bedankt voor jullie hartelijke reactie. We hebben inmiddels contact via Kik. @Duo44. Zijn jullie een stel die nog nooit naar Azzurra geweest zijn? Of al wel meer ervaring? Steeds meer zin om eens te gaan kijken, vooral na het lezen van de meeste reviews en ervaringen! Ook al is het wel n drempel om te nemen.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.