Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
912 berichten.
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 27 maart 2020 om 06:54:
Ja enorm lachuhhhh José.... Kan ik van deze tijd niet zeggen, best saai zo zonder sauna
Gelegenheidsstelletje uit Ja heeft geschreven op 26 maart 2020 om 14:28:
@ papillon, geweld en sex kun je wel aan, maar niet de warmte van een yakoezie zoals toen in azzurra, toen je moest worden weggedragen omdat je bevangen was?? Lachuhhh
Papillon uit Zwervend, alleen Brabant sla ik over heeft geschreven op 21 maart 2020 om 19:46:
Nu het neuken officieel afgelast is, heeft iemand nog een tip voor een goeie Netflix serie? Geweld en seks schuw ik niet. Hopelijk tot snel!
Nieuwsgierigkoppel uit Utrecht heeft geschreven op 20 maart 2020 om 21:42:
@stel 25 30. Wij zijn midden 30 en hebben nog geen profiel. Maar wat.niet is kan nog komen natuurlijk.
P en R uit Arnhem heeft geschreven op 20 maart 2020 om 16:13:
Zijn er nog feestjes in Gelderland waar we samen mee kunnen spelen en genieten we willen graag in contact komen met gezellige mensen waar we een leuke vriendschap met een plus kunnen opbouwen gr van ons 😊
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Over een maand zal het vast weer op gang komen.
Stel 25/30 uit Moordrecht heeft geschreven op 18 maart 2020 om 17:07:
Hoi nieuwschierig koppel Wij nodigen weleens koppels of alleenstaanden m/v uit. Of gaan weleens bij iemand thuis langs. Mits wij het echt vertrouwen. Meestal gaat er een video chat vooraf. Hoe oud zijn jullie?
PenC heeft geschreven op 18 maart 2020 om 16:41:
@Nieuwsgierigkoppel, persoonlijk vinden wij het anderhalve meter afstand houden en sociale contacten vermijden wel een hindernis bij het swingen. Die clubs gaan natuurlijk niet voor niets dicht. Maar misschien kan je mensen vinden om in een kringetje, op voldoende afstand, te masturberen ofzo?......
RMTC uit Noord-Brabant heeft geschreven op 18 maart 2020 om 10:20:
Hoi Nieuwsgierigkoppel, Netflix, Videoland en Disney Plus zijn aanraders. Laten jullie nog even weten wat je SDC profielnaam is?
Nieuwsgierigkoppel uit Utrecht heeft geschreven op 17 maart 2020 om 17:31:
Wij zijn net begonnen aan onze mooie ontdekkingsreis op swingersgebied. Nu de clubs dicht gaan, zijn wij nieuwsgierig waar stellen elkaar nu ontmoeten, er komt vast een hoop creativiteit vrij. Heeft iemand nog leuke tips voor as zaterdagmiddag of avond of as zondag?
Stel 25/30 uit Moordrecht heeft geschreven op 14 maart 2020 om 16:09:
Gaat er vandaag nog iemand naar partyplayers in lelystad?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
De straten zijn leeg, natuurlijk zit iedereen in Lelykstad🤡
HenM6466 uit Emmen heeft geschreven op 13 maart 2020 om 11:07:
Zoals inmiddels bekend is de Inn4Love ermee gestopt. Jammer eigenlijk omdat dit voornamelijk aan de uitbater zelf ligt. Kritiek van gasten werden structureel tegen gesproken waarbij verbaal geweld soms niet werd geschuwd. Gasten die binnen een uur, stond ook op de site, hun geld wilden terug hebben omdat ze nog nooit zo'n slechte club hadden bezocht werden na lang discuseren pas gehonoreerd. De meeste klachten gingen over de keuken en de tweede klacht ging over de hygiëne die her en der te wensen overliet. Of het alleen aan de eigenaren heeft gelegen valt achteraf niet te zeggen, vooral als je in het laatste stadium hoort dat het gehuurd wordt. Hierdoor verloren ook wij elke interesse om hier nog wat mee te gaan doen. Als zelfs de vrouwelijke compagnon al vraagt of er op vrijdag toch niet te veel mannen waren denken wij “oh jij snapt het dus wel”. Natuurlijk probeer je de club draaiende te houden maar als je een zaak overneemt ga dan niet luisteren naar de oude garde want die hebben er aan bij gedragen dat het stuk ging. Mooi voorbeeld was een stel die het eten niet belangrijk vond maar wel als eerste in de keuken zaten als de tomatensoep en de knakworsten werden neer gezet. Even nog een rekensom als in drie maand, wij alleen al in het bubbelbad, 10 stellen spreken met klachten die vervolgens dan ook maar wegblijven dan denken wij wat zonde. Waarom dat dit dan in het bubbelbad werd besproken? Omdat men bij de uitbaters geen gehoor kreeg. Jammer genoeg zien wij dit steeds vaker 5% van de swingers wil er een man bij, dit is dus makkelijk verdienen. Ondertussen lopen de stellen weg, om dit verlies te dekken worden er nog meer mannen toegelaten. Hierdoor bloed de zaak langzaam dood. Ondertussen zien wij een “club”in Emmen die een wat gefrustreerde gastenboek bericht heeft staan en die, als je hem goed leest, hoogstwaarschijnlijk door de eigenaar zelf is geschreven. Kan er wel op reageren maar dat zal dan toch niet geplaatst worden. Er is enige frustratie over de bi avond, mijn vrouw is bi, maar wij gaan niet, door drie jaar ervaring inmiddels alweer, om al die bi mannen, die even aan een piemel voelen en daarna zo snel mogelijk de vrouw te grazen willen nemen. Erg jammer want mijn vrouw komt voor een vrouw en niks meer. Persoonlijk vinden wij dit fout en erg jammer tegenover al die dames die hier hun brood mee willen verdienen, maar hun klanten naar een club zien gaan. Inmiddels drie jaar aan het zoeken naar een dame die wel wat wil met M, inmiddels dit idee los gelaten en genieten nog elke week ergens in Nederland in een club zonder alleen gaande mannen.
Triotje uit Tilburg heeft geschreven op 13 maart 2020 om 08:14:
Meschien kan ik dat hier niet vragen maar ik en mijn vrouw Zijn opzoek naar een trio met een vrouw er bij kan iemand mij vertellen waar ik het beste kan zoeken want vele sites zijn fake gr
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dat is echt heel moeilijk, je maakt nog het meeste kans in een parenclub of bij een thuisfeestje. Online is niet te doen ivm fakers.
Joenma uit Zuid holland heeft geschreven op 12 maart 2020 om 21:10:
Net in de krant gelezen dan fun4two voorlopig ook de deuren sluit uit voorzorg i.v.m. corona.
Haagse dame uit Den haag heeft geschreven op 12 maart 2020 om 17:37:
Bericht van azzurra site: Update coronavirus We adviseren bezoekers die klachten van verkoudheid, hoesten of koorts vertonen thuis te blijven. Medewerkers van Azzurra kunnen op basis van een van deze symptomen mensen naar huis sturen. 
Elke & Dennis uit Belgie heeft geschreven op 10 maart 2020 om 23:46:
Hey, wij zijn Elke (33) & Dennis (39) en komen voor de eerste keer naar Loversland. We zouden graag willen weten of we eventueel kunnen afspreken/samenkomen met andere swingers/koppels? We staan ook zeker open om ervoor of nadien samen iets te doen uiteraard! We horen het graag! Liefs, E&D
Frank uit Eindhoven heeft geschreven op 9 maart 2020 om 13:54:
Hoi Karin en Jordy. Wij hebben jullie ook ontmoet ie donderdag en zouden het leuk vinden om nog eens contact te hebben... Ons SDC profiel is inkisback . Wie weet hebben we nog eens contact. Kusjes van Tattoo M
BoogieKnight uit Eindhoven heeft geschreven op 7 maart 2020 om 13:42:
@Robert zolang je in je elleboog klaarkomt schijnt er niks aan de hand te zijn...😂
Fedor en Karen uit Amsterdam heeft geschreven op 7 maart 2020 om 12:16:
Nee joh Corona is wel het laatste virus om je druk over te maken!💕
Robert uit Liessel heeft geschreven op 7 maart 2020 om 09:22:
Hoi wij willen vanavond gaan naar azzurra ,is dat gevaarlijk ivm corona virus , daar zijn we namelijk wel bang voor ,r.m
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Een virus kan overal zijn, wil je minder risico lopen, vermijd dan drukke plaatsen.
Papillon uit Zwervend bestaan heeft geschreven op 5 maart 2020 om 23:08:
Henkie, is het een idee dat ik een keer samen met jouw vrouw ga kijken? Kan ze verslag doen aan jou en de week erna ga jij met dr haha Henkie, gaan! Na 19.00u erg gezellig. Maar het is best groot dus lastig in te schatten hoeveel stellen...

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.