Zoeken jullie een bi-dame?

Regelmatig staan dit soort oproepjes op swingergerelateerde sites. Een leuk stel wil een avond lekker rollebollen met een dame die dan matcht met zowel de dame (die ook bi is) als de heer.

Deze oproepjes worden zeer weinig gehonoreerd, de big question is: waarom?

Okay, verplaats je even in die gezochte biseksuele leuke dame. Zij is de kwetsbare component in het trio. Zij is alleen en meestal tegenover de man fysiek onmachtig.

Voor wie komt ze eigenlijk langs?

Met andere woorden: heeft de man bijvoorbeeld een adembenemend trio, wat om hem draait, op zijn bucketlist staan? Zijn vrouw was toch al bi dus dat komt wel goed.

Of misschien is het de dame wel die het spannend vindt om haar man naast haar te zien genieten van een mooie meid? Het was altijd al zijn hartewens…

Dit zijn twee voorbeelden waar je de woorden man/vrouw van mag wisselen trouwens. Het gaat dus om de intentie van het stel.

De dame ziet daarmee gelijk al in dat ze op drie fronten de mist in kan gaan en haakt af, zo groeit deze populatie dus niet.

Een o zo goed bedoelde intentie van 1 van de partners, die de ander een verrassing of kadootje wil doen door een dame uit te nodigen, is een mens aan het weggeven als cadeau? Heftig!

Hieruit kun je concluderen dat er een vertrouwensband moet zijn én de intentie van alle partijen duidelijk moet zijn.

Okay, hier is Ome Ray?

Hoe doe je dit dan wel goed?

Er zijn twee opties: internet of real life

Internet: plaats jullie advertentie waarin jullie elkaar duidelijk beschrijven. Vertel wat jullie je bij zo’n avond voorstellen en wat het doel precies is. Dat doel moet je kort maar duidelijk zijn. Wanneer er de mogelijkheid is voor foto’s zorg dan dat de man goed in beeld is. Meestal staat de hele pagina volgeplempt met haar mooiste kanten maar is de man niet eens zichtbaar.

Hierdoor kan de dame filteren of dit is wat ze zoekt. Op deze manier heb je tenminste enige kans, al schat ik deze op een schamele 5% in…

Real life:

Zorg dat jullie op erotische dancefeesten komen, ga naar (paren)clubs, word uitgenodigd voor thuisfeestjes of geef er zelf een paar. Jullie zullen dames ontmoeten die bi zijn. Eens in de zoveel tijd vraag je er eentje voor een trio. Jullie drijfveer weten ze dan ook al…

Bovendien is het zo dat als je met drie stellen of meer op een thuisfeestje bent, je optimaal kunt rouleren met duo, trio, quattro en ga zo maar verder!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *