Verslag Devils & Angels Susteren door Stiefpat

qHet was zo ver, de reservering was gedaan, de tas gepakt en we konden bijna op weg naar Devils & Angels in Susteren maar eerst nog een beetje brandstof in de auto kieperen.

De weg er naartoe was rechttoe rechtaan en goed te doen vanuit Arnhem.
Eenmaal een afrit te vroeg genomen en een heel stuk binnendoor gereden eindelijk aangekomen op de plaats van bestemming.


Bij aankomst rees er een mooi groot verlicht pand op in het donker en nadat we een parkeerplaats hebben gevonden, die daar trouwens ruim in overvloed zijn, liepen we naar binnen waar we zeer vriendelijk onthaald werden. Er werd direct gevraagd of we gereserveerd hadden, wat we bevestigden, of we voor het eerst waren en dan ook gelijk een rondleiding wilden. We hebben dat afgeslagen want we gaan altijd graag zelf op onderzoek uit. Nadat we de entrée van € 65 hadden betaald kregen we de sleutel en het bijbehorende bandje. Na wat uitleg hoe alles werkt bij Devils & Angels zijn we ons gaan omkleden.
Het viel ons eigenlijk direct op hoe vriendelijk de andere medeswingers waren in de kleedruimte, iedereen deed graag een stapje opzij zodat je makkelijk bij je locker kon komen. Klasse!

q2
Nadat we waren omgekleed zijn we naar de bar gegaan waar je je sleutel kon inleveren en alleen het bijbehorende bandje omhield waar een nummer op stond. Alleen met dit bijbehorende polsbandje kon je je sleutel later weer meekrijgen. Dus geen geklingel aan de pols of enkel, dat was zeer fijn en weer eens wat anders dan andere clubs. Goed over nagedacht dus.

 

q1Tijd voor een drankje aan de bar, waar ook weer het vriendelijke personeel vroeg of we voor het eerst waren. Het ijs was daarmee al direct gebroken. Ondertussen een praatje gemaakt met de swingers aan de bar die daar al stonden te kletsen met elkaar. Toen was het ondertussen tijd voor een hapje in het knusse maar gezellige restaurant.
Alles zag er vers uit en goed verzorgd, van diverse salades tot soep met brood en diverse soorten vlees welke je zelf lekker kon grillen op de bakplaat.


Nu was het dan eindelijk tijd om op verkenning uit te gaan en de diverse speelruimtes en mogelijkheden te gaan bekijken.
Bij binnenkomst sta je direct aan de bar en dansruimte waar een plek is gereserveerd voor de DJ.
Nadat je de bar/dans-ruimte verlaat kom je in een gang terecht waar je recht door kunt lopen of de trap op kunt gaan, wij kozen voor rechtdoor en de eerste kamer die je dan tegen komt is de massagekamer welke er erg mooi uitzag maar waar wij deze keer geen gebruik van hebben gemaakt.
We vervolgen onze weg en komen al snel uit bij de loungeruimte met een lekker zitje waar je jezelf even kunt afzonderen van de muziek en in stilte met iemand kan praten.
Recht tegen over de relaxruimte is de rookruimte, maar die is wat klein met hetgeen wij gewend zijn maar loopt zijn doel niet voorbij.

q3Weer een deur verder sta je in de ruime tuin welke is aangekleed met diverse terraswarmers voor de buitenrokers.
In de tuin bevindt zich een ruime Jacuzzi waar ongeveer 25 tot 30 man in kunnen, schatten wij, en daarnaast is er nog een mooi groot rond zwembad welke op het moment wij er waren niet in gebruik was. Misschien is dat meer voor de zomermaanden bedoeld.

 

Even verderop in de tuin bevindt zich een ruim tuinhuis met nog een Jacuzzi, sauna en een douche met ruim voldoende handdoeken.
Je krijgt met al die waterpret een beetje het idee dat het een wellness is!
 

q4
Nadat we het bubbelbad in het tuinhuisje even hadden bezocht werd het tijd om binnen de boel verder te gaan verkennen, maar eerst nog even een drankje aan de bar.

Nadat het drankje op was zijn we weer verder op onderzoek gegaan en ditmaal wel de trap op naar de eerste verdieping. Het viel ons direct op hoe groot, ruim en schoon alles was. Overal was aan gedacht, van condooms en handdoeken op iedere kamer tot en met een toilet en douche ruimte op elke verdieping.
De eerste verdieping is toegankelijk voor singel mannen maar we hebben geen last gehad van opdringeringe mannen, die we wel eens zijn tegengekomen in andere uitgaansgelegenheden. Ze bleven netjes op afstand wachten en kijken uiteraard. Hier kunnen de singel mannen die bij andere clubs komen nog wat van leren!
Nadat we de ruimtes goed hadden bestudeerd zijn we nog een etage hoger gegaan naar de 2de verdieping waar de singel heren dus niet mogen komen en ook hier was weer alles tot in de puntjes verzorgd van condooms tot handdoeken en een toilet en een douche ruimte.

q6
De ruimtes op alle verdiepingen hadden allemaal een ander thema wat ons erg aansprak en hadden zeker geen “hokjescultuur” wat je vaker ziet bij onder andere saunaclubs.
Alle ruimtes waren ruim opgezet van 2 persoons tot 8 persoons ruimtes en uiteraard meer, als je gaat stapelen
Wij hebben gebruik gemaakt van diverse ruimtes en zodra we de mogelijkheid hebben komen we terug om de andere ruimtes te gaan bezoeken.

Het was zo gezellig dat we om 2 uur nog eens een laatste ronde zijn gaan doen om daarna moe maar voldaan weer huiswaarts te keren.

 

Er werd ook nu weer aan de bar gevraagd hoe onze eerste keer was geweest en we konden niet anders zeggen dan: heeeeel erg goed en we komen zeker terug!

q7
Nadat we de sleutel hadden verkregen van de uiterst vriendelijke mensen achter de bar zijn we gaan omkleden en je raadt het al bij de uitgang werd ons wederom gevraagd hoe het was geweest. en dat het toch nog wel een stukje terugrijden was voor ons naar Arnhem.
Nadat we nog even hebben gekletst over hoe het was geweest en dat we zeker nog eens terug willen komen kregen we beide een flesje spa mee voor onderweg. Erg attent.

Om 3:00 stonden we buiten en konden we gaan beginnen aan de ietwat lange terugreis van 1 uur en 20 minuten maar daar hebben ze het gaspedaal voor uitgevonden welke je ’s nachts gelukkig iets dieper kunt intrappen.

Met 150 km/h op de Cruise Control zijn we teruggereden en om 3 minuten over 4 ’s morgens kwamen we weer veilig thuis aan. Onderweg hebben we samen nog veel nagepraat over de avond, dat het zo leuk was en alles zo goed bevallen was en dat we snel weer eens terug gaan.

Ons is deze club heel goed bevallen maar het is natuurlijk wat je er zelf van maakt.
Ons zien ze er zeker terug.

XXX

Stiefpat

Profielnaam: Stiefpat op SDC + kik

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ray en Anita schreef:

    In de swingerswereld zijn inderdaad de dames de baas, zo werkt dat nu eenmaal.

  2. Rene schreef:

    Devils and Angels moet gauw met de grond worden gelijk gemaakt. Je kunt er beter de feministenbeweging in laten huisvesten. Maakt namelijk geen verschil met de wanpraktijken die er nu plaatsvinden. Vrouwen zwaaien er de scepter, mannen kunnen bibberen en pootjes geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *