VERSLAG CAMPING LIBERTIN ROSERAIE 2016

img-camping-2015-01Na jaren een week in Cap d’Agde ons erotisch plezier te hebben beleefd gaan we dit jaar eens kijken naar een andere bestemming. Zoals Agde is er niks anders, daar kunnen we kort over zijn. Ook weten we van camping “Le Ran du Chabrier” in de Ardèche,  maar de verhalen daarover hebben ons niet overtuigd om daar een week door te brengen hoe spannend deze camping ook mag zijn.

 

Bij toeval lazen wij vorig jaar een verhaal over een nieuwe camping die zich steeds meer profileert als een “camping libertin”. Het verhaal en de recensies hebben ons doen besluiten om dit jaar een week naar “Camping libertin Roseraie” toe te gaan. Deze camping ligt vlak onder Vhicy wat qua weersomstandigheden niet zo zeker is als het meer zuidelijker gelegen Agde.

 

De recensies gaven ons een redelijk beeld van wat we daar konden verwachten, maar uiteindelijk moet je het zelf ervaren. Deze camping is nog niet zo lang actief voor de swingers want volgens mij wordt dit het derde jaar (2016). Afgelopen jaar heeft men van diverse bezoekers “opbouwende” kritiek gekregen waarmee men zeker iets heeft gedaan.

 

Bij aankomst doen de vele vlaggen van landen je vermoeden dat ze je taal spreken.  Nou ze spreken slechts één taal en dat is Frans en daar wijken ze niet van af. Alles is in het Frans en men doet niet eens een poging om bijvoorbeeld Engels te spreken. Alle informatie die er hangt en/of krijgt is in het Frans. Natuurlijk wel een goede manier om je Frans te verbeteren.

 

20140808_091851 (640x480)De camping zelf is niet zo groot maar oogt netjes en verzorgd. Het sanitairblok ziet er netjes uit en wordt een aantal keren per dag gecontroleerd en gereinigd. Over het hele terrein zijn er ruime kampeerplekken aanwezig en staan er her en der ook mobile homes. Sommige plekken hebben schaduw door de bomen maar wat achter op het terrein zijn ook open plekken. Hier staan meestal de mobiele mobile homes. Wijzelf hebben voor deze week een mobile home gehuurd. Er staan nieuwe, maar ook een paar wat oudere maar zeker niet slecht. Onze was voorzien van alle benodigde zaken met een veranda met daarop een picknick tafel welke uitermate geschikt is voor spannende doeleinden.

 

Een redelijk minpuntje vinden wij wel de drukke weg die langs de camping loopt. Er gaat redelijk wat verkeer overheen dat je, zeker als je in een tent ligt en deze ook nog dicht bij deze weg ligt kan dat best storend zijn. Onze mobile home stond ook redelijk dicht op deze weg en het geluid was duidelijk hoorbaar. Meer naar achteren op de camping heb je daar veel  minder last van.

 

Screenshot_2016-05-17-13-34-05De dame achter de receptie is blijkbaar de eigenaresse en is heel resoluut in veel zaken. Zoals gezegd men spreekt alleen maar Frans. Bij het inchecken krijgt ieder persoon een polsbandje met een chip daarin. Deze dient men te allen tijde te dragen en als je hem niet om hebt word je daar meteen op aangesproken.

Met dat polsbandje betaal je ook alle consumpties en brood. Het rare is dat je bij aankomst meteen het polsbandje moet opwaarderen dit in tegenstelling bij bijvoorbeeld een sauna dat je afrekent bij vertrek. Bij elke transactie moet je het bandje afdoen omdat men deze ergens langs moet halen. Dat is wel wat onhandig.

 

Het terrein kom je niet zomaar op en af. Bij het uitrijden moet je een slinger geven aan een bel bij de poort. Bij het inrijden moet je net geluk hebben dat er iemand bij de receptie zit en na het zwaaien met je polsbandje gaat het hek open.

 

Zoals wij begrepen hebben is het zo dat iedereen die een bandje draagt openstaat voor contact. Ook enkele personeelsleden dragen een bandje en hebben dan ook seksueel contact met de gasten!

 

DSC_0077Op het terrein is een lekker zwembad. Niet groot maar voldoende om lekker in te zwemmen. Rond dit zwembad zijn een aantal plekken ingericht waar je op een groot matras sex kunt hebben. Ook op de ligbedden rondom het zwembad gebeurt het nodige. Behalve in het zwembad en restaurant is sex volgens mij overal toegestaan.

 

Aangrenzend aan de camping is een stuk bos waar ook op diverse plekken ook ligbedden, een sling en andere spannende attributen zijn gemaakt. Het is niet een groot stuk bos maar er is voldoende ruimte om op diverse plekken sex te hebben. Het jammere is dat er in de avond en nacht geen verlichting is dus is het verstandig om zelf een klein zaklampje of je telefoon mee te nemen die je overigens nergens op het terrein mag gebruiken, ook niet als daar muziek op zou staan.

 

In de week dat wij er waren was het niet helemaal vol. Rond de nationale Franse feestdag zou dat wel het geval zijn. Een Nederlands stel dat wij spraken die het jaar daarvoor rond de nationale feestdag er was vertelde dat het toen vol was en in de avond overal op de camping spannende geluiden te horen waren van seksende stellen tot groepsseks toe.

 

20140808_091209 (640x480)Natuurlijk bepalen de aanwezige mensen hoe de sfeer is. In onze week waren er een aantal Nederlandse stellen maar de meesten waren Frans met een verdwaalde Belg en Duitser. Nu zijn wij ook niet de jongste maar het overgrote deel van de mensen in deze periode (begin juli) waren ook niet de aller jongsten op een paar uitzonderingen na.

 

Wij hebben het gevoel dat men nog steeds bezig is om deze swingers camping in te richten naar de wens van de gast. Zo heeft men op voordracht van suggesties verbetering aangebracht voor het vertier in de avond en nachtelijke uren. Elke avond heeft men wel een thema t.a.v. de kleding.

Rond het zwembad staan nu twee grote tenten die dienst doen als disco, club en eetgelegenheid. Er zijn gezellige zitjes geplaatst en achter de dansvloer is ook een ruimte waar je lekker los kunt gaan met je eigen partner of met meerderen. Verder staan er op het terrein een aantal tenten waar je ook spannende dingen kunt uithalen.

 

Het is geen camping waar je voor je rust komt integendeel. De muziek van de club gaat zeker tot na middennacht door en als je de pech, of geluk hebt, dat er naast je een stel een feestje geeft dan kom je ook niet tot slapen toe.

 

Photo 3 (640x427)Achter de receptie is een klein winkeltje met de meest voor de hand liggende artikelen. Boodschappen kun je het beste doen nabij Vichy. Vlak voor het binnenrijden van Vichy is een grote E.Leclerc supermarkt waar je van alles kunt krijgen. Daar vlakbij is ook een Lidl. Beiden zijn wel op zondag dicht.

 

Kijk zelf op voorhand welke interessante plaatsen in de nabijheid van deze camping zijn om te bezoeken. Vhicy is er zo eentje en ook een bezoek aan de hoogste berg in de omgeving de Puy de Dôme die vanaf de camping zichtbaar is.

 

Plus:

Als alternatief voor een periode in Agde of als tussenstop van en naar Agde toe is deze camping zeker een aanrader.

Ruime campingplekken en goede accommodaties.

Sex is bijna overal toegestaan.

 

Min:

Men spreekt alleen maar Frans.

Drukke weg langs de camping.

Het weer kan een rol spelen omdat het noordelijker in Frankrijk ligt.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Voor onbepaalde tijd zijn Kik, mail en socials weer toegestaan. Single mannen worden beoordeeld op originaliteit en tact om de balans stel/man te behouden. Fijne, geile zomer, Ray&Anita
351 berichten.
Stel Groningen uit Groningen schreef op 24 juni 2019 om 05:22:
Leuk en relaxed Stel 49/50 gaat vandaag vanwege de warme tropische temperaturen lekker naar het naaktstrand Hoornseplas in Groningen. Wij zijn benieuwd of er nog meer stelletjes heen gaan om eventueel leuk/spannend contact te maken. Wie weet tot vanmiddag xxx
Meneerenhetmeisje uit Zwolle schreef op 23 juni 2019 om 23:58:
Wij 32 en 52 zijn vorige maand naar een parenclub geweest. Een fantasie die wij delen. Ook al zijn wij geen levenspartners, wel al 1,5 jaar een mooie speciale vriendschap waar we fantasieën delen. Zo dus ook een club. Onze eerste en ook enige keer was mistique. Wat een heerlijke avond ook zonder spel. Ik heb mijn ogen uitgekeken en voornamelijk gekletst en gezwommen. We konden de drempel nog niet over. Deze keer gaan wij naar Monique. Bloednerveus, want hij wil mij staand vastbinden en floggen. Wie heeft ervaring in Monique... Vertel vertel
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Flogging: publiek afranselen
Dame uit Den haah schreef op 23 juni 2019 om 14:34:
Sorry @bratt dat onze tattoos je zo storen....meld het de volgende keer ff als je weer kom dan zal ik me ochtendjas even aantrekken....aan me leeftijd kan ik niks doen...ben wel jong van geest...en nee luid waren we niet....maar als je met zoveel oidere mensen zit die hun gehoorapparaat in hun kluisje hebben liggen moet ik wat harder praten....en nee ik rook niet...pijp wel....hoop dat je het de volgende keer wel naar je zin heb nu je weet hoe het een beetje zit ... fijne zondag
Admin-antwoord door: Ray en Anita
👍🤣🤣
Ilona en Ed uit Den Bosch schreef op 22 juni 2019 om 12:31:
Wij zijn een leuk stel doeners (zij BI) en gaan eind vd middag naar Azzurra in Beuningen en willen daar graag leuke en geile stellen/ mannen ontmoeten voor lekkere sex.. KIK denbosch2018
Relaxstel schreef op 20 juni 2019 om 16:51:
Hallo, wij zijn V en R. Na een aantal jaren naar diverse parenclubs te zijn geweest hebben wij de fantasie om Azzurra eens te bezoeken. De gedachte dat daar ook mannen alleen rondlopen maakt ons geil. Wij zijn beide bi. Donderdag 27 juni willen we eerst de coupledag eens meemaken. We kunnen dan altijd nog zien of we hier een vervolg aan geven door een gemengde dag te bezoeken. Graag ontmoeten we daar een leuk, lief en geil stel die net als wij beide bi zijn. Gr, Relaxstel. KIK, Relax Stel
Tijger en Muis uit Tiel schreef op 19 juni 2019 om 20:14:
Hoi, wij zijn een leuk verzorgd stel en willen woensdagavond 10 juli voor het eerst naar Azzuro gaan. Voor ons is het nieuw en daarom hopen we op meer stellen die avond. Welke stellen gaan de 10e ook ? Groetjes, Tijger en Muis
eindhoven999 uit Eindhoven schreef op 19 juni 2019 om 12:41:
@Bratt: Kom anders donderdag de 27 juni weer naar Azzurra en geef het nog een kans tijdens de stellendag. Zijn in het verleden wel eens naar een gemengde dag geweest dus we begrijpen wat jullie bedoelen. Wij vonden het aandeel mannen te groot. Ze waren respectvol maar vijftien mannen die continu achter je aan lopen was voor ons iets teveel van het goede. We gaan waarschijnlijk de 27e naar de stellendag. En de kans bestaat dat we een single vrouw meenemen. Wij zijn halverwege 20 en biseksueel (zij), en halverwege 30 en hetero (hij). Kik: eindhoven999
PenC schreef op 19 juni 2019 om 10:12:
@Bratt, deze regel "Verder vond ik het geheel wat 'goedkoop', met luidruchtige, oudere, rokende mensen met ordinaire tatoeages. Niet echt sexy." zegt mijns inziens meer over jullie dan over die in jullie ogen 'goedkope' mensen. Slechts mijn bescheiden mening. Toevallig zijn wij zaterdagmiddag nog in Azzurra geweest. Yep, we hebben een paar tattoos, zijn wat ouder, maar roken niet en zijn niet luidruchtig. Er was inderdaad, buiten, een groepje wat elkaar goed kende, waar wij er ook wel wat van herkenden, maar die hadden het vooral gezellig. Wij hebben het zeker niet als luidruchtig ervaren en roken doen ze buiten, wat is daar mis mee? Daarnaast waren de aanwezige heren op dat moment uiterst correct en absoluut niet opdringerig. Natuurlijk proberen ze wel, daar komen ze voor, maar een simpel nee of een hand weg leggen is voldoende. Van je af slaan heb ik niemand zien doen hoor.....
Bratt schreef op 18 juni 2019 om 11:24:
Wij zijn een redelijk beginnend, jong biseksueel swingersstel en hebben tot nu toe ervaring met de Fun4Two en de Azzura. De Fun vind ik mooi en classy, met leuke aankleding en ook wel redelijk wat mooie mensen. Geen single mannen, wat de sfeer ten goede komt. Er werd netjes gevraagd voordat er aangeraakt werd. Onze ervaring met Azzura was toch wat minder. De single mannen waren gi-gan-tisch opdringerig en ik moest steeds handen van me af slaan. Er probeerde zelfs een jongen me te neuken zonder toestemming. Verder vond ik het geheel wat 'goedkoop', met luidruchtige, oudere, rokende mensen met ordinaire tatoeages. Niet echt sexy. Waar we ook naartoe gingen om lekker aan elkaar te zitten, we werden gelijk gevolgd door groep kerels die veel te dichtbij kwamen zitten. Nou vinden we het leuk om andere mensen bij ons liefdesspel te betrekken, maar dit was echt te heftig. Uiteindelijk ons uit ellende maar opgesloten in een privéhokje. De volgende keer toch maar naar de stellenavond... Nou zijn we heel benieuwd naar Club Paradise, de Swingers Oase en Amourette. Welke zouden de ervaringsdeskundigen ons aanraden? We zoeken wel iets met wat klasse, laat maar zeggen.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
De Fun en de Fata zijn alleen voor stelletjes en de meest populaire clubs. Amourette is op de woensdagavond het drukst, Paradise en Oase hoor ik weinig positiefs over, maar ben daar zelf niet geweest. Wordt dus een gokje. Je zou PartyPlayers of Showboat kunnen proberen!
F en P schreef op 17 juni 2019 om 12:50:
Hallo J, wij zijn juist op zoek naar zo een jongen als jij. wij, stel MV, zijn ook 100% hetero.
Johan en marjan uit Tiel schreef op 17 juni 2019 om 11:16:
Hallo allemaal wij gaan aankomende zaterdag weer naar Azurra om lekker te genieten wij zijn Marjan 55 een lekkere milf die nooit genoeg heeft en Johan 59 met een lekkere dikke pretstaaf dus (jonge)mannen die op ouder vallen kom zaterdag heerlijk deze milf verwennen ,we zijn trouwens beide bi dus samen aan een lekkere paal sabbelen vinden we ook mmmmmmmmmmmm
J uit Nijmegen schreef op 15 juni 2019 om 05:33:
Hallo allemaal, is azzurra interessant voor een hetero jongen van 23 zoals ik? Ik ben bang dat als ik er ik m'n eentje heen zou gaan, uit nieuwsgierigheid, dat het ongemakkelijk wordt en ik voor gek loop
P&C schreef op 14 juni 2019 om 12:16:
Wij in Azzurra voor mijn vrouw een leuke man gevonden en hij komt haar nu regelmatig bij ons thuis verwennen. Binnenkort maar weer eens Azurra. Is voor ons een hele prettige sauna, waar je in al rust met iemand privé kan relaxen. In het grote bubbelbad is mijn vrouw door 3 mannen heerlijk verwend. Dus een aanrader
Butterfly uit omgeving Leiden schreef op 14 juni 2019 om 10:50:
Wij gaan een weekje varen regio Amstel/Vecht, zijn er nog meer stellen met een boot die gaan varen? En het leuk vinden om langszij te komen en kijken we het gezellig kunnen maken wij zijn 52 en 55, en zien er jonger uit wellicht gaan we naar Spiegelplas of Wijde Blik. kik butterfly63666 groetjes BeJo
Luna uit Amsterdam schreef op 13 juni 2019 om 18:01:
A month ago I had a special moment in Azzurra with one Maurice. I would really like to have such a great time with you again.....
Ray en Anita schreef op 13 juni 2019 om 10:19:
Woensdag in PartyPlayers geweest, kwamen in de middag aan en zijn tot 2300 gebleven. Twee leuke stellen ontmoet, was lekker en geil. Xxx aanrader!
M&m uit Leiden schreef op 12 juni 2019 om 08:23:
Hallo wij en stel van 29/35 straks van plan om naar de sauna te gaan. Is azzurra een aanrader op woe voor stellen? Gr M&m Kik:henky666
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Hoihoi, je moet op hun website kijken of het een gemixte dag is want het is officieel een Gaysauna. Meestal zijn er stellen en singles m/v dus je moet net geluk hebben. Een vlotte babbel werkt het best. Veel plezier daar, laat je weten hoe het was hier? Groetjes Ray
M & S schreef op 9 juni 2019 om 14:38:
Gistermiddag samen een bezoekje gebracht aan Azzurra. Natuurlijk zijn er veel mannen die 'het proberen' maar aan de andere kant komen ze uiteindelijk voor 1 ding. Als stel kunnen wij daar inmiddels redelijk mee omgaan wat resulteerde in een heerlijk spel met een lekkere kerel in een van de bubbelbaden. Voor ons dus voor herhaling vatbaar.
Tom uit Leiden schreef op 9 juni 2019 om 13:53:
Weet iemand of er bij roxy haarlem privé hokjes zijn met gloryholes?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Ik las dat ze net verbouwd hebben. Het is daar meer open. Niks echt afsluitbaar.
stel8576 uit Den helder schreef op 8 juni 2019 om 22:42:
Hey Hier een stel van 35 en 42 netjes en schoon Wij willen graag een keer een leuke gezellige wap avond organiseren bij ons thuis met max 4 stellen Heerlijk relaxen met ze allen drankje hapje en lekker muziekje en dan maar zien wat er gebeurt Lijkt het jullie leuk voeg ons toe op kik en dan kijken we hoeveel animo er is en wie weet

You may also like...

3 Responses

 1. Fred schreef:

  Hoi, met Fred.
  Bedankt voor je verslag over caming Roseraie, een paar vraagjes aan gezien mijn Frans niet geweldig is. Kan je als man alleen met camper terecht? En zo ja wat is de prijs voor een overnachting.

  Met vriendelijke groet Fred

 2. Katrin en Ronny schreef:

  Goeiedag,
  Wij warenner deze zomer.
  Een hele beleving en gezien we wel Frans praten was het voor ons makkelijl om contactennte leggen met andere mensen. Een paar leuke geile dagen en nachten gehad! Wij gaan zeker terug!!!! Wel een bromfiets meenemen om inkopen te doen. De dichtsbijzijnde winkel is een hele afdaling heen en een ferme klim terug…

 3. GaitJan schreef:

  M & M.Hoe was het op de KIbbelkoele.Ik kon helaas niet.Wanneer weer?Gaitjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.