VERSLAG CAMPING LIBERTIN ROSERAIE 2016

img-camping-2015-01Na jaren een week in Cap d’Agde ons erotisch plezier te hebben beleefd gaan we dit jaar eens kijken naar een andere bestemming. Zoals Agde is er niks anders, daar kunnen we kort over zijn. Ook weten we van camping “Le Ran du Chabrier” in de Ardèche,  maar de verhalen daarover hebben ons niet overtuigd om daar een week door te brengen hoe spannend deze camping ook mag zijn.

 

Bij toeval lazen wij vorig jaar een verhaal over een nieuwe camping die zich steeds meer profileert als een “camping libertin”. Het verhaal en de recensies hebben ons doen besluiten om dit jaar een week naar “Camping libertin Roseraie” toe te gaan. Deze camping ligt vlak onder Vhicy wat qua weersomstandigheden niet zo zeker is als het meer zuidelijker gelegen Agde.

 

De recensies gaven ons een redelijk beeld van wat we daar konden verwachten, maar uiteindelijk moet je het zelf ervaren. Deze camping is nog niet zo lang actief voor de swingers want volgens mij wordt dit het derde jaar (2016). Afgelopen jaar heeft men van diverse bezoekers “opbouwende” kritiek gekregen waarmee men zeker iets heeft gedaan.

 

Bij aankomst doen de vele vlaggen van landen je vermoeden dat ze je taal spreken.  Nou ze spreken slechts één taal en dat is Frans en daar wijken ze niet van af. Alles is in het Frans en men doet niet eens een poging om bijvoorbeeld Engels te spreken. Alle informatie die er hangt en/of krijgt is in het Frans. Natuurlijk wel een goede manier om je Frans te verbeteren.

 

20140808_091851 (640x480)De camping zelf is niet zo groot maar oogt netjes en verzorgd. Het sanitairblok ziet er netjes uit en wordt een aantal keren per dag gecontroleerd en gereinigd. Over het hele terrein zijn er ruime kampeerplekken aanwezig en staan er her en der ook mobile homes. Sommige plekken hebben schaduw door de bomen maar wat achter op het terrein zijn ook open plekken. Hier staan meestal de mobiele mobile homes. Wijzelf hebben voor deze week een mobile home gehuurd. Er staan nieuwe, maar ook een paar wat oudere maar zeker niet slecht. Onze was voorzien van alle benodigde zaken met een veranda met daarop een picknick tafel welke uitermate geschikt is voor spannende doeleinden.

 

Een redelijk minpuntje vinden wij wel de drukke weg die langs de camping loopt. Er gaat redelijk wat verkeer overheen dat je, zeker als je in een tent ligt en deze ook nog dicht bij deze weg ligt kan dat best storend zijn. Onze mobile home stond ook redelijk dicht op deze weg en het geluid was duidelijk hoorbaar. Meer naar achteren op de camping heb je daar veel  minder last van.

 

Screenshot_2016-05-17-13-34-05De dame achter de receptie is blijkbaar de eigenaresse en is heel resoluut in veel zaken. Zoals gezegd men spreekt alleen maar Frans. Bij het inchecken krijgt ieder persoon een polsbandje met een chip daarin. Deze dient men te allen tijde te dragen en als je hem niet om hebt word je daar meteen op aangesproken.

Met dat polsbandje betaal je ook alle consumpties en brood. Het rare is dat je bij aankomst meteen het polsbandje moet opwaarderen dit in tegenstelling bij bijvoorbeeld een sauna dat je afrekent bij vertrek. Bij elke transactie moet je het bandje afdoen omdat men deze ergens langs moet halen. Dat is wel wat onhandig.

 

Het terrein kom je niet zomaar op en af. Bij het uitrijden moet je een slinger geven aan een bel bij de poort. Bij het inrijden moet je net geluk hebben dat er iemand bij de receptie zit en na het zwaaien met je polsbandje gaat het hek open.

 

Zoals wij begrepen hebben is het zo dat iedereen die een bandje draagt openstaat voor contact. Ook enkele personeelsleden dragen een bandje en hebben dan ook seksueel contact met de gasten!

 

DSC_0077Op het terrein is een lekker zwembad. Niet groot maar voldoende om lekker in te zwemmen. Rond dit zwembad zijn een aantal plekken ingericht waar je op een groot matras sex kunt hebben. Ook op de ligbedden rondom het zwembad gebeurt het nodige. Behalve in het zwembad en restaurant is sex volgens mij overal toegestaan.

 

Aangrenzend aan de camping is een stuk bos waar ook op diverse plekken ook ligbedden, een sling en andere spannende attributen zijn gemaakt. Het is niet een groot stuk bos maar er is voldoende ruimte om op diverse plekken sex te hebben. Het jammere is dat er in de avond en nacht geen verlichting is dus is het verstandig om zelf een klein zaklampje of je telefoon mee te nemen die je overigens nergens op het terrein mag gebruiken, ook niet als daar muziek op zou staan.

 

In de week dat wij er waren was het niet helemaal vol. Rond de nationale Franse feestdag zou dat wel het geval zijn. Een Nederlands stel dat wij spraken die het jaar daarvoor rond de nationale feestdag er was vertelde dat het toen vol was en in de avond overal op de camping spannende geluiden te horen waren van seksende stellen tot groepsseks toe.

 

20140808_091209 (640x480)Natuurlijk bepalen de aanwezige mensen hoe de sfeer is. In onze week waren er een aantal Nederlandse stellen maar de meesten waren Frans met een verdwaalde Belg en Duitser. Nu zijn wij ook niet de jongste maar het overgrote deel van de mensen in deze periode (begin juli) waren ook niet de aller jongsten op een paar uitzonderingen na.

 

Wij hebben het gevoel dat men nog steeds bezig is om deze swingers camping in te richten naar de wens van de gast. Zo heeft men op voordracht van suggesties verbetering aangebracht voor het vertier in de avond en nachtelijke uren. Elke avond heeft men wel een thema t.a.v. de kleding.

Rond het zwembad staan nu twee grote tenten die dienst doen als disco, club en eetgelegenheid. Er zijn gezellige zitjes geplaatst en achter de dansvloer is ook een ruimte waar je lekker los kunt gaan met je eigen partner of met meerderen. Verder staan er op het terrein een aantal tenten waar je ook spannende dingen kunt uithalen.

 

Het is geen camping waar je voor je rust komt integendeel. De muziek van de club gaat zeker tot na middennacht door en als je de pech, of geluk hebt, dat er naast je een stel een feestje geeft dan kom je ook niet tot slapen toe.

 

Photo 3 (640x427)Achter de receptie is een klein winkeltje met de meest voor de hand liggende artikelen. Boodschappen kun je het beste doen nabij Vichy. Vlak voor het binnenrijden van Vichy is een grote E.Leclerc supermarkt waar je van alles kunt krijgen. Daar vlakbij is ook een Lidl. Beiden zijn wel op zondag dicht.

 

Kijk zelf op voorhand welke interessante plaatsen in de nabijheid van deze camping zijn om te bezoeken. Vhicy is er zo eentje en ook een bezoek aan de hoogste berg in de omgeving de Puy de Dôme die vanaf de camping zichtbaar is.

 

Plus:

Als alternatief voor een periode in Agde of als tussenstop van en naar Agde toe is deze camping zeker een aanrader.

Ruime campingplekken en goede accommodaties.

Sex is bijna overal toegestaan.

 

Min:

Men spreekt alleen maar Frans.

Drukke weg langs de camping.

Het weer kan een rol spelen omdat het noordelijker in Frankrijk ligt.

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
4386 berichten.
Stel 34/34 uit Utrecht.. schreef op 20 juni 2024 om 10:19
Hoi hoi wie heeft er ervaringen bij sauna azzurra? We zijn benieuwd naar het doolhof die zien we dat voor o s? Zitten daar glory holes is is dat donker? Spelen daar mensen? Is dat net zo iets als de Kamasutra beurs?
Rob uit Eindhoven schreef op 20 juni 2024 om 10:19
Rob eind 50 wil weer eens naar Azzurra welke dame heeft er zin om op een donderdag middag mij te vergezellen?
sebasensam uit Rotterdam schreef op 20 juni 2024 om 08:54
Welk jong stel gaat ook naar sauna Thermen Bussloo zaterdagavond 22 juni? Wij zijn 28 en 30 slank/atletisch. xx sebastiaan en sam
Ont-spanning uit Deventer schreef op 20 juni 2024 om 08:53
Stel40+, libertin, of wie ook maar zin heeft. Ik ga morgenavond naar Sare, altijd gezellig op vrijdagavond ! Komen er wellicht meer ? Ik M bi.
FenM uit Arnhem schreef op 20 juni 2024 om 08:49
@Es&M Wij zijn rond 18.00uur in Azzurra. Te herkennen aan tattoosleeve vrouw (linkerarm)
Avontuur uit Arnhem schreef op 19 juni 2024 om 22:04
Bedoeling is om zaterdag naar azzura te gaan, zijn er nog leden van hier die er dan ook zijn? Ben zelf een sportieve Nederlandse man van midden 20. Hoor het graag 😄
Emma&Tom uit Deventer schreef op 19 juni 2024 om 19:59
@Es&M en FenM. Wij zijn er morgen rond 12:00. Wij zijn te herkennen de extra gekleurde handdoeken die we mee hebben en Tom is groot en Emma iets kleiner. We zijn heel benieuwd naar jullie. Spreek ons gerust aan. Liefs Tom & Emma
50 plus uit Limburg schreef op 19 juni 2024 om 14:01
Welk leuk stel is zaterdag 22 juni te vinden sauna busseloo.
Es&M uit Noord-Holland schreef op 19 juni 2024 om 11:33
@Emma&Tom, FenM, we zijn morgen voor het eerst in azzurra, vanaf 11 zoiets, hoe laat zijn jullie van plan te komen? Beiden donker haar, blauwe ogen, zij met tattoo op haar arm. Het lijkt ons ook leuk kennis te maken daar! Es&M
Lars uit Groningen schreef op 19 juni 2024 om 10:54
Zijn er nog leuke stelletjes die zin hebben in een geil afspraakje in een sauna in de provincie Groningen ? Wij zijn beide bi schierig Dus kom maar op, met jullie geile fantasieën . Wij zijn voor veel in Groetjes ons xx
Ruben uit Soest schreef op 19 juni 2024 om 08:59
Hi, Zijn er leuke stellen/vrouwen van plan om komende zondag naar Thermen Soesterberg te gaan?
Nodoublefun uit Apeldoorn schreef op 19 juni 2024 om 06:52
Hoi, Wij stel mid 50, gaan zondag 30 juni naar Mystique. Wie gaan we daar misschien treffen? 🌞👌🏼 doublefun
Emma&Tom uit Deventer schreef op 18 juni 2024 om 21:12
@ES&M en of FenM. Donderdag 20 juni as gaan wij ook weer naar azzurra. Waar herkennen wij jullie aan? Wij hebben gekleurde handdoeken bij ons. we zouden het leuk vinden jullie daar ontmoeten.
Stel40+ uit Twente schreef op 18 juni 2024 om 20:32
Ah lazen net stukje terug. Eind 50 is idd ook 40+😄. Hier halverwege de 40. Fijne avond
Libertin uit Zwolle schreef op 18 juni 2024 om 16:54
@Stel40+: ook 40+😉 en die van jullie?
FenM uit Arnhem schreef op 18 juni 2024 om 16:26
Wij gaan donderdag (20 juni) weer eens naar de stellendag in Azzurra. Met wie gaan wij kennismaken? Drankje aan de bar, lekker bubbelen... zijn benieuwd. Liefs FenM
ManZwolle uit Zwolle schreef op 18 juni 2024 om 14:37
Hoi vrouw van Stel40+ uit Twente, ik ben ook regelmatig in Swoll te vinden. En stiekem ook wel eens wat stoute dingen gedaan daar.😇 Lijkt me leuk je daar eens te treffen. Ik ben een gezellige, goed uitziende slanke man van 45 jaar. En jij?
Leukstebegin40 uit Epe schreef op 18 juni 2024 om 14:03
Hoi wij gaan vanavond nog ff na de veluwsebron. Wie zien we daar.
Stel40+ uit Twente schreef op 18 juni 2024 om 10:35
@Libertin....wat is jouw leeftijd?
Jeroen uit Waalwijk schreef op 17 juni 2024 om 23:03
Hoi wij dit weekend op flevonatuur is daar weekend van 20-23 wat te beleven ? Zijn benieuwd naar gelijk gestemde 😊 gr j&m
Es&m uit Noord-Holland schreef op 17 juni 2024 om 12:53
Hoi, fit 40+ stel gaat donderdag naar de ‘couples only’ dag in Azzurra. We gaan er voor de eerste keer eens een kijkje nemen vanaf 11 uur. Wie zien we daar ook donderdag? We vinden het leuk om misschien wat te flirten in het bubbelbad bijvoorbeeld, en met een leuke klik misschien meer dan flirten.. spreek ons gerust aan.. Es&m.
Ruud uit Heemskerk schreef op 17 juni 2024 om 06:42
Sauna Ik wil volgende week dinsdag een dagje sauna Azzurre proberen ben er nooit geweest Wil daar wel eens oude mannen tegen komen Laat eens je leeftijd weten Zal nog reageren op deze site als ik ga Ruud
Ont-spanning uit Deventer schreef op 16 juni 2024 om 17:24
As vrijdag ga ik naar Sare ! Altijd leuk daar, zeker op vrijdagavond!
Libertin uit Zwolle schreef op 16 juni 2024 om 11:21
Ha vrouw van stel uit Twente Ik ga ook alleen dus gezellig als jij ook alleen zou willen.
Libertin uit Zwolle schreef op 15 juni 2024 om 14:20
Ha ontspanning en stel van 40+ Iets lastiger verborgen te zijn dan bijv Bussloo. Busloo sowieso perfect . Kom ik ook graag. Bij Swoll wel eens verdwaalde handjes gezien én gevoeld. Achterin bij de vijver kan er wel wat . Wanneer gaan jullie? Of afspreken in Bussloo?
Stel40+ uit Twente schreef op 15 juni 2024 om 12:24
Soms leuke flirt. @libertin; Gebeurt er wel eens meer daar?
Libertin uit Zwolle schreef op 15 juni 2024 om 10:52
Ha vrouw van stel 40+ Ik was er gisteravond. Kom regelmatig in Swoll en ben ik om aan te haken. Ik kom ook vaak alleen. Hoe herken ik je en wanneer ga jij?
Ont-spanning uit Deventer schreef op 15 juni 2024 om 09:36
Hoi Stel 40. Is er bij sauna Swoll iets te beleven ? Zij er stiekeme plekjes te vinden ? Ik ga vaak naar Bussloo of veluwse bron of Sare.
Stel40+ uit Twente schreef op 14 juni 2024 om 19:50
Hallo allemaal. Zijn er stellen, mannen of bi-dames die wel eens bij Sauna Swoll komen? Ik vrouw (bi) van stel, ga af en toe alleen. Soms gaan we samen. Fijne avond!
Alex uit Amsterdam schreef op 14 juni 2024 om 16:31
Beste Rick, Bedankt voor je reactie en voor je uitleg. Respect en fatsoen is iets wat ik ook belangrijk vind, en dat zal van mijn kant zeker ook gebeuren. Ik ga het ervaren! Mochten andere mensen ook ervaring hebben op deze camping dan hoor ik ze tips graag! Hopelijk lopen daar ook wat mensen van mijn leeftijd. We gaan het zien! Fijn weekend iedereen! Alex
Jim uit Barendrecht schreef op 14 juni 2024 om 15:27
Hi, vanavond weer lekker naaktzwemmen in de Knotwilg Steenbergen. Vaak is er een gehuwde dame van rond de 40 die openstaat voor wat lekkers en hoopt op wat stoute toeschouwers 🙂
Rick uit Gennep schreef op 14 juni 2024 om 14:42
Ha Alex, ik denk dat je je wat beter moet inlezen. De camping in Cap is zeker geen sex/swingerdscamping. Sterker nog er komen ook (beperkt) gezinnen. Enige wat je qua frivole activiteiten merkt is de outfits van de gasten als ze in de avond naar het dorp lopen om daar gezellig te doen. Openbare sexuele activiteiten op de camping is een ticket naar de uitgang. Neemt niet weg dat het een prima uitvalsbasis is. De camping uit en links het strand op en je bent binnen 200 meter op het stuk strand waar met name vanaf de namiddag van alles te zien en te beleven valt. Dat geldt ook voor het dorp. Bedenk je echter goed, je bent een van de vele single mannen. Je kunt het leuk hebben daar maar dat begint met respect, fatsoen en openheid richting de stellen.
Alex uit Amsterdam schreef op 14 juni 2024 om 13:34
Hi allemaal, Ik (man van 36) ga begin in de eerste week van Juli naar cap d’agde (naturisten/libertijnse camping) in het zuiden van Frankrijk. Nu is de vraag of iemand hier wel eens is geweest, en hebben jullie tip of dingen waar ik eventueel op moet letten. Ik heb begrepen dat het een heeeeel vrije camping is. Hoor graag of mensen ervaring hebben op de camping/nude beach. Fijn weekend iedereen! Groeten, Alex
Jongstel uit Harderwijk schreef op 14 juni 2024 om 10:14
Wij geil jong stel vandaag naar Zwaluhoeve welke geile vrouw of stel zin om te kijken, bekeken te worden of elkaar lekker teasen? Man gespierd met dikke besneden lul, vrouw vol met dikke kutje. Jouw of jullie stats?
JimSofie uit Wijchen schreef op 14 juni 2024 om 01:55
Wij gaan zaterdag ook vanaf een uur of 1 zoiets. Naar de berendonck in Wijchen. Slank en sportief m34 v31 Laat maar weten hoe laat jullie in het bubbel bad of zwembad zijn dan kunnen we ‘s avonds wellicht eens kijken
Libertin uit Zwolle schreef op 13 juni 2024 om 17:20
Ik, eind 50-er, slank 172, morgen 14-6 met bevriend stel vanaf 17.00 naar Swoll. Maar vind het altijd leuk stoute dame of ander stel te bekijken en wie weet meer Zit graag in hout gestookte sauna Herkenbaar aan ring rechterhand
Jan en maaike uit Tilburg schreef op 13 juni 2024 om 08:49
Wij koppel 45 gaan zaterdag naar de bbq bij sauna joe. We hebben erg veel zin in leuke koppels en lekkere singles, wie gaat er nog spelen in de sauna en de kamertjes
Stel2730 uit Zwolle schreef op 13 juni 2024 om 07:56
Wij twijfelen om zaterdag aan te haken als jullie dat leuk vinden? Wij zijn 27 en 30. Jong sportief en slan stel. Bij de sauna in berendonck.
F&A uit Utrecht schreef op 13 juni 2024 om 06:59
Hoi Doublefun, Wij waren begin mei voor het laatst in Azzura dus waren dat niet op 23 mei. Wie weet tot vanmiddag.
Carlos uit Doetinchem schreef op 12 juni 2024 om 22:32
Vandaag eens naar azzura gegaan . Weinig te doen maar in stoom sauna samen met man of 10 een getinte vrouw genomen in de mistige damp van de stoom wat een geile dame was dat ik mocht haar bare nemen terwijl ze ook nog iemand goed aan het pijpen was en ze was al goed nat dit was genieten met een heerlijke dame hoop dat stel nog eens te treffen xxx Carlos
JimSofie uit Wijchen schreef op 12 juni 2024 om 16:51
Hoi Sam. Leuk dat jij een bericht stuurt. Wij gaan zaterdag ook rond 12 uur. Hoe kunnen we jou herkennen. Wij zullen zeker tot s avonds blijven dus wellicht kunnen we een cabine ingaan of wat spelen in het zwembad wanneer het donker is. Hoe oud ben jij. Wij zijn ook sportief gebouwd en verzorgd en zijn 34 en 31 jaar. Ben jij in het zwembad of bubbelbad te vinden?
Simon uit Schijndel schreef op 12 juni 2024 om 14:47
Hoi M&M, dank jullie wel voor de reactie. Fijn te horen dat het een aanrader is. 4 Juli staat bij ons in de agenda. Erg spannend. Mag ik nog vragen hoe jullie het aangaan met anderen hebben ervaren, hebben gedaan. Zijn er gasten die erg gebrand zijn op contacten, of is men terughoudend en wacht men een uitnodiging af? Ik verwacht zeker dat wij actief willen zijn, maar we weten nog niet tot hoever. Mooi om te lezen dat je vriendin een grens kon trekken, althans in de bedoeling dat ze dus niet over haar grens heen is hoeven te gaan. Dat wordt dus goed geaccepteerd? Ik hoor graag.
Doublefun uit Apeldoorn schreef op 12 juni 2024 om 13:59
Hey F&A. Wij zijn morgen ook in Azzurra. Kan het zijn dat we elkaar op 23 mei ook hebben gezien? Wij lekker bezig in de sauna, jullie buiten bij de jacuzzi kijken. Het werd ons te heet en kwamen naast jullie zitten? Nou ja, hoe dan ook. Wie weet tot morgen. Doublefun. 😊
Joiner uit T zand schreef op 12 juni 2024 om 12:46
Hier nog stellen die regelmatig naar het naakstrand gaan. Noord Holland, regio callantsoog/groote keeten of geestmerambacht en op zoek zijn naar iemand extra?;)
Harm 26 uit Boxmeer schreef op 12 juni 2024 om 11:37
Hey allen, Ik ga zometeen een bezoekje brengen aan Azzura. Zijn er leuke stellen?? Misschien tot zo!
Henk en ell uit Roggel schreef op 12 juni 2024 om 09:36
Goede morgen In eerste instantie zouden wij morgen present zijn bij koppel dag in Azurra maar door omstandigheden kunnen we niet.
Sam uit Eindhoven schreef op 11 juni 2024 om 23:38
JimSofie uit Wijchen schreef op 9 juni 2024 om 08:24 Ik ben een vrouw en ga alleen zie er goed goed en nieuwsgierig en misschien wel meer. Trio? Ik ben er vanaf de middag. Geschoren maar streepje.. ook goed. Hoe herken ik jullie ?
Naturistenkoppel uit Rotterdam schreef op 11 juni 2024 om 20:16
Rob. Nee A.s woensdag zijn we er niet Zal denk 10 juli worden. Komende week komt er een extra man bij ons thuis om met vrouw te spelen. Sauna dus over paar weken. We beginnen dan naakt met een drankje aan de bar . Daarna in bubbelbad en vrouw wil weer overal betast en genomen worden . Ze heeft een kale kut en lekkere borsten maatje Cup B
Ontdekkendstel uit ZH schreef op 11 juni 2024 om 20:09
Ontdekkendstel M/V eind 40 gaan zondag 23 juni vanaf de middag naar Thermen Barendrecht. Het lijkt ons spannend hier een donker of getint stel te ontmoeten om een erotische spanning mee op te bouwen.. Zien wij jullie daar?
Pieter uit Dijk en waard schreef op 11 juni 2024 om 19:42
Wij, m v, 50 52, gaan zaterdag 22 juni naar azzurra. Welke stellen zien wij daar
Naughty Couple uit Eindhoven schreef op 11 juni 2024 om 19:23
Hoi, wij zijn een koppel waarvan zij een geile milf Cup-D begin 50 en bi-schierig en hij begin 60 jr. We zoeken een of twee stellen die op woensdag middag 10 juli naar azzurra komen voor een mooi avontuurtje in de afgesloten grote jacuzzi ruimte. Het is nog ver weg maar wie weet kunnen jullie het alvast plannen.
F&A uit Utrecht schreef op 11 juni 2024 om 17:32
Wij actief gemixed stel (zij getint)zijn donderdag 13 juni as vanaf circa 15:00in Azzura. Wij zijn vaak te vinden in de bubbelbaden en de speelruimtes en staan voor veel open. Zij (A 36 volslank met heerlijke borsten)bij juiste klik bischierig en onverzadigbaar. Ik(F 45 normaal postuur met leuk gereedschap) kijk nergens meer op en sta voor veel open. Wij zoeken actieve stellen die met ons willen spelen!
Rob uit Noord-Limburg schreef op 11 juni 2024 om 16:54
@naturistenkoppel,zijn jullie er woensdag aanstaande ook??
Leuk stel begin 40 uit Epe schreef op 11 juni 2024 om 13:49
Hoi wij leuk stel begin 40. Wij wouden vanavond nog na de veluwsebron Wie zien we daar
E&R uit Haarlem schreef op 11 juni 2024 om 13:39
Welke bikerels tussen 45 en 55, intiem kaal en lekker dik geschapen treffen wij in Club Monique zaterdagavond 14 juni? Wij zijn een mature stel, ervaren, intiem kaal en oraal bi.
Will uit Den Haag schreef op 11 juni 2024 om 13:13
Wij zijn van plan om als stel don 20 juni in de middag Azzurra voor t eerst te bezoeken. Zijn net de 60 gepasseerd, volslank en zien er gespannen naar uit om deze ervaring te beleven. Zijn er stellen genoeg aanwezig om ons op ons gemak te stellen en die ook in zijn voor n erotisch avontuur of avonturen?
Elle uit Rotterdam schreef op 11 juni 2024 om 11:15
Hoi naturisten koppel. Wij gaan 26 juni naar Azzurra. Kunnen jullie jezelf beschrijven? Wij - heel verliefd. Achter in de 40. Super leuk
RenL uit Ulft schreef op 10 juni 2024 om 23:18
Gaan er nog weleens 'spannende' stellen naar sauna Thermen Berendonck? Wij zijn benieuwd😊
Naturistenkoppel uit Rotterdam schreef op 10 juni 2024 om 23:13
Stef We gaan regelmatig naar Azzurra Alleen gaan we altijd op een woensdagmiddag We beginnen altijd naakt aan de bar. Daarna in bubbelbad en vrouw wil en wordt graag overal betast. Ze pijpt graag en wil ook geneukt worden. Dus als je ook op een woensdag er bent kun je haar gebruiken
P&A uit Utrecht schreef op 10 juni 2024 om 21:20
Wij hebben in de planning staan om donderdag eens lekker te gaan bubbelen in Azzura. Wij zijn gezellig stel, zij half 40 en hij half 50. Hij normaal postuur, zij mooi en slank. Wij zijn zeker niet erkenning en hopen op een heerlijke geile middag/avond. Donderdag a.s méér stellen aanwezig voor spannende contacten?
Ray en Anita uit Westcoast schreef op 10 juni 2024 om 15:12
Waarom wordt mijn bericht niet geplaatst? We plaatsen geen berichten waar een socialmedia-naam in staat, ivm avg regels.
Peter uit Heerhugowaard schreef op 10 juni 2024 om 13:33
Wij gelegenheidsstel gaan vrijdagmiddag naar Javali in Heerhugowaard. Welk leuk stel of jonge mannen komen ons vergezellen? Groetjes een leuk en goed uitziend stel
Stef uit Nijmegen schreef op 10 juni 2024 om 12:29
Goeiemiddag, is er misschien een vrouw die met mij samen naar de parenavond in Azurra wil?
Ruud uit Heemskerk schreef op 10 juni 2024 om 12:04
Dennis Morgen vliegen wij naar Zakynthos Hebben auto gehuurd,corsa Wij zitten iets noordelijker Kunnen wel eens melden waar wij naakt liggen zijn er niet bekend
Es&m uit Noord-Holland schreef op 9 juni 2024 om 22:27
@m&m; Leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hadden met azzurra. Steamworks staat ook nog op ons lijstje. Wij zijn een fit 40+ stel en gaan donderdag 20 juni voor het eerst een bezoekje brengen aan azzurra. We willen graag de spanning opzoeken, samen in het bad met een ander stel etc. Hopelijk zien we de 20e juni leuke stellen die met ons willen bubbelen of misschien willen rondleiden? Spreek ons gerust aan😃
Standsaunastel uit Nijmegen schreef op 9 juni 2024 om 22:00
Wie kent er op Kreta naaktstranden waar stelletjes sex hebben? We gaan er binnenkort naartoe en hopen wat te kunnen kijken en bekeken te worden.
Api uit Eindhoven schreef op 9 juni 2024 om 20:02
We zijn in mill vandaag
Marco uit Puttershoek schreef op 9 juni 2024 om 18:10
In de week van 21/6- 28-6 wil ik naar de sauna zit dan in Beekbergen. Welke dame heeft zin om samen te gaan.
Henk en ell uit Roggel schreef op 9 juni 2024 om 16:42
Ha E en T wij zijn de 6 gepasseerd en wij komen ook donderdag naar Azurra. Wij alle twee lekker slank en geil. Dus wie weet tot donderdag.
S&T uit Lemmer schreef op 9 juni 2024 om 13:39
Aankomende donderdag zijn we van plan rond 14:00 naar Azzurra te gaan. Voor ons alweer een hele tijd geleden dat we daar waren. Welke stellen zijn ook van plan om langs te wippen? Zelf zijn beiden de 5 al voorbij en hopen dat we niet de enigen daarvan zijn 😉. Tot dan!
Jongstel uit Eindhoven schreef op 9 juni 2024 om 11:47
Nog leuke stellen in Mill vandaag ? Wij jong stel zijn op zoek naar wat leuk contact!
JimSofie uit Wijchen schreef op 9 juni 2024 om 08:24
Wij gaan zaterdag 15-6 naar berendonck maar zoeken wel een stel en geen man alleen. Wij zijn m 34 env31 verzorgd en slank. Wij willen graag in het zwembad of bubbelbad wanneer het ‘s avonds is, wellicht in de sauna wat verder gaan.
Hans uit Driebergen schreef op 8 juni 2024 om 23:56
19 juli??
Rick uit Roermond schreef op 8 juni 2024 om 21:20
Welk leuk koppel of dame alleen gaat 11juni naar sauna Berendonck voor een dagje te relaxen? Ik ben een sportief gebouwde man die graag alles in de gaten houdt en bekijkt😉. X Rick
Dennis uit Den Bosch schreef op 8 juni 2024 om 07:15
@Ruud wij zitten in Tzante hotel, jullie? Welke stranden in het zuiden zijn naakt en gaan jullie heen? @Mark mijn linkerarm heeft een grote sleeve
M&M uit Arnhem schreef op 7 juni 2024 om 23:35
@nieuwsgierig stel en @simon. Het was een geweldige avond en aanrader voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met deze avond. Het is veel kijken en bekeken worden, maar als je er voor open staat is er ook heel veel actie, vooral in het doolhof en de bubbelbaden 😊 Bij binnenkomst waren we een beetje onwennig, eerst even gedoucht en rondgelopen om al de faciliteiten te zien. We hebben ons even afgezonderd in een afgesloten ruimte met sauna en bubbelbad. Was fijn om op deze manier in de goede stemming te komen. Vervolgens zijn we naar het stoombad gegaan, hier waren we samen met een ander stel. We hebben eerst elkaar verwend en later ook een beetje hand- en mondwerk met het andere stel. Mijn vriendin vond dit voor vanavond de grens. Ik heb nog wel samen met een andere man heerlijke seks gehad met een ander dame. Het publiek was gemixt qua leeftijd, maar we hadden wel het idee dat het meerendeel ouder was dan wij zijn. Later op de avond kwamen er een aantal jongere stellen binnen (ca. 30/35 jaar oud). Wij hebben de smaak te pakken en gaan zeker vaker. Zijn ook benieuwd hoe het bij steamworks is op de stellen avond, dus als iemand daar ervaring mee heeft dan horen we dat graag.
R&Y uit Groningen schreef op 7 juni 2024 om 21:32
Goedenavond , wij zijn na wat spontane acties nieuw in deze mindset. Nu zijn wij na wat zoekwerk geïnteresseerd geraakt om een uitje naar parenclub monique te gaan . Dat zal onze eerste ervaring op clubgebied zijn. Mijn vraag aan jullie is nu of dit een juiste keuze zql zijn voor een eerste ervaring ? Of zijn er volgens jullie andere eerste keuzes?.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Het ligt er maar net aan waarvoor je gaat, wil je alleen stel-stel contact dan is een klassieke parenclub zoals Fun4two, Fata Morgana of Mystique( in het weekend) prettiger omdat je geen single mannen de hele avond, overal en nergens als lemmingen achter je aan lopen. Zoek je een club waar je vrouw verwend door mannen wil worden, dan zit je bij Monique goed. Maar dan zit je in club Showboat toch net iets moderner en tropischer qua bezoekers. Er is gelukkig keus voor iedereen. groetjes Ray
Ruud uit Heemskerk schreef op 7 juni 2024 om 11:00
Dennis Zeker Zuid gedeelte van eiland bezoeken met auto Welk hotel zitten Jullie hoe herkennen wij jullie
Mark uit Amersfoort schreef op 7 juni 2024 om 10:00
@ Dennis: Ik (sportief, 32) ben ook van plan om maandag een avondje naar de sauna te gaan. Zijn jullie er ook in de avond en hoe gaan we elkaar herkennen?
Simon uit Schijndel schreef op 6 juni 2024 om 21:51
Ja, inderdaad hoe het is gegaan. Ben ook wel benieuwd naar de leeftijden van de andere gasten. Binnenkort willen we ook gaan. Enorm veel zin in.
Nieuwsgierig stel uit Arnhem schreef op 6 juni 2024 om 19:01
@ M&M uit Arnhem, laten jullie weten hoe het was? Benieuwd naar!
Twoforfun uit Utrecht schreef op 6 juni 2024 om 18:31
@N&M Ja, dat waren wij. Leuk om te weten dat hij er meestal is op donderdag, we kijken er naar uit om weer eens langs te komen. We zouden graag in contact komen, hebben jullie toevallig een Joyclub of SDC account?
M&M uit Arnhem schreef op 6 juni 2024 om 12:32
Wij stel van 38 jaar oud gaan vanavond voor de eerste keer naar de stellenavond bij Azzurra. We zijn nog onbekend in deze wereld, maar zijn wel voor veel in. Hopelijk treffen we veel leuke mensen om samen geile dingen te doen. Tot straks!
Rob uit Eindhoven schreef op 6 juni 2024 om 10:36
Welke dame 40+ heeft eens zin om in de middag samen met mij naar Azzurra te gaan.
Dennis uit Den Bosch schreef op 5 juni 2024 om 15:59
Hoi allemaal. Wij stel 31. Sportief en geschoren, zijn 10 juni in Thermen Bussloo. Wie kunnen we daar treffen voor spannende handelingen?
E&R uit Bergen op Zoom schreef op 5 juni 2024 om 14:46
Wij zijn 14 en 15 juni in Haarlem. Zijn daar geile bioscopen, clubs in de buurt of regio? We denken aan club Monique. Interesse in nette verzorgde bikerels vanaf 45 jaar, intiem kaal en liefst dikker geschapen. We zijn ervaren. xx
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Dan kom je uit bij Coconuts Haarlem met 1 filmzaaltje maar genoeg animo en anders HTcinema in Alkmaar. Roxy Sextheater Haarlem is helaas afgebroken en er zitten nu appartementen in. Voor clubs kom je uit op Showboat, alleen bereikbaar met de auto. Je kunt ook een speeddate zetten op SDC en mensen uit de buurt van Haarlem ontmoeten op je hotelkamer oid Monique zit echt verder weg in noord holland maar het zou ook kunnen. Ik ben er twee keer geweest en het was echt armoe
S&G uit Hengelo G schreef op 5 juni 2024 om 12:07
Morgen (do.6juni) gaan wij , voor de 2e× naar Azzurra. Beide 56, intiem geschoren, introvert maar wel nieuwschierig. Wie gaan we daar ontmoetten om ons te begeleiden ?
Leo uit Venlo schreef op 5 juni 2024 om 10:04
Ik nette verzorgden man begin 30 getatoeëerd vandaag in azzura zijn er leuke gezellig vrouwen die zin hebben om te genieten ? Gr
JimSofie uit Wijchen schreef op 5 juni 2024 om 06:49
Wij zijn er ook de 15e vanaf een uur of 11 a 12. Wij zoeken wel een stel en geen man alleen want die zijn er helaas al genoeg. Vooral ‘s avonds in het bubbelbad of zwembad kan er wel iets gebeuren. Hoe kunnen wij jullie herkennen althans een subtiele hint
Stelzwolle2730 uit Zwolle schreef op 4 juni 2024 om 18:35
De 15e dus vermaak in berendonck. Wij zijn 27 en 30. Aanhaken?
John van M uit Utrecht schreef op 4 juni 2024 om 15:27
Hi, wij stel (zij 30 hij 32) gaan donderdagavond weer eens naar de Veluwse Bron. Altijd in voor een leuke verdwaalde hand of een 'leuk' gesprek in de stoomgrot. Wie gaat donderdagavond ook?
Henri uit Amsterdam schreef op 4 juni 2024 om 13:16
Hi, zijn er (bi)mannen die zaterdagavond naar de Veluwse bron gaan? Bubbelbad, stoomgrot, etc. en die zin hebben in wat stiekem gedoe ;). Hopelijk tot zaterdag.
Es uit Noord holland schreef op 4 juni 2024 om 09:28
@doublefun. Nou wie weet … ik te herkennen aan een tattoo op m’n arm zwart haar blauwe ogen…
peter uit horst schreef op 3 juni 2024 om 21:01
hoi leukstel113 in sittard zit een leuke club pleasure2gether we zijn er al een paar maal geweest erg leuk en gezellig
Kalegast uit Roosendaal schreef op 3 juni 2024 om 12:49
Hoi lieverds .. pas naar thermen roosendaal geweest van vitea .. met een hotel er aan .. deze is hel3maal vernieiwd en echt heel mooi geworden .. en hele leuke plekjes om stiekeme dingen te doen ... groetjes kale gast sportief en 21 cm
Dennis uit Den Bosch schreef op 2 juni 2024 om 21:39
@Ruud wij zijn dan ook in Zakynthos. Welke stranden ga je bezoeken. Wij zijn beide 31. Jullie? Wij willen 10 juni naar de sauna. Iemand nog een goede sauna voor een koppel van 31 jaar.
Libertin uit Zwolle schreef op 2 juni 2024 om 20:07
Wij 2m 1v ,met z’n 3en vrijdag 7 naar sauna Swoll. Wie zin in kijken of wat verdwaalde handen in stoombad?
Ruud uit Heemskerk schreef op 2 juni 2024 om 19:14
Wij stel gaan naar Zakynthos van 11 juni t/m 19 juni, daar willen wij naaktstranden bezoeken Wie kunnen wij daar aan treffen. Zomer liggen wij op IJmuiderslag in tegen de duinen Spannend reageer maar eens
Steloverijssel uit Enschede schreef op 2 juni 2024 om 09:57
Goedenmorgen wij stel gaan zondag 9 juni heerlijk geniet in de Holterhof, spelen graag boven in de rozensauna ….. wie komen er ook?
Timo uit Den Bosch schreef op 2 juni 2024 om 08:17
Even een vraagje: wij gaan aankomende zaterdag voor het eerst naar de Fata in Muiden. In welk hotel kan je dan het beste overnachten?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. GaitJan schreef:

  M & M.Hoe was het op de KIbbelkoele.Ik kon helaas niet.Wanneer weer?Gaitjan

 2. Katrin en Ronny schreef:

  Goeiedag,
  Wij warenner deze zomer.
  Een hele beleving en gezien we wel Frans praten was het voor ons makkelijl om contactennte leggen met andere mensen. Een paar leuke geile dagen en nachten gehad! Wij gaan zeker terug!!!! Wel een bromfiets meenemen om inkopen te doen. De dichtsbijzijnde winkel is een hele afdaling heen en een ferme klim terug…

 3. Fred schreef:

  Hoi, met Fred.
  Bedankt voor je verslag over caming Roseraie, een paar vraagjes aan gezien mijn Frans niet geweldig is. Kan je als man alleen met camper terecht? En zo ja wat is de prijs voor een overnachting.

  Met vriendelijke groet Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *