VERSLAG CAMPING LIBERTIN ROSERAIE 2016

img-camping-2015-01Na jaren een week in Cap d’Agde ons erotisch plezier te hebben beleefd gaan we dit jaar eens kijken naar een andere bestemming. Zoals Agde is er niks anders, daar kunnen we kort over zijn. Ook weten we van camping “Le Ran du Chabrier” in de Ardèche,  maar de verhalen daarover hebben ons niet overtuigd om daar een week door te brengen hoe spannend deze camping ook mag zijn.

 

Bij toeval lazen wij vorig jaar een verhaal over een nieuwe camping die zich steeds meer profileert als een “camping libertin”. Het verhaal en de recensies hebben ons doen besluiten om dit jaar een week naar “Camping libertin Roseraie” toe te gaan. Deze camping ligt vlak onder Vhicy wat qua weersomstandigheden niet zo zeker is als het meer zuidelijker gelegen Agde.

 

De recensies gaven ons een redelijk beeld van wat we daar konden verwachten, maar uiteindelijk moet je het zelf ervaren. Deze camping is nog niet zo lang actief voor de swingers want volgens mij wordt dit het derde jaar (2016). Afgelopen jaar heeft men van diverse bezoekers “opbouwende” kritiek gekregen waarmee men zeker iets heeft gedaan.

 

Bij aankomst doen de vele vlaggen van landen je vermoeden dat ze je taal spreken.  Nou ze spreken slechts één taal en dat is Frans en daar wijken ze niet van af. Alles is in het Frans en men doet niet eens een poging om bijvoorbeeld Engels te spreken. Alle informatie die er hangt en/of krijgt is in het Frans. Natuurlijk wel een goede manier om je Frans te verbeteren.

 

20140808_091851 (640x480)De camping zelf is niet zo groot maar oogt netjes en verzorgd. Het sanitairblok ziet er netjes uit en wordt een aantal keren per dag gecontroleerd en gereinigd. Over het hele terrein zijn er ruime kampeerplekken aanwezig en staan er her en der ook mobile homes. Sommige plekken hebben schaduw door de bomen maar wat achter op het terrein zijn ook open plekken. Hier staan meestal de mobiele mobile homes. Wijzelf hebben voor deze week een mobile home gehuurd. Er staan nieuwe, maar ook een paar wat oudere maar zeker niet slecht. Onze was voorzien van alle benodigde zaken met een veranda met daarop een picknick tafel welke uitermate geschikt is voor spannende doeleinden.

 

Een redelijk minpuntje vinden wij wel de drukke weg die langs de camping loopt. Er gaat redelijk wat verkeer overheen dat je, zeker als je in een tent ligt en deze ook nog dicht bij deze weg ligt kan dat best storend zijn. Onze mobile home stond ook redelijk dicht op deze weg en het geluid was duidelijk hoorbaar. Meer naar achteren op de camping heb je daar veel  minder last van.

 

Screenshot_2016-05-17-13-34-05De dame achter de receptie is blijkbaar de eigenaresse en is heel resoluut in veel zaken. Zoals gezegd men spreekt alleen maar Frans. Bij het inchecken krijgt ieder persoon een polsbandje met een chip daarin. Deze dient men te allen tijde te dragen en als je hem niet om hebt word je daar meteen op aangesproken.

Met dat polsbandje betaal je ook alle consumpties en brood. Het rare is dat je bij aankomst meteen het polsbandje moet opwaarderen dit in tegenstelling bij bijvoorbeeld een sauna dat je afrekent bij vertrek. Bij elke transactie moet je het bandje afdoen omdat men deze ergens langs moet halen. Dat is wel wat onhandig.

 

Het terrein kom je niet zomaar op en af. Bij het uitrijden moet je een slinger geven aan een bel bij de poort. Bij het inrijden moet je net geluk hebben dat er iemand bij de receptie zit en na het zwaaien met je polsbandje gaat het hek open.

 

Zoals wij begrepen hebben is het zo dat iedereen die een bandje draagt openstaat voor contact. Ook enkele personeelsleden dragen een bandje en hebben dan ook seksueel contact met de gasten!

 

DSC_0077Op het terrein is een lekker zwembad. Niet groot maar voldoende om lekker in te zwemmen. Rond dit zwembad zijn een aantal plekken ingericht waar je op een groot matras sex kunt hebben. Ook op de ligbedden rondom het zwembad gebeurt het nodige. Behalve in het zwembad en restaurant is sex volgens mij overal toegestaan.

 

Aangrenzend aan de camping is een stuk bos waar ook op diverse plekken ook ligbedden, een sling en andere spannende attributen zijn gemaakt. Het is niet een groot stuk bos maar er is voldoende ruimte om op diverse plekken sex te hebben. Het jammere is dat er in de avond en nacht geen verlichting is dus is het verstandig om zelf een klein zaklampje of je telefoon mee te nemen die je overigens nergens op het terrein mag gebruiken, ook niet als daar muziek op zou staan.

 

In de week dat wij er waren was het niet helemaal vol. Rond de nationale Franse feestdag zou dat wel het geval zijn. Een Nederlands stel dat wij spraken die het jaar daarvoor rond de nationale feestdag er was vertelde dat het toen vol was en in de avond overal op de camping spannende geluiden te horen waren van seksende stellen tot groepsseks toe.

 

20140808_091209 (640x480)Natuurlijk bepalen de aanwezige mensen hoe de sfeer is. In onze week waren er een aantal Nederlandse stellen maar de meesten waren Frans met een verdwaalde Belg en Duitser. Nu zijn wij ook niet de jongste maar het overgrote deel van de mensen in deze periode (begin juli) waren ook niet de aller jongsten op een paar uitzonderingen na.

 

Wij hebben het gevoel dat men nog steeds bezig is om deze swingers camping in te richten naar de wens van de gast. Zo heeft men op voordracht van suggesties verbetering aangebracht voor het vertier in de avond en nachtelijke uren. Elke avond heeft men wel een thema t.a.v. de kleding.

Rond het zwembad staan nu twee grote tenten die dienst doen als disco, club en eetgelegenheid. Er zijn gezellige zitjes geplaatst en achter de dansvloer is ook een ruimte waar je lekker los kunt gaan met je eigen partner of met meerderen. Verder staan er op het terrein een aantal tenten waar je ook spannende dingen kunt uithalen.

 

Het is geen camping waar je voor je rust komt integendeel. De muziek van de club gaat zeker tot na middennacht door en als je de pech, of geluk hebt, dat er naast je een stel een feestje geeft dan kom je ook niet tot slapen toe.

 

Photo 3 (640x427)Achter de receptie is een klein winkeltje met de meest voor de hand liggende artikelen. Boodschappen kun je het beste doen nabij Vichy. Vlak voor het binnenrijden van Vichy is een grote E.Leclerc supermarkt waar je van alles kunt krijgen. Daar vlakbij is ook een Lidl. Beiden zijn wel op zondag dicht.

 

Kijk zelf op voorhand welke interessante plaatsen in de nabijheid van deze camping zijn om te bezoeken. Vhicy is er zo eentje en ook een bezoek aan de hoogste berg in de omgeving de Puy de Dôme die vanaf de camping zichtbaar is.

 

Plus:

Als alternatief voor een periode in Agde of als tussenstop van en naar Agde toe is deze camping zeker een aanrader.

Ruime campingplekken en goede accommodaties.

Sex is bijna overal toegestaan.

 

Min:

Men spreekt alleen maar Frans.

Drukke weg langs de camping.

Het weer kan een rol spelen omdat het noordelijker in Frankrijk ligt.

 

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
ivm AVG wetgeving worden berichten met mail/kik/links niet geplaatst.
3768 berichten.
AenD uit Zwijndrecht schreef op 21 februari 2024 om 11:11
Wij 50+ stel gaan as vrijdag voor het eerst naar Mill, Wij houden van teasen en spelen regelmatig met elkaar. We zijn benieuwd wie dat ook doen. We zijn er aan het eind van de middag tot eind.
Danny198 uit Breda schreef op 21 februari 2024 om 10:59
Hallo, vrijdagmiddag ga ik naar de sauna. Thermen Goirle of Spa Puur Tilburg. Wie is er ook en waar? Beetje spanning, kijken en bekeken worden...
Ron en Lenie uit Rotterdam schreef op 20 februari 2024 om 17:07
Wij gaan donderdag 22 februari naar Azzurra , zijn er vanaf opening. Welk stel heeft zin mee te spelen. Mail ons kok-r@live.nl
F & A uit Utrecht schreef op 20 februari 2024 om 17:06
Wij actief gemixed stel (zij donker getint)zijn er donderdag 22 feb as vanaf 14:00 in Azzura. Wij zijn vaak te vinden in de bubbelbaden en de speelruimtes en staan voor veel open. Zij (A 36 volslank met heerlijke borsten)bij juiste klik bischierig en onverzadigbaar. Ik(F 45 normaal postuur met leuk gereedschap) kijk nergens meer op en sta voor veel open. Wij zoeken actieve stellen die met ons willen spelen!
StelNBr5859 uit Omgeving Breda schreef op 20 februari 2024 om 15:38
@Stel 40 plus, En ook nog thuis vervolg gehad? Laat nog maar eens weten wanneer weer daar, niet teveel aandacht op locatie, anders vinden we het te druk om af te komen. Gr stel
Stel40+ uit Twente schreef op 20 februari 2024 om 10:42
Wij nieuwsgierig stel. Zij bi. Gaan morgenmiddag/avond(woensdag), naar de Veluwsebron. Lekker relaxen en verder zien we wel. Gezellige mensen altijd leuk.
M&M uit Maastricht schreef op 20 februari 2024 om 10:25
@jimsofie, wij zijn er 10 maart ook in Mill vanaf 13.00 uur. Leuk sportief stel eind 30. Hoe herkennen we jullie?
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 20 februari 2024 om 09:00
Wij cuckhold stel zijn aanstaande zaterdag weer de hele dag in sauna azurra Beuningen vanaf 11.00 tot sluitingstijd zij een volslanke onderdanige indomilf 44 Mega grote dikke zware hangtieten cup h Kale strakke kut die achter elkaar blijft klaar komen zij wil de hele dag geneukt worden gangbangen ze laat zich helemaal bare volspuiten
SaunaBD uit Amsterdam schreef op 20 februari 2024 om 08:29
Hij (man van stel, eind 30) gaat morgen naar de sauna (woensdag 21). Zijn er nog meer stellen of vrouwen die op zoek zijn naar iets spannend. Slank postuur en grootgeschapen :-). Het wordt waarschijnlijk Elysium, Weesp of Zwaluwhoeve, afhankelijk van de reacties 🙂
RenJ uit Drechtsteden schreef op 20 februari 2024 om 08:22
Lenv ism, wij zijn er donderdag ook en stappen graag de jaccuzi in. R44 heeft blonde krullen, ik 53 lang met donker haar
Stel uit Overijssel schreef op 19 februari 2024 om 20:11
Wij, stel, woensdag a.s. Veluwsebron. Middag/avond. Zetten hier liever niet teveel herkenning neer. Houden van het bubbelbad en het leven. Niet op zoek, maar gezellige mensen altijd leuk.
Firsttimers uit Rotterdam schreef op 19 februari 2024 om 18:39
Mijn vriend en ik willen voor de eerste keer de fun bezoeken aankomende vrijdag zijn daar dan ook mensen van onze leeftijd? Die ons de weg willen wijzen? Wij zijn 32 en 30
Speelsstel uit Zaltbommel schreef op 19 februari 2024 om 17:45
Hi Seb en Peet , wij begin vijftigers, gezellig ondeugend en in prima conditie zijn er donderdag rond de middag. Beiden licht bi en staan open voor fijne ontmoeting(en)
john uit malden schreef op 19 februari 2024 om 15:26
@spontaanstel uit utrecht. Hi Vanaf hoe laat zijn jullie in Mill. Ik ben een relaxte, gezellige Hollandse man ben een teaser en pleaser en zou het leuk vinden jullie te treffen daar. Bij een klik is een vervolg ook mogelijk bij mij . Ik kan riant ontvangen bijna om de hoek van de sauna 😉 Ben 185/78kg goed lijf en zon gebruind. sta open voor trio en 1 op 1. Let;s have fun groet john
Cuckhold stel indomilf uit Groningen schreef op 19 februari 2024 om 09:26
Aanstaande zaterdag zijn wij cuckhold stel weer de hele dag in sauna azurra Beuningen zij volslanke onderdanige indomilf 44 Mega grote dikke zware hangtieten cup h Kale strakke kut die achter elkaar blijft klaar komen en squrten zij valt op jonge jongens en haar favoriete mannen zijn negers ze zal gebruiksklaar zitten in een van de bubbelbaden om goed door geneukt te worden alles mag tot volspuiten van haar strakke kut ze is zaadgeil
Sebenpeet uit Dordrecht schreef op 19 februari 2024 om 07:30
Zijn er nog stellen die as donderdag naar azzurra gaan?
Stel uit Gelderland schreef op 19 februari 2024 om 06:24
Wij waren afgelopen zaterdag bij azurra! En we hebben een leuk stel gezien aan de bar, de vrouw daarvan met grote borsten en ze zat er lekker bloot mee en de man had een grote tattoo op de buik! Wij zijn het jonge stel van midden 30. Komen graag in contact met jullie! Xx
erik uit eindhoven schreef op 18 februari 2024 om 21:08
ga morgen maandag weer eens kijken in mystique. alweer tijdje geleden maar blijf fijne herinneringen aan sauna jacuzzi en bezoekers hebben. wie kom ik er tegen?
M&J uit Den Haag schreef op 18 februari 2024 om 20:28
Wij gaan a.s. dinsdag naar de saunaboot in Mill, zijn er andere stellen die in zijn voor wat avontuur?
Beginnendstel uit Zwolle schreef op 18 februari 2024 om 19:06
We zijn nieuwsgierig maar vinden Azzurra nog wat te spannend. Wie gaan er deze week (woe, do) naar bijv Bussloo, Veluwse Bron om te kijken, bekeken te worden en wat nieuwsgierig meer…?
Stel 40 plus uit Grave schreef op 18 februari 2024 om 18:20
Stel nbr 58/59 , we hebben enkel.een jong stel.gesproken en singel mannen met de regen viel.het tot nu toe erg mee 🙂
SaunaStel uit ARNHEM schreef op 18 februari 2024 om 16:52
Wij(stel 53m/52v) gaan woensdag de 28e naar Mill. (En dus niet de 29e😇) Welk stel treffen we daar? Teasen, kijken en bekeken worden en....
SaunaStel uit Arnhem schreef op 18 februari 2024 om 16:07
Wij(stel 53m/52v) gaan woensdag de 29e naar Mill. Welk stel treffen we daar? Teasen, kijken en bekeken worden en....
Rick uit Haarlem schreef op 18 februari 2024 om 10:22
Deze s(w)ingle, man midden 40, gaat binnenkort weer naar dé sauna van Haarlem (noord). Welke vrouw of stel vindt het fijn om bekeken te worden?
A&R uit Den Haag schreef op 18 februari 2024 om 08:15
Wie nog meer naar sauna berendonck vandaag voor wat geilzelligheid
spontaan stel uit Utrecht schreef op 18 februari 2024 om 00:39
Wij zijn een leuk, vlot en aantrekkelijk stel van 52 en 56 jaar en zijn aanstaande zaterdag (24 februari) de hele dag (tot sluit) in de Wellesnesboot in Mill. We hebben sinds kort een open relatie en lezen op deze site dat er soms spannende leuke dingen gebeuren in de sauna in Mill. je kan ons herkennen aan een zwart bandje om de rechter pols. We kijken uit naar je reactie hier op de site of live in Mill
Kevin uit Rotterdam schreef op 18 februari 2024 om 00:17
Hey Kevin 26 jaar en zit te denken om morgen (maandag 19de) naar sauna te gaan, wie gaan er ook? Leuke stellen? Of vrouwen/mannen alleen?
Stel 40 plus uit Grave schreef op 17 februari 2024 om 23:04
Stel 5859nbr, wij zijn niet van suiker en bij klik kunnen er zeker mensen mee naar huis zowel m / v als stel. We nemen paraplu mee en in de auto is het droog. Vanaf 16.00 op de parking bij tankstation ( onbemand)aan de doorgaande weg van schaijk naar Zeeland.
StelNBr5859 uit Breda schreef op 17 februari 2024 om 22:15
@Stel 40 plus, Jullie weten ze morgen regen voorspellen de gehele dag. Wordt paraplu meenemen dan, of in de auto blijven zitten. We kunnen ook mee doorrijden naar jullie thuis ? Staan jullie daar ook voor open ? Gr stel
StelNBr5859 uit Breda schreef op 17 februari 2024 om 21:32
Hoi leuk stel 079, Jullie daar Hotel overnachting bij ? Kunnen we bij klik daar verder ontdekken.💕 We staan wel open voor iets nieuws te ontdekken. Gr stel
Speelsstel uit Zaltbommel schreef op 17 februari 2024 om 21:26
Hi Lenv , wij van dezelfde leeftijd , speels en niet benauwd zijn er donderdag ook rond de middag. Herkenbaarheid : mooie blonde vlecht. Wie weet…wit wijntje om te beginnen met elkaar.
Leuk stel 079 uit Zoetermeer schreef op 17 februari 2024 om 15:56
Hoi, Wij zijn een leuk stel (V 50 en M 55, normaal postuur) gaan vrijdag 23 februari een dagje naar de Sauna Boot in Mill. We zijn er vanaf 14.00 tot sluit. We zouden het leuk vinden om in contact te komen met een ander leuk stel voor wat extra spanning (alleen kijken... of meer)... dus wie is er dan ook in Mill? Je kan ons beiden herkennen aan een zilverkleurige armband om de rechter pols. Tot de 23e😊
Henrik uit Almere schreef op 17 februari 2024 om 15:25
Goedemiddag, 24e een leuke en (ont)spannende middag avond. In welke club/sauna tref ik een leuke dame of leuk stel? Samen van en met elkaar genieten. Ben ook op SDC te vinden. Henrik
Stel 40 plus uit Grave schreef op 17 februari 2024 om 15:19
Wij stel.40 plus gaan morgen weer buiten spelen vanaf uur of 15.30 in de reek op de parking bij tankstation aan doorgaande weg met veel.beschutting. komen er leuke stellen kijken meedoen of zich laten bekijken? Gr ons 2
JimSofie uit Wijchen schreef op 17 februari 2024 om 14:54
Wie kwamen er nu 10 maart ook naar Mill en evt hoe te herkennen. Wij zijn 33 en 30 en verzorgd. In voor wat kijken en eventueel stapje verder.
M&R uit Almelo schreef op 17 februari 2024 om 12:41
Wij gaan op de 22 st Azzurra bezoeken, we zullen er in de loop vd middag zijn,tot donderdagmiddag. Groeten R57/M 54
M&N uit Rotterdam schreef op 17 februari 2024 om 08:06
Wij, stel 50, zijn vanavond in Elysium. Welk stel komt naar ons kijken en meedoen?
Lenv ism uit Naarden schreef op 17 februari 2024 om 00:04
De 22e gaan wij naar azzurra, einde ochtend\begin middag, welk stel komt naast ons in jacuzzi offffff de gloryholes? Wij durven veel inmiddels…..
An46&Jo54 uit Eindhoven schreef op 16 februari 2024 om 21:29
Hallo Maria en Ton, Wij zullen er morgen zijn en wellicht zien we elkaar. We zullen ook bij de jacuzzis bij de douches gaan kijken. Reuzespannend allemaal en ik hoop vooral dat het niet teveel beklemmende impact op An zal maken 🙂 We gaan het bovenal relaxed aan. Wij verwachten ook rond dezelfde tijd aan te komen.
RenL uit Eindhoven schreef op 16 februari 2024 om 18:18
Hoi, Wij (stel 37-39) gaan morgen naar Spa puur in Tilburg. Wie zien we daar? We zijn er nog nooit geweest, kun je daar privé bekijken en bekeken worden?
Leukstel4651 uit Eindhoven schreef op 16 februari 2024 om 14:55
Wij (normaal postuur, geen tattoos) gaan zaterdag vanaf 15.00 uur naar SpaSense in Geldrop. Welk leuk stel zien we daar om te teasen en voor een gezellige avond?
Luc1986 uit Venlo schreef op 16 februari 2024 om 11:13
Hoi luc hier, 37jaar normaal postuur. Is er vanmiddag een vrouw of stel dat graag mee naar kelmonderhof wil op de gemengde dag. Is mijn eersfe keer. Zou graag samen met iemand gaan.
Lovers uit Alkmaar schreef op 16 februari 2024 om 09:30
Hoi buitensexstel uit Alkmaar, Wat leuk dat jullie reageren. Wij vinden het ook spannend om het een x in de duinen te proberen, en Egmond aan zee is prachtig. Helaas zijn wij wegens omstandigheden niet naar Azurra gegaan, maar dat komt zeker goed. Xx van ons
Ton en maria uit Helmond schreef op 16 februari 2024 om 09:26
Hallo an en jo. Wij gaan zaterdag ook naar azzura vanaf een uur of 2 .we zitten vaak in bubbelbad bij de douches. Maria volle dame half lang haar. Spreek ons gerust aan. Een praatje kan altijd en verder weet je nooit wat er verder kan
AenD uit Zwijndrecht schreef op 16 februari 2024 om 08:55
Wij gaan de 23e voor het eerst naar Mill. We houden van teasen. Wie zien we daar ook? We zullen er begin van de avond zijn.
An46&Jo54 uit Eindhoven schreef op 15 februari 2024 om 23:22
Wij gaan a.s. zaterdag voor het eerst samen naar Azzurra. Hopelijk ontmoeten we een leuk koppel of voor haar een leuke man erbij. Zij is bi-schierig zonder ervaring en wat er kan gebeuren hangt uiteraard van de mede-bezoekers af 🙂 Zij een mooi geproportioneerde bbw en hij een lange landsbewoner. Geen tatoeages en zij met een clitpiercing. We hopen op een leuke en gezellige eerste keer.
AenD uit Zwijndrecht schreef op 15 februari 2024 om 21:11
Wij gaan de 23e voor het eerst naar sauna Mill. We vinden het leuk om de teasen. We zijn alttijd met elkaar bezig. Misschien zijn er die avond ook stellen die dat leuk vinden.
Johan & Miek uit Delft schreef op 15 februari 2024 om 20:40
Wij stel V43 M55 gaan dinsdag 20 februari overdag naar Mill. Gaan er die dag nog andere stellen voor gezelligheid en iets meer?
Henri uit Almere schreef op 15 februari 2024 om 19:06
Hi, Van plan om 24 feb as naar Azzurre te gaan. Is er een leuk stel dat het leuk vindt om vooraf kennis te maken en elkaar daar te treffen? 51, normaal postuur en op zoek naar leuk en lekker (bi)stel. Misschien jullie? Henri
Strand sauna stel uit Nijmegen schreef op 15 februari 2024 om 17:50
@Erik en Wil, wij zijn er zaterdag aan het eind van de middag en de avond. M52, V48. We rommelen stiekem samen een beetje als het rustig is. En als een nieuwsgierig stel wil kijken of bekeken wilt worden, dan vinden wij dat wel spannend. Hopelijk geen irritante mannen alleen deze keer. Tot zaterdag!
A&R uit Den Haag schreef op 15 februari 2024 om 16:45
Wij gaan zondag en maandag naar sauna berendonck, hebben hotel naast de sauna geboekt Wellicht komen we spontaan een gezellig koppel tegen voor extra geilzelligheid
Stel31&33 uit Eindhoven schreef op 15 februari 2024 om 14:25
@gtjuh, willen jullie a.s. zaterdag naar devarana in den bosch? Zie onze oproep! Wij zijn daar van half 5 tot half 7. En wat bedoel je met 'vooral voor haar' qua kijken en bekeken worden? Wij zoeken een stel waarbij ik (vrouw) wat contact mag hebben met een andere man of andere vrouw waar mijn man bij is. Zelf is hij 100% hetero. Mochten jullie willen komen.. Je herkent ons aan een aantal tattoo's, donker haar 🙂
A & F uit Utrecht schreef op 15 februari 2024 om 14:12
Hallo Renj, Ik ga er vanuit dat je donderdag 22 feb bedoelt🤗. Wij actief gemixed stel (zij donker getint)zijn er vanaf 14:00. Wij zijn vaak te vinden in de bubbelbaden en de speelruimtes en staan voor veel open. Zij (A 36 volslank met heerlijke borsten)bij juiste klik bischierig en onverzadigbaar. Ik(F 45 normaal postuur met leuk gereedschap) kijk nergens meer op en sta voor veel open. Wij zoeken actieve stellen die met ons willen spelen!
Kevin uit Rotterdam schreef op 15 februari 2024 om 14:12
Hey allen, Kevin 26 jaar ik zou graag naar azuren komen, maar dat wordt me eerste keer. Ik vraag me af of er genoeg vrouwen op af komen op gemengde dagen? En wie komen er op maandag 19de? (Of is er wellicht een vrouw die samen wilt naar gemengde dagen?)
Henk uit Zundert schreef op 15 februari 2024 om 11:56
Hoi Johan en miek Je kunt amai eens proberen in meer net over de grens in België of mystique in Ruthpen Groetjes Henk en anders wil ik jullie wel begeleiden
RenJ uit Dordrecht schreef op 15 februari 2024 om 10:47
Donderdag 23 februari gaan we (zij 44, hij 53) weer naar Azzurra. We hopen daar leuke stellen tegen te komen voor een praatje en geil avontuurtje.
Johan & Miek uit Delft schreef op 15 februari 2024 om 07:58
Wij zoeken meer dan alleen bekijken en bekeken worden. Is de boot in Mill daar voor geschikt? We zien op tripadvisor negatieve recensies over Mill. Wat zijn jullie ervaringen? Zijn er nog andere (seks)sauna's die jullie kunnen aanbevelen? We zijn al bij Azzura geweest.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Ik heb begrepen dat mill een gewonemensen-sauna is. Mensen rommelen stiekem wel eens wat maar blijf netjes naar anderen. Niet iedereen is gediend van al dat lekkere geflikflooi...
Jongstelnijmegen uit Nijmegen schreef op 15 februari 2024 om 07:51
Zijn er mensen tussen de 25-40 die vandaag azzura stellen dag gaan? Wij zijn 29 en 30 en gaan rond 17:00 erheen.
Dennis uit Boxmeer schreef op 15 februari 2024 om 06:43
Hoi hoi, Leuke jonge man van 45 gaat vandaag naar saunaboot in Mill. Dus vrouwen herken mij aan mij tatoage op mijn bovenbeen.
Erik en wil uit Amersfoort schreef op 14 februari 2024 om 19:54
Zijn er komende zaterdag ook stellen die naar Mill gaan? Houden van iets meer spanning dan gewoon sauna bezoek maar parenclub nog net stapje te spannend vinden? M 41 / V43
Anostel uit Beuningen schreef op 14 februari 2024 om 19:22
Hoi Mati, Mijn fwb en ik bezoeken morgen Azzurra overdag. Wij zijn een stel van 40 (Vrouw) en 48 (man). Vrouw is ook volslank met grote borsten en man heeft een normaal postuur. Wellicht treffen we elkaar daar!
Miekskie&Johan uit Delft schreef op 14 februari 2024 om 19:18
Beste mede-swingers, wij zijn een beginnend gelegenheidsstel (V42 en M55). Inmiddels zijn wij 2 keer naar de stellendag bij Azzurra geweest en dat is ons zeer goed bevallen. Wij zijn op zoek naar alternatieven voor Azzurra omdat de stellendag (donderdag) bij Azzurra vaak niet past in onze agenda's. Welke lokaties kunnen jullie ons aanbevelen. Wij zoeken meer dan alleen bekijken en bekeken worden. Is de boot in Mill wat voor ons? Wij zien op tripadvisor veel negatieve recensies over Mill. Wat zijn jullie ervaringen? Welke andere sauna's kunnen aanbevelen om echt sex te hebben met andere stellen.
Stel31&33 uit Eindhoven schreef op 14 februari 2024 om 19:17
Wie zien wij a.s. zaterdag bij sauna devarana? Graag iemand van ongeveer onze leeftijd. Zou leuk zijn als de vrouw ook in is voor contact met een vrouw, alleen de man mag ook.. Wij hebben een normaal postuur en zoeken ook iemand met een slank/normaal postuur.
Dennis uit Boxmeer schreef op 14 februari 2024 om 17:23
Berend en Astrid, Ik ben morgen ook in Mill en zal ernaar uitkijken. Ben er rond 17.30
Dennis uit Boxmeer schreef op 14 februari 2024 om 16:39
Hoi hoi, Leuke jonge vent😁 Zoekt vrouw of stel om mee naar de saunaboot in Mill te gaan. Wie lijkt dat leuk😁 Groetjes Dennis dennisveekens@ hotmail.com
BB6365 uit Nederland schreef op 14 februari 2024 om 15:35
Wij overwegen samen met een ander koppel een avondje door te brengen in een luxe suite bij het concern met de toekan. Zo is er een vestiging met een zwembadsuite of een grote whirlpool. Echter zijn deze suites meestal bedoeld voor 2 personen en wordt er met vet gedrukte letters vewezen naar de voorwaarden waarin je niet zomaar anderen mee mag nemen naar je kamer/suite. Men heeft het zelfs over 'Zero-Tolerance beleid'. Het zou toch jammer zijn dat je, na het betalen van zo'n aanzienlijk bedrag (deze suites zijn nu eenmaal prijzig), zonder pardon het hotel uitgezet wordt omdat je met zijn viertjes op een kamer zit (NIET overnacht maar verblijft in de avond bijvoorbeeld). Heeft iemand hier ervaring mee. Zowel positieve als negatieve ervaringen worden gewaardeerd 😉
stelM&M uit Arnhem schreef op 14 februari 2024 om 14:40
@Mati; wij stel V40, M49 zijn er morgen ook, in Azzurra. Hoe laat zijn jullie er? Wij zullen er vanaf 11.30 zijn. Gezellig even samen bubbelen in de jacuzzi wellicht😄
Stel 40 plus uit Grave schreef op 14 februari 2024 om 14:35
Berend en Astrid wij gaan morgen ook herkenbaar aan zwarte bw transporter bus parkeren aan de zijkant buiten voor het terrein aan doorgaande weg, waarin rijden jullie? Groetjes x
Miekskie&Johan uit Delft schreef op 14 februari 2024 om 13:19
Hallo mede swinger, wij (gelegenheidsstel) V42/M55 zijn inmiddels 2x naar de stellendag bij Azzurra geweest en dat bevalt ons erg goed. De 1e keer hebben wij de kat een beetje uit de boom gekeken. De 2e keer hebben wij heerlijke seks gehad met 2 andere stellen. Aangezien de stellendag bij Azzurra alleen op de donderdag is en onze agenda's dat vaak niet toe laten zijn wij opzoek naar andere gelegenheden waar wij andere koppels kunnen treffen. Wij zijn opzoek naar meer dan alleen kijken en bekeken worden. Wat kunnen jullie ons aanraden. Wij zien in dit gastenboek regelmatig de boot in Mill voorbijkomen, sluit dat aan bij onze verlangens? Tevens zien wij op TripAdvisor veel negatieve reviews over Mill, wat is jullie ervaring?
Ton en maria uit Helmond schreef op 14 februari 2024 om 12:26
Dat zouden wij ook wel willen weten Piet of er nog een nieuwe sauna Ibiza komt
BerendAstrid uit Tiel schreef op 14 februari 2024 om 11:22
Leuk 50+ stel donderdag 15 Februari van 14u tot sluitingstijd in Mill , herkenbaar aan blauwe bandje om haar enkel en allebei zin om door stellen vrouwen mannen bekeken te worden en zelf te kijken....wie o wie ook allemaal
Mati uit Heerenveen schreef op 14 februari 2024 om 10:43
Gaan er morgen 15 februari nog leuke stellen naar azzura in Beuningen. Wij stel eind 40. Vrouw iets voller met heerlijke borsten en rondingen en man normaal gebouwd. Kom gezellig bij ons in de jacuzzi
Piet uit Rotterdam schreef op 14 februari 2024 om 09:58
Hallo, heeft iemand al iets gehoord van of er een Sauna Ibiza 2.0 komt?
Gtjuh uit Bergen op Zoom schreef op 14 februari 2024 om 09:02
Hoi hoi Wij, eind dertigers, vrouw knap en een heerlijk lijf, vragen ons af of er komende tijd leuke stellen in spa one te vinden zijn. Kijken en bekeken worden, vooral voor haar, niets meer vooralsnog. Liefst op zaterdagen, namiddag/avond.
Stel30rs uit Arnhem schreef op 13 februari 2024 om 21:02
@sportief stel, wij waren er de avond. Jullie helaas niet herkend… wij hebben het heerlijk gehad. Mooie sauna. In de avond veel in de buurt geweest van het bubbelbad en de stoomcabine eronder. Hebben heerlijk samen (van elkaar) genoten 🙂 helaas geen andere stellen die mee kwamen genieten. Wel een vrouw alleen met interesse. Ook leuk en welkom! Binnenkort gaan we weer, waarschijnlijk op woensdag 6 maart. Mogelijk dan naar een andere sauna in de buurt van Nijmegen. Zijn benieuwd of er stellen zijn die misschien ook zin hebben om te gaan?
S&K uit Roosendaal schreef op 13 februari 2024 om 15:24
Vrijdag gaan wij stel midden 40 naar de Zwaluwhoeve. Zijn er nog meer stellen die vrijdag extra gezelligheid zoeken?
Sportief stel uit Oirschot schreef op 13 februari 2024 om 12:58
Gister lekker sauna dagje gehad in Mill. Het was er goed druk, veel jong volk, en de gedachte dat er stellen in waren voor iets geils gaf extra cachet aan de toch al fijne dag.
Ro en Daan uit Rotterdam schreef op 13 februari 2024 om 09:21
Donderdag 1-2-2024 zijn wij in sauna Azzurra een leuk stel tegengekomen Danielle en ? uit Hilversum. Hij had een bedrijf. Graag willen wij weer in contact met jullie komen! Wij zitten op SDC robo60.
Jim uit Flevoland schreef op 13 februari 2024 om 08:10
Gaan hier wel eens mensen in almere naar thermen voor wat ondeugende spanning?
Stel30 uit Nijmegen schreef op 13 februari 2024 om 00:57
Is er een stelletje die donderdag a.s. naar de Berendonk gaat?
JimSofie uit Wijchen schreef op 12 februari 2024 om 22:05
Leuk dat jullie ook komen stel ehv. Wij gaan regelmatig naar Mill en zijn vooral in het zwembad maar ook bubbelbad en stoombad aanwezig! Verzorgd uiterlijk en sportief gebouwd. Hebben weinig ervaring maar vinden het wel leuk te kijken en ook gezien te worden. Komen jullie ook de zondag in maart. En hoe zijn jullie wellicht te herkennen. Welke leeftijd ?
Stef uit Maastricht schreef op 12 februari 2024 om 18:22
Hoi, zijn er nog stellen die a.s zaterdag naar kelmonderhof komen, laat het even weten, kunnen we er een gezellige dag van maken, kijken en bekeken worden , en misschien meer met respect, heel gezellig in beek ( limburg) ik man zwaar geschapen zie naar jullie uit.
Justin uit Amsterdam schreef op 12 februari 2024 om 15:52
Hi! Man 27 uit Amsterdam die voor het eerst Azurra wilt bezoeken. Zijn er vandaag leuke mensen die mij de weg willen wijzen? 1,92, redelijk strak lichaam en goed gereedschap 😉 sta voor veel open! Kijken en bekeken worden altijd een fantasie geweest
Tony uit Tilburg schreef op 12 februari 2024 om 15:50
Gaat er nog een leuk stel morgen, 13-02, naar de saunaboot in Mill toevallig?? Wij leuk en spannend stel in voor eenzelfde stel… leeftijd tot ongeveer halverwege 40. Roept u maar wie er zijn! Ons herken je aan….tattoo vrij lichaam! Moet opvallen denk ik zo…
Bert uit Rekem België schreef op 12 februari 2024 om 11:25
Hoi ben een 65 jarige bi singel kom regelmatig in kelmonderhof op donderdag vrijdag zaterdag dan is de sauna gemengd ben masseur geef er ook afentoe massage aan het heren en dames
Sportief stel uit Oirschot schreef op 12 februari 2024 om 07:32
@stel30rs, allebei 180cm, v halflang blond haar, man gemillimeterd, en voor de verandering geen tattoos.
Stel-ehv uit Eindhoven schreef op 12 februari 2024 om 07:16
Goedemorgen, wij zijn nieuw hier maar vinden het erg leuk om te lezen dat hier veel gekletst wordt over spannende dingen in een regular sauna. Zelf kunnen we het ook nooit laten. 10 maart gaan wij naar sauna boot in mill, leuk te lezen dat jimsofie er dan ook zijn, hoe zijn jullie te herkennen. Gr
Stefan uit Maastricht schreef op 11 februari 2024 om 06:43
Volgende week 17-2 weer naar sauna kelmonderhof in kelmond (beek) ik bi man van 52 komt er regelmatig, en komen altijd ook leuke koppels, do, vr, en za zijn koppels ook welkom dus als er koppels zijn die willen komen, dan graag, leuke sfeer, 20 euro entree, leuke swingerkoppels ontmoetingsplek.
Hadi uit Antwerpen schreef op 11 februari 2024 om 01:10
Deze week gaan we voor het eerst de test doen we zijn een koppel, een 37 man,vr is 30, we willen voor het eerst een test doen
BerendAstrid uit Tiel schreef op 10 februari 2024 om 17:32
@Frits uit Rosmalen, dan heb je niet goed gekeken wij waren er van 14u tot sluitingstijd en ze had een blauw enkelbandje om haar enkel.....wij gaan donderdag 15 Februari weer van 14u tot sluitingstijd dus welke leuke mannen vrouwen stellen houden van kijken en bekeken worden?
JimSofie uit Wijchen schreef op 10 februari 2024 om 16:34
Wij dachten juist dat er veel koppels naar Mill kwamen de laatste maanden, wij hebben ook wel aantal koppels gezien die in waren voor meer, maar ja het gevoel moet gewoon goed zijn. Of je moet een herkenningspunt krijgen. Opdringerige mannen hebben wij gelukkig nog nooit meegemaakt. Wij gaan ook weer 10 maart. M33v30
Strand sauna stel uit Nijmegen schreef op 10 februari 2024 om 09:34
We waren donderdag in Mill en daar liepen maar liefst 3 mannen de hele tijd op en neer tussen de stoomcabines, het bubbelbad boven en de infraroodsauna. Eentje leek er zelfs strak van de coke te staan. Wat een mafkees. En eentje met een micropenis. En geen enkel stel of vrouw die ergens voor in leken te zijn. Ik plaats hier dus geen oproepen meer? Trekt alleen maar zielige mannen aan.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
🎵Iedereen is van de wereld, en de wereld is van iedereen🎵
STEL48&51 uit Horst schreef op 9 februari 2024 om 23:14
Ha Stel077: nee, want wij vieren vastelaovend! Misschien een andere keer naar de sauna in Lomm of Geldrop?
Stel077 uit Horst schreef op 9 februari 2024 om 21:05
Toevallig iemand in Landal Vaals dit weekend?
Stel30rs uit Arnhem schreef op 9 februari 2024 om 19:07
@sportief stel waar kunnen we jullie aan herkennen? Misschien in het bubbelbad of de stoomsauna? 🙂
Stel 40 plus uit Grave schreef op 9 februari 2024 om 15:31
Stellen en dames , wij gaan maandag naar mill saunaboot en meer. We zorgen dat we rond 15.00 uur aanwezig zijn en blijven dan even bij onze zwarte vw transporter bus wie gaan we zien? We parkeren buiten de locatie op de parking voor de ingang aan de doorgaande weg. Laat even weten met wat voor auto je / jullie komen , Tot dan.
stel40 uit coevorden schreef op 9 februari 2024 om 11:25
Wij stel van 40+ en goed verzorgd gaan vanmiddag naar Hesselerbrug. Zijn er nog heren die geplaagd willen worden.
Sportief stel uit Oirschot schreef op 9 februari 2024 om 11:00
Maandag 12 februari vanaf 15.00 uur tot sluitingstijd zijn we te vinden op de wellnessboot Mill. Misschien tot dan stel30rs. 🙂 wij zijn slank, midden 40 allebei
Newbies uit Waskemeer schreef op 9 februari 2024 om 05:47
Wij stel van 50 en 48 gaan op 15 februari voor het eerst naar Azzura.... Zijn er meer stellen die voor het eerst daar heen gaan? Het lijkt ons best spannend, maar ook heerlijk om deze stap te gaan nemen.
StelNBr5859 uit Omgeving Breda schreef op 7 februari 2024 om 23:16
We zijn net terug van de bluewellness kamperland. Het was geweldig, leuke stellen gezien en gesproken,zeker voor een herhaling vatbaar. Gr stel

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. GaitJan schreef:

  M & M.Hoe was het op de KIbbelkoele.Ik kon helaas niet.Wanneer weer?Gaitjan

 2. Katrin en Ronny schreef:

  Goeiedag,
  Wij warenner deze zomer.
  Een hele beleving en gezien we wel Frans praten was het voor ons makkelijl om contactennte leggen met andere mensen. Een paar leuke geile dagen en nachten gehad! Wij gaan zeker terug!!!! Wel een bromfiets meenemen om inkopen te doen. De dichtsbijzijnde winkel is een hele afdaling heen en een ferme klim terug…

 3. Fred schreef:

  Hoi, met Fred.
  Bedankt voor je verslag over caming Roseraie, een paar vraagjes aan gezien mijn Frans niet geweldig is. Kan je als man alleen met camper terecht? En zo ja wat is de prijs voor een overnachting.

  Met vriendelijke groet Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *