To plug or not to plug, that’s the question. Door ‘KittyKee’


plugs1PLUGGEN!!! En dan geen muurpluggen om je fotolijstje aan op te hangen, of de plug om je koptelefoon tot leven te wekken. Maar drugs pluggen…shoving a XTC pill up your ass…WHAAAAAAT????“echt niet, ben je helemaal van de pot gerukt MrKittyKee????(pun intended) ”, nou nee niet echt mijn beste artiesteningangvrienden. Weten jullie nog toen jullie klein waren en huiliehuilie deden? Dat moeders/vader/voogd/verzorger/arts/zuster etc een zetpil kwamen geven, en dat dat bijna altijd meteen en goed werkte???…..Shoving a pill up your ass….. Je darmen kunnen heel snel stoffen opnemen en in je bloedbaan brengen. Een zetpil werkt dus sneller en gecontroleerder dan bij slikken;Here we go: “drugs are bad mkay”. Laten we dat alvast gezegd hebben, vooral niet doen, nooit aan beginnen net als met koffie, roken, alcohol drinken etc. etc.. Maar als je het toch doet doe het verstandig; de slikkers van XTC weten het nare bijeffect wat af en toe optreedt; het over je nek gaan als je geslikt hebt. Dit gebeurt door een geïrriteerd maagslijmvlies (ben de laatste tijd een beetje medisch aan het bijdragen…weet ook niet waarom). Hierdoor ga je lopentezitten te kokken en in worst case over je nek waardoor je je net geslikte pil kwijt bent en als een marathonloper staat te zweten. “dag drugbuzz!!”Feit is dat als je XTC slikt je maagzuur al bijna de helft van de MDMA afbreekt en als afvalstof zal afvoeren (en tijdens bijslikken helpt je maag een beetje mee door de richting om te keren; kokken). Daarnaast reageert het MDMA met het aanwezige voedsel in je maag (daarom altijd de tip om 4 uur voor het slikken niet meer te eten). De dosering XTC is 1,5mg per kilo lichaamsgewicht (ongeveer, volgens de psychoanalytische bronnen), dus als je 90kg weeg (zoals ik, als de weegschaal 4 kg onder de 0 staat) zou je dus een dosering van 135mg MDMA “moeten” nemen om de wetenschappelijke effecten van MDMA mee te maken.

…om op een outdoorfeest je broek te laten zakken om er een spuitje in te duwen…
De pillen in de handel hebben tegenwoordig een spread van rond de 190-220mg per pil. Veel gehoorde verhalen dat een pil de ene keer anders valt dan de andere keer kunnen toegeschreven worden aan het ineffectief maken van MDMA in je maag. Dus een halfje kan de ene keer zorgen voor 95mg per pil in je bloedsomloop en de ander keer 50mg afhankelijk van je maaginhoud.Bij pluggen zorg je ervoor dat je “pinautomaat, chocolatestarfish, bruineafdansster etc” schoon is. Je verpulvert je pil tussen 2 theelepeltjes en zorg ervoor dat er geen klontjes meer inzitten. Het pilpoeder doe je dan in een klein spuitje met een paar ml water. Ff schudden voor gebruik en voorzichtig inbrengen en leegspuiten. Je voelt een ietwat branderig effect (geen pijn) en krijg eventueel “aandrang” (maar als het goed is ben je toch al schoon, als er nog ontlasting aanwezig is zal het effect van de pil minder zijn). In tegenstelling tot slikken begint de MDMA al zijn werk te doen met een minuut of 10 en komt er iets minder hard in. Ook is de hoeveelheid die je nodig hebt bijna de helft minder dan bij slikken. Dit heeft als grote voordeel dat je lever en nieren minder moeite hoeven te doen met het afbreken van de MDMA afvalstoffen in de navolgende dagen, de brakheid neemt af maar het risico op de dinsdag dip niet (dat is MDMA gerelateerd). Ook het effect (bij de eerste inname en bijslikken/pluggen) zal beter te controleren zijn omdat de opname van MDMA niet via je maag verloopt. Tel daarbij het ontbreken van de kokhalsreflex en je vraagt je af waarom we eigenlijk nog slikken.

4Zoals ik al schreef werkt drugs beter als je het plugt. Je hebt dus minder nodig. Maar er zijn natuurlijk ook nadelen; je kan geïrriteerd slijmvlies krijgen (maar dat is zeker ook het geval bij het slikken, als de pil blijft hangen voel je al hoe goor die meuk eigenlijk is), je poept de volgende dag in de kleur van je pil.

Als je avontuurlijk bent ingesteld en met een lichte D/s speelt kan je het pluggen goed integreren in het spel.

In principe kan je alle drugs die in pil of vloeibare vorm genomen wordt pluggen (ik zal binnenkort eens een top wiet in m’n ster steken of dat ook werkt). Houd er dus wel rekening mee dat de dosering sterk omlaag gebracht moet worden. Probeer het eerst met een pil die je al kent om geen onnodig overdoseringrisico te lopen. De plugmethode is alleen praktisch als je in een rustige omgeving bent, om nou op een outdoorfeest je broek te laten zakken om er een spuitje in te duwen………..

XTC en MDMA werken erg goed kan ik uit ervaring melden (als we thuis gaan spelen is pluggen inmiddels voor ons the way to go), K, G en andere middelen zou ik niet weten, geen ervaring mee wellicht andere bloggers wel?

Nogmaals; drugs zijn slecht voor je (maar soms ó zo lekker) dus als je er al aan begint neem niet zo maar iets aan van de portier. Zoek een betrouwbare bron/leverancier en als je vaker uit de snoeppot neemt koop er dan gelijk een paar uit dezelfde batch zodat je weet wat ze doen/hoe sterk ze zijn. De meest gangbaar verkrijgbare pillen staan vaak op pillreport zodat je weet of hoe ze getest zijn (absoluut niet zaligmakend maar met het wegvallen van de GGD piltest mogelijkheden nog een laatste vorm van “zekerheid” aangaande de kwaliteit en sterkte).

Party responsible!!!

Mr.KittyKee

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joy schreef:

  Beste Jo,
  Je kan voor extra adviezen en gebruikservaringen uiteraard op het drugsforum.nl kijken, daar is per drug terug te vinden wat de werking, de risico’s etc allemaal zijn. Onze eigen ervaring met ’to plug’ qua xtc is heel prettig omdat ook ik een bijzonder kwetsbare maag heb.
  De pluspunten vind ik persoonlijk: zachtere binnenkomst (geen “klap in je nek” qua reactie) waardoor de misselijkheid uitblijft of te hanteren is, de opname is ruim 80% ipv de 40% bij orale inname en het laat een aantal organen buiten het zuiveringsproces waardoor die ook niet worden belast. Het gaat simpelweg niet via je maag naar je darmen, je lever en uiteindelijk je nieren waardoor je bij een slechtere werking van die organen ook minder na-weeën zal ervaren.

  MAAR… en let wel, dit vind ik als medebeheer van deze site erg belangrijk:
  Er is geen enkele goedprater voor het gebruik van drugs. Als het innemen van een chemisch stimulerend middel ongemakken oplevert is het bij aanhoudende problemen beter om het gewoon niet te gebruiken. Dan moet er een keuze gemaakt worden wat er belangrijker is ;-).
  Aanhoudende maagproblemen bij het slikken van xtc en ghb kan duiden op een te frequent gebruik, je lichaam probeert je een boodschap te geven, het is verstandig daar naar te luisteren.

 2. Jack schreef:

  Hallo Jo, ik heb gelezen dat je voor het gebruik van xtc een dag ervoor en de dag zelf een maagtabletje kunt nemen. Het heet Omeprazol en is gewoon bij de drogist te verkrijgen zonder recept. Het beschermt de maagwand en verlaagt het zuur gehalte waardoor ook de xtc pil wat beter inslaat en ook duurt omdat deze niet gelijk afgebroken wordt. De comedown is ook wat langer. De een vindt dat minder prettig dan de ander. Ik denk dat dat dus ook voor andere middelen geldt.

 3. jo Boran schreef:

  Ik heb dit net met veel G geprobeerd (zoals elders beschreven) en had een zero-reactie ..gespoeld en al..Mogelijk deugde de G niet …want oraal is ie ook niet sterk ..
  Iemand ervaring (ook met GHB)…want erg interessant bij gevoelige magen….?

 4. Joy schreef:

  Oh man man jongens wat briljant geschreven!! Ik had het niet beter kunnen doen (pssttt niet gezien hoor, ik kom er nog wel een puntkommaspatietje in verbeteren :-P). Wij hebben uit nieuwsgierigheid en creatieve inslag ooit GHB anaal geprobeerd… GEEN aanrader. Hoewel het niet direct kwaad kan, werd het meer een wendstrijdje “wie het snelst bij het toilet was” tussen meneer en mij. Godzijdank beiden wel vooraf al goed gespoeld om de dirrrry details uit het verhaal te kunnen laten… Maar echt iets binnen krijgen cq houden was dus niet direct mogelijk. Neeeejj jongens en meisjes, drugs zijn slecht! Doe het nooit, het is vies, levert viezigheid op en vooral smerige zin in geile vieze seks ;-). Als je het toch doet, kies dan voor de verantwoordelijke wijze (en voor Joy is de only way the back entrance).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *