Lezersvraag: hoe maak ik duidelijk dat ik…

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Wil je ook een vraag stellen? Dat kan in onze nieuwe Swingers Vraagbaak

De vraag van vandaag is:

Hoi ome Ray?

Na een eerste kennismaking met een club (samen met mijn man) ben ik enorm benieuwd hoe ik het aanpak om contact te maken met een vrouw voor mijn nieuwschierigheid hiernaar. Zoals ik schreef is het eerste contact met een club gemaakt en merk ik dat je makkelijk contacten legt en wegkletst, maar hoe maak ik tactisch de stap met de gedachte dat het een try-out is??☺

Miss MopMis

Je kunt je eigen lezersvragen indienen, via het reactieveld onder deze pagina. Blijf op de hoogte met onze handige emailservice als er een reactie na jou komt.

En dit is mijn antwoord:

Lieve Mopmis,

Ten eerste: wat heerlijk om te horen dat je je sexualiteit aan het verbreden bent. Als het klopt wat ik tussen de regels lees: hoe maak ik op een subtiele manier aan een andere vrouw duidelijk dat ik ‘Bischierig’ ben (een samenvoegsel van de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Red. Haha)

Je hebt geluk! Het is in de swingerswereld heel erg in om als vrouw biseksueel zijn, als non-bisexueel ben je juist oninteressant.

Ik heb het ook niet bedacht maar mijn Anita is dus gwn niet biseksueel en we hebben daarom veel ‘nee dankje’ gehoord pcrecies na het negatieve antwoord op de bi-vraag.

Dus: mijn motto is : Zie je die leuke vrouw. Dan maak je oogcontact en gebuik je bodylanguage zoals elkaar even kort aanraken. Bedoeld, onbedoeld. Daar volgt met 90% kans de nacht van je dromen uit schat. De staatsloterij heeft niet eens zoveel winkans.

Go for it, and never look back!

XxX

Ome Ray

Ps. Wist je dat we óók nog een een algemeen gastenboek hebben?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ray en Anita schreef:

    Jij hebt hier al lekker je draai gevonden merk ik ?. We zijn nog niet in Oase geweest dus een review heb ik dan niet. Ingezonden kopij is bijzonder welkom mensen! Ray@samenswingen.nl is mijn mailadres?

  2. Mopmis schreef:

    Hoi Ray!

    Weer een vraag van mij☺️ Heb je ook recensie over club Oase in Gelderland?? Reacties van leden ook zeer welkom!!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *