Tips voor Single mannen

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Het kan als man alleen moeilijk zijn om contact te krijgen met stellen. Zij zoeken er een man bij zeggen ze, je stuurt een berichtje of staat in de swingersclub, en tóch word je keer op keer afgewezen lijkt het. Waar ligt dat dan aan?

De oplossing is simpel maar niet voor iedereen direct uitvoerbaar, na het lezen van onderstaande tips zul je meer inzicht krijgen hoe ook jij je balboekje kunt vullen😎.

Ook in de swingerswereld zul je als man een dame of stel moeten versieren. Daarmee bedoel ik niet dat je in je mooiste boxer en opgepompt sportlichaam rondwandelt (hoewel sommige vrouwen dit echt heel lekker vinden). Nee, ik bedoel dat je als single man op een prettige manier contact weet te maken.

Als je in een club komt waar gemixt publiek komt dan komen daar meestal ook stelletjes die er een leuke man bij zoeken. Ze staan dus open voor contact. Wanneer je een kort gesprek aanknoopt met hen ondek je eigenlijk in de eerste 4 zinnen al of ze daadwerkelijk openstaan voor gemixt contact. Zolang ze het gesprek lopend met je houden is er dus een beetje interesse.

Vertel iets over jezelf of stel een interessante vraag, terwijl je gezellig praat kun je misschien heel zacht de dame aanraken en uitproberen of ze daar voor in is. Zo kan van het 1 het ander komen en voordat je het weet hebben 3 (of meer mensen) een geweldig moment samen. Een veel gemaakte fout is dat veel mannen erg op sex belust zijn, en de dame zowat rechtstreeks in de kruis tasten. Daar reageert niemand lekker op.

Verder moet je er ook rekening mee houden dat stellen die er een man bij zoeken soms beide biseksueel zijn, je moet er dus niet raar van opkijken als je opeens door de man gepijpt wordt. Ze zijn seksueel gewoon een stuk verder qua niveau, bij het een hoort het ander.
Een trio is dan echt een trio. Informeer van te voren dus goed of de man biseksueel is, en als hij dat is, tot hoe ver jij dan wilt gaan. Zo staat niemand voor verrassingen als jullie op bed liggen en er gebeuren dingen…

Ben je niet zo goed in contact maken, of wil je daar niet in investeren dan is het misschien een idee eens een gangbang te bezoeken. Zowel op SDC als in clubs worden oproepjes of gangbang-middagen georganiseerd. De dames die daar komen zijn (net zoals jij?) enorm op sex belust. Hier speelt lust dus een grote rol, en is persoonlijk contact minder belangrijk.

Een tussenstap is een Erotic Cinema, een plek waar je zowel een leuk gesprek aan kunt gaan als waar keiharde actie plaats kan vinden, alleen zijn stellen of vrouwen minder frequent aanwezig en zul je wel eens geduld moeten hebben als niet Bi-man.

Verder swingen mensen om zeer uiteenlopende redenen, om te kijken of jij in dat plaatje past kan dus alleen door een normaal gesprek te beginnen. Stel jezelf even voor of zeg gewoon ‘hallo’. Dit wordt door swingers erg gewaardeerd.

Wanneer er nog stelletjes of singles zijn met tips or tricks dan horen we dat natuurlijk graag en zal ik dat aan het artikel toevoegen.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.