Try-out Stellendag Azzurra Beuningen door Stiefpat

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In 1 woord WOW!

Wij zijn op Donderdag 29-11-2018 naar de try-out van de stellen dag van Azzurra geweest en het was geweldig.

De opkomst lag op 180 personen (dus 90 stellen) 🙂 dat had niemand vooraf kunnen bedenken. **Update dec-2018 zijn er 146 stellen geteld**

Wij waren er al in de middag aangezien wij vakantie hebben en we eerst nog even wilde relaxen van de sauna, bubbelbaden en hete plaat voordat het geweld zou losbarsten.

In de middag waren er tussen de 20 en 25 stellen aanwezig en dat was al redelijk gezellig druk.

Nadat wij de diverse bubbelbaden en sauna`s hebben bezocht waar we trouwens zonder om te hoeven kijken rustig konden gaan zitten en liggen zijn we een hapje gaan eten.

Het zal rond 18:30 zijn geweest toen we zaten te eten en de bom barste los!

Het ene na het andere stel kwam binnen wandelen en op een gegeven moment zijn we gestopt met tellen bij 10 stuks.

De rij bij de bar werd alsmaar langer en langer en tussendoor werden er ook nog een aantal mannen die alleen waren gekomen weg gestuurd.

Uiteraard allemaal smoesjes van ik wist het niet en ik kom van ver of ik heb de site niet bekeken. Gelukkig stond het pas 1,5 maand aangegeven op de site, bij de entree en overal in de zaak zelf posters.

Dus raus met die rennende rukkers! 🙂

De tuin heeft ook een grondige verbouwing ondergaan en is zo goed als klaar (30-11) de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i en dan gaan de deuren open.

Na het eten tijd voor een drankje en zijn we even aan de bar gaan zitten voor zover er plek was en daarna nog even een rondje gedaan achter bij alle bezienswaardigheden.

Wat direct opviel was dat de sfeer zeer gemoedelijk was en niemand schichtig om zich heen keek of er niemand achter hun aanliep.

Er werd veel meer naakt gelopen als voorheen want niemand hoefde bang te zijn dat er iemand aan hun zou komen of dat ze gevolgd of opgejaagd zouden worden.

Wij zijn even op een groot wit matras gaan liggen en terwijl Pat op haar rug lag, lag ik tussen haar benen en ook ik kon vrijuit gaan liggen zonder dat er vervelende mannetjes op mijn benen gingen spetteren.

Het was echt een genot zonder bang te hoeven zijn en om mij heen te hoeven kijken of er geen vreemde dingen gebeuren.

Leukste vonden wij nog wel dat toen wij bezig waren er rustig stellen bij gaan kijken en ook langzaam met elkaar beginnen i.p.v. dringen om maar een glimp op te kunnen vangen (liefst van 10cm afstand uiteraard).

Nadat we zijn vertrokken van het witte matras even uitgebreid gedouchte en zijn we weer een drankje gaan doen.

Nog een heel lief stel ontmoet waar we al maanden contact mee hebben maar het nooit tot een afspraak is gekomen en nu wel en dat is voor herhaling vatbaar en dat vonden hun ook.

Na lekker gekletst te hebben zijn we nog een rondje gaan doen achter en zijn we beland in het doolhof bij de sling waar het gezellig druk was en er flink werd gepunnikt 😀

Pat had zin om te slingeren en daar hebben wij ons een tijdje beziggehouden en ook hier weer gold ze kon rustig liggen met haar ogen dicht zonder bang te hoeven zijn dat er rare figuren aan haar zouden gaan zitten.

Na de slinger sessie weer even aan de bar plaats genomen en een drankje gedaan en toen werd het wat rustiger qua mensen en dat kon ook wel aangezien het 00:30 was.

Na weer wat gekletst te hebben met het stel wat we ontmoet hebben zijn we even met zijn allen op de warme steen gaan liggen om even bij te komen van al het genot en bezienswaardigheden en uit te rusten.

Zo rond 1:30 hebben we afscheid genomen van elkaar, hebben we het licht aangedaan en zijn we om gaan kleden om nog een laatste bak koffie te doen aan de bar en richting huis te keren.

Het was een super avond! en 1 woord is eigenlijk te weinig om te omschrijven hoe de sfeer was maar we proberen het toch WOW!

Dit mag vaker gedaan worden en zodra wij kunnen zijn we er weer bij.

XXX
Stiefpat (dat is ook onze kik naam als je meer over ons zou willen weten).

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

28 Responses

 1. Eddy schreef:

  Ik ben er samen met Merel mijn vriendin geweest, wat een heerlijke avond hebben wij gehad.
  We hebben gespeeld met een naar ons idee beginnend stel. Was erg leuk.
  Verder hebben we heerlijk kunnen kijken, en spelen met elkaar zonder hordes geile mannen die je ongewenst belagen… in een woord Wow

 2. PenC schreef:

  Wel een succes dus zo te lezen. Dat zal de eigenaar ook gezien hebben. Voor herhaling vatbaar dus?

 3. Jessevande schreef:

  wauw klinkt heerlijk, voor ons helaas alleen (nog) een fantasie. De spreekwoordelijke drempel blijft jammer genoeg te hoog, we gaan wel naar gewone sauna’s dus we zijn wat dát betreft wel zelfverzekerd genoeg. Weet niet zo goed waarom, denk dat we er (wellicht onterecht) vanuit dat iedereen een afgetraind lichaam heeft..

  Misschien komt er het nog van hoor, “zo’n” sauna heeft wellicht een minder hoge drempel dan een parenclub? We vragen ons wel af in hoeverre het fris is / blijft in zo’n sauna, hopelijk is het niet zo dat je in de whirlpool er allerlei dingen ronddrijven toch?

  Voor reactie / ervaringen dan mag je ons mailen, héél graag zelfs! (jessevande@gmail.com)

 4. M & C schreef:

  Hi Jesse, als Azzurra je iets te pittig lijkt, lees de verslagen op deze site over Steamworks eens. Een van die verslagen betreft een stellenavond, dat lijkt meer op “een sauna waar iets meer mag” dan op een parenclub.

 5. Ray en Anita schreef:

  Het is maar weer eens bewezen dat er eerst swingers nodig zijn om single mannen te kunnen toelaten en niet andersom. Goed gezien Stiefpat. Ik denk dat deze stellendagen een succes zullen worden.

 6. Lars en bibi schreef:

  Hoi Ray en Anita.

  Wij waren afgelopen zaterdag in Azzurra. Super sauna! gaan zeker vaker!
  Jullie hebben het hier over een doolhof, wij hebben toch geen doolhof kunnen vinden alleen een ruimte met cabines.

  Groet,
  Lars en Bibi

 7. Ray en Anita schreef:

  Tja, doolhof is wat ruim beschreven. Ee is een gangetje gemaakt met planken waar je je hand doorheen kunt doen.
  Misschien is het alweer weggehaald. We gaan zelf weer eens kijken op een stellendag. Ik heb het ook niet meer helder…

 8. Stiefpat schreef:

  Het doolhof is inderdaad een gangen stelsel met wat glory holes, afsluitbare cabines en open ruimtes met matrassen.
  Het gangetje met planken is al heel lang weg Ray 🙂

 9. Stiefpat schreef:

  Aanstaande donderdag 27-12 is het weer zover voor de 2de editie stellendag bij Azzurra.
  Wij zullen er aan het begin van de avond zijn we hopen dat het net zo leuk word als de vorige keer.

 10. R en E schreef:

  Wij waren aanwezig op de 27e op de 2e stellendag van azzura.
  Was onze eerste keer daar.
  Onze indruk was Mooi schoon en netjes met een gemoedelijke sfeer.
  De ingang waarbij je gelijk in de barruimte staat was wel even wennen.
  Ondanks aan het eind van de avond last te hebben gehad van de ogen door het hoge chloor gehalte zijn we zeker van plan vaker te gaan.

 11. Simon schreef:

  Gisteren voor de tweede x heen geweest,ben een jongeman alleen was echt heel leuk ga volgende week zaterdag weer heen.

 12. Stiefpat schreef:

  Komende donderdag de 31ste is de derde editie van de stellendag.
  Weet nog niet of wij er heen gaan maar zijn wel benieuwd naar de opkomst.

 13. Merel en Eddy schreef:

  Merel en ik zijn er morgen weer, hopende op een leuk stel tussen de 20 en 40 om lekker mee te spelen. Wij zoeken dus een stel waarbij de volgende mogelijkheden zijn.
  Mm vv mmv vvm…

 14. Stiefpat schreef:

  Gister avond zijn wij toch even gegaan en het was weer super gezellig.
  Op 116 stellen stond de teller voor de 3de editie het was wat minder druk dan de vorige maar dat kwam ook door de kerst vakantie.

 15. Edan665 schreef:

  Hallo, wij zijn 31 jan. Voor het eerst naar de stellenavond geweest in de Azzurra. Bij binnen komst sta je wel gelijk in de bar ruimte bij de gasten, dit was wel even wennen voor ons. Verder werden wij vriendelijk geholpen en na dat wij ons hadden om/uit gekleed heeft iemand van het personeel ons even weg wijs gemaakt in de sauna en de verschillende ruimte’s. Het personeel is er erg vriendelijk en werken hard om iedereen te helpen met een gezellig praatje erbij ook nog. De opzet is erg prima, echter iet wat klein want het was er erg druk. Wat wij persoonlijk jammer vonden waren de kleine hokjes die dicht konden deze waren erg klein en niet zo toegankelijk om contact te krijgen met andere stellen. Wij vonden het grote bed wel leuk maar hier was het daardoor ook erg druk. Zou mooier zijn als hier nog een groter bed ergens zou komen!! Verder was het er zeer schoon, en waren er voldoende voorzieningen aanwezig. Het eten is er ook goed, Simpel maar goed. Wij komen er zeker nog eens terug!! Hebben een heerlijke avond gehad!!

 16. Sophie schreef:

  Leuk om jullie ervaringen te lezen! Lang gekoesterde fantasie van ons beide, echter heb ik mezelf een beeld aangepraat waarbij er alleen maar ‘oudere’ stellen rondlopen. Azzura ook geschikt voor een stel van 26-33?

 17. Stiefpat schreef:

  @Sophie er komen stellen van alle leeftijden dus ook jullie leeftijd en soms nog iets jonger.
  Er lopen allang niet alleen maar oudere stellen rond 🙂

 18. Jesse schreef:

  Is het voor een stel wat de eerste keer komt niet héél erg overweldigend zoveel stellen?

 19. Ray en Anita schreef:

  Dat ligt aan jezelf. Ik zeg: er is meer keus👍

 20. Jesse schreef:

  @ Edan665 zouden we jullie mogen en kunnen berichten met onze vragen?

 21. RenJ schreef:

  Hallo, het lijkt mijn vrouw en ik leuk om een keer naar de stellendag bij Azzurra te gaan om van de sauna’s en van elkaar te genieten. Wij zijn echter niet van het swingen.
  Komen de meeste stellen om te swingen of is het ook ‘normaal’ om dat niet te doen? Of kunnen we dan beter ergens anders naar toe?

 22. Debby schreef:

  Wij lekker stel van midden 40 gaan woensdagmiddag 19 juni naar de sauna. Hebben zin in leuk trio of stel. Wie heeft er zin 😎
  Kik tasnvt
  💋van ons

 23. Debby schreef:

  Sdc: gelegeheidsstel212
  Was ik even vergeten
  💋deb en mars xx

 24. Anoniem schreef:

  Wij stel van 42 en 48 gaan vandaag ,zijn geen swingers dus gaan zien wat de avond ons brengt.

 25. M schreef:

  En hoe is het bevalen? Of is het juist helemaal niet bevallen?

 26. Hedonism schreef:

  Welk hetero stelletje heeft donderdagmiddag 29-8 om heerlijk te swingen bij Azzurra.
  Wij begin 50tgers. hetero – ruimdenkend

  Hans5383

 27. jesse schreef:

  wauw, vind het wel stoer van jullie. Voor ons 47 / 49jr nóg steeds een té hoge drempel helaas…

 28. Rob schreef:

  Wij zijn 60 en gaan ook nog en ook zomers naar de Cap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.