Try-out Stellendag Azzurra Beuningen door Stiefpat

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In 1 woord WOW!

Wij zijn op Donderdag 29-11-2018 naar de try-out van de stellen dag van Azzurra geweest en het was geweldig.

De opkomst lag op 180 personen (dus 90 stellen) 🙂 dat had niemand vooraf kunnen bedenken. **Update dec-2018 zijn er 146 stellen geteld**

Wij waren er al in de middag aangezien wij vakantie hebben en we eerst nog even wilde relaxen van de sauna, bubbelbaden en hete plaat voordat het geweld zou losbarsten.

In de middag waren er tussen de 20 en 25 stellen aanwezig en dat was al redelijk gezellig druk.

Nadat wij de diverse bubbelbaden en sauna`s hebben bezocht waar we trouwens zonder om te hoeven kijken rustig konden gaan zitten en liggen zijn we een hapje gaan eten.

Het zal rond 18:30 zijn geweest toen we zaten te eten en de bom barste los!

Het ene na het andere stel kwam binnen wandelen en op een gegeven moment zijn we gestopt met tellen bij 10 stuks.

De rij bij de bar werd alsmaar langer en langer en tussendoor werden er ook nog een aantal mannen die alleen waren gekomen weg gestuurd.

Uiteraard allemaal smoesjes van ik wist het niet en ik kom van ver of ik heb de site niet bekeken. Gelukkig stond het pas 1,5 maand aangegeven op de site, bij de entree en overal in de zaak zelf posters.

Dus raus met die rennende rukkers! 🙂

De tuin heeft ook een grondige verbouwing ondergaan en is zo goed als klaar (30-11) de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i en dan gaan de deuren open.

Na het eten tijd voor een drankje en zijn we even aan de bar gaan zitten voor zover er plek was en daarna nog even een rondje gedaan achter bij alle bezienswaardigheden.

Wat direct opviel was dat de sfeer zeer gemoedelijk was en niemand schichtig om zich heen keek of er niemand achter hun aanliep.

Er werd veel meer naakt gelopen als voorheen want niemand hoefde bang te zijn dat er iemand aan hun zou komen of dat ze gevolgd of opgejaagd zouden worden.

Wij zijn even op een groot wit matras gaan liggen en terwijl Pat op haar rug lag, lag ik tussen haar benen en ook ik kon vrijuit gaan liggen zonder dat er vervelende mannetjes op mijn benen gingen spetteren.

Het was echt een genot zonder bang te hoeven zijn en om mij heen te hoeven kijken of er geen vreemde dingen gebeuren.

Leukste vonden wij nog wel dat toen wij bezig waren er rustig stellen bij gaan kijken en ook langzaam met elkaar beginnen i.p.v. dringen om maar een glimp op te kunnen vangen (liefst van 10cm afstand uiteraard).

Nadat we zijn vertrokken van het witte matras even uitgebreid gedouchte en zijn we weer een drankje gaan doen.

Nog een heel lief stel ontmoet waar we al maanden contact mee hebben maar het nooit tot een afspraak is gekomen en nu wel en dat is voor herhaling vatbaar en dat vonden hun ook.

Na lekker gekletst te hebben zijn we nog een rondje gaan doen achter en zijn we beland in het doolhof bij de sling waar het gezellig druk was en er flink werd gepunnikt 😀

Pat had zin om te slingeren en daar hebben wij ons een tijdje beziggehouden en ook hier weer gold ze kon rustig liggen met haar ogen dicht zonder bang te hoeven zijn dat er rare figuren aan haar zouden gaan zitten.

Na de slinger sessie weer even aan de bar plaats genomen en een drankje gedaan en toen werd het wat rustiger qua mensen en dat kon ook wel aangezien het 00:30 was.

Na weer wat gekletst te hebben met het stel wat we ontmoet hebben zijn we even met zijn allen op de warme steen gaan liggen om even bij te komen van al het genot en bezienswaardigheden en uit te rusten.

Zo rond 1:30 hebben we afscheid genomen van elkaar, hebben we het licht aangedaan en zijn we om gaan kleden om nog een laatste bak koffie te doen aan de bar en richting huis te keren.

Het was een super avond! en 1 woord is eigenlijk te weinig om te omschrijven hoe de sfeer was maar we proberen het toch WOW!

Dit mag vaker gedaan worden en zodra wij kunnen zijn we er weer bij.

XXX
Stiefpat (dat is ook onze kik naam als je meer over ons zou willen weten).

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

70 reacties

 1. Afgelopen woensdag 20 mrt zijn we weer naar Azzurra geweest. Was al weer een poosje geleden. Was redelijk druk bij binnenkomst. Nadat we onze kleding in kastje hadden opgeborgen, hebben we eerst een drankje aan de bar gedronken. Lekker naakt, want dat heeft onze voorkeur. Al snel hadden we contact met een nette man, die ons een drankje aan bood. Hij vroeg ons mee te gaan naar bubbelbad en mijn vrouw had al snel een klik met hem. In bubbelbad begon hij haar te betasten, wat ze erg fijn vond. Ik maakte plaats voor een andere man die haar begon te zoenen. Ze had het erg naar haar zin en begon de eerste man te pijpen, wat hij erg fijn vond. Mijn vrouw werd overal betast en genoot van alle aandacht. Na een half uur hebben we aan de bar wat gedronken. Erna zijn we met twee inmiddels aardige mannen naar privebubbelbad gegaan. Wat heeft mijn vrouw weer genoten. Na afloop wat gezellig gegeten . Erna nog een bakje koffie en weer naar huis. Is voor herhaling vatbaar. Wat een fijne sauna

 2. Ro schreef:

  Donderdag 14-12-23 willen wij (samen de 60 gepasseerd) de sauna voor de eerste keer bezoeken. Beetje onwennig misschien – zijn er meer (bi) stellen van onze leeftijd aanwezig? Wij zijn beide bi.
  Wij horen het graag. R&D

 3. Jan en Nelly schreef:

  Wij zijn een ouder LAT*stel die nog volop genieten van het leven.. NEE wij doen geen bejaardensex, maar durven te zeggen dat menig jonger stel wat van ons kan leren ….
  Wij zijn van plan binnenkort een keer naar Beuningen te komen en zoeken daarom een leuk stel die ons willen begeleiden. Een stel waar we misschien kunnen genieten van de leuke dingen Zij is bi-schierig Hij is 100% hetero. verdwaalde hand is oke maar niet te vaak …hihihi Horen we iets van een leuk gezellig stel??? Wij zijn 75 en 77 jaar jong.. Wonen in Friesland en in Utrecht

 4. SenT schreef:

  Wij zijn een guy and girl next door type stel van 44 en 33. Donderdag 26 oktober gaan we weer eens naar Azzurra. welk leuk stel ontmoeten we daar?

 5. Eva schreef:

  Samen met mijn man gaan we zaterdag 30-9 voor het eerst naar Azzura. Beiden begin 40 en zouden het leuk vinden andere stellen te ontmoeten. Of is er een leuke biman die met ons wil afspreken?

 6. G & K schreef:

  Wij iets voller stel van 51 jaar jong wil binnenkort naar Azzurea op een donderdagavond, welk stel heeft er zin om af te spreken?

 7. Ray en Anita schreef:

  Donderdag is stellendag en vertel de mensen van azzurra als je misstanden opmerkt!

 8. StelNoord schreef:

  Gisteravond voor eerste keer naar Azzurra geweest, beetje onwennig in begin… wij waren er rond 19 uur. Veelal oudere stellen (zelf zijn we dertigers) die her en der lekker bezig waren. Na een drankje een rondje gedaan en beland in de filmruimte waar we heerlijk tot een hoogtepunt zijn gekomen. Vervolgens weer drankje en wat geflirt… Bubbelbad en sauna ontdekt, heeerlijkkk. Eindigend bij de schommel waar we een super leuk stel tegenkwamen waar het heeel heet mee werd, helaasss gingen toen net de lichten aan…haha.
  Het was al met al leuke eerste ervaring met dit wereldje, enige minpuntje dat er later op de avond steeds een man alleen rondliep (parenavond? ) en opdringerig bij je kwam staan. We zijn uiteindelijk vergeten om dit nog te melden bij de bar.

 9. stel3941 schreef:

  Afgelopen zaterdag voor de 2e keer naar azzurra geweest.Eerste keer was niet heel succesvol maar dat kwam meer omdat wij totaal niet wisten wat we konden verwachten.
  Heerlijk een opgieting gehad en kunnen relaxen,en wat andere ruimtes mogen ontdekken. Zeker voor herhaling vatbaar!

 10. RenJ schreef:

  Donderdag 3 nov willen wij (m 52, donker haar; v 43, blonder krullen) voor het eerst naar Azzurra. We hebben veel positieve verhalen gelezen en willen er samen en/of met anderen een gezellige, geile middag van maken. Wie komt nog meer?

 11. A&E schreef:

  Wij gaan vanavond voor het eerst naar deze sauna, eens wat anders dan een normale sauna.we zijn wel parenclubs gewend.

 12. just the two of us schreef:

  Leuk stel, wil donderdag 23juni weer een bezoekje brengen, wie gaat er nog meer om een gezellige en lekkere avond te beleven?

 13. just the two of us schreef:

  Leuk stel, kijkt uit naar donderdag 23juni, Zijn wat oudere leuke stellen om wat mee af te spreken?

 14. Benz schreef:

  Wij stel van 35 v 45 m komen aanstaande donderdag voor het eerest en wij hebben geen ervaring welke stel wil onse handje helpen. Vrouw wil graag haar bi kant ondeken

 15. Marcel schreef:

  Hoi. Bedankt voor de tip. Daar gaan we dan zeker een kijkje nemen.
  Het zal eind februari worden. Het is bij beide druk op het werk, maar zal nog een berichtje sturen hoe het was. Groetjes

 16. Ray en Anita schreef:

  @Marcel Ik denk dat de stellendag bij sauna Azzurra zeer geschikt is om te beginnen. We hebben ontdekt dat er twee ontmoetingsplaatsen zijn, dat zijn de bedjes bij de parasols buiten en binnen is de warme steen de beste plek. Veel plezier!!!!

 17. Marcel schreef:

  Hoi. Ja, wij gaan voor het eerst de stappen zetten op dit gebied. En deze sauna uitgekozen voor ons debuut.

 18. Ray en Anita schreef:

  Geniet van jullie dag, wat verwachten jullie ongeveer? Beginnen jullie net?

 19. Marcel schreef:

  Wij gaan binnenkort voor het eerst naar de donderdag. Benieuwd hoe het zal ziijn. Gemengde reacties lees ik.

 20. Bigeilrdam schreef:

  Wij goeduitziend stel van net 50 gaan donderdag 4 November overdags voor het eerst naar de stelletjes dag. Wie gaan we daar geilzellie ontmoeten en mee genieten? Groetjes Bigeilrdam

 21. N&M schreef:

  Wij (m/v veertigers) zijn onlangs voor het eerst geweest bij Azzurra op een donderdag/ stellen dag. We kwamen eind van de middag. Bij binnenkomst een kort snelle uitleg gehad van iemand achter de bar die gebroken Nederlands sprak, veel plezier of geniet samen niet gehoord. Wat me als eerste opviel toen we doorliepen is dat het erg donker is binnen. Je ziet amper wat. Dat vond ik niet zo prettig, je wilt toch kunnen zien wie er om je heen zitten lijkt me. Wel is het er netjes en schoon, alles is keurig. Sauna’s en whirlpools goed op temperatuur en de sauna’s ruiken heerlijk. In de cinema viel continu het beeld weg.
  Ik vond het erg rustig, ik denk dat er een stuk of 10 – 12 andere stellen waren, met name wat oudere mensen. Een aantal zat aan de bar en een paar buiten te roken. De stellen waren met name op elkaar gericht. Een kort hoi of he kon er nog net af als je iemand tegen kwam. Verder weinig aanspraak gehad behalve van iemand die ook voor het eerst kwam en nog wat zoekende was. Een paar stellen waren binnen met elkaar bezig en soms hoorde we wat gekreun of iemand tot een hoogtepunt komen.
  Na een sauna rondje en ongeveer 2 uur na aankomst zijn we weer vertrokken, we hadden er meer van verwacht. Misschien hadden we beter ’s avonds kunnen komen omdat het dan misschien wat drukker was geweest of is het gewoonweg niets voor ons. Volgende keer maar weer naar de gewone sauna denk ik, die bevalt ons toch beter.

 22. RenCat schreef:

  Zaterdagmiddag 21/08 gaan wij ( M44 NL en V32 Afrikaanse ) heen. Gaan er nog meer stellen?

 23. BenP schreef:

  Hoi, wij stel van 59 willen zaterdag 10 juli weer gaan.
  Benieuwd wat er is aangepast na de verbouwing.
  Natuurlijk zijn we ook al erg nieuwsgierig naar welke andere stellen kunnen uitkijken. Misschien kunnen we vooraf al contact leggen.

  XXXBenP

 24. Haenen schreef:

  Wie komen er aanstaande donderdag 1 juli sochtends tot smiddags???
  Ik en een geile vriendin komen ook.

 25. Anoniem schreef:

  Wij komen er regelmatig, maar kan nu even niet i.v.m. Corona Bovendien zijn ze aan het verbouwen. Maar hopen in September weer te kunnen. Cabrielle Als alleenstaande vrouw ben je ook welkom merken we. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wil.. Begin aan de bar en daar merk je vanzelf of je een klik hebt

 26. Ray en Anita schreef:

  Ja, dat kan zeker Cabrielle. Nee is nee en ga door is lekker. Het is beter om direct duidelijk te zijn in wat je niet of wel wilt. Je kunt ook eerst iemand aanhaken aan de bar en samen optrekken in je avontuur. Fijne dag!

 27. Cabrielle schreef:

  Kun je als single dame ook op ontspannen wijze verkennen?

 28. Albert en Ellen schreef:

  Hallo, tot aan half jaar geleden kwamen wij (50 plussers) nog wel eens bij Azzurra. Omdat we het gejaag en opdringerige mannen bij Ellen vervelend vonden zijn we al een tijd niet geweest. Wel jammer, want een vergelijkbaar alternatief hebben we nog niet gevonden.
  Sinds kort is er 1 x per maand een Bi-Only avond. Dat spreekt ons aan omdat er hopelijk minder opdringerige hé’s rond Ellen hangen. Heeft iemand van hier al ervaring met zo’n avond in de Azzurra?

 29. Ishan schreef:

  Hi,
  I am new here and want to visit this place on Saturday. What can a single man expect here? I am 30+ will there be any couples or single women to hangout and have a nice evening? Let me know..

 30. vrouw1978 schreef:

  Hallo,

  Ik ben een vrijgezellen vrouw die elke week 1 a 2 of soms weleens drie keer naar Azzura ga.
  Ik vind het heerlijk daar. Precies waar ik pas. Heb daar hele leuke contacten zie mensen ook daar wekelijks.
  En die barmannen daar zijn geweldig. Ik scoor regelmatig (om het zo maar te zeggen)
  En de mannen hebben ook vooral heel veel respect. Ik ben af en toe weleens tegen gekomen wat ik niet vertrouwde maar daar ga ik gewoon niet op in of wijs ze af. maar dat is aan jezelf hoe je daar mee omgaat. Veilig doen staat bij mij ook voorop, condoom en anders gebeurd er niks.

 31. Peter en Erna schreef:

  Op donderdag 30-01-2020 voor het eerst naar deze sauna geweest. Wat een mooie sauna met veel extra“s en wat komen er leuke en lekkere stellen. We waren er zo rond de klok van half 3 , nadat we eerst even lekker een bakkie koffie hadden gedronken zijn we heerlijk gaan bubbelen daarna zijn we op de warme plaat beland waar we al snel een heerlijk koppel hebben ontmoet. Samen hebben we heerlijk genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, ze hebben het er goed voor elkaar. Ga zo door.

 32. Kaminka schreef:

  Ik 31 zou graag met een vriend is zo’n ervaring willen mee maken. Op maandag middag zou het ons het makkelijkste uit komen. Maar is er dan wel gezellig geil volk? En wat voor spullen moeten we dan meenemen (kleding)

 33. Ray en Anita schreef:

  @David: Jammer dat u het niet positiever wist te beleven…en overgewicht is helaas overal aanwezig. Met dank aan Unilever…

 34. David schreef:

  Gisteren de “Couples Only” donderdag(middag) bezocht bij Azzurra maar dat viel ons erg tegen helaas. Een hoog koffiekransgehalte, weinig actie en totaal geen erotische sfeer. Een gewone gemengde dag is vaak veel leuker. Overigens, zonder nu te willen stellen dat wij zulke fotomodellen zijn, de gemiddelde vrouw die gisteren aanwezig was is zeker rond de 20kg te zwaar. Wij vinden dat letten op gewicht ook deel uitmaakt van persoonlijke verzorging en het oog wil ook wat in een erotische sauna.

 35. Johan schreef:

  Vraagje aan stellen die hier vaker komen: is Azzurra meer een sauna waar wat meer mag of ligt de nadruk echt op sex (ook met anderen)? En qua leeftijd, wat is ongeveer de doelgroep? Bedankt alvast!

 36. Ray en Anita schreef:

  Het is gewoon een themadag, stellendag. Dan is de dresscode stellen, zeg maar. Niet iedereen houdt van gejaag, ik kan er iig niet nooit mee omgaan.

 37. Stiefpat schreef:

  Helaas dat mag dus niet.
  Stellendag is stellendag dus geen single mannen, vrouwen of trio’s.

 38. P & C schreef:

  Hoop wel dat er nog alleengaande mannen naar binnen mogen op de extra couples-only dag op 12 dec. Niet iedereen leest dat er en extra dag is dan. wij gaan in ieder geval en hoop dat de man die we hebben uitgenodigd ook naar binnen mag.

 39. Ray en Anita schreef:

  De dresscode is een omgeslagen witte handdoek, drukte is niet te voorspellen.

 40. Senn83 schreef:

  Hoi, Wij zijn een stel 30+ en overwegen op een zaterdag Azzurra te bezoeken.
  Wat kunnen we verwachten op een zaterdagavond? Is het erg druk, verhouding tussen stellen en singels, dresscode? Alvast bedankt! Senn83

 41. Stiefpat schreef:

  Azzurra nieuwtjes!

  Vanaf 2020 zijn er 2x in de maand stellen dagen en beide op de donderdagen.
  12 December is vast een voorproefje van de 2de stellendag met uiteraard als afsluiter van het jaar 2de kerstdag 26-12
  http://www.azzurra.nl/couples-only-exclusief-voor-stellen-laatste-donderdag-vd-maand

  Daarnaast is er een bi-dag bijgekomen in 2020 welke op de eerste maandag van de maand zal plaatsvinden.
  http://www.azzurra.nl/nieuw!-try-out-in-2020-bi-only-eerste-maandag-vd-maand

  Check ook even de openingsdagen tijdens de feestdagen voordat je voor een dichte deur komt te staan.
  Dat zou zonde zijn.

  Gr,
  Stiefpat

 42. Kim schreef:

  Hi Merel en Eddy,

  Sorry lees het bericht nu pas.

  Wij gaan zeker snel een keer naar Azzura. Als ik weet wanneer laat ik het weten! Klinkt spannend ik ben benieuwd.

  Fijn weekend liefs Kim en Ger.

 43. Merel en eddy schreef:

  Hoi Kim, morgen is het stellendag, dan komen er alleen stellen. Er zijn op de website ook bi-only dagen aangekondigd.
  Mijn vriendin is ook bi, misschien kunnen jullie samen spelen terwijl wij (de mannen) toekijken….

  Ik denk dat wij er morgenavond na 20.00h ook zijn. V is 35 ik ben 38.
  X tot morgen?

 44. Kim schreef:

  Hoi. Wij zijn een gelukkig stel van eind 30 wat opzoek is naar spannende avonturen. Ik ben bi-schierig en zou het geweldig vinden om eena sex te hebben met een vrouw en mijn man helemaal gek te maken. Is azzura hier de juiste plek voor of komen er alleen maar stellen?

  Liefs Kim en Ger

 45. Rob schreef:

  Wij zijn 60 en gaan ook nog en ook zomers naar de Cap.

 46. jesse schreef:

  wauw, vind het wel stoer van jullie. Voor ons 47 / 49jr nóg steeds een té hoge drempel helaas…

 47. Hedonism schreef:

  Welk hetero stelletje heeft donderdagmiddag 29-8 om heerlijk te swingen bij Azzurra.
  Wij begin 50tgers. hetero – ruimdenkend

  Hans5383

 48. M schreef:

  En hoe is het bevalen? Of is het juist helemaal niet bevallen?

 49. Anoniem schreef:

  Wij stel van 42 en 48 gaan vandaag ,zijn geen swingers dus gaan zien wat de avond ons brengt.

 50. RenJ schreef:

  Hallo, het lijkt mijn vrouw en ik leuk om een keer naar de stellendag bij Azzurra te gaan om van de sauna’s en van elkaar te genieten. Wij zijn echter niet van het swingen.
  Komen de meeste stellen om te swingen of is het ook ‘normaal’ om dat niet te doen? Of kunnen we dan beter ergens anders naar toe?

 51. Jesse schreef:

  @ Edan665 zouden we jullie mogen en kunnen berichten met onze vragen?

 52. Ray en Anita schreef:

  Dat ligt aan jezelf. Ik zeg: er is meer keus?

 53. Jesse schreef:

  Is het voor een stel wat de eerste keer komt niet héél erg overweldigend zoveel stellen?

 54. Stiefpat schreef:

  @Sophie er komen stellen van alle leeftijden dus ook jullie leeftijd en soms nog iets jonger.
  Er lopen allang niet alleen maar oudere stellen rond 🙂

 55. Sophie schreef:

  Leuk om jullie ervaringen te lezen! Lang gekoesterde fantasie van ons beide, echter heb ik mezelf een beeld aangepraat waarbij er alleen maar ‘oudere’ stellen rondlopen. Azzura ook geschikt voor een stel van 26-33?

 56. Edan665 schreef:

  Hallo, wij zijn 31 jan. Voor het eerst naar de stellenavond geweest in de Azzurra. Bij binnen komst sta je wel gelijk in de bar ruimte bij de gasten, dit was wel even wennen voor ons. Verder werden wij vriendelijk geholpen en na dat wij ons hadden om/uit gekleed heeft iemand van het personeel ons even weg wijs gemaakt in de sauna en de verschillende ruimte’s. Het personeel is er erg vriendelijk en werken hard om iedereen te helpen met een gezellig praatje erbij ook nog. De opzet is erg prima, echter iet wat klein want het was er erg druk. Wat wij persoonlijk jammer vonden waren de kleine hokjes die dicht konden deze waren erg klein en niet zo toegankelijk om contact te krijgen met andere stellen. Wij vonden het grote bed wel leuk maar hier was het daardoor ook erg druk. Zou mooier zijn als hier nog een groter bed ergens zou komen!! Verder was het er zeer schoon, en waren er voldoende voorzieningen aanwezig. Het eten is er ook goed, Simpel maar goed. Wij komen er zeker nog eens terug!! Hebben een heerlijke avond gehad!!

 57. Stiefpat schreef:

  Gister avond zijn wij toch even gegaan en het was weer super gezellig.
  Op 116 stellen stond de teller voor de 3de editie het was wat minder druk dan de vorige maar dat kwam ook door de kerst vakantie.

 58. Merel en Eddy schreef:

  Merel en ik zijn er morgen weer, hopende op een leuk stel tussen de 20 en 40 om lekker mee te spelen. Wij zoeken dus een stel waarbij de volgende mogelijkheden zijn.
  Mm vv mmv vvm…

 59. Stiefpat schreef:

  Komende donderdag de 31ste is de derde editie van de stellendag.
  Weet nog niet of wij er heen gaan maar zijn wel benieuwd naar de opkomst.

 60. Simon schreef:

  Gisteren voor de tweede x heen geweest,ben een jongeman alleen was echt heel leuk ga volgende week zaterdag weer heen.

 61. R en E schreef:

  Wij waren aanwezig op de 27e op de 2e stellendag van azzura.
  Was onze eerste keer daar.
  Onze indruk was Mooi schoon en netjes met een gemoedelijke sfeer.
  De ingang waarbij je gelijk in de barruimte staat was wel even wennen.
  Ondanks aan het eind van de avond last te hebben gehad van de ogen door het hoge chloor gehalte zijn we zeker van plan vaker te gaan.

 62. Stiefpat schreef:

  Aanstaande donderdag 27-12 is het weer zover voor de 2de editie stellendag bij Azzurra.
  Wij zullen er aan het begin van de avond zijn we hopen dat het net zo leuk word als de vorige keer.

 63. Stiefpat schreef:

  Het doolhof is inderdaad een gangen stelsel met wat glory holes, afsluitbare cabines en open ruimtes met matrassen.
  Het gangetje met planken is al heel lang weg Ray 🙂

 64. Ray en Anita schreef:

  Tja, doolhof is wat ruim beschreven. Ee is een gangetje gemaakt met planken waar je je hand doorheen kunt doen.
  Misschien is het alweer weggehaald. We gaan zelf weer eens kijken op een stellendag. Ik heb het ook niet meer helder…

 65. Lars en bibi schreef:

  Hoi Ray en Anita.

  Wij waren afgelopen zaterdag in Azzurra. Super sauna! gaan zeker vaker!
  Jullie hebben het hier over een doolhof, wij hebben toch geen doolhof kunnen vinden alleen een ruimte met cabines.

  Groet,
  Lars en Bibi

 66. Ray en Anita schreef:

  Het is maar weer eens bewezen dat er eerst swingers nodig zijn om single mannen te kunnen toelaten en niet andersom. Goed gezien Stiefpat. Ik denk dat deze stellendagen een succes zullen worden.

 67. M & C schreef:

  Hi Jesse, als Azzurra je iets te pittig lijkt, lees de verslagen op deze site over Steamworks eens. Een van die verslagen betreft een stellenavond, dat lijkt meer op “een sauna waar iets meer mag” dan op een parenclub.

 68. Jessevande schreef:

  wauw klinkt heerlijk, voor ons helaas alleen (nog) een fantasie. De spreekwoordelijke drempel blijft jammer genoeg te hoog, we gaan wel naar gewone sauna’s dus we zijn wat dát betreft wel zelfverzekerd genoeg. Weet niet zo goed waarom, denk dat we er (wellicht onterecht) vanuit dat iedereen een afgetraind lichaam heeft..

  Misschien komt er het nog van hoor, “zo’n” sauna heeft wellicht een minder hoge drempel dan een parenclub? We vragen ons wel af in hoeverre het fris is / blijft in zo’n sauna, hopelijk is het niet zo dat je in de whirlpool er allerlei dingen ronddrijven toch?

  Voor reactie / ervaringen dan mag je ons mailen, héél graag zelfs! (jessevande@gmail.com)

 69. PenC schreef:

  Wel een succes dus zo te lezen. Dat zal de eigenaar ook gezien hebben. Voor herhaling vatbaar dus?

 70. Eddy schreef:

  Ik ben er samen met Merel mijn vriendin geweest, wat een heerlijke avond hebben wij gehad.
  We hebben gespeeld met een naar ons idee beginnend stel. Was erg leuk.
  Verder hebben we heerlijk kunnen kijken, en spelen met elkaar zonder hordes geile mannen die je ongewenst belagen… in een woord Wow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *