Verslag camping “le Diamant Noir” Augustus 2021 review

Verslag camping “le Diamant Noir” Augustus 2021

Wij zijn in Augustus 2021 een week naar “le Diamant Noir geweest”. Voor ons was het de eerste keer op een Libertijnse camping.

We zijn in Frankrijk binnendoor gegaan en hebben 2 nachten in een hotel geslapen. Op Dinsdag kwamen we op de camping aan, we werden hartelijk verwelkomt door de degene die achter de balie zat. Met gebaren en dankzij de franse woordenschat van mijn schat waren we snel ingecheckt.

swingers naturisten camping le diamant noir review summer 2021We hadden een kleine kant en klare tent gehuurd en een ligbed bij het zwembad voor 1 week. De Tent zag er netjes uit, er was een bed en een koelkast, en we hadden een tafel met 2 stoelen.

We hadden zelf onze camping stoelen en ander camping gerei meegenomen, wat goed van pas kwam.

Onze tent stond onder de bomen, wat heerlijk was met slapen, het werd dus niet te heet.

We hadden een ligbed bij het zwembad met zonnehemel, dat was heerlijk als het echt heet was. Maar een hele week huren was eigenlijk te lang. Per dag huren is ook mogelijk.

Wat contact maken betreft, dat ging makkelijk als je er maar voor open staat, en je een beetje je best doet. We hebben in die week toch wel 4 a 5 Nederlandse stellen gezien en gesproken en 1 stel uit België. Dat praat toch een stuk makkelijker.

Met 1 stel hadden wij een goed contact en zijn wij een keer mee uit eten geweest. Wie weet spreken we hun nog een keer, telefoonnummers zijn uitgewisseld.

Over eten gesproken, wij hebben daar heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.

 

De eerste dag was er een schuimparty waar we gelijk ingedoken zijn. De Discotheek was een paar keer open en er was een dansavond met een live band bij het zwembad.

swingers naturisten camping le diamant noir review summer 2021Achter het zwembad waren ligbedden die tussen de bomen stonden, daar was overdag en `s avonds genoeg actie.

Ook op de ligbedden bij het zwembad was er actie genoeg door de stellen die voor een dag een bed huurden. Het is toch wat minder als jij bij ligt te komen en je ziet ineens een achterwerk vlakbij je met de nodige uitsteeksels.

Of we volgend jaar weer gaan, ja vrijwel zeker. Want we hebben zeker genoten daar.

Niets moet en alles kan, de heren alleen die er liepen weten wat nee betekend. En actie is er genoeg als je dat wilt

Groetjes B&J


Camping le Diamant Noir is een camping waar je als naturist of swinger welkom bent. Het woord libertijns komt van Liberty, wat vrijheid betekent.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *