Project Loveswing dhz|diy

In dit doe-het-zelf artikel laat een van onze enthousiaste bezoekers zien hoe je een vierpunts Loveswing aan slechts twee ogen in het plafond kunt hangen. Dit doet hij middels een hele slimme constructie die hij zelf bedacht en prachtig uitgevoerd heeft.

Het idee om een SexSling op te hangen in je slaap of woonkamer is geweldig. Het enige probleem is dat je met een vierpunts Love Swing ook vier lelijke ogen aan je plafond moet monteren. Dit onsiert je plafond en wanneer er bezoek komt dan kunnen de meeste mensen wel raden wat er normaal hangt op die plek….ze zijn ook weer niet gek hè.

Daarom is het handiger om je diy LoveSwing aan zo min mogelijk punten op te hangen. Doordat dit nu heel slim gereduceerd van 4 naar 2 punten is, heb je al veel meer vrijheid.

Veel klusplezier, ik hoop dat jullie ook zo geïnspireerd raken zoals wij. Join the fun.

Klik hier om naar het bericht met de foto’s te gaan.

 

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ray en Anita schreef:

    Hoi JenS,

    Dit is mogelijk, maar je hebt daar een zelfdragende constructie voor nodig. Ik zal hier over nadenken, heb echter wel een ideetje wat ik kan uitwerken! Hou onze vraagbaak in de gaten. https://samenswingen.nl/forum/

    gr Ray

  2. JenS schreef:

    Is het ook mogelijk om een love swing aan een enkele bout op te hangen? Bestaan deze? Wij willen liever niet te veel boren in ons plafond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *